Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 43

Liisa... mitä?
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 43

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Salamannopea kärpänen 9.11.2021 0:15
   Tulos: +458 (460 ääntä)
   Luulin ensin että Katja oli väittämässä pojan paitaa omakseen, mutta olikin oikea hyvän mielen postaus.

   Lainaa

  2. Tornipöllö 9.11.2021 0:18
   Tulos: +376 (376 ääntä)
   Nyt on kyllä Liisalla sen verran kummallista juttua että se Ihmemaan reissukin jää tässä toiseksi.

   Lainaa

  3. Kaikkein paras konna 9.11.2021 0:20
   Tulos: +96 (120 ääntä)
   Kävin kurkkaamassa koko ketjun. Liisa osasi sanoa ainakin jotain avainten omistajasta - sateenkaari avaimenperä kertoo jotain omistajasta.

   Lainaa

  4. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 9.11.2021 1:26
   Tulos: -92 (122 ääntä)
   Oon epähauska ja vitsin pilaaja ja huomautan täten, että sohva on tullut jo ohi stop-merkistä.

   Lainaa

  5. Mistr Mistrsss 9.11.2021 2:22
   Tulos: -165 (191 ääntä)
   Tuolla sohvalla kelpaisi lemmiskellä. Slurps slurps.

   Lainaa

  6. Tulos: +166 (172 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Oon epähauska ja vitsin pilaaja ja huomautan täten, että sohva on tullut jo ohi stop-merkistä.
   Huomauttaisit edes paremmin. Jos sohva on ollut matkalla risteystä kohti, mikä ei toki ole kovin todennäköistä hinausköydestä päätellen, on se kyllä pysähtynyt kiltisti stop-merkin eteen. Jos taas kulkusuunta oli päinvastainen, yleensä ei ole tapana stop-merkkien kääntöpuolia pahemmin noudatella.

   Lainaa

  7. Tulos: +139 (141 ääntä)
   Mulla kerran tippu hieno kangaskassi kun oli kiire bussiin. Kotimatkalla oli ihana yllätys kun joku oli nähnyt sen ja viittiny nostaa näkyviin josta sain sen takas.

   Lainaa

  8. Höylätty kiivi 9.11.2021 4:36
   Tulos: +17 (27 ääntä)
   Jotenkin odotin, että viimeisessäkin olisi ollut Marko. :)

   Lainaa

  9. Tulos: +52 (80 ääntä)
   MM:n kommentit ahdistavat :(

   Lainaa

  10. Tulos: +18 (28 ääntä)
   Liisa from Ihmemaa.

   Lainaa

  11. Itseasiassa 9.11.2021 9:41
   Tulos: +88 (108 ääntä)
   Kaikkein paras konna: Kävin kurkkaamassa koko ketjun. Liisa osasi sanoa ainakin jotain avainten omistajasta - sateenkaari avaimenperä kertoo jotain omistajasta.
   Mitä se kertoo? Mullakin on tuollainen ja en kuulu seksuaalivähenmistöön.

   Lainaa

  12. Itseasiassa 9.11.2021 9:42
   Tulos: +34 (56 ääntä)
   Mua alkoi häiritsemään, että onko tuo Katjan pojan huppari todella otettu? Olisiko mahdollista ettei poika kehdannut kertoa kadottaneensa sitä tai Katja oletti jonkun varastaneen sen? Hyvä kuitenkin että löytyi.

   Lainaa

  13. Rytmikäs kenguru 9.11.2021 9:44
   Tulos: -52 (64 ääntä)
   Riippuen vähän siitä, mitä "kauppakeskuksen edestä" tarkoittaa, nuo sateenkaariavaimet saattavat olla laitoslöytö. Jolloin oikea toimituskohde on laitoksen (tässä tapauksessa kauppakeskuksen) henkilökunta.

   Lainaa

  14. Kouluttamaton muurahainen 9.11.2021 9:57
   Tulos: +123 (127 ääntä)
   Itseasiassa: Mua alkoi häiritsemään, että onko tuo Katjan pojan huppari todella otettu? Olisiko mahdollista ettei poika kehdannut kertoa kadottaneensa sitä tai Katja oletti jonkun varastaneen sen? Hyvä kuitenkin että löytyi.
   Luulen, että Katja kuuluu siihen ihmisryhmään, jonka mielestä kaikki katoaa aina vain varastamisen kautta, samoin kuin kaikki muut virheet tai vahingot ovat aina jonkun muun tahallisesti pahantahtoisuuttaan tekemiä. Eihän kukaan koskaan voi esimerkiksi vahingossa unohtaa vaihtaa pitkiä valoja lyhyiksi, kun vastaantulija tulee. Ainahan kaikki tahallaan yrittää sokaista vastaantulijan (ja vaarantaa samalla oman henkensä). Omat vanhempani ovat tällaisia, ja olen jo teini-ikäisenä oppinut, että kaikki paha maailmassa on aina jonkun tahallisesti aiheuttamaa. (Heille itselleen tosin sattuu vain hassuja pikku lipsahduksia, esimerkiksi jos ne pitkät valot unohtuvat päälle.)

   Lainaa

  15. Tulos: +88 (88 ääntä)
   Itseasiassa: Mua alkoi häiritsemään, että onko tuo Katjan pojan huppari todella otettu? Olisiko mahdollista ettei poika kehdannut kertoa kadottaneensa sitä tai Katja oletti jonkun varastaneen sen? Hyvä kuitenkin että löytyi.
   Jos kyse olisi omasta lapsesta, niin 99% varmasti olisi pyöräillessään pudottanut tajuamatta sitä itse. Hyvä, että löytyi noin kätevästi!

   Lainaa

  16. Kipakka karhu 9.11.2021 12:02
   Tulos: +82 (94 ääntä)
   Mistr Mistrsss: Tuolla sohvalla kelpaisi lemmiskellä. Slurps slurps.
   Kommentissasi ei ole mitään oivaltavaa, ei mitään hauskaa, ei mitään viihdyttävää. 🤦 Lopeta nyt jo.

   Lainaa

  17. Tulos: +24 (32 ääntä)
   Tornipöllö: Nyt on kyllä Liisalla sen verran kummallista juttua että se Ihmemaan reissukin jää tässä toiseksi.
   Liisa haluaa noita avaimenperiä.

   Lainaa

  18. Sitkas karjalanpiirakka 9.11.2021 16:45
   Tulos: +77 (79 ääntä)
   Kaupasta löydetyt avaimet kuuluu antaa henkilökunnalle, ei viedä mennessään ja arvuutella naamakirjassa kenen mahtavat olla.

   Lainaa

  19. Säikeetön unikeko 9.11.2021 17:45
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Minulta kadonnut salkku täynnä rahaa, onko joku nähnyt?

   Lainaa

  20. Tyyris bataatti 9.11.2021 18:48
   Tulos: +40 (46 ääntä)
   Kaikkein paras konna: Kävin kurkkaamassa koko ketjun. Liisa osasi sanoa ainakin jotain avainten omistajasta - sateenkaari avaimenperä kertoo jotain omistajasta.
   Eli Liisa kuljeskelisi kaupungilla ja pysäyttelisi kaikki jotka tulkitsisi seksuaalivähemmistöön kuuluviksi, kysellen onko heiltä kadonnut avaimet? :D

   Lainaa

  21. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 9.11.2021 19:28
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Oon epähauska ja vitsin pilaaja ja huomautan täten, että sohva on tullut jo ohi stop-merkistä.
   Toivottavasti et aja autolla tai edes polkupyörällä.

   Lainaa

  22. Tilattava tuhatjalkainen 9.11.2021 22:23
   Tulos: -2 (14 ääntä)
   Tunteeton raadonsyöjä (pluri): Toivottavasti et aja autolla tai edes polkupyörällä.
   Minustakin sohva on mennyt stop merkin ohi. Narusta on aika vaikea työntää sohvaa, mutta irrotessa se on voinut liukua vastaantulevan kaistalle. Tai sitten on ajettu väärään suuntaan, mikä ei myöskään yllättäisi. Mutta en keksi, miten ihmeessä sohvaa on liikuteltu, jos se on vasta menossa stop merkin ohi.

   Lainaa

  23. Tilattava tuhatjalkainen 9.11.2021 22:26
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Tai sitten sohvaan on joku muu looginen selitys. Ehkä se on pyörähtänyt toisin päin narun katketessa. Jos siis tosiaan odottaa vielä stopmerkkiä. Kertokaa mulle, niin ei tarvitse koko yötä miettiä!

   Lainaa

  24. Sitkas karjalanpiirakka 9.11.2021 22:54
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Ei tuo ole mikään hinausköysi. Ei pyörätöntä huonekalua auton perässä voi pelkällä köydellä raahata. Sohva on ollut sidottuna peräkärryyn, josta se on köyden irrottua pudonnut. Köyden sijainnista ei voida päätellä mihin suuntaan kärry on ollut matkalla. Sohva ei kuitenkaan näytä siltä että olisi vauhdissa toiselta kaistalta tuohon kierinyt, joten arvelisin sen pudonneen kyydistä kun auto on stop-merkiltä lähtöön kiihdyttänyt.

   Lainaa

  25. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 9.11.2021 23:18
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Tilattava tuhatjalkainen: Minustakin sohva on mennyt stop merkin ohi. Narusta on aika vaikea työntää sohvaa, mutta irrotessa se on voinut liukua vastaantulevan kaistalle. Tai sitten on ajettu väärään suuntaan, mikä ei myöskään yllättäisi. Mutta en keksi, miten ihmeessä sohvaa on liikuteltu, jos se on vasta menossa stop merkin ohi.
   No ajamalla sitä on tietysti liikutettu. Ilmeisesti sen hinaama auto on lopulta käynnistynyt ja porukka on jatkanut sillä. Noilla katsos ajetaan kuten lasten istuimella eli selkä menosuuntaan.

   Lainaa

  26. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 9.11.2021 23:25
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: Ei tuo ole mikään hinausköysi. Ei pyörätöntä huonekalua auton perässä voi pelkällä köydellä raahata. Sohva on ollut sidottuna peräkärryyn, josta se on köyden irrottua pudonnut. Köyden sijainnista ei voida päätellä mihin suuntaan kärry on ollut matkalla. Sohva ei kuitenkaan näytä siltä että olisi [...]
   On se, kun oppilaat on raahanneet sitä jalan eikä auton perässä.

   Lainaa

  27. Immuuni ankka 10.11.2021 13:29
   Tulos: +31 (39 ääntä)
   Mistr Mistrsss: Tuolla sohvalla kelpaisi lemmiskellä. Slurps slurps.
   Lopeta jo tuo säälittävä mister ällön apinointi

   Lainaa

  28. Käyrä vesimeloni 10.11.2021 23:01
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Mistr Mistrsss: Tuolla sohvalla kelpaisi lemmiskellä. Slurps slurps.
   Älä laita tällästä.

   Lainaa

  29. Tulos: -1 (15 ääntä)
   Tyyris bataatti: Eli Liisa kuljeskelisi kaupungilla ja pysäyttelisi kaikki jotka tulkitsisi seksuaalivähemmistöön kuuluviksi, kysellen onko heiltä kadonnut avaimet? :D
   Sateenkaariavaimenperä kertoo vaan sen, ettei omistaja ole "Röh röh"- persureiska. Ei se ole mikään merkki jonka kantaja kuuluu johonkin ryhmään.

   Lainaa

  30. Halpa keiju 11.11.2021 14:38
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: Ei tuo ole mikään hinausköysi. Ei pyörätöntä huonekalua auton perässä voi pelkällä köydellä raahata. Sohva on ollut sidottuna peräkärryyn, josta se on köyden irrottua pudonnut. Köyden sijainnista ei voida päätellä mihin suuntaan kärry on ollut matkalla. Sohva ei kuitenkaan näytä siltä että olisi [...]
   Tarkennuksena tähän, satun asumaan paikkakunnalla. Tuohon STOP-merkille pysähtyminen ei ole "pakollista", koska tien vasemmalla puolella on rakennus, joka ei kuvassa ole näkyvissä, joten risteävää liikennettäkään ei kykene näkemään, ilman että pysäyttää auton vasta merkin jälkeen.
   https://www.liikenneturva.fi/liikenteessa/kysymykset-ja-vastaukset/stop-merkille-tai-pysahtymisviivalle-pysayttaminen/#8725d4ff

   Lainaa

  31. Itseasiassa 11.11.2021 16:12
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Luulen, että Katja kuuluu siihen ihmisryhmään, jonka mielestä kaikki katoaa aina vain varastamisen kautta, samoin kuin kaikki muut virheet tai vahingot ovat aina jonkun muun tahallisesti pahantahtoisuuttaan tekemiä. Eihän kukaan koskaan voi esimerkiksi vahingossa unohtaa vaihtaa pitkiä valoja [...]
   Mulla on samanlaiset vanhemmat. On se kurjaa kun kahdelle täydelliselle kuskille sattuu ja tapahtuu liikenteessä kurjia asioita jatkuvasti.

   Lainaa

  32. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Halpa keiju: Tarkennuksena tähän, satun asumaan paikkakunnalla. Tuohon STOP-merkille pysähtyminen ei ole "pakollista", koska tien vasemmalla puolella on rakennus, joka ei kuvassa ole näkyvissä, joten risteävää liikennettäkään ei kykene näkemään, ilman että pysäyttää auton vasta merkin [...]
   Linkkaamaltasi sivulta...
   "Missä pysäytysviivaa ei ole, ajoneuvo ja raitiovaunu on pysäytettävä sellaiseen kohtaan, josta on hyvä näkemä risteävään suuntaan. Lisäksi merkillä osoitetaan, että ajoneuvolla ja raitiovaunulla on väistettävä risteyksessä muita ajoneuvoja ja raitiovaunuja."
   Kuvan risteyksessä STOP-merkki siis ei ole se viimeinen raja, johon mennessä pitää pysähtyä, vaan pysähtymisviivan puuttuessa sellainen kohta, josta näkee hyvin ja tietää, koska on turvallista jatkaa.
   Ajoneuvon ja raitiovaunun pysähtyminen jossain turvallisessa kohdassa, josta näkee muun liikenteen, on kuitenkin pakollista. Sohvien osalta tuo sivu ei valitettavasti osannut antaa tarkempaa selvitystä.
   Pysähtymisen lisäksi tulee väistää risteyksessä muita ajoneuvoja ja raitiovaunuja, sekä kannattaa väistää sohvia, koska niiden liikenopeus saattaa yllättää.

   Lainaa

  33. Tunteeton raadonsyöjä (pluri) 11.11.2021 23:49
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Halpa keiju: Tarkennuksena tähän, satun asumaan paikkakunnalla. Tuohon STOP-merkille pysähtyminen ei ole "pakollista", koska tien vasemmalla puolella on rakennus, joka ei kuvassa ole näkyvissä, joten risteävää liikennettäkään ei kykene näkemään, ilman että pysäyttää auton vasta merkin [...]
   Tavallaan olet oikeassa. Arviointi vaan jää usein pomiisisetien

   Lainaa

  34. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Sukka hai: MM:n kommentit ahdistavat :(
   Kenen? Jos puhut tästä Wannabe Mr Ällöstä, niin odotas jos näet tämän esikuvan kommentit.

   Lainaa

  35. Toipuva raataja 15.11.2021 23:22
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Luulen, että Katja kuuluu siihen ihmisryhmään, jonka mielestä kaikki katoaa aina vain varastamisen kautta, samoin kuin kaikki muut virheet tai vahingot ovat aina jonkun muun tahallisesti pahantahtoisuuttaan tekemiä. Eihän kukaan koskaan voi esimerkiksi vahingossa unohtaa vaihtaa pitkiä valoja [...]
   Minun mummoni myös. Ihan on pienestä pitäen opetettu, että kaikki vastaantulijat ovat mahdollisia rosmoja ja huijareita, miehet ovat "mörköjä" (eli raiskaajia, mutta eihän mistään seksiasioista voi oikeilla nimillä puhua, hyi hyi) ja jos kaupan kassa antaa rahasta väärin takaisin 5 senttiä, ikinä ei pidä mennä sille samalle kassalle tai se varastaa lisää! (mutta tietenkään asiasta ei voi sanoa; sitähän kuulostaisi ihan köyhältä jos alkaisi pikkurahan takia valittaa) Jännä juttu, miten vaikka järjellä ymmärtää nuo pötypuheiksi, alitajuntaan on jäänyt hienoinen epäluottamus ihmisiä kohtaan :/

   Lainaa

  36. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Toipuva raataja: Minun mummoni myös. Ihan on pienestä pitäen opetettu, että kaikki vastaantulijat ovat mahdollisia rosmoja ja huijareita, miehet ovat "mörköjä" (eli raiskaajia, mutta eihän mistään seksiasioista voi oikeilla nimillä puhua, hyi hyi) ja jos kaupan kassa antaa rahasta väärin takaisin 5 senttiä, ikinä ei [...]
   Minulla yritti äiti varoitella tuntemattomille puhumisesta kun olin pikkutyttö. Olin kumminkin jostain syystä hyvin luottavainen ja aikoinaan oikaistessani metsän läpi kouluun, minulta hajosi repusta hihna - näin siinä metsäpolulla tuntemattoman miehen ja kävin pokkana pyytämässä häneltä apua hihnani kanssa. No, reppu korjaantui eikä minua heitetty minkään epämääräisen auton takakonttiin.

   Lainaa

  37. Tulos: +1 (1 ääni)
   Voi tietty olla että minulla kävi vain tuuri. Tuntemattomien tapaaminen keskellä metsää ei välttämättä pääty hyvin, onneksi minulle ei kuitenkaan käynyt kyllikkisaaret.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avaimet, huppari, hyvät uutiset, jono, kuva, löytötavarat, opiskelijat, sohva