Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 173

Naistenhuoneella mietitään rahan aitoutta.
Suurenna näkymä
 Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 173

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 50 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -276 (398 ääntä)
   Tottakai kaupunki korvaa ajotaidottomuuden aiheuttamat vahingot. Nojoo totta puhuen, kyllähän vakuutus sen korvaa, mikäli on kasko. Mutta omavastuu saattaa olla jo kalliimpi kun naarmujen poiskiillotus. Sitä minä en vaan ymmärrä, että miten huonosti voi hoitaa talouttaan, jos koko rahallinen omaisuus on 70e

   Lainaa

  2. Terhakka preeriasusi 5.8.2021 0:15
   Tulos: +158 (160 ääntä)
   Kaupunki ei korvaa, kaskovakuutuksen törmäysturva todennäköisesti taas korvaa.

   Lainaa

  3. Tulos: +215 (227 ääntä)
   KAUKO: Tottakai kaupunki korvaa ajotaidottomuuden aiheuttamat vahingot. Nojoo totta puhuen, kyllähän vakuutus sen korvaa, mikäli on kasko. Mutta omavastuu saattaa olla jo kalliimpi kun naarmujen poiskiillotus. Sitä minä en vaan ymmärrä, että miten huonosti voi hoitaa talouttaan, jos koko rahallinen omaisuus on 70e
   Jos koko rahallinen omaisuus viikonlopulle on 70e niin ihan hyvin sillä pitäisi pärjätä 🙈

   Lainaa

  4. traumcity 5.8.2021 0:42
   Tulos: +290 (322 ääntä)
   Setelit ja viivat kuuluu yhteen, kaikkihan sen tietää.

   Lainaa

  5. Lavastettu kivi 5.8.2021 0:51
   Tulos: +249 (257 ääntä)
   KAUKO: Tottakai kaupunki korvaa ajotaidottomuuden aiheuttamat vahingot. Nojoo totta puhuen, kyllähän vakuutus sen korvaa, mikäli on kasko. Mutta omavastuu saattaa olla jo kalliimpi kun naarmujen poiskiillotus. Sitä minä en vaan ymmärrä, että miten huonosti voi hoitaa talouttaan, jos koko rahallinen omaisuus on 70e
   Ei oo niin kauaa omasta opiskeluajasta, että olisin unohtanut kuinka vähistä rahoista silloin oli elämä kiinni. Jotenkin sitä nuorena selvisi ja tässä ollaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +106 (116 ääntä)
   Hm, harmi että Saanan postauksesta ei näkynyt kuin yksi vastaus, nyt jäi mietityttämään suostuiko hän uskomaan että seteleissä kuuluukin olla turvalanka vai ei.

   Lainaa

  7. Tukala viikuna 5.8.2021 1:18
   Tulos: +87 (89 ääntä)
   Ei taida kannattaa vakuutuksen piikkiin laittaa noita naarmuja. Omavastuu saattaa olla isompi, kun jos käy itse kysymässä jostain pajalta. Tai vielä parempi, jos tuttavapiirissä on joku joka osaa häivyttää naarmut pois. Lisäksi bonukset laskee, ja joutuu maksamaan kovempaa vakuutusmaksua. Tosin nykyään ei taida ekasta vahingosta laskea? Tai riippuu varmaan vakuutusyhtiöstä.

   Lainaa

  8. Toj Karin 5.8.2021 1:18
   Tulos: -45 (89 ääntä)
   Ei tuo kysymys parkkipaikan ruusupuskasta lopulta olekaan niin typerä. Jos ajoväylällä on huonosta tien pidosta tai muusta vastaavasta johtuvia esteitä jotka vahingoittavat autoa, tien pitäjä on niistä vastuussa. Parkkiruutu ei ole lain mukainen ajoväylä tai sen osa, mutta maalaisjärjellä ajateltuna kyseisen lain henki on sellainen että se koskisi myös tuollaista tilannetta. Itse varmaan lähtisin hakemaan ennakkotapausta tuosta, kun kaupunki tai muu vastuullinen hyvin luultavasti kieltäytyy korvaamasta.

   Lainaa

  9. traumcity 5.8.2021 1:45
   Tulos: +71 (119 ääntä)
   Toj Karin: Ei tuo kysymys parkkipaikan ruusupuskasta lopulta olekaan niin typerä. Jos ajoväylällä on huonosta tien pidosta tai muusta vastaavasta johtuvia esteitä jotka vahingoittavat autoa, tien pitäjä on niistä vastuussa. Parkkiruutu ei ole lain mukainen ajoväylä tai sen osa, mutta maalaisjärjellä ajateltuna [...]
   En yhtään ihmettele että sä lähtisit hakemaan ennakkotapausta tuollaisesta. Sun tyylisille ihmisille oli joku nimityskin olemassa, en saa nyt kielen päälle mikä se oli, mutta oot epäilemättä kaveri joka kutsutaan kaikkiin illanviettoihin mukaan.

   Lainaa

  10. Kummikäki 5.8.2021 1:47
   Tulos: +100 (128 ääntä)
   Toj Karin: Ei tuo kysymys parkkipaikan ruusupuskasta lopulta olekaan niin typerä. Jos ajoväylällä on huonosta tien pidosta tai muusta vastaavasta johtuvia esteitä jotka vahingoittavat autoa, tien pitäjä on niistä vastuussa. Parkkiruutu ei ole lain mukainen ajoväylä tai sen osa, mutta maalaisjärjellä ajateltuna [...]
   Nimimerkkisi on väärin. Sen kuuluisi olla Toj Karen.

   Lainaa

  11. Karoliina 5.8.2021 1:50
   Tulos: +81 (105 ääntä)
   KAUKO: Tottakai kaupunki korvaa ajotaidottomuuden aiheuttamat vahingot. Nojoo totta puhuen, kyllähän vakuutus sen korvaa, mikäli on kasko. Mutta omavastuu saattaa olla jo kalliimpi kun naarmujen poiskiillotus. Sitä minä en vaan ymmärrä, että miten huonosti voi hoitaa talouttaan, jos koko rahallinen omaisuus on 70e
   Ei kaikkien talous hoitu mallilla papa betalar.

   Lainaa

  12. Tulos: +78 (78 ääntä)
   Vuohi: Hm, harmi että Saanan postauksesta ei näkynyt kuin yksi vastaus, nyt jäi mietityttämään suostuiko hän uskomaan että seteleissä kuuluukin olla turvalanka vai ei.
   Suostui.

   Lainaa

  13. Aurinkolasiton noita 5.8.2021 3:55
   Tulos: +143 (145 ääntä)
   Oon nyt vähän pettynyt kun Siirin kuvan alla ei ollutkaan pitkää ketjua muokatuista kuvista. Tupla-aidoilla ja tusinalla Noran isukkeja.

   Lainaa

  14. King Arthur 5.8.2021 5:08
   Tulos: +167 (169 ääntä)
   KAUKO: Tottakai kaupunki korvaa ajotaidottomuuden aiheuttamat vahingot. Nojoo totta puhuen, kyllähän vakuutus sen korvaa, mikäli on kasko. Mutta omavastuu saattaa olla jo kalliimpi kun naarmujen poiskiillotus. Sitä minä en vaan ymmärrä, että miten huonosti voi hoitaa talouttaan, jos koko rahallinen omaisuus on 70e
   Koko rahallinen omaisuus voi olla vaikka 70c joskus. Voi kokea ylemmyyttä sitten jos näin ei itsellä ole ikinä ollut.

   Lainaa

  15. Tulos: +95 (97 ääntä)
   KAUKO: Tottakai kaupunki korvaa ajotaidottomuuden aiheuttamat vahingot. Nojoo totta puhuen, kyllähän vakuutus sen korvaa, mikäli on kasko. Mutta omavastuu saattaa olla jo kalliimpi kun naarmujen poiskiillotus. Sitä minä en vaan ymmärrä, että miten huonosti voi hoitaa talouttaan, jos koko rahallinen omaisuus on 70e
   Kiitos asuntolainan oma rahallinen omaisuuteni on aika rankasti miinuksella vaikka ottaisi vuosien säästöt ja sijoitukset ulos.

   Lainaa

  16. Kimakka paprika 5.8.2021 7:57
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   KAUKO: Tottakai kaupunki korvaa ajotaidottomuuden aiheuttamat vahingot. Nojoo totta puhuen, kyllähän vakuutus sen korvaa, mikäli on kasko. Mutta omavastuu saattaa olla jo kalliimpi kun naarmujen poiskiillotus. Sitä minä en vaan ymmärrä, että miten huonosti voi hoitaa talouttaan, jos koko rahallinen omaisuus on 70e
   Tässä tilanteessa rahallista omaisuutta on suorastaan helppo hoitaa, kun se on konkreettisesti omissa käsissä eikä vain lukuja bittimaailmassa.

   Lainaa

  17. Kuollut kirjohylje 5.8.2021 9:50
   Tulos: +72 (98 ääntä)
   Olisi Krista voinut ilmaista tietonsa vähän ystävällisemmin. Viiva on vain yksi lukuisista seteleiden tunnisteista. Se, ettei joku ole huomannut juuri tätä tunnistetta aikaisemmin, ei anna syytä "Voi vittu...":lle ja facepalm-emojille.

   Lainaa

  18. hernepurkki 5.8.2021 9:50
   Tulos: +39 (49 ääntä)
   Voisiko naistenhuoneen oven laittaa välillä kiinni?

   Lainaa

  19. Värikäs hamsteri 5.8.2021 10:01
   Tulos: -54 (60 ääntä)
   Hyvät muodot. En lähtis photoshoppaamaan kuvaa mitenkään

   Lainaa

  20. Aateliton matelija 5.8.2021 10:29
   Tulos: +72 (72 ääntä)
   KAUKO: Tottakai kaupunki korvaa ajotaidottomuuden aiheuttamat vahingot. Nojoo totta puhuen, kyllähän vakuutus sen korvaa, mikäli on kasko. Mutta omavastuu saattaa olla jo kalliimpi kun naarmujen poiskiillotus. Sitä minä en vaan ymmärrä, että miten huonosti voi hoitaa talouttaan, jos koko rahallinen omaisuus on 70e
   Tiedän että sun on pakko olla provo, mutta jos vuokra on maltillinen 500€ ja opintotuki+Asumistuki yhteensä 470€, niin siitä vaan laskemaan kuinka sillä pärjää. Töihin jos menee lisäksi niin voi hyvällä tuurilla alentaa opintotuloksia ja saada +700€, josta saa sentään kustannettua vuokran lisäksi sähkön, opinnoille välttämättömät materiaalit, netin, bussilipun ja vedenkin.

   Lainaa

  21. Tulos: +49 (49 ääntä)
   Ehmen: Jos koko rahallinen omaisuus viikonlopulle on 70e niin ihan hyvin sillä pitäisi pärjätä 🙈
   Ei siinä kylläkään sanottu, että maanantaina saisi lisää rahaa.
   Sanoi, ettei saa pankista kiinni ketään vastaamaan kysymykseensä ennen maanantaita.

   Lainaa

  22. Tulos: +5 (33 ääntä)
   traumcity: En yhtään ihmettele että sä lähtisit hakemaan ennakkotapausta tuollaisesta. Sun tyylisille ihmisille oli joku nimityskin olemassa, en saa nyt kielen päälle mikä se oli, mutta oot epäilemättä kaveri joka kutsutaan kaikkiin illanviettoihin mukaan.
   Olet täysin vapaa argumentoimaan miksi epäselvä ja tulkinnanvarainen laki on parempi kuin tarkasti määritely.

   Lainaa

  23. Järkyttynyt keiju 5.8.2021 12:58
   Tulos: +35 (47 ääntä)
   Toj Karin: Olet täysin vapaa argumentoimaan miksi epäselvä ja tulkinnanvarainen laki on parempi kuin tarkasti määritely.
   No, itsehän jo sanoit, ettei parkkiruutu ole ajoväylä, joten miksi se pitäisi vielä rautalangasta vääntämällä "tarkentaa" ja rasittaa samalla oikeuslaitosta? Jos nyt oikeasti joku parkkeeraa ruusupuskaan, niin se on ihan oma vika ilman mitään ennakkopäätöstä.

   Lainaa

  24. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Voi ei. Odotin että joku olisi muokannut ton miehen aivan naisen viereen.

   Lainaa

  25. Tulos: -18 (30 ääntä)
   Lavastettu kivi: Ei oo niin kauaa omasta opiskeluajasta, että olisin unohtanut kuinka vähistä rahoista silloin oli elämä kiinni. Jotenkin sitä nuorena selvisi ja tässä ollaan.
   Missä?

   Lainaa

  26. Tulos: +4 (32 ääntä)
   Karoliina: Ei kaikkien talous hoitu mallilla papa betalar.
   Erikoinen ajatusmaailma tämäkin, ottamatta kantaa Kaukon kommenttiin sen enempää.
   Eli siis? Ihmisellä voi joko a.) Olla huono taloudellinen tilanne. Tai b.) Isi maksaa elämisen.
   Mitä jos jokainen tahoillaan menisi, tainainakin kovasti pyrkisi työelämään, niin saa isitkin joskus levätä.

   Lainaa

  27. Todensanoja 5.8.2021 17:44
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   Toj Karin: Ei tuo kysymys parkkipaikan ruusupuskasta lopulta olekaan niin typerä. Jos ajoväylällä on huonosta tien pidosta tai muusta vastaavasta johtuvia esteitä jotka vahingoittavat autoa, tien pitäjä on niistä vastuussa. Parkkiruutu ei ole lain mukainen ajoväylä tai sen osa, mutta maalaisjärjellä ajateltuna [...]
   Arvaapa montako korvausvaadetta kaupungit saisivat jos menisi tuollainen läpi. Millä sen todistat että milloin tapahtui ja missä kaupungissa. Tai edes maassa. Naarmuja maalissa, täysin mahdotonta verrata pensasta niihin.

   Lainaa

  28. Steriili raataja 5.8.2021 18:00
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Se on magneettijuova.

   Lainaa

  29. Tulos: -2 (26 ääntä)
   Järkyttynyt keiju: No, itsehän jo sanoit, ettei parkkiruutu ole ajoväylä, joten miksi se pitäisi vielä rautalangasta vääntämällä "tarkentaa" ja rasittaa samalla oikeuslaitosta? Jos nyt oikeasti joku parkkeeraa ruusupuskaan, niin se on ihan oma vika ilman mitään ennakkopäätöstä.
   Kyseessä on samankaltainen epäselvä asia, kuin että onko talonyhtiö korvausvelvollinen jos talon katolta tippuu jäät auton päälle kun auto ei ole parkkiruudussa. Tälle asialle saatiin selvyys ehkä n. 5 vuotta sitten, mutta senkin selvyyden vaatimiseksi piti käydä oikeudessa asti. Itse olen sitä mieltä että lain henki on sellainen, että se käsittää esteet kkaikilla alueilla jotka ovat rakennettu nimenomaan autoja varten. Tältä kantilta katsottuna parkkiruutu on aivan sama asia kuin ajoväyläkin. Jos et sattunut tietämään, Suomi on oikeusvaltio. Se tarkoittaa sitä, että jos laki ei ole oikeudenmukainen, sitä täytyy muuttaa.

   Lainaa

  30. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Toj Karin: Olet täysin vapaa argumentoimaan miksi epäselvä ja tulkinnanvarainen laki on parempi kuin tarkasti määritely.
   Mulle on ihan se ja sama tuollaiset asiat. Sulle ei ole, se oli mun pointti.

   Lainaa

  31. Toj Karin 6.8.2021 0:55
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Todensanoja: Arvaapa montako korvausvaadetta kaupungit saisivat jos menisi tuollainen läpi. Millä sen todistat että milloin tapahtui ja missä kaupungissa. Tai edes maassa. Naarmuja maalissa, täysin mahdotonta verrata pensasta niihin.
   Samalla tavalla sen todistaa kuin routavaurion takia murtuneet moottorin ripustukset. Eikä myöskään korvausvaatimuksia tulisi, jos esteet poistettaisiin asianmukaisesti, kuten ne jo nyt pitäisi ihan työnkuvan mukaan. Ainoa asia joka tuossa asiassa muuttuisi, olisi yksiselitteinen selvyys lain mukaisen vastuun jaosta.

   Lainaa

  32. Toj Karin 6.8.2021 0:57
   Tulos: -3 (17 ääntä)
   traumcity: Mulle on ihan se ja sama tuollaiset asiat. Sulle ei ole, se oli mun pointti.
   En ole yllättynyt, ettei sinulta saa edes etäisen järkevää vastausta siihen. Tiedätkö miksi sanotaan ihmisiä jotka aukovat päätään vain pään aukomisen ilosta?

   Lainaa

  33. Kesävihanta karjalanpiirakka 6.8.2021 10:41
   Tulos: +10 (30 ääntä)
   Toj Karin: En ole yllättynyt, ettei sinulta saa edes etäisen järkevää vastausta siihen. Tiedätkö miksi sanotaan ihmisiä jotka aukovat päätään vain pään aukomisen ilosta?
   Toj Karineiksi.

   Lainaa

  34. Maksuton seepra 6.8.2021 11:49
   Tulos: -14 (22 ääntä)
   Siirillä on asiat oikeilla paikoillaan, vaikkei niin saisi kai sanoa enää nykypäivänä.

   Lainaa

  35. Pelkäämätön soturi 6.8.2021 12:47
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Minävain: Erikoinen ajatusmaailma tämäkin, ottamatta kantaa Kaukon kommenttiin sen enempää. Eli siis? Ihmisellä voi joko a.) Olla huono taloudellinen tilanne. Tai b.) Isi maksaa elämisen. Mitä jos jokainen tahoillaan menisi, tainainakin kovasti pyrkisi työelämään, niin saa isitkin joskus levätä.
     Aika harvaa meistä tullaan 18-vuotiaana hakemaan suoraan hyväpalkkaisiin töihin, joten useimmilla on vaihe, jossa opiskellaan ja tehdään jotain McDuuneja siinä sivussa, sitten ehkä vielä joudutaan hakemaan oman alan töitä kauemmin, ja kituutetaan. Ellei pappa ja mamma sponssaa koko sitä vaihetta myös elatusvelvollisuuden päätyttyä. 
     Se on hyödyllinen vaihe: opiskellessa voi samalla oppia myös huolellisen rahankäytön, ja myötätuntoa heitä kohtaan, jotka eivät oman alan töitä koskaan löydä, tai voi löytää koska sairaus tms. Jos näitä ei joudu oppimaan hankalamman kautta, saadaan usein kokoomusnuoria jotka eivät ymmärrä miksi joku haluaisi olla köyhä, mikseivät ne vaan ota rahaa seinästä, ja miksi veroja muka pitäisi maksaa, kun tarvitsen *tarvitsen* uuden Guccin laukun?

   Lainaa

  36. Tulos: -2 (10 ääntä)
   Toj Karin: En ole yllättynyt, ettei sinulta saa edes etäisen järkevää vastausta siihen. Tiedätkö miksi sanotaan ihmisiä jotka aukovat päätään vain pään aukomisen ilosta?
   Sait ihan täydellisen järkevän vastauksen mutta et ymmärtänyt sitä. Ei mahdu mun pollaan, että joku uhraa kahta ajatusta siihen jos on ajanut autonsa liian lähelle ruusupuskaa. Ja sä tekisit samasta asiasta jonkun ennakkotapauksen??!
   Koen mielenkiintoisena tämän jutun, en niinkään auo päätäni. Me ollaan avaruudessa kelluva planeetta, pieni hiukkanen osana samaa energiaa mitä ihan kaikki kaikkialla on ja meitä pitää elossa valtava tähti, joka on kuitenkin täysin mitätön taivaankappale kaareutuvassa kosmoksessa joka alati laajenee.
   Mieti sitä mielummin.

   Lainaa

  37. Kivuton lammas 6.8.2021 14:12
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Jos ajat vaikka monttuun joka on keskellä kaupunkia se tulisi kaupungin korvata. Huom tulisi. Kahteen vuoteen ole kuulunut mitään.

   Lainaa

  38. Miehevä perhonen 6.8.2021 16:37
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Eihän noita seteleiden merkkejä, varsinkaan valoa vasten näkyviä, tule huomanneeksi, jos ei seteleitä sen kummemmin käsittele. Itse käsittelen työn puolesta paljon seteleitä, ja aina tarkastelen silmämääräisesti, että vaikuttavat aidoilta. Tunnustelen, että seteli tuntuu oikealta, ja katson tuon valoa vasten näkyvän viivan, painojäljen sekä -kohdistuksen, hologrammin, vesileiman, ja setelissä lukevat tekstit. Liikkeellä on jonkun verran sellaisia feikkiseteleitä, jotka on valmistettu alun perin laillisia tarkoituksia varten (esim. elokuvalavasteiksi), ja niissä voi lukea tyyliin "tämä seteli ei ole aito eikä tätä saa käyttää maksuvälineenä", yleensä siinä kohtaa missä aidossa setelissä olisi allekirjoitus tai BCE ECB EZB EKT EKP. Sellainen setelintunnistuskone tai -kynä olisi kyllä kätevä.

   Lainaa

  39. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Maksuton seepra: Siirillä on asiat oikeilla paikoillaan, vaikkei niin saisi kai sanoa enää nykypäivänä.
   Saa. Setämiehelle tiedoksi, että sille ei vaan pitäisi olla mitään tarvetta tuntemattoman ihmisen kohdalla feissarimokien kommenttiosiossa.

   Lainaa

  40. Terhakka preeriasusi 6.8.2021 23:47
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Toj Karin: Kyseessä on samankaltainen epäselvä asia, kuin että onko talonyhtiö korvausvelvollinen jos talon katolta tippuu jäät auton päälle kun auto ei ole parkkiruudussa. Tälle asialle saatiin selvyys ehkä n. 5 vuotta sitten, mutta senkin selvyyden vaatimiseksi piti käydä oikeudessa asti. Itse olen sitä [...]
   Oikeastihan se vastuukysymys perustuu siihen onko joku toiminnallaan tai sen laiminlyönnillä aiheuttanut tapahtuman. Ei siis ole mitään yksiselitteistä ruusupuska- ja kuoppalakia, vaan se tuottamuksellisuus arvioidaan tapauskohtaisesti. Yleensä tämän arvioinnin tekee syylliseksi halutun tahon vastuuvakuutusyhtiö, mutta luonnollisesti siitä voi sitten käräjöidäkin.
   Pari esimerkkiä.
   Taloyhtiön parkkipaikalla puusta putoaa iso oksa auton päälle, rikkoo tuulilasin ja tekee lommon. Yleisesti ottaen jos puu näyttää hyväkuntoiselta eikä ole mitään syytä miksi ouu olisi pitänyt kaataa tai karsia, ei taloyhtiö ole toiminut huolimattomasti. Tällöin vahingon kärsinyt vastaa vahingoistaan itse, eli käytännössä hakee omasta kaskostaan korvauksia. Mikäli puu taas oli selvästi huonokuntoinen, voi kyseessä olla taloyhtiön huolimattomuus -> yhtiö tai vastuuvakuutus maksaa.
   Kadun kuoppiin pätee muuten sama, mutta siinä arvioidaan mikä on riittävä ylläpidon taso, ja milloin ollaan oltu huolimattomia. Tätä ei ole määritelty missään tarkasti, mutta sen voisi ajatella niin että jos Mannerheimintiellä on viikkokausia merkkaamaton syvä kuoppa, ja erityisesti jos siitä on kaupungille ilmoitettu, voi kyseessä olla huolimattomuus ja korvausvastuu. Jos vastaava kuoppa on jollain sipoolaisella sivutiellä, ei se välttämättä ole huolimattomuutta vaikka kuoppa olisi möllöttänyt siinä kuukausia. Riittävä ylläpito eli huolellisuus kun ei tarkoita velvollisuutta skannata läpi kaikki tiet joka päivä.

   Lainaa

  41. Terhakka preeriasusi 6.8.2021 23:54
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Niin, ja ne katolta tulevat jäät. Kaupunkialueella jossa ihmisiä ja autoja liikkuu jäiden putoamisalueella, on taloyhtiöllä vastuu huolehtia että siellä liikkuminen on turvallista. Eli se jäiden alle jäänyt auto jää yleensä taloyhtiön korvattavaksi. Tätä vastuuasiaa ei todellakaan ole selvitetty "n. 5 vuotta sitten", kyllä se on selvästi vanhempaa perua. Joku yksittäinen tapaus on tietysti voinut olla oikeudessa, koska kuten aiemmin sanoin, nämä eivät välttämättä ole mitenkään itsestäänselviä asioita.

   Lainaa

  42. Tulos: +9 (9 ääntä)
   hernepurkki: Voisiko naistenhuoneen oven laittaa välillä kiinni?
   Ei. Se ei tarjoa kansalle leipää, mutta sirkushuveja senkin edestä.

   Lainaa

  43. Polarisoitunut luovuttaja 7.8.2021 11:53
   Tulos: -20 (26 ääntä)
   Janskuli: Saa. Setämiehelle tiedoksi, että sille ei vaan pitäisi olla mitään tarvetta tuntemattoman ihmisen kohdalla feissarimokien kommenttiosiossa.
   Ei sinunkaan kommentillesi ole minkäänlaista tarvetta. Joten sovitaanko että ennen kuin alat opettamaan, teet itse ensin opetuksiesi mukaan? Ai ei vai? Pidähän sitten turpasi vaan ns. kiinni.

   Lainaa

  44. Itseasiassa 7.8.2021 12:34
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kivuton lammas: Jos ajat vaikka monttuun joka on keskellä kaupunkia se tulisi kaupungin korvata. Huom tulisi. Kahteen vuoteen ole kuulunut mitään.
   Meidän kaupungissa näitä on korvattu nopeasti, kunta ei halua oikeuteen asti. Myös tiedän että rankkasateessa liian syvään lätäkköön ajetun auton moottori oli hajonnut ja se oli korvattu.

   Lainaa

  45. Rei’ikäs sammakko 7.8.2021 19:47
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Janskuli: Saa. Setämiehelle tiedoksi, että sille ei vaan pitäisi olla mitään tarvetta tuntemattoman ihmisen kohdalla feissarimokien kommenttiosiossa.
   Mutta tuntemattomien ihmisten tekemisiä, sanomisia ja tatuointeja ym. on ihan tarpeellista kritisoida ja kommentoida. Ainoastaan ulkonäkö on tabu. Pettämätöntä logiikkaa.

   Lainaa

  46. Tulos: -4 (6 ääntä)
   traumcity: Sait ihan täydellisen järkevän vastauksen mutta et ymmärtänyt sitä. Ei mahdu mun pollaan, että joku uhraa kahta ajatusta siihen jos on ajanut autonsa liian lähelle ruusupuskaa. Ja sä tekisit samasta asiasta jonkun ennakkotapauksen??! Koen mielenkiintoisena tämän jutun, en niinkään auo päätäni. Me [...]
   En saanut minkäänlaista järkevää vastausta siihen miksi kannatat epäselviä ja epäoikeudenmukaisia lakeja.

   Lainaa

  47. Vehmas vuohi 8.8.2021 18:47
   Tulos: 0 (12 ääntä)
   Karoliina: Ei kaikkien talous hoitu mallilla papa betalar.
   Hoitu???? Oikeasti? 🤦🏼‍♀️

   Lainaa

  48. Masentunut kukka (Pluri) 10.8.2021 14:24
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   KAUKO: Tottakai kaupunki korvaa ajotaidottomuuden aiheuttamat vahingot. Nojoo totta puhuen, kyllähän vakuutus sen korvaa, mikäli on kasko. Mutta omavastuu saattaa olla jo kalliimpi kun naarmujen poiskiillotus. Sitä minä en vaan ymmärrä, että miten huonosti voi hoitaa talouttaan, jos koko rahallinen omaisuus on 70e
   Huomaa että on synnytty kultalusikka suussa eikä ole muutenkaan oltu hereillä missään elämän vaiheessa jos ei ole tullut (edes kuultuna) tilannetta vastaan jossa joku joutuu elämään ns. kädestä suuhun.

   Lainaa

  49. Tilattava tuhatjalkainen 10.8.2021 16:47
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Aurinkolasiton noita: Oon nyt vähän pettynyt kun Siirin kuvan alla ei ollutkaan pitkää ketjua muokatuista kuvista. Tupla-aidoilla ja tusinalla Noran isukkeja.
   Sama! Ja vähintäänkin yhdestä kuvasta olisi poistettu nämä keskellä olevat henkilöt :)

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Miehevä perhonen: Eihän noita seteleiden merkkejä, varsinkaan valoa vasten näkyviä, tule huomanneeksi, jos ei seteleitä sen kummemmin käsittele. Itse käsittelen työn puolesta paljon seteleitä, ja aina tarkastelen silmämääräisesti, että vaikuttavat aidoilta. Tunnustelen, että seteli tuntuu oikealta, ja katson tuon [...]
   Mua ärsyttää kun Englannissa jossa asun vaihdettiin setelit muovisiksi. Nyt niitä feikkejä ei enää tunnista näppituntumalla kun kaikki muovit tuntuu aika samalta kun taas paperiseteleistä oli helppo erottaa tunnustelemalla ainakin 9/10 feikeistä...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aito, autot, euro, isä, korvaukset, korvaus, kuva, kuvamanipulaatio, kuvanmuokkaus, muokata, naarmut, raha, ruusupuska, seteli, taustalla, vakuutus, väärennetty, väärä raha