Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 519

Mikä on oikea tapa perua kaveripyyntö?
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 519

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +137 (145 ääntä)
   Itsekin olen unissani höpötellyt asioita mistä on sitten seuraavana päivänä saanut sen ajan kämppikseltä kuulla. Tämä, peiton ryöstely, kuumuus ja helevetilliset kuorsaukset ovat oiva syy nukkua yksin.

   Lainaa

  2. Saamaton orja 28.9.2021 0:12
   Tulos: +374 (378 ääntä)
   Mutta Sini, entä jos joku tietää sinun tappaneen kyseisen henkilön, tappaa sitten sinut ja kertoo kaiken poliiseille? Putka vai palkinto?

   Lainaa

  3. Tulos: +198 (252 ääntä)
   Voi että. Tosi diipit kelat on Sinillä. Mä olin ihan että häh ja sitten että wouh tosi kiva juttu ja kyllä tässä on pähkinä purtavaksi nyt. Entä jos jonkun, ihan vaan taparikollisen, lukitsen mun makkariin muutamaksi vuodeksi niin saanko ylläpitokorvaukset vai joudunko itse ongelmiin ja jos joudun niin voinko lusia sen makkarissani lukkojen takana?

   Lainaa

  4. Tulos: +223 (229 ääntä)
   Nämä unijutut ovat tuttuja, joko minä tai mies sanoo jotain todella epämääräistä. Se sanoi kerran nukkuessaan et "hei älä töni, mul on vasara", johon vastasin "häh?". Vastaus oli et piti tehdä popcorneista litteät. Eli semmoista :D

   Lainaa

  5. Tulos: +194 (198 ääntä)
   Joo-o: Nämä unijutut ovat tuttuja, joko minä tai mies sanoo jotain todella epämääräistä. Se sanoi kerran nukkuessaan et "hei älä töni, mul on vasara", johon vastasin "häh?". Vastaus oli et piti tehdä popcorneista litteät. Eli semmoista :D
   Perus. Mun mies halusi tietää missä se hopeinen rotta on.
   En löytänyt.

   Lainaa

  6. Apinaattori 28.9.2021 1:17
   Tulos: -114 (134 ääntä)
   Isa, suosittelen että aloitat etsinnät ylläripylläri:kananmunahymlyn kohdalta. Ellet sitten viitsi mennä ihan sinne kauppaan asti kyselemään vaikkapa myyjältä. Ei se nyt kirosana voi olla noin vaikeaa. Eikä kelpaa mikään paniikkihärö tms syyksi etteikö voi kysyä myyjältä koska ei niitä sieltä saa muutenkuin hakemalla, joko sinä tai kuka hyvänsä mutta ei kysyvä huutavaa koiraa haukkaa.

   Lainaa

  7. Harmaa kivi 28.9.2021 1:24
   Tulos: +296 (306 ääntä)
   Pirkko: Perus. Mun mies halusi tietää missä se hopeinen rotta on.En löytänyt.
     Mieheni julisti nukkuessaan: "the chicken is the original party animal. Etkot jatkot ja kotkot". Hän heräsi sitten siihen, että nauroin. :)

   Lainaa

  8. Roteva tiikeri 28.9.2021 1:27
   Tulos: +101 (131 ääntä)
   Exä kerjäsi unissaan seksiä ja kutsui minua toisen naisen nimellä. Kun nimi oli toistuvasti sama niin kehotin menemään kyseisen naisen luokse seksiä vonkumaan.

   Lainaa

  9. Tulos: -21 (65 ääntä)
   Jos ihan tosissaan pitää kysyä tuollaisia vahinkokaveripyynnöistä, suosittelen vakavasti harkitsemaan Villen antamaa neuvoa ja lukittautumaan sen lisäksi kokonaan pois ihmisten ilmoilta ja elektroniikasta.

   Lainaa

  10. Kummikäki 28.9.2021 2:05
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   traumcity: Voi että. Tosi diipit kelat on Sinillä. Mä olin ihan että häh ja sitten että wouh tosi kiva juttu ja kyllä tässä on pähkinä purtavaksi nyt. Entä jos jonkun, ihan vaan taparikollisen, lukitsen mun makkariin muutamaksi vuodeksi niin saanko ylläpitokorvaukset vai joudunko itse ongelmiin ja jos joudun niin voinko lusia sen makkarissani lukkojen takana?
   Saatan olla väärässä, mutta arvelen vastauksen löytyvän elokuvasta Se7en.

   Lainaa

  11. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 28.9.2021 2:48
   Tulos: +84 (98 ääntä)
   Tavallaan symppaan Isaa. Lidlin myyjillä vaikuttaa yleensä olevan parempaakin tekemistä kuin etsiä asiakkaan kanssa jotain tiettyä. Helposti ei tee mieli vaivata kysymyksillä, kun muutenkin vaikuttaa aina olevan hösseliä. Itsehän vaellan kauppaa eestaas hyllyltä hyllylle ja suuntia vaihdellen, kunnes onnistun åaikantamaan oikean evään.

   Lainaa

  12. Tulos: +95 (97 ääntä)
   Pirkko: Perus. Mun mies halusi tietää missä se hopeinen rotta on.En löytänyt.
   Meillä etittiin viime viikolla mahtavaa paitaa, mikä kuulema hengailee Suomenlahdella..

   Lainaa

  13. Juoruava järvisieni 28.9.2021 6:10
   Tulos: +68 (82 ääntä)
   Siinä mielessä ihan validi kysymys tuo Neljännen linjan Lidlin kananmunat. Sen jälkeen, kun vaihtoivat kananmunahyllyn paikalle yrtit, on aina hitsin vaikeeta muistaa/ettiä, että missä ne kananmunat nykyään on.

   Lainaa

  14. Kiva raadonsyöjä 28.9.2021 6:40
   Tulos: +133 (139 ääntä)
   Isäni ilmoitti kerran nukkuessaan, että uunissa on marsu ja se pitää syödä aamupalaksi. Oltiin me kyllä köyhiä siihen aikaan, mutta onneksi ei tarvinut oikeasti varastella kenenkään lemmikkejä ruoaksi.

   Lainaa

  15. Paidaton hyeena 28.9.2021 8:19
   Tulos: +76 (78 ääntä)
   Muistan ikuisesti kerran, kun en meinannut saada unta ja makasin nukkuvan ex-tyttöystäväni vieressäni sängyssä keskellä yötä. Yhtäkkiä tämä mutisi "Hei, voisitsä tiskata?" Kysyin hämmentyneenä että mitä ihmettä, ja vastaus oli "Kun mun tiskikone räjähti." Tajusin että kyseessä oli unissa puhuminen. Totesin siinä kuivasti että en voi, ja tämä mutisi jotain siitä että "Naapurin (minun nimeni) kuoli." Ei aamulla kuulemma yhtään muistanut uniaan. :'D

   Lainaa

  16. Sävyisä kuormaeläin 28.9.2021 8:22
   Tulos: +42 (54 ääntä)
   itse olen valtavan levoton nukkuja. en tiedä juuri puhunko unissani mutta lähes joka yö pompin sängystä pois milloin minkäkin syyn varjolla. Paras oli kun vetäisin exää turpaan keskellä yötä kun luulin sitä tunkeilijaksi.

   Lainaa

  17. Tulos: +79 (81 ääntä)
   Joskus herätessä puoliunessa kerroin, että pitää ostaa ruuveja ja aloin hakkaamaan tyynyä kertoen, kun eivät pysyneet paikoillaan. Olin tosiaan järkeillyt, että tyynyt kannattaa kiiinnittää sänkyyn ruuveilla.

   Lainaa

  18. Sisin maahinen 28.9.2021 8:34
   Tulos: +94 (102 ääntä)
   Apinaattori: Isa, suosittelen että aloitat etsinnät ylläripylläri:kananmunahymlyn kohdalta. Ellet sitten viitsi mennä ihan sinne kauppaan asti kyselemään vaikkapa myyjältä. Ei se nyt kirosana voi olla noin vaikeaa. Eikä kelpaa mikään paniikkihärö tms syyksi etteikö voi kysyä myyjältä koska ei niitä sieltä saa [...]
   Lidlit tietäen myyjän löytäminen on haastavampaa kuin minkä tahansa tuotteen.

   Lainaa

  19. Runsas maahinen 28.9.2021 8:54
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Saamaton orja: Mutta Sini, entä jos joku tietää sinun tappaneen kyseisen henkilön, tappaa sitten sinut ja kertoo kaiken poliiseille? Putka vai palkinto?
   Säästyy ainakin yksi palkkio

   Lainaa

  20. Masentunut kukka (Pluri) 28.9.2021 9:08
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   Oma harvinainen unisekoiluni oli sellainen että olin unessani tappelussa ja vastustaja yritti lyödä minua pesäpallomailalla. Se löi kuitenkin ohi ja salamana tartuin kädelläni mailaan kiinni. Välittömästi sen jälkeen heräsin kun tyttöystäväni kiljuu täyttä kurkkua ja minä puristan häntä samaan aikaan käsivarresta.

   Lainaa

  21. Hyödyllinen Pesukone 28.9.2021 9:44
   Tulos: +12 (32 ääntä)
   Joskus vuosia sitten näin unta, että olin jonkun joen tai kanjonin yläpuolella liitovarjolla lentämäsä. Sitten siihen tuli joku iso lintu häiritsemään mun lentämistä. Otin sitä kurkusta kiinni ja yritin vääntää irti liitovarjosta. Heräsin siihen että vaimo kiljui "mitä ihmettä sää teet?". Olin puristanut sitä käsivarresta niin että mustelmat jäi.

   Lainaa

  22. Tulos: +74 (76 ääntä)
   Mä pyysin kerran vahingossa työpaikkani(iso organisaatio) ylintä pomoa fb-kaveriksi. Panikoin ja poistin pyynnön, mutta tämä oli aikaa kun pyynnöistä lähti asetuksista riippuen myös usein sähköposti pyynnön kohteelle. Olin ahdistunut pitkään mutta selvisin.

   Lainaa

  23. Tulos: +62 (70 ääntä)
   Itse olen myös kova puhumaan unissani, sekä suomeksi että englanniksi (asun ulkomailla). Kerran juttelin iloisesti unissani poikaystävälle kun vanhan talon äänekäs boileri päätti alkaa hurista kovaan ääneen, joten totesin "Well if that's how you feel, then maybe you should leave".

   Lainaa

  24. Kohtelias katkarapu 28.9.2021 12:56
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Cool motive, still murder.

   Lainaa

  25. Himmeä herkkuruoka 28.9.2021 13:59
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Toivottavasti Sini kyselee tuota jossain Teksasin suomalaiset -ryhmässä, koska muuten koko kuvio on niin kaukaa haettu kuolemanrangaistuksineen.

   Lainaa

  26. Särmikäs kirsikka 28.9.2021 14:02
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Himmeä herkkuruoka: Toivottavasti Sini kyselee tuota jossain Teksasin suomalaiset -ryhmässä, koska muuten koko kuvio on niin kaukaa haettu kuolemanrangaistuksineen.
   No, Aileen Wuornos taisi kokeilla tämän kuvion jo käytännössä. 😅

   Lainaa

  27. Hullu huumemies 28.9.2021 14:09
   Tulos: -33 (47 ääntä)
   Juoruava järvisieni: Siinä mielessä ihan validi kysymys tuo Neljännen linjan Lidlin kananmunat. Sen jälkeen, kun vaihtoivat kananmunahyllyn paikalle yrtit, on aina hitsin vaikeeta muistaa/ettiä, että missä ne kananmunat nykyään on.
   Monet kalliolaiset polttavat yrttiä, joten on luonnollista sijoittaa se kaupan paraatipaikalle. Valitettavasti päivittäinen käyttö vaikuttaa negatiivisesti mm. muistiin.

   Lainaa

  28. Itseasiassa 28.9.2021 17:59
   Tulos: +48 (54 ääntä)
   Kananmunat ja hiiva ovat usein mahdoton löytää kaupasta. Kananmunia etsisin ensin heviosaston lähettyviltä, mutta aina ei sieltäkään onnista. Hiivasta yhdessä kaupassa oli iso kyltti erikseen "Tässä on hiiva". On tuo tietysti hauskaa, että joku kyselee kananmunien sijaintia somessa, mutta monissa kaupoissa ei iltaisin ja viikonloppuisin ole juuri henkilökuntaa muualla kuin kassoilla.

   Lainaa

  29. Rei’ittämätön taistelija 28.9.2021 18:14
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Heräsin kerran siihen että mies huutaa "kuole!!!!" ja läpsii mua silmät aivan kauhistuneina auki. Sain sen lopulta heräteltyä. Oli luullut mua valtavaksi ampiaiseksi.

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Sini, lopputulos on se että sinäkin saat kuolemantuomion, kun kerran olet tarkoituksellisesti tappanut ihmisen. Näin fiksu konsepti kuolemantuomio on.

   Lainaa

  31. Kipakka karhu 28.9.2021 22:54
   Tulos: +17 (25 ääntä)
   Mä pyysin vahingossa kaverini äidin fb-kaveriksi ja hän hyväksyi pyynnön. Odotin pari viikkoa, toivoin että hän unohtaa koko jutun, ja poistin sitten kavereista. Hällä oli alle 30 kaveria ja minä siellä 😬

   Lainaa

  32. Edistynyt lisko 29.9.2021 10:44
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Vaimo seurustelun alkuaikoina ynähteli jotain unissaan. Heräsin ja kysyin että sanoitko jotain, onko jokin hätänä? Vastaus: "... Miks sun täytyy olla tollanen karvanen ameeba?" En osannut vastata :D

   Lainaa

  33. Itseasiassa 29.9.2021 16:04
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Kyllä niitä vahinko kavereita ja kaveripyyntöjä voi ihan vapaasti poistella. Jos poistaa jonkun murhaajan, niin voihan sen varoiksi vielä laittaa estoon. Sain joskus kaveripyynnön tyypiltä jota luulin entiseksi opiskelukaverikseni, jolla oli huono profiilikuva, mutta todella yleinen nimi. Hyväksyttyäni pyynnön huomasin kutsun tulleenkin yhdeltä tuntemaltani tyypiltä, joka tykkää ihan vain ahdistella naisia baareissa, somessa, missä ikinä. Meni poistoon samantien.

   Lainaa

  34. Itseasiassa 29.9.2021 16:08
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Yleisesti en ymmärrä niitä loukkaantujia, jotka huomaavat kun ovat tulleet poistetuksi jonkun kaverilistalta. Yks kaveri huomaa heti, jos joku on poistanut sen kavereista ja vinkuu vielä siitä. Ylee poistajat ovat kuitenkin jotain vähemmän tuttuja, tyyliin entisiä luokkakavereita ala-asteelta. Jos nyt joku haluaa pitää piirinsä pieninä ja intiimeinä, niin on syytä kunnioittaa sitä. Muistaako joku muukin, kun aikoinaan Facebook alkoi tällaisten kavereista eroamisen jälkeen ehdottaa niitä tyyppejä uudelleen kavereiksi. Hyvä että algoritmi ilmoitti, kuka on just jättänyt sut...

   Lainaa

  35. Pehmeä jänis 29.9.2021 17:20
   Tulos: -4 (8 ääntä)
   Saamaton orja: Mutta Sini, entä jos joku tietää sinun tappaneen kyseisen henkilön, tappaa sitten sinut ja kertoo kaiken poliiseille? Putka vai palkinto?
   Entä jos tappaa vielä varmuudenvuoksi tämän poliisi henkilön niin putka vai palkinto?

   Lainaa

  36. Heilumaton gorilla 30.9.2021 0:56
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ne kananmunat on nykyään öljyjen vieressä.

   Lainaa

  37. Toipuva ankka 1.10.2021 0:12
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Sini, uskoni Suomen koulutusjärjestelmään, sekä ihmisten yleissivistykseen murenee..

   Lainaa

  38. Kanamunat hukassa 1.10.2021 10:30
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Joo ja itsekin olen käynyt kolmesti kyseisessä lidlissä ennen kuin löysin myyjän (muualta kuin kassalta) tai munat! Kanamunat ovat siis siirretty jauhojen ja sokerin kanssa samaan hyllyyn, josta ei tullut itselleni mieleenkään etsiä. Siis kuivatuotehyllystä O.O

   Lainaa

  39. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Tavallaan symppaan Isaa. Lidlin myyjillä vaikuttaa yleensä olevan parempaakin tekemistä kuin etsiä asiakkaan kanssa jotain tiettyä. Helposti ei tee mieli vaivata kysymyksillä, kun muutenkin vaikuttaa aina olevan hösseliä. Itsehän vaellan kauppaa eestaas hyllyltä hyllylle ja suuntia vaihdellen, kunnes onnistun åaikantamaan oikean evään.
   Kyllä ne näyttävät mistä tuotteen löytää jos ensin onnistut löytämään sen myyjän. Ja voihan sitä käydä kassalta kysymässä niin kyllä neuvovat parhaansa mukaan. Itse kävin äipän pyynnöstä hulluilla päivällä ostoksilla ja kun en löytänyt riekkoa tai mikä lintu olikaan etsin lähimmän myyjän ja kun kysyin mistä moinen siipikarjatuote löytyisi sain vittuilua siitä että hän on tauolla ja minun pitäisi etsiä toinen myyjä. Tyyppi hengaa keltainen hullut päivät paita päällä keskellä kauppaa ja minun pitäisi tietää maagisesti hänen tauoista? Olin vielä hyvissä ajoissa liikkeellä ja viidestä tuotteesta joita olin hakemassa oli 3 loppunut. Sitä vaan että lidlissä ei edes odota mitään kummallista palvelua mutta stockan taso on laskenut kuin lehmän häntä. Tai mikä Foodmarket s-market herkku stockmann tori hässäkkä nykyään on nimeltään.

   Lainaa

  40. Aistikas manaatti 9.10.2021 20:37
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kananmunat onkin aina eri kaupoissa missä sattuu. Siitä voisi varmaan perustaa oman FB-ryhmän.

   Lainaa

  41. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Olen muutaman kerran kuullut keskellä yötä, kun jompikumpi vanhemmistani ulisee unissaan. Kummatkin tekevät sitä, isä vähän enemmän.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kananmunat, kaupassa, kauppa, kaveripyyntö, kaverit, kuolemanrangaistus, kuolemantuomio, lidl, murha, murhaaja, poliisi, rikos, tappaa, unet, uni, vahingossa, vahinko