Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Luontoilta, osa 41

Mitä yhteistä on varusmiehillä ja linnuilla?
Luontoilta, osa 41

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 23 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -294 (366 ääntä)
   Ei punkkaria kutsuta punkiksi, sama ötökkä se oli 70-luvullakin. Maailma mihinkään muutu.

   Lainaa

  2. Tulos: +17 (77 ääntä)
   Doesn't know how to moose.

   Lainaa

  3. Reseptivapaa dinosaurus 15.7.2021 4:09
   Tulos: -32 (96 ääntä)
   Hirnun täällä noille kierrätetyille palleille! Kunnollista!

   Lainaa

  4. Me ei uskovat kuollaan 15.7.2021 8:29
   Tulos: -253 (281 ääntä)
   traumcity: Ei punkkaria kutsuta punkiksi, sama ötökkä se oli 70-luvullakin. Maailma mihinkään muutu.
   On muuttunut,ihmiset itsekkäämpiä,itserakkaita,perus arvot unohdettu,sotasankareita pilkataan,ei saisi olla miehiä,eikä naisia yms,lista on loputon,no kohta jeesus tulee hakemaan omansa pois ja maapallo tuhoutuu.

   Lainaa

  5. Tulos: +155 (165 ääntä)
   Me ei uskovat kuollaan: On muuttunut,ihmiset itsekkäämpiä,itserakkaita,perus arvot unohdettu,sotasankareita pilkataan,ei saisi olla miehiä,eikä naisia yms,lista on loputon,no kohta jeesus tulee hakemaan omansa pois ja maapallo tuhoutuu.
   Höpö höpö, tota jankutettiin jo 70-luvulla joten se ei ole muuttunut. Silloin tosin kauhisteltiin sitä, ettei poikia erottanut tytöistä kun kaikilla oli pitkä tukka ja farmarihousut. Ja Jeesus kirjoitettiin isolla niissä sähkötolppien lappusissa, joissa kysyttiin oletko valmis. Mut punkit oli vaarattomampia, levittivät vähemmän tauteja kuin punkkarit.

   Lainaa

  6. Nolostunut susi 15.7.2021 9:23
   Tulos: +173 (175 ääntä)
   Miksi tätä "maailma muuttuu" mantraa hoetaan aina negatiivisena asiana. Minusta ainakin helvetin hyvä, että muuttuu. Ei toki kaikissa asioissa välttämättä aina onnistuta heti muuttamaan parempaan, mutta sitten tehdään uusia korjausliikkeitä. Paskan määrä tahtoo aina pysytellä vakiona eli hyvät asiat tuo tullessaan helposti huonompia lieveilmiöitä ja päinvastoin. Nykyinen someaika ja muu internetin reilu käyttö tuo tullessaan sen, että tieto liikkuu nopeasti ja paljon useampien silmiin. Kun tieto kulkee, tulee mukanaan herkästi se, että ihmiset ahdistuu, kun sitä paskaa tulee joka tuutista ja aletaan kuvitella, että asiat on jotenkin huonommin kuin ennen. Ei ne ole, ne aiemmin kuulumattomiin jääneet vaan on päässeet ääneen paremmin. Sitten toisaalta taas suvaitsevaisuus, tasa-arvo jne. vähitellen parempaan juuri siksi, että tietoisuus ja ymmärrys paranee ja nähdään paljon paremmin niitä erilaisia ajatuksia ja ihmisiä. Valitettavasti myös niitä vähän vähemmän kivoja ajatuksia ja ihmisiä, mutta kokonaisuutena sanoisin, että merkittävästi mennään silti plussan puolella monelta osin.

   Lainaa

  7. Teinin äiti 15.7.2021 10:08
   Tulos: +39 (77 ääntä)
   Lauttasaari-ryhmän naurureaktion laittajaa ei varmaan naurattaisi, jos tietäisi että oma esiteini vietti alkukesästä pitkän pätkän sairaalassa puutiaisaivokuumeessa. Ei ollut rokotusta, kun tyhmänä luulin ettei sitä tautia niin paljoa Helsingissä ole. Punkkitarkastukset ei paljoa mieltä lämmitä, kun toisin kuin borrelioosi, TBE voi tarttua heti puraisusta. Varokaa niitä punkkeja oikeasti.

   Lainaa

  8. It's a deal 15.7.2021 10:29
   Tulos: +159 (159 ääntä)
   "Nuoriso vain huviajelee ympäriinsä syljeskellen, ei muista sota-aikoja ja heidän musiikkinsa on hirveää". Parituhatta vuotta vanha seinäkirjoitus muistaakseni Efesoksesta.

   Lainaa

  9. Aivokuollut pussieläin 15.7.2021 11:07
   Tulos: +2 (12 ääntä)
   Toj Karin: Doesn't know how to moose.
   Oh, Moose Moose.

   Lainaa

  10. Huomionkipeä lepakko 15.7.2021 11:39
   Tulos: -1 (75 ääntä)
   Teinin äiti: Lauttasaari-ryhmän naurureaktion laittajaa ei varmaan naurattaisi, jos tietäisi että oma esiteini vietti alkukesästä pitkän pätkän sairaalassa puutiaisaivokuumeessa. Ei ollut rokotusta, kun tyhmänä luulin ettei sitä tautia niin paljoa Helsingissä ole. Punkkitarkastukset ei paljoa mieltä lämmitä, kun [...]
   Kas tässä näemme tyyppiesimerkin mielensäpahoittajasta. Huumori ja vitsi ei saa naurattaa muitakaan, koska MINUA ei naurata.

   Lainaa

  11. Itseasiassa 15.7.2021 13:53
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Nolostunut susi: Miksi tätä "maailma muuttuu" mantraa hoetaan aina negatiivisena asiana. Minusta ainakin helvetin hyvä, että muuttuu. Ei toki kaikissa asioissa välttämättä aina onnistuta heti muuttamaan parempaan, mutta sitten tehdään uusia korjausliikkeitä. Paskan määrä tahtoo aina pysytellä vakiona eli hyvät asiat [...]
   Voi johtua hyvin siitä, että osa ihmisistä ei van halua oppia mitään uutta. Ios muistan oikein, niin jopa 30 % ihmisistä on tällaisia. Se tietysti vaikeuttaa jo uuden tiedon omaksumista ja aletaan vastustaa kaikkea, joka ei sovi omaan valmiiseen maailman kuvaan. Paradoksaalista, mutta maailma yhteiskuntineen menee eteenpäin, mutta myös tällaiset änkyrät pitäisi ottaa siinä huomioon.

   Lainaa

  12. Peritty meduusa 15.7.2021 14:47
   Tulos: +18 (48 ääntä)
   Teinin äiti: Lauttasaari-ryhmän naurureaktion laittajaa ei varmaan naurattaisi, jos tietäisi että oma esiteini vietti alkukesästä pitkän pätkän sairaalassa puutiaisaivokuumeessa. Ei ollut rokotusta, kun tyhmänä luulin ettei sitä tautia niin paljoa Helsingissä ole. Punkkitarkastukset ei paljoa mieltä lämmitä, kun [...]
   Kerropa vielä miten niitä varotaan. Mehiläishoitajan puku päälle ja puistoon?

   Lainaa

  13. Valmistettu peruna 15.7.2021 17:34
   Tulos: +35 (39 ääntä)
   Maailma muuttuu nykyään liian nopeasti. Siihen on saatava muutos, ja heti!

   Lainaa

  14. Kenkku lokki 15.7.2021 20:59
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Peritty meduusa: Kerropa vielä miten niitä varotaan. Mehiläishoitajan puku päälle ja puistoon?
   Pitkät housut, lahkeet sukkiin, vältä heinikkoa yms, katso välillä kiipeileekö lahkeissa punkkeja.

   Lainaa

  15. Sisin maahinen 15.7.2021 21:38
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Huomionkipeä lepakko: Kas tässä näemme tyyppiesimerkin mielensäpahoittajasta. Huumori ja vitsi ei saa naurattaa muitakaan, koska MINUA ei naurata.
   Tässähän ei ollut edes puhe vitsille nauramisesta, vaan omakohtaisesta varoituksesta, että tätä punkkiasiaa ei kannata ottaa ihan vähätellen.
   Vitsin nauruhymiössä ei olekaan mitään moitittavaa. Ne ovat erilliset reaktiot.

   Lainaa

  16. Varissut eläin 16.7.2021 1:09
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Lallallalallallaa hyppää messiin hei! Parhainta seuraa saat, punkit on okei! Kyllä ainakin omissa piireissä on revitty tuosta punkit tai punkki yhteyksistä riemua ja myös he jotka jo 70-luvulla tai ennen tiesivät, että asiat eivät aina vain toimi, jos ei välillä korota ääntään epäkohdissa.

   Lainaa

  17. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Peritty meduusa: Kerropa vielä miten niitä varotaan. Mehiläishoitajan puku päälle ja puistoon?
   Mehiläishoitajan puvussa voi olla liian isoreikäinen verkko naaman suojana. Punkit kiipeävät vaatteita pitkin herkeämättä kunnes löytävät reitin iholle. Vaatetuksella ei siis ole niin väliksi, mutta puiston jälkeen kotona suihkuun ja siinä punkkitarkastus. Jokainen ihon kohta käydään läpi, hankalimmat paikat vaikka peilin kanssa. Näitä ovat esim. polvitaipeet, nivuset, kainalot, niska. Luonto on tietysti järjestänyt asiat niin että nämä hankalimmin nähtävät paikat ovat myös punkeille parhaat apajat, koska niissä on ohuempi iho. Tartunnan riski putoaa huomattavasti jos purema havaitaan nopeasti tai tietysti vielä parempi jos punkki löytyy ennen puremaa.

   Lainaa

  18. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Itseasiassa: Voi johtua hyvin siitä, että osa ihmisistä ei van halua oppia mitään uutta. Ios muistan oikein, niin jopa 30 % ihmisistä on tällaisia. Se tietysti vaikeuttaa jo uuden tiedon omaksumista ja aletaan vastustaa kaikkea, joka ei sovi omaan valmiiseen maailman kuvaan. Paradoksaalista, mutta maailma [...]
   Oliko se nyt Ilkka Kivi vai ketä koomikkoa mukailen jos sanon: Kaikki mikä keksittiin ennen kuin täytit 20 on tylsää ja normaali osa maailmaa, kaikki mikä keksittiin sen jälkeen kun täytit 20 on uutta, hienoa ja mullistavaa ja kaikki mikä keksittiin sen jälkeen kun täytit 30 lähinnä herättää tunnereaktion "Pitääkö minun saatana tämäkin vielä opetella?"

   Lainaa

  19. Tahdistamaton keiju 16.7.2021 18:45
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Teinin äiti: Lauttasaari-ryhmän naurureaktion laittajaa ei varmaan naurattaisi, jos tietäisi että oma esiteini vietti alkukesästä pitkän pätkän sairaalassa puutiaisaivokuumeessa. Ei ollut rokotusta, kun tyhmänä luulin ettei sitä tautia niin paljoa Helsingissä ole. Punkkitarkastukset ei paljoa mieltä lämmitä, kun [...]
   Missä sitä sit luulit olevan? Siellä etelässä sitä just enemmän on.

   Lainaa

  20. Jännä kyyhky 17.7.2021 0:39
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Woodrow: Oliko se nyt Ilkka Kivi vai ketä koomikkoa mukailen jos sanon: Kaikki mikä keksittiin ennen kuin täytit 20 on tylsää ja normaali osa maailmaa, kaikki mikä keksittiin sen jälkeen kun täytit 20 on uutta, hienoa ja mullistavaa ja kaikki mikä keksittiin sen jälkeen kun täytit 30 lähinnä herättää tunnereaktion "Pitääkö minun saatana tämäkin vielä opetella?"
   Iikka, ei Ilkka.

   Lainaa

  21. Keveä karjalanpiirakka 20.7.2021 9:15
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   traumcity: Ei punkkaria kutsuta punkiksi, sama ötökkä se oli 70-luvullakin. Maailma mihinkään muutu.
   No kyl ennen oli tedit, diinit, punkit. Ja nimenomaan merkityksessä "tietystä musiikkigenrestä tykkäävä henkilö"

   Lainaa

  22. Too Drunk to Fuck 20.7.2021 15:27
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   traumcity: Ei punkkaria kutsuta punkiksi, sama ötökkä se oli 70-luvullakin. Maailma mihinkään muutu.
   Punkkareita kutsuttiin punkeiksi 70- ja 80-luvuilla. Varmaan vielä 90-luvulla.

   Lainaa

  23. Rehti soturi 12.12.2021 11:05
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Me ei uskovat kuollaan: On muuttunut,ihmiset itsekkäämpiä,itserakkaita,perus arvot unohdettu,sotasankareita pilkataan,ei saisi olla miehiä,eikä naisia yms,lista on loputon,no kohta jeesus tulee hakemaan omansa pois ja maapallo tuhoutuu.
   kyllä miehiä ja naisia saa olla lopettakaa jo tuo uhriutuminen. kyse on vain ja ainoastaan siitä että ihminen _saa olla muutakin_

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hirvi, housut, kuva, linnunpesä, linnut, luonto, maastohousut, punkit