Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 41

Mies tuli kotiin, muu on hämärän peitossa.
Suurenna näkymä
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 41

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 29.7.2021 1:16
   Tulos: +166 (236 ääntä)
   Onpa kaunis korvakoru! Tietäiskö joku, mistä tuollaisia löytyy? Onneksi löytyi kaverikin. Tää tasapainotti tuota ekan postauksen aiheuttamaa yrjötystä.

   Lainaa

  2. Arveluttava vadelma 29.7.2021 2:09
   Tulos: +277 (277 ääntä)
   Joo, turhaan Matti sen sormuksen siinä sisään mennessään riisui.

   Lainaa

  3. korufriikki 29.7.2021 7:22
   Tulos: +61 (61 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Onpa kaunis korvakoru! Tietäiskö joku, mistä tuollaisia löytyy? Onneksi löytyi kaverikin. Tää tasapainotti tuota ekan postauksen aiheuttamaa yrjötystä.
   Saattaa olla esim ingacecilian mallistoa, ainakin hänellä on hyvin samanlaisia. www.ingacecilia.com

   Lainaa

  4. Letkeä munankuori 29.7.2021 7:40
   Tulos: +146 (148 ääntä)
   Matti se meni kännissä sormiaan hierottamaan, niin hyvä on ottaa sormus pois tieltä.

   Lainaa

  5. Rikas krokotiili 29.7.2021 9:05
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Onpa kaunis korvakoru! Tietäiskö joku, mistä tuollaisia löytyy? Onneksi löytyi kaverikin. Tää tasapainotti tuota ekan postauksen aiheuttamaa yrjötystä.
   Pienet koruyrittäjät, jos tekee tilaustöitä :) näyttää epoksilta

   Lainaa

  6. Tahdistamaton keiju 29.7.2021 10:14
   Tulos: +50 (72 ääntä)
   Toivottavasti Matin vaimo saa tietää (jos ei jo tiedä) missä Matti käy.

   Lainaa

  7. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 29.7.2021 10:52
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Rikas krokotiili: Pienet koruyrittäjät, jos tekee tilaustöitä 😊 näyttää epoksilta
   Kiitos! ❤️

   Lainaa

  8. Tulos: +23 (25 ääntä)
   korufriikki: Saattaa olla esim ingacecilian mallistoa, ainakin hänellä on hyvin samanlaisia. ingacecilia.com
   Ingacecilia tuli itselläkin ekana mieleen. Etsy.comista löytynee myös samantyyppisiä, joskaan en ole varma parhaista hakusanoista - (colorful) epoxy/resin earrings?

   Lainaa

  9. Tulos: +13 (13 ääntä)
   (ainakin muita hienoja löytyy noilla hakusanoilla (:

   Lainaa

  10. Armeijaton oppilas 29.7.2021 13:56
   Tulos: -95 (107 ääntä)
   Wishiltä saa tuota krääsää mistä noita voi askarrella ja käyttää itse tai myydä tyhm... siis asiakkaille uniikkeina taideteoksina.

   Lainaa

  11. Itseasiassa 29.7.2021 14:27
   Tulos: +35 (57 ääntä)
   Armeijaton oppilas: Wishiltä saa tuota krääsää mistä noita voi askarrella ja käyttää itse tai myydä tyhm... siis asiakkaille uniikkeina taideteoksina.
   Toivottavasti ei. Wishiltä kun saa kivasti myös nikkeliä, joka on todella allergisoiva ja myös sen käyttöä on rajoitettu EU-alueella. Joten jos joku myy esim. mulle jotkut tuollaiset nikkelilliset korut, se myyjä on vastuussa mun allergiareaktiosta.

   Lainaa

  12. Tulos: +178 (196 ääntä)
   Oonko ainoa jonka mielestä nää jutut joissa joku on niin kännissä, että ei muista mitään ja tullaan ilman housuja kotiin yms. eivät ole hauskoja vaan oikeastaan jopa surullisia? Siis mitä hauskaa siinä on, että ihminen vetää ittensä sellaseen kuosiin ettei pysty itsestään huolehtimaan kunnolla? Mun mielestä se on vaan tyhmyttä ja se kuluttaa ihan liikaa resursseja pidemmän päälle virkavallalta ja terveydenhuollolta. Tuossa eräs yö meinasin juuri ajaa jonkun yli joka makasi keskellä tietä mustissa vaatteissa, oli ihan tuurista kiinni, että huomasin ajoissa. Menin herättelemään tyyppiä ja tämä vaan nauroi, ku on nii kännissä heheheheeee. Siinä sitte puolen tuntia meni nostella äijää ylös ettei joku muu aja päälle.

   Lainaa

  13. King Arthur 29.7.2021 20:05
   Tulos: +85 (87 ääntä)
   Armeijaton oppilas: Wishiltä saa tuota krääsää mistä noita voi askarrella ja käyttää itse tai myydä tyhm... siis asiakkaille uniikkeina taideteoksina.
   Epoksia kannattaa kyllä mieluummin ostaa muualta, ihan paikallisesta askartelukaupasta löytyy yleensä. Hintaa on joten pelkkä opettelukin tulee jo kalliiksi. Itse en vieläkään pysty ylläolevanlaiseen siisteyteen. Ja juuri sen uniikkiuden vuoksi niitä hyvin tehtyjä ostetaan. Eri asia sitten ne metalliset koruntaustat joita saa puupennillä säkillisen, niitä "askarteluja" kannattaakin hieman silmätä lähemmin allergioiden ja muiden myrkkyjen varalta. Onko jotenkin kotimaista että käsityöläisiä pidetään huijareina? Hyvästä ompelustakaan ei haluttaisi maksaa, puhumattakaan neuletöistä tai virkatusta, "säähän itte kotona ne näperrät huviksesi".

   Lainaa

  14. Utelias lohikäärme 29.7.2021 23:39
   Tulos: +8 (22 ääntä)
   Itseasiassa: Toivottavasti ei. Wishiltä kun saa kivasti myös nikkeliä, joka on todella allergisoiva ja myös sen käyttöä on rajoitettu EU-alueella. Joten jos joku myy esim. mulle jotkut tuollaiset nikkelilliset korut, se myyjä on vastuussa mun allergiareaktiosta.
   No ei ole. Jos ostat joltain kaveriltasi itse tehdyt korvikset tai muuta vastaavaa, niin olet kyllä ihan itse vastuussa tekemisistäsi. Eri asia jos joku pulju niitä myy, mutta siitähän tuossa ei ollutkaan kyse.

   Lainaa

  15. Utelias lohikäärme 29.7.2021 23:43
   Tulos: -10 (34 ääntä)
   King Arthur:  Hyvästä ompelustakaan ei haluttaisi maksaa, puhumattakaan neuletöistä tai virkatusta, "säähän itte kotona ne näperrät huviksesi".
   Ei tuo liity käsityöläisiin millään tavalla. Ihan samalla tavalla IT-osaajat saavat ilmaiseksi asennella kavereiden wi-fi-verkkoja, tuttavatimpurit tilataan saunaa rakentamaan kahvipalkalla ja autokorjaaja kyllä katsoo vikakoodit ilmaiseksi, koska hänhän on melkein sukua yhdelle tutulle.

   Lainaa

  16. Sulkijaton ampiainen 30.7.2021 6:40
   Tulos: +27 (39 ääntä)
   Janskuli: Oonko ainoa jonka mielestä nää jutut joissa joku on niin kännissä, että ei muista mitään ja tullaan ilman housuja kotiin yms. eivät ole hauskoja vaan oikeastaan jopa surullisia? Siis mitä hauskaa siinä on, että ihminen vetää ittensä sellaseen kuosiin ettei pysty itsestään huolehtimaan kunnolla? Mun [...]
   Et ole ainoa. Mä inhoan ja säälin alkkiksia, niiltähän on aivot tiltissä, eikä liikaa pelivaraa selvänäkään.
   Jos minulla olisi housuitta kotiin saapuva puoliso, erohakemus lähtisi heti.

   Lainaa

  17. Pelkäämätön soturi 30.7.2021 13:30
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Itseasiassa: Toivottavasti ei. Wishiltä kun saa kivasti myös nikkeliä, joka on todella allergisoiva ja myös sen käyttöä on rajoitettu EU-alueella. Joten jos joku myy esim. mulle jotkut tuollaiset nikkelilliset korut, se myyjä on vastuussa mun allergiareaktiosta.
     Eivätköhän useimmat suomalaiset korujen askartelijat osta tarvikkeensa suomalaisista kivijalkapuodeista; itse ainakin teen niin. Ei se ole puuhaa, jolla rikastuisi, ei ole mitään järkeä tilata viisi kiloa mitäliekoukkuja jostain Wishiltä tehdäkseen niistä jotain käsin, paremmille tienesteille pääsisi menemällä vaikka Mäkkäriin töihin. Näitä väsätään harrastuneisuudesta. (Lopputuote toki maksaa rahaa, mutta siinä on kyse siitä, ettei tekijä sentään halua itse maksaa siitä, että joku muu saa haluamansa korun. Ei käsin tekijä voi mitenkään kilpailla halpatuotannon kanssa).

   Lainaa

  18. Tulos: +10 (30 ääntä)
   Sulkijaton ampiainen: Et ole ainoa. Mä inhoan ja säälin alkkiksia, niiltähän on aivot tiltissä, eikä liikaa pelivaraa selvänäkään. Jos minulla olisi housuitta kotiin saapuva puoliso, erohakemus lähtisi heti.
   Mutta jos se olisi ainoa virhe muuten täydellisessä puolisossa ja ko. virhe ilmenisi noin kerran viidessä vuodessa?  Ottaisitko mieluummin puolison, joka levittää voin väärälle puolelle näkkileipää, kääntää wc -paperirullan väärin päin ja muutenkin tekee kaikkea "pikkukiusaa" viikottain .... vai täydellisen ihanuuden, joka pari kertaa kymmenessä vuodessa sekoaa totaalisesti vuorokaudeksi? 

   Lainaa

  19. Lähempi hamsteri 30.7.2021 15:58
   Tulos: -6 (32 ääntä)
   wiljam.i: Mutta jos se olisi ainoa virhe muuten täydellisessä puolisossa ja ko. virhe ilmenisi noin kerran viidessä vuodessa?  Ottaisitko mieluummin puolison, joka levittää voin väärälle puolelle näkkileipää, kääntää wc -paperirullan väärin päin ja muutenkin tekee kaikkea "pikkukiusaa" viikottain .... vai [...]
   Voin väärälle puolelle levittäjä vai känniääliö...?  Hmm.. onpas vaikea valinta.

   Lainaa

  20. King Arthur 30.7.2021 18:08
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Utelias lohikäärme: Ei tuo liity käsityöläisiin millään tavalla. Ihan samalla tavalla IT-osaajat saavat ilmaiseksi asennella kavereiden wi-fi-verkkoja, tuttavatimpurit tilataan saunaa rakentamaan kahvipalkalla ja autokorjaaja kyllä katsoo vikakoodit ilmaiseksi, koska hänhän on melkein sukua yhdelle tutulle.
   Niin, kaikkia osaajia hyväksikäytetään. Mutta tuskin kukaan sentään kutsuu noita ammattiosaajia huijaaviksi askartelijoiksi.

   Lainaa

  21. Marty McFly 31.7.2021 6:16
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Voi Matti. Ehkä seuraavalla kerralla älä riisu sitä?

   Lainaa

  22. Huolestunut seppä 31.7.2021 15:31
   Tulos: -16 (18 ääntä)
   King Arthur: Niin, kaikkia osaajia hyväksikäytetään. Mutta tuskin kukaan sentään kutsuu noita ammattiosaajia huijaaviksi askartelijoiksi.
   No ei tietenkään askartelijoiksi, jos eivät sitä ole. Huijareitahan kaikki pienyrittäjät ovat siinä vaiheessa kun aletaan rahasta puhumaan.

   Lainaa

  23. King Arthur 1.8.2021 1:02
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Huolestunut seppä: No ei tietenkään askartelijoiksi, jos eivät sitä ole. Huijareitahan kaikki pienyrittäjät ovat siinä vaiheessa kun aletaan rahasta puhumaan.
   Pointti onkin se että on vissi ero siinä minkä työn ostaja katsoo rahanarvoiseksi. Rautalangasta: Pihi Kakkaroinen tietää että putket, autonkorjaukset ja IT-hommelit maksaa rahaa. Pihi Kakkaroinen kiristää lähimmäisiään tekemään nämä asiat ilmaiseksi. -> Rahaa jää keppanaan Kaveri Konstanen haluaa hianon kaulakäädyn rakkaalleen, mutta ne ei onneksi maksa mitään kun joku askartelee-paskartelee niitä ilostaan. Ei ikinä siis työkseen joten ei ole kiristystä pyytää arvotonta työtä ilmaiseksi. capisce?

   Lainaa

  24. Kaakeloitu raataja 1.8.2021 17:54
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   King Arthur: Pointti onkin se että on vissi ero siinä minkä työn ostaja katsoo rahanarvoiseksi. Rautalangasta: Pihi Kakkaroinen tietää että putket, autonkorjaukset ja IT-hommelit maksaa rahaa. Pihi Kakkaroinen kiristää lähimmäisiään tekemään nämä asiat ilmaiseksi. -> Rahaa jää keppanaan Kaveri Konstanen haluaa [...]
   Huoh. Joo. Ei se nyt näytä menevän sinne perille niin sovitaan nyt näin.

   Lainaa

  25. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Onpa kaunis korvakoru! Tietäiskö joku, mistä tuollaisia löytyy? Onneksi löytyi kaverikin. Tää tasapainotti tuota ekan postauksen aiheuttamaa yrjötystä.
   Ostin noi puolitoista vuotta sitten kauppakeskus Triplasta pienestä myymälästä nimeltä "En Muista" 😄 Siellä myytiin kaikenlaisia käsitöitä, muutakin kuin koruja. En valitettavasti ole tainnut säilyttää valmistajan tietoja vaikka yleensä sen teen kun ostan käsityökoruja.,
   Noiden materiaali todellakin on epoksi ja kangas. Metalliosat ovat muistaakseni kirurginterästä. Jokainen pari on erilainen, ja itseasiassa tämän korun hukassa ollut siskokaan ei ole identtinen kuvassa olevan kanssa. 

   Lainaa

  26. Hurja tuhatjalkainen 3.8.2021 7:54
   Tulos: -4 (20 ääntä)
   Lähempi hamsteri: Voin väärälle puolelle levittäjä vai känniääliö...?  Hmm.. onpas vaikea valinta.
   Känniääliö? Itse olen AMK-opiskelija, joka tykkää maistella erilaisia juomia ja kaveriporukassa on helposti se, joka pysyy niin selvänä illan loppuun, että sivullinen ei välttämättä edes tiedä, että olisin juonut.
   Välillä on kumminkin käynyt niin, että kaverin on täytynyt tuoda minut kotia. Tekeekö se minusta känniääliön, jos kerran tai pari vuodessa, juo esim. Iloon pari liikaa?
   Jos naiselle olisi ylitsepääsemätön kynnys moinen virhe, niin luultavasti meillä kemiat ei natsaisi monessa muussakaan asiassa.

   Lainaa

  27. Letittämätön kyyhky 3.8.2021 19:49
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   wiljam.i: Mutta jos se olisi ainoa virhe muuten täydellisessä puolisossa ja ko. virhe ilmenisi noin kerran viidessä vuodessa?  Ottaisitko mieluummin puolison, joka levittää voin väärälle puolelle näkkileipää, kääntää wc -paperirullan väärin päin ja muutenkin tekee kaikkea "pikkukiusaa" viikottain .... vai [...]
   Ei minua haittaisi puoliso, joka levittää näkkärin väärälle puolelle margariinia, jos olisin niin tarkka, niin voitelisin ihan itse. Minua ei myöskään haittaa vaikka puolisoni laittaa välillä väärin päin vessapaperirullan, en ole tässä parin vuoden yhteiselon aikana edes asiasta huomauttanut (vaikka monesta muusta olenkin). Kun se häiritsee, käännän itse oikein päin. En todellakaan pidä "pikkukiusana" sitä jos joku ei omaa täysin samoja tapoja tai pakkomielteitä kuin minä.
   Sen sijaan jos aikuinen ihminen ei kykene kontrolloimaan itseään sen verran, ettei vedä kännejä, joissa menettää täysin muistin (ja housut), on se minusta erittäin suuri miinus. Sen lisäksi että vastaava toiminta on yököttävää, on se myös vaarallista, ja omaisuuden menettäminen voi rokottaa hyvinkin pahasti yhteistä taloutta.

   Lainaa

  28. Neulottu liitu 5.8.2021 14:44
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Hurja tuhatjalkainen: Känniääliö? Itse olen AMK-opiskelija, joka tykkää maistella erilaisia juomia ja kaveriporukassa on helposti se, joka pysyy niin selvänä illan loppuun, että sivullinen ei välttämättä edes tiedä, että olisin juonut. Välillä on kumminkin käynyt niin, että kaverin on täytynyt tuoda minut kotia. Tekeekö [...]
   Tekee. Juuri se tekee sinusta känniääliön ettet pysty huolehtimaan itsestäsi koska olet liian kännissä. En tiedä miksi mainitsit olevasi opiskelija. Känniääliöys ei liity siihen millään tavalla.

   Lainaa

  29. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Letkeä munankuori: Matti se meni kännissä sormiaan hierottamaan, niin hyvä on ottaa sormus pois tieltä.
   Ehkä. Joskus kauan sitten kun minäkin olin vielä nuori meni hyvä ystäväni rankan päivän bykkalla jälkeen moiseen mestaan luullen saavansa ihan oikeaa thai hierontaa. Se mitä täällä mainostetaan sillä nimellä on jotain ihan muuta. Kundi oli hyvinkin tuohtunut kun "hieroja" vain hipelöi ja tahtoo tietää minkälaista onnellista loppua halutaan ja paljonko on valmis maksamaan. Kaveri oikeasti luuli saavansa hierontaa kipeille lihaksille ja oli vihainen tajuttuaan mihin oli mennyt. Näitä mestoja ei ollut kallion joka toisessa liikehuoneistossa saatikka ollut yleisessä tiedossa meidän porukoissa vielä. Ja joo luultavasti tämä sankari sormuksineen on käynyt tattiaan hierottamassa mut ei sitä ikinä tiedä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: amppeli, hieronta, kadonnut, korvakoru, korvikset, kukat, kukka, kuva, kyyti, löytötavarat, mies, sormus, vaatteet, vihkisormus

 • Uusimmat

 • Kategoriat