Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 92

Rento viisikymppinen nainen täällä, terve.
Mielensäpahoittajat, osa 92

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Sprinkles 3.8.2021 0:43
   Tulos: +329 (377 ääntä)
   Mitä mä olen isommilta tytöiltä kuullu, niin noi +50v -naistenhuoneet on kaikkea muuta paitsi rentoja. (Pitää vielä vajaa parikymmentä vuotta odottaa ennen kuin itse pääsee asiaa toteamaan.) Sukupuoleen katsomatta, mutta joillakin ihmisillä ikä kyllä tuntuu aiheuttavan turhan paljon henkistä kiristymistä. Kai se on se pettymysten kumuloituminen, joka katkeroittaa ihmistä. 🤔 Sitä samaa odotellessa? Enivei. Ensiluokkaisen hieno perse! 👌🏻

   Lainaa

  2. Tulos: +400 (408 ääntä)
   Nyt jäi häiritsemään mikä aiheuttaa tuollasia paukamia. :(

   Lainaa

  3. Roteva tiikeri 3.8.2021 2:36
   Tulos: +229 (235 ääntä)
   Pinq: Nyt jäi häiritsemään mikä aiheuttaa tuollasia paukamia. :(
   Esim. ihan tavallinen hyttynen, jos on kesän ensimmäisiä pistoja ja / tai jotain yliherkkyyttä.

   Lainaa

  4. Kummikäki 3.8.2021 5:42
   Tulos: +114 (124 ääntä)
   Voisiko paukamia tulla jostain kasvista? Minulle tuli lapsena nokkosista samantapaisia paukamia kuin hyttysenpistosta, ei noin suuria kuitenkaan. Aikuisena ei minkäänlaisia. Ysiluokalla olin tet-jaksolla isossa kukkakaupassa, ja käskettiin nyppiä huonot lehdet ananaskasveista. Niistä tuli käsiin pieniä punaisia näppylöitä jotka kihisivät ihan pirusti. Liikkeen omistaja vain kohautti olkapäitään kun menin sanomaan asiasta. Ei sitten tullut mieleen antaa kakaralle hanskoja, prkl. No niin, elin tämänkin nuoruustrauman taas uudestaan.

   Lainaa

  5. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 3.8.2021 5:52
   Tulos: +167 (185 ääntä)
   Liian vanha Eija ainakin taitaa olla, jos potentiaaliset lesbot/biseksuaalit noin järkyttää. Vaikka ei tässä ihan siitä tainnut olla kyse.

   Lainaa

  6. Tulos: -64 (116 ääntä)
   Naiset saa kehua toisen naisen peppua/ulkonäköä, siihen vastataan "oii kiitos samoin ihana

   Lainaa

  7. Tulos: -62 (68 ääntä)
   Angst: Naiset saa kehua toisen naisen peppua/ulkonäköä, siihen vastataan "oii kiitos samoin ihana
   Ja miksihän tästä näkyy vaan eka lause?

   Lainaa

  8. Vastuuton hämähäkki 3.8.2021 8:03
   Tulos: +25 (63 ääntä)
   Taisi eijalla vaan silmä tykätä. Ei ole kaapista päässyt kun ei ole aikasemmin tajunnut katsella sillä silmällä.

   Lainaa

  9. Hööpölööpö 3.8.2021 9:25
   Tulos: +140 (172 ääntä)
   Eikö tuota aktuaalista -sanaa ole saatu vieläkään kiellettyä?

   Lainaa

  10. Musta kiivi 3.8.2021 9:27
   Tulos: +146 (154 ääntä)
   Hieman naurattaa kun julkisella paikalla ventovieraita ihmisiä (junissa) kuvaava urveltaa ettei saisi kuvata ja julkaista "tietämättäsi kuvataan". Kerrottiinkohan junassa kuulutuksella että laiturilla on sitten paparazziarmeija vastassa :D. Hohhoijakkaiaaa

   Lainaa

  11. Jorma Ralli-Kukkula 3.8.2021 10:22
   Tulos: +123 (131 ääntä)
   Sprinkles: Mitä mä olen isommilta tytöiltä kuullu, niin noi +50v -naistenhuoneet on kaikkea muuta paitsi rentoja. 
   Sama kokemus minullakin - ei toki naistenhuoneista, mutta käytännössä kaikista ryhmistä missä nimessä sana "rento". Esim. paikallisesta puskaradiosta heitettiin pihalle (ja vasta useamman varoituksen jälkeen) kaiken maailman röh-röh-huumori-äiät ja aiheen vierestä sönköttäjät ja jankkaajat - joilla muuten kuten Eijalla, "todella" usein tapana kirjoittaa "juttuja" lainausmerkkien kanssa ikään kuin "vähän" vihjaillen. Pistivät sitten pystyyn "se rennompi puskaradio" -ryhmän jonne kutsuivat muitakin jotka eivät halua kärsiä "mielivaltaisesta sensuurista". Kävin vilkaisemassa kerran ja meno oli just niin anheetonta sontaa kuin voi kuvitella,  kun kaikki pahimmat änkyrät ovat samassa tilassa. Kielenkäyttö aivan luokatonta ja keskustelu, jos sitä voi siksi kutsua, lähinnä vittuilua ja vänkäämistä, plussana vielä paskakakun päälle maahanmuuttajat saatiin mukaan jopa hellekeskusteluun (kun nehän tietenkin tuoneet sen Afrikansarvesta mukanaan) jne.

   Lainaa

  12. Räkäpää 3.8.2021 10:32
   Tulos: +113 (113 ääntä)
   Jorma Ralli-Kukkula: Sama kokemus minullakin - ei toki naistenhuoneista, mutta käytännössä kaikista ryhmistä missä nimessä sana "rento". Esim. paikallisesta puskaradiosta heitettiin pihalle (ja vasta useamman varoituksen jälkeen) kaiken maailman röh-röh-huumori-äiät ja aiheen vierestä sönköttäjät ja jankkaajat - joilla [...]
   No mutta tottakait ne on tuonut sen. Jokainen kantanut isolla säkillä matkassa ja pienistä puroista kertynyt. xD

   Lainaa

  13. Tulos: +171 (175 ääntä)
   Jimi on kotona kertonut vaimolle menevänsä vieraisiin ja nyt pelkää jäävänsä nalkkiin siitä, että olikin kuvaamassa junia.

   Lainaa

  14. Pehmeä jänis 3.8.2021 11:46
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Sprinkles: Mitä mä olen isommilta tytöiltä kuullu, niin noi +50v -naistenhuoneet on kaikkea muuta paitsi rentoja. (Pitää vielä vajaa parikymmentä vuotta odottaa ennen kuin itse pääsee asiaa toteamaan.) Sukupuoleen katsomatta, mutta joillakin ihmisillä ikä kyllä tuntuu aiheuttavan turhan paljon henkistä [...]
   Paiseita lukuunottamatta joop

   Lainaa

  15. Valittava sammakko 3.8.2021 11:48
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   Max_Sturm: Jimi on kotona kertonut vaimolle menevänsä vieraisiin ja nyt pelkää jäävänsä nalkkiin siitä, että olikin kuvaamassa junia.
   Mu-mutta kulta, tä-tää oli vaan yks pieni kokeilu ekaa kertaa! Mä lupaan että tää ei toistu!

   Lainaa

  16. Kynätön herukka 3.8.2021 12:00
   Tulos: -92 (104 ääntä)
   Jorma Ralli-Kukkula: Sama kokemus minullakin - ei toki naistenhuoneista, mutta käytännössä kaikista ryhmistä missä nimessä sana "rento". Esim. paikallisesta puskaradiosta heitettiin pihalle (ja vasta useamman varoituksen jälkeen) kaiken maailman röh-röh-huumori-äiät ja aiheen vierestä sönköttäjät ja jankkaajat - joilla [...]
   Mamu-stooriin saakka oli ihan uskottava tarina.

   Lainaa

  17. jukkapalmu 3.8.2021 12:31
   Tulos: +91 (103 ääntä)
   Miksei aikuinen voi vaan sivuuttaa sitä asiaa, että kuvassa on perse kun kuitenkin kyse on noista paukamista? Jumalauta netti on täynnä perseitä niin ei yhden näkeminen voi olla niin jännä tilanne että siihen pitää puuttua. Ja kuvan olis kyllä voinut rajata niin, ettei sitä itse persettä näy, koska aina on joku joka loukkaantuu ja joku joka innostuu ja joku muka muutenvaan alkaa öhöttämään.

   Lainaa

  18. Paidaton hyeena 3.8.2021 12:43
   Tulos: +56 (96 ääntä)
   Mielestäni olisi ihan kohteliasta poistaa kuva, jos siinä esiintyvä henkilö pyytää poistamista, vaikka hän olisikin törkeä ja kuva sutattu. Ei Samin sitä sinänsä pakko ole poistaa, mutta se olisi hyvien tapojen mukaista. (Vaikka Jimiltä itseltään hyviä tapoja ei löytynyt laisinkaan.)

   Lainaa

  19. Levoton mato 3.8.2021 12:43
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Toi itikka kysely on siitä hankala, että se tuntuu riippuvan ihan seurasta. Kun olen mun äidin kanssa liikkunut luonnossa, olen minä ollut se sääskimagneetti ja äiti saanut olla rauhassa. Mun miehen kanssa taas on päinvastoin, ja itse saan olla rauhassa samalla, kun ne kaikki parveilee miehen ympärillä.

   Lainaa

  20. Reseptivapaa dinosaurus 3.8.2021 13:16
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Eija kokonaan pois internetistä ja takaisin sanomalehden lukijapalstalle!

   Lainaa

  21. Järkyttynyt keiju 3.8.2021 14:02
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Jimi teki streisandit.

   Lainaa

  22. Karmia maito 3.8.2021 14:42
   Tulos: -26 (46 ääntä)
   Angst: Naiset saa kehua toisen naisen peppua/ulkonäköä, siihen vastataan "oii kiitos samoin ihana
   Miksi tätä kommenttia alapeukutetaan? Saahan naiset kehua toisiaansa, eivätkö saakin? Miehien kohdalla asia tietysti toisin.

   Lainaa

  23. Karmia maito 3.8.2021 15:01
   Tulos: -19 (37 ääntä)
   Ihana takapuoli - karmeat paiseet. Jos ei laske, niin kannattaa käydä lääkärissä. En ole itse nähnyt mistään normiötökästä tulevan tommoisia.

   Lainaa

  24. Tunnekylmä kirahvi 3.8.2021 15:42
   Tulos: +5 (25 ääntä)
   Näyttää nokkosihottumalta.

   Lainaa

  25. Itseasiassa 3.8.2021 18:09
   Tulos: +50 (56 ääntä)
   Kynätön herukka: Mamu-stooriin saakka oli ihan uskottava tarina.
   Ei, meillekin perustettiin rinnakkainen puskaradio ihan vaan sen vuoksi, ettei sieltä sensuroida esim. kaikkea rasistista pois. Joskus kävin siellä myös vilkuilemassa ja olihan se ryhmä ihan hirveää sontaa. Nähtävästi on ihmisiä, jotka todella tarvitsevat sellaista, mutta onneksi he ovat vähemmistö.

   Lainaa

  26. Itseasiassa 3.8.2021 18:11
   Tulos: +45 (49 ääntä)
   Karmia maito: Miksi tätä kommenttia alapeukutetaan? Saahan naiset kehua toisiaansa, eivätkö saakin? Miehien kohdalla asia tietysti toisin.
   Koska tuossa ei ollut järkeä. Tottakai toisia ihmisiä saa kehua, kun sen paikka on.

   Lainaa

  27. Tulos: -41 (41 ääntä)
   Itseasiassa: Koska tuossa ei ollut järkeä. Tottakai toisia ihmisiä saa kehua, kun sen paikka on.
   Ettehän te edes tiedä mitä aikoin kirjottaa, kun kommentista näkyy vaan alku? Tai sit se näkyy kokonaan muille paitsi mulle.

   Lainaa

  28. Tulos: -47 (83 ääntä)
   Angst: Naiset saa kehua toisen naisen peppua/ulkonäköä, siihen vastataan "oii kiitos samoin ihana
   Ja jos tämä ei siis näy kokonaan, niin pointti oli siis tämä:
   *Pirkko jakaa kuvan missä näkyy bylly*
   Anneli: "uuh mikä perse *sydänsilmäemoji*"
   Pirkko: "oii kiitos ihana!"
   Matti: "uuh mikä perse *sydänsilmäemoji*"
   Pirkko: "joo hyi mee muualla sinä irtas setämies".
   Ja turha alapeukuttaa, koska jokainen teistä tietää et toi on totta.

   Lainaa

  29. Varjonen tonttu 3.8.2021 20:45
   Tulos: +81 (85 ääntä)
   Kynätön herukka: Mamu-stooriin saakka oli ihan uskottava tarina.
   Et ole tainnut hetkeen käydä internetissä, jos mamujen vetäminen asiaan kuin asiaan käsittämättömän heppoisella aasinsillalla on mielestäsi uskomatonta.

   Lainaa

  30. Pelkäämätön soturi 3.8.2021 21:38
   Tulos: +38 (48 ääntä)
   Angst: Ja jos tämä ei siis näy kokonaan, niin pointti oli siis tämä: *Pirkko jakaa kuvan missä näkyy bylly*Anneli: "uuh mikä perse *sydänsilmäemoji*"Pirkko: "oii kiitos ihana!" Matti: "uuh mikä perse *sydänsilmäemoji*"Pirkko: "joo hyi mee muualla sinä irtas setämies". Ja turha alapeukuttaa, koska jokainen teistä tietää et toi on totta.
     Ihmiset jotka ovat oletettavasti suuntautuneet toiseen suuntaan, tai ovat läheisiä kavereita, tai ovat tiedetysti onnellisesti jo varattu, voivat kehua toistensa ulkomuotoa. Muuten on riski väärinymmärykselle. Olen kuullut myös miesten kehuvan toistensa ulkomuotoa, esim. vaimojensa läsnäollessa joten väärinymmärrystä ei voi syntyä, ja tuntisin oloni aika omituiseksi jos tuntematon nainen kehuisi persettäni. Jos keskimääräisen miehen kokoinen nainen kännipäissään alkaisi analysoida anatomiaani, olisin peloissani. Se nyt vaan on niin, että vaikka nainen miten aloittaisi uransa uskoen kaikista hyvää, niin jonkin ajan päästä on vain pitänyt hyväksyä, ettei maailma ole kiva paikka ja varovaisuuteen on syytä.

   Lainaa

  31. Numeroitu peruna 4.8.2021 10:29
   Tulos: -28 (34 ääntä)
   Varjonen tonttu: Et ole tainnut hetkeen käydä internetissä, jos mamujen vetäminen asiaan kuin asiaan käsittämättömän heppoisella aasinsillalla on mielestäsi uskomatonta.
   Missä niin on väitetty? Kyse oli tarinan uskottavuudesta.

   Lainaa

  32. Leuto orava 4.8.2021 10:30
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Persusta sen kummemmin kommentoimatta voin kertoa, että vastaavia patteja vastaaviin paikkoihin meikälle aiheuttivat aikoinaan yöllä mellastaneet viemärihyttyset. Aamulla saattoi olla siinä raajassa, joka ei ollut peiton suojissa, kaunis jono viheliäisesti kutiavia paukamia.

   Lainaa

  33. Tulos: -7 (13 ääntä)
   jukkapalmu: Miksei aikuinen voi vaan sivuuttaa sitä asiaa, että kuvassa on perse kun kuitenkin kyse on noista paukamista? Jumalauta netti on täynnä perseitä niin ei yhden näkeminen voi olla niin jännä tilanne että siihen pitää puuttua. Ja kuvan olis kyllä voinut rajata niin, ettei sitä itse persettä näy, koska [...]
   Sen takia että perse lakkasi olemasta aiheen vieressä heti kun aloittaja otti sen esille tekstissään. Ei tuossa kuvassa mitään vikaa ole, selkeästi esittelee paiseita eikä persettä. Aloittajan humoristinen heitto siitä kuitenkin antaa luvan muille vastata siihen samanlaisella humoristisella otteella. Asiattomuudet toki on kaikesta huolimatta asiattomuuksia.

   Lainaa

  34. Ruostunut valas 4.8.2021 13:47
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Levoton mato: Toi itikka kysely on siitä hankala, että se tuntuu riippuvan ihan seurasta. Kun olen mun äidin kanssa liikkunut luonnossa, olen minä ollut se sääskimagneetti ja äiti saanut olla rauhassa. Mun miehen kanssa taas on päinvastoin, ja itse saan olla rauhassa samalla, kun ne kaikki parveilee miehen ympärillä.
   Ihmisillä voi olla geenejä, jotka tekee vähemmän houkuttavaksi hyttysille (kenties äidilläsi) ja geenejä, jotka tekee enemmän houkuttavaksi hyttysille (kenties miehelläsi).

   Lainaa

  35. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Jaaha, klassinen "millä oikeudella jaat kuvaa" ja " miksei poliisi jaa kuvaa". Huoh, en jaksa kertoa millon kuvan saa ottaa ja jakaa, googlatkaa.

   Lainaa

  36. Hyppelevä riesa 5.8.2021 7:49
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Näyttävät lintukirpun puremilta; itselläni oli muutama vuosi sitten yläruumis täynnä niitä. Kestivät ehkä neljä viisi päivää ennen kuin hävisivät.

   Lainaa

  37. Risteytetty herne 5.8.2021 14:40
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Väsynyt: Jaaha, klassinen "millä oikeudella jaat kuvaa" ja " miksei poliisi jaa kuvaa". Huoh, en jaksa kertoa millon kuvan saa ottaa ja jakaa, googlatkaa.
   Ei sinulta kukaan mitään kysynytkään. Ja tiedämme myös Googlen olemassaolon. Kiitos sisällöttömästä kommentistasi.

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (8 ääntä)
   En tiedä toteanko itsestäänselvyyden, mutta kommenteissa näytetään ajattelevan Eijalla olleen ongelma sen kanssa, että nettiin oli postattu peppu. Anne ainakin on selvästi ymmärtänyt pointin väärin. Mä päättelin ennemmin kommentin, vaikka se vähän epäselvä onkin, viittaavan siihen, että ilmeisesti sitä peppua on tosiaan siellä kommenteissa kehuttu. Eija toteaa, että ei aloittaja sitä pyytänyt, vaan halusi apua paukamiinsa. Eijan moka siis joka tapauksessa, selvä ylireagointi siitä että netissä nyt jokunen ihminen halusi myös hyväntuulisesti lähettää kehuja. Mutta lähetettäisiin Eija ulos internetistä nyt edes oikein perustein.

   Lainaa

  39. Tulos: -18 (24 ääntä)
   Joku jo mainitsikin että ois voinut rajata ton perseen. Mutta eihän sillon olis saanu niitä kommentteja kuinka hyvän pyllyn omistaa, vaikkei muka yhtään tarkotus ollu pyllyä esitellä. "Sori tää peppu tässä" "joo olisin voinnu rajata kuvaan vaan nuo pistot mutta haluan näyttää et mulla hyvä peppu, otin useamman kuvan missä sit näyttää parhaimmalta ennenko postasin"

   Lainaa

  40. Mahku koira 7.8.2021 9:32
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   "Ehkä kommenteissa jotain "suuntautuneisuutta" tyrkyllä." -> "Huomasinkin olevani liian hetero" Missä sitä "suuntautuneisuutta" taas olikaan tyrkyllä?

   Lainaa

  41. Etsintäkuulutettu mäyrä 9.8.2021 17:07
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Kyllähän se on nähty. Ilmaisu "rento" kertoo FB-ryhmän nimessä ihan jotain muuta mitä sanalla yleiskielessä tarkoitetaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hyönteinen, julkinen paikka, junat, kuva, paise, peppu, pisto, purema, salakuva