Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 353

Julkisesta vessasta löytyy "piilokamera".
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 353

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +497 (503 ääntä)
   Työskentelen koulussa ja voin vahvistaa et toi runo kuvaa hyvin fiiliksiä.

   Lainaa

  2. Tulos: +172 (190 ääntä)
   Eikös tuo sama runo ollut feissareissa jo vuosi tai pari sitten? vieläkin siis pyörii sama loru

   Lainaa

  3. Kuriton joutsen 18.11.2021 0:45
   Tulos: -155 (251 ääntä)
   öhmi: Eikös tuo sama runo ollut feissareissa jo vuosi tai pari sitten? vieläkin siis pyörii sama loru
   Feissareissa? Onko sulle siis kadulla tota tullut joku lausumaan?

   Lainaa

  4. Vaikeuksiin ajautunut avokado 18.11.2021 1:38
   Tulos: +21 (117 ääntä)
   Kohta menee ruumiit jäähän Painot jalkaan, pyssy päähän Vesi punehtuu..

   Lainaa

  5. Huonot yöunet? 18.11.2021 5:22
   Tulos: -68 (74 ääntä)
   Miksi en ymmärrä tuota lorun pointtia?

   Lainaa

  6. Niin kutsuttu hämähäkki 18.11.2021 5:52
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   öhmi: Eikös tuo sama runo ollut feissareissa jo vuosi tai pari sitten? vieläkin siis pyörii sama loru
   On

   Lainaa

  7. Kiva raadonsyöjä 18.11.2021 6:15
   Tulos: +56 (58 ääntä)
   https://www.feissarimokat.com/2016/11/kuvakooste-osa-133/

   Lainaa

  8. Väkivaltainen humppasilli 18.11.2021 6:53
   Tulos: +139 (157 ääntä)
   Vaimo on opettaja. Kuuntelen monesti tunnelmia töistä ja erityisesti vanhemmista. Muistan aina kiittää onneani siitä, että en sattunut syntymään opettajaksi. Mieluummin vaikka Siperiaan lintulaudaksi tai armeijalle maalitauluksi kuin opettajaksi.

   Lainaa

  9. Takkuinen hilleri 18.11.2021 7:52
   Tulos: +43 (51 ääntä)
   Vaikeuksiin ajautunut avokado: Kohta menee ruumiit jäähän Painot jalkaan, pyssy päähän Vesi punehtuu..
   *punertuu

   Lainaa

  10. Kukkahattuneiti 18.11.2021 7:55
   Tulos: +85 (87 ääntä)
   Onkohan mehupurkissa joku nautintaohje,tai vastuunvapautuslauseke, kun Silmille- sanan perässä on tuo "*"?

   Lainaa

  11. Lääkitetty perhonen 18.11.2021 8:35
   Tulos: +135 (137 ääntä)
   Kukkahattuneiti: Onkohan mehupurkissa joku nautintaohje,tai vastuunvapautuslauseke, kun Silmille- sanan perässä on tuo "*"?
   *tarjoiluehdotus

   Lainaa

  12. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Kuolemankuu.

   Lainaa

  13. Valittu mestari 18.11.2021 11:01
   Tulos: +50 (56 ääntä)
   Huonot yöunet?: Miksi en ymmärrä tuota lorun pointtia?
   Kirotusvihre. Myssy muuttunut pyssyksi.

   Lainaa

  14. Epäkypsä etana 18.11.2021 13:22
   Tulos: +93 (127 ääntä)
   Olen ollut myös kaupassa töissä ja samaistun Villen myyjän ilmeeseen täydellisesti. Jokainen höröttelijäasiakas luulee aina olevansa omasta mielestään tosi lystikäs ja hauska ja kukaan ei ole varmasti koskaan kertonut samaa vitsiä aikaisemmin. Todennäköisesti mehuja hyllyttänyt työntekijä on jo siinä vaiheessa huokaissut tietäen, että sieltä ne vitsiniekat kohta tulevat. Jos koet piston sydämmessäsi olevasi tällainen hasuille-hihittelijä, niin suosittelen lämpimästi sopimaan kauppa-aikataulut yhteen jonkun kaverin (tai kumppanin) kanssa. Silloin kyseinen vitsi on uusi molemmille ja sille on paljon hauskempi hekotella ja ihmissuhteetkin paranee sen sijaan että se kaupan työntekijä vaan lähinnä kuolee sisältä asiakaspalvelijahymy naamallaan.

   Lainaa

  15. Letittämätön kyyhky 18.11.2021 14:31
   Tulos: +95 (115 ääntä)
   Epäkypsä etana: Olen ollut myös kaupassa töissä ja samaistun Villen myyjän ilmeeseen täydellisesti. Jokainen höröttelijäasiakas luulee aina olevansa omasta mielestään tosi lystikäs ja hauska ja kukaan ei ole varmasti koskaan kertonut samaa vitsiä aikaisemmin. Todennäköisesti mehuja hyllyttänyt työntekijä on jo [...]
   Olen myös ollut kaupassa töissä, ja kyllähän niitä samoja vitsejä ja asiakkaan mielestä osuvia lohkaisuja kuuli. Usein niitä samoja, mutta aina jaksoin silti vähintäänkin hymyillä ystävällisesti (tai huvittuneesti). Eikä kyllä koskaan haitannut, kyllä se aina sydäntä lämmittää kun joku edes yrittää vitsailla ja huvittaa kanssaihmisiä tai tylsistynyttä kassatyöntekijää. Niitä mököttäjiä on ihan riittävästi muutenkin! Välillä jo hymyn nosti huulille se asiakkaan ilo, kun kuvitteli keskineensä sen uniikin vitsin, eikä vitsien tarvitse aina olla uniikkeja tai erityisen nokkelia hauskuttaakseen. En varmaan voi sanoa että jatkakaa toki vitsailua, koska en töissä kaupassa enää ole. Mutta jotkut kassat tykkäävät iloisista asiakkaista!

   Lainaa

  16. Itseasiassa 18.11.2021 15:06
   Tulos: -13 (35 ääntä)
   Letittämätön kyyhky: Olen myös ollut kaupassa töissä, ja kyllähän niitä samoja vitsejä ja asiakkaan mielestä osuvia lohkaisuja kuuli. Usein niitä samoja, mutta aina jaksoin silti vähintäänkin hymyillä ystävällisesti (tai huvittuneesti). Eikä kyllä koskaan haitannut, kyllä se aina sydäntä lämmittää kun joku edes yrittää [...]
   Mulle tuli mieleen kerta, kun olin kaverin kanssa pikkukaupassa ja vessapaperit olivat heti kassan vieressä. Mun kaveri mietti onko joku paperi hyvää, kun siinä on useampi kerros. Sanoin että ei mee niin helposti sormi läpi. Kassalla istunut myyjä räjähti hysteeriseen nauruun. Tähän päivään asti kuvittelin olleeni hauska, mut aloin epäillä asiaa. Jos myyjä oli vain hyvä feikkaaja?

   Lainaa

  17. Pienennettävä hämähäkki 18.11.2021 16:10
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Huonot yöunet?: Miksi en ymmärrä tuota lorun pointtia?
   Koska luet huolimattomasti?

   Lainaa

  18. Tulos: +10 (40 ääntä)
   Kuriton joutsen: Feissareissa? Onko sulle siis kadulla tota tullut joku lausumaan?
   Tää on vaan jännä, että joku tahallaan esittää idioottia. Mitä sä siitä hyödyt? Idiootti.

   Lainaa

  19. Tulos: -20 (32 ääntä)
   Tuo loru olisi hassunhauska jossei se olisi totta. Monen opettajan sielu kuolee hiljalleen eikä ketään kiinnosta muuten paitsi kyllä kiitoksia riittää, ei palkkaa ei resursseja vaan kuraa niskaan kun eivät perkele meidän nuorisoa paranna yksinään. Meidän yhteiskunnan tukiranka on tosi alipalkattua hoitajista poliiseihin eikä ketään kiinnosta kunnes sitä kyseisen ammattikunnan edustajaa tarvitaan ja sitten ollaan ihmeissään kun sitä palvelua ei saakaan niin kuin tahtoisi. No mistäköhän johtuu? Ehkä siitä ettei poliisia ole enää jyväskylää pienemmissä kylissä joten pyörä pöllitty, byy vitun hyy, tai joku raiskattu vaikka niin kyllä sen rikosilmoituksen voi netissä tehdä. Ei sitten tunnu niin pahalta ja saadaan ainakin syyttäjää työllistettyä sen verran että tekee syyttämättäjättämispäätöksen ala 50€/h. Okei vähän vaan kärjistettyä kuraa suollan nyt mutta tehdään pieni koe hyvät ihmiset. Olenko vasemmiston vai persujen äänestäjä tämän tekstin perusteella? Olen oikeasti sitä mieltä ettei Finnairin johtaja ansaitse bonuksia kun muu henkilökunta on lomautettuna ym. Joten persu on peukku ylös ja vassari alas. Keskustaa nyt ei kukaan...

   Lainaa

  20. Sitkas karjalanpiirakka 19.11.2021 1:58
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   Kukkahattuneiti: Onkohan mehupurkissa joku nautintaohje,tai vastuunvapautuslauseke, kun Silmille- sanan perässä on tuo "*"?
   Piti oikein katsoa, mutta ei. Vain selite mehuun lisätyistä vitamiineistä. Onneksi. Ne amerikkalaistyyliset varoitustekstit älyvapaista asioista ovat masentavaa luettavaa.

   Lainaa

  21. Itsestäänselvä taistelija 19.11.2021 2:19
   Tulos: -5 (13 ääntä)
   Vaikeuksiin ajautunut avokado: Kohta menee ruumiit jäähän Painot jalkaan, pyssy päähän Vesi punehtuu..
   Näin päin se menee: 
   Painot jalkaan, pyssy päähän,
   Kohta menee ruumiit jäähän,
    Vesi punertuu..
    ;)

   Lainaa

  22. Tulos: -4 (12 ääntä)
   Epäkypsä etana: Olen ollut myös kaupassa töissä ja samaistun Villen myyjän ilmeeseen täydellisesti. Jokainen höröttelijäasiakas luulee aina olevansa omasta mielestään tosi lystikäs ja hauska ja kukaan ei ole varmasti koskaan kertonut samaa vitsiä aikaisemmin. Todennäköisesti mehuja hyllyttänyt työntekijä on jo [...]
   *sydämessäsi

   Lainaa

  23. Lannoitteeton albatrossi 19.11.2021 7:39
   Tulos: +13 (27 ääntä)
   Kuriton joutsen: Feissareissa? Onko sulle siis kadulla tota tullut joku lausumaan?
   Joo, koska feissarimokatkin tarkoittaa juuri kadulla vastaan tulleiden lausumia mokia. Et taida olla niitä penaalin terävimpiä kyniä.

   Lainaa

  24. Kuohitsematon makkara 19.11.2021 10:11
   Tulos: -2 (12 ääntä)
   Miksi mehupurkissa luki silmille? Liittyikö jotenkin niihin vitamiineihin?

   Lainaa

  25. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Höpö: Joten persu on peukku ylös ja vassari alas. Keskustaa nyt ei kukaan...
   Näissä kirjoittajan itse määrittämissä "peukku ylös sitä ja alas tätä"-jutuissa ei ole mitään järkeä. Saat kuitenkin osan peukuista ihan viestisi perusteella joten et sinä mitään kyselyitä pysty tämän kautta tekemään. Veikkaa muuten että "kyselysi" perusteella olet vassari. Ja alleviivatakseni pointtia: ei, en ajattele tai veikkaa niin vaan arvelen että saat ihan yleisesti alapeukkuja enemmän kuin ylä. Ilman että porukka ajattelee että "laitanpa alapeukun koska olet vassari".

   Lainaa

  26. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Samaa mieltä, että varhaiskasvatus todella on kriisissä. Vaikka tuo loru naurattaakin joka kerta, niin kyllä tuo kuvaa olotilaa lähes päivittäin töiden jälkeen.

   Lainaa

  27. Astmaton lammas 19.12.2021 14:30
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Näin yläkoulun matikan opettajana koen velvollisuudekseni kertoa, että opettajana oleminen on oikeasti ihan kivaa. Suurin osa oppilaista (kuten ihmisistä yleensäkin,) on kivoja ja useimpien tuntien jälkeen sitä on sellainen olo, että on oikeasti saanut jollekin päähän jotain uutta. Huoltajistakin harva kokee tarpeelliseksi vaikeuttaa turhaan meidän työtä. Kyllä sitä henkisesti valituksiin työstään joutuu valmistautumaan (etenkin näin arvosanojen antamisen aikaan ennen joulua), mutta harvemmin niitä tulee ja yleensä nekin voi ihan itse perustella kumoon. Niin kauan, kuin opettajien työ- ja loma-aikoihin ei kosketa, tämä on kivaa työtä, jota voi tehdä aika vapaasti omalla tyylillään ja omassa aikataulussaan (siitä muuuta työtä paitsi opettamista siis).

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kamera, kirjoitusvirhe, marli, mehu, myssy, pyssy, päiväkoti, runo, silmille, vessa, wc