Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 501

Olen ymmärtänyt hashtagin aivan väärin.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 501

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Toj Karin 1.7.2021 0:34
   Tulos: +311 (351 ääntä)
   Tuo artikkelin nosto kuvastaa hyvin nykypäivän journalistista tasoa. Jopa Yle sortuu melkein joka päivä mitä typerimpiin puolivalheellisiin klikkiotsikoihin, vaikka sen pitäisi olla edellä kävijä kansakunnan medialukutaidon ja kielenhuollon kehittäjänä ja ylläpitäjänä.

   Lainaa

  2. Tulos: +97 (129 ääntä)
   Pieni puna nous kasvoille kun luin ton #notallman. Saattanut itsekin sen tulkita noin jos on tullut netissä vastaan. En ollut perehtynyt asiaan yhtään ja nyt sivistin itseäni.

   Lainaa

  3. traumcity 1.7.2021 2:02
   Tulos: -59 (219 ääntä)
   Mä en edes tiedä mitä edes tarkoittaa hashtagilla merkitty viesti. En oo ikinä ainuttakaan hashtagia mihinkään tarvinnut, enkä tiedä mihin niitä käytetään, saati että osaisin nimetä ainuttakaan sellaista. Taisin jäädä ysärille.

   Lainaa

  4. Tulos: -96 (120 ääntä)
   Nyt täytyy myöntää että meni tuo uutisjuttu täysin ohi, en ymmärrä mikä siinä on mokana.

   Lainaa

  5. Tulos: +142 (284 ääntä)
   traumcity: Mä en edes tiedä mitä edes tarkoittaa hashtagilla merkitty viesti. En oo ikinä ainuttakaan hashtagia mihinkään tarvinnut, enkä tiedä mihin niitä käytetään, saati että osaisin nimetä ainuttakaan sellaista. Taisin jäädä ysärille.
   Harvemmin on kovin kehuttavaa, ettet seuraa yhteiskuntaa tai suosittuja ilmiöitä edes sen vertaa, että tietäisit mitä ne ovat.

   Lainaa

  6. Tulos: +119 (125 ääntä)
   Toj Karin: Tuo artikkelin nosto kuvastaa hyvin nykypäivän journalistista tasoa. Jopa Yle sortuu melkein joka päivä mitä typerimpiin puolivalheellisiin klikkiotsikoihin, vaikka sen pitäisi olla edellä kävijä kansakunnan medialukutaidon ja kielenhuollon kehittäjänä ja ylläpitäjänä.
   Eniten sattuu, että tuo klikkiotsikko on vielä tuollaisen "Hyvin sanottu" -otsikon alla.

   Lainaa

  7. Spesifi orava 1.7.2021 7:08
   Tulos: +214 (214 ääntä)
   Pakko myöntää että artikkelin otsikko nauratti. Eikö kukaan oikolue nuita?

   Lainaa

  8. jukkapalmu 1.7.2021 7:27
   Tulos: -171 (223 ääntä)
   Nykyään kun pitää aina hakemalla hakea jotain mistä loukkaantuu, koska halutaan olla se "Special snowflake" joka huomaa ne vääryydet ja eriarvoisuudet, joka sitten johtaa esim. siihen että liikennemerkeistä poistettiin kaikki naishahmot niin nyt loukkaannun siitä että tuo musta on isompi!!!!!! Miksi aina musta on isompi!??!?!?

   Lainaa

  9. Lorvaileva kilpikonna 1.7.2021 7:57
   Tulos: +196 (238 ääntä)
   jukkapalmu: Nykyään kun pitää aina hakemalla hakea jotain mistä loukkaantuu, koska halutaan olla se "Special snowflake" joka huomaa ne vääryydet ja eriarvoisuudet, joka sitten johtaa esim. siihen että liikennemerkeistä poistettiin kaikki naishahmot niin nyt loukkaannun siitä että tuo musta on isompi!!!!!! Miksi aina musta on isompi!??!?!?
   Hieno tämä liikennemerkki homma joka vedetään esiin joka tilanteessa. Harmi ettei siinä ollut millään lailla kyse siitä että merkeistä pitää tehdä sukupuolineutraalit, vaan tarkoitus oli uudistaa ja selkeyttää. Joku toimittaja sitten keksi että tästähän saa hyvän otsikon, ja nyt se on sitten yleisesti uskottu faktana.

   Lainaa

  10. Hemmoteltu varis 1.7.2021 7:58
   Tulos: -36 (114 ääntä)
   Minäkään en tiedä miten hashtagia käytetään enkä edes ole kiinnostunut tietämään. Enkä käytä facebookkia tms. Internettiä olen käyttänyt 34 vuotta.

   Lainaa

  11. Säädötön kyyhky 1.7.2021 8:44
   Tulos: +171 (193 ääntä)
   jukkapalmu: Nykyään kun pitää aina hakemalla hakea jotain mistä loukkaantuu, koska halutaan olla se "Special snowflake" joka huomaa ne vääryydet ja eriarvoisuudet, joka sitten johtaa esim. siihen että liikennemerkeistä poistettiin kaikki naishahmot niin nyt loukkaannun siitä että tuo musta on isompi!!!!!! Miksi aina musta on isompi!??!?!?
   Tällähän ei tosiaan ollut mitään tekemistä minkään loukkaantumisen tai vaikkapa sukupuolineutraaliuden kanssa. Merkkejä yksinkertaistettiin ja yhtenäistettiin muiden maiden kanssa merkkien selkeyden takia ja se myötä voidaan mm. autojen automaattiohjausta ja -kuljetusta kehittää eteenpäin.
   Joku nuivastolainen toimittaja on vain keksinyt, että tämän(kin) täytyy olla tasa-arvoon ja sukupuolineutraaliuteen liittyvä asia (koska mitäpä muutakaan mikään muutos heidän maailmassaan olisi) ja nyt tämä valhe on vallannut maan. Halleluja sentään 🙄

   Lainaa

  12. Tulos: -9 (41 ääntä)
   Pitäisikö maailman tolasta nyt syyttää klikkiotsikoivia toimittajia, jotka kisaavat leipänsä perässä typerimmistä tavoista jallittaa lukijoita, vai lukijoista jotka eivät jaksa ajatella vaan klikkailevat otsikoita yksinkertaisimpien impulssiensa perässä? Vapailla markkinoilla on lopunperin sama idea kuin vapaassa demokratiassa: lopputuloksena voi olla ihan mitä tahansa, mutta kansa saa sitä mitä ansaitsee.

   Lainaa

  13. Tulos: -52 (96 ääntä)
   Hff: Harvemmin on kovin kehuttavaa, ettet seuraa yhteiskuntaa tai suosittuja ilmiöitä edes sen vertaa, että tietäisit mitä ne ovat.
   Someorja.

   Lainaa

  14. Sinertävä hilleri 1.7.2021 9:24
   Tulos: +94 (96 ääntä)
   TheAmokz: Nyt täytyy myöntää että meni tuo uutisjuttu täysin ohi, en ymmärrä mikä siinä on mokana.
   Jos selkeytän:
   Rasismi on muutakin kuin herjauksia – Nasim kannustaa siirtymään puheesta tekoihin. 

   Lainaa

  15. Sinertävä hilleri 1.7.2021 9:25
   Tulos: +65 (69 ääntä)
   traumcity: Mä en edes tiedä mitä edes tarkoittaa hashtagilla merkitty viesti. En oo ikinä ainuttakaan hashtagia mihinkään tarvinnut, enkä tiedä mihin niitä käytetään, saati että osaisin nimetä ainuttakaan sellaista. Taisin jäädä ysärille.
   Olet jäänyt ysärille, mutta hashtagien kohdalla et ole menettänyt mitään.

   Lainaa

  16. Tulos: +106 (120 ääntä)
   jukkapalmu: Nykyään kun pitää aina hakemalla hakea jotain mistä loukkaantuu, koska halutaan olla se "Special snowflake" joka huomaa ne vääryydet ja eriarvoisuudet, joka sitten johtaa esim. siihen että liikennemerkeistä poistettiin kaikki naishahmot niin nyt loukkaannun siitä että tuo musta on isompi!!!!!! Miksi aina musta on isompi!??!?!?
   Herra Palmu on loukkaantunut liikennemerkkiuudistuksesta, kuvitellen että naishahmot on poistettu. Palmu ei sensijaan ole huomannut, että kyseessä on ihmishahmon mukaelma joka ei ole mitenkään tieteellisen tarkka. Tai mistäs minä tiedän, jos hänen kulmillaan Tshernobylissä miehet näyttävät sormettomilta pallopäiltä ja naiset sitten joltain aivan muulta. Meille muille ihmisille tuo on liikennemerkki jonka viesti on selkeä, eikä suista meitä raiteiltaan.

   Lainaa

  17. Ihmettelijä 1.7.2021 10:08
   Tulos: -13 (39 ääntä)
   Mikä ihme on ikluusioasiantuntija?

   Lainaa

  18. nocebo-efekti 1.7.2021 10:16
   Tulos: +42 (48 ääntä)
   Itsellenikin soitteli äkäinen pizzakuski Tampereelta ja tivasi että miksi en avaa ovea hänelle. Sanoin että jos ajat itään noin 400 km ja tuot sen pizzan tänne metsän keskelle niin voin avata oven ja maksaa sen lätyn. Ei kelvannu soitti varmaan neljä kertaa samasta asiasta, estin numeron.

   Lainaa

  19. Arkkienkeli 1.7.2021 12:02
   Tulos: -14 (34 ääntä)
   Toj Karin: Tuo artikkelin nosto kuvastaa hyvin nykypäivän journalistista tasoa. Jopa Yle sortuu melkein joka päivä mitä typerimpiin puolivalheellisiin klikkiotsikoihin, vaikka sen pitäisi olla edellä kävijä kansakunnan medialukutaidon ja kielenhuollon kehittäjänä ja ylläpitäjänä.
   "edellä kävijä". Muut sanat sentään meni oikein.

   Lainaa

  20. Synkkä kotka 1.7.2021 13:01
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Torttu: Pieni puna nous kasvoille kun luin ton #notallman. Saattanut itsekin sen tulkita noin jos on tullut netissä vastaan. En ollut perehtynyt asiaan yhtään ja nyt sivistin itseäni.
   men

   Lainaa

  21. Harmaa kivi 1.7.2021 13:12
   Tulos: +91 (133 ääntä)
   Torttu: Pieni puna nous kasvoille kun luin ton #notallman. Saattanut itsekin sen tulkita noin jos on tullut netissä vastaan. En ollut perehtynyt asiaan yhtään ja nyt sivistin itseäni.
   #Notallmen on kyllä niin hölmö hashtag, etten olisi yhtään pahoillani vaikken itsekään sitä tuntisi. #metoo: "Minuakin on seksuaalisesti häiritty tai pahempaa, ja sille että sitä sattuu niin paljon, pitäisi tehdä jotain". #Notallmen: "Ei sinua ole häiritty, tiedän koska en minä sitä tehnyt!" Vähän tulee tunne, että se koira älähtää johon kalikka kalahtaa -eihän kukaan normaali mies tunne tarvetta kertoa kaikille, ettei hän tällä viikolla ole raiskannut ketään, ei kukaan muuta olettanutkaan.

   Lainaa

  22. Ihmettelijä 1.7.2021 15:12
   Tulos: -59 (87 ääntä)
   Harmaa kivi: #Notallmen on kyllä niin hölmö hashtag, etten olisi yhtään pahoillani vaikken itsekään sitä tuntisi. #metoo: "Minuakin on seksuaalisesti häiritty tai pahempaa, ja sille että sitä sattuu niin paljon, pitäisi tehdä jotain". #Notallmen: "Ei sinua ole häiritty, tiedän koska en minä sitä tehnyt!" Vähän [...]
   Toivottavasti tämä oli trollausta.

   Lainaa

  23. Tulos: -44 (88 ääntä)
   Harmaa kivi: #Notallmen on kyllä niin hölmö hashtag, etten olisi yhtään pahoillani vaikken itsekään sitä tuntisi. #metoo: "Minuakin on seksuaalisesti häiritty tai pahempaa, ja sille että sitä sattuu niin paljon, pitäisi tehdä jotain". #Notallmen: "Ei sinua ole häiritty, tiedän koska en minä sitä tehnyt!" Vähän [...]
   Joudutpa viemään tulkinnan pitkälle. #notall -mikä-tahansa-ihmisjoukko tarkoittaa että ei, et voi syyllistää koko ihmisjoukkoa tästäkään asiasta, sillä ei, kaikki joukon jäsenet eivät syyllisty, eikä kukaan ole vastuullinen toisten teoista.

   Lainaa

  24. Kitkerä kolibri 1.7.2021 15:26
   Tulos: -15 (51 ääntä)
   Hff: Harvemmin on kovin kehuttavaa, ettet seuraa yhteiskuntaa tai suosittuja ilmiöitä edes sen vertaa, että tietäisit mitä ne ovat.
   Kyllä se pääsääntöisesti voidaan lukea vain positiiviseksi asiaksi jo ei tunne jotain somekulttuuria kovinkaan hyvin. Eri asia sitten esittääkö vaan ettei tunne...

   Lainaa

  25. Ripeä hirmulisko 1.7.2021 15:29
   Tulos: -51 (87 ääntä)
   Harmaa kivi: #Notallmen on kyllä niin hölmö hashtag, etten olisi yhtään pahoillani vaikken itsekään sitä tuntisi. #metoo: "Minuakin on seksuaalisesti häiritty tai pahempaa, ja sille että sitä sattuu niin paljon, pitäisi tehdä jotain". #Notallmen: "Ei sinua ole häiritty, tiedän koska en minä sitä tehnyt!" Vähän [...]
   Logiikkasi ja kuvitelmasi on niin täysin pielessä että oikein pahaa tekee.

   Lainaa

  26. Avioton oppilas 1.7.2021 16:20
   Tulos: -34 (68 ääntä)
   Lorvaileva kilpikonna: Hieno tämä liikennemerkki homma joka vedetään esiin joka tilanteessa. Harmi ettei siinä ollut millään lailla kyse siitä että merkeistä pitää tehdä sukupuolineutraalit, vaan tarkoitus oli uudistaa ja selkeyttää. Joku toimittaja sitten keksi että tästähän saa hyvän otsikon, ja nyt se on sitten yleisesti uskottu faktana.
   Selkeyttää? Ennen niissä oli selvä ihmishahmo, nyt naurettava pallopäätikku-ukko

   Lainaa

  27. Kovera taikuri 1.7.2021 19:14
   Tulos: -32 (98 ääntä)
   Harmaa kivi: #Notallmen on kyllä niin hölmö hashtag, etten olisi yhtään pahoillani vaikken itsekään sitä tuntisi. #metoo: "Minuakin on seksuaalisesti häiritty tai pahempaa, ja sille että sitä sattuu niin paljon, pitäisi tehdä jotain". #Notallmen: "Ei sinua ole häiritty, tiedän koska en minä sitä tehnyt!" Vähän [...]
   Nyt olet kyllä onnistunut tulkitsemaan tuon #Notallmen:in todella väärin tai sitten sinua on rankasti huijattu. #Notallmen tuli vastauksena sille, kun monet miestenvihaajat alkoivat syyttämään ja väittämään kaikkien miesten olevan naisia ahdistelevia raiskaajia tai ainakin tulevia sellaisia. #Notallmen siis yksinkertaisesti toi esille sitä tosiasiaa, että kaikki miehet eivät todellakaan ole raiskaajia tai ahdistelijoita. Tuo "Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa" on vähän ongelmallinen sanonta koska ainahan jotakuta voi syyttää jos mistä ja jos syytöksen kohde puolustautuu niin heitellään tuota sanontaa sitten, ikään kuin se nyt asiaa mitenkään todistaisi. Jos tässä kontekstissa tuota sikäli haluaa käyttää niin paljon sopivampi esimerkki löytyy siitä reaktiosta, minkä tuo #Notallmen herätti monissa femakoissa. Nämä nimittäin "älähtivät" ja alkoivat käyttämään hashtagia #Yesallmen, jolla puolestaan halusivat tuoda ilmi, että he todellakin syyttävät kaikkia miehiä ja pitävät näitä raiskaajina/ahdistelijoina. Siinä kalikka tosiaan kalahti. Tässäpä hieman tiedonjyvää sinne ja kaikille muillekin, jota asiasta eivät kauheasti vielä tienneet.

   Lainaa

  28. Kimurantti aprikoosi 2.7.2021 1:56
   Tulos: +25 (45 ääntä)
   jukkapalmu: Nykyään kun pitää aina hakemalla hakea jotain mistä loukkaantuu, koska halutaan olla se "Special snowflake" joka huomaa ne vääryydet ja eriarvoisuudet, joka sitten johtaa esim. siihen että liikennemerkeistä poistettiin kaikki naishahmot niin nyt loukkaannun siitä että tuo musta on isompi!!!!!! Miksi aina musta on isompi!??!?!?
   Ei hitto sulla on aina tyhmät jutut. Miten jaksat edes käyttää aikaa noin turhanpäiväisten viestien näpyttelemiseen?

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Lorvaileva kilpikonna: Hieno tämä liikennemerkki homma joka vedetään esiin joka tilanteessa. Harmi ettei siinä ollut millään lailla kyse siitä että merkeistä pitää tehdä sukupuolineutraalit, vaan tarkoitus oli uudistaa ja selkeyttää. Joku toimittaja sitten keksi että tästähän saa hyvän otsikon, ja nyt se on sitten yleisesti uskottu faktana.
   Älyautojen on myös helpompi tulkita yksinkertaistettuja kuvia, mikä oli yksi syy vaihtoon.

   Lainaa

  30. Tulos: -4 (22 ääntä)
   Zippo: Älyautojen on myös helpompi tulkita yksinkertaistettuja kuvia, mikä oli yksi syy vaihtoon.
   Toivottavasti eivät tule niin älykkäiksi että älyävät lopulta vittuuntua liikennemerkkien sukupuolikysymyksistä :o

   Lainaa

  31. Suojaisa hirvi 2.7.2021 14:25
   Tulos: +50 (56 ääntä)
   Woodrow: Joudutpa viemään tulkinnan pitkälle. #notall -mikä-tahansa-ihmisjoukko tarkoittaa että ei, et voi syyllistää koko ihmisjoukkoa tästäkään asiasta, sillä ei, kaikki joukon jäsenet eivät syyllisty, eikä kukaan ole vastuullinen toisten teoista.
   Eiköhän notallmen-hashtagin kritiikissä ole kyse siitä, että hashtagia käytetään tyhjänä argumenttina harhauttamaan huomiota keskustelusta, vähän samaan tapaan kuin whataboutismia - että jostain yksittäisestä ongelmasta ei saa puhua, jollei samalla puhu kaikista mahdollisista ongelmista. Jos tietystä joukosta osa tekee hirmutekoja, pitäisi muiden silti nousta puolustamaan uhreja tai vähintääkin olla vaientamatta keskustelua. Tähän vaientamiseen jotkut nimittäin ikävä kyllä pyrkivät.

   Lainaa

  32. Itseasiassa 2.7.2021 17:04
   Tulos: +17 (23 ääntä)
   Spesifi orava: Pakko myöntää että artikkelin otsikko nauratti. Eikö kukaan oikolue nuita?
   Ymmärtääkseni nykyään oikoluvun hoitaa max. tekstinkäsittelyohjelma. Säästetään ja oikeita oikolukijoita ei enää ole. 
   jukkapalmu: Nykyään kun pitää aina hakemalla hakea jotain mistä loukkaantuu, koska halutaan olla se "Special snowflake" joka huomaa ne vääryydet ja eriarvoisuudet, joka sitten johtaa esim. siihen että liikennemerkeistä poistettiin kaikki naishahmot niin nyt loukkaannun siitä että tuo musta on isompi!!!!!! Miksi aina musta on isompi!??!?!?
   Pitäisikö tuossa liikennemerkkien selkeyttämisessä vielä loukkaantua vaikka siitä, että ne ovat myös helpommin tulkittavia näkövammaisille ja joillekin aistihäiriöisille? "yyhyy, taas suositaan jotain vähemmistöä, jotta he voivat liikkua turvallisemmin liikenteessä“!?

   Lainaa

  33. Harmaa kivi 2.7.2021 22:00
   Tulos: +28 (50 ääntä)
   Kovera taikuri: Nyt olet kyllä onnistunut tulkitsemaan tuon #Notallmen:in todella väärin tai sitten sinua on rankasti huijattu. #Notallmen tuli vastauksena sille, kun monet miestenvihaajat alkoivat syyttämään ja väittämään kaikkien miesten olevan naisia ahdistelevia raiskaajia tai ainakin tulevia sellaisia. [...]
     #Notallmen on samaa sarjaa kuin #all lives matter: jos joku porukka jota on sorsittu, voimaantuu sanomaan että he soisivat, ettei heitä sorsittaisi, *jotkut* perinteisesti etuoikeutetut riivaantuvat siitä että puhutaan jostain mikä ei koske heitä. "Olen perinteisesti maailman keskipiste, en pysty ymmärtämään että käydään keskustelua jostain muusta!!! Puhuttepa mistä tahansa niin puhutte minusta! Jos puhutaan systeemisestä ongelmasta niin oikeasti puhutaan minusta! Minäminäminä!" Miehiä ryhmänä ei ole syytetty raiskaajiksi. Kukaan ei ole esittänyt, että olisi jotenkin ok ampua valkoisia amerikkalaisia. Kyse on siitä, että etuoikeutetut luulevat, että ihan kaikki puhe koskee heitä, ja saavat sätkyn kun ei ole näin. Onhan mahdotonta että jonkun maailma ei pyörisi heidän ympärillään, ja jos se ei pyöri, porukka puhuu omista kokemuksistaan eikä heistä lainkaan, niin se on vielä pahempaa. (Olen itsekin etuoikeutettu useissa asioissa, ja niissä missä olen yritän kuunnella hiljaa heitä, jotka eivät ole. Luultavasti en onnistu, mutta sopii edes yrittää).

   Lainaa

  34. Taidokas ahven 3.7.2021 0:12
   Tulos: -22 (46 ääntä)
   Harmaa kivi:   #Notallmen on samaa sarjaa kuin #all lives matter: jos joku porukka jota on sorsittu, voimaantuu sanomaan että he soisivat, ettei heitä sorsittaisi, *jotkut* perinteisesti etuoikeutetut riivaantuvat siitä että puhutaan jostain mikä ei koske heitä. "Olen perinteisesti maailman keskipiste, en pysty [...]
   Jos naiset kollektiivisesti niputtavat kaikki miehet raiskaajiksi pelkän sukupuolensa vuoksi, niin kyllä minä koen oikeutetuksi puolustautua.
   All lives matters on eri asia. Siinä ei suoraan hyökätä valkoisia vastaan, mutta "allmen" hyökkää kaikkia miehiä vastaan.

   Lainaa

  35. Löyhkäävä kolibri 3.7.2021 5:30
   Tulos: +31 (53 ääntä)
   Eipä #metoossa oo kyse vaan raiskauksesta. Ylipäänsä siitä miesten kultturista ja tavasta puhua naisista alentavasti ja halventavasti. Suurin osa miehistä tähän sortuu ihan ajattelematta. Jopa olen kuullut isäni sortuvan ja häntä olen aina pitänyt sankarinani ja maailman kilteimpänä miehenä. Ja pointti on myös se et vaikka kaikki miehet ei raiskaa, nainen pimeällä kadulla kulkiessaan joutuu pelkäämään kaikkia miehiä koska ei voi tietää onko tää just se joka raiskaa.

   Lainaa

  36. Sakea hedelmä 3.7.2021 12:24
   Tulos: -28 (46 ääntä)
   Löyhkäävä kolibri: Eipä #metoossa oo kyse vaan raiskauksesta. Ylipäänsä siitä miesten kultturista ja tavasta puhua naisista alentavasti ja halventavasti. Suurin osa miehistä tähän sortuu ihan ajattelematta. Jopa olen kuullut isäni sortuvan ja häntä olen aina pitänyt sankarinani ja maailman kilteimpänä miehenä. Ja [...]
   Pointtisi on täysin harhainen ja antaa naisista todella typerän kuvan. Onneksi olet väärässä. Naiset eivät "pelkää kaikkia miehiä" pimeällä kujalla vaan ymmärtävät että todennäköisesti vastaantulija EI ole raiskaaja. Toisekseen naiset pääsääntöisesti ymmärtävät että mikäli raiskaus tapahtuu, se ei tapahdu missään pimeällä kujalla ulkopuolisen toimesta, vaan luultavammin ihan tutun henkilön toimesta... ehkäpä jopa omassa sängyssä. Ihmiset toki pelkäävät erilaisia asioita ilman rationaalista syytä. Sille ei voi mitään, eikä se liity tähän.

   Lainaa

  37. Transrasvaton sotilas 4.7.2021 14:16
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   Hff: Harvemmin on kovin kehuttavaa, ettet seuraa yhteiskuntaa tai suosittuja ilmiöitä edes sen vertaa, että tietäisit mitä ne ovat.
   Joitakin ei vaan kiinnosta nyky jonnejen ja veetien hästägi spämmäys

   Lainaa

  38. Taidokas ahven 4.7.2021 14:58
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Transrasvaton sotilas: Joitakin ei vaan kiinnosta nyky jonnejen ja veetien hästägi spämmäys
   Myönnetäänkö, että tuntuu että Hästägiä käyttää nykyään 30-40v ihmiset :D

   Lainaa

  39. Tervetullut undulaatti 6.7.2021 3:20
   Tulos: -6 (14 ääntä)
   Löyhkäävä kolibri: Eipä #metoossa oo kyse vaan raiskauksesta. Ylipäänsä siitä miesten kultturista ja tavasta puhua naisista alentavasti ja halventavasti. Suurin osa miehistä tähän sortuu ihan ajattelematta. Jopa olen kuullut isäni sortuvan ja häntä olen aina pitänyt sankarinani ja maailman kilteimpänä miehenä. Ja [...]
   Suurin osa miehistä tähän sortuu ihan ajattelematta? TODELLAKO?

   Lainaa

  40. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Suojaisa hirvi: Eiköhän notallmen-hashtagin kritiikissä ole kyse siitä, että hashtagia käytetään tyhjänä argumenttina harhauttamaan huomiota keskustelusta, vähän samaan tapaan kuin whataboutismia - että jostain yksittäisestä ongelmasta ei saa puhua, jollei samalla puhu kaikista mahdollisista ongelmista. Jos [...]
   Jos joku tekee hirmutekoja, hänet tulee siitä tuomita. Jos joukko tekee hirmutekoja, joukko tulee tuomita. Jos joku tekee hirmutekoja ja joku toinen katsoo että tuolla tekijällähän on joku ominaisuus joka on samanlainen kun jollakulla muulla niin tekijä tulee tuomita, muut ihmiset jättää rauhaan (heillä ei myöskään ole velvollisuutta tuomita tai puolustaa ketään, he eivät liity tapaukseen mitenkään) ja se joka rupesi osoittelemaan muita tulee tuomita mainitsemastasi whataboutismista, vaikka se sitten olisikin ikävä whataboutismin hiljentämisyritys.

   Lainaa

  41. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Torttu: Pieni puna nous kasvoille kun luin ton #notallman. Saattanut itsekin sen tulkita noin jos on tullut netissä vastaan. En ollut perehtynyt asiaan yhtään ja nyt sivistin itseäni.
   Mitäs se sitten tarkoittaa tuo not all men?

   Lainaa

  42. Tyhmä gaselli 8.7.2021 0:48
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Hff: Harvemmin on kovin kehuttavaa, ettet seuraa yhteiskuntaa tai suosittuja ilmiöitä edes sen vertaa, että tietäisit mitä ne ovat.
   Sitä paitsi hashtag ei ole "trendivillitys" muuten kuin väärässä paikassa käytettynä. Sehän on hakumerrki, jolla käyttäjät löytävät aiheeseen liittyvät viestit, jotka heitä kiinnostavat.

   Lainaa

  43. Vilpitön hanhi 12.7.2021 13:17
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tyhmä gaselli: Sitä paitsi hashtag ei ole "trendivillitys" muuten kuin väärässä paikassa käytettynä. Sehän on hakumerrki, jolla käyttäjät löytävät aiheeseen liittyvät viestit, jotka heitä kiinnostavat.
   No mitäpä luulet, puhutaanko tässä siitä tarkoituksenmukaisesta käytöstä vai siitä että niitä käytetään hölmöilyyn?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hashtag, herjaus, jäähyväisruno, no tall men, not all men, notallmen, pila, pitsa, pizza, rasismi, runo, sanoista tekoihin