Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 91

Kaikki on Tarun vika.
Suurenna näkymä
Mielensäpahoittajat, osa 91

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kanneton mehiläinen 27.7.2021 0:43
   Tulos: +539 (567 ääntä)
   Ymmärrän, että nämä helteet ovat olleet inhottavia. Itsekin olen kärsinyt niistä koska en kestä kuumaa, vuokra-asunnossa on vaikeata saada ilmastointilaitetta asennettua, joten kämpässä on +29C helteillä kun pihalla on +32C, mutta en kyllä ole yhdellekään, joka kertoo, että nyt on ihanat helteet, käynyt aukomaan päätä. Ennemmän ärsyttää nämä henkilöt, jotka kertovat miten kaikkien oikeasti pitäisi nauttia näistä +32C helteistä ja miten nämä helteestä valittavat kohta valittavat kun on liian kylmä. Se, että itse nautin syksystä ja viileistä keleistä en koskaan valita muille, että näiden pitäisi nauttia juuri minun keleistäni. Tarulla on yhtä iso oikeus nauttia kuumista keleistä kuin minulla on oikeus nauttia viileistä keleistä. Vaikka Leena kuinka kärsii ja vanhukset kuolevat, se ei muuta säätä. Sitten kun Leenalle tulee viileät kelit, moni jäätyy lumihankeen, liukastuu ja kolauttaa päänsä, kolareita tulee kun tiet ovat liukkaat, Tarullakin on epämukavaa, mutta en usko, että Leena välittää silloin muista kun itsellä on hyvät oltavat.

   Lainaa

  2. Ilmeikäs hiiri 27.7.2021 1:20
   Tulos: -91 (235 ääntä)
   Voisin olla Leena. Helteiden jatkuessa yhä pidempää alkoi itkettää sääennustusten katseleminen ja lopulta tuli murhanhimo, kun vähän väliä joku tuli hehkuttamaan "onpa nyt ollut kivat säät". Kun tuli pari päivää vähän viileämpää, kommenttipalstalla joku oli jo valittelemassa, että onpa nyt vähän ikävää. Saattoi olla trolli, mutta oli mieli huutaa, että etkö ole ikinä tyytyväinen. Puut näyttävät kuin olisi jo alkusyksy: osassa puista on jo keltaiset lehdet ja osa on ehtinyt pudottaa lehtiä. Luonnon kärsiessä tuntuu älyvapaalta kehua näitä säitä. Onko kiva paistatella päivää kuolleella nurmikolla?

   Lainaa

  3. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 27.7.2021 1:32
   Tulos: +225 (245 ääntä)
   Nää lämmöt passaa mulle ihan hyvin, vaikka semmoinen tasainen +24 olisi ehkä paras, mutta kuivuus on luonnon kannalta kurjaa. Mutta etteikö saisi nauttia sellaisista keleistä kuin itse tykkää, koska joku muu kärsii samaisesta kelistä? Tällä logiikalla kaikkia säitä pitäisi vihata, kun aina joku niistä kärsii.

   Lainaa

  4. Tulos: +290 (294 ääntä)
   Jaaha, Taru siis hieroi taikalamppua, toivoi hellettä ja on täten syypää länteen osoittavan yksiöni kuumuuteen. Hallituksen täytyy saada joku roti näihin taikalamppujen väärinkäyttöihin.

   Lainaa

  5. Tulos: -47 (117 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Nää lämmöt passaa mulle ihan hyvin, vaikka semmoinen tasainen +24 olisi ehkä paras, mutta kuivuus on luonnon kannalta kurjaa. Mutta etteikö saisi nauttia sellaisista keleistä kuin itse tykkää, koska joku muu kärsii samaisesta kelistä? Tällä logiikalla kaikkia säitä pitäisi vihata, kun aina joku niistä kärsii.
   Lisää bensaa koneeseen ja tehtaita sekä hiilivoimaloita pystyyn, niin kyllä tänne "kylmään" pohjolaankin saadaan tasainen 24 asteen lämpötila.

   Lainaa

  6. Tulos: -275 (325 ääntä)
   Kyllä harmittais olla joku köyhä jolla ei ole ilmalämpöpumppua. Onneksi on massia asua omakotitalossa ja nauttia jopa 18-asteisesta sisäilmasta, kun ulkona on +30-asteinen helle. Muistakaahan sitten kaikki, että elämä on valintojen maailma.

   Lainaa

  7. Tornipöllö 27.7.2021 3:21
   Tulos: +219 (225 ääntä)
   Sääliksi käy Pirjoa. Tuo Titanicin loppukohtaushan on varmaan yksi kaikkien aikojen eniten meemejä synnyttäneistä leffakohtauksista, joten saa olla aika varovainen ettei netissä törmää huonoa fiilistä aiheuttaviin kuviin.

   Lainaa

  8. Tuuleton meduusa 27.7.2021 3:28
   Tulos: +163 (173 ääntä)
   TT1000: Kyllä harmittais olla joku köyhä jolla ei ole ilmalämpöpumppua. Onneksi on massia asua omakotitalossa ja nauttia jopa 18-asteisesta sisäilmasta, kun ulkona on +30-asteinen helle. Muistakaahan sitten kaikki, että elämä on valintojen maailma.
   Mulla on ihan kerrostalossa vuokrakämpässä siirrettävä ilmastointilaite. Mukava ihan näin työttömänäkin köllötellä sohvalla mukavassa ilmantilassa.

   Lainaa

  9. Vaikuttava metsämarja 27.7.2021 3:58
   Tulos: -24 (64 ääntä)
   TT1000: Kyllä harmittais olla joku köyhä jolla ei ole ilmalämpöpumppua. Onneksi on massia asua omakotitalossa ja nauttia jopa 18-asteisesta sisäilmasta, kun ulkona on +30-asteinen helle. Muistakaahan sitten kaikki, että elämä on valintojen maailma.
   Ite en oo pumppua jättäny hankkimatta varattomuuden takia, vaan lähinnä siksi, että mulla kuluu sähköä 3-5kw/päivä ympäri vuoden 100m2 omakotitalossa - eli naurettavan vähän - joten olen laskenut, että ei kannata ilmalämpöpumppua hankkia näillä sähkön hinnoilla. 
   Ulkona on tilaa ja viileää rakennusta nukkua, jos sisätilat menee tuskallisen kuumaksi. Ja kyllä, nyt kesähelteillä sisällä oli +29'C, parhaimmillaan pari kesää sitten +36'C, että sen suhteen kokemusta on kuumasta asunnosta. Onni on asua hehtaarien omalla tonteilla, joten talvellakin saa lämmityksen ilmaiseks omasta metästä,tai jos laiskottaa, niin en ole pitänyt ilpon hankkimista taloudellisesti järkevänä ainoastaan hetkellisen avuntarpeen vuoksi.

   Lainaa

  10. Tulos: -74 (98 ääntä)
   Vaikuttava metsämarja: Ite en oo pumppua jättäny hankkimatta varattomuuden takia, vaan lähinnä siksi, että mulla kuluu sähköä 3-5kw/päivä ympäri vuoden 100m2 omakotitalossa - eli naurettavan vähän - joten olen laskenut, että ei kannata ilmalämpöpumppua hankkia näillä sähkön hinnoilla.  Ulkona on tilaa ja viileää [...]
   Varattomien puhetta tommonen, kyllä ne hilavitkuttimet hommataan ihan elämänlaadun parantamisen vuoksi, vaikka sitten vain hetken helpotukseksi. Eikä se sähkökään niin paljoa maksa, että kannattaisi jättää ostamatta. Eri asia se on sitten jos ei ole pitoa, sillon kannattaa hikoilla.

   Lainaa

  11. Mukava Norppa 27.7.2021 5:03
   Tulos: +219 (235 ääntä)
   TT1000: Kyllä harmittais olla joku köyhä jolla ei ole ilmalämpöpumppua. Onneksi on massia asua omakotitalossa ja nauttia jopa 18-asteisesta sisäilmasta, kun ulkona on +30-asteinen helle. Muistakaahan sitten kaikki, että elämä on valintojen maailma.
   Pakko kysyä: ootko sä todella aikuinen, omia tuloja saava ihminen? Meinaan tän lesoilun tason perusteella olettaisin ennemmin teiniä, joka kokee tarvetta keulia täysin tuntemattomille ihmisille isin ja äitin maksamasta ilmalämpöpumpusta.

   Lainaa

  12. Kahen kilon kalori 27.7.2021 6:39
   Tulos: -40 (68 ääntä)
   Jos tuossa on Johannan mielestä mustaa huumoria, hän ei ole mustan huumorin ystävä.

   Lainaa

  13. Kummikäki 27.7.2021 7:32
   Tulos: +157 (161 ääntä)
   Tanita: Naiset on vaan niin vitun tyhmiä
   Mutta onneksi sinä annat itsestäsi älykkään ja hienostuneen vaikutelman.

   Lainaa

  14. Ahkera kyyhky 27.7.2021 7:33
   Tulos: -25 (61 ääntä)
   Just parhaat kelit olla ulkona töissä 🎢🎡🎠😍

   Lainaa

  15. Tahdistamaton keiju 27.7.2021 7:49
   Tulos: +36 (66 ääntä)
   Kanneton mehiläinen: Ymmärrän, että nämä helteet ovat olleet inhottavia. Itsekin olen kärsinyt niistä koska en kestä kuumaa, vuokra-asunnossa on vaikeata saada ilmastointilaitetta asennettua, joten kämpässä on +29C helteillä kun pihalla on +32C, mutta en kyllä ole yhdellekään, joka kertoo, että nyt on ihanat helteet, [...]
   Totta. Vaikka toki helteet tappaa enemmän ihmisiä kuin lumi ja pakkanen. Suomessa siis. Ja onhan kylmältä ilmalta huomattavasti helpompi suojautua.

   Lainaa

  16. Tahdistamaton keiju 27.7.2021 7:51
   Tulos: -9 (77 ääntä)
   Tornipöllö: Sääliksi käy Pirjoa. Tuo Titanicin loppukohtaushan on varmaan yksi kaikkien aikojen eniten meemejä synnyttäneistä leffakohtauksista, joten saa olla aika varovainen ettei netissä törmää huonoa fiilistä aiheuttaviin kuviin.
   Vähän ärsyttää ne meemit kun ihmiset ei tunnu oikeasti ymmärtävän miksi se Jack ei siihen oven päälle mennyt. Ei ollut mahtumisesta kyse, vaan siitä ettei se ois kannatellut kumpaakin. Ihan näin vaan ohimennen. :D

   Lainaa

  17. Tukintolvana 27.7.2021 7:57
   Tulos: +126 (134 ääntä)
   TT1000: Kyllä harmittais olla joku köyhä jolla ei ole ilmalämpöpumppua. Onneksi on massia asua omakotitalossa ja nauttia jopa 18-asteisesta sisäilmasta, kun ulkona on +30-asteinen helle. Muistakaahan sitten kaikki, että elämä on valintojen maailma.
   Kyllä, valitsin sairastua ja elää sen takia köyhyysrajalla koska sairaille jotka eivät kykene käymään töissä ei kannata maksaa tukia niin että elämästä voisi nauttia. Tää oli elämäni paras valinta sairastua!
   Tai sitten voit ottaa pääsi pois perseestä ja miettiä, että köyhyyteen on olemassa monenlaisia syitä. Onhan se kiva lesoilla rahalla.

   Lainaa

  18. karvaturpa 27.7.2021 8:01
   Tulos: -81 (125 ääntä)
   Voi kamala ku on kerrankin Suomessa lämmintä niin heti kaikki vanhukset heittää lusikan nurkkaan. Mitenkäs tuolla etelämmässä päin maapalloa? siellä ei varmaan ole enää yhtään vanhusta hengissä ollut aikoihin.

   Lainaa

  19. Halventava kalkkuna 27.7.2021 8:14
   Tulos: +104 (104 ääntä)
   Mukava Norppa: Pakko kysyä: ootko sä todella aikuinen, omia tuloja saava ihminen? Meinaan tän lesoilun tason perusteella olettaisin ennemmin teiniä, joka kokee tarvetta keulia täysin tuntemattomille ihmisille isin ja äitin maksamasta ilmalämpöpumpusta.
   Trolli se on.

   Lainaa

  20. Alustettu kettu 27.7.2021 8:17
   Tulos: +67 (99 ääntä)
   Lowkey masentaa, kun tietää näiden helteiden syyn olevan ilmastonmuutos, muuten varmaan itsekin iloitsisin, ennen vanhaan +25 astetta oli luksusta. Tämä Pirkanmaalla asuvan henkilön näkökulmasta, tiedän ettei päde kaikkiin asuinpaikasta riippuen. Nämä lämpötilat alkavat olemaan todennäköisesti jo pysyviä, esim. syksyn koleammat kelit alkaa joka vuosi vasta syyskuun loppupuolella/lokakuun alussa ja joulut ovat lumettomia, kaikki mitä sataa yleensä sulaa pois. Talven lumet tulevat yleensä kunnolla vasta tammikuussa. Tämä on varmaan jo 3. erittäin kuuma kesä putkeen, missä lämmöt ovat olleet suurimman osan ajasta yli +25 (vähintään asunnoissa, missä ei sitä ilmalämpöpumppua ole).

   Lainaa

  21. Monitoroimaton juhta 27.7.2021 8:25
   Tulos: +44 (44 ääntä)
   Mukava Norppa: Pakko kysyä: ootko sä todella aikuinen, omia tuloja saava ihminen? Meinaan tän lesoilun tason perusteella olettaisin ennemmin teiniä, joka kokee tarvetta keulia täysin tuntemattomille ihmisille isin ja äitin maksamasta ilmalämpöpumpusta.
   Napakymppiin.

   Lainaa

  22. Tulos: +74 (78 ääntä)
   Noiden huonekasvien tilalle vois laittaa myös sellaset sohvien koristetyynyt.

   Lainaa

  23. Tulos: +78 (88 ääntä)
   Asioilla on tyypillisesti monta puolta. Jos kaikkien pitäisi inhota kaikkea, mikä aiheuttaa vahinkoa edes joillekin, elämästä ei saisi koskaan nauttia miltään osin. Tämä helleloukkaantujakin todennäköisesti käyttää moottorikulkuneuvoja jossain muodossa, vaikka ne tappavat ihmisiä onnettomuuksissa. Hän varmaan myös kokee mielihyvää syödessään vatsansa täyteen maukasta ruokaa, vaikka jotkut jossain kuolevat samana päivänä nälkään. Myötäkärsimys ei ole epäitsekäs teko. Se ei ole läsnäoloa kenellekään, se ei ole kenellekään avuksi tai helpotukseksi. Se ei lisää maailmaan mitään hyvää. Eikö muutenkin ole loogisempaa ottaa huonoistakin asioista edes se ilo irti, mikä saatavissa on? Sellaistahan koko elämä on; syntymä on kuolemantuomio. Joten kuolemantuomionako tässä pitäisi koko elämä nähdä? Saako tehdä jotain kivaa ennen täytäntöönpanoa?

   Lainaa

  24. Tulos: +25 (31 ääntä)
   Selvä, palan siis helvetissä. Onkohan siellä tarpeeksi lämmin?

   Lainaa

  25. Paperiton hirvi 27.7.2021 10:00
   Tulos: +63 (79 ääntä)
   Tahdistamaton keiju: Vähän ärsyttää ne meemit kun ihmiset ei tunnu oikeasti ymmärtävän miksi se Jack ei siihen oven päälle mennyt. Ei ollut mahtumisesta kyse, vaan siitä ettei se ois kannatellut kumpaakin. Ihan näin vaan ohimennen. :D
   Myytinmurtajat testas ettå olis molemmat kannatellut. Joten shittiä jauhat.

   Lainaa

  26. Tulos: +42 (50 ääntä)
   TT1000: Kyllä harmittais olla joku köyhä jolla ei ole ilmalämpöpumppua. Onneksi on massia asua omakotitalossa ja nauttia jopa 18-asteisesta sisäilmasta, kun ulkona on +30-asteinen helle. Muistakaahan sitten kaikki, että elämä on valintojen maailma.
   Kyllä harmittaisi olla joku idiootti, joka asuu huonosti suunnitellussa talossa, jota on koneellisesti viilennettävä pienelläkin helteellä. Minun taloni on siten rakennettu, että pysyy kesällä viileänä ja talvella lämpimänä, ja vaikka se ilmalämpöpumppu onkin (joka nykyään käyttää uskomattoman vähän sähköä hyötysuhteen nähden, tiedoksi sille joka sähkönkulutusta pohti) niin ei sitä tarvitse käyttää kesällä käytännössä lainkaan ellei jostain syystä halua viilennystä vaikka kuntoilun jälkeen. Sitä varten tosin on järvi jonne pulahtaa. 
   Kyllä tää taisi olla huono trolli.

   Lainaa

  27. Tulos: +7 (19 ääntä)
   TT1000: Kyllä harmittais olla joku köyhä jolla ei ole ilmalämpöpumppua. Onneksi on massia asua omakotitalossa ja nauttia jopa 18-asteisesta sisäilmasta, kun ulkona on +30-asteinen helle. Muistakaahan sitten kaikki, että elämä on valintojen maailma.
   Ois kai tässä vara ostaa vaikka kymmenen, mutta se pumppu ei maksa koskaan itteään takas ni en oo nähny tarpeelliseksi.

   Lainaa

  28. Priima paprika 27.7.2021 11:49
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Pirjolla meni vähän fiilis

   Lainaa

  29. Väritön kala 27.7.2021 12:29
   Tulos: +57 (57 ääntä)
   TT1000: Kyllä harmittais olla joku köyhä jolla ei ole ilmalämpöpumppua. Onneksi on massia asua omakotitalossa ja nauttia jopa 18-asteisesta sisäilmasta, kun ulkona on +30-asteinen helle. Muistakaahan sitten kaikki, että elämä on valintojen maailma.
   Onneksi sulla on massia kun järkeä ei ole siunaantunut. Sehän nyt olisi hirveää haaskausta jos olisit sekä köyhä että tyhmä.

   Lainaa

  30. Räkäpää 27.7.2021 12:45
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Vaakku: Selvä, palan siis helvetissä. Onkohan siellä tarpeeksi lämmin?
   Riippuu siitä, voittaako SaiPa suomen mestaruutta.

   Lainaa

  31. Arkkienkeli 27.7.2021 13:36
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Helle on paistanut "Leenan" aivosolut?

   Lainaa

  32. Tulos: -24 (30 ääntä)
   Tornipöllö: Sääliksi käy Pirjoa. Tuo Titanicin loppukohtaushan on varmaan yksi kaikkien aikojen eniten meemejä synnyttäneistä leffakohtauksista, joten saa olla aika varovainen ettei netissä törmää huonoa fiilistä aiheuttaviin kuviin.
   Eikä se ole mustaa huumoria jos kyse on elokuvasta. Ei vaan mene siihen mitenkään.

   Lainaa

  33. Tulos: -50 (56 ääntä)
   Mukava Norppa: Pakko kysyä: ootko sä todella aikuinen, omia tuloja saava ihminen? Meinaan tän lesoilun tason perusteella olettaisin ennemmin teiniä, joka kokee tarvetta keulia täysin tuntemattomille ihmisille isin ja äitin maksamasta ilmalämpöpumpusta.
   Itseasiassa olen ja arvaapa mitä? Mulla on jopa kaksi ilmalämpöpumppua, koska pitäähän myös mun autolla olla hyvä olla siellä tallissa. Ai että, lyhyessä ajassa täyttyi tämäkin kommenttiosio kaikenmaailman varattomien itkusta, mitä sulosävelmiä.

   Lainaa

  34. Tulos: -6 (18 ääntä)
   Tips: Kyllä harmittaisi olla joku idiootti, joka asuu huonosti suunnitellussa talossa, jota on koneellisesti viilennettävä pienelläkin helteellä. Minun taloni on siten rakennettu, että pysyy kesällä viileänä ja talvella lämpimänä, ja vaikka se ilmalämpöpumppu onkin (joka nykyään käyttää uskomattoman vähän [...]
   Haluisin kuulla et mitenkäs se sun kämppäs on sitte rakennettu, että kovilla helteillä pysyy viileenä ja talvella lämpösenä?

   Lainaa

  35. Tulos: -39 (43 ääntä)
   Tips: Kyllä harmittaisi olla joku idiootti, joka asuu huonosti suunnitellussa talossa, jota on koneellisesti viilennettävä pienelläkin helteellä. Minun taloni on siten rakennettu, että pysyy kesällä viileänä ja talvella lämpimänä, ja vaikka se ilmalämpöpumppu onkin (joka nykyään käyttää uskomattoman vähän [...]
   Missähän kellarissa sä oikein asut? Eikö sulla ollut varaa ikkunoihin, vai eikö aurinko vain paista valehtelevan köyhän torppaan? Voin vain kuvitella mikä homeinen muovipussi siellä on hyvin sulle suunniteltu, kun menee noin tunteisiin varakkaiden mukavuusvehkeet :)

   Lainaa

  36. Tulos: -40 (42 ääntä)
   Halventava kalkkuna: Trolli se on.
   Siltähän se voi varattomille vaikuttaa.

   Lainaa

  37. Tauoton metso 27.7.2021 23:53
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Paperiton hirvi: Myytinmurtajat testas ettå olis molemmat kannatellut. Joten shittiä jauhat.
   Myytinmurtajien testauksessa Jackin ja Rosen olisi pitänyt laittaa pelastusliivit oven alle niin silloin ovi olisi pystynyt pysymään pinnalla molemmat kyydissä. Ehkä teoriassa toimiva ratkaisu mutta jos nyt lähdetään tälle tielle niin siinä paniikissa ja shokissa ei varmastikaan tällainen operaatio olisi tullut mieleen...

   Lainaa

  38. King Arthur 28.7.2021 3:24
   Tulos: +1 (15 ääntä)
   Millä tavalla romanttinen fiktio on sosiaalipornoa?? Termillä tarkoitetaan mässäilyä todellisen maailman kurjuudella, todellisten ihmisten kustannuksilla. Tyylin Boy With An Arse For A Face.

   Lainaa

  39. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 28.7.2021 4:48
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Toj Karin: Lisää bensaa koneeseen ja tehtaita sekä hiilivoimaloita pystyyn, niin kyllä tänne "kylmään" pohjolaankin saadaan tasainen 24 asteen lämpötila.
   No ei reaalimaailmassa tietenkään. Mutta jos sais päättää ilman ilmastokatastrofeja, noin niinkuin mielikuvituksen kanssa pelaten.

   Lainaa

  40. Televisioton herne 28.7.2021 9:41
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   TT1000: Kyllä harmittais olla joku köyhä jolla ei ole ilmalämpöpumppua. Onneksi on massia asua omakotitalossa ja nauttia jopa 18-asteisesta sisäilmasta, kun ulkona on +30-asteinen helle. Muistakaahan sitten kaikki, että elämä on valintojen maailma.
   Elämä on vain sattuman kauppaa. Kun lama syvenee ja talouskriisit alkavat kurittaa maailmaa, joudut valitsemaan, luovutko autosta vai ilmalämpöpumpusta. Ehkä joudut luopumaan molemmista. Et ole yli-ihminen, olet vain onni-ihminen.

   Lainaa

  41. Kiistaton meduusa 28.7.2021 17:08
   Tulos: 0 (14 ääntä)
   Alustettu kettu: Lowkey masentaa, kun tietää näiden helteiden syyn olevan ilmastonmuutos, muuten varmaan itsekin iloitsisin, ennen vanhaan +25 astetta oli luksusta. Tämä Pirkanmaalla asuvan henkilön näkökulmasta, tiedän ettei päde kaikkiin asuinpaikasta riippuen. Nämä lämpötilat alkavat olemaan todennäköisesti jo [...]
   On niitä helteitä ollut ennenkin. Jopa lämpimämpää.

   Lainaa

  42. Paperiton mandariini 28.7.2021 18:51
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Tykkään ottaa pari kylmää olutta silloin tällöin, eli olen vastuussa alkohostien ongelmista.

   Lainaa

  43. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Tauoton metso: Myytinmurtajien testauksessa Jackin ja Rosen olisi pitänyt laittaa pelastusliivit oven alle niin silloin ovi olisi pystynyt pysymään pinnalla molemmat kyydissä. Ehkä teoriassa toimiva ratkaisu mutta jos nyt lähdetään tälle tielle niin siinä paniikissa ja shokissa ei varmastikaan tällainen operaatio olisi tullut mieleen...
   Leffassa Jack myös yrittää nousta oven päälle, mutta se ei pysy pinnalla, jolloin Jack jättäytyy veden varaan.

   Lainaa

  44. Klani ananas 28.7.2021 20:00
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   karvaturpa: Voi kamala ku on kerrankin Suomessa lämmintä niin heti kaikki vanhukset heittää lusikan nurkkaan. Mitenkäs tuolla etelämmässä päin maapalloa? siellä ei varmaan ole enää yhtään vanhusta hengissä ollut aikoihin.
   Kyllä sielläkin kuumuuteen kuollaan, että turha yritys. Eikä muuten kaikki ole edes vanhuksia.

   Lainaa

  45. Pahansuopa kotieläin 28.7.2021 20:48
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   TT1000: Itseasiassa olen ja arvaapa mitä? Mulla on jopa kaksi ilmalämpöpumppua, koska pitäähän myös mun autolla olla hyvä olla siellä tallissa. Ai että, lyhyessä ajassa täyttyi tämäkin kommenttiosio kaikenmaailman varattomien itkusta, mitä sulosävelmiä.
   Ehkä heikointa provoa pitkään aikaan. Tai siis samaa, mitä on jo nähty pitkän aikaa. Tuo oli uutta joskus 90-luvulla, mutta mitäpä sinä siitä tietäisit. Palataan asiaan sitten kun et enää jaa vuokrakerrostalokaksiossa sänkyä äitisi kanssa.

   Lainaa

  46. Masentunut kukka (Pluri) 28.7.2021 22:49
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Paperiton hirvi: Myytinmurtajat testas ettå olis molemmat kannatellut. Joten shittiä jauhat.
   No mutta ne oli siinä elokuvassa oikeasti siinä niin eiköhän ne kaikkensa yrittänyt.

   Lainaa

  47. Tuhoisa satuhahmo 28.7.2021 23:10
   Tulos: -7 (17 ääntä)
   Paperiton hirvi: Myytinmurtajat testas ettå olis molemmat kannatellut. Joten shittiä jauhat.
   Ai että ihan Myytinmurtajat testasi :) No sittenhän sen on oltava faktaa. =)

   Lainaa

  48. Rikkoutunut bataatti 28.7.2021 23:45
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   En mä mitään säitä pysty hallitsee, mä oon lentäjä

   Lainaa

  49. Tulos: -17 (17 ääntä)
   Pahansuopa kotieläin: Ehkä heikointa provoa pitkään aikaan. Tai siis samaa, mitä on jo nähty pitkän aikaa. Tuo oli uutta joskus 90-luvulla, mutta mitäpä sinä siitä tietäisit. Palataan asiaan sitten kun et enää jaa vuokrakerrostalokaksiossa sänkyä äitisi kanssa.
   Cope, varattomat ne vaan jaksaa vieläkin itkeä. Kyllä tässä jo näkee että asiat on hyvin, kun pidetään näinkin simppelejä juttuja ihan mahdottomana.

   Lainaa

  50. Arvaamaton arkkitehti 29.7.2021 8:45
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Woodrow: Leffassa Jack myös yrittää nousta oven päälle, mutta se ei pysy pinnalla, jolloin Jack jättäytyy veden varaan.
   Mä olen aina ajatellut tän kohdan leffassa niin, että kahden henkilön nouseminen kelluvan asian päälle on aika haastavaa, varsinkin tosi kohmeisena. Olen verrannut asiaa siihen, että meillä oli siskon kanssa pienenä iso, kahden hengen uimapatja. Uimapatjalle oli tosia vaikea päästä ilman että se kippaa nurin, jos sen päällä oli jo joku. Ja olimme sentään aika ketteriä lapsia, ja vesikään ei ollut järin kylmää. Leffassa, kun Jack yrittää nousta oven/tms palan päälle, lähtee se kippaamaan ihan samantyylisesti, kuin meidän uimapatjamme aikoinaan.

   Lainaa

  51. Tulos: +7 (11 ääntä)
   TT1000: Missähän kellarissa sä oikein asut? Eikö sulla ollut varaa ikkunoihin, vai eikö aurinko vain paista valehtelevan köyhän torppaan? Voin vain kuvitella mikä homeinen muovipussi siellä on hyvin sulle suunniteltu, kun menee noin tunteisiin varakkaiden mukavuusvehkeet :)
   Luetun ymmärtäminen kun selkeästi mainitsin että ilp löytyy mutta sitä ei tarvitse koko kesää huudattaa. Löytyy ihan kaksi omistustaloa, molemmissa huomioitu ikkunoiden suuntaus ja terveet rakennusmateriaalit, ei ole niin vaikeaa. Toisessa yläkerta lämpenee hieman mutta onneksi on järvi jossa vilvoitella.

   Lainaa

  52. Vaikeudeton sakaali 29.7.2021 14:04
   Tulos: -10 (20 ääntä)
   Tips: Luetun ymmärtäminen kun selkeästi mainitsin että ilp löytyy mutta sitä ei tarvitse koko kesää huudattaa. Löytyy ihan kaksi omistustaloa, molemmissa huomioitu ikkunoiden suuntaus ja terveet rakennusmateriaalit, ei ole niin vaikeaa. Toisessa yläkerta lämpenee hieman mutta onneksi on järvi jossa vilvoitella.
   Heh heh. Vai ihan omistustaloja. Se teissä valehtelijoissa on hauskaa että AINA ennemmin tai myöhemmin tyritte kun ette ymmärrä edes perustermejä, mutta ette osaa lopettaakaan ajoissa.

   Lainaa

  53. Creeplokki 30.7.2021 2:43
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Lähdetään siitä, että se ei ole ovi.

   Lainaa

  54. Tulos: +11 (11 ääntä)
   TT1000: Cope, varattomat ne vaan jaksaa vieläkin itkeä. Kyllä tässä jo näkee että asiat on hyvin, kun pidetään näinkin simppelejä juttuja ihan mahdottomana.
   Säälittävää vinkumista. Jos sulla olisi oikeasti rahaa, niin siitä ei tarvitsisi täällä lesoilla.

   Lainaa

  55. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Kanneton mehiläinen: Ymmärrän, että nämä helteet ovat olleet inhottavia. Itsekin olen kärsinyt niistä koska en kestä kuumaa, vuokra-asunnossa on vaikeata saada ilmastointilaitetta asennettua, joten kämpässä on +29C helteillä kun pihalla on +32C, mutta en kyllä ole yhdellekään, joka kertoo, että nyt on ihanat helteet, [...]
   Eikö asunnossa aukea yksikään ikkuna josta ilmastointilaitteen putken saa ulos? Vaikka ikkuna olisi kokoa 2m * 2m niin homma onnistuisi jos vaan viitsii.

   Lainaa

  56. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tarulla kyllä nyt on vähän linja siinä ja siinä. Osa esimerkiksi toivoo kovia ukkosia ja myrskyjä, mutta eivät suostu kantamaan vastuuta toivomuksistaan. Ne ovat itsellekin aiheuttaneet paljon vahinkoja, mutta ukkosten toivojat eivät muka ole niistä vastuussa.

   Lainaa

  57. Tulos: -1 (1 ääni)
   Rasittava tuo mustan huumorin omaava akka. Jos kerran toinen pahoitti mielensä tuosta kuvasta ni sitten se pahoitti, ihan turha väittää vastaan vaikka kuinka olis "mustan huumorin ystävä anycase" Rasittava tuo hellenatsi. Kyllä olisin hieronu ton naamaan kuinka nautin helteistä ja tuon kärsimys saa mut voimaan.

   Lainaa

  58. Leso harakka 3.2.2022 19:26
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Kalaaab: Rasittava tuo mustan huumorin omaava akka. Jos kerran toinen pahoitti mielensä tuosta kuvasta ni sitten se pahoitti, ihan turha väittää vastaan vaikka kuinka olis "mustan huumorin ystävä anycase" Rasittava tuo hellenatsi. Kyllä olisin hieronu ton naamaan kuinka nautin helteistä ja tuon kärsimys saa mut voimaan.
   Niin, minustakaan ei olisi tarvinnut mainita olevans mustan huumorin ystävä, koska onhan tuollainen nyt ihan helvetin kaukana mustasta huumorista. Aina löytyy joku joka pahoittaa mielensä. Idioottia silti on pahoittaa mielensä elokuvasta vain siksi, että sattuu tykkäämään siitä. Jännästi kuitenkin tuo helteistä puhumisesta mielensä pahoittanut ei sinusta ollenkaan ole sama asia kuin tuon leffasta mielensä pahoittaneen tapauksesta. Olisko yhtään mitenkään sellainen omaan napaan tuijotus meneillään?

   Lainaa

  59. Gabriel DJ 4.4.2022 2:34
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Vaikuttava metsämarja: Ite en oo pumppua jättäny hankkimatta varattomuuden takia, vaan lähinnä siksi, että mulla kuluu sähköä 3-5kw/päivä... 
   Siis jatkuva kulutus 3-5kW? Vai menikö yksiköt sekaisin?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: elokuvat, helle, kasvit, kesä, kuuma, kuva, sää, titanic, vanhukset