Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 30

Koira ilman housuja puree aina.
Koiranomistajat, osa 30

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Sairastava siili 31.8.2021 0:40
   Tulos: +454 (492 ääntä)
   Miksei Milja sielä puistossa sanonut omistajalle asiasta?

   Lainaa

  2. Tulos: +184 (374 ääntä)
   Milja, ei sitten tullut mieleen vaikka väistää, kun huomasit, että koira kusee jaloillesi, ennen kuin merkka ihan kunnolla? Entäs kertoa koirien omistajalle heti paikanpäällä? Kyllä turkulaiset ovat aika pitkälti oikeassa tässä.

   Lainaa

  3. Itämätön makkara 31.8.2021 1:13
   Tulos: +215 (265 ääntä)
   Miten ihmeessä tuo tilanne tapahtui? Miten yksikään koira päätyy kusemaan jonkun jalalle? Ja huomasiko Milja sen vasta kotona, kun lähti huutelemaan omistajaa somessa eikä sanonut suoraan koirien kanssa olleelle omistajalle?

   Lainaa

  4. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 31.8.2021 1:28
   Tulos: +303 (309 ääntä)
   Jos koirilla olisi housut, Miljan kengätkin olisivat säästyneet. Nih!

   Lainaa

  5. Kesy viikuna 31.8.2021 1:39
   Tulos: -50 (80 ääntä)
   Sarin tarinalle ei voi kuin todeta että uskopuhetta, mutta paskon.

   Lainaa

  6. Roteva tiikeri 31.8.2021 1:41
   Tulos: +102 (250 ääntä)
   Itämätön makkara: Miten ihmeessä tuo tilanne tapahtui? Miten yksikään koira päätyy kusemaan jonkun jalalle? Ja huomasiko Milja sen vasta kotona, kun lähti huutelemaan omistajaa somessa eikä sanonut suoraan koirien kanssa olleelle omistajalle?
   Miten tämän tilanteen hahmottaminen on kommentoijille näin hankalaa. Keskityt omaan koiraan, tuntematon koira tulee kusemaan kintuille, omistaja kutsuu koiran pois / koira menee omistajan luo, ihmettelet että mitähän vittua samalla kun otat oman koiran hihnaan ja tarkastat mikä kaikki kastui. Tässä vaiheessa kusseen koiran omistaja on häipynyt paikalta (jostain syystä tämä on monella se käytäntö, kun pitäisi ottaa vastuu koiran tekemisistä - olipa kyseessä kusi, paska tai purema).

   Lainaa

  7. Tulos: +93 (121 ääntä)
   Itämätön makkara: Miten ihmeessä tuo tilanne tapahtui? Miten yksikään koira päätyy kusemaan jonkun jalalle? Ja huomasiko Milja sen vasta kotona, kun lähti huutelemaan omistajaa somessa eikä sanonut suoraan koirien kanssa olleelle omistajalle?
   Joillakin koirilla (uroksilla) on ikävä tapa merkkailla vähän kaikkea, mukaanlukien ihmisiä. Vahinko ehtii tapahtua yllättäen kun koira on jaloissa haistelemassa ja nostaakin keskenkaiken koipensa. Sitä en kyllä osaa selittää, että miksei voi laittaa koirapuistoon sellaisia vaatteita, jotka saa likaantua ja jotka voi pestä, ja miksei voi selvittää näitä asioita siellä missä ne tapahtuvat.

   Lainaa

  8. Käytetty lehmä 31.8.2021 2:40
   Tulos: +70 (110 ääntä)
   Sairastava siili: Miksei Milja sielä puistossa sanonut omistajalle asiasta?
   Helpompihan asiat on jälkikäteen selvittää huutelemalla palstoilla: "hei sinä, joka olit tänään koiran kanssa koirapuistossa liikkeellä!" Tai ainakin siitä saa enemmän tykkäyksiä.
   Puuttuu ainoastaan: "nimesi ja kasvosi ovat jo tiedossa, mutta asia menee eteenpäin, jollet itse ole rehellisesti yhteydessä."

   Lainaa

  9. King Arthur 31.8.2021 3:12
   Tulos: +211 (217 ääntä)
   Fleminginpuistossa käy niin urpoja koiranomistajia että sinne ei todellakaan kannata mennä, oli vaatetus mikä tahansa. Paikan nimi ei turhaan ole Tonttupuisto. Siellä on tullut käytyä vuosien varrella useasti sillä sattuu olemaan lähin koirapuisto, ja joka ikinen kerta _jotain_ on sattunut. Viimeiseksi jäi se kerta kun puistossa ollut mies houkutteli meitä koiransa seuraksi, sanoi että olis hyvä jos saa leikkiä. Oltiin oikeastaan kävelemässä siitä vain ohi, mutta ajattelin luottaa pyyntöön koska olen hieman hidasälyinen. Saman tien kun päästin oman koiran hihnasta, tämä miehen laatikkopäinen peto kävi kiinni. Ukkeli ei tee elettäkään ja menin itse siihen väliin. Tuli aika pahat vammat lähinnä itselleni, mutta koira säilyi rei'ittä kuin ihmeen kaupalla. Ukkeli painui petonsa kanssa äkkiä lipettiin autoonsa ja ajoi tiehensä. Itse en voinut ottaa kiinni kun jalka oli telottu niin pahoin että istuin maassa pääsemättä ylös. Kengät tosin säilyi kusematta.

   Lainaa

  10. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Marko! Treffit hyllyjen välissä?

   Lainaa

  11. King Arthur 31.8.2021 3:21
   Tulos: +169 (173 ääntä)
   Roteva tiikeri: Miten tämän tilanteen hahmottaminen on kommentoijille näin hankalaa. Keskityt omaan koiraan, tuntematon koira tulee kusemaan kintuille, omistaja kutsuu koiran pois / koira menee omistajan luo, ihmettelet että mitähän vittua samalla kun otat oman koiran hihnaan ja tarkastat mikä kaikki kastui. Tässä [...]
   Niinpä. Mikään ei liiku nopeammin kuin koiranomistaja konfliktitilanteessa. Olen ihan todella kyynistynyt itse koiranomistajana vuosien varrella kun niin paljon on nähty. Mutta ihmisillä on tapana oikein ryhmässä aina hekumoida tietävänsä mitä jonkun olisi pitänyt tehdä. Tietävät tapahtumat tarkemmin kuin paikallaolleet.

   Lainaa

  12. jukkapalmu 31.8.2021 7:14
   Tulos: -29 (59 ääntä)
   Koirapuiston porttiin kyltti: "Täällä voi tapahtua asioita. Avatessasi portin hyväksyt asian"

   Lainaa

  13. Säikky maksamato 31.8.2021 7:33
   Tulos: +83 (131 ääntä)
   Uskomatonta, että siitä saadaan Miljan syy, kun jonkun huonosti koulutettu piski kusee jaloille. Joo, koirapuistoon mennessä ei kannata laittaa parasta päälle ja voi varautua vaikka siihen, että astuu paskaan (joka on helppo myös pestä pohjista). Eipä lenkkareita kuitenkaan noin vaan pestä, jos se lika on kengän kangasosassa. Itse en ainakaan heittäisi muita kun tennareita tmv kangaskenkiä pesukoneeseen, koska muut kengät menettävät muotonsa aika helposti ja (pinttynyt) virtsa ei kyllä varovaisella käsipesulla lähde. ”Miksi ei maininnut tapahtumahetkellä” Syitä voi olla monia, itse ainakin hämmentyisin ihan toden teolla ja en todnäk osaisi sanoa asiasta mitään sen tapahtumahetkellä. Milja on voinut myös keskittyä peuhaamaan omien koiriensa kanssa eikä ole silloin vielä tajunnut, että vieras koira onkin tyhjentänyt rakkonsa tämän jalkoihin, kengät ovat esim. voineet olla jo valmiiksi märät. En ole käynyt Turussa vuosiin, joten en tiedä millainen/kuinka suuri koirapuisto on kyseessä. Koosta riippuen kun on myös täysin mahdollista, että koiran omistajat ovat nähneet tapahtuneen ja luikkineet vähin äänin tiehensä/koira on voinut kaikota Miljan näköpiiristä. Kaiken kaikkiaan, en näe siinä mitään väärää, että huhuillaan perään Facebookissa, enkä todellakaan näe vikaa Miljan toiminnassa.

   Lainaa

  14. Labiili norppa 31.8.2021 7:54
   Tulos: -83 (123 ääntä)
   Kyllä pitäisi koirapuistoon, mennä periaatteella, ettei sieltä välttämättä puhtaana tulla takasin. Ihan sama, ku lähtisit navetalle tai talleille valkosilla kengillä ja itkisit, ku astut paskaan ja kengät meni pilalle... Vähän vois käyttää järkee.

   Lainaa

  15. Tajuton lohikäärme 31.8.2021 8:12
   Tulos: +102 (120 ääntä)
   Labiili norppa: Kyllä pitäisi koirapuistoon, mennä periaatteella, ettei sieltä välttämättä puhtaana tulla takasin. Ihan sama, ku lähtisit navetalle tai talleille valkosilla kengillä ja itkisit, ku astut paskaan ja kengät meni pilalle... Vähän vois käyttää järkee.
   Tuo kertoo paljon koiran omistajista, jos koirapuisto on siinä kunnossa että pitää varoa paskaa.

   Lainaa

  16. Lorvaileva kilpikonna 31.8.2021 8:14
   Tulos: +72 (78 ääntä)
   Itämätön makkara: Miten ihmeessä tuo tilanne tapahtui? Miten yksikään koira päätyy kusemaan jonkun jalalle? Ja huomasiko Milja sen vasta kotona, kun lähti huutelemaan omistajaa somessa eikä sanonut suoraan koirien kanssa olleelle omistajalle?
   Mun koira on valitettavasti näin onnistunut tekemään, tosin omalle jalalle eikä vieraan. Kyseessä uroskoira ja lenkillä vastaan tuli kiva tyttö. Meidän uros sitten niin tohkeissaan merkkaili jokaisen heinätupsun ja puun mitä siinä vieressä oli, että nosti sitten epähuomiossa jalkaa myös mun jalkaa vasten. Kun se koira siinä jaloissa pyörii muutenkin, niin ei sitä välttämättä huomaa toiselle ihmiselle jutellessa että nyt se koira nostaa jalkaa. Mutta kun koiran on ottanut niin onhan siinä kaikki pissa, kakka ja oksennusjutut kuitenkin ihan perus. Vahinkoja sattuu.

   Lainaa

  17. Paidaton hyeena 31.8.2021 8:25
   Tulos: +3 (25 ääntä)
   Koirapuistoon kannattaa pukea asialliset vaatteet, jotka voivat likaantua. Mutta ihmettelen kyllä myös, miksi koira meni kusemaan ihmisen jaloille.

   Lainaa

  18. Tulos: +19 (45 ääntä)
   En olis halunnut lukea ensimmäistä näin aamiaispöydässä

   Lainaa

  19. Tulos: +87 (89 ääntä)
   Vaakku: En olis halunnut lukea ensimmäistä näin aamiaispöydässä
   Joku ruokahaluvaroitus voisi välillä olla paikallaan. :D
   Kyseinen tarina on muuten hyvä esimerkki siitä miten taudinkulku riippuu altistuksen vahvuudesta, joka on nyt korona-aikana ollut välillä esillä keskusteluissa. Jos pesemättömällä sormella hieraisee silmää, saa pienen määrän mikrobeja ja voi olla ettei havaittavaa tulehdusta edes synny, tai se kehittyy hitaammin, mutta jos ottaa silmäänsä suoraan lämpimässä muhineen jokusen millilitran kokoisen bakteerimassan niin oireet on vähän eri luokkaa ja nousevat esillekin nopeasti.

   Lainaa

  20. Häikäilemätön hyönteinen 31.8.2021 10:01
   Tulos: +49 (85 ääntä)
   Oudoksuin myös Annan vähättelevää kommenttia "pistä vain kengät pesukoneeseen". Ei varmaan mitkään kengät hirveästi tykkää pesukonekäsittelystä.

   Lainaa

  21. Tulos: -71 (85 ääntä)
   Voi Milja Milja. Sen sijaan että olisit avannut suusi ja sanonut paikanpäällä asiasta, päädyt itkemään asiasta facebookissa ja sitten kun et saa sieltä mieleistäsi vastausta niin päädyt lähettämään jutun feissarimokiin! Oot sulonen. Mutta pese kenkäs urpo.

   Lainaa

  22. Avautuva koala 31.8.2021 11:15
   Tulos: -56 (92 ääntä)
   King Arthur: Fleminginpuistossa käy niin urpoja koiranomistajia että sinne ei todellakaan kannata mennä, oli vaatetus mikä tahansa. Paikan nimi ei turhaan ole Tonttupuisto. Siellä on tullut käytyä vuosien varrella useasti sillä sattuu olemaan lähin koirapuisto, ja joka ikinen kerta _jotain_ on sattunut. [...]
   Anteeksi, mutta tässä aika kauan säännöllisesti Feissarimokia luettuani on herännyt mieleeni yksi kysymys: Onko sulla yhtäkään aihetta mistä sulla ei olisi joko omakohtaista kokemusta tai muuten vaan jotain sanottavaa?

   Lainaa

  23. Tulos: +59 (69 ääntä)
   Nimi: Joillakin koirilla (uroksilla) on ikävä tapa merkkailla vähän kaikkea, mukaanlukien ihmisiä. Vahinko ehtii tapahtua yllättäen kun koira on jaloissa haistelemassa ja nostaakin keskenkaiken koipensa. Sitä en kyllä osaa selittää, että miksei voi laittaa koirapuistoon sellaisia vaatteita, jotka saa [...]
   Itse voin lähteä koirien kanssa lenkille samantien kun tulen töistä kotiin, ihan vaatteita vaihtamatta. Joskus sillä lenkillä mennään koirapuistoon. Niissä normaaleissa vaatteissa.
   En mitenkään erikseen suunnittele, että nyt lähdetään koirapuistoon ja vaihda erityisesti jotain koirapuistovaatteita päälle. Ihan tavalliset vaatteet minulla on päällä.

   Lainaa

  24. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Häikäilemätön hyönteinen: Oudoksuin myös Annan vähättelevää kommenttia "pistä vain kengät pesukoneeseen". Ei varmaan mitkään kengät hirveästi tykkää pesukonekäsittelystä.
   No joo, kaikki vaatteethan lingossa kuluu, mutta varsinkin nämä nykyaikaiset vettä kestävät ja hylkivät kengät tuntuu olevan aika pesukonekestäviä siinä missä vaikka farkut. Ehkä isoin ongelma on sisältä kuivuminen, jos ei ole ihan hengittävimmät kesäkengät. Sitten on toki vaikka nahkakengät mitä ei ehkä kannata koneessa pestä...

   Lainaa

  25. Näpytön monni 31.8.2021 13:45
   Tulos: +10 (34 ääntä)
   Mulla ei ole koirista kokemusta, mutta tiedänpähän ettei tule jatkossakaan olemaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Näpytön monni: Mulla ei ole koirista kokemusta, mutta tiedänpähän ettei tule jatkossakaan olemaan.
   Koirat on ihan jees, ihmiset ne nääkin jutut on lähinnä hankaloittaneet.

   Lainaa

  27. Tulos: -21 (45 ääntä)
   Koiraihmisten tyhmyys ei koskaan yllätä. Ihan sama missä liikkuu.

   Lainaa

  28. Rehevä ahven 31.8.2021 14:33
   Tulos: +7 (45 ääntä)
   Kesällä yksi uros koirapuistossa ruikkasi mun kengille. Voi olla että niissä oli meidän nartun hajuja, juoksutkin olivat olleet jonkin verran aiemmin, joten tiedä vaikka sellaiset tuoksut olleet uroksen nokkaan. Ei tullut mieleenkään että lähtisin vaatimaan mitään korvauksia tai huutelemaan perään. Nakkasin lenkkarit pyykkikoneeseen ja sillä selvä. En laittaisi koneeseen mitään 200 euron juoksulenkkareita, mutta viidenkympin adidakset kestää sen ihan hyvin, ja kuivausrummun myös. En laittaisi kyllä niitä kalliita lenkkareita koirapuistoonkaan. Meillä ainakin koirat vetää sellaista juoksupainia että koko tienoo pöllyää, ja ihan kaikki vaatteet saa nakata pesuun puiston jälkeen.

   Lainaa

  29. Kouluttamaton muurahainen 31.8.2021 14:36
   Tulos: -2 (36 ääntä)
   Ronwe: Itse voin lähteä koirien kanssa lenkille samantien kun tulen töistä kotiin, ihan vaatteita vaihtamatta. Joskus sillä lenkillä mennään koirapuistoon. Niissä normaaleissa vaatteissa. En mitenkään erikseen suunnittele, että nyt lähdetään koirapuistoon ja vaihda erityisesti jotain koirapuistovaatteita päälle. Ihan tavalliset vaatteet minulla on päällä.
   Niin minäkin teen. Mutta minun normaalit vaatteeni ovat kyllä aina pestäviä. En menisi lenkille vaihtamatta vaatteita, jos päälläni sattuisi olemaan sellaiset vaatteet, jotka eivät ole pestäviä. Eihän koirat saisi tietysti toisten kintuille pissiä. Mutta jos minun jaloilleni jonkun koira pissisi, ei tulisi mieleenkään nostaa siitä äläkkää. Nopeiten homma olisi ohi, kun heittäisi vaatteet pyykkiin ja keskittyisi mielenkiintoisempiin aiheisiin. Yleensäkin ihmettelen joidenkin ihmisten taipumusta pyöritellä veistä haavassaan mahdollisimman pitkään ja hartaasti. Vahinkoja sattuu kaikille. Mutta kukin tavallaan.

   Lainaa

  30. Tulos: -11 (21 ääntä)
   Sairastava siili: Miksei Milja sielä puistossa sanonut omistajalle asiasta?
   Tämä. Plus sekin että koirapuistossa ainakin normisti koirat on "vapaalla" ja tekevät mitä kiinnostaa. Toki jos rupeavat olemaan aggressiivisia niin koira pois muitten joukosta. Itse koirapuistossa haukkua käyttäneenä on tullu mutatassua, astunu p*skaan/muihin erittaisiin ja muuta vastaavaa mutta pieni tortun tai kuseksimisen päälle tulo ei oo tähänkään mennessä ketään haitannu.

   Lainaa

  31. King Arthur 1.9.2021 8:43
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Labiili norppa: Kyllä pitäisi koirapuistoon, mennä periaatteella, ettei sieltä välttämättä puhtaana tulla takasin. Ihan sama, ku lähtisit navetalle tai talleille valkosilla kengillä ja itkisit, ku astut paskaan ja kengät meni pilalle... Vähän vois käyttää järkee.
   Kyllä voi useastikin koirapuistoon mennä ilman että siellä paskoo puhtaat vaatteensa. Ei se mikään sikalan liukumäki ole, vaan puistoalue jossa koirat voi olla vapaana. Ihan normit vaatteet jotka vaikka lenkkeillessä laittaa päällensä on sopivat. Vai onko nekin sulla niin puhkikustu jo valmiiksi että koiratkin voi kusta nilkoille?

   Lainaa

  32. King Arthur 1.9.2021 8:52
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Avautuva koala: Anteeksi, mutta tässä aika kauan säännöllisesti Feissarimokia luettuani on herännyt mieleeni yksi kysymys: Onko sulla yhtäkään aihetta mistä sulla ei olisi joko omakohtaista kokemusta tai muuten vaan jotain sanottavaa?
   Niin, kommentoin lähinnä silloin kun on jotain omakohtaista sanottavaa tai kokemusta aiheesta. Muihin juttuihin en osaa sitten ottaa kantaa, vaikka välillä jotain liirumlaarumia sinne väliin pistänkin.

   Lainaa

  33. Työläs ahven 1.9.2021 12:59
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   No mulla on käynyt niin, että koira kusi kengille. Eikä sitä todellakaan huomaa ennen kuin on liian myöhäistä. Oltiin koirapuistossa, kun sinne tuli nk ongelma koiranomistaja. Koira ei siis ole suoraan se ongelma, vaan se omistaja niinkuin yleensäkin. Oltiin rauhassa puistossa, kun tää koira tulee selän taa hääräämään. Siinä kohtaa kun tunnen jo farkun puntin kastuvan omistaja huutaa, että kannattaa varoa, koiralla on tapana kusta ihmisten jaloille. Juttujen perusteella on tehnyt sitä monille. Jotain on kyllä vialla, jos ihmisten päälle kusevaa koiraa pidetään normaalina. Mitä tulee kenkiin, niin pesukoneessa peseminen heikentää kenkien liimausta joka kerralla, kuivausrumpua nyt ei ainakaan kannata käyttää. Siinä saa äkkiä hyvästellä kenkänsä. Jos joka kerta kun tällainen omien ongelmiensa kouluttaja tulee koirineen puistoon joutuu pesemään kenkänsä, niin alkaa se vituttaa. Noissa paikoissa kun tuppaa pyörimään kuitenkin samat koirat omistajineen.

   Lainaa

  34. Harkitsematon norsu 1.9.2021 16:35
   Tulos: -17 (31 ääntä)
   Voisko ylläpito harkita laittavansa jonkun ällötysvaroituksen tällaisiin postauksiin?! Ekaa kertaa oikeasti oksensin Feissarimokien takia, hyi helvetti!

   Lainaa

  35. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Jannelle tiedoksi, johan siitä on tehty oikein elokuvakin etteivät koirat käytä housuja.

   Lainaa

  36. Tulos: +8 (8 ääntä)
   "Kyllä pitäisi koirapuistoon, mennä periaatteella, ettei sieltä välttämättä puhtaana tulla takasin." Mun aivot skippas tuosta ton "puhtaana" sanan, koska kieltämättä toisinaan tuntuu olevan sellaistakin asennetta. Viedään aggressiivisia koiria, heitellään leluja niin että tulee niistä tappelu ym. Nimim. koirapuistoissa käynnin lopettanut.

   Lainaa

  37. Särkemätön nektariini 3.9.2021 22:00
   Tulos: +1 (11 ääntä)
   Rehellisesti sanottuna en usko että korvaisin mitään, jos koirani kusisi puistossa jonkun päälle. Toki pahoittelisin kovasti, mutta olisi jotenkin aivan älytöntä, että toinen pyytäisi rahaa... vähän eri asia jossain kadulla, mutta koirapuistossa kaikki koirat on vapaana ja siellä sattuu ja tapahtuu. Joka toinen kerta puistossa jonkun koira hyppää päälle kuraisilla tassuilla. Ikinä koskaan en oo kuullut kenenkään vaativan silloin rahaa, itsekään en ole vaatinut. Tai jos astuu kakkaan, tai lentää pissaa lahkeelle tai mitä ikinä.

   Lainaa

  38. Puhelias kirahvi 7.9.2021 8:43
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Päivi: Voi Milja Milja. Sen sijaan että olisit avannut suusi ja sanonut paikanpäällä asiasta, päädyt itkemään asiasta facebookissa ja sitten kun et saa sieltä mieleistäsi vastausta niin päädyt lähettämään jutun feissarimokiin! Oot sulonen. Mutta pese kenkäs urpo.
   Taitaa Päivi olla kyseinen kaivattu koiranomistaja!
   Ja mielestäni koiranomistajien pitäisi kantaa vastuu koiriensa tekemisistä. Muuten ei kannata sitä koiraa edes ottaa, ellei osaa kouluttaa ja pitää huolta. Muiden haukkuminen ei  auta.

   Lainaa

  39. Avaamaton manaatti 7.9.2021 12:30
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Puhelias kirahvi: Taitaa Päivi olla kyseinen kaivattu koiranomistaja! Ja mielestäni koiranomistajien pitäisi kantaa vastuu koiriensa tekemisistä. Muuten ei kannata sitä koiraa edes ottaa, ellei osaa kouluttaa ja pitää huolta. Muiden haukkuminen ei  auta.
   Ei se nyt ihan näinkään mene. Jos menet koirapuistoon niin otat itse riskin että vaatteet likaantuu. On aivan eri asia jos koira on hihnassa ja menee jonkun ohikulkijan päälle hyppimään ja likaamaan. Koirapuistoissa on se ideakin, että ne koirat juoksee täyttä laukkaa, ui ojassa ja mutalammikossa, painii, vetää mutarallia... Siellä tulee likaa vähän jokaisen päälle. Lähtökohtaisesti ei kannata laittaa mitään kallista päälle sinne, se on vain typerää.  Pissaaminen on joo vielä eri asia kuin ne mutaroiskeet. Pissaavan koiran omistaja olisi voinut heittää vaikka 20e toiselle kouraan ja asia ois ollut selvä. Vähän epämääräisenä pidän tätä netissä jälkikäteen etsimistä.

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Emma: "Oma vika jos laitat koirapuistoon sellaiset kengät, ettei sovi että vieras koira kusee sun jaloille." Haloo nyt...

   Lainaa

  41. Keljuilematon seepra 17.9.2021 12:49
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Miten näin monen mielestä on ok että jonkun koira kusee kintuille ja siihen pitää jotenkin "varautua" tietynlaisilla vaatteilla? Ei minulla ainakaan edes ole mitään "näille vaatteille on ihan ok kusta" -lumppuja. Absurdi ajatus, ettei normaaleilla lenkkareilla muka voi mennä koirapuistoon vaan pitäisi laittaa kumisaappaat. Pitäisin eri asiana jo sitäkin että jotain likaa ja roiskeita voi tulla, mutta ei normaalin koiran kuulu pissiä ihmisten jaloille. Ja jos niin kuitenkin käy, omistajan ei kuulu kuitata sitä syyttämällä kohteen vaatevalintaa. Toisaalta jos koiran on tapana hyppiä tuntemattomien päälle, siinäkin voisi ehkä olla paikallaan koulutus.

   Lainaa

  42. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Avaamaton manaatti: Ei se nyt ihan näinkään mene. Jos menet koirapuistoon niin otat itse riskin että vaatteet likaantuu. On aivan eri asia jos koira on hihnassa ja menee jonkun ohikulkijan päälle hyppimään ja likaamaan. Koirapuistoissa on se ideakin, että ne koirat juoksee täyttä laukkaa, ui ojassa ja mutalammikossa, [...]
   Itselläni ollut koiria viimeiset 16 vuotta ja puistot tulleet tutuksi sinä aikana muttei ikinä ole tullut mieleenkään että pitääpä varautua jollain kuravaatteilla koska muka aina likaantuu. En tiedä missä ihmeen slummissa asustelet jos koirapuisto on kaatopaikalla tai suolla? Joo kaikki eivät skeidoja korjaa ja niihin saattaa astua tai ehkä joku nuori yksilö nousta vasten jolloin vähän hiekkaa rinnuksilla siinäpä se. Hämmästyttää vaan en tarkoita olla ilkeä ollenkaan oikeasti. Tai sitten mulla on käynyt edes jossain asiassa tuuri kun olen säästynyt näiltä monen mielestä normaalisti tapahtuvista erilaisista likaantumis tilanteilta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: housut, kaupassa, kauppa, kengät, koirapuisto, koirat, lääkäri