Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 505

Sinua tullaan pian syyttämään murhasta.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 505

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Valkaisematon orava 27.7.2021 0:27
   Tulos: +744 (760 ääntä)
   Paremmin se terveydenhuoltohenkilökunta tämän asian on läpi miettinyt kun joku Olli.

   Lainaa

  2. Tulos: +559 (583 ääntä)
   Ymmärrän inhimillisesti joidenkin ihmisten skeptisyyden koronarokotteita kohtaan, kun miettii, miten ala-arvoisesti Pandemrix-sotku aikanaan hoidettiin. Mutta ei vaan kyllä istu mun järkeen millään tavalla toi salaliittoteoria mistään tappajarokotteesta. Kun tälläkin palstalla on laidasta laitaan porukkaa, niin voisiko joku koronarokotteita vastustava vastata edes yhteen seuraavista kysymyksistäni: Kuka hyötyy siitä rahallisesti, että rokotteella tapetaan puolet maailman väestöstä? (Biodiversiteetti toki hyötyy, mutta saavatko Amazon ja BioTech sillä maksimoitua voittojaan?) Kuka alunperin keksi, että tapetaan ihmisiä rokotteilla (joihin ainakin tähän mennessä on btw kuollut olematon määrä suhteessa koronan sairastuneisiin)? Meillä on satoja toisistaan riippumattomia rokotetutkimuskeskuksia ja he ovat kaikki tässä salaliitossa? Miksi lääkärit suostuu ottamaan tuollaisen great reset -rokotteen, jos tietävät 50%:n todennäköisyydellä kuolevansa? Miten sellainen salaliitto, jossa on osallisena satoja miljoonia terveydenhuollon ja hallinnon ihmisiä, ei ole jo levinnyt mediaan (enkä puhu nyt MV-Lehden tasoisesta laatujournalismista)?

   Lainaa

  3. Salamannopea kärpänen 27.7.2021 0:42
   Tulos: +823 (835 ääntä)
   Siis jos vetää herneet nenään siksi että joku aspa sanoo olevansa poikki, se aspa ei kyllä ole se jonka pitäisi hävetä.

   Lainaa

  4. Tulos: +444 (464 ääntä)
   Tais olla aasiakkaalla luonteessa suunnilleen yhtä suuri vika kuin alaraajoissa.

   Lainaa

  5. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 27.7.2021 1:36
   Tulos: +279 (283 ääntä)
   Ollillekin suosittaisin kyllä vielä asian läpikäymistä vielä kerran... Skeptinen saa olla ja terve kriittisyys on hyvästä, mutta tässä oli vielä tiettyä keskeneräisyyttä ilmassa.

   Lainaa

  6. Tulos: +164 (172 ääntä)
   Sprinkles: Ymmärrän inhimillisesti joidenkin ihmisten skeptisyyden koronarokotteita kohtaan, kun miettii, miten ala-arvoisesti Pandemrix-sotku aikanaan hoidettiin. Mutta ei vaan kyllä istu mun järkeen millään tavalla toi salaliittoteoria mistään tappajarokotteesta. Kun tälläkin palstalla on laidasta laitaan [...]
   Viimeiseen ainakin porukka vastaa "Valtamedia on vain aivopesua varten. Vain "Crystalli Vittu Meedian" jutut ovat täyttä faktaa johon maailmanvaltiaat eivät (jostain syystä) pysty koskemaan".

   Lainaa

  7. Kulmaton kultakala 27.7.2021 2:11
   Tulos: +137 (151 ääntä)
   Olliöle voisi tehdä oikein hyvää joku antipsykootti-piikki pakaraan näin alkuun, sen verran sairasta vertauskuvaa..

   Lainaa

  8. Kasvava viikuna 27.7.2021 2:14
   Tulos: +138 (144 ääntä)
   Sprinkles: Ymmärrän inhimillisesti joidenkin ihmisten skeptisyyden koronarokotteita kohtaan, kun miettii, miten ala-arvoisesti Pandemrix-sotku aikanaan hoidettiin. Mutta ei vaan kyllä istu mun järkeen millään tavalla toi salaliittoteoria mistään tappajarokotteesta. Kun tälläkin palstalla on laidasta laitaan [...]
   Ei noissa väestönhallintahöpinöissä ole päätä ei häntää. Näitä tapauksia kun yksi lääkäri "paljastaa" sen mitä tuhannet muut lääkärit Suomessa "eivät kerro".

   Lainaa

  9. Tulos: +193 (205 ääntä)
   Sprinkles: Ymmärrän inhimillisesti joidenkin ihmisten skeptisyyden koronarokotteita kohtaan, kun miettii, miten ala-arvoisesti Pandemrix-sotku aikanaan hoidettiin. Mutta ei vaan kyllä istu mun järkeen millään tavalla toi salaliittoteoria mistään tappajarokotteesta. Kun tälläkin palstalla on laidasta laitaan [...]
   Ja parhaat argumentit noihin on aina lampaaksi haukkuminen sekä sellaisten tutkimusten siteeraaminen.. Anteeksi, ei ne edes lue niitä tutkimuksia ja siteeraa, vaan toistelevat *köh* lampaana*köh* jonkun itseään tohtoriksi tituleeraavan putkimiehen tulkintoja siitä tutkimuksesta joka oikeasti todistaa tämän putkimiehen tulkinnat yksiselitteisesti valheiksi. Ei ole vain yksi tai kaksi kertaa, kun olen käynyt lukemassa näiden salaliittoteoreetikoiden linkkaamia tutkimuksia ja siteerannu sieltä juuri ne oleelliset kohdat jotka osoittavat tutkimuksen olevan täysin päinvastaista mitä he kuvittelevat. Sen jälkeen ne häviää aina kuin pieru Saharaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +131 (133 ääntä)
   Powerin mainoksessa myydään 50 24-packia. Toki sen olisi tuohonkin voinut kirjoittaa.

   Lainaa

  11. La Llorona 27.7.2021 2:34
   Tulos: +228 (236 ääntä)
   Pahinta tuollaisissa Olleissa ei niinkään ole se tyhmyys, vaan se että oikeasti luulevat kuulostavansa älykkäiltä.

   Lainaa

  12. Himoton leopardi 27.7.2021 2:55
   Tulos: +237 (247 ääntä)
   Tää että rokote on joku myrkkypiikki on aika älytön ja epälooginen salaliittoteoria. Miksiköhän ihmeessä se eliitti haluaisi tappaa juuri länsimaisia, jotka on kuitenkin sen eliitin tärkeimpiä, kuluttavimpia ja tuotteliaimpia palvelijoita? Ja ne jotka öyhöttää väestönvaihdosta, niin edelleen sama kysymys, miksi eliitti haluaa eroon tuottavimmista ja kuluttavimmista yksilöistä?

   Lainaa

  13. Tornipöllö 27.7.2021 3:31
   Tulos: +193 (197 ääntä)
   Voisiko joku viisaampi selittää, miksi Karoliina sai bännit? Onko Paskoissa luontokuvissa joku sääntö tyyliin "älä puhu kuolleista eläimistä söpöjen kuvien yhteydessä" vai mitä ihmettä nyt taas? Surullisen hymiön luulisi tekevän aika selväksi, että kyseessä oli harmistunut toteamus eikä mikään yritys olla vitsikäs.

   Lainaa

  14. Tulos: +69 (73 ääntä)
   Sukulaku: Powerin mainoksessa myydään 50 24-packia. Toki sen olisi tuohonkin voinut kirjoittaa.
   Niin tai jos ihan tarkkoja ollaan niin itse asiassa toisinpäin, on siis 24-pack 50kpl laatikoita, mutta on tyhmästi nimetty vaan "24-pack":ksi 
   https://www.power.fi/keittiokoneet/ruoka-ja-juoma/karkit-ja-naposteltavat/malaco-sukulaku-lakritsi-24-pack/p-1116615/

   Lainaa

  15. Mukava Norppa 27.7.2021 4:52
   Tulos: +259 (275 ääntä)
   Kuinka sekasin pitää olla, että pystyy rinnastaa koronarokotteen ottamisen pedofiliaan ja lapsenraiskaukseen? Mua aina välillä hirvittää ajatus, että näitä sekopäitä voi hyvinkin kulkea kadulla vastaan - tai vielä pahempaa: ne voi olla vaikka mun kollegoita tai naapureita (yksi sukulainen ihan tiettävästikin on), kun eihän nää höyrypäät näistä irl juttele kuitenkaan. Surullisesti vielä lietsovat toisiinsa tätä joukkohysteriaa, eikä mikään järkipuhe mee perille, kun asiat on niin tarkkaan jo valmiiksi funtsittu. En tiiä oonko enemmän surullinen, järkyttynyt vai vaan äärettömän kyrpiintynyt. Ehkä kaikkia.

   Lainaa

  16. Apinaattori 27.7.2021 5:06
   Tulos: -8 (80 ääntä)
   Mukava Norppa: Kuinka sekasin pitää olla, että pystyy rinnastaa koronarokotteen ottamisen pedofiliaan ja lapsenraiskaukseen? Mua aina välillä hirvittää ajatus, että näitä sekopäitä voi hyvinkin kulkea kadulla vastaan - tai vielä pahempaa: ne voi olla vaikka mun kollegoita tai naapureita (yksi sukulainen ihan [...]
   Tähän tekis nii mieli vastata et eräs puolue mut menee nii Iltalehden kommenttiosastoon et ei tänne sitä. Mut joo ja aiemmat pähkäilyt aiheesta oli myöskin ihan hyviä, nyt jäädään odottamaan mielenkiinnolla.

   Lainaa

  17. Tulos: -45 (61 ääntä)
   Tornipöllö: Voisiko joku viisaampi selittää, miksi Karoliina sai bännit? Onko Paskoissa luontokuvissa joku sääntö tyyliin "älä puhu kuolleista eläimistä söpöjen kuvien yhteydessä" vai mitä ihmettä nyt taas? Surullisen hymiön luulisi tekevän aika selväksi, että kyseessä oli harmistunut toteamus eikä mikään yritys olla vitsikäs.
   Pitäis varmaan olla vain itse otettuja kuvia

   Lainaa

  18. Tulos: +122 (122 ääntä)
   Berlin: Pitäis varmaan olla vain itse otettuja kuvia
   Käsitin, että oli kommentoinut jonkun muun ottamaan kuvaan.

   Lainaa

  19. Norski undulaatti 27.7.2021 7:01
   Tulos: +214 (214 ääntä)
   Toki on harmillista, jos on amputoitu mikä tahansa paikka. Mutta se että tuohtuu arkikielen asioista ei ole oikein. Varmasti kukaan ei tarkoittanut pahaa kyseisellä heitolla. Eikös se olisi ollut ainakin omasta mielestä enemmän paheksuttavaa, jos Minna ei olisi uskaltanut käyttäytyä normaalisti amputoidun seurassa?

   Lainaa

  20. Monitoroimaton juhta 27.7.2021 8:30
   Tulos: +41 (53 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Ollillekin suosittaisin kyllä vielä asian läpikäymistä vielä kerran... Skeptinen saa olla ja terve kriittisyys on hyvästä, mutta tässä oli vielä tiettyä keskeneräisyyttä ilmassa.
   Oli tiettyä typeryyttä ja lievä psykoosi ilmassa. Kerätään Ollille foliota. Jos joltain löytyy yläkoulun biologian kirjat ja vaikka lukionkin, niin lähettääpi Ollille luettaviksi.

   Lainaa

  21. Monitoroimaton juhta 27.7.2021 8:35
   Tulos: +109 (113 ääntä)
   La Llorona: Pahinta tuollaisissa Olleissa ei niinkään ole se tyhmyys, vaan se että oikeasti luulevat kuulostavansa älykkäiltä.
   Sitä se ylivertaisuusvinouma teettää. Mitä vähemmän jostain tietää, sitä varmempi siitä on. 
   Vs. Tiede, jossa aina mainitaan epävarmuustekijät ja esim. tilastovirhe.

   Lainaa

  22. Tulos: +59 (59 ääntä)
   Valkaisematon orava: Paremmin se terveydenhuoltohenkilökunta tämän asian on läpi miettinyt kun joku Olli.
   Saati sitten tämä nimenomainen Olli.

   Lainaa

  23. Tulos: +62 (76 ääntä)
   Norski undulaatti: Toki on harmillista, jos on amputoitu mikä tahansa paikka. Mutta se että tuohtuu arkikielen asioista ei ole oikein. Varmasti kukaan ei tarkoittanut pahaa kyseisellä heitolla. Eikös se olisi ollut ainakin omasta mielestä enemmän paheksuttavaa, jos Minna ei olisi uskaltanut käyttäytyä normaalisti amputoidun seurassa?
   Juu. Itse olisin samassa tilanteessa sanonut amputoidulle, että kyseessä oli vertauskuva, pahoitellut muodollisesti ja poistunut. 
   Poistuttuani olisin hetken asiaa ajateltuani kismiintynyt siitä, että en tajunnut sanoa amputoidulle, että sana ”poikki” tarkoitettaessa uupunutta saattaa jopa liittyä sanaan ”poikittain”, mikä synnyttää mielikuvan vaakatasossa olevasta, eli asian oleminen ”katki” ei välttämättä liity asiaan mitenkään. 
   Sitten olisin googlettanut oman teoriani, ja sen osoittautuessa todeksi kertonut tarinan kaikille, jotka jaksaa kuunnella, koska olen pätynen.

   Lainaa

  24. Mallikas ahven 27.7.2021 9:07
   Tulos: -106 (118 ääntä)
   Salamannopea kärpänen: Siis jos vetää herneet nenään siksi että joku aspa sanoo olevansa poikki, se aspa ei kyllä ole se jonka pitäisi hävetä.
   Ai jos asiakkaana sattuu olemaan ihminen jolla on amputoitu jalka, voi ottaa vähän vittuiluna tuon.

   Lainaa

  25. Tulos: +127 (129 ääntä)
   Ajoin aikoinaan taksia. Kyytiin tuli asiakas, jolla oli vain yksi jalka (liikkui silti kepeillä ihmeen nopeasti ja ketterästi). Hän on menossa erääseen isoon rakennukseen, jonka pihassa pohdimme sitten, että mistä ovesta pitää mennä sisään, kun opasteitakin oli varsin harvassa. Lopulta hän päätti nousta jossain kohtaa autosta ja totesi "Ei kai tässä muu auta kun lähteä kävellen etsimään". Itselläni oli aivan kielen päällä heittää tokaisu "jalkaa toisen eteen", mutta sain nieltyä viime hetkellä...

   Lainaa

  26. Johtimeton matelija 27.7.2021 9:19
   Tulos: +67 (115 ääntä)
   Eniten ihmettelen miten joku aspa käyttäytyy kassalla noin. Ei tulis ainakaan itelle mieleen näyttävä haukottelu ja venyttely asiakkaan edessä, tutut toki erikseen.

   Lainaa

  27. Tulos: +58 (62 ääntä)
   Ps. Minnan tapauksessa kyseinen asiakas olisi aivan hyvin voinut heittää huumorilla jotain "noh, mielummin henkisesti poikki mitä fyysisesti".

   Lainaa

  28. Viehättävä lihapiirakka 27.7.2021 9:23
   Tulos: +27 (59 ääntä)
   Onko oikeista feissarimokista puutetta kun tuntuu että julkaistaan aika paljon näitä Strömssejä? Eli "Ei mennyt niin kuin Strömsössä" -ryhmässä julkaistuja tarinoita joissa ihmiset itse kertovat jostain tekemästään mokasta. Ovathan nekin ihan hauskoja, mutta ei omasta vanhasta mokasta kertominen enää ole moka :) vai onko...?

   Lainaa

  29. Tulos: +39 (39 ääntä)
   No nyt! Löytyikin varsinainen lakiprofessori, kyllä Olli tietää!

   Lainaa

  30. Ohennettu joutsen 27.7.2021 10:13
   Tulos: +5 (25 ääntä)
   Mun Olli-kaveri kysy mikä järki rokottaa, kun korona muuntautuu, niin miksi rokotellaan sellaisella rokotteella mikä ei auta, eli rokotettaisiin joka puolvuotta? Ja totesi, että joku rokote aiheutti lapsille narkolepsiaa. Jolloin annoin hänen juttujen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

   Lainaa

  31. It's a deal 27.7.2021 10:38
   Tulos: +94 (94 ääntä)
   Mahtaa olla karmeaa uskoa, että asia kuin asia, 98% mediasta, asiantuntijoista, tiedemiehistä ja lääkäreistä kuuluu salaliittoon. Ja ainoat totuuden kertojat ovat esim. lääkärit, jotka mm. uskovat demonien raiskaavan ihmisiä näiden nukkuessa.

   Lainaa

  32. Tulos: -126 (128 ääntä)
   "Kuka hyötyy siitä rahallisesti, että rokotteella tapetaan puolet maailman väestöstä? (Biodiversiteetti toki hyötyy, mutta saavatko Amazon ja BioTech sillä maksimoitua voittojaan?) -Varmasti moni hyötyy, tyhmä kysymys. Kuka alunperin keksi, että tapetaan ihmisiä rokotteilla (joihin ainakin tähän mennessä on btw kuollut olematon määrä suhteessa koronan sairastuneisiin)? Meillä on satoja toisistaan riippumattomia rokotetutkimuskeskuksia ja he ovat kaikki tässä salaliitossa? -En tiedä kuka keksi, mutta joku sen keksi. Ja btw itselles niin olis aika huonosti organisoitu joukkomurha jos kaikki kuolisi rokotuspaikalle tai matkalla kotiin. Odota nyt ensin vaikka 5 vuotta (ellet itse ole rokotettu). Miksi lääkärit suostuu ottamaan tuollaisen great reset -rokotteen, jos tietävät 50%:n todennäköisyydellä kuolevansa? -Oletko konkreettisesti nähnyt yhteenkään lääkäriin pistettävää piikkiä, vai oletko luulon varassa? Ja jos tehdään tappava rokote köyhille, sairaille ja yhteiskuntaa kuormittaville niin miksei olisi mahdollista tehdä myös suojaava rokote paremmille ihmisille? Miten sellainen salaliitto, jossa on osallisena satoja miljoonia terveydenhuollon ja hallinnon ihmisiä, ei ole jo levinnyt mediaan (enkä puhu nyt MV-Lehden tasoisesta laatujournalismista)? -Terveydenhuollon ja hallinnon ihmiset eivät ole tässä muuten mukana kuin korkeintaan aavistamalla mitä tapahtuu. Esim. Mika Saalminen (THL) ja Suomen hallitus eivät ole tässä mukana vaan kaikki mitä toimia täällä tapahtuu on ohjeistettu ylemmältä taholta.

   Lainaa

  33. Epäaito haltija 27.7.2021 11:16
   Tulos: +62 (72 ääntä)
   Johtimeton matelija: Eniten ihmettelen miten joku aspa käyttäytyy kassalla noin. Ei tulis ainakaan itelle mieleen näyttävä haukottelu ja venyttely asiakkaan edessä, tutut toki erikseen.
   Ihmisiä ne aspassa työskentelevätkin ovat. Mua ei haittaa vaikka venyttelisi ja haukottelisi, jos kuitenkin palvelee asiakkaat positiivisella asenteella. Enemmän ärsyynnyn asiakaspalvelijoista, jotka tuijottavat eteensä näkemättä mitään eivätkä kunnolla edes tervehdi, kun asiakas tulee kassalle.

   Lainaa

  34. Tulos: +108 (108 ääntä)
   Himoton leopardi: Tää että rokote on joku myrkkypiikki on aika älytön ja epälooginen salaliittoteoria. Miksiköhän ihmeessä se eliitti haluaisi tappaa juuri länsimaisia, jotka on kuitenkin sen eliitin tärkeimpiä, kuluttavimpia ja tuotteliaimpia palvelijoita? Ja ne jotka öyhöttää väestönvaihdosta, niin edelleen sama [...]
   Ja miksi keksittäisiin uusi rokote sitä tappamista varten, eikö vaikka tetanus-piikki ajaisi saman asian, se annetaan jokaiselle säännöllisin väliajoin.

   Lainaa

  35. Päihteetön hirmulisko 27.7.2021 11:44
   Tulos: +30 (44 ääntä)
   Semmoiset psykoosit siellä Ollilla. Vitun foliohatut.

   Lainaa

  36. Aivokuollut pussieläin 27.7.2021 11:51
   Tulos: -43 (51 ääntä)
   Paskiksissa on ihan hyvä periaate ettei eläinten kuolemasta saa vitsailla, mutta ap on vain ollut vähän ehkä väsyksissä. Raato ei sanana ole kovin asiallinen elävän eläimen kuvan kommentissa.

   Lainaa

  37. Särötön tuhatjalkainen 27.7.2021 11:51
   Tulos: -31 (51 ääntä)
   Ohennettu joutsen: Mun Olli-kaveri kysy mikä järki rokottaa, kun korona muuntautuu, niin miksi rokotellaan sellaisella rokotteella mikä ei auta, eli rokotettaisiin joka puolvuotta? Ja totesi, että joku rokote aiheutti lapsille narkolepsiaa. Jolloin annoin hänen juttujen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
   Ei se kaverisi ihan väärässäkään ollut. Possunuharokota aiheutti osalle ottajistaan narkolepsian, ja sitä ei Suomessa ole THL eikä mikään muukaan terveysviranomainen vielä suostunut myöntämään. Suurin pelkohan näissä rokotteissa on (siis ihan selväjärkisille ihmisille) että se aiheuttaa jonkin sairauden jonka ilmenemisen mahdollisuus juuri sinulla olisi muuten ollut parin prosentin luokkaa, ja sitten päättäjät pesevät kätensä asiasta (koska periaatteessa olisi ollut joku kahden prosentin mahdollisuus että olisit saanut sen jossain vaiheessa elämää ilmankin sitä rokotetta) joten jäät vielä täysin yksin sen kanssa.
   No, se puolenvuoden välein rokottaminen taisi mennä vähän metsään. Mutta ei nämä nykyisetkään rokotteet ole sellaisia että kun ne kaksi saat niin ei enää ikinä tarvitse muuta. Todennäköisesti viimeistään vuoden päästä pitää ottaa uusia, koska se virus tosiaan mutatoituu varsin ärhäkkäästi. Toistaiseksi taitaa tuohon "deltavarianttiin" tepsiä nämä "vanhat" rokotteet, mutta asia elää ja tämän pandemian kanssa tapellaan vielä pari vuotta.

   Lainaa

  38. Tulos: +109 (119 ääntä)
   Noh, näiden salaliittohör... teoreetikoiden mukaan siis kaikki rokotetut kuolevat 3 vuoden sisällä. Selvä! Jäljelle jäävät vain hör... teoreetikot. Tämä dystopia johtaa suoraan takaisin pimeään keskiaikaan. Persujen kannatus 99%. Ei säteile enää, ei järki eikä 5G. Onneksi saan toisen tappopiikin ensi kuussa, pääsee pois ajoissa. 😄

   Lainaa

  39. Kiltti tyttö 27.7.2021 12:08
   Tulos: +110 (112 ääntä)
   Tämä ketju palautti uskoni suomalaisiin ja ehkä ihmiskuntaan. Missä tahansa korona- tai rokoteuutisissa Facebookin kommenttikenttä täyttyy omalla nimellään höyryävistä salaliittoteoreetikoista, joiden äly riittää toisten foliohattulampaiden juttujen toisteluun mutta ei faktojen tarkistamiseen (siis kriittisiä ajattelijoita mutta ei ihan tarpeeksi kriittisiä) - ja täällä feissarimokissa, huumorin kukkakedolla, nimimerkillä kirjoittavat fiksut OIKEASTI itsenäiset ajattelijat kysyvät oikeita kysymyksiä ja muistuttavat, että päinvastaisista väitteistä huolimatta asioissa on yleensä logiikkaa.

   Lainaa

  40. Arkkienkeli 27.7.2021 14:00
   Tulos: +51 (55 ääntä)
   Sprinkles: Ymmärrän inhimillisesti joidenkin ihmisten skeptisyyden koronarokotteita kohtaan, kun miettii, miten ala-arvoisesti Pandemrix-sotku aikanaan hoidettiin. Mutta ei vaan kyllä istu mun järkeen millään tavalla toi salaliittoteoria mistään tappajarokotteesta. Kun tälläkin palstalla on laidasta laitaan [...]
   Olen samaa yrittänyt kysellä kotimaisilta salaliittoteoriitoikoilta naamahanurissa. Kertaakaan en ole saanut faktoihin perustuvaa vastausta, mutta bänärit tulee alta aikayksikön. Yksi rehvakas kaikkitietävä väitti naama peruslukemilla että koronarokotteessa jaellaan nanobotteja jotka on kehittänyt "Steve Gates". Meni heti kaksi tunnettujen yritysten perustajaa sekaisin.

   Lainaa

  41. Tulos: +33 (33 ääntä)
   Ollin älykkyys oikeen paistaa tosta kirjoitustyylistä. Tai siis sen puute.

   Lainaa

  42. Tulos: +78 (78 ääntä)
   Sprinkles: Ymmärrän inhimillisesti joidenkin ihmisten skeptisyyden koronarokotteita kohtaan, kun miettii, miten ala-arvoisesti Pandemrix-sotku aikanaan hoidettiin. Mutta ei vaan kyllä istu mun järkeen millään tavalla toi salaliittoteoria mistään tappajarokotteesta. Kun tälläkin palstalla on laidasta laitaan [...]
   Itse asiassa Pandemrix-tapauskin on aika lievä. Silloin oli aikamoinen pelko siitä, että liikkeelle on lähtenyt influenssapandemia ja jotkuthan olivat likimain valmiita tappelemaan saadakseen rokotteen. Pandemrix oli ihan hyvä rokote, joka suojasi influenssalta tehokkaasti. Ongelma oli se, että kokeissa ei oltu havaittu sitä, että tietyissä hyvin harvinaisissa tapauksissa rokote saattaa aiheuttaa sivuvaikutuksena narkolepsiaa. Oleellista oli se, että sairastuneilla oli kaikilla sama geenivirhe, joka altisti sairastumiselle. Sitä ei voitu tietää etukäteen, koska kyseinen sivuvaikutus oli hyvin harvinainen. Edes niistä, joilla oli perinnöllisistä syistä kohonnut narkolepsiariski, kaikki eivät sairastuneet. Jossain vaiheessa puhuttiin myös siitä, että myös influenssavirus itse altisti narkolepsialle. Siksi oli niin vaikeaa selvittää, mitä oli tapahtunut ja syyn selvittäminen taas on aika keskeinen asia, kun päätetään, maksetaanko korvauksia vai ei. 
   Yhteiskunnan kannalta Pandemrix oli hyvä ja tehokas rokote, vaikka joillekin siitä aiheutui haittoja. Mutta niin olisi aiheutunut myös influenssatartunnasta, sillä influenssa voi sairastuttaa vakavasti ja jopa tappaa. Minäkin olin sikainfluenssan takia sairaslomalla yli kuukauden, koska influenssan jälkitautina sain keuhkokuumeen. Täydellinen toipuminen vei aikaa miuistaakseni 2-3 kuukautta. Influenssa ei todellakaan ole mikään vähättelemisen arvoinen nuhakuume.
   Sitten nämä koronarokotteet ja salaliitot. Miksi salaliittoteoreetikkojen jutuissa ihmiskunnan tappamisesta haaveilevat tahot käyttäisivät hankalia ja epävarmoja tapoja ihmisten tappamiseen, kun heillä on käytettävissään tehokkaita ja varmoja tapoja. Salaliitoissahan väitetään olevan mukana hallituksia ja suuryrityksiä.  Miksi tappaa ihmisiä kalliisti ja hankalasti valerokotteilla, joiden pitäisi tappaa ihmiset pitkällä viiveellä, jotta rokotteen tappavuus ei ehdi paljastua. Eikö olisi paljon helpompi pistää samaa hitaasti tappavaa myrkkyä vaikkapa suosittuihin elintarvikkeisiin (limut, olut, viini) tai jopa juomaveteen? Kaikkein yksinkertaisista olisi se, että ihmiskunnan tappamista himoitsevat hallituksen ja suuryritykset perustavat enemmän tai vähemmän salaisia poliisin ja armeijan erikoisyksiköitä, jotka ensin vaientavat tiedotusvälineet ja sen jälkeen poliittisen opposition. Kun ne on vaiennettu, on suhteellisen helppoa perustaa tuhoamisleirejä, joilla tapetaan ne, joista halutaan päästä eroon. Tuota on kokeiltu historian aikana ja kyllä se nykyaikanakin toimisi. Vaiennettavien listan kärkipäässä olisivat luonnollisesti salaliittoteoreetikot. Tuollaisten jättisalaliittojen suuri ongelma on se, että ne väistämättä paljastuvat. Yhden ihmisen salaliitto ei paljastu, jos salaliiton ainoa jäsen vaikenee ja varoo paljastamasta tekemisiään. Mitä useampi on mukana salaliitossa, sitä todennäköisempää on, että joku päättää vuotaa tietonsa vaikkapa palkkion toivossa. Ihmiskunnan enemmistön tappamiseen tähtäävään salaliittoon pitäisi osallistua niin monen ihmisen, että on varmaa, että salaliitto ei pysy salassa.

   Lainaa

  43. Tulos: +58 (60 ääntä)
   Särötön tuhatjalkainen: Ei se kaverisi ihan väärässäkään ollut. Possunuharokota aiheutti osalle ottajistaan narkolepsian, ja sitä ei Suomessa ole THL eikä mikään muukaan terveysviranomainen vielä suostunut myöntämään. Suurin pelkohan näissä rokotteissa on (siis ihan selväjärkisille ihmisille) että se aiheuttaa jonkin [...]
   Kyllä se on myönnetty jo vuosia sitten, että Pandemrixin harvinaisena sivuvaikutuksena oli narkolepsian puhkeaminen osalla niistä ihmisistä, joilla oli tietty geenimuoto. Koronarokotteiden harvinaisia haittavaikutuksia on paljastunut, kun on rokotettu satoja miljoonia ihmisiä. Juuri niiden havaittujen haittojen takia mm. Astra-Zenecan rokote otettiin pois käytöstä, vaikka rokote on ihan hyvä ja käyttökelpoinen. Länsimaissa sen riskejä nuorille ihmisille pidetään liian suurina, koska covidia voidaan melko hyvin hoitaa ja kuolleisuutta on saatu pudotettua alkuperäisestä. Kehitysmaissa, joissa sairaalahoitoa ja etenkään tehohoitoa ei ole saatavissa samassa mitassa, voivat Astra-Zenecan rokotteen haitat olla niin paljon hyötyjä pienemmät, että sitä kannattaa käyttää riskeistä huolimatta. Laskeskelin viime keväänä itse julkaistujen tietojen perusteella, kuinka pitkään kannattaa odottaa, jos Astra-Zenecan rokote olisi mahdollista saada heti ja Pfizeria pitäisi odottaa. Karkea laskelma viime keväänä (huhtikuun lopulla) osoitti, että jos Pfizerin piikin voi saada viimeistään viikkoa myöhemmin, kannattaa jäädä odottamaan. Muussa tapauksessa kannattaa ottaa Astra-Zeneca. Minun on aika vaikea ymmärtää valitusta Astra-Zenecan huonoudesta, koska lukujen perusteella se on todella hyvä rokote. Jos se olisi ainoa tarjolla oleva, kukaan ei valittaisi ja sillä piikitettäisiin kaikki. Mutta kun on vaihtoehtoja, yhtäkkiä hyvä rokote onkin monien mielestä täysin kelvoton. Tietysti kannattaa käyttää Pfizeria, jos sitä on tarjolla, mutta jos ei ole, kannattaa rokottaa etenkin vanhempia ihmisiä Astra-Zenecalla.

   Lainaa

  44. Vankkumaton sotilas 27.7.2021 19:27
   Tulos: -4 (20 ääntä)
   Mä en edes haluaisi jäädä eloon maailmaan ilman lääkäreitä ja hoitajia, enkä kauaa edes selviäisi, jos sellaiseen joutuisin. Itse en halua rokotetta, kun pelkään niitä erittäin harvinaisia neurologisia haittoja. Mulla on ollut pientä häikkää jo aiemmin, niin en tahdo ottaa riskiä. En kestäisi elää se kanssa, että itse tein sen itselleni. Yksi halvaantuminen riittää.

   Lainaa

  45. Sitkas karjalanpiirakka 27.7.2021 21:41
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   Tornipöllö: Voisiko joku viisaampi selittää, miksi Karoliina sai bännit? Onko Paskoissa luontokuvissa joku sääntö tyyliin "älä puhu kuolleista eläimistä söpöjen kuvien yhteydessä" vai mitä ihmettä nyt taas? Surullisen hymiön luulisi tekevän aika selväksi, että kyseessä oli harmistunut toteamus eikä mikään yritys olla vitsikäs.
   Koska mielensäpahoittajat.

   Lainaa

  46. Tuomittu monni 27.7.2021 22:27
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Joskus mietin, sattuuko fyysisesti olla Olli.

   Lainaa

  47. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Istanille: ”Varmasti moni hyötyy [rahallisesti tappajarokottesta], tyhmä kysymys.” - Mutta tarkalleen ottaen, kuka? Ketkä ovat nämä ”monet”? Yritykset, maat? Miksi mikään yritys hyötyisi siitä, että 50% ostajista tai työvoimasta kuolee? Please elaborate. ”Ja btw itselles niin olis aika huonosti organisoitu joukkomurha jos kaikki kuolisi rokotuspaikalle tai matkalla kotiin. Odota nyt ensin vaikka 5 vuotta (ellet itse ole rokotettu).” - Me tiedetään kaikki koronarokotteissa olevat vaikuttaja-aineet. Täydellinen lista löytyy täältä: https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/clinical-considerations/covid-19-vaccines-us.html#Appendix-C Mikä noista aineista tappaa viiden vuoden sisällä? Ja oletatko, että jokainen maa ottaa nuo rokotteet sokkona ja ei analysoi riippumattomin tutkimuksin niiden sisältöä? Siltä varalta, jos rokotteisiin olisi ihan inhimillisestä valmistus- tai säilytyvirheestä eksynyt haitta-aineita. ”Oletko konkreettisesti nähnyt yhteenkään lääkäriin pistettävää piikkiä, vai oletko luulon varassa? Ja jos tehdään tappava rokote köyhille, sairaille ja yhteiskuntaa kuormittaville niin miksei olisi mahdollista tehdä myös suojaava rokote paremmille ihmisille?” - Oletan lääkäreiden ottaneen koronarokotteet, koska ne ovat tartuntatautilain mukaan terveydenhuoltohenkilökunnalle pakollisia ja lääkärit eivät pistä niitä itse itselleen. Jopa lääkärit saavat rokotetodistuksen, jonka myöntää toinen henkilö. Ei lääkäri itse itselleen. Ja miten ajattelit, että esim. rna-rokote diskriminoi kuka on köyhä ja kuka rikas? Vai perustuuko tämä ajatukseen, että lääkäreille ja potilaille olisi tilattu erikseen eri rokoteannokset? Miten meinasit, että se pysyisi salassa, että potilaille annetaan rokotetta lähetyserästä X ja potilaille lähetyserästä Y? Kyllä ne lääkkeet tulevat samassa bulkkilähetyksessä. ”Terveydenhuollon ja hallinnon ihmiset eivät ole tässä muuten mukana kuin korkeintaan aavistamalla mitä tapahtuu. Esim. Mika Saalminen (THL) ja Suomen hallitus eivät ole tässä mukana vaan kaikki mitä toimia täällä tapahtuu on ohjeistettu ylemmältä taholta.” - Ja THL, soteyhtymät, Valvira, Tulli, riippumattomat virologit sekä laboratoriot eivät mitenkään tutki tai kontrolloi rokotteita? Mikä se ylin taho Suomessa on, joka kontrolloi turvallisten ja tapporokotteiden jakoa? Sauli Niinistö? Sedu Koskinen? Joulupukki?

   Lainaa

  48. Norski undulaatti 28.7.2021 6:27
   Tulos: -20 (40 ääntä)
   Tinsku: Noh, näiden salaliittohör... teoreetikoiden mukaan siis kaikki rokotetut kuolevat 3 vuoden sisällä. Selvä! Jäljelle jäävät vain hör... teoreetikot. Tämä dystopia johtaa suoraan takaisin pimeään keskiaikaan. Persujen kannatus 99%. Ei säteile enää, ei järki eikä 5G. Onneksi saan toisen tappopiikin ensi kuussa, pääsee pois ajoissa. 😄
   Persujen kannatus? Viimeksi kun katsoin, niin Persujen kannattajat olivat niitä, jotka haluavat esim. Pakkorokotukset porukalle.
   Ihan oikeasti, mikä siinä on, että jotkut ihmiset näkevät persuja katossa ja lattialankkujen välissä.

   Lainaa

  49. Norski undulaatti 28.7.2021 6:30
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Mallikas ahven: Ai jos asiakkaana sattuu olemaan ihminen jolla on amputoitu jalka, voi ottaa vähän vittuiluna tuon.
   Jos minä sanon "Onpa kaunis ja lämmin päivä ulkona"
   Ja joku suuttuu siitä valtavasti, onko vika minussa vai hänessä?

   Lainaa

  50. Televisioton herne 28.7.2021 9:52
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Minnan tarina osoittaa vain sen, että aspana ei vaan pidä harrastaa small talkia. Hoitaa vaan työnsä eikös sano mitään ylimääräistä, koska aina on joku vastaava asiakas, joka vetää herneen nenään ihan mistä vain. Ja sitten toinen vetää herneen nenään, kun aspa ei vetänyt small talkia. Onneksi en ole aspa, koska en jaksaisi tätä sosiaalista kidutuspenkkiä sekuntiakaan. Mikä ihmisiä muutenkin vaivaa nykyään, kaikesta pitää uhriutua ja kaikesta oikein etsimällä etsitään kulma, joka voidaan nähdä loukkaavana. Ei ole ihme, että haluan viihtyä omissa oloissa. Parempi täysin yksin, kun koko ajan elää loukkaantumisen uhrimarttyyriuhkan alla. Mielestäni siis kyllä ymmärrän, että jossain menee hyvän maun raja, ja että jengi oikeasti välillä töksäyttää törkeyksiä joko tahallaan tai sosiaalisen osaamattomuuden takia, mutta tuossa Minnan keississä se asiakas kyllä todella ylireagoi ja veti täysin puskista huomion itseensä, vaikka myyjän kommentin "poikki" ilmaisua käytetään selkeästi synonyyminä väsymykselle. Asiakas ei ollut sujut oman amputaationsa kanssa, ja on pakko uhriutua joka käänteessä. En haluaisi olla ko. henkilön kanssa missään tekemisissä.

   Lainaa

  51. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Kulkutautimyönteisten huuhaata ei tarvitse julkaista edes huumorimielessä.

   Lainaa

  52. Huolestunut marja 28.7.2021 14:21
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Minkähän takia Ollia ja monia kaltaisiaan kiinnostaa pedofilia? Onko nämä urpot oletusarvoisesti pedofiileja vai mistä on kysymys?

   Lainaa

  53. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Mallikas ahven: Ai jos asiakkaana sattuu olemaan ihminen jolla on amputoitu jalka, voi ottaa vähän vittuiluna tuon.
   Katsoin joskus kauan sitten jonkun dokumentin tms jostain, jossa tutkittiin asiaa, että loukkaantuvatko jollain tavalla vammautuneet ihmiset oikeasti tuon tapaisista sanonnoista. Vastaus oli, että eivät. 
   Suurin osa esim jalkansa menettäneistä ovat joskus omistaneet molemmat jalat ja käyttäneet sanontoja kuten "olen poikki" ja täten tietävät, että sillä ei mitenkään viitata heidän jalattomuuteensa.
   Jos oman vaummautumisensa jälkeen alkaa loukkaantumaan satoja vuosia käytetyistä sanonnoista, niin kyllä silloin vika on itsessä.

   Lainaa

  54. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Mukava Norppa: Kuinka sekasin pitää olla, että pystyy rinnastaa koronarokotteen ottamisen pedofiliaan ja lapsenraiskaukseen? Mua aina välillä hirvittää ajatus, että näitä sekopäitä voi hyvinkin kulkea kadulla vastaan - tai vielä pahempaa: ne voi olla vaikka mun kollegoita tai naapureita (yksi sukulainen ihan [...]
   Nimenomaan! Näistä tulee aina se fiilis että jotain omia sairaita fantasioita tossa luetellaan, tollaset asiat ei tuu kyllä mieleen ihan noin vain ellei niitä muutenkin elämässään miettisi.

   Lainaa

  55. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Norski undulaatti: Jos minä sanon "Onpa kaunis ja lämmin päivä ulkona"Ja joku suuttuu siitä valtavasti, onko vika minussa vai hänessä?
   Itse aspassa työskennelleenä voin sanoa että näitä tuli oikeasti aika usein vastaan.
   Sanon esim "onpas tänään aurinkoinen ilma" niin vastaus on "ihan helvetin kuuma siellä on, hyvähän sun on täällä sisällä ilmastoinnin kanssa!" Jos sanon "Oho kylläpä siellä sataa, onneksi olette muistanut sateenvarjon" niin vastaus on tyyliin "ei tää paska auta mitään kun tuolla tuulee niin vitusti" 
   Joo, en ole aspassa enää. Elämä hymyilee kun ei tarvi päivittäin kuunnella mielensäpahoittajia. 

   Lainaa

  56. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Mulla oli näkövammainen ystävä, jolle mä sitkeästi huikkasin lähtiessä, että Nähdään taas!

   Lainaa

  57. Kiistaton meduusa 28.7.2021 17:05
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Apinaattori: Tähän tekis nii mieli vastata et eräs puolue mut menee nii Iltalehden kommenttiosastoon et ei tänne sitä. Mut joo ja aiemmat pähkäilyt aiheesta oli myöskin ihan hyviä, nyt jäädään odottamaan mielenkiinnolla.
   RKP? Kun tuolla ruotsinkielisellä pohjanmaalla näitä rokotevastaisia on eniten.

   Lainaa

  58. Paperiton mandariini 28.7.2021 18:58
   Tulos: -12 (22 ääntä)
   Tornipöllö: Voisiko joku viisaampi selittää, miksi Karoliina sai bännit? Onko Paskoissa luontokuvissa joku sääntö tyyliin "älä puhu kuolleista eläimistä söpöjen kuvien yhteydessä" vai mitä ihmettä nyt taas? Surullisen hymiön luulisi tekevän aika selväksi, että kyseessä oli harmistunut toteamus eikä mikään yritys olla vitsikäs.
   Ainakin kuvat kuolleista eläimistä on pääsääntöisesti kielletty.
   Aika herkkähipiäistä porukkaa, vetää vertoja luonnonsuojelujoille,  vegaaneille ja sähköautoilijoille. Väärästä kommentista lentää heti pihalle.

   Lainaa

  59. Kuiva tiikeri 28.7.2021 20:03
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Voi vittu Olli.

   Lainaa

  60. Kuiva tiikeri 28.7.2021 20:06
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Norski undulaatti: Persujen kannatus? Viimeksi kun katsoin, niin Persujen kannattajat olivat niitä, jotka haluavat esim. Pakkorokotukset porukalle. Ihan oikeasti, mikä siinä on, että jotkut ihmiset näkevät persuja katossa ja lattialankkujen välissä.
   Koska niitä on siellä?

   Lainaa

  61. Introvertti omena 28.7.2021 20:20
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Mulla on käynyt ties kuin monta kertaa kuulovammaisten kanssa "mitä kuuluu" viittoma/viestittely. Vastaavat aina, että ei mitään. Näkövammaisellekin olen huikannut, että nähdään. Vastasi, että jos ihmeitä tapahtuu. Vielä ei ole loukkaannuttu.

   Lainaa

  62. Itseasiassa 28.7.2021 20:31
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Viehättävä lihapiirakka: Onko oikeista feissarimokista puutetta kun tuntuu että julkaistaan aika paljon näitä Strömssejä? Eli "Ei mennyt niin kuin Strömsössä" -ryhmässä julkaistuja tarinoita joissa ihmiset itse kertovat jostain tekemästään mokasta. Ovathan nekin ihan hauskoja, mutta ei omasta vanhasta mokasta kertominen enää ole moka 😊 vai onko...?
   Feissarimokissa on ideana julkaista kaikkea erikoisen hauskaa FB:stä, joten ei ole rajoitettu pelkkiin emämökiin. 
   Kiltti tyttö: Tämä ketju palautti uskoni suomalaisiin ja ehkä ihmiskuntaan. Missä tahansa korona- tai rokoteuutisissa Facebookin kommenttikenttä täyttyy omalla nimellään höyryävistä salaliittoteoreetikoista, joiden äly riittää toisten foliohattulampaiden juttujen toisteluun mutta ei faktojen tarkistamiseen (siis [...]
   Itse olen ottanut tavaksi ilmiantaa näitä öyhottäjiä. Jos ei muuta, niin saavat jossain vaiheessa (toivottavasti) jäähyä Facebookista. Kaikki mukaan, jotta saadaan keskusteluketjuja siivottua!

   Lainaa

  63. Itseasiassa 28.7.2021 20:52
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Tuomittu monni: Joskus mietin, sattuuko fyysisesti olla Olli.
   Voi hyvin olla mahdollista. Jatkuva huonolaatuinen stressi aiheuttaa kipua, joka pahenee ajanmyötä. Helppoja esimerkkejä jatkuvat niska-hartia-pääkivut ja alaselkäkivut.

   Lainaa

  64. Itseasiassa 28.7.2021 20:56
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Janskuli: Katsoin joskus kauan sitten jonkun dokumentin tms jostain, jossa tutkittiin asiaa, että loukkaantuvatko jollain tavalla vammautuneet ihmiset oikeasti tuon tapaisista sanonnoista. Vastaus oli, että eivät.  Suurin osa esim jalkansa menettäneistä ovat joskus omistaneet molemmat jalat ja käyttäneet [...]
   Näin alkuperäisen keskustelun ja siellä aloittaja jossain vaiheessa täsmensi, ettei asiakas "ihan nii paljon ottanut hernettä nenään". Moka tässä taitaa olla aloittajan liiottelu.

   Lainaa

  65. Vaaraton kalkkuna 28.7.2021 21:25
   Tulos: -8 (12 ääntä)
   Sam: Ja miksi keksittäisiin uusi rokote sitä tappamista varten, eikö vaikka tetanus-piikki ajaisi saman asian, se annetaan jokaiselle säännöllisin väliajoin.
   Annetaanko? Missä mun?

   Lainaa

  66. Tulos: -2 (8 ääntä)
   se että häpeää että on sanonut amputoidulle ihmiselle että "olen ihan poikki" on täysin turhaa. Naurettavaa ainoastaan siltä rampalta alkaa viisasteleen kun kuitenkin kaikki tietää mitä kyseinen lause tarkoittaa. Vaikuttaa vaan sympatian hakemiselta

   Lainaa

  67. Hiiretön hai 29.7.2021 14:29
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Ennemmin ois pitäny loukkaantuu siitä, että aspa kehtaa noin näkyvästi ja vielä venytellen haukotella :D

   Lainaa

  68. Tulos: +18 (18 ääntä)
   Mallikas ahven: Ai jos asiakkaana sattuu olemaan ihminen jolla on amputoitu jalka, voi ottaa vähän vittuiluna tuon.
   Ottaako impotentti vittuiluna jos sanooa "ettei jaksa seistä"?

   Lainaa

  69. Tulos: +3 (3 ääntä)
   No ihan normaalia väsyneenä sanoa olevansa poikki. Eikö tuo muka ollut koskaan kuullut ennen? Turha ottaa nokkiin asioista mitä ei selvösti ole tarkotettu pahalla

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: amputoitu, bannit, esto, hinta, huoltoasema, jalka, kuva, laku, luontokuvat, mainos, poikki, potkut, power, rokote, sukulaku, ylläpito, yp