Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 514

Hesburger-kohun "todelliset" taustat.
Sekalaisia, osa 514

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 45 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +771 (779 ääntä)
      Oli kyllä kaukaa haetuin ”nuoriso on pilalla” -ulina vähään aikaan. Arvostan.

      Lainaa

    2. Kumarteleva lepakko 7.9.2021 0:45
      Tulos: -259 (345 ääntä)
      Banaani: Oli kyllä kaukaa haetuin ”nuoriso on pilalla” -ulina vähään aikaan. Arvostan.
      Mutta housuun paskominen on monesti ja monella lähellä kuukautisten alussa. Kunnolla kun kramppaa, siinä vain koettaa olla ulisematta ääneen.
      Onko se sitten huvia ja hauskuutta ja onko kuukautisissa yhtään mitään "lapsellista" sopii miettiä tovi jos toinenkin.
      Mutta koville otti aihe niin Seijalle kuin Sarille. 

      Lainaa

    3. Sprinkles 7.9.2021 1:48
      Tulos: +288 (324 ääntä)
      Mulle jäi nyt epäselväksi, mikä Hesburgerketjussa oli moka/helmi? Heikki Salmela (ketjun pääomistaja) on käsittääkseni lestadiolainen tai helluntalainen tai vastaava. Tämä uskonnollisuus ei poista sitä, että Hesburgerissa meininki on tasoa Amazon; vessaan ei vuoron aikana ehdi, mutta toisin kuin edes Amazonilla - pulloonkaan ei saa kusta vuoron aikana. Puhumattakaan muista räikeistä epäkohdista (pakotetaan kesken hiljaisen vuoron kotiin, saikkulaput pitää toimittaa sairaana töihin, ei mitään perehdytystä töihin, jatkuva alimitoiteltu miehitys vuoroissa että edes myymälän perushygieniasta ei ole mahdollisuutta pitää huolta - luin sitä Jodelin ketjua, jossa oli lähes 3000 kommenttia. Toki. Aina osa on mielipide-eroja ja osa katkerien trollailua. Mutta 3000 kommenttia on jo jotain muuta.) Mutta sekin on totta, että Salmela tekee paljon hyväntekeväisyystyötä. Ollut lahjoituksilla osallisena koulujen rakentamiseen sekä edistänyt vegaanisten tuotteiden esilletuomista suomalaisessa pikaruokailussa. En näe että kumpikaan (negatiivinen tai positiivinen) puoli on riippuvainen hänen uskonnostaan.

      Lainaa

    4. Rakas raadonsyöjä 7.9.2021 1:55
      Tulos: +152 (164 ääntä)
      Sprinkles: Mulle jäi nyt epäselväksi, mikä Hesburgerketjussa oli moka/helmi? [...]
      En näe että kumpikaan (negatiivinen tai positiivinen) puoli on riippuvainen hänen uskonnostaan.
      Taisit vastata omaan kysymykseesi. Tai ainakin minusta todella kummallista uskonnon vetäminen tähän (molemmilta puolilta).

      Lainaa

    5. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 7.9.2021 2:07
      Tulos: +260 (272 ääntä)
      Mutta kun Seija on niin tykännyt paskantaa siteisiin housujen sijaan ja se on tehnyt hänestä niin paljon aikuisemman! Hiivatin nykynuoret! Aadat ei muista >:(

      Lainaa

    6. Tulos: +278 (286 ääntä)
      mä en edes oo tällasiin törmänny ennen. en nyt ehkä koko kuukautisten ajan käyttäis, mut noihan ois tosi kätevät sillon kun tuntuu että ne ois alkamassa kun sitä lystiä voi kestää muutaman päivänki. ei tarttis olla koko ajan kurkkimassa pöksyihin ja hermoilemassa että tuleeko sieltä nyt jotain.

      Lainaa

    7. Levyttämätön persoona 7.9.2021 6:59
      Tulos: +165 (171 ääntä)
      suffeli: mä en edes oo tällasiin törmänny ennen. en nyt ehkä koko kuukautisten ajan käyttäis, mut noihan ois tosi kätevät sillon kun tuntuu että ne ois alkamassa kun sitä lystiä voi kestää muutaman päivänki. ei tarttis olla koko ajan kurkkimassa pöksyihin ja hermoilemassa että tuleeko sieltä nyt jotain.
      Minulla on viimevuodesta asti ollut vastaavia ja pois en antaisi. Plussaa pöksyissä siteisiin verrattuna on vähäinen hiostaminen, käyttömukavuus, hyvä paikallaan pysyminen, rapisemattomuus ja erittäin hyvä imukyky. Miinusta on kallis hinta, hidas kuivuminen, likaisten pöksyjen kuskaaminen ja peseminen. Olen huomannut, että siteiden ja pöksyjen yhdistelmä toimii hyvin pitkien työpäivien aikana, kun nappaa siteen pois kesken päivän ja jatkaa pöksyillä, niin pärjää koko työpäivän ajan, vaikka vuoto olisikin runsaampaa.

      Lainaa

    8. Lommoton lohikäärme 7.9.2021 7:41
      Tulos: +174 (178 ääntä)
      Kumarteleva lepakko: Mutta housuun paskominen on monesti ja monella lähellä kuukautisten alussa. Kunnolla kun kramppaa, siinä vain koettaa olla ulisematta ääneen. Onko se sitten huvia ja hauskuutta ja onko kuukautisissa yhtään mitään "lapsellista" sopii miettiä tovi jos toinenkin. Mutta koville otti aihe niin Seijalle kuin Sarille. 
      Millä tavalla mielestäsi aihe otti koville Sarille? Ihan aiheellinen kommenttihan tuo oli Seijan sekoiluun. Ja vaikka sinulla tai Seijalla olisi "housuun paskominen lähellä" kuukautisten aikana, se ei ole noiden housujen tarkoitus yhtään sen enempää kuin kuukautissiteidenkään.

      Lainaa

    9. Piparjuuri 7.9.2021 7:49
      Tulos: +115 (119 ääntä)
      suffeli: mä en edes oo tällasiin törmänny ennen. en nyt ehkä koko kuukautisten ajan käyttäis, mut noihan ois tosi kätevät sillon kun tuntuu että ne ois alkamassa kun sitä lystiä voi kestää muutaman päivänki. ei tarttis olla koko ajan kurkkimassa pöksyihin ja hermoilemassa että tuleeko sieltä nyt jotain.
      Suosittelen! Noita on ollut useampia markkinoilla jo vuosia (esim. Thinx ja Modibodi), ja ovat hyviä. Olen edelleen pääosin kuukupin (< 3) käyttäjä, mutta öisin lisäsuojana ja todellakin niinä päivinä/öinä kun menkat on alkamassa/loppumassa eikä viittis säätää kupin kanssa mutta haluaa pysyä suojattuna, ovat aivan bueno.👌

      Lainaa

    10. Huikea kala 7.9.2021 8:07
      Tulos: +29 (49 ääntä)
      Traumcity on hiljaa? Iloitkaa! Vai vaihtoiko se nimekseen Ejab?

      Lainaa

    11. Kilokalori 7.9.2021 9:10
      Tulos: +113 (129 ääntä)
      Lommoton lohikäärme: Millä tavalla mielestäsi aihe otti koville Sarille? Ihan aiheellinen kommenttihan tuo oli Seijan sekoiluun. Ja vaikka sinulla tai Seijalla olisi "housuun paskominen lähellä" kuukautisten aikana, se ei ole noiden housujen tarkoitus yhtään sen enempää kuin kuukautissiteidenkään.
      Ja jos kramppaa niin että meinaa housuun paskoa, se lääkärissä käyminen on erittäin validi neuvo! Kipuihin on mahdollista saada myös lääkettä.

      Lainaa

    12. Horisko valas 7.9.2021 9:29
      Tulos: -88 (100 ääntä)
      Sanokaa mitä sanotte, mutta minä paskon edelleen pönttöön. Jos oikeasti ette osaa olla paskomatta housuihinne, niin olisi aikuismaista ymmärtää hakea vaivaan apua. Sitä kutsutaan tuhrimiseksi, eli tahattomaksi ulosteenkarkailuksi, ja se on hoidettavissa.

      Lainaa

    13. Tulos: +82 (92 ääntä)
      Kilokalori: Ja jos kramppaa niin että meinaa housuun paskoa, se lääkärissä käyminen on erittäin validi neuvo! Kipuihin on mahdollista saada myös lääkettä.
      Tosin hormonikierukka ja/tai pelkkä iso Burana (> 600 mg) ei välttämättä auta, etkä muuta tule saamaan, jos gyne ei mitään poikkeavaa perustutkimuksessa löydä.
      Tosin isoimmatkaan krampit eivät kyllä ole saaneet minua ikinä paskomaan housuun, vaikka maha toki krampeista ja särkylääkkeistä tykkääkin mennä vähän sekaisin.
      Nuo kuukautispöksyt tuntuu aika suoralta jatkumolta kestositeille. Erittäin hyvä kehityssuunta. Itsekin oon käyttänyt kuukuppia viimeiset 15 vuotta, mutta voisin kyllä hankkia kaappiin 2-4 kpl tuommoisia alku- ja loppuvuotoja varten.

      Lainaa

    14. Rottanpää 7.9.2021 9:47
      Tulos: +74 (74 ääntä)
      Niissä robottitesteissä saa käsittääkseni tehdä virheitäkin, koska oikea vastaus riippuu ainakin osittain ihmisten valinnoista. Siis kun tarpeeksi moni valitsee tietyn ruudun, niin kone oppii sen kuuluvan kysyttyyn kategoriaan. Jos tarpeeksi moni valitsee sen keltaisen bussin, niin bussista tulee hyväksytty valinta, vaikkei sitä ehkä aluksi olisi sellaiseksi katsottukaan.

      Lainaa

    15. Tulos: +7 (35 ääntä)
      Enpä olis uskonut törmääväni kristtyjen "persecution complex" ongelmaan Suomessa, kun täällä uskovaiset, jopa herätysuskonnot, ovat niin "laimeita" verrattuna Amerikan mantereen pieniin seurakuntiin. Raija taidokkaasti osoittaa minun olleen väärässä.

      Lainaa

    16. Veljetön papaija 7.9.2021 11:21
      Tulos: +84 (84 ääntä)
      Välillä on niin laaduttomia noi robottitestit että meinaa palaa käpy ihan totaalisesti. Kuvat sellasia 10x10 pikseliä ja esittää jotain kaupunkimaisemaa missä on paljon taloja ja jotain möhkäleitä joista ei ota selvää onko ne nyt sitten kuorma-, rekka-autoja, busseja vai henkilöautoja (jos etsitään vaikka busseja). Tai sitten siellä on viisi erilaista minibussia mutta vain yksi niistä kelpaa.

      Lainaa

    17. Tornipöllö 7.9.2021 11:22
      Tulos: +143 (143 ääntä)
      Olen internetissä törmännyt tarinoihin siitä, kuinka joillain miehillä on ollut kuukautisten toimintaperiaate täysin hukassa, esim. kertomus pomosta, joka aivan tosissaan luuli että kyseessä on pissaamiseen verrattava toimitus ja uskoi naistyöntekijöiden ravaavan kuukautisten aikaan vessassa ihan ilkeyttään. Mutta miten ihmeessä aikuinen nainen voi olla noin pihalla asiasta?

      Lainaa

    18. Norski fretti 7.9.2021 11:29
      Tulos: -37 (61 ääntä)
      clover: Tosin hormonikierukka ja/tai pelkkä iso Burana (> 600 mg) ei välttämättä auta, etkä muuta tule saamaan, jos gyne ei mitään poikkeavaa perustutkimuksessa löydä. Tosin isoimmatkaan krampit eivät kyllä ole saaneet minua ikinä paskomaan housuun, vaikka maha toki krampeista ja särkylääkkeistä tykkääkin [...]
      Helpostipa sitä sain 10v sitten koulun terkalta ihan pyytämällä erityisesti kuukautiskipuihin tarkoitettuja kipulääkkeitä, resepti ollut siitä asti. Se ei kerro mitään, ettei sun kohdalla ole koettu muuta kuin buranaa ja kierukkaa tarpeelliseksi. Mutta toki jos itse olet niihin tyytymätön, kannattaa ihan sieltä lääkäristä lähteä kysymään muita vaihtoehtoja.

      Lainaa

    19. Ulompi peto 7.9.2021 12:35
      Tulos: +76 (82 ääntä)
      Norski fretti: Helpostipa sitä sain 10v sitten koulun terkalta ihan pyytämällä erityisesti kuukautiskipuihin tarkoitettuja kipulääkkeitä, resepti ollut siitä asti. Se ei kerro mitään, ettei sun kohdalla ole koettu muuta kuin buranaa ja kierukkaa tarpeelliseksi. Mutta toki jos itse olet niihin tyytymätön, kannattaa ihan sieltä lääkäristä lähteä kysymään muita vaihtoehtoja.
      Mulla kuukautiskivut meni siihen asti, että jouduin sairaalaan. Lääkäri päätti, että buranalla pärjää :) vaikka siis kirjaimellisesti huusin kivusta koko ajan ja taju lähti useamman kerran. Mitään vahvempaa ei saanut, koska olisin kuulemma jäänyt koukkuun kipulääkkeisiin (vaikka siis kuukautiset on mullakin ihan kerran kuussa, ei joka päivä).

      Lainaa

    20. Tulos: -32 (82 ääntä)
      Huikea kala: Traumcity on hiljaa? Iloitkaa! Vai vaihtoiko se nimekseen Ejab?

      Mikä juttu tää Traumcityn kiusaaminen nyt on? Ei ihme jos on hiljaa, kun nyt useampana viikkona nälvitty täällä. Jos et tykkää hänen kommentoinnistaan niin skrollaisitko ohi vaan.

      Lainaa

    21. Vatkattu preeriasusi 7.9.2021 15:41
      Tulos: +32 (38 ääntä)
      Norski fretti: Helpostipa sitä sain 10v sitten koulun terkalta ihan pyytämällä erityisesti kuukautiskipuihin tarkoitettuja kipulääkkeitä, resepti ollut siitä asti. Se ei kerro mitään, ettei sun kohdalla ole koettu muuta kuin buranaa ja kierukkaa tarpeelliseksi. Mutta toki jos itse olet niihin tyytymätön, kannattaa ihan sieltä lääkäristä lähteä kysymään muita vaihtoehtoja.
      Mitäs ne semmoset lääkkeet on?

      Lainaa

    22. Tulos: -34 (34 ääntä)
      Kumarteleva lepakko: Mutta housuun paskominen on monesti ja monella lähellä kuukautisten alussa. Kunnolla kun kramppaa, siinä vain koettaa olla ulisematta ääneen. Onko se sitten huvia ja hauskuutta ja onko kuukautisissa yhtään mitään "lapsellista" sopii miettiä tovi jos toinenkin. Mutta koville otti aihe niin Seijalle kuin Sarille. 
      Löysääs vähän Sloggies vyötärönauhaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Rottanpää: Niissä robottitesteissä saa käsittääkseni tehdä virheitäkin, koska oikea vastaus riippuu ainakin osittain ihmisten valinnoista. Siis kun tarpeeksi moni valitsee tietyn ruudun, niin kone oppii sen kuuluvan kysyttyyn kategoriaan. Jos tarpeeksi moni valitsee sen keltaisen bussin, niin bussista tulee [...]

      Aika myös: botti tekee valinnat alle sekunnissa; ihmisillä menee hetki, tietyissä kuvissa enemmän ja toisissa vähemmän. Eli voitte rauhassa päättää itse, otatteko sen kolme pikseliä liikennevalon kulmaa ruudussa 6 mukaan vai ette: sillä on vähemmän merkitystä, kuin luulet.

      Lainaa

    24. Norski fretti 7.9.2021 17:22
      Tulos: +7 (19 ääntä)
      Vatkattu preeriasusi: Mitäs ne semmoset lääkkeet on?
      Tulehduskipulääkkeitä on muitakin kuin burana, itselle määrättiin tuolloin clotam, koska auttaa myös migreeniin mitä helposti myös kuukautisten aikaan tulee. Mulle on ainakin juuri sopiva, oikein käytettynä ei kipuja ollenkaan tai sitten buranalla hoidettavia, vuotoa vähemmän tai saattaa jäädä kokonaan poiskin kierron ajaksi.👌 Lääkäri varmaan osaa neuvoa juuri sulle sopivan valmisteen, toki voit aina etsiä itsekin netistä eri vaihtoehtoja.

      Lainaa

    25. Norski fretti 7.9.2021 17:23
      Tulos: +44 (48 ääntä)
      Ulompi peto: Mulla kuukautiskivut meni siihen asti, että jouduin sairaalaan. Lääkäri päätti, että buranalla pärjää 😊 vaikka siis kirjaimellisesti huusin kivusta koko ajan ja taju lähti useamman kerran. Mitään vahvempaa ei saanut, koska olisin kuulemma jäänyt koukkuun kipulääkkeisiin (vaikka siis kuukautiset on mullakin ihan kerran kuussa, ei joka päivä).
      Kai teit valituksen siitä lääkäristä..?

      Lainaa

    26. Oikukas manaatti 7.9.2021 22:29
      Tulos: -7 (11 ääntä)
      Norski fretti: Tulehduskipulääkkeitä on muitakin kuin burana, itselle määrättiin tuolloin clotam, koska auttaa myös migreeniin mitä helposti myös kuukautisten aikaan tulee. Mulle on ainakin juuri sopiva, oikein käytettynä ei kipuja ollenkaan tai sitten buranalla hoidettavia, vuotoa vähemmän tai saattaa jäädä [...]
      Hyvin vanhanaikainen. Ei todellakaan missään yleisessä käytössä. Ibuprofeiini vähentää myös vuotoa jos siitä ongelmaa.

      Lainaa

    27. Sojottava sarvi 7.9.2021 23:47
      Tulos: -37 (41 ääntä)
      Kumarteleva lepakko: Mutta housuun paskominen on monesti ja monella lähellä kuukautisten alussa. Kunnolla kun kramppaa, siinä vain koettaa olla ulisematta ääneen. Onko se sitten huvia ja hauskuutta ja onko kuukautisissa yhtään mitään "lapsellista" sopii miettiä tovi jos toinenkin. Mutta koville otti aihe niin Seijalle kuin Sarille. 
      Tämä oli uutta tietoa, vaikka tykkään katsella ja tuoksutella kun kaunis nainen kakkaa. Omistan myös verifetissin, joten aihe on muutenkin lähellä sydäntä.

      Lainaa

    28. Masentunut kukka (Pluri) 8.9.2021 6:08
      Tulos: +22 (30 ääntä)
      suffeli: mä en edes oo tällasiin törmänny ennen. en nyt ehkä koko kuukautisten ajan käyttäis, mut noihan ois tosi kätevät sillon kun tuntuu että ne ois alkamassa kun sitä lystiä voi kestää muutaman päivänki. ei tarttis olla koko ajan kurkkimassa pöksyihin ja hermoilemassa että tuleeko sieltä nyt jotain.
      Luojalle (johon en edes usko) kiitos että olen mies. Fysiologisesti kaikki on niin paljon helpompaa. Lapsen tekokin on suht mukava toimitus miehenä tai ainakin lapselliset kaverini ovat kertoneet. Paskantaminen toki lienee yhtä haastava operaatio molemmille. 🤔

      Lainaa

    29. Syrjäytynyt tuhatjalkainen 8.9.2021 6:34
      Tulos: +30 (30 ääntä)
      Oikukas manaatti: Hyvin vanhanaikainen. Ei todellakaan missään yleisessä käytössä. Ibuprofeiini vähentää myös vuotoa jos siitä ongelmaa.
      Ei kauhean oleellista, mutta se on muuten ibuprofeeni. Jostain syystä varmaan puolet ihmisistä kirjoittaa just tuon aina väärin.

      Lainaa

    30. Punerva puuma 8.9.2021 7:02
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      Syrjäytynyt tuhatjalkainen: Ei kauhean oleellista, mutta se on muuten ibuprofeeni. Jostain syystä varmaan puolet ihmisistä kirjoittaa just tuon aina väärin.
      Samat ihmiset kirjoittavat gluteiini. Sopii vissiin suomalaiseen suuhun paremmin.
      Kupin käyttäjänä kuukautishousut houkuttavat, juurikin alku- ja loppupäiviin.

      Lainaa

    31. Itseasiassa 8.9.2021 10:07
      Tulos: +19 (19 ääntä)
      Kumarteleva lepakko: Mutta housuun paskominen on monesti ja monella lähellä kuukautisten alussa. Kunnolla kun kramppaa, siinä vain koettaa olla ulisematta ääneen. Onko se sitten huvia ja hauskuutta ja onko kuukautisissa yhtään mitään "lapsellista" sopii miettiä tovi jos toinenkin. Mutta koville otti aihe niin Seijalle kuin Sarille. 
      Mun mielestä Sarin kommentti Seijalle oli ihan paikallaan. Seija kuulostaa sen verran ikääntyneeltä, että hän voi jo keskittyä muihin asioihin elämässään.

      Lainaa

    32. Itseasiassa 8.9.2021 10:11
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      suffeli: mä en edes oo tällasiin törmänny ennen. en nyt ehkä koko kuukautisten ajan käyttäis, mut noihan ois tosi kätevät sillon kun tuntuu että ne ois alkamassa kun sitä lystiä voi kestää muutaman päivänki. ei tarttis olla koko ajan kurkkimassa pöksyihin ja hermoilemassa että tuleeko sieltä nyt jotain.
      Itse mietin myös, että millaisissa tilanteissa nämä toimisivat, mutta nuo ekojen päivien varoittelut voisi olla hyvä. Toisaalta, jos olen muistanut kuukupin mukaan, niin se ei onneks parilla lisäpäivällä kulu.

      Lainaa

    33. Itseasiassa 8.9.2021 10:13
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Piparjuuri: Suosittelen! Noita on ollut useampia markkinoilla jo vuosia (esim. Thinx ja Modibodi), ja ovat hyviä. Olen edelleen pääosin kuukupin (< 3) käyttäjä, mutta öisin lisäsuojana ja todellakin niinä päivinä/öinä kun menkat on alkamassa/loppumassa eikä viittis säätää kupin kanssa mutta haluaa pysyä suojattuna, ovat aivan bueno.👌
      Pakko kyllä ostaa testiksi, vaikka kupin kanssa lisäsuoja on nykyään itsellä kestositeet. Eikä lisäsuojan tarve johdu tuotteesta, aikoinaan oli aina tamponin ja siteen yhdistelmä.

      Lainaa

    34. Itseasiassa 8.9.2021 10:24
      Tulos: +25 (25 ääntä)
      Rakas raadonsyöjä: Taisit vastata omaan kysymykseesi. Tai ainakin minusta todella kummallista uskonnon vetäminen tähän (molemmilta puolilta).
      Todennäköisesti kyse on uskovaisten pitämisenä hurskaina, eli odotetaan heidän myös kohtelevan muita ihmisiä kunnioittavasti. Onhan tuo erikoisen ristiriidassa, että tekee hyväntekeväisyyttä rahoilla, jotka on revitty mm. työntekijöiden vessatauoista ja muista inhimillisistä ja lainmukaisista oikeuksista.
      Vastapuolelta oli tarkoitus osoittaa Hesen omistajan martyyrius. Kiusataan ihmistä, joka ei sitä kommentoijan ajatusmaailman mukaan ansaitse. 

      Lainaa

    35. Piparjuuri 8.9.2021 16:36
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      Itseasiassa: Pakko kyllä ostaa testiksi, vaikka kupin kanssa lisäsuoja on nykyään itsellä kestositeet. Eikä lisäsuojan tarve johdu tuotteesta, aikoinaan oli aina tamponin ja siteen yhdistelmä.
      Itse ilmeisesti pyörin sen verran vimmatusti yöllä että aamulla kestoside on ihme solmussa, niin sopii nuo pöksyt sen takia paremmin yölliseksi lisäsuojaksi😅 mutta joo, sama idea kuitenkin, ekologisuus ja kätevyys (:

      Lainaa

    36. Evätön pulu 8.9.2021 19:11
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Sprinkles: Mulle jäi nyt epäselväksi, mikä Hesburgerketjussa oli moka/helmi? Heikki Salmela (ketjun pääomistaja) on käsittääkseni lestadiolainen tai helluntalainen tai vastaava. Tämä uskonnollisuus ei poista sitä, että Hesburgerissa meininki on tasoa Amazon; vessaan ei vuoron aikana ehdi, mutta toisin kuin [...]
      Mitä noita kommentteja eri foorumeilla lukenut, niin tuntuu aika samanlainen meininki olevan kaikissa pikaruokapaikoissa. Joissain enemmän, joissain vähemmän.

      Lainaa

    37. Tahdistamaton keiju 9.9.2021 0:03
      Tulos: -17 (17 ääntä)
      Varmaan epämukavat nuo alushousut.

      Lainaa

    38. Arvaamaton arkkitehti 9.9.2021 8:32
      Tulos: +15 (15 ääntä)
      Tahdistamaton keiju: Varmaan epämukavat nuo alushousut.
      En puhu omasta kokemuksesta noista housuista, kun sellaisia en ole kokeillut, mutta ainakin kuukautissuoja on saakelin epämukava. Niin tuskin ainakaan sitä huonompi vaihtoehto? Kiitos Feissarimokat, en ollut tällaisista pöksyistä tietoinen. Täytyy ottaa omaan kokeiluun. :)

      Lainaa

    39. Kipakka karhu 9.9.2021 12:42
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      Tahdistamaton keiju: Varmaan epämukavat nuo alushousut.
      Tuntuvat aivan normaaleilta alushousuilta - no, ainakin Thinxin alkkarit tuntuvat. Paljon paremmat mielestäni kuin kestositeet, koska kestoside ei pysy kovin tukevasti paikallaan.

      Lainaa

    40. Harmaa kivi 9.9.2021 14:07
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      Itseasiassa: Mun mielestä Sarin kommentti Seijalle oli ihan paikallaan. Seija kuulostaa sen verran ikääntyneeltä, että hän voi jo keskittyä muihin asioihin elämässään.
        Seijan kommentissahan ei ollut vähintäkään järkeä; kertakäyttöiset kuukautissiteethän muistuttavat vaippoja kaikkein eniten, varsinkin ne mummonaikaiset vuokkoset ja muut, jotka olivat vielä paksujakin. Kangastuotteilla ja kuukupeilla päästään poispäin inhottavasta vaippamaisuudesta.
        (Kuukautisten yksilöllisyyttä eivät monet lääkärit tunnu tajuavan; jotkut naiset, kuten minä, tuskin kohauttavat olkapäitään, mutta tiedän kyllä naisia joilla ne päivät menevät rullalla kirkuessa kylppärin lattialla -ja jotka eivät muuten ole draamailuun taipuvaisia, niin että ei vika siinä ole. Lisäksi ilmiö on vielä perinnöllinen -naislääkäri joka ei tunne potilastaan, saattaa hyvin ajatella että no, ei minulla tuollaista ongelmaa ole, eikä äidilläni, sisarillani tai tyttärillänilläkään, jotka ovat ne naiset joiden kanssa olen asunut, joten tietäisin jos olisi -keksittyä täytyy olla. Tuurilla löytyy joko naislääkäri jolla on sama sukurasite, tai mieslääkäri, jolla riittää älli olla rupeamatta mansplainaamaan miltä kuukautisten pitäisi tuntua). 

      Lainaa

    41. Tulos: -35 (37 ääntä)
      Kuukautisalushousut, mitä ihmettä? Laitetaanko ne sitten pesukoneeseen muiden vaatteiden kanssa sellaisinaan aivan verisinä? Hyi...

      Lainaa

    42. Harmaa kivi 9.9.2021 22:29
      Tulos: +30 (34 ääntä)
      ira: Kuukautisalushousut, mitä ihmettä? Laitetaanko ne sitten pesukoneeseen muiden vaatteiden kanssa sellaisinaan aivan verisinä? Hyi...
        Liotetaan ensin kylmässä vedessä, huuhdellaan, ja pestään sitten likaisuuden mukaisella ohjelmalla. Kaikilla, joilla on kuukautiset, on joskus päätynyt verta vaatteisiin, sitä sattuu. On olemassa myös nenäverenvuotoja, tiskirättejä, kurapukuja, baarivaatteita joihin joku ihan muu on väkijoukossa hikoillut. Seurusteluaikana hm, lakanoita joista näkee, että kivaa oli, ja myöhemmin sitten pikkulapsi oksentaa taudissa omiin lakanoihinsa. Ja niin edelleen. Pyykki valmistellaan ja sitten pestään ohjeiden mukaisesti kunnes puhdasta, ei kaikkia salivaatteita, kuukautistuotteita, kissanpeitteitä heitetä päivittäisten t-paitojen kanssa samaan neljänkympin koneelliseen. Juhlamekot viedään kuivapesuun. Äitisi ilmeisesti pesee pyykkisi?

      Lainaa

    43. Varhaiskypsä mango 10.9.2021 17:56
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      suffeli: mä en edes oo tällasiin törmänny ennen. en nyt ehkä koko kuukautisten ajan käyttäis, mut noihan ois tosi kätevät sillon kun tuntuu että ne ois alkamassa kun sitä lystiä voi kestää muutaman päivänki. ei tarttis olla koko ajan kurkkimassa pöksyihin ja hermoilemassa että tuleeko sieltä nyt jotain.
      Itse olen käyttänyt pelkästään kuukautisalkkareita n. 3 kuukautta ja suosittelen niitä. 
      Joudun vaihtamaan n. 2 kertaa päivän aikana kun vuoto on runsasta ja yhden kerran ku menkat on lopuillaan. 
      On se vähän ällöä, kun ne pitää itse huuhdella käsin ennen kun voi heittää pesukoneeseen, mutta onneksi kädet voi aina pestä saippualla.
      Kalliita noi kyllä on, mutta kyllä se pitkällä ajalla säästää rahaa ja on ihan hiton mukavat. 
      Modibodi on eurooppalainen yritys joka myy näitä. En oo kokeillut kyseistä merkkiä, mutta suunnitelmissa on. 
      Tilasin omani Thinx:ltä USA:sta. 
      Ei tosiaan oo pakko kokonaan vaihtaa, mutta suosittelen kokeilemaan jos siltä tuntuu.

      Lainaa

    44. Rationaalinen koira 6.4.2022 23:58
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Sprinkles: Mulle jäi nyt epäselväksi, mikä Hesburgerketjussa oli moka/helmi? Heikki Salmela (ketjun pääomistaja) on käsittääkseni lestadiolainen tai helluntalainen tai vastaava. Tämä uskonnollisuus ei poista sitä, että Hesburgerissa meininki on tasoa Amazon; vessaan ei vuoron aikana ehdi, mutta toisin kuin [...]
      Ei poista mutta pointti oli ehkä tossa mokassa se että ensin yksi on sitä mieltä että väärinkäytökset johtuvat Heikin uskonkäsityksestä (jos mitään viitteitä ei siihen ole, tämänkaltainen ajattelu viittaa rasismiin) ja toinen sitä mieltä että mitään pahaa ei ole voinut tapahtua koska Heikki on uskovainen ja tehnyt avustustyötä ulkomailla. Aika paskaa logiikkaa heiltä.
      Ja voisit tarkistaa faktat ennenkuin kommentoit, oliko Heikki lestadiolainen, helluntalainen vai mikä. En tiedä mitä tarkoitat tässä kontekstissa vastaavalla, koska helluntalaisuus on lestadiolaisuudesta opillisesti kauempana kuin esim perus kansankirkon evankelisluterilaisuus.

      Lainaa

    45. Päivettynyt etana 30.8.2023 17:51
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Kilokalori: Ja jos kramppaa niin että meinaa housuun paskoa, se lääkärissä käyminen on erittäin validi neuvo! Kipuihin on mahdollista saada myös lääkettä.
      Kertokaa mullekin mitä sille lääkärille pitää sanoa? Olen kertonut rehellisesti, että kipujen vuoksi pyörryn ja puhun väliin sekavia, tai en reagoi mihinkään. Jos se iskee yöllä, niin yleensä oksennan. Mut on myös kuskattu ambulanssilla päivystykseen useita kertoja, kun kipukohtaus on iskenyt julkisella paikalla ja olen pyörtynyt, enkä tule tajuihini. Olen käynyt kolmella eri lääkärillä, sekä julkisella, että yksityisellä(+ ne ensiapureissut), mutta en saa reseptiä edes siihen Buranaan. Ohjeeksi on annettu vaan "ota buranaa". Olen keski-ikäinen täti, mitään päihdetaustaa ei ole. Pitäisikö mun liioitella noita oireita, vai mitä ihmettä???

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: captcha, hesburger, iltalehti, libresse, nukkua pois, uskonto, uutiset, äiti