Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 185

Hupia peli-iltaan – kokeile omalla vastuulla.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 185

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 40 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Kankea sarvikuono 9.11.2021 0:32
      Tulos: +443 (445 ääntä)
      Kiinankrääsäkaupan palautustiedot on tosiaan lähes kokonaisuudessaan kopioitu Finlaysonilta. Toivottavasti ihmiset ei haksahda tämmöisiin huijauksiin, kun miettii palautuksen olevan erittäin näppärää...:/

      Lainaa

    2. Kiekoton kurkku 9.11.2021 0:55
      Tulos: +420 (436 ääntä)
      Miksi ihmeessä Finlayson ottaisi palautuksena vastaan jonkun muun valmistajan takin, joka on tilattu tullimaksun hinnalla Kiinasta? Tietysti huijari on aina ainoa syyllinen huijauksissa, mutta kyllä ihan jokainen voi omalla järjenkäytöllään vaikuttaa siihen todennäköisyyteen, joutuuko itse huijarin uhriksi. Jos et halua tulla huijatuksi, osta haluamasi tavarat luotettavilta myyjiltä, vaikka sitten joutuisitkin maksamaan realistisen hinnan. Jos haluat tulla huijatuksi, kannattaa käydä vaikka terapeutilla juttelemassa asiasta.

      Lainaa

    3. Elävä taistelija 9.11.2021 1:08
      Tulos: +68 (106 ääntä)
      Itse pelannut tuota samaa peliä, mutta pesismailan tilalla on ollut leipäveitsi. On sillai kotoisampi fiilis.

      Lainaa

    4. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 9.11.2021 1:19
      Tulos: +3 (29 ääntä)
      Vähän haluaisin testata Helyn peliä, kunhan pään suojaamiseen annetaan aikaa.

      Lainaa

    5. Säädytön lehmä 9.11.2021 3:35
      Tulos: +244 (248 ääntä)
      Elävä taistelija: Itse pelannut tuota samaa peliä, mutta pesismailan tilalla on ollut leipäveitsi. On sillai kotoisampi fiilis.
      Espoossa järvenrannalla…?

      Lainaa

    6. Tulos: +159 (163 ääntä)
      Jos pelaisin Helyn peliä, olisin kyllä tosi huono arvaamaan. Voisi mennä koko ilta pesismailaa heiluttaessa.

      Lainaa

    7. Pehmeä jänis 9.11.2021 5:55
      Tulos: +2 (18 ääntä)
      Pingviini (ent. Soinniton ananas): Vähän haluaisin testata Helyn peliä, kunhan pään suojaamiseen annetaan aikaa.
      Suosittelen tosin pientä muokkausta kyseiseen peliin, pesismailan sijaan leka

      Lainaa

    8. Tulos: -243 (259 ääntä)
      Kannattaa tilata Wishiltä, niin palautusprosessikin on toimivampi ja nopeampi kuin suurimmassa osassa suomi-kauppoja. Tuotteet kuitenkin vähintään yhtä turvallisia ja laatu ihan samaa. ALV:t on maksettu jo myyjän toimesta, eikä mitään peloteltuja tullimaksujakaan ole kertaakaan vielä tullut.

      Lainaa

    9. Terästetty kauris 9.11.2021 6:45
      Tulos: -3 (23 ääntä)
      Elävä taistelija: Itse pelannut tuota samaa peliä, mutta pesismailan tilalla on ollut leipäveitsi. On sillai kotoisampi fiilis.
      Kyllä kauhavalaane pitääs olla.

      Lainaa

    10. Kilokalori 9.11.2021 6:59
      Tulos: +207 (221 ääntä)
      Kade hai: Kannattaa tilata Wishiltä, niin palautusprosessikin on toimivampi ja nopeampi kuin suurimmassa osassa suomi-kauppoja. Tuotteet kuitenkin vähintään yhtä turvallisia ja laatu ihan samaa. ALV:t on maksettu jo myyjän toimesta, eikä mitään peloteltuja tullimaksujakaan ole kertaakaan vielä tullut.
      Ei. Ei kannata wishiltäkään tilata yhtään mitään.
      Ennen oli hyvä sanonta. "Mitä markalla saa, on paskaa."

      Lainaa

    11. Hämärä hirmulisko 9.11.2021 7:47
      Tulos: +93 (93 ääntä)
      Kankea sarvikuono: Kiinankrääsäkaupan palautustiedot on tosiaan lähes kokonaisuudessaan kopioitu Finlaysonilta. Toivottavasti ihmiset ei haksahda tämmöisiin huijauksiin, kun miettii palautuksen olevan erittäin näppärää...:/
      Jep, jopa reklamaatioiden sähköpostiosoite oli Finlaysonin.

      Lainaa

    12. Pudotettu pupu 9.11.2021 7:51
      Tulos: -6 (26 ääntä)
      Säädytön lehmä: Espoossa järvenrannalla…?
      Kurikassa keittiössä

      Lainaa

    13. Sotaisa vihannes 9.11.2021 8:01
      Tulos: +39 (53 ääntä)
      Kilokalori: Ei. Ei kannata wishiltäkään tilata yhtään mitään. Ennen oli hyvä sanonta. "Mitä markalla saa, on paskaa."
      *"Markalla saa markan tavaran". Noin se menee. Ole hyvä

      Lainaa

    14. Noheva hamsteri 9.11.2021 8:27
      Tulos: -79 (103 ääntä)
      Kilokalori: Ei. Ei kannata wishiltäkään tilata yhtään mitään. Ennen oli hyvä sanonta. "Mitä markalla saa, on paskaa."
      Aika harvoin sieltä mitään paskaa on tullut, palauttaa ei tarvitse ja rahat saa takaisin. Tilaan sieltä vain sellaisia tuotteita, joita Suomesta ei saa ja on kyllä hyviä kauppoja tullut tehtyä.

      Lainaa

    15. Tulos: +22 (46 ääntä)
      Finlayson tuottaa omia virallisia tekstiilejään Kiinassa.

      Lainaa

    16. Tulos: +160 (174 ääntä)
      Noheva hamsteri: Aika harvoin sieltä mitään paskaa on tullut, palauttaa ei tarvitse ja rahat saa takaisin. Tilaan sieltä vain sellaisia tuotteita, joita Suomesta ei saa ja on kyllä hyviä kauppoja tullut tehtyä.
      Jos Suomesta ei saa rgb-ledeillä varustettua ilmaa imevää käsituuletinta tai pörröistä teroitinta joka soittaa olympialaisten tunnarin aina kynää teroittaessa ei se silti tarkoita sitä että olisit tehnyt jotenkin fiksut kaupat hankkiessasi sen Wishistä. Kaiken tavaran jota koskaan tulet tarvitsemaan saat satavarmasti myös hyvälaatuisena ja kestävistä, tai edes kestävämmistä lähteistä kuin Wish tai vastaavat romuvarastot.

      Lainaa

    17. Viraali taikuri 9.11.2021 9:22
      Tulos: +121 (129 ääntä)
      Kade hai: Kannattaa tilata Wishiltä, niin palautusprosessikin on toimivampi ja nopeampi kuin suurimmassa osassa suomi-kauppoja. Tuotteet kuitenkin vähintään yhtä turvallisia ja laatu ihan samaa. ALV:t on maksettu jo myyjän toimesta, eikä mitään peloteltuja tullimaksujakaan ole kertaakaan vielä tullut.
      "Vähintään yhtä turvallisia ja laatu ihan samaa". Miksi ne tuotteet sitten maksaa kolmasosan? Meinaatko että Suomessa ja EU:ssa/länsimaissa ylipäänsä niihin vaan lätkäistään huvikseen ylimääräisiä kuluja päälle? Jotain hyvän mielen lisää?
      Aidot ja oikeasti turvallisuus- ja laatustantardit täyttävät tuotteet maksavat Kiinassa about saman verran kuin Suomessakin. Saattaa ehkä olla vähän halvempia, johtuen yuanin valuuttakurssista, mutta se halpiskrääsä mitä tiskin ali (tai wishillä) myydään on nimenomaan testaamatonta ja vähän mitä sattuu, mistä johtuen se hintakin on niin matala.

      Lainaa

    18. Upouuni pöllö 9.11.2021 10:37
      Tulos: +22 (48 ääntä)
      Tuo Koviu tai Kaviu on kyllä aika hyvin toteutettu. Siisti sivusto, ja kielellisestikään se ei ole konekäännös. En siis ihmettele, että tuohon on joku mennyt. Palautustiedoissa tosiaan on toi Finlayson mainittu, ja myös reklamaatioasioissa on laitettu Finlaysonin maili. Toki tuotteista pitäisi jo tietää, että yhteyttä ei oikeasti ole, mutta en mä lähtisi silti syyttelemään ketään tyhmäksi. Johan Adidaskin tekee Marimekkoa.

      Lainaa

    19. Tulos: +49 (69 ääntä)
      Saa olla aika idiootti jos vielä tilaa Wishiltä tai muilta kiinasivustoilta

      Lainaa

    20. Harmaa kivi 9.11.2021 11:01
      Tulos: +95 (97 ääntä)
      Viraali taikuri: "Vähintään yhtä turvallisia ja laatu ihan samaa". Miksi ne tuotteet sitten maksaa kolmasosan? Meinaatko että Suomessa ja EU:ssa/länsimaissa ylipäänsä niihin vaan lätkäistään huvikseen ylimääräisiä kuluja päälle? Jotain hyvän mielen lisää? Aidot ja oikeasti turvallisuus- ja laatustantardit täyttävät [...]
       Sain kerran lahjaksi Kiinasta tilatun tähtilampun. Siinä meni monta iltaa mukavasti kun kasasin sitä, sähköpiuhatkin piti kiinnittää itse -eikä millään "tuo kiinni tuohon" pluginilla, vaan ihan nysväten niitä kuparilankoja pinseteillä yhteen. Ohjeet olivat luonnollisesti lukukelvottomat, mutta Youtubesta löytyi ohjevideoita: jotkut muutkin olivat ottaneet tämän mahdottomuuden haasteena. Lopputulos: ei siitä ole tähtilampuksi, koska en uskalla kytkeä sitä seinään paitsi sammutuspeite käsillä, ettei mokoma poksahda tuleen, en ole mikään sähköhenkilö. Lisäksi se "varjostin" jossa ne tähdet ovat näyttää enempi muovipussilta. Kasasin samasta syystä, kuin jotkut tekevät kymmenentuhannen palan palapelejä; osittain nysväämisen ilosta, ja osittain selvittääkseni, onko edes mahdollista.
        Heurekan matkamuistokaupasta voi ostaa "samanlaisen" huomattavasti kalliimmalla, paitsi sillä erolla, että sitä voi käyttää. Tosin jätin ostamatta, koska kukaan ei varsinaisesti tarvitse koristeellista tähtilamppua, ja siinähän vasta säästääkin kun ei osta laisinkaan.

      Lainaa

    21. Kiillotettu pulu 9.11.2021 12:32
      Tulos: +46 (46 ääntä)
      Kiekoton kurkku: Miksi ihmeessä Finlayson ottaisi palautuksena vastaan jonkun muun valmistajan takin, joka on tilattu tullimaksun hinnalla Kiinasta? Tietysti huijari on aina ainoa syyllinen huijauksissa, mutta kyllä ihan jokainen voi omalla järjenkäytöllään vaikuttaa siihen todennäköisyyteen, joutuuko itse huijarin [...]
      Koska niin sivustolla kehotetaan tekemään.
      Toivottavasti huijatuksi tullut tajusi tehdä ilmoituksen KKV:lle. Ei näihin oikein voida puuttua jos ei kukaan kerro tulleensa huijatuksi.

      Lainaa

    22. Spesifi orava 9.11.2021 13:03
      Tulos: +72 (78 ääntä)
      Ostin prismasta patterilla toimivat pikkuvalot. Mies tuumi että kiinasta varmaan sais murto-osa hinnalla samanlaiset. Siihen itse tuumasin et helpompi on valittaa toimimattomasta tavarasta prismaan kuin johonki kiinalaiseen verkkokauppaan.

      Lainaa

    23. Tulos: -15 (15 ääntä)
      Ilona: Win+Shift+S

      Lainaa

    24. Mönjätön perhonen 9.11.2021 18:10
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Pingviini (ent. Soinniton ananas): Vähän haluaisin testata Helyn peliä, kunhan pään suojaamiseen annetaan aikaa.
      tämähän siis on simolainen mätky. perinne seurapeli tuossa niin iki-ihanassa simon kunnassa.

      Lainaa

    25. Kuriton kirahvi 9.11.2021 18:13
      Tulos: -61 (69 ääntä)
      Legenda: Saa olla aika idiootti jos vielä tilaa Wishiltä tai muilta kiinasivustoilta
      Olen Wishiltä tilannut tarpeellista ja krääsääkin. En sentään ole niin idiootti, että ostaisin saman tuotteen suomesta jopa yli 10 kertaiseen hintaan. :D

      Lainaa

    26. Kuriton kirahvi 9.11.2021 18:18
      Tulos: -29 (41 ääntä)
      pari kertaa on tullut väärä tuote wishistä. Ei ole tarvinnut palauttaa mihinkään, ja rahat olen saanut takaisin.

      Lainaa

    27. Multainen varhaisperuna 9.11.2021 18:31
      Tulos: +26 (30 ääntä)
      En kyllä yhtään ihmettele ettei Finlayson ota kiinakaupan toimittamia hikipajassa tehtyjä tuoteväärennöksiä vastaan ja hyvitä niistä rahaa. Omaa järkeään on suotavaa käyttää.

      Lainaa

    28. Viitseliäs siili 9.11.2021 23:10
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Upouuni pöllö: Tuo Koviu tai Kaviu on kyllä aika hyvin toteutettu. Siisti sivusto, ja kielellisestikään se ei ole konekäännös. En siis ihmettele, että tuohon on joku mennyt. Palautustiedoissa tosiaan on toi Finlayson mainittu, ja myös reklamaatioasioissa on laitettu Finlaysonin maili. Toki tuotteista pitäisi jo [...]
      Tunnettu ruotalainen urheiluvälinemoguli, Johan Adidas.

      Lainaa

    29. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 9.11.2021 23:38
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Mönjätön perhonen: tämähän siis on simolainen mätky. perinne seurapeli tuossa niin iki-ihanassa simon kunnassa.
      Simoon siis!

      Lainaa

    30. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Kiillotettu pulu: Koska niin sivustolla kehotetaan tekemään. Toivottavasti huijatuksi tullut tajusi tehdä ilmoituksen KKV:lle. Ei näihin oikein voida puuttua jos ei kukaan kerro tulleensa huijatuksi.
      Kuluttajavirastolle asiasta kertominen on sama kun kertoisit siitä Facebookissa sillä erolla että KKV:n kautta muut ei saa revittyä siitä huumoria. Ei noille dropshipppaaville kiina-kaupoille voi tehdä yhtään mitään Suomesta käsin. Facebook  on täynnä noiden mainoksia ja kun yksi sulkee, kolme uutta syntyy tilalle samoilta tekijöiltä. Nuo pystyy tappamaan ainoastaan markkina-alueiden kuten ETA:n pakottamilla ylisuurilla tulli- tai muilla maksuilla. Vaikka Kiinan tulleja nostettiinkin, ei riitä poliittista halua nostaa niitä tarpeeksi että asialla olisi oikeasti mitään merkittävää vaikutusta.

      Lainaa

    31. Askarruttava ankerias 10.11.2021 14:06
      Tulos: +32 (34 ääntä)
      Tsempit kaikille Finlaysonin myymälöissä työskenteleville!

      Lainaa

    32. Sitkas karjalanpiirakka 10.11.2021 14:29
      Tulos: +30 (32 ääntä)
      Kuriton kirahvi: pari kertaa on tullut väärä tuote wishistä. Ei ole tarvinnut palauttaa mihinkään, ja rahat olen saanut takaisin.
      Sanoo tuokin jotain sen roinan niinsanotusta arvosta, jos myyjä ei edes halua sitä takaisin.

      Lainaa

    33. Letittämätön kyyhky 10.11.2021 18:16
      Tulos: +16 (16 ääntä)
      Upouuni pöllö: Tuo Koviu tai Kaviu on kyllä aika hyvin toteutettu. Siisti sivusto, ja kielellisestikään se ei ole konekäännös. En siis ihmettele, että tuohon on joku mennyt. Palautustiedoissa tosiaan on toi Finlayson mainittu, ja myös reklamaatioasioissa on laitettu Finlaysonin maili. Toki tuotteista pitäisi jo [...]
      Siisti sivusto on helppo tehdä pienellä vaivalla, tuokin on kuitenkin hyvin yksinkertainen rakenteeltaan ja huonosti toteutettu (esim sivulta 'vaatteet' ei löydy mitään tuotteita. Myös konekäännös on selkeästi, ihan etusivulla jo törmää ekana tekstiin: "Dynaaminen ulkonäkö ja urheilullinen mukavuus. Näytät tyylikkäältä ja olet silti mukava liikkeellä, ei ole ongelma lenkkareidemme kanssa!", paljon on copypastettu, kuten Finlaysonin palautusohjeet, jostain oletetusti Vayanasta (sähköpostin perusteella) taas peruutusohjeet. Kaikki tuotteet ovat -50%, mitään tietoa ei löydy kaupasta jne. Paljon on hälytysmerkkejä. Ymmärrän kuitenkin jos joku nettitilaamisessa kokemattomampi tuohon haksahtaa, ei ole pahimmasta, joskaan ei parhaimmastakaan, päästä.

      Lainaa

    34. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Jos ei halua tukea kommunistista puoluetta ja niiden väkivaltakoneistoa, niin ei kannata ostaa kiinakrääsää, siitä kaikesta krääsästä ja muista tuotteista ne saa rahoituksensa.

      Lainaa

    35. Poliisi on ystävä 11.11.2021 10:32
      Tulos: 0 (8 ääntä)
      Elävä taistelija: Itse pelannut tuota samaa peliä, mutta pesismailan tilalla on ollut leipäveitsi. On sillai kotoisampi fiilis.
      Oliko pressun tilalla teltta?
      Oliko päivämäärä 5. kesäkuuta vuonna 1960 ja tapahtumapaikkana Bodom?
      Onko etunimesi kenties Nils?
      Kaverin puolesta kyselen...

      Lainaa

    36. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Kankea sarvikuono: Kiinankrääsäkaupan palautustiedot on tosiaan lähes kokonaisuudessaan kopioitu Finlaysonilta. Toivottavasti ihmiset ei haksahda tämmöisiin huijauksiin, kun miettii palautuksen olevan erittäin näppärää...:/
      Hienosti on huijarikauppa kopioinut Finlaysonilta täsmälleen saman "Palauttamista" koskevan tekstin, mukaan lukien kohdan, jossa kerrotaan metreittäin myytävistä kankaista. Finlaysonilla niitä on mutta huijari myy vain vaatteita, kenkiä ja asusteita, mutta ei kankaita.

      Lainaa

    37. Tulos: -12 (12 ääntä)
      Peeke: Jos Suomesta ei saa rgb-ledeillä varustettua ilmaa imevää käsituuletinta tai pörröistä teroitinta joka soittaa olympialaisten tunnarin aina kynää teroittaessa ei se silti tarkoita sitä että olisit tehnyt jotenkin fiksut kaupat hankkiessasi sen Wishistä. Kaiken tavaran jota koskaan tulet tarvitsemaan [...]
      Naisethan näitä sesonkiromuja ja rättejä sieltä tilailee

      Lainaa

    38. Itsestäänselvä kani 13.11.2021 21:56
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Upouuni pöllö: Tuo Koviu tai Kaviu on kyllä aika hyvin toteutettu. Siisti sivusto, ja kielellisestikään se ei ole konekäännös. En siis ihmettele, että tuohon on joku mennyt. Palautustiedoissa tosiaan on toi Finlayson mainittu, ja myös reklamaatioasioissa on laitettu Finlaysonin maili. Toki tuotteista pitäisi jo [...]
      Onko vähän eri asia jos kaksi merkkiä tekee yhteistyötä ja myy niitä yhteistyövaatteita sivuillaan, kuin että jollain randomilla krääsäsivulla lukee toisen putiikin palautustiedot copypastena..

      Lainaa

    39. Maho sitruuna 7.12.2021 17:23
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Sitkas karjalanpiirakka: Sanoo tuokin jotain sen roinan niinsanotusta arvosta, jos myyjä ei edes halua sitä takaisin.
      Ja sitten ihmetellään kun maailma hukkuu muoviroinaan jota kukaan ei halua

      Lainaa

    40. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Legenda: Saa olla aika idiootti jos vielä tilaa Wishiltä tai muilta kiinasivustoilta
      On olemassa muutama kiinasivusto, jotka toimivat vähän paremmin. Itse tilannut Dresslilyltä joskus muutaman halvan vaatteen eikä ole yhtäkään tarvinnut lähettää takaisin. Kootkin toimivat kunhan muistaa valita muutamaa "Suomen kokoa" suuremman vaihtoehdon (esim. meidän XL on heidän 3XL).
      Esim. äitini onnistui kadottamaan etelänmatkoilla käyttämänsä kirpputorilta hankitun turkoosin "rantahameen"... hankin hänelle sitten Dresslilystä lahjaksi vastaavan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: arttu, finlayson, halloween, huijaus, kiina, palauttaa, palautus, peli-ilta, pesis, pesäpallomaila, piirretty, piirrossarja, pressu, takki, verkkokauppa