Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 423

Aito keräilyharvinaisuus. 500 euroa ja se on sinun.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 423

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +398 (408 ääntä)
   Teuvo ja Marjatta ovat eläviä todisteita siitä, että seura tekee kaltaisekseen.

   Lainaa

  2. Kykenemätön peura 21.10.2021 0:32
   Tulos: +266 (280 ääntä)
   Harvoin kirpparimokat oikein naurattaa, mutta Teuvon ja Marjatan viestintä on puhdasta kultaa ja kukapa ei haluaisi Aitoa maksalaatikkopaitaa? Kohta varmaan wish täynnä halpoja kopioita.

   Lainaa

  3. Tornipöllö 21.10.2021 1:07
   Tulos: +258 (264 ääntä)
   Teuvon ja Marjatan tapauksessa on joko vakka tosiaan kantensa valinnut tai sitten jonkinlainen sukuvika, riippuen millä tavalla ovat samaa perhettä.

   Lainaa

  4. Tulos: +31 (83 ääntä)
   Vaatiiko valtio jonkin näköistä kilpailukieltosopimusta, tms. äitiyspakkausten tuotteiden valmistajilta jotta eivät voi tehdä vastaavia tuotteita mihinkään muuhun levitykseen, kuten myyntiin?

   Lainaa

  5. Apinaattori 21.10.2021 3:00
   Tulos: +11 (97 ääntä)
   Ei maksalaatikko oo mikää palkinto, tai ainakaa kauheen hyvä semmonen.

   Lainaa

  6. Sukka seppä 21.10.2021 3:05
   Tulos: +50 (72 ääntä)
   Maksalaatikkopaidan lapussakin lukee "pure waste"... Epäilemättä 500€:n arvoinen 😂

   Lainaa

  7. Puoliväljä kameli 21.10.2021 3:44
   Tulos: +42 (62 ääntä)
   Ja nyt mie haluun maksalaatikkoa klo 4 aamulla...

   Lainaa

  8. Nevöhööd satuhahmo 21.10.2021 6:01
   Tulos: -49 (103 ääntä)
   Juulian kaltaiset on ärsyttäviä. Jos et ole ostamassa, ole hiljaa. Eri asia sitten jos olisi oikeasti joku kusetus tai varastettua tavaraa myynnissä.

   Lainaa

  9. heimosenkeimo 21.10.2021 6:09
   Tulos: -253 (273 ääntä)
   "yksi lounas" miksei voi olla rehellinen ja kuvata sitä looraa seuraavana päivänä kun on syöny siitä naama makasalaatikossa. vitun ämmät, ryhdistäytykää. se kuka elää noin 35g maksalaatikkoo päivä nii ilmottautukaa mulle.

   Lainaa

  10. Tulos: +64 (92 ääntä)
   Maksalaatikko ei kuulu rusinoihin.

   Lainaa

  11. Epäjalo koira 21.10.2021 6:19
   Tulos: +165 (171 ääntä)
   heimosenkeimo: "yksi lounas" miksei voi olla rehellinen ja kuvata sitä looraa seuraavana päivänä kun on syöny siitä naama makasalaatikossa. vitun ämmät, ryhdistäytykää. se kuka elää noin 35g maksalaatikkoo päivä nii ilmottautukaa mulle.
   Ai että lähes kolme kiloa maksalaatikkoa yhdeksi lounaaksi tai edes yhdessä päivässä? Isolle perheelle joo, mutta ei ehkä itsekseen.

   Lainaa

  12. Köyhä-Jykä 21.10.2021 6:44
   Tulos: +118 (128 ääntä)
   heimosenkeimo: "yksi lounas" miksei voi olla rehellinen ja kuvata sitä looraa seuraavana päivänä kun on syöny siitä naama makasalaatikossa. vitun ämmät, ryhdistäytykää. se kuka elää noin 35g maksalaatikkoo päivä nii ilmottautukaa mulle.
   Mistä sä ton 35 grammaa keksit? No, varmaan samasta lähteestä kuin koko kommentin. Ja opettele kirjoittamaan. Vitun keimot,  ryhdistäytykää.
   Ps. Hieno paita.

   Lainaa

  13. Tulos: +133 (147 ääntä)
   Nico tarkoittaa varmaan, et käyttämätön, eli "uus". Ja hyvinki vois saaha 20€, nuo on hyviä ja lämpimiä pukuja. Itse möin käytetyn tuollaisen(eri kuosi) 25 eurolla : ) .

   Lainaa

  14. Keskiverto peura 21.10.2021 8:16
   Tulos: +129 (135 ääntä)
   Oonko siis niin kiero, kun ajattelin että Teuvo on tekaissut tuon Marjatta-henkilön ja laittanut sitten Marjattana viestiä, jos vaikka naispuolisella alter-egolla onnistuis kaupankäynti paremmin?

   Lainaa

  15. Moitittava metsämarja 21.10.2021 8:19
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   Toj Karin: Vaatiiko valtio jonkin näköistä kilpailukieltosopimusta, tms. äitiyspakkausten tuotteiden valmistajilta jotta eivät voi tehdä vastaavia tuotteita mihinkään muuhun levitykseen, kuten myyntiin?
   Ei vaadi. Olen ostanut äitiyspakkauksen makuupussin muusta levityksestä, kun halusin lapselle sen ja vaatetta ja muita roipetta oli jo niin paljon, että oli kannattavampaa ottaa äitiysavustus rahana. Mutta ei ole kovin realistista ajatella, että seitsemän vuotta vanhaa äitiyspakkaushaalaria, jonka kuosi on samaisen äitiyspakkauksen (varsin kehnosti riimitellyn) lorukirjan lorunpätkä, myytäisiin jossain muualla kuin kirppareilla?

   Lainaa

  16. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Keskiverto peura: Oonko siis niin kiero, kun ajattelin että Teuvo on tekaissut tuon Marjatta-henkilön ja laittanut sitten Marjattana viestiä, jos vaikka naispuolisella alter-egolla onnistuis kaupankäynti paremmin?
   Et ole, tai sitten minäkin olen, koska näin myös tulkitsin.

   Lainaa

  17. Tapetoitu kirsikka 21.10.2021 10:40
   Tulos: -98 (112 ääntä)
   Mihin se oikein perustuu, että ilmaiseksi saatavan äitiyspakkauksen sisältö myydään kirppareilla ja toreilla? Onko niissä joku keräilyarvo tai jotain? Paljon näkee kyseisen vuoden, jolloin tuotteita myydään, äitiyspakkauksen tuotteita myynnissä, esim. tänä vuona myydään tämän vuoden tuotteita. Eivätkä välttämättä edes ihan ilmaisia. Minusta jokseenkin härskiä toimintaa, kun saadaan ilmaiseksi. Vähän sama, kun lahjottaisi vaikkapa vähävaraiselle lapsiperheelle jouluapulahjana vaikka pleikkarin, jonka hän heti myy koskemattomana.

   Lainaa

  18. Kirjautuminen epäonnistui 21.10.2021 11:01
   Tulos: +94 (100 ääntä)
   Eikös nettikirppareilla ole tapana sanoa ”uusi”, kun tarkoitetaan ”käyttämätön”. Vaikeaahan olisi määritellä yksiselitteisesti, kuinka uusi on uusi. Viikko sitten ostettu? Kaksi kuukautta? Puoli vuotta? Mutta kyllä jo 7 v vanhassa tapauksessa mieluummin käyttäisin sanaa ”käyttämätön”.

   Lainaa

  19. Tulos: +72 (72 ääntä)
   Jaa-a, aikamoista hintaa joku pyytää maksalaatikkopaidasta. Pure Waste merkkinä on sen sijaan kannatettava; tekevät kaikki vaatteensa kierrätystekstiileistä zero waste -periaatteella 👍

   Lainaa

  20. Hööpölööpö 21.10.2021 11:55
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Kyllähän jotkut maksavat paidasta 500€ ihan vain sen takia, että siinä lukee jonkin "hienon" muotifirman logo. Miksi ei sitten myös maksalaatikon kuvasta?

   Lainaa

  21. Tuleva eläin 21.10.2021 12:10
   Tulos: +55 (55 ääntä)
   Mä voitin vuoden kahvit, enkä ees juo kahvia. No, äiti ja iskä oli tyytyväisiä.

   Lainaa

  22. Masentunut kukka (Pluri) 21.10.2021 12:33
   Tulos: +69 (81 ääntä)
   heimosenkeimo: "yksi lounas" miksei voi olla rehellinen ja kuvata sitä looraa seuraavana päivänä kun on syöny siitä naama makasalaatikossa. vitun ämmät, ryhdistäytykää. se kuka elää noin 35g maksalaatikkoo päivä nii ilmottautukaa mulle.
   Äkkiseltään katsottuna tuosta puuttuu noin 200g mikä on ihan sopiva annos jos syö jotain muutakin. Pienelle naiselle tuokin määrä saattaa olla riittävä ilman lisukkeitakin. Ehkä sulla on ollut ämmiä joiden pitäisi ryhdistäytyä mikäli vetävät päivässä liki kolme kiloa maksalaatikkoa.

   Lainaa

  23. Kelju salaatti 21.10.2021 13:05
   Tulos: +64 (64 ääntä)
   heimosenkeimo: "yksi lounas" miksei voi olla rehellinen ja kuvata sitä looraa seuraavana päivänä kun on syöny siitä naama makasalaatikossa. vitun ämmät, ryhdistäytykää. se kuka elää noin 35g maksalaatikkoo päivä nii ilmottautukaa mulle.
   Katsoppa kuvaa tarkemmin. Tuo vuoka sisältää 2,7kg maksalaatikkoa :-D Eli on tuosta nurkasta vähän enemmän otettu kuin 35g..

   Lainaa

  24. Harmaa kivi 21.10.2021 13:16
   Tulos: +95 (99 ääntä)
   Tapetoitu kirsikka: Mihin se oikein perustuu, että ilmaiseksi saatavan äitiyspakkauksen sisältö myydään kirppareilla ja toreilla? Onko niissä joku keräilyarvo tai jotain? Paljon näkee kyseisen vuoden, jolloin tuotteita myydään, äitiyspakkauksen tuotteita myynnissä, esim. tänä vuona myydään tämän vuoden tuotteita. [...]
     Äitiyspakkaus ei ole mikään lahja tai köyhäinapu, sen ovat (useimmat) äidit ja isät ihan itse verovaroistaan maksaneet. Nerokas keksintö sinänsä, ensisynnyttäjä jolla ei ole kokemusta lapsista (kuten minä) ei ennen synnytystä oikein tiedä mitä kaikkea tarvitaan, ja synnytyksen jälkeen ei hetkeen ole missään kunnossa lähtemään ostoksille. Varsinkin jos on vaikea synnytys, ei ole kunnossa tekemään mitään muutakaan, joten isän hoitaessa vauvaa ostoksille pääsevien perheenjäsenten määrä on nolla. Siinä tulee äitiyspakkaus tarpeeseen.
     Mutta se on aina samanlainen, joten jos vaikka saa talvipussin kesällä, niin ylimääräiseksihän se jää. Ja ehtiihän vauva kasvaa monista vaatteista uloskin, ennen kuin ne kuluvat. Toisaalta esim. hanskoja tahtoo hävitä  hurjalla syötöllä. Joten tietysti pistetään myyntiin tai muuten kiertoon vaikka Punaisen Ristin konttiin, samalla kun hankitaan lisää sellaista mitä tarvitaan enemmän, jo ekologiasyistä. 
     Mitä mielestäsi sitten käyttämättömille, hyville tavaroille pitäisi tehdä? Heittää roskiin, sehän olisikin kiitollisuutta? Rakentaa alttari KELAn anteliaisuudelle?
     (Mitä vähävaraiseen perheeseen tulee, jos heillä on pleikkari jota ei tarvita niin tosi outoa että heidän muka pitäisi pitää se tunnesyistä, eikä myydä ja ostaa vaikka ruokaa, jos kerran niin vähävaraisia ovat). 

   Lainaa

  25. Stressitön soturi 21.10.2021 13:34
   Tulos: +73 (73 ääntä)
   Tapetoitu kirsikka: Mihin se oikein perustuu, että ilmaiseksi saatavan äitiyspakkauksen sisältö myydään kirppareilla ja toreilla? Onko niissä joku keräilyarvo tai jotain? Paljon näkee kyseisen vuoden, jolloin tuotteita myydään, äitiyspakkauksen tuotteita myynnissä, esim. tänä vuona myydään tämän vuoden tuotteita. [...]
   Vauvat kasvaa niin nopeasti ohi vaatteista, että ne ei useinkaan ehdi kulua pilalle yhden vauvan käytössä. Totta kai on järkevää myydä ne eteenpäin kun ei enää itse tarvitse, etenkin jos ei enempää lapsia ole suunnitelmissa. Ja lisäksi siinä pakkauksessa voi olla joku juttu, esim nyt vaikka tuollainen haalari, jolle ei satu olemaan itsellä tarvetta kun on jo ehtinyt saman kokoisen haalarin ostaa tai saada lahjaksi, joten mitä sille mielestäsi pitäisi tehdä jos ei myydä eteenpäin, heittää roskikseenko? Vai haetko nyt sitä takaa että ne pitäisi jaella ilmaiseksi eteenpäin?  Äitiyspakkaus ei ole mikään lahja Kelalta vaan se on lakisääteinen avustus, joka kuuluu jokaiselle synnyttäneelle. Pakkauksen sijaan voi valita myös pienen verottoman rahasumman, onkohan 170 euroa nykyään. Ei niitä ole mitään velvollisuutta jaella ilmaiseksi eteenpäin yhtään sen enempää kuin sinun pitää antaa mitään muitakaan saamiasi avustuksia tai tukia muille.

   Lainaa

  26. Macho robotti 21.10.2021 13:58
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Mä haluun maksalaatikkopaidan!!!

   Lainaa

  27. Itseasiassa 21.10.2021 14:41
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Toj Karin: Vaatiiko valtio jonkin näköistä kilpailukieltosopimusta, tms. äitiyspakkausten tuotteiden valmistajilta jotta eivät voi tehdä vastaavia tuotteita mihinkään muuhun levitykseen, kuten myyntiin?
   Siellä on ollut mm. ruokalappuja ja sukkia joten useita tuotteita tarvitaan lapselle enemmän kuin yksi. Olisi aika erikoista rajoittaa niiden myyntiä. Tai hygieniatuotteet, siellä on kondomeita, liukkaria ja siteitä, ihan hyvä ettei niiden tarvitse olla mikään "limited edition".

   Lainaa

  28. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Ja sellaista Tampereelta..

   Lainaa

  29. Sitkas karjalanpiirakka 21.10.2021 14:55
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Onko Teuvo-Marjatta jutusta poistettu toisen osapuolen vastaukset vai ihan yksinpuheluako harrastavat?

   Lainaa

  30. Tulos: +7 (19 ääntä)
   Maksalaatikko on ainoa valmisruoka mitä syön. Saarioisten perinteinen. Pikkusen vettä lautaselle ja mikroon. ihan paras pikaruoka.

   Lainaa

  31. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Moitittava metsämarja: Ei vaadi. Olen ostanut äitiyspakkauksen makuupussin muusta levityksestä, kun halusin lapselle sen ja vaatetta ja muita roipetta oli jo niin paljon, että oli kannattavampaa ottaa äitiysavustus rahana. Mutta ei ole kovin realistista ajatella, että seitsemän vuotta vanhaa äitiyspakkaushaalaria, jonka [...]
   Kiitos!

   Lainaa

  32. Tyven pussieläin 21.10.2021 21:29
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Puoliväljä kameli: Ja nyt mie haluun maksalaatikkoa klo 4 aamulla...
   Mä just kuule tänään ostin ja herään syömään sitä 05:00 ennen töihin lähtöä ;)

   Lainaa

  33. Apea mandariini 21.10.2021 22:56
   Tulos: +32 (48 ääntä)
   Hytkymassu ja syli-hassu on kyllä sellaisia pahoinvointia aiheuttavia äitylisanoja, että ihan vain niiden takia en maksaisi tuosta haalarista senttiäkään.

   Lainaa

  34. Nuori vadelma 21.10.2021 22:59
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Angst: Nico tarkoittaa varmaan, et käyttämätön, eli "uus". Ja hyvinki vois saaha 20€, nuo on hyviä ja lämpimiä pukuja. Itse möin käytetyn tuollaisen(eri kuosi) 25 eurolla : ) .
   Sinulla on käynyt tuuri. Äitiyspakkauksen haalareita saa ostettua kirpparilta 3 eurolla.

   Lainaa

  35. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Tuolta Teuvolta tuli minullekin ihan sama viesti + ohari tavaran hakemisesta. Joku kusettaja joka saa tuosta jotain pervoa nautintoa.

   Lainaa

  36. Harmittava hamsteri 22.10.2021 12:20
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Tuleva eläin: Mä voitin vuoden kahvit, enkä ees juo kahvia. No, äiti ja iskä oli tyytyväisiä.
   Olen miettinyt näitä 'Voita vuoden kahvit/wc-paperit/lemmikin ruoat/yms'. Miten paljon sitä sitten voittaa? Sen mitä vuodessa oikeasti käyttää vai joku keskuarvo? Ja mistä se keskiarvo lasketaan?

   Lainaa

  37. Tarjoiltu hyönteinen 23.10.2021 1:38
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Nyssenumero :D En ole pitkään aikaan nauranut näin paljon feissarimokalle. Kiitos Teuvo ja Marjatta!

   Lainaa

  38. Käyrä vesimeloni 23.10.2021 12:25
   Tulos: +3 (15 ääntä)
   Tilasin Wishiltä maksalaatikko-collegepaidan, sieltä tuli 2014-vuoden äitiyspakkauksen potkupuku

   Lainaa

  39. Epähieno lintu 23.10.2021 17:41
   Tulos: -6 (18 ääntä)
   Harmittava hamsteri: Olen miettinyt näitä 'Voita vuoden kahvit/wc-paperit/lemmikin ruoat/yms'. Miten paljon sitä sitten voittaa? Sen mitä vuodessa oikeasti käyttää vai joku keskuarvo? Ja mistä se keskiarvo lasketaan?
   Vähän pidemmälle kun mietit, niin huomannet, että niitä arvontoja järjestää eri tahot, eikä ole olemassa mitään kaavaa millä he kaikki laskevat sen kulutuksen vuodessa. Aika monesti se todellinen määrä on myös mainittu jossain päin arvonnan sääntöjä.

   Lainaa

  40. Digitaalinen joutsen 23.10.2021 17:45
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Toj Karin: Kiitos!
   Ole hyvä!

   Lainaa

  41. Letittämätön kyyhky 24.10.2021 16:52
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Nuori vadelma: Sinulla on käynyt tuuri. Äitiyspakkauksen haalareita saa ostettua kirpparilta 3 eurolla.
   Monissa paikoissa (esim lastenkirppareilla jotka hoitavat myynnit asiakkaan puolesta) ei oteta vastaan edes äitiyspakkauksen tuotteita, koska menekki huonoa. Harva haluaa ostaa niitä yksittäistuotteita pakkauksesta, ja noita samoja haalareita (ja muiden vuosien, jotka vielä huomattavasti kivempia kuoseja) näkee paljon kirppareilla parilla eurolla tai lahjoituslaarissa. Itsekään en päässyt millään eroon äp-haalarista, vaikka ilmaiseksi olisin antanut. Eri asia on ne koko pakkaukset, jotka myydään käyttämättöminä. Ainakin takavuosina niillä oli menekkiä ulkomaille.

   Lainaa

  42. Tilattava tuhatjalkainen 24.10.2021 21:01
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Macho robotti: Mä haluun maksalaatikkopaidan!!!
   Mä haluan melkein kolme kiloa maksalaatikkoa! Ja sen paidan myös.

   Lainaa

  43. Tulos: +5 (11 ääntä)
   En ymmärrä miksi osallistua edes sellaiseen arvontaan, minkä tuotetta ei halua? Jättäisi voittomahdollisuudet niille, ketkä oikeasti haluavat voittaa tuotteen.

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (2 ääntä)
   No en ainakaan itse osaa päättää kumpi olisi mieluisempi palkinto, paita kestää vuoden, kaksi ehkä, mutta 2,7kg kiloa maksalaatikkoa voi syödä toisin kuin paidan. Molemmat kivoja mutta en kyllä osaisi päättää kumman ottaisin. Ja kuka nyt ei maksalaatikkoa tahdo oli se sitten syötävää tai dvd? Kunhan siis rusinoilla, muuten ei kiinnosta.

   Lainaa

  45. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tapetoitu kirsikka: Mihin se oikein perustuu, että ilmaiseksi saatavan äitiyspakkauksen sisältö myydään kirppareilla ja toreilla? Onko niissä joku keräilyarvo tai jotain? Paljon näkee kyseisen vuoden, jolloin tuotteita myydään, äitiyspakkauksen tuotteita myynnissä, esim. tänä vuona myydään tämän vuoden tuotteita. [...]
   Meilläpäin on melko lailla vauvanvaatteet 0,50-1€ kappaleelta. Nin paljon tarjontaa ja vauva kasvaa nopeasti ohi. Ei niillä mitenkään rikastu.

   Lainaa

  46. Nihkeä marsu 23.2.2022 17:44
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   nyt en saa yöllä unta kun "senkin syli-hassu" tulee mun uniin

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: arvonta, haalari, kilpailu, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, maksalaatikko, messenger, paita, yksityisviesti, yv, äitiyspakkaus