Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 7

Hoi, Turku! Rahat loppu, janottaa.
Puskaradio suhisee, osa 7

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 112 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +275 (389 ääntä)
   Sakari, asiallista

   Lainaa

  2. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 7.9.2021 0:09
   Tulos: +414 (498 ääntä)
   Symppis Sandels-sankari Sakari!

   Lainaa

  3. Juopunut hanhi 7.9.2021 0:10
   Tulos: +355 (365 ääntä)
   Sama Toni kyseli kaljarahaa myös tänään.

   Lainaa

  4. Tuopon Juuri 7.9.2021 0:11
   Tulos: -20 (112 ääntä)
   Jumalauta nyt on kyllä ollut supersankari paikalla. Olispa omassa kaupunkiryhmässä samanlaisia sankareita :(

   Lainaa

  5. Tulos: -5 (109 ääntä)
   Sakari on sankari

   Lainaa

  6. Tarkistamaton timantti 7.9.2021 0:31
   Tulos: +389 (441 ääntä)
   Muuten herttaista kun kaveria ei jätetä kuivin suin, mutta onko Toni varmasti kohtuukäyttäjä.

   Lainaa

  7. Veneetön simpanssi 7.9.2021 0:35
   Tulos: +553 (569 ääntä)
   Kuin pohjatonta kaivoa täyttäisi, mut saa Sakari tehdä rahoillaan mitä haluaa.

   Lainaa

  8. Hempeä tohtori 7.9.2021 1:21
   Tulos: +270 (300 ääntä)
   Upeeta että on valmis auttaa kaveria ”hädässä”, tommosta asennetta lisää, mut... oliko se kalja nyt se paras sijotus?

   Lainaa

  9. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 7.9.2021 1:35
   Tulos: +227 (249 ääntä)
   Juopunut hanhi: Sama Toni kyseli kaljarahaa myös tänään.
   Kirjoitin tähän hiton pitkän kommentin, mutta virheklikkaus kadotti sen bittiavaruuteen. Tiivistäen:
   Kaljaköyhyys on aika vaikea asia. Kaverit, kulttuuri ja oma syvissä vesissä vellominen kannustavat usein jatkamaan tiellä, joka tarjoaa edes pientä lupausta vapauttavasta hauskasta. Korkean haittaveron kanssa siinä kaivaa itselleen aika syvää kuoppaa: kaljakoppa + röökiaski + darrassa hommattu pitsa = n. 45-50 e, eli esim. noin neljännes kuukauden opintotuesta. Jos tukipäivä nousee päähän niin, että lähtee baariin, summatkin nousevat samalla. 
   Ei tietenkään kannattaisi olla köyhä kaljan tähden, mutta addiktille tämä on lähes yhtä hyödyllinen neuvo kuin masentuneelle se, ettei kannata olla masentunut. Poispääsyä voi olla vaikea nähdä, vaikka se voisi avata uusia mahdollisuuksia. Olisin yllättynyt enemmän, jos Toni ei olisi uudestaan ollut rahatonna kaljaa vailla: harva kohtuukäyttäjä olisi valmis panttaamaan pankkikorttinsa tuntemattomalle saadakseen kaljaa. Sakarin teko oli silti sympaattinen siitä huolimatta, että Tonin ei kannattaisi juoda enää.

   Lainaa

  10. Tulos: +219 (223 ääntä)
   Tämä ei nyt varsinaisesti kuulu tänne. Olen odottanut 1h 45min nukkumatin asiakaspalveluun!

   Lainaa

  11. Sprinkles 7.9.2021 2:00
   Tulos: -18 (64 ääntä)
   Itsekriminointisuojasta tuli muuten hetki sitten tietooni ennakkotapaus, jossa korkein oikeus oli linjannut, että parkkipaikalla sössineen autoilijan ei tarvitse jäädä paikalle selvittelemään vahinkoja. En siis sano, etteikö olisi äärimmäisen suotavaa, inhimillistä ja kohteliasta jäädä selvittämään liikennetunarointejansa, mutta jos autoilija ruttaa pyöräilijän pyörän (ja jää tietenkin varmistamaan, että asiassa ei ole tapahtunut henkilövahinkoa - henkilötapaturmapaikalta poistuminen ON rangaistavaa), epäselväksi itselleni jää, koskisiko ennakkopäätös laajennettuna myös parkkialueen ulkopuolella tapahtuneita materiaalisia tötöilyjä? https://www.google.fi/amp/s/www.lakihelsinki.fi/kko-ja-itsekriminointisuoja-parkkipaikalla/amp/

   Lainaa

  12. Tulos: +131 (133 ääntä)
   Eppa: Tämä ei nyt varsinaisesti kuulu tänne. Olen odottanut 1h 45min nukkumatin asiakaspalveluun!
   Ei kuulukaa mutta ihan vaan vinkkinä silti - ei kannata jäädä jonottelemaan, ite jonottanut 3h 18min enkä oo jonossa edes viiden ensimmäisen joukossa.

   Lainaa

  13. Aivasteleva hämähäkki 7.9.2021 2:30
   Tulos: +196 (284 ääntä)
   Minua jotenkin hämmentää, että näinkin moni kommentoija pitää ihmisparan alkoholismin tukemista jotenkin hienona asiana. Auttavaisuus on hieno juttu, mutta onko se sellaista positiivista auttamista, jos auttaa ihmistä vahingoittamaan itseään? Vertaa tilannetta, jossa joku antaisi itsetuhoiselle ihmiselle valmiiksi solmitun hirttoköyden.

   Lainaa

  14. Tulos: +126 (134 ääntä)
   Saila on kyllä yks vitun idiootti. Nyt sitten odotetaan kunnianloukkaussyytettä :D

   Lainaa

  15. Tulos: +58 (88 ääntä)
   Sakari on ihailtavan sympaattinen avulias-Aatu. Herää kuitenkin kysymys, että onko Tonilla kavereita, ja jos on, niin miksei hän lainannut joiltain heistä? Ja jos ei ole, niin miksei ole? Saattaa johtua siitä, ettei kukaan hänelle enää lainaa. Toivottavasti Sakari on hyvin toimeentuleva ihminen, itse en ihan heti luottaisi siihen, että tuntematon kaljanjanoinen ja rahaton tyyppi maksaisi lainan takaisin. Mutta silti arvostan Sakaria, harmittavan harva nykyään enää jaksaa eväänsä liikauttaa tuntemattoman vuoksi, oli kyse mistä tahansa.

   Lainaa

  16. Vakavissaan vesinokkaeläin 7.9.2021 5:48
   Tulos: +20 (82 ääntä)
   Aivasteleva hämähäkki: Minua jotenkin hämmentää, että näinkin moni kommentoija pitää ihmisparan alkoholismin tukemista jotenkin hienona asiana. Auttavaisuus on hieno juttu, mutta onko se sellaista positiivista auttamista, jos auttaa ihmistä vahingoittamaan itseään? Vertaa tilannetta, jossa joku antaisi itsetuhoiselle ihmiselle valmiiksi solmitun hirttoköyden.
   Alkoholistitkin saa pahoja vieroitusoireita, toi jeesustelu ja kauhistelu auttaa yhtä paljon ku et miks itsetuhoinen ihminen ei ota itteään vaan niskasta kiinni. Apuahan tuossa tarvisi, mutta sitä ei tunnetusti kovin helpolla saa. Ilman tukiverkkoja ja syrjääntyneenä on todella rankkaa yksin jäädä siitä tappelemaan että joku näkisi tai kuulisi. Siihen asti en veis päihdeongelmaiselta pois ainoaa ylläpitävää asiaa. Ne mielenterveyspalvelut mieluummin kuntoon?

   Lainaa

  17. Tulos: +53 (105 ääntä)
   Pepi: Sakari, asiallista
   Asiallista tukea alkoholistin alkon käyttöä?

   Lainaa

  18. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Tunmanruskeat

   Lainaa

  19. Vastuuton peura 7.9.2021 7:41
   Tulos: +41 (103 ääntä)
   Ttppi: Asiallista tukea alkoholistin alkon käyttöä?
   Toiset avitti deekua saamaan kaljaa, toiset moralisoi netissä. Kummat sai enemmän hyvää mieltä aikaiseksi? Alkomaholistit ei lopeta juomista ennen kuin he itse tajuavat, jos tajuavat, ettei hommassa ole mitään mieltä. Alkoholinsa he hommaavat vaikka käsidesipurkeista. Saahan huumeidenkäyttäjätkin neuloja ilmaiseksi ja kai jotain muutakin roipetta, että homma olisi turvallista (ish), joten miksei deekulle voi omasta halustaan tarjota päivän pöhnää turvallisella (ish) liemellä? Meitä on moneen junaan ja nämä deekut, narkit yms. veijarit ovat jääneet asemalle jo kauan sitten. Mitä heille tällä hetkellä tekee on parantumisen / raitistumisen kannalta yhdentekevää. Ongelmat alkoivat sillä hetkellä, kun juna lähti ja voittokulku alkaa vasta sen ihmisen itse päätettyä vaihtavansa laituria ja hyppäävänsä seuraavaan junaan. Miksi näitä junasta pudonneita on kohtalaisen paljon tässäkin maassa johtuu: perheen historiasta, syntymäkunnasta, vanhemmista, koulutuksen sopivuudesta, maailmantalouden tilasta, urheilumahdollisuuksista, kiusaamisesta sekä sattumasta. Onhan niitä muitakin syitä ja siksi toimenpiteitä tilanteen korjaamiseksi on perin vaikea toteuttaa.

   Lainaa

  20. Antelias pupu 7.9.2021 8:02
   Tulos: +36 (70 ääntä)
   Vastuuton peura: Toiset avitti deekua saamaan kaljaa, toiset moralisoi netissä. Kummat sai enemmän hyvää mieltä aikaiseksi? Alkomaholistit ei lopeta juomista ennen kuin he itse tajuavat, jos tajuavat, ettei hommassa ole mitään mieltä. Alkoholinsa he hommaavat vaikka käsidesipurkeista. Saahan huumeidenkäyttäjätkin [...]
   Ehdotin tuota "ish" kielletyksi sanaksi Facebookin kielletyt sanat ja sanonnat - ryhmässä.

   Lainaa

  21. Säädytön lehmä 7.9.2021 8:03
   Tulos: +64 (90 ääntä)
   Vastuuton peura: Toiset avitti deekua saamaan kaljaa, toiset moralisoi netissä. Kummat sai enemmän hyvää mieltä aikaiseksi? Alkomaholistit ei lopeta juomista ennen kuin he itse tajuavat, jos tajuavat, ettei hommassa ole mitään mieltä. Alkoholinsa he hommaavat vaikka käsidesipurkeista. Saahan huumeidenkäyttäjätkin [...]
   Suonensisäisiä käyttäville narkomaaneille tarjotaan puhtaita steriilejä neuloja, desinfiointitarvikkeita yms. KÄYTTÖTARVIKKEITA, jotta jaettujen neulojen mukana ei leviäisi vaikeat tartunnat ja sairaudet tai jo käytetyn neulan mukana muuta infektiota aiheuttavaa bakteeria elimistöön, jotka suorilta aiheuttavat isot kulut sairaanhoitomenoina. Halvempaa on tarjota TARVIKKEITA ilmaiseksi, kuin hoitaa likaisten välineiden käytöstä aiheutuvia ongelmia. 
   Mikäli jostain mystisestä syystä alkoholisteilta loppuisi puhtaat mukit ja kipot, niin eiköhän niitäkin vastaavasti jaettaisi ilmaiseksi, jotta voivat nauttia itse oman päihdyttävän aineensa puhtaasta astiasta = alkoholin KÄYTTÖTARVIKKEESTA. 

   Lainaa

  22. Tukintolvana 7.9.2021 8:11
   Tulos: +56 (56 ääntä)
   Mojou: Ei kuulukaa mutta ihan vaan vinkkinä silti - ei kannata jäädä jonottelemaan, ite jonottanut 3h 18min enkä oo jonossa edes viiden ensimmäisen joukossa.
   Toimisikohan soittopyynnön jättäminen. Voisi touhuta muuta sillä aikaa Nukkumatin yhteydenottoa odotellessa.

   Lainaa

  23. Tulos: +43 (61 ääntä)
   Sakarin teko vaikuttaa äkkiseltään hienolta, mutta luultavasti Toni on käyttänyt jo seuraavan "rahapäivän" rahat etukäteen ja vähän yli jo kokonaa, eli Sakarin pitää olla nopea, jos meinaa saada silloin rahansa takaisin. Ja Toni tulee nyt myös pyytämään Sakarilta jatkossa lainaa tämän tästä.

   Lainaa

  24. Toj Karin 7.9.2021 8:14
   Tulos: -16 (64 ääntä)
   Aivasteleva hämähäkki: Minua jotenkin hämmentää, että näinkin moni kommentoija pitää ihmisparan alkoholismin tukemista jotenkin hienona asiana. Auttavaisuus on hieno juttu, mutta onko se sellaista positiivista auttamista, jos auttaa ihmistä vahingoittamaan itseään? Vertaa tilannetta, jossa joku antaisi itsetuhoiselle ihmiselle valmiiksi solmitun hirttoköyden.
   Ei täällä kukaan alkoholismia tukenut, vaan kaljan ostoa. Kyseessä on kaksi täysin eri asiaa. Onko mielestäsi kaikki alkoholin kulutus alkoholismia, vai onko alkoholismin raja siinä kuka alkoholin ostaa? Oikeasti FBn kommenteissa alkoholismi ei tule esille millään tavalla ja Feissarimokien kommenteissa alkoholismiin on otettu täysin kuvaamastasi päinvastainen kanta.

   Lainaa

  25. Juovikas karhu 7.9.2021 8:27
   Tulos: +40 (64 ääntä)
   Ei tulisi mieleenkään viedä alkoholistille kaljaa

   Lainaa

  26. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Sprinkles: Itsekriminointisuojasta tuli muuten hetki sitten tietooni ennakkotapaus, jossa korkein oikeus oli linjannut, että parkkipaikalla sössineen autoilijan ei tarvitse jäädä paikalle selvittelemään vahinkoja. En siis sano, etteikö olisi äärimmäisen suotavaa, inhimillistä ja kohteliasta jäädä selvittämään [...]
   Outoa että sun kommenttia miinustetaan. Näinhän asia on. KKO:n päätöksen perusteella onnettomuuden osallisella on sama velvollisuus jäädä onnettomuuspaikalle kuin paikalle osuneella sivullisella. Erona vain rikosnimike: toisella se on liikennepako, toisella pelastushommista luistaminen.

   Lainaa

  27. Puoliväljä vesimeloni 7.9.2021 9:05
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Mites toi puskaradio espoo. Ottaa silmään pieni alkukirjain...

   Lainaa

  28. Tulos: -14 (30 ääntä)
   Ikävä juttu tuo polkupyörä. Autoilijat, ihan oikeesti, korvatkaa ne vääntyneet renkaat. :(

   Lainaa

  29. Tulos: +3 (19 ääntä)
   Viimonen lämmitti sydäntä!

   Lainaa

  30. Kirpeä tomaatti 7.9.2021 9:34
   Tulos: -9 (69 ääntä)
   Mistä tiedätte että Toni on alkoholisti? Itse join muutama vuosi sitten lähes joka päivä ja välillä myös lainasin rahaa oluen ostoon (en tosin tuntemattomilta). Kävin a-klinikalla ja minulle sanottiin etten ole alkoholisti (=alkoholiriipuvainen) vaan suurkuluttaja. Iso syy siihen, että yleensä teki mieli juoda oli se, ettei siihen ollut varaa. Nykyään kun on talous ja muukin elämä kunnossa, harvemmin tekee enää mieli juoda, selvinpäin olo tuntuu mahtavalta. Alkoholisti ei pysty vähentämään, alkoholistin pitää lopettaa kokonaan.

   Lainaa

  31. Ponne Jarkka 7.9.2021 10:00
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Itsehän olisin tosiaan tarjonnut kaljalaatikon verran rahaa, kirjaimellisesti (seteleinä koska kolikot olisivat painaneet liian paljon).

   Lainaa

  32. Tulos: +47 (53 ääntä)
   Mojou: Ei kuulukaa mutta ihan vaan vinkkinä silti - ei kannata jäädä jonottelemaan, ite jonottanut 3h 18min enkä oo jonossa edes viiden ensimmäisen joukossa.
   Oon varma, että ottavat välillä ihmisiä jonon ohi täysin mielivaltaisesti :(

   Lainaa

  33. Kouluttamaton muurahainen 7.9.2021 10:27
   Tulos: +85 (95 ääntä)
   Sakari halusi varmistaa, että Toni saa varmasti laatikon kaljaa, eikä osta rahoilla esimerkiksi ruokaa lapsille. Olen kuullut joskus näinkin käyvän.

   Lainaa

  34. Periytyvä haukka 7.9.2021 11:11
   Tulos: +29 (41 ääntä)
   Sakaria otti päähän tuo vittuilu, ja siihen halusi vastavetona tarjota kaljat. Tuskin ajatteli niin paljoa siinä Tonin elämää ja hyvinvointia. Idalle: Ei aina tarvis tulla huutelemaan,jos ei ole mitään sanottavaa.

   Lainaa

  35. Iloton pelikaani 7.9.2021 11:36
   Tulos: +44 (54 ääntä)
   Ihan periaatteesta en lähtisi ostamaan tuntemattomille alkoholia. Jos on jotain holisteja niin en koe mitenkään mieltäylentävänä sitä että tukisin riippuvuutta, isäni kun oli alkoholisti. Vaikkei hän kuulunutkaan elämääni millään tavalla niin tiedän että hän ensin tuhosi itsensä ja sitten perheensä kunnes lopulta vuosien päästä kuoli sairauteensa.

   Lainaa

  36. Niin kutsuttu kesyaasi 7.9.2021 11:55
   Tulos: +72 (80 ääntä)
   Näin vähävaraisten alkoholistivanhempien lapsena ihmetetyttää se, että miksi se alkoholi on niin elintärkeää, että sitä pitää saada vaikka velaksi jos ei muuta. (Retorinen toteamus, tiedän kyllä miksi). Muistan vaan omilta teinivuosilta kun piti käydä muutamia kertoja kylmässä suihkussa, koska vanhemmilla ei ollut varaa öljylämmitykseen, mutta aina joka viikonloppu löytyi rahaa kahteen kaljapäkkiin. Hienoa, että Sakari auttaa muita, mutta jos oikeasti henkilö on jo siinä vaiheessa, että kysyy tuntemattomilta rahaa kaljaan pankkikorttia vastaan, siinä vaiheessa oikea apu ei ole se kaljapäkki. Se paras apu ei aina välttämättä ole sitä mitä haluaa sillä hetkellä.

   Lainaa

  37. Avaamaton manaatti 7.9.2021 12:12
   Tulos: +66 (66 ääntä)
   boomba: Ikävä juttu tuo polkupyörä. Autoilijat, ihan oikeesti, korvatkaa ne vääntyneet renkaat. :(
   Kyseessä ei ollut auton ja pyörän onnettomuus, vaan kahden pyöräilijän. Moni muukin oli kommentoinut autoista, mutta mokassa puhutaan naisesta, jolla oli päässään pyöräilykypärä. Ja tapahtumapaikkana alikulkutunneli.

   Lainaa

  38. Avaamaton manaatti 7.9.2021 12:13
   Tulos: -27 (29 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Sakari halusi varmistaa, että Toni saa varmasti laatikon kaljaa, eikä osta rahoilla esimerkiksi ruokaa lapsille. Olen kuullut joskus näinkin käyvän.
   Surullista :/ Tosin silloin kannattais ehdottomasti ostaa suoraan ruokaa, eikä kaljaa. Koska miksi se ylimääräinen raha, tai siis selvästi sitä rahaa ei ollut, menisi ruokaan.

   Lainaa

  39. Ulompi peto 7.9.2021 12:14
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   Mä join yhteen väliin ihan liikaa, mulla oli jonkinlainen alkoholiriippuvuus. Join tosin mahdollisimman paljon salaa enkä ikinä ois kehdannut pyytää tutulta tai tuntemattomalta kaljarahoja. Nyt oon lopettanut (en kokonaan, juon satunnaisesti sosiaalisissa tilanteissa) ja tajuan vasta nyt, kuinka vaarallisilla vesillä liikuin. Alkoholisti en kai määritelmällisesti missään vaiheessa ollut, mutta tajuan jonkun verran alkoholiriippuvaisen mielenmaisemaa. Vaikka tuntuisi, että alkoholia on pakko saada, niin muiden ihmisten velvollisuus on siinä tilanteessa olla tarjoamatta sitä. Todennäköisesti se alkoholisti kuitenkin kaljansa saa käsiinsä, mutta viimeinen asia mitä tulee tarjota on rahallinen ja henkinen tuki juomiselle. Lopetin itse, kun oma juominen alkoi näkyä ulospäin ja hävetti vaan liikaa et ois jatkanut. Kaikkia tietenkään ei hävetä, mutta mahdollista se on sekin että ulkopuolisella paineella on merkitystä siinä, että tajuaa oman ongelmansa ja päättää tehdä sille jotain.

   Lainaa

  40. Tarkkaileva tuhatjalkainen 7.9.2021 13:35
   Tulos: 0 (16 ääntä)
   Antelias pupu: Ehdotin tuota "ish" kielletyksi sanaksi Facebookin kielletyt sanat ja sanonnat - ryhmässä.
   Mitä tuo "ish" tarkoittaa?

   Lainaa

  41. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Tarkkaileva tuhatjalkainen: Mitä tuo "ish" tarkoittaa?
   Tulee englannin taivutusmuodosta -ish, esim. smallish., eli suomeksi pienehkö. Sitä on vaan alettu ylikäyttää ja käyttää jopa itsenäisenä sanana.

   Lainaa

  42. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Tarkkaileva tuhatjalkainen: Mitä tuo "ish" tarkoittaa?
   Eli tuossa alkuperäisessä viestissä kirjoittaja halusi sanoa "turvallisehkoa/melko turvallista" ja ilmaisi sen sanomalla "turvallista (ish)"

   Lainaa

  43. SakeksKutsutaan 7.9.2021 14:48
   Tulos: 0 (18 ääntä)
   Pepi: Sakari, asiallista
   Kiitos.

   Lainaa

  44. Sitkas karjalanpiirakka 7.9.2021 15:07
   Tulos: +43 (43 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Sakari halusi varmistaa, että Toni saa varmasti laatikon kaljaa, eikä osta rahoilla esimerkiksi ruokaa lapsille. Olen kuullut joskus näinkin käyvän.
   Toisaalta jos Toni olisi kysynyt lainaa lasten ruokaan, huutelijat olisivat olleet sanomassa että menee kuitenkin kaljaan.

   Lainaa

  45. Tarkkaileva tuhatjalkainen 7.9.2021 15:23
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Sitkas karjalanpiirakka: Toisaalta jos Toni olisi kysynyt lainaa lasten ruokaan, huutelijat olisivat olleet sanomassa että menee kuitenkin kaljaan.
   Varsinkin, jos Toni olis kysyny tyyliin "saisinko lainaa että lapset sai ruokaa, sellainen 29,52 euroa olisi hyvä saada".

   Lainaa

  46. Norski lohikäärme 7.9.2021 17:31
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Sandels sakari, kaikkien janoisten sankari.

   Lainaa

  47. Lakaistu kultakala 7.9.2021 18:15
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Kotisohvalääkärit, ravitsemustieteilijät ja -epidemiologit on niin nähty. Hyvät naiset ja herrat, Kotisohvalakimies Saila!

   Lainaa

  48. Lakaistu kultakala 7.9.2021 18:16
   Tulos: +19 (31 ääntä)
   Tarkkaileva tuhatjalkainen: Mitä tuo "ish" tarkoittaa?
   Se on niin vitun ärsyttävä anglismi että suosittelen unohtamaan. Jos joku sitä käyttää, ei tarvi lukea koko tekstiä, hyppäät vain yli.
   Opetelkaa suomea.

   Lainaa

  49. Ruostunut valas 7.9.2021 21:27
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   Ei tarvi kirjoittaa: turvallista (ish) kun osaa kirjoittaa: turvallista (jokseenkin)

   Lainaa

  50. Itseasiassa 7.9.2021 22:10
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Mikä juttu toi kuparilautanen on? Onko vanha tuttu paperimuki kadonnut johonkin?

   Lainaa

  51. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tää toni taitaa vinkua tota kaljaa tossa ryhmässä vähänväliä

   Lainaa

  52. Masentunut kukka (Pluri) 8.9.2021 5:50
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   boomba: Ikävä juttu tuo polkupyörä. Autoilijat, ihan oikeesti, korvatkaa ne vääntyneet renkaat. :(
   Miksi autoilijoiden pitäisi korvata pyöräilijöidenkin töhöilyt? Trolli?

   Lainaa

  53. Tahraton järvisieni 8.9.2021 10:58
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Juopunut hanhi: Sama Toni kyseli kaljarahaa myös tänään.
   No mihinkä se jano loppuis kun ilmaiseksi saa.

   Lainaa

  54. Avuton karpalo 8.9.2021 13:28
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   boomba: Ikävä juttu tuo polkupyörä. Autoilijat, ihan oikeesti, korvatkaa ne vääntyneet renkaat. :(
   Miks autoilijoiden pitää korvata pyöräilijöiden rikkomia renkaita?

   Lainaa

  55. Tavaton krokotiili 8.9.2021 15:51
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Kyllä Toni taas kyseli kaljaan ja tupakkaan rahaa. Osa v*ttuili ja osa oli sitä mieltä, että voi lainatakin. Kavereilta joilta aikaisemmin oli lainannut rahaa ei nyt ollut myöskään rahaa tai ei vastanneet - mutta pari todisti, että Toni olisi maksanut ne lainansa aina takaisin. Vaikutti siltä, että Toni asuu ihan ja muuttanut Turkuun eikä oikein tunne ketään. Aika surullinen hahmo, mutta nostan hattua rehellisyydestä. Nimim. Itsekin alkoholistin tytär

   Lainaa

  56. Halkeava avokado 8.9.2021 17:33
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Voi Saila Saila :D tuo nainen oli joskus julkisuudessa ja tykkää trollata erinäisissä ryhmissä ja iltalehden linkeissä

   Lainaa

  57. Kaukaa viisas gorilla 8.9.2021 19:43
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Minkä takia porukka on näin internetaikana niin innoissaan vetämässä kunnianloukkaus-syytteitä?

   Lainaa

  58. Tahdistamaton keiju 9.9.2021 0:14
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Joo ihan kivasti tehty Sakarilta, mutta aika alkoholisoitunut pitää olla että pakko saada kaljaa silloinkin kun ei ole yhtään rahaa... Säälittävää.

   Lainaa

  59. Tahdistamaton keiju 9.9.2021 0:17
   Tulos: -3 (17 ääntä)
   Toihan on periaatteessa sama kuin kävis narkille viemässä huumeita.

   Lainaa

  60. Letittämätön kyyhky 9.9.2021 19:34
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Alkoholismi valitettavasti koskettaa monesti myös muita kuin itse alkoholistia. Exäni oli vähän tuollainen Tonin kaltainen juoppopummaaja. Teki paljon töitä ja vaikutti kaikin puolin kunnolliselta perheenisältä. Loppukuusta se raha alkoi kuitenkin aina olla tiukilla, ja viikonloppua ei ilman vähintään paria koria kaljaa voinut olla. Koska en suostunut rahaani hänelle kaljaan antamaan (omat tilit vaikka yhdessä asuttiin), niin alkoi hän pommittaa perhettään ja kavereitaan josko olisi lainaa. Jos saa vaikka neljältä kaverilta 20e, pystyy jo viikonlopulle hommaa kaljat ja röökit. Kyllä sitä yksin pienten lasten kanssa jäädessä toivoi, ettei kukaan olisi rahaa lainannut. Toki tonin tilanne voi olla mikä vain, mutta alkoholismi ei kosketa vain niitä, jotka ovat työttömiä rapajuoppoja. Suurin osa suurkuluttajista on niitä, joista ei päälle päin uskoisi

   Lainaa

  61. Herra nuori alkoholisti 10.9.2021 16:15
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Tonista en usko ihan alkoholisti tasolle. Vaikuttaa aikas viattomalta noin ne dokaus rahat lainaillaan nuorisopiireissä. Sitten ruvetaan alkkikseks vääntää tuntematta. Ja tulee näitä perus ketkä luulee pelastavansa maailman sillä kahella kympillä voiko lainata, pelkkään ruokaan vai ollenkaan kun on alkoholisti.. Voin vakuuttaa että se parikymppiä on muutama huikka siellä valtameressä, mikä ei todellakaan hetkauta sitä alkoholismia(huom. omaa suhtautumista sairauteen, ei ulkoista painetta) kumpaakaan suuntaan, saako sen huikan tänää vai huomenna. Tässä aika ääripään esimerkki mutta ymmärtänette pointtini helpommin ettei tarvi jeesustella se kakskymppinen kourassa. Jos kaveri on jo ottanut pimeetä viinaa velaksi tappii asti ja parin viikon putken lopetus on lähes mahdotonta katkasta ilman tasottavaa pulloa minkä on valmis lainaamaa mistä vaan. Niin on auttavia keinoja yhtä monta kun ryyppäreitä. Paras keino taitaa olla viemättä yhtä pulloa.. Vaan 5 0,7l pöytään(mieluiten viron litkua, vaikuttaa mieleen ja makuun negatiivisesti). Ettei varmasti putki katkea vielä viikkoon. Siinä vaiheessa kun on fyysisesti ja henkisesti lähes toimintokyvytön se viikko on pitkä aika juoda raakaa, itkeskellä mielialavaihteluissa ja rypeä itsesäälissä/ mahdollisissa eritteissä. Tässä vaiheessa monesti se aloite siirtyy konkreettisesti ympäristöstä itselleen. Siinä saattaa herätä oma halu lopettaa koko touhu, ei se kahen kympin saamaton laina sillon back in days. Tää on aivan ääripää. itse olen käynyt hyväpalkkasessa työssä 14v putkeen ja juonut yhtä monta päivää. Nyt on ruvennut oma halu heräämään vähentämiselle tässä kolmekymppisenä. Oon saanu rempattua hienon hirsitalon järvenrannalla niin pitäisi joku flikka löytää eikä tämmöstä arkitissuttelijaa tarjolle laiteta vielä. Enää menee 3-5olutta päivässä kun vedin kymmenen vuotta ihan kännin päälle joka päivä. Tänä vuonna ollu ekat täysin kaljattomat päivät kans, noin 10 päivää. Kyllä se tästä pikkuhiljaa, oon todella ilonen jo tähä saavutuksee ku tuntee et sen ohjauksesta on mahdollista päästä irti pitkällä aikavälillä kuhan ei vaan luovuta vaan jatkaa määrätietoisesti kohti OMAA päätöstä.. Kiitos.

   Lainaa

  62. Tulos: -1 (9 ääntä)
   Ei mitään käryä onko Toni alkoholisti vai ei, eikä sillä ole mitään väliä koska oli miten oli niin jumalauta miten ärsyttävä jeesustelija tuo Sakari on. Ihan kuin olisi nyt jonkun KALJAN HAUN jälkeen varaa huudella jalustalta muille ystävällisyydestä ja ojentaa kaikkia että olisitte tekin vähän parempia ihmisiä niinkuin minä! Hah.

   Lainaa

  63. Sakkoa tulee 20.9.2021 0:55
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   jesme: Saila on kyllä yks vitun idiootti. Nyt sitten odotetaan kunnianloukkaussyytettä :D
   Ihan oikeassahan se Saila tuossa on. Itelle tuli parin tonnin sakot vastaavasta tapauksesta. Kunnianloukkauksena meni läpi oikeudessa kun kuvailin naapurin ämmää netissä mainitsematta edes hänen nimeään.

   Lainaa

  64. Sakkoa tulee 20.9.2021 0:58
   Tulos: -8 (12 ääntä)
   Kaukaa viisas gorilla: Minkä takia porukka on näin internetaikana niin innoissaan vetämässä kunnianloukkaus-syytteitä?
   Siksi koska kenestäkään ei saa kirjoitella tai puhua ihan mitä vaan. Yleinen syyttäjä sen syytteen nostaa eikä uhri. Uhri tekee rikosilmon ja poliisi suorittaa esitutkinnan jonka pohjalta syyttäjä päättää viekö asian oikeuteen. Ei kannata kokeilla onneaan. Kyllä niitä syytteitä näissä jutuissa aina silloin tällöin nostetaan.

   Lainaa

  65. Mikä pointti? 20.9.2021 1:08
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Halkeava avokado: Voi Saila Saila 😁 tuo nainen oli joskus julkisuudessa ja tykkää trollata erinäisissä ryhmissä ja iltalehden linkeissä
   Ei tossa pyörähommassa ollut yhtään mitään trollausta. Pelkkää asiaa kirjoittanut.

   Lainaa

  66. Kaulaliinaton kauris 20.9.2021 10:49
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Sakkoa tulee: Ihan oikeassahan se Saila tuossa on. Itelle tuli parin tonnin sakot vastaavasta tapauksesta. Kunnianloukkauksena meni läpi oikeudessa kun kuvailin naapurin ämmää netissä mainitsematta edes hänen nimeään.
   Saila ite täällä kirjoittelemassa, huomaa kirjoitusasusta.

   Lainaa

  67. Kukaton seppä 20.9.2021 10:53
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Sakkoa tulee: Siksi koska kenestäkään ei saa kirjoitella tai puhua ihan mitä vaan. Yleinen syyttäjä sen syytteen nostaa eikä uhri. Uhri tekee rikosilmon ja poliisi suorittaa esitutkinnan jonka pohjalta syyttäjä päättää viekö asian oikeuteen. Ei kannata kokeilla onneaan. Kyllä niitä syytteitä näissä jutuissa aina silloin tällöin nostetaan.
   Ja minä oon kiinan keisari

   Lainaa

  68. Hauska tohtori 20.9.2021 10:56
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   jesme: Saila on kyllä yks vitun idiootti. Nyt sitten odotetaan kunnianloukkaussyytettä :D
   sitä se kyllä on

   Lainaa

  69. Kitsas sika 20.9.2021 11:13
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Mikä pointti?: Ei tossa pyörähommassa ollut yhtään mitään trollausta. Pelkkää asiaa kirjoittanut.
   Mee Saila nukkumaan

   Lainaa

  70. Keskiverto lepakko 20.9.2021 11:35
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Mikä pointti?: Ei tossa pyörähommassa ollut yhtään mitään trollausta. Pelkkää asiaa kirjoittanut.
   Niimpä niin

   Lainaa

  71. En ole Saila 20.9.2021 14:11
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   Kaulaliinaton kauris: Saila ite täällä kirjoittelemassa, huomaa kirjoitusasusta.
   Ei se kirjoittele yhtän missään kuulemma nykyään kun karttaa julkisuutta. Ei tossa pyöräkeskustelussa edes ollut mitään hauskaa.

   Lainaa

  72. En ole Saila 20.9.2021 14:13
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Kitsas sika: Mee Saila nukkumaan
   Taasko se sen oululainen ex-jätkäkaveri täällä kirjoittelemassa siitä. Lopettaisi jo. Huoh.

   Lainaa

  73. En ole Saila 20.9.2021 14:13
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Hauska tohtori: sitä se kyllä on
   Älykkäämpi kuin sinä. Huomattavasti.

   Lainaa

  74. Tulos: +8 (10 ääntä)
   En ole Saila: Älykkäämpi kuin sinä. Huomattavasti.
   Sailahan se täällä näköjään puolustelemassa itseään, ompa noloa käytöstä

   Lainaa

  75. Tulos: -9 (9 ääntä)
   Leija: Sailahan se täällä näköjään puolustelemassa itseään, ompa noloa käytöstä
   Sen ex näitä kirjoittelee nettiin eikä Saila ite.

   Lainaa

  76. Tulos: -9 (9 ääntä)
   En ole Saila: Taasko se sen oululainen ex-jätkäkaveri täällä kirjoittelemassa siitä. Lopettaisi jo. Huoh.
   Joo se ei osaa lopettaa ennen kuin saa tuomion.....

   Lainaa

  77. Ööööööö 20.9.2021 18:01
   Tulos: -11 (11 ääntä)
   Mikä tossa pyöräjutussa oli se the thing? Jossain oululaisessa ryhmässä joku kuvaillut jonkun muijan ulkonäöltä täysin tunnistettavasti ja uhkailee sitä. Aika noloa. Nykyään kun et saa edes kertoa ihmisen ihonväriäkään vaikka olisi kuinka vakava rikos taustalla et eipä tossa kuin ryhmässä olevan ketjun aloittaja ole mokannut.

   Lainaa

  78. Ööööööö 20.9.2021 18:16
   Tulos: -10 (10 ääntä)
   Tän pyöräpostauksen tarkoituksena ei ole ollut muuta tarkoitusta kuin koittaa tuoda keinolla millä hyvänsä julkisuudesta kadonnut henkilö takaisin julkisuuteen.

   Lainaa

  79. Ööööööö 20.9.2021 18:17
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Leija: Sailahan se täällä näköjään puolustelemassa itseään, ompa noloa käytöstä
   Tuskin. Kun ei ole somessa ylipäätään yhtään missään ollut aikoihin.

   Lainaa

  80. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Siis tämähän on feissarimokat minne tuodaan ihmisten kuvankaappauksia esille mitkä koetaan niinsanotusti mokina eikä yhden henkilön julkisuuden tuomista varten? Siis nyt en ihan ymmärrä ja tuntuu siltä että tämä kyseinen puskaradion henkilö täällä puolustelee itseään melko säälittävällä menestyksellä. Kannattais varmaan tulevaisuudessa jättää öyhöttämättä jos ei kestä kritiikkiä mitä siitä seuraa. JA saikohan Sakari rahansa takaisin kontista?

   Lainaa

  81. Kevytkenkäinen 20.9.2021 22:14
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Ööööööö: Tän pyöräpostauksen tarkoituksena ei ole ollut muuta tarkoitusta kuin koittaa tuoda keinolla millä hyvänsä julkisuudesta kadonnut henkilö takaisin julkisuuteen.
   no nyt, semmoset setit sieltä sitten :DDDDD kohti psykoosia ja sen yli

   Lainaa

  82. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Ööööööö: Mikä tossa pyöräjutussa oli se the thing? Jossain oululaisessa ryhmässä joku kuvaillut jonkun muijan ulkonäöltä täysin tunnistettavasti ja uhkailee sitä. Aika noloa. Nykyään kun et saa edes kertoa ihmisen ihonväriäkään vaikka olisi kuinka vakava rikos taustalla et eipä tossa kuin ryhmässä olevan ketjun aloittaja ole mokannut.
   No saahan :D mitä tää yks ja sama henkilö eri nikeillä selittää

   Lainaa

  83. Ööööööö 20.9.2021 23:59
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Kevytkenkäinen: no nyt, semmoset setit sieltä sitten :DDDDD kohti psykoosia ja sen yli
   Miksi täällä on edes mainittu ihmisen joka ei halua julkisuutta nimi sukunimineen? Ei se nuyt itse käy kirjoittelemassa nimeään nettiin.

   Lainaa

  84. Ööööööö 21.9.2021 0:00
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Imin: No saahan 😁 mitä tää yks ja sama henkilö eri nikeillä selittää
   Eikä selitä vaan joku stalkkeri.

   Lainaa

  85. Saila oikeassa 21.9.2021 0:01
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Minusta toi pyöräilijän hakupostaus on kaikkea muuta kuin huumoria. Miltä tuntuisi kun sinuata kirjoitettaisiin noin tuhansien ihmisten ryhmään?

   Lainaa

  86. Saila oikeassa 21.9.2021 0:03
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   jesme: Saila on kyllä yks vitun idiootti. Nyt sitten odotetaan kunnianloukkaussyytettä :D
   Jos mainitset jatkuvasti sen nimeä netissä ja nimittelet niin kyllä sä sakkoja tuut saamaan.

   Lainaa

  87. Saila oikeassa 21.9.2021 0:04
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Ööööööö: Tuskin. Kun ei ole somessa ylipäätään yhtään missään ollut aikoihin.
   Ei ole ollut enää aikoihin somessa. Usko nyt stalkkeri.

   Lainaa

  88. Pyöräilijätyttö 21.9.2021 0:05
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Olen tehnyt tästä keskustelusta ilmoituksen poliisille.

   Lainaa

  89. Stalkkeri vauhdissa 21.9.2021 0:12
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Ööööööö: Miksi täällä on edes mainittu ihmisen joka ei halua julkisuutta nimi sukunimineen? Ei se nuyt itse käy kirjoittelemassa nimeään nettiin.
   Tätä minäkin ihmettelen.

   Lainaa

  90. Stalkkeri vauhdissa 21.9.2021 0:12
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Saila oikeassa: Minusta toi pyöräilijän hakupostaus on kaikkea muuta kuin huumoria. Miltä tuntuisi kun sinuata kirjoitettaisiin noin tuhansien ihmisten ryhmään?
   Samaa mieltä!

   Lainaa

  91. Oulun puskaradiossa laittomuuksia 21.9.2021 0:13
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Olun puskaradio nyt on tunnettu laittomuuksistaan.

   Lainaa

  92. Minäheeeiii 21.9.2021 0:15
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Ei menny noin se keskustelu Oulun puskaradiossa. Ei läheskään. Puolet kommenteista poistettu.

   Lainaa

  93. Minäheeeiii 21.9.2021 0:15
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   Saila oikeassa: Minusta toi pyöräilijän hakupostaus on kaikkea muuta kuin huumoria. Miltä tuntuisi kun sinuata kirjoitettaisiin noin tuhansien ihmisten ryhmään?
   Kyllä.

   Lainaa

  94. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Miks toi äijä ei vaan menny kyttikselle vaan piti kirjoitella puskikseen? :D

   Lainaa

  95. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Imin: No saahan 😁 mitä tää yks ja sama henkilö eri nikeillä selittää
   Niin se sen stalkkeri eksä. Ei se ite.

   Lainaa

  96. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Voihan Oulu! Ne jaksaa vuodesta toiseen etsiä porukalla autoilijoita ja pyöräilijöitä ja nyt vielä skoottia ajavia. Kuunottavaa porukkaa. XD

   Lainaa

  97. Ouluonykspeeerrrrslapiii 21.9.2021 0:52
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Oulu: Voihan Oulu! Ne jaksaa vuodesta toiseen etsiä porukalla autoilijoita ja pyöräilijöitä ja nyt vielä skoottia ajavia. Kuunottavaa porukkaa. XD
   Tämä! :D

   Lainaa

  98. Ouluryhistäydy 21.9.2021 0:55
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Mustki oli kerran läppää tuol puskaradio Oulus ku olin serkulla käymäs. Olin parkkeerannu autoni kuulemma väärään paikkaan vaikken ees ollu. Joku mummo oli ottanu kuvanki mun autost. Hulluu porukkaa.

   Lainaa

  99. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Ainoa joka nolannut itsensä on toi Santeri joka Oulun puskaradiossa aloittanut ton ketjun. Onko se tosissaan etsimässä jotain random-muijaa jonkun nettiryhmän kautta! Apuaaa! Meinaan kuolla nauruun.

   Lainaa

  100. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Hahahaha legendaarinen puskaradio. Luuleeko joku et rikokset selvii jonkun puskaradion kautta FB:ssä?!! Ei ihme että sitä käyttää vaan vanhukset nykyään. Ei nuoria kiinnosta enää.

   Lainaa

  101. Tulos: +5 (5 ääntä)
   En kestä: Ainoa joka nolannut itsensä on toi Santeri joka Oulun puskaradiossa aloittanut ton ketjun. Onko se tosissaan etsimässä jotain random-muijaa jonkun nettiryhmän kautta! Apuaaa! Meinaan kuolla nauruun.
   Mitähän sää mahdat selittää?

   Lainaa

  102. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Oulu: Voihan Oulu! Ne jaksaa vuodesta toiseen etsiä porukalla autoilijoita ja pyöräilijöitä ja nyt vielä skoottia ajavia. Kuunottavaa porukkaa. XD
   Eräs nimeltä mainitsematon jaksoi provota myöskin eräässä skuutti ja parkkikeskustelussa. Jännä seikka että ne otetaan tässä esille ilman että kys. henkilö itse näitä kirjottelisi. Ihmeellinen maailma :)

   Lainaa

  103. Naurettava sika 21.9.2021 21:31
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Saila täällä kirjoittelee eri nimimerkeillä. Noloa.

   Lainaa

  104. Ylittävä piimä 23.9.2021 10:03
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   En ole Saila: Älykkäämpi kuin sinä. Huomattavasti.
   Sinä et oo älykästä Saila nähnykkää, oot surullinen tapaus itserakkaine kuvitelmines

   Lainaa

  105. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Saila ois täydellinen tyttöystävä mun exälle 😍

   Lainaa

  106. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Sailalle vinkki: noista kuvakkeista näkee, mitkä viestit on tulleet samalta laitteelta. Pääset sivupersooniesi jäljille. Tulosta ja näytä lääkärille!

   Lainaa

  107. Suonensisäinen raparperi 4.10.2021 7:26
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Kanerva: Sailalle vinkki: noista kuvakkeista näkee, mitkä viestit on tulleet samalta laitteelta. Pääset sivupersooniesi jäljille. Tulosta ja näytä lääkärille!
   Kanervalle vinkki: ne kuvakkeet eivät paljasta samaa laitetta.

   Lainaa

  108. Höyli pussieläin 4.10.2021 9:05
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Kanerva: Sailalle vinkki: noista kuvakkeista näkee, mitkä viestit on tulleet samalta laitteelta. Pääset sivupersooniesi jäljille. Tulosta ja näytä lääkärille!
   Huomaa jo kirjoitustyylistä että Saila itse kyseessä, yrittää huonolla menestyksellä pelastaa omaa nahkaansa

   Lainaa

  109. Aistikas manaatti 10.10.2021 8:15
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kylläpä kivasti nousi verenpaineet näin sunnuntaiaamuna, kun luki nuo Sallan kommentit.

   Lainaa

  110. Syyntakeeton mustikka 11.10.2021 0:17
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Naurettava sika: Saila täällä kirjoittelee eri nimimerkeillä. Noloa.
   Ekaa kertaa näen näin asialle omistautuneen persoonallisuusgallerian vahvistamassa omaa harhaisuutta. Minulle uusi tuttavuus koko Saila, en tiedä ollako tosi surullinen, että jollain on asiat noin huonosti heti

   Lainaa

  111. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ouluonykspeeerrrrslapiii: Tämä! :D
   kiitos alex

   Lainaa

  112. Loukkaamaton panda 20.8.2023 17:54
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Pyöräilijätyttö: Olen tehnyt tästä keskustelusta ilmoituksen poliisille.
   Cunnianlouccausestako? Sailahan tykkää tehdä rikosilmoituksia milloin mistäkin saiteista ja ketjuista. Ei poliiseilla oo resursseja tai edes mielenkiintoa alkaa tutkimaan jonkun epävakaan akan rikosilmoja. Saila itse häiriköi ja uhkailee ihmisiä yksityisviesteillä. Semmoinen vainoaminen voi poliisia ehkä kiinnostaakin.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakaspalvelu, auttaa, gigantti, kunnianloukkaus, laina, laiton uhkaus, olut, onnettomuus, polkupyörä, pyörä, tuntomerkit