Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 183

Olen menettänyt lopullisesti kaiken.
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 183
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -53 (59 ääntä)
   Emmy, ainakin ilmanpaine.

   Lainaa

  2. Marjaisa kettu 2.11.2021 0:14
   Tulos: +433 (451 ääntä)
   Eikös täällä ollut joskus aiemminkin tulipalouhri, joka tarvitsi meikkejä ja hajuvesiä? Tuollainen elämän kriisitilanne selkeästi laittaa arvot kohdilleen.

   Lainaa

  3. Mistr Mistrsss 2.11.2021 0:17
   Tulos: -51 (145 ääntä)
   Ai saatana, toivottavasti Nanna ehti nyhtää vitusti jeesiä ennen kärähtämistä. Tosiasiassahan näiden naistenhuoneiden hyvä puoli on just se, että tollaset vitun elämänkoululaiset kärähtää kusetuksistaan hyvinkin nopeesti.

   Lainaa

  4. Kalpea dinosaurus 2.11.2021 0:20
   Tulos: +267 (271 ääntä)
   Marjaisa kettu: Eikös täällä ollut joskus aiemminkin tulipalouhri, joka tarvitsi meikkejä ja hajuvesiä? Tuollainen elämän kriisitilanne selkeästi laittaa arvot kohdilleen.
   Oli ja kirjoitustyylikin aika samanlainen - luetteli erikseen just mitä oli tuhoutunut/tarvitsee. Jos oikein muistan, niin ei kuitenkaan kelpuuttanut kuin merkkituotteita.

   Lainaa

  5. Puolikiero_savolainen 2.11.2021 0:32
   Tulos: +252 (260 ääntä)
   ”Hei ihanat” Kylläpä kuvottaa Nannan kaltaiset rotat. Ihmisten hyväntahtoisuuden hyväksikäyttäminen on alhainen teko, joten jos karma on olemassa, niin pyydän: iske Nannaan ja lujaa. Tosin saatan arvata millaista elämää tällainen tyyppi elää, joten on kait tuo iskenyt jo jollain tasolla kiinni kohteeseensa..

   Lainaa

  6. Penseä kenguru 2.11.2021 0:36
   Tulos: +191 (195 ääntä)
   Toivottavasti kukaan ei haksahtanut Nannan huijaukseen. Tällaisten tyyppien takia saattaa jäädä sitten apua vailla ne, jotka sitä oikeasti tarvitsisivat.

   Lainaa

  7. Ylläoleva papaija 2.11.2021 0:45
   Tulos: +93 (97 ääntä)
   https://www.feissarimokat.com/2018/06/menetin-taloni-en-elintasoani/

   Lainaa

  8. Tulos: -18 (66 ääntä)
   Jennika tottunut niin sekopäiseen touhuun, että ei tunnista normaalia suomen puhekieltä enään.

   Lainaa

  9. Tulos: +74 (98 ääntä)
   Emmyllä pieni dilemma. Antaakko veden vuotaa hiljalleen pois lasista ja kuivata sitä mukaa loppupäivän, vai nostaa lasi ja kastella kaikki paikat kerralla. Toi on kyllä mahtava moka, mutta en usko Jessen siinä auttavan.

   Lainaa

  10. Tornipöllö 2.11.2021 1:08
   Tulos: +150 (154 ääntä)
   1. Kerää sympatiaa ja tavaraa tekaistulla tulipalolla. 2. Kerro kysyttäessä palon suht tarkka paikkakunta ja päivämäärä, mutta älä tarkista onko paikallinen pelastuslaitos oikeasti hoitanut tulipalotehtävää niihin aikoihin. 3. Jää kiinni kusetuksesta, kun joku tarkistaa em. pelastuslaitoksen tiedotteet. Melkoinen mestarikriminaali kyllä.

   Lainaa

  11. Tulos: +65 (71 ääntä)
   Ei juuri mitään elektroniikkaa mennyt tulipalossa, mutta sitten kaikenlaisia pussukoita ja lompakoita ja moppeja?? metsästetään. Aim higher, tietäisi nisti.

   Lainaa

  12. Honottava huuhkaja 2.11.2021 2:15
   Tulos: +115 (115 ääntä)
   Nanna mm. vähätteli rikostaustaansa myöhemmissä kommenteissa sanomalla, että kyseessä oli vain parinkymmenen euron huijauksia, eikä hän koskaan huijannut sitä suurempia summia. Ja tosiaan on ollut vankilassa istumassa tuomiota ja julkaisun tehdessään jäljellä oli vielä 6 kk jäljellä.

   Lainaa

  13. Elävä taistelija 2.11.2021 2:30
   Tulos: +122 (126 ääntä)
   Tuollainen Nannan vedätys on idioottimaista laittaa Naistenhuoneelle, missä ihan varmasti kaivetaan totuus esille hetkessä.

   Lainaa

  14. Piparjuuri 2.11.2021 6:02
   Tulos: +243 (265 ääntä)
   Tuo takin mainoskuva... Syys/talvitakki ja alla pelkät alusvaatteet, koska pitäähän nyt mainoksessa naisen puolialaston keho näkyä vaikka väkisin.

   Lainaa

  15. Kuivakas ampiainen 2.11.2021 6:14
   Tulos: +34 (48 ääntä)
   Eikö muiden mielestä tuon Nannan kirjoitustyyli jo löyhkää petokselta? Miten näihin tällasiin ihmiset lankeaa? Siis älkää ymmärtäkö väärin, mun mielestä hädässä toista tulee ehdottomasti auttaa ja autan itsekin! Mutta tällaiset jo kauas kyseenalaiselta näyttävät postaukset saa mun kulmat kohoamaan ja ihmettelen, eikö muiden korvaan särähdä ollenkaan tämäntyylinen kirjoitusasu jne.? Tää Nannan teksti vaikuttaa monin paikoin konekäännökseltä ja on mun mielestä ns. ”normaalia suomalaisen huijarin epäilyttävää postausta” räikeämpi :’D Eikö muista?

   Lainaa

  16. Tulos: +67 (71 ääntä)
   Toj Karin: Emmyllä pieni dilemma. Antaakko veden vuotaa hiljalleen pois lasista ja kuivata sitä mukaa loppupäivän, vai nostaa lasi ja kastella kaikki paikat kerralla. Toi on kyllä mahtava moka, mutta en usko Jessen siinä auttavan.
   Lasta väliin. Paistosellaista, ei elävää

   Lainaa

  17. Ponneton haltija 2.11.2021 6:41
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Mikä tuossa ekassa on moka? Sekö että Jennika ei tajua ihan selvää viestiä?

   Lainaa

  18. Tulos: +9 (23 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: ”Hei ihanat” Kylläpä kuvottaa Nannan kaltaiset rotat. Ihmisten hyväntahtoisuuden hyväksikäyttäminen on alhainen teko, joten jos karma on olemassa, niin pyydän: iske Nannaan ja lujaa. Tosin saatan arvata millaista elämää tällainen tyyppi elää, joten on kait tuo iskenyt jo jollain tasolla kiinni kohteeseensa..
   Joo oonhan mä. Miten haluut mun iskevän?

   Lainaa

  19. Kehittynyt siili 2.11.2021 7:06
   Tulos: +53 (53 ääntä)
   Ylläoleva papaija: feissarimokat.com/2018/06/menetin-taloni-en-elintasoani
   Pariskunnan talo palanut, mutta silti ollaan vain naisen kamoja vailla.

   Lainaa

  20. Horjahtava satuhahmo 2.11.2021 7:23
   Tulos: +92 (92 ääntä)
   Toj Karin: Emmyllä pieni dilemma. Antaakko veden vuotaa hiljalleen pois lasista ja kuivata sitä mukaa loppupäivän, vai nostaa lasi ja kastella kaikki paikat kerralla. Toi on kyllä mahtava moka, mutta en usko Jessen siinä auttavan.
   Helpoin kai olis ottaa joku isompi astia, esim kattila tai vati, ja laittaa alle ku siirtää lasin porrasta pitkin varovasti pois ku avoportaat näköjään. Tosin toi vesimäärä ei oo kovin suuri, luulen et Emmy haluaa vaan jakaa hauskan sattumuksen, ku vesi onnistunut tuolleen jäämään lasiin sisälle. Ei nimittäin onnistu ihan joka kippauksella. :D

   Lainaa

  21. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 2.11.2021 9:01
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Toj Karin: Emmyllä pieni dilemma. Antaakko veden vuotaa hiljalleen pois lasista ja kuivata sitä mukaa loppupäivän, vai nostaa lasi ja kastella kaikki paikat kerralla. Toi on kyllä mahtava moka, mutta en usko Jessen siinä auttavan.
   Pitää toisella kädellä portaan alla isoa reunallista astiaa, esim. uunipeltiä. Toisella kädellä päästää vedet, laittaa lasin pois ja viereen varatulla siivousliinalla pyyhkii portaan.

   Lainaa

  22. Tulos: -19 (51 ääntä)
   Marjaisa kettu: Eikös täällä ollut joskus aiemminkin tulipalouhri, joka tarvitsi meikkejä ja hajuvesiä? Tuollainen elämän kriisitilanne selkeästi laittaa arvot kohdilleen.
   En tunne mainitsemaasi keissiä. Mutta noin ylipäätään kriisitilanne, missä olet menettänyt kaiken, aiheuttaa sen, että sulla ei ole varaa ihan hetkeen korvata elämästäsi puuttuvia asioita. Ja kun ne meikit ja hajuvedet on niitä "turhimpia" eli et tarvitse niitä pysyäksesi hengissä, niin muut hankinnat menee edelle. Joten niiden pyytäminen ja saaminen lahjoitettuna voi olla yksi iloa tuova asia muuten niin ankeaan tilanteeseen, mikäli siis ne meikit ja hajuvedet ovat sinulle iloa tuova asia yleensäkin. Se on sitten eri juttu, jos alkaa vaatimaan tuntemattomilta ihmisiltä jotain tiettyä kallista merkkiä.

   Lainaa

  23. Harmaa kivi 2.11.2021 9:21
   Tulos: +45 (59 ääntä)
   Marjaisa kettu: Eikös täällä ollut joskus aiemminkin tulipalouhri, joka tarvitsi meikkejä ja hajuvesiä? Tuollainen elämän kriisitilanne selkeästi laittaa arvot kohdilleen.
     Oli. Muistelen ajatelleeni tai kommentoineeni (en muista kumpaa, nimimerkki oli eri silloin), että on ihan ymmärrettävää haluta sellaisia tavaroita joihin on tottunut, jos on menettänyt ne -jos täällä olisi tulipalo, pelastaisin toki lapsen, miehen, kissat ja perhevalokuvat, siinä järjestyksessä, ja ajattelisin kirjojani (tai meikkejäni) joskus toiste. Mutta jos vahinko olisi jo tapahtunut, niin siinä vaiheessa saattaisin toivoa että saisin jostain lohduksi niitä kirjoja, mitä olen tottunut lukemaan, enkä vaikkapa Iltalehtiä. Ei ole kiittämätöntä, ettei halua mitä tahansa krääsää mistä muut haluavat eroon (itse elämäni köyhyysvaiheissa "sain" tuttavien tuttavilta joskus vaatteita, jotka eivät olleet vain rumia ja kuluneita, vaan myös sellaista kokoa että ne olisivat valuneet lattialle. Olin sitten kiittämätön kun en käyttänyt, koska köyhille pitäisi kelvata kaikki, myös niin isot vaatteet, että ne saisi sitoa narulla kiinni). Eikä ole sairasta tärkeysjärjestyksen puutetta oivaltaa, että mistään en saa samaa kissaa tai samaa perhealbumia, jos ne menivät jo, rajauskynän voisin saada.
     Mutta sitten käy ilmi, että kyseessä on huijari, ja se siitä argumentista. Että jotkut kehtaavat. 

   Lainaa

  24. Välihuomautus 2.11.2021 9:49
   Tulos: -49 (59 ääntä)
   Tuo Nannan juttu selvisi myöhemmin, että talo oli oikeasti palanut. Nanna ja useampi muukin jakoi siitä lehtiartikkeleita, joita ilmeisesti tää ”mokan” toimittaja ei laittanut. Sitä Nanna ei kiistänyt, ettei aiemmin olisi harrastanut nettihuijauksia, mutta lähinnä ikävää, että nyt kommenttikentässä huudellaan kusettajaksi ja rotaksi, kun toinen on just menettänyt kotinsa. Löytyy ihan uutisista 14.10. julkaistu juttu Salon paritalopalosta.

   Lainaa

  25. Reseptivapaa dinosaurus 2.11.2021 10:32
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Joskus taannoin pyöri useammassa facebookin ryhmässä nainen, joka yritti vedättää tulipalolla. Hän kirjoitti pitkiä nyyhkytarinoita tuhoutuneesta talosta ja omaisuudesta ja pyysi apua ryhmästä ja ihmiset tietenkin auttoivat. Muutaman viikon kuluttua siirtyi uuteen ryhmään tekemään samaa, mutta palaneen talon paikkakunta oli vaihtunut

   Lainaa

  26. Osittainen hamsteri 2.11.2021 10:33
   Tulos: +4 (20 ääntä)
   Ylläoleva papaija: feissarimokat.com/2018/06/menetin-taloni-en-elintasoani
   Ei oo sama tyyppi kyseessä. Aiempi tapaus Kannuksessa, myöhempi Salossa. Tiedän ensimmäisen tapauksen talonsa (oikeasti) menettäneen pariskunnan.

   Lainaa

  27. Reseptivapaa dinosaurus 2.11.2021 10:36
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   (Hitsit, tökkäsin lähetä-nappia vahingossa!) ...paikkakunta oli vaihtunut ja taas koko omaisuus tuhoutunut palossa. Joskus tarinassa oli myös lapsia, jotka niin ikään olivat menettäneet kaiken. Tämä huijari ilmeisesti myi kaiken saamansa tavaran eteenpäin toisen ihmisen avulla. Lopulta taisi jäädä viranomaisillekin kiinni ja katosi kaikista ryhmistä.

   Lainaa

  28. It's a deal 2.11.2021 10:41
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   Keski-Suomessa yksi vastaava tapaus on älynnyt tuon pelastuslaitokselta tarkistamisen ja yrittää saada kaiken myynnissä olevan ilmaiseksi, koska omaisuus tuhoutui vesivahingossa. Evoluutiota sekin kai on.

   Lainaa

  29. Noheva hamsteri 2.11.2021 10:47
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Mimmi: En tunne mainitsemaasi keissiä. Mutta noin ylipäätään kriisitilanne, missä olet menettänyt kaiken, aiheuttaa sen, että sulla ei ole varaa ihan hetkeen korvata elämästäsi puuttuvia asioita. Ja kun ne meikit ja hajuvedet on niitä "turhimpia" eli et tarvitse niitä pysyäksesi hengissä, niin muut [...]
   https://www.feissarimokat.com/2018/06/menetin-taloni-en-elintasoani/
   Se oli tämä. Itselleni tuli tuosta mieleen, että oli tehnyt vakuutusyhtiölle listaa ja kertoi sen listan sisällön ystävälleen. Listalla oli esim. sisustustyynyjä ja saunakiulua, joita ei varmaankaan tule tarvitsemaan vähään aikaan. 
   Olen toki samaa mieltä, että harvemmin lahjoitetaan mitään "turhaa", vaan niitä välttämättömiä, joista toki hädän hetkellä ollaan kiitollisia.

   Lainaa

  30. Aurinkolasiton noita 2.11.2021 10:53
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Välihuomautus: Tuo Nannan juttu selvisi myöhemmin, että talo oli oikeasti palanut. Nanna ja useampi muukin jakoi siitä lehtiartikkeleita, joita ilmeisesti tää ”mokan” toimittaja ei laittanut. Sitä Nanna ei kiistänyt, ettei aiemmin olisi harrastanut nettihuijauksia, mutta lähinnä ikävää, että nyt kommenttikentässä [...]
   Tässä taas nähdään, että kusettaminen ei kannata, voipi sitten karma kostaa kun ihan oikeasti tarvitsisi sitä apua.

   Lainaa

  31. Verovapaa herukka 2.11.2021 11:42
   Tulos: +66 (66 ääntä)
   Välihuomautus: Tuo Nannan juttu selvisi myöhemmin, että talo oli oikeasti palanut. Nanna ja useampi muukin jakoi siitä lehtiartikkeleita, joita ilmeisesti tää ”mokan” toimittaja ei laittanut. Sitä Nanna ei kiistänyt, ettei aiemmin olisi harrastanut nettihuijauksia, mutta lähinnä ikävää, että nyt kommenttikentässä [...]
   Vai selvisikö? Näin kyllä ne artikkelit, joissa ilmoitettiin paritalon palamisesta Salossa. Varmistuiko se koskaan, että kyseessä oli juuri Nannan koti?
   Ja oliko jossakin kohtaa Nannan todisteina kuvia palopaikalta, mutta nekin paljastuivat olleen jotain Google-kuvia vuosien takaisesta palosta? 
   En seurannut loppuun saakka, mutta kovin epämääräinen case tämä oli. Eikä Nannan todistelut ainakaan lisänneet luottamusta, vaikka aiemmat rikoksensa ja huumehistorian avoimesti tunnustikin. 

   Lainaa

  32. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Marjaisa kettu: Eikös täällä ollut joskus aiemminkin tulipalouhri, joka tarvitsi meikkejä ja hajuvesiä? Tuollainen elämän kriisitilanne selkeästi laittaa arvot kohdilleen.
   Joo, siis itse olisin varmaan enemmän huolissani tärkeiden papereiden, passin, elektroniikan ja yösijan menetyksestä.

   Lainaa

  33. Kanneloitu timantti 2.11.2021 13:29
   Tulos: +65 (65 ääntä)
   Välihuomautus: Tuo Nannan juttu selvisi myöhemmin, että talo oli oikeasti palanut. Nanna ja useampi muukin jakoi siitä lehtiartikkeleita, joita ilmeisesti tää ”mokan” toimittaja ei laittanut. Sitä Nanna ei kiistänyt, ettei aiemmin olisi harrastanut nettihuijauksia, mutta lähinnä ikävää, että nyt kommenttikentässä [...]
   Niin, selvisi kyllä että hänen hätäisesti netistä ottama kuva palaneesta talosta ei ollut hänen kuvansa :D ei kannata heti uskoa jos huijari sanoo netissä "ei kyllä tämä ihan totta on". Nanna ei tiennyt edes kotikatuaan, kun sitä kysyttiin linkin yhteydessä.

   Lainaa

  34. Älykäs seuraeläin 2.11.2021 14:04
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Nanna on pesunkestävä linssiin viilaaja. Ja ei, nannan koti ei ole palanut. Rottailuaan harrastanut jo vuosia ja nykyään siirtynyt myös nettiin kusetuksineen.

   Lainaa

  35. Terhakas pelikaani 2.11.2021 15:18
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Osittainen hamsteri: Ei oo sama tyyppi kyseessä. Aiempi tapaus Kannuksessa, myöhempi Salossa. Tiedän ensimmäisen tapauksen talonsa (oikeasti) menettäneen pariskunnan.
   Voi silti olla sama. Huijareilla on tapana vaihtaa maisemaa kun maine leviää sen verran ettei kukaan usko.

   Lainaa

  36. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Välihuomautus: Tuo Nannan juttu selvisi myöhemmin, että talo oli oikeasti palanut. Nanna ja useampi muukin jakoi siitä lehtiartikkeleita, joita ilmeisesti tää ”mokan” toimittaja ei laittanut. Sitä Nanna ei kiistänyt, ettei aiemmin olisi harrastanut nettihuijauksia, mutta lähinnä ikävää, että nyt kommenttikentässä [...]
   Ei ollut Nanna asukkaana siinä talossa. Tää on fakta, tunnen sen joka siinä asui eikä se tosiaan ollut mikään nistirotta.

   Lainaa

  37. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Aloin tässä miettiä, että mitenköhän ite reagois, jos koko omaisuus palais. Ja tulin siihen tulokseen, et vaikka suurin suru toki ois muistoista, valokuvista yms. ja isoin tarve kaikesta oikeesti välttämättömästä, niin oikeesti saattaisin kaivata siinä tilanteessa myös ne vanhat tutut kosmetiikkatuotteet ja kivoja vaatteita, joissa on hyvä olla. Menee kuitenkin aikaa, että saa korvattua kaiken tollasen "turhan" ja sinäkin aikana pitäs varmasti esim. mennä töihin ja tavata ihmisiä muutenkin. Olis tosi epämukavaa, jos kaikkialla ollessa menetyksestä muistuttais käytetyt, vääränkokoiset lahjoitusvaatteet ja meikitön naama, kun yleensä on suht huoliteltuna liikkeellä. Siinä tilanteessa varmaan kaipaisin mahdollisimman paljon jotain ihan normaalia. Esim. työpäivän, jollon vois vaan unohtaa, et jotain noin kamalaa tapahtu. Se vois oikeesti auttaa selviämään kriisistä. Toki tässä tapauksessa oli kyseessä ilmeisesti aika hävytön huijaus ja muutenkin on kamalaa, jos alkaa vaatimaan jotain tiettyjä asioita. Mut mietin vaan, et meitä on moneksi ja kaikilla omat tapamme selviytyä hankalista tilanteista.

   Lainaa

  38. Itseasiassa 2.11.2021 22:29
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Piparjuuri: Tuo takin mainoskuva... Syys/talvitakki ja alla pelkät alusvaatteet, koska pitäähän nyt mainoksessa naisen puolialaston keho näkyä vaikka väkisin.
   Katoin eka kuvan ja tekstiä lukiessa ihmettelin eka, et miks joku pyytää alusvaatteita jossain ryhmässä, sitten et mikä helvetin takki.

   Lainaa

  39. Itseasiassa 2.11.2021 22:38
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   JakkeTee: Lasta väliin. Paistosellaista, ei elävää
   Pyörittäisi pyyhkeen lasin ympärille porrasta vasten. Eiköhän se imisi tarpeeksi vettä, kun lasin nostaisi ylös.

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Itseasiassa: Pyörittäisi pyyhkeen lasin ympärille porrasta vasten. Eiköhän se imisi tarpeeksi vettä, kun lasin nostaisi ylös.
   Tai sitten työntäisi jonkun litteän sinne lasin ja portaan väliin, pitäisi sen tiukasti lasia vasten kantena ja kääntäisi sitten ilman loiskumista.

   Lainaa

  41. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Mun omaisuutta on palanut, ja tuhoutunutta tavaraa läpikäydessä ja vakuutusyhtiölle listatessa mielessä oli lähinnä se, etten halua joutua tekemään tätä enää ikinä uudestaan. Siis en todellakaan kaipaillut heti tilalle uutta puuteria ja sisustystyynyä, mutta kukin toki kouppaa tavallaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Marjaisa kettu: Eikös täällä ollut joskus aiemminkin tulipalouhri, joka tarvitsi meikkejä ja hajuvesiä? Tuollainen elämän kriisitilanne selkeästi laittaa arvot kohdilleen.
   En nyt yksittäistä kommentoi, mutta perusmeikit on tietyissä tilanteissa naisille perustarpeita. 
   Jopa meikkaamista vihaava äitini käytti aina meikkiä esim. työhaastateluissa.
   Meikkaamaton nainen helposti työnhaussa jää toiseksi, koska ulkomuoto ei ole "huoliteltu". (grrrrrr)

   Lainaa

  43. Muodoton pähkinä 8.11.2021 20:55
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Honottava huuhkaja: Nanna mm. vähätteli rikostaustaansa myöhemmissä kommenteissa sanomalla, että kyseessä oli vain parinkymmenen euron huijauksia, eikä hän koskaan huijannut sitä suurempia summia. Ja tosiaan on ollut vankilassa istumassa tuomiota ja julkaisun tehdessään jäljellä oli vielä 6 kk jäljellä.
   Jepjep. Ko tuomio 16 petoksesta/näpistyksestä 5kk sisällä ja summat parin kympin ja 850€ välillä

   Lainaa

  44. Tulos: -1 (1 ääni)
   Pala helvetissä Nanna. Ei ole mitään pahempaa kuin nistit.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: huijaus, kuva, portaat, rappuset, suomeksi, tulipalo, vesi, vesilasi