Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 29

Parhaista koirien leluista on iloa myös ihmisille.
Koiranomistajat, osa 29

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +32 (320 ääntä)
   Sama vanhapiika oli saunassa ja läpsi pil*ua vihdalla samalla sanoen että ota nyt salaattia kun ei liha kelpaa.

   Lainaa

  2. Salamannopea kärpänen 3.8.2021 0:39
   Tulos: +451 (519 ääntä)
   Mä kuulun näihin jotka näköjään syrjii muiden koiria. En ymmärrä mikä pakottava tarve ihmisillä on tunkea sen koiransa kanssa toisten naamaan. Jos haluat että koirasi pääsee seurustelemaan muiden koirien kanssa, mene koirapuistoon tai hanki toinen koira. Ei se minun vastuulla ole. Ja syitähän siis on monia. Mun tapauksessa a) mun koiraa ei kiinnosta muut koirat, b) en luota tuntemattomiin koiriin (tai ihmisiin), c) minua ei kiinnosta jutella tuntemattomien kanssa. Tl;dr: sopisin hyvin Porvooseen koirineni.

   Lainaa

  3. Riskaabeli raadonsyöjä 3.8.2021 0:50
   Tulos: +158 (172 ääntä)
   Sari: "Ajattelen vain itseäni, paitsi silloin, kun ajattelen muita; tällöin ajattelen vain narttukoirani puolesta sitä, minkä itse kuvittelisin kivaksi lenkkiseuraksi." Sari ei osaa ajatella muita.

   Lainaa

  4. Vastarannan kiiski 3.8.2021 0:51
   Tulos: +71 (103 ääntä)
   Jotenkin skitsofreenisia nuo Sarin kommentit. Tai sitten oikeasti tilillä toinen käyttäjä. Mutta niin kai se tarina muuttuu kun sitä kerrotaan. Vaikka aina ei se kertojakaan vaihdu…

   Lainaa

  5. Tulos: +210 (212 ääntä)
   On ainakin vinkeä lenkki juoksussa olevan nartun ja uroksen kanssa jos ei muuta.

   Lainaa

  6. Säväyttävä ahma 3.8.2021 1:50
   Tulos: +177 (179 ääntä)
   Sari ei nyt taida kyllä ettiä vaan koiralleen kaveria, ei vaan kehdannu myöntää että mikä vaan rotu käy. Eihän kukaan vie narttukoiraansa uroksen luo tyrkylle jos ei pentuja halua. Vaikka sitten pentuja ei myytäiskään... 😂

   Lainaa

  7. Karoliina 3.8.2021 2:10
   Tulos: -183 (271 ääntä)
   Salamannopea kärpänen: Mä kuulun näihin jotka näköjään syrjii muiden koiria. En ymmärrä mikä pakottava tarve ihmisillä on tunkea sen koiransa kanssa toisten naamaan. Jos haluat että koirasi pääsee seurustelemaan muiden koirien kanssa, mene koirapuistoon tai hanki toinen koira. Ei se minun vastuulla ole. Ja syitähän siis on [...]
   Kommentistasi paistaa ahdistus. Koira on sosiaalinen eläin, niin koita joskus antaa toisen morjestaa, niin ehkä ei enää harmita niin paljon :)

   Lainaa

  8. Sprinkles 3.8.2021 2:18
   Tulos: +60 (70 ääntä)
   Nimenomaan, Eveliina. Koira ei ymmärrä.

   Lainaa

  9. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 3.8.2021 5:18
   Tulos: +85 (145 ääntä)
   Sprinkles: Nimenomaan, Eveliina. Koira ei ymmärrä.
   Ymmärtäähän se sen, jos entisellä kotipaikkakunnalla on saanut morjenstella ja yhtäkkiä ei enää saakaan. Onhan se koiralle kurjaa jos on tottunut moikkailemaan eikä yhtäkkiä enää saakaan nuuskia kulmakunnan kavereita kohdatessa.

   Lainaa

  10. Tähän joku typerä nimimerkki 3.8.2021 6:01
   Tulos: -277 (331 ääntä)
   Jotenkin ristiriitaista, että lepakko etsii peniksen korviketta.

   Lainaa

  11. Tulos: +191 (243 ääntä)
   Tähän joku typerä nimimerkki: Jotenkin ristiriitaista, että lepakko etsii peniksen korviketta.
   Ai vähän kuin sekasyöjä etsii lihan korviketta koska jotain tekisi mieli suuhun laittaa? Ei tuossa nyt mielestäni ole yhtään mitään ristiriitaista. Taidat olla perinteisten arvojen sanansaattaja.

   Lainaa

  12. Tulos: +123 (141 ääntä)
   Karoliina: Kommentistasi paistaa ahdistus. Koira on sosiaalinen eläin, niin koita joskus antaa toisen morjestaa, niin ehkä ei enää harmita niin paljon :)
   Koira on sosiaalinen eläin, mutta harva koira oikeasti pitää siitä että random lajitoveri tulee lenkillä naaman eteen. Toki sellaisiakin varmasti löytyy, mutta normaalisti koira kokee sen uhkaavana. Se on sitten eri asia jos on ennestään tuttu koirakaveri.
   Itselläni on ollut niitäkin yksilöitä, jotka olisivat mieluiten eliminoineet vastaantulijat ja se on ihan luonnollista vaikka ikävää onkin.

   Lainaa

  13. Tytöntyllerö 3.8.2021 7:47
   Tulos: +212 (250 ääntä)
   Tähän joku typerä nimimerkki: Jotenkin ristiriitaista, että lepakko etsii peniksen korviketta.
   Tästä kommentista paljastuu, ettet tiedä mitään naisen nautinnosta ja mielikuvituksesi pedissä on äärimmäisen rajallinen. Säälin kumppaniasi jos olet sellaisen onnistunut saamaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +293 (311 ääntä)
   Tähän joku typerä nimimerkki: Jotenkin ristiriitaista, että lepakko etsii peniksen korviketta.
   No on se jännä, että vaginan stimuloimiseen ja mielihyvän tuottamiseen soveltuvat peniksen muotoiset asiat. Ei lesbous sitä asiaa muuta.

   Lainaa

  15. Johtimeton matelija 3.8.2021 8:42
   Tulos: +97 (99 ääntä)
   Kyllähän kaikkien koiran pitäjien pitäisi tietää että Sarin koira ei tykkää muista nartuista :)

   Lainaa

  16. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Riskaabeli raadonsyöjä: Sari: "Ajattelen vain itseäni, paitsi silloin, kun ajattelen muita; tällöin ajattelen vain narttukoirani puolesta sitä, minkä itse kuvittelisin kivaksi lenkkiseuraksi." Sari ei osaa ajatella muita.
   Aika normaalia eläinten inhimillistä kohtelua. Unohtaen sen, että eläimellä on oman lajinsa tarpeet ja käytös, eikä suinkaan inhimilliset.

   Lainaa

  17. Tulos: +34 (44 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Ymmärtäähän se sen, jos entisellä kotipaikkakunnalla on saanut morjenstella ja yhtäkkiä ei enää saakaan. Onhan se koiralle kurjaa jos on tottunut moikkailemaan eikä yhtäkkiä enää saakaan nuuskia kulmakunnan kavereita kohdatessa.
   No ei se sitä sillä tavalla ”ymmärrä” kuin ihmisen kohdalla ymmärtämisestä puhutaan, mutta kyllähän se koira toki tuollaisen havainnon on varmaan tehnyt ja varmaan tähän muutokseen pikkuhiljaa ehdollistuen myös sopeuttaa käyttäytymistään.

   Lainaa

  18. Suojaton roska 3.8.2021 9:54
   Tulos: +99 (113 ääntä)
   Karoliina: Kommentistasi paistaa ahdistus. Koira on sosiaalinen eläin, niin koita joskus antaa toisen morjestaa, niin ehkä ei enää harmita niin paljon :)
   Jos haluat koirallesi aktiivisesti seuraa niin hanki sille kotiin toinen koirakaveri tai mene sinne missä koirakavereita oikeasti löytää. Et voi tietää miten toinen, itsellesi tuntematon koira reagoi koirasi viattomaan moikkaamiseen. Sitten itketään kun vastapuolen koira vastasi viattomaan moikkaamiseen aggressiivisesti kun säikähti tilannetta. 
   Jokapäiväiset lenkit erikseen ja koirien tutustuttamiset erikseen, muuten lopputuloksena voi olla traumatisoitunut ei-lenkkeilevä koirayksilö ja vakavasti loukkaantunut koira omistajineen. Usein tappeluun väliin menevä omistaja saa yhtä pahat vammat tai jopa pahemmat vammat kuin siihen osalliset koirat. Ensi kerralla kannattaa miettiä uudemman kerran, vietkö Fifisi tervehtimään teille tuntematonta koiraa.

   Lainaa

  19. Taitettu lehmä 3.8.2021 10:14
   Tulos: -16 (36 ääntä)
   Vanhana porvoolaisena surettaa Eveliinan viimeinen lause. Siellä keskustassa tosiaan voi olla tuollaista, mutta ympäröivissä pikkukylissä sitten rennompaa, koirat moikkaa ja joskus jopa ihmisetkin.

   Lainaa

  20. Kilokalori 3.8.2021 10:20
   Tulos: +97 (105 ääntä)
   Urosta ei olla etsimässä, astutuksesta ei ole kyse, JA "toisekseen pennut eivät olisi tulossa myyntiin". Että mitenkä oli? Meinasivat vaan itelleen ja kavereilleen ilmaiseksi 3-7 uutta koirulia saada?

   Lainaa

  21. Roteva nauta 3.8.2021 10:45
   Tulos: +118 (128 ääntä)
   Urokki? Mun aivot poksahtaa.

   Lainaa

  22. Lommoton lohikäärme 3.8.2021 11:20
   Tulos: +206 (218 ääntä)
   Tähän joku typerä nimimerkki: Jotenkin ristiriitaista, että lepakko etsii peniksen korviketta.
   Jotenkin ristiriitaista, että joku syö matokarkkeja, vaikka oikeitakin matoja löytyis maasta kaivamalla.

   Lainaa

  23. Kodikas sotilas 3.8.2021 11:31
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   Jotenkin surullista kuinka Sari yrittää luikerrella sanomisistaan irti. Ei taida olla mikään älyn jättiläinen.

   Lainaa

  24. Reseptivapaa dinosaurus 3.8.2021 12:25
   Tulos: +96 (96 ääntä)
   Meilläkin syrjitään vieraita koiria lenkillä. Paria tuttua naapurikoiraa tervehditään ja pysähdytään leikkimään, jos tulevat vastaan eikä ole kiire, mutta muita kartetaan. Ei kiinnosta saada monen sadan eläinlääkärilaskua vieraan koiran hampaista tai taudeista.

   Lainaa

  25. jukkapalmu 3.8.2021 12:37
   Tulos: +49 (49 ääntä)
   Vastarannan kiiski: Jotenkin skitsofreenisia nuo Sarin kommentit. Tai sitten oikeasti tilillä toinen käyttäjä. Mutta niin kai se tarina muuttuu kun sitä kerrotaan. Vaikka aina ei se kertojakaan vaihdu…
   Se muutti kantaansa aina kun tajusi että ei se olekaan hyvä. SIitä sitten tuli tollanen sekasotku.

   Lainaa

  26. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 3.8.2021 13:24
   Tulos: +12 (44 ääntä)
   Suojaton roska: Jos haluat koirallesi aktiivisesti seuraa niin hanki sille kotiin toinen koirakaveri tai mene sinne missä koirakavereita oikeasti löytää. Et voi tietää miten toinen, itsellesi tuntematon koira reagoi koirasi viattomaan moikkaamiseen. Sitten itketään kun vastapuolen koira vastasi viattomaan [...]
   Tietenkin ensin kysytään ennen kuin päästetään tervehtimään. Kyllä kai koiranomistaja tietää että vastaantuleva voi olla sitä porukkaa, joka ei tykkää uroksista/nartuista/isoista/pienistä/mistään koirista. Monesti myös vihainen haukku viittaa tähän. Ei väkisin, vaan kohteliaasti toista koiraa ja sen omistajaa kunnioittaen, jos koirat vaikuttavat molemmin puolin kiinnostuneilta.

   Lainaa

  27. Tulos: -63 (105 ääntä)
   Juhta: No on se jännä, että vaginan stimuloimiseen ja mielihyvän tuottamiseen soveltuvat peniksen muotoiset asiat. Ei lesbous sitä asiaa muuta.
   Jos en saa yhdynnästä orgasmia, niin tarkoittaako se, että minun täytyy siirtyä naisiin tai johonkin ihan muuhun, koska nautintoni jää vajaaksi peniksen muotoisella asialla..?

   Lainaa

  28. Aivokuollut pussieläin 3.8.2021 14:45
   Tulos: +70 (76 ääntä)
   Sari perustaa pentutehdasta mutta ei halua maksaa astutuksesta.

   Lainaa

  29. Karmia maito 3.8.2021 14:58
   Tulos: +23 (37 ääntä)
   Näin miehenä en ole ilmeisesti oppinut mitään naisista, mutta tuo koiran lelu ei mielestäni näytä kovin ergonomiselta.

   Lainaa

  30. Karmia maito 3.8.2021 15:00
   Tulos: +136 (144 ääntä)
   Juhta: No on se jännä, että vaginan stimuloimiseen ja mielihyvän tuottamiseen soveltuvat peniksen muotoiset asiat. Ei lesbous sitä asiaa muuta.
   Se normaalimaailman penis tulee vaan aika monelle liian rasittavan avaimenperän kanssa.

   Lainaa

  31. Ajatteleva opas 3.8.2021 16:47
   Tulos: +4 (22 ääntä)
   Reseptivapaa dinosaurus: Meilläkin syrjitään vieraita koiria lenkillä. Paria tuttua naapurikoiraa tervehditään ja pysähdytään leikkimään, jos tulevat vastaan eikä ole kiire, mutta muita kartetaan. Ei kiinnosta saada monen sadan eläinlääkärilaskua vieraan koiran hampaista tai taudeista.
   Tämä. Nykyään on liikenteessä ”tuonti” koira joilla on käytösoireita ja tauteja. Levittivät parvovirusta Hesassa.

   Lainaa

  32. Pelkäämätön soturi 3.8.2021 20:03
   Tulos: +21 (39 ääntä)
   Kilokalori: Urosta ei olla etsimässä, astutuksesta ei ole kyse, JA "toisekseen pennut eivät olisi tulossa myyntiin". Että mitenkä oli? Meinasivat vaan itelleen ja kavereilleen ilmaiseksi 3-7 uutta koirulia saada?
     Ilmaiseksi... asiasta viidenteen, mutta sellaista asiaa kuin ilmainen eläin ei ole olemassa. Oma kissani oli enemmän kuin ilmainen vastaanottaessani sen -emon omistajat tarjosivat kahvia ja voileipiä kun suostuin ottamaan vahinkopennun, joten jäin aterian verran voitolle. Sen jälkeen se sai perjantai-iltana jonkinlaisen sairauskohtauksen, ja lähti taksilla Viikin pieneläinsairaalaan, viettääkseen siellä viikonlopun. Kissa on kunnossa, pankkitilini sen sijaan vahingoittui pahasti. Siitä pitäen alkaa aina hiukan nyppiä jos joku puhuu "ilmaisista" tai "halvoista" lemmikeistä. (Eikö "koiruli" myös ollut kiellettyjen sanojen listalla?)

   Lainaa

  33. Kenkku lokki 3.8.2021 22:18
   Tulos: +26 (40 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Tietenkin ensin kysytään ennen kuin päästetään tervehtimään. Kyllä kai koiranomistaja tietää että vastaantuleva voi olla sitä porukkaa, joka ei tykkää uroksista/nartuista/isoista/pienistä/mistään koirista. Monesti myös vihainen haukku viittaa tähän. Ei väkisin, vaan kohteliaasti toista koiraa ja sen [...]
   Hämmästelen tämän miinustusta. Onko joku muuttunut viimeisten vuosien aikana niin, että tämä ei ole enää täysin normaalia? Ainakin oman koiran aikoina näin mentiin ja monta koiraa haisteltiin ilman ongelmia.

   Lainaa

  34. Alustettu mestari 3.8.2021 23:57
   Tulos: +43 (47 ääntä)
   Kenkku lokki: Hämmästelen tämän miinustusta. Onko joku muuttunut viimeisten vuosien aikana niin, että tämä ei ole enää täysin normaalia? Ainakin oman koiran aikoina näin mentiin ja monta koiraa haisteltiin ilman ongelmia.
   Oman kokemuksen perusteella TODELLA harva kysyy että saako tulla moikkaamaan, vaan sitä koiraa enemmän tai vähemmän tyrkytetään. Eikä ymmärretä vaikka omistaja sanoo ei, vaan siihen jäädään pällistelemään tai sitten voivotellaan sille omalle fifille kun ei se kaveri pääsekkään leikkimään. Samalla kun molemmat koirat tuijottavat toisiaan kehot jännittyneinä. Hyvin harva henkilö nykypäivänä tuntuu ymmärtävän että se että koirat tuijottavat toisiansa jännittyneinä on sama asia kuin kaksi henkilöä olisivat näyttämässä toisillensa keskaria

   Lainaa

  35. Perso muurahainen 4.8.2021 0:25
   Tulos: -8 (18 ääntä)
   Eveliina joku pieni nainen jolla iso käytöshäiriöinen vauvansyöjä pitbull?

   Lainaa

  36. Kaksipitkä vesinokkaeläin 4.8.2021 1:51
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Kenkku lokki: Hämmästelen tämän miinustusta. Onko joku muuttunut viimeisten vuosien aikana niin, että tämä ei ole enää täysin normaalia? Ainakin oman koiran aikoina näin mentiin ja monta koiraa haisteltiin ilman ongelmia.
   On muuttunut. Ihmiset.

   Lainaa

  37. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 4.8.2021 6:19
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kenkku lokki: Hämmästelen tämän miinustusta. Onko joku muuttunut viimeisten vuosien aikana niin, että tämä ei ole enää täysin normaalia? Ainakin oman koiran aikoina näin mentiin ja monta koiraa haisteltiin ilman ongelmia.
   Kyllä tämä vielä viime talvenakin oli ihan perusjuttu, kun mulla oli lenkkiseuraa vielä. Porvoosta ei tosin kokemusta, mutta eräästä Suomen merkittävimmistä kaupungeista kumminkin. Välillä kysyin minä, usein vastapuoli.

   Lainaa

  38. Tulos: +51 (65 ääntä)
   Tähän joku typerä nimimerkki: Jotenkin ristiriitaista, että lepakko etsii peniksen korviketta.
   Muista ettet ikinä masturboi itseäsi, sillä se on vain vehkeen korvaamista jollain muulla. Muista myös että seksin harrastaminen on sallittua vain Lauantai-iltana pimeässä huoneessa, lähetyssaarnaaja-asennossa ja vain lasten tekemistä varten. Ja siitä ei myöskään saa nauttia.

   Lainaa

  39. Karvaton konna 4.8.2021 10:22
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   Merppa: Jos en saa yhdynnästä orgasmia, niin tarkoittaako se, että minun täytyy siirtyä naisiin tai johonkin ihan muuhun, koska nautintoni jää vajaaksi peniksen muotoisella asialla..?
   Ei tarkoita.

   Lainaa

  40. Vakaa persikka 4.8.2021 11:18
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   Alustettu mestari: Oman kokemuksen perusteella TODELLA harva kysyy että saako tulla moikkaamaan, vaan sitä koiraa enemmän tai vähemmän tyrkytetään. Eikä ymmärretä vaikka omistaja sanoo ei, vaan siihen jäädään pällistelemään tai sitten voivotellaan sille omalle fifille kun ei se kaveri pääsekkään leikkimään. Samalla [...]
   Pahimmat jää odottamaan koiransa kanssa, että tuut kohdalle. Vaihdan sitten aina suuntaa. Mun nuori koira on superkiltti eikä päästä ääntäkään, mutta nyt opetellaan ohittamaan muut koirat hyppimättä, ja siksi haluan itse valita, koska tervehditään ja mitä koiraa.

   Lainaa

  41. Hillitön merihevonen 4.8.2021 12:12
   Tulos: -40 (54 ääntä)
   Merppa: Jos en saa yhdynnästä orgasmia, niin tarkoittaako se, että minun täytyy siirtyä naisiin tai johonkin ihan muuhun, koska nautintoni jää vajaaksi peniksen muotoisella asialla..?
   Nää...  tuskin kukaan nainen saa orgasmia pelkästä penetraatiosta,
   ellei ensin leikitä rohkeaa esileikkiä. Sormi tuntuu aina paremmalta kuin penis, etenkin kun sillä tehdään koukistusliikettä naisen sisällä, tämän maatessa selällään.
    Ulospäin näkyvän klitoriksen pään hierominen on varma tie orgasmiin;
    sen voi tehdä mies, tai nainen itse, mutta yhdynnässä se ei onnistu.

   Lainaa

  42. Letkeä munankuori 4.8.2021 16:14
   Tulos: 0 (14 ääntä)
   Eihän lenkkiä ikinä siivuteta. Tyhmä vitsi.

   Lainaa

  43. Tahdistamaton keiju 4.8.2021 16:52
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Tuskin saa paljon selitellä tuota koiranlelua, eiköhän kaikki tajua että se on koiranlelu jos tietävät/näkevät että Jennilla koira on.

   Lainaa

  44. Tahdistamaton keiju 4.8.2021 16:57
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Roteva nauta: Urokki? Mun aivot poksahtaa.
   "Urokkia" tarkoitti varmaan "uroksia". Murretta tai kirjoitusvirhe.

   Lainaa

  45. Tulos: -16 (18 ääntä)
   Karmia maito: Se normaalimaailman penis tulee vaan aika monelle liian rasittavan avaimenperän kanssa.
   Mullapa on kallis bemari.

   Lainaa

  46. Vaalea haukka 4.8.2021 21:43
   Tulos: +13 (35 ääntä)
   Hillitön merihevonen: Nää...  tuskin kukaan nainen saa orgasmia pelkästä penetraatiosta,ellei ensin leikitä rohkeaa esileikkiä. Sormi tuntuu aina paremmalta kuin penis, etenkin kun sillä tehdään koukistusliikettä naisen sisällä, tämän maatessa selällään. Ulospäin näkyvän klitoriksen pään hierominen on varma tie [...]
   Älä hyvä ihminen puhu paskaa

   Lainaa

  47. Päheä undulaatti 4.8.2021 21:46
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Kaksi hieman negatiivista/ihmettelevää kommenttia = "vittu mikä paskamyrsky"

   Lainaa

  48. Motivoiva paprika 5.8.2021 2:05
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Hillitön merihevonen: Nää...  tuskin kukaan nainen saa orgasmia pelkästä penetraatiosta,ellei ensin leikitä rohkeaa esileikkiä. Sormi tuntuu aina paremmalta kuin penis, etenkin kun sillä tehdään koukistusliikettä naisen sisällä, tämän maatessa selällään. Ulospäin näkyvän klitoriksen pään hierominen on varma tie [...]
   Höps. Naisruumiit ovat yksilöitä. Itse saan mielettömiä orgasmeja nimenomaan penetraatiosta, klitorisorgasmi taas on sellainen nopea hyttysen puraisu.

   Lainaa

  49. Valvomaton robotti 5.8.2021 2:06
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Tähän joku typerä nimimerkki: Jotenkin ristiriitaista, että lepakko etsii peniksen korviketta.
   Ei etsi peniksen korviketta, jos tietäisit anatomiasta, niin semmonen pötkylä mikä kaartuu päästä on oikean mallinen väline jolla pystyy oikeita paikkoja hieromaan.

   Lainaa

  50. Makea hylje 5.8.2021 7:40
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Päheä undulaatti: Kaksi hieman negatiivista/ihmettelevää kommenttia = "vittu mikä paskamyrsky"
   Toi kommentti kertooaina, että kirjoittaja paskamyrsky oli se mitä kirjoittaja halusikin. Mutta kun lopputulos olikin vain navakka tuuli, pitää se itse ylentää hurrikaaniksi

   Lainaa

  51. Roteva nauta 5.8.2021 8:04
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Tahdistamaton keiju: "Urokkia" tarkoitti varmaan "uroksia". Murretta tai kirjoitusvirhe.
   No shit sherlock.

   Lainaa

  52. Tulos: -51 (53 ääntä)
   Elämän suuria mysteerejä. Miksi lesboille kelpaa muovinen miehen elin muttei oikea...

   Lainaa

  53. Yllätyksetön vihannes 5.8.2021 14:36
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Gat: Elämän suuria mysteerejä. Miksi lesboille kelpaa muovinen miehen elin muttei oikea...
   Ei ole elämän suuria mysteerejä. Asiaan on jo monesti vastattu, mutta sinun kaltaisesi ei sitä tajua vaikka mikä on. Auttaisikohan jos takoisi vähän nyrkillä otsaan?

   Lainaa

  54. Puli luumu 5.8.2021 15:00
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Voisi tuon "se tunne" jauhannan jo lopettaa?? Sama juttu asioiden eskaloitumisen kanssa, keksikää välillä jotakin uutta! Suomenkielisiä vanhoja sanontojakin löytyy niin ei tarvitse englannista suomennella.

   Lainaa

  55. laimentamaton soijamaito 5.8.2021 21:03
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   mie vaan: Sama vanhapiika oli saunassa ja läpsi pil*ua vihdalla samalla sanoen että ota nyt salaattia kun ei liha kelpaa.
   minä. tämä kommentti kertoo minusta

   Lainaa

  56. Itämätön makkara 6.8.2021 1:14
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Gat: Elämän suuria mysteerejä. Miksi lesboille kelpaa muovinen miehen elin muttei oikea...
   Hyvin sinullekin kelpaa käsi ja ehkä tekovaginakin. Dildon parhaita puolia on se, että sen mukana ei tule miestä.

   Lainaa

  57. Talokas hämähäkki 7.8.2021 9:36
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Sari taitaa myös etsiä vuotavalle butaanitankilleen tulitikkua kaveriksi.

   Lainaa

  58. Etsintäkuulutettu mäyrä 9.8.2021 16:48
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Karoliina: Kommentistasi paistaa ahdistus. Koira on sosiaalinen eläin, niin koita joskus antaa toisen morjestaa, niin ehkä ei enää harmita niin paljon :)
   Sudetkin ovat sosiaalisia, mutta tapavat vieraan lauman jäsenen siihen törmätessään. Ei koirien tarvi moikkaillla tuntemattomia.

   Lainaa

  59. Tulos: +1 (1 ääni)
   Mikähän tuossa ensimmäisessä on ajatuksena? Etsiikö omistaja siis fwb-tyyppistä seuraa koiralleen? Jotta koira rauhoittuu kun saa "seuraa"? Mutta sen uroksen pitäisi kai olla steriloitu ettei tule niitä pentuja? Onnistuisiko sellainen edes steriloidulta urokselta? 🤔

   Lainaa

  60. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mä en ikinä uskalla lähestyttää koirallani muiden koiria ku en tiedä et haluaako ne sitte mun koiraa niiden koiran lähelle :D

   Lainaa

  61. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Gat: Elämän suuria mysteerejä. Miksi lesboille kelpaa muovinen miehen elin muttei oikea...
   Koska me lesbot haluamme intiimejä ihmissuhteita naisten kanssa. Emme miesten. Oikea miehen elin on kiinni miehessä. Onko vielä kovin vaikea mysteeri?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: astutus, koirat, kuva, lelut, liha, moikata, pajatso, porvoo, vitsi