Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mitä tänään syötäisiin? Osa 22

Voiko korvasienien kanssa juoda alkoholia?
Mitä tänään syötäisiin? Osa 22

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Nulkun Pissijä 29.6.2021 0:11
      Tulos: +387 (395 ääntä)
      Hyvä Eeva! Jauhot kurkkuun vaan idiooteille, etsikööt itse sun mielikuvitusjulkaisut!

      Lainaa

    2. Tulos: +373 (423 ääntä)
      Kommentit varmasti pysyvät asiassa ja leppoisina, eivätkä vajoa minkäänlaiseen vegaanit vs sekasyöjät -kiistelyyn vanhojen vegaanivitsien siivittäminä.

      Lainaa

    3. Tulos: -15 (175 ääntä)
      Ekaan, muuten: juurekset, peruna, sipuli, ruoan yleinen mausteettomuus, hyvin yksinkertaiset kastikkeet, keitot "kirkkaalla" liemellä, puutarhavihannesten vähyys (tomaatti varsinkin), marjat ja sienet. Näin olen ainakin ymmärtänyt suomalaisen ruoan profiloituvan, kun olen asiasta keskustellut kaveriporukassa, jossa on yhteenlaskettuna elämänkokemusta viidestä maasta kolmessa maanosassa.

      Lainaa

    4. Nöyrä ilves 29.6.2021 0:50
      Tulos: -277 (413 ääntä)
      Mulla ja jäniksillä on sopimus. Mä en syö niiden ruokia, eikä ne aja mun polkupyörällä.

      Lainaa

    5. Nöyrä ilves 29.6.2021 0:53
      Tulos: +152 (190 ääntä)
      Kulta: Ekaan, muuten: juurekset, peruna, sipuli, ruoan yleinen mausteettomuus, hyvin yksinkertaiset kastikkeet, keitot "kirkkaalla" liemellä, puutarhavihannesten vähyys (tomaatti varsinkin), marjat ja sienet. Näin olen ainakin ymmärtänyt suomalaisen ruoan profiloituvan, kun olen asiasta keskustellut [...]
      Suomalaiset perinneruuat ovat todella hyviä ja maukkaita, jos ne on tehty oikein, eikä ostettu mistään kaupan pakastealtaasta. Suomessa ei ole tavattu käyttää mitään eksoottisia mausteita, koska niitä ei ole pahemmin ollut tyrkyllä silloin "aikojen alussa", eli viime vuosisadan alkupuolella ja sitä ennen.

      Lainaa

    6. Lerppu tomaatti 29.6.2021 1:08
      Tulos: -80 (148 ääntä)
      Nöyrä ilves: Mulla ja jäniksillä on sopimus. Mä en syö niiden ruokia, eikä ne aja mun polkupyörällä.
      Melkeen sama mulla mutta ne ei koske mun kaljoihin.

      Lainaa

    7. Tulos: -205 (253 ääntä)
      Oliko Ennan pointti että jos vieras on tarpeeksi sekaisin niin se ei välttämättä huomaa että vegepaketissa onkin väärä logo.

      Lainaa

    8. Lerppu tomaatti 29.6.2021 1:15
      Tulos: -165 (229 ääntä)
      Eeva näitä ihmisiä että olen oikeassa omassa luulossani, eikä tarvi perustella tai antaa lukemiaan lähteitä koska muut väärässä ja kaikki mitä luen netistä on totta. Sanna jos kasvisruoan erottaminen vegaanisesta on noin vaikeaa suosittelen pysymään porkkanoissa. Ps. Vinkkinä Vegetarian ei ole sama kuin vegan.

      Lainaa

    9. Setä Tiramisu 29.6.2021 1:23
      Tulos: +230 (238 ääntä)
      Kyllähän seksivieras kannattaa ruokkia ensin. Jaksaa pidempään. Ja jos on kapakista mukaan tarttunut, ei ole aamulla niin krapulainen.

      Lainaa

    10. Prefabricated persoona 29.6.2021 1:48
      Tulos: +232 (248 ääntä)
      Lerppu tomaatti: Eeva näitä ihmisiä että olen oikeassa omassa luulossani, eikä tarvi perustella tai antaa lukemiaan lähteitä koska muut väärässä ja kaikki mitä luen netistä on totta. Sanna jos kasvisruoan erottaminen vegaanisesta on noin vaikeaa suosittelen pysymään porkkanoissa. Ps. Vinkkinä Vegetarian ei ole sama kuin vegan.
      Ihan ymmärrettävää, että kiireessä tuon paketissa olevan vegetarian -merkin saattaa sekoittaa todella saman näköiseen vegan -merkkiin. Tässä on siis selkeästi vilkaistu vaan sitä nopeasti eikä sen kummemmin luettu tekstiä, kyllähän Sanna tarkemmin katsoessaan oli asian huomannut eikä mitenkään anna ymmärtää ettei tietäisi kasvisruoan ja vegaanisen ruoan eroa... Facen vegaaniryhmissä tämä on ollut aika yleinen kämmi ihmisillä kun vegetarian merkin olemassaolosta ei ole tiedetty.

      Lainaa

    11. Lerppu tomaatti 29.6.2021 2:16
      Tulos: -141 (195 ääntä)
      Prefabricated persoona: Ihan ymmärrettävää, että kiireessä tuon paketissa olevan vegetarian -merkin saattaa sekoittaa todella saman näköiseen vegan -merkkiin. Tässä on siis selkeästi vilkaistu vaan sitä nopeasti eikä sen kummemmin luettu tekstiä, kyllähän Sanna tarkemmin katsoessaan oli asian huomannut eikä mitenkään anna [...]
      En noista merkeistä tiedä mutta paketissa lukee isolla vegetarian ei vegan joten voisi sen tekstinkin lukea eikä vaan "merkkiä" katsoa, ettei tarvi ihmetellä että on taas mulkutettu :P

      Lainaa

    12. Masentunut kukka (Pluri) 29.6.2021 2:26
      Tulos: +137 (191 ääntä)
      Kulta: Kommentit varmasti pysyvät asiassa ja leppoisina, eivätkä vajoa minkäänlaiseen vegaanit vs sekasyöjät -kiistelyyn vanhojen vegaanivitsien siivittäminä.
      Mistä tunnistaa vegaanin? Siitä että ympärillä on viisi junttia vittuilemassa syömisestä.
      Montako vegaania tarvitaan vaihtamaan taskulamppu? Akka sienestäköön pimeässä. 
      Mitä vegaani tekee kun sitä pelottaa? Ottaa härkistä sarvesta. 

      Lainaa

    13. Lerppu tomaatti 29.6.2021 3:41
      Tulos: -225 (303 ääntä)
      Masentunut kukka (Pluri): Mistä tunnistaa vegaanin? 
      Siitä että se jaksaa kokoajan mainita olevansa vegaani ja vittuilee muille heidän syömisistään jollei ole sama ruokavalio kun hänellä

      Lainaa

    14. Kuteeton etana 29.6.2021 5:45
      Tulos: +313 (351 ääntä)
      Ihan mielenkiinnosta totean että tässä on kirjoitushetkellä jo 13 kommenttia joista osa parjaa vegaaneja ja heidän jatkuvaa tarvetta kertoa olevansa vegaani, muttei ketään kertomassa olevansa vegaani.

      Lainaa

    15. Tulos: +152 (166 ääntä)
      traumcity: Oliko Ennan pointti että jos vieras on tarpeeksi sekaisin niin se ei välttämättä huomaa että vegepaketissa onkin väärä logo.
      Ei, vaan sekis = sekaani eli sekasyöjä eli ihminen joka syö lihaa yms eläinperäistä.

      Lainaa

    16. Tulos: +279 (295 ääntä)
      Nöyrä ilves: Mulla ja jäniksillä on sopimus. Mä en syö niiden ruokia, eikä ne aja mun polkupyörällä.
      Mulla ja 80-luvulla on sopimus. Mä en kerro sen vitsejä ja se ei muistuta mua mun sen aikaisesta rotanhäntäkampauksesta.

      Lainaa

    17. Tulos: +68 (76 ääntä)
      Prefabricated persoona: Ihan ymmärrettävää, että kiireessä tuon paketissa olevan vegetarian -merkin saattaa sekoittaa todella saman näköiseen vegan -merkkiin. Tässä on siis selkeästi vilkaistu vaan sitä nopeasti eikä sen kummemmin luettu tekstiä, kyllähän Sanna tarkemmin katsoessaan oli asian huomannut eikä mitenkään anna [...]
      Miekin tuijotin et onko toi sama merkki, mut ei. Ne vois olla eri värisiä: kasvismerkki sini-keltainen ja vegaaninen vihreä-keltainen. 
      Toivottavasti seksi- tai sekisvieras jolle tuo maistuu :D

      Lainaa

    18. Tulos: -106 (134 ääntä)
      Muumi: Ei, vaan sekis = sekaani eli sekasyöjä eli ihminen joka syö lihaa yms eläinperäistä.
      Mistä lähtien?

      Lainaa

    19. Tulos: +82 (102 ääntä)
      Nöyrä ilves: Suomalaiset perinneruuat ovat todella hyviä ja maukkaita, jos ne on tehty oikein, eikä ostettu mistään kaupan pakastealtaasta. Suomessa ei ole tavattu käyttää mitään eksoottisia mausteita, koska niitä ei ole pahemmin ollut tyrkyllä silloin "aikojen alussa", eli viime vuosisadan alkupuolella ja sitä ennen.

      Mausteettomuus, ei mauttomuus. Kaikessa, mitä mainitsin, on ihan ymmärrettävät historialliset ja maantieteelliset syyt; ei siitä tarvitse loukkaantua, että sanoo ääneen, että suomalaisessa ruoassa moniin muihin maihin verraten harvoin käytetään mitään suolaa ja pippuria ihmeempää.

      Lainaa

    20. Etevä orja 29.6.2021 11:47
      Tulos: +142 (178 ääntä)
      Mistä tietää että vegaanius on mainittu edes ohimennen jossain sivulauseessa? Yhtäkkiä ympärillä pörrää vähintään kymmenen "sekasyöjää" haukkumassa ja vittuilemassa vegaaneille.

      Lainaa

    21. Peseytymätön kantojuhta 29.6.2021 11:49
      Tulos: -58 (94 ääntä)
      Muumi: Ei, vaan sekis = sekaani eli sekasyöjä eli ihminen joka syö lihaa yms eläinperäistä.
      Sekis ei ole suomen kieltä. Kielletään sekis!

      Lainaa

    22. Tullivapaa keiju 29.6.2021 11:50
      Tulos: -126 (150 ääntä)
      Kuteeton etana: Ihan mielenkiinnosta totean että tässä on kirjoitushetkellä jo 13 kommenttia joista osa parjaa vegaaneja ja heidän jatkuvaa tarvetta kertoa olevansa vegaani, muttei ketään kertomassa olevansa vegaani.
      Nämä kommentit ovat Feissarimokien kommentteja. Jos jaksat lasitornistasi vaivautua lukemaan sen mokan, johon nämä kommentit liittyvät, niin saatat huomata että sieltä se vegaani löytyy.

      Lainaa

    23. Paljonpuhuva albatrossi 29.6.2021 12:03
      Tulos: +119 (123 ääntä)
      Lerppu tomaatti: En noista merkeistä tiedä mutta paketissa lukee isolla vegetarian ei vegan joten voisi sen tekstinkin lukea eikä vaan "merkkiä" katsoa, ettei tarvi ihmetellä että on taas mulkutettu :P
      Eihän se sellaista ihmetellytkään vaan ihan oman mokansa myönsi. Eiköhän noita virheitä joskus satu vähän itse kullekin, olen minä ainakin joskus vahingossa ostanut vääriä tuotteita vaikka en vegaani olekaan. Se on aika helppoa ja inhimillistä katsoa kiireisenä/väsyneenä/muuten huomiokyky hieman hukassa väärin.

      Lainaa

    24. Harmaa kivi 29.6.2021 12:16
      Tulos: +120 (128 ääntä)
      Tullivapaa keiju: Nämä kommentit ovat Feissarimokien kommentteja. Jos jaksat lasitornistasi vaivautua lukemaan sen mokan, johon nämä kommentit liittyvät, niin saatat huomata että sieltä se vegaani löytyy.
        Eli ei saa edes omille kavereilleen kertoa olevansa vegaani, ettei tuputa (jos olette koskaan syöneet yhdessä, voi jopa olla, että he tietävät jo...)
        Tuskinpa henkilö itse tuota mokaa Feissarimokiin pisti, joten huomio ei ole huorattu. (Ja nuo paketit ovat hiton hämääviä varsinkin jos *ei* ole vegaani ja osaa olla niin varovainen, mutta yrittää ruokkia jotakuta, joka on. Olen iloinen, että näin saman varoituksen Facessa ennen kuin tein saman mokan -en tunne Sannaa, joten ilmeisesti tätä sattuu enemmänkin). 

      Lainaa

    25. Puikea maksamato 29.6.2021 12:18
      Tulos: +43 (57 ääntä)
      traumcity: Mistä lähtien?
      Aika pitkään jo, vegepiireissä.

      Lainaa

    26. Tuttu pingviini 29.6.2021 12:32
      Tulos: +124 (136 ääntä)
      Tullivapaa keiju: Nämä kommentit ovat Feissarimokien kommentteja. Jos jaksat lasitornistasi vaivautua lukemaan sen mokan, johon nämä kommentit liittyvät, niin saatat huomata että sieltä se vegaani löytyy.
      Luetun ymmärtämisen tunnit eivät olisi sinulle pahitteeksi. Mokassa esiintyy vegaani, kyllä. Hän kommentoi facebookin vegaaniryhmässä ostaneensa väärän pakkauksen, tietämättä sen keskustelun päätyvän feissarimokiin. Eli kukaan täällä ei ole kailottanut vegaaniuttaan.

      Lainaa

    27. Kosketon hedelmä 29.6.2021 12:33
      Tulos: -69 (83 ääntä)
      Harmaa kivi:   Eli ei saa edes omille kavereilleen kertoa olevansa vegaani, ettei tuputa (jos olette koskaan syöneet yhdessä, voi jopa olla, että he tietävät jo...)  Tuskinpa henkilö itse tuota mokaa Feissarimokiin pisti, joten huomio ei ole huorattu. (Ja nuo paketit ovat hiton hämääviä varsinkin jos *ei* ole [...]
      Luetun ymmärtäminen siellä 5/5

      Lainaa

    28. Nöyrä ilves 29.6.2021 12:55
      Tulos: -23 (39 ääntä)
      Kulta: Mausteettomuus, ei mauttomuus. Kaikessa, mitä mainitsin, on ihan ymmärrettävät historialliset ja maantieteelliset syyt; ei siitä tarvitse loukkaantua, että sanoo ääneen, että suomalaisessa ruoassa moniin muihin maihin verraten harvoin käytetään mitään suolaa ja pippuria ihmeempää.
      Loukkaannuinko minä?

      Lainaa

    29. Väsynyt mango 29.6.2021 13:01
      Tulos: -104 (112 ääntä)
      Tuttu pingviini: Luetun ymmärtämisen tunnit ... Eli kukaan täällä ei ole kailottanut vegaaniuttaan.
      Niin? Missä on väitetty muuta? On se luetun ymmärtäminen todella haasteellista teille porkkananpurijoille.

      Lainaa

    30. Varaton nektariini 29.6.2021 13:18
      Tulos: -52 (58 ääntä)
      Kuulostaa Suomen hallituksen puheilta. Tehtiin itse laskelmat kuinka talous nousee ja työttömyys laskee. Pakkohan sen on olla totta kun itse laskimme.

      Lainaa

    31. Tulos: -26 (50 ääntä)
      Nöyrä ilves: Suomalaiset perinneruuat ovat todella hyviä ja maukkaita, jos ne on tehty oikein, eikä ostettu mistään kaupan pakastealtaasta. Suomessa ei ole tavattu käyttää mitään eksoottisia mausteita, koska niitä ei ole pahemmin ollut tyrkyllä silloin "aikojen alussa", eli viime vuosisadan alkupuolella ja sitä ennen.
      Rasva nyt saa melkein mistä tahansa ruuasta maukasta. Tästä johtuen esitän vilpittömän kysymyksen. Mitkä kaiki perinneruuat ovat niitä "todella hyviä ja maukkaita"? Noilla adjektiiveilla en tunnista yhtään, vaikka monet ovatkin hyviä ja pahimmillaankin ok syötäviä.

      Lainaa

    32. Epämiehekäs hanki 29.6.2021 16:55
      Tulos: +39 (51 ääntä)
      Nöyrä ilves: Loukkaannuinko minä?
      Nyt ainakin loukkaannuit :D

      Lainaa

    33. Urhea metsämarja 29.6.2021 17:28
      Tulos: +39 (47 ääntä)
      traumcity: Oliko Ennan pointti että jos vieras on tarpeeksi sekaisin niin se ei välttämättä huomaa että vegepaketissa onkin väärä logo.
      Ei ollut.

      Lainaa

    34. Tulos: +24 (34 ääntä)
      Paljonpuhuva albatrossi: Eihän se sellaista ihmetellytkään vaan ihan oman mokansa myönsi. Eiköhän noita virheitä joskus satu vähän itse kullekin, olen minä ainakin joskus vahingossa ostanut vääriä tuotteita vaikka en vegaani olekaan. Se on aika helppoa ja inhimillistä katsoa kiireisenä/väsyneenä/muuten huomiokyky hieman hukassa väärin.
      Mua ahistaa "sokeriton" tai "vähemmän sokeria", jotka käytännössä poikkeuksetta tarkoittaa paljoa aspartamiinia tai muuta makeutusainetta jonka makua inhoan (veikkaan että maistan kossu-russianista aspartaamin jos sitä on, en ole testannut).

      Lainaa

    35. Tulos: -54 (68 ääntä)
      Zippo:  Toivottavasti seksi- tai sekisvieras jolle tuo maistuu :D
      Jos se kananmunasta jää kiinni, niin johan on kultti.

      Lainaa

    36. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Toj Karin: Rasva nyt saa melkein mistä tahansa ruuasta maukasta. Tästä johtuen esitän vilpittömän kysymyksen. Mitkä kaiki perinneruuat ovat niitä "todella hyviä ja maukkaita"? Noilla adjektiiveilla en tunnista yhtään, vaikka monet ovatkin hyviä ja pahimmillaankin ok syötäviä.
      Poron- tai riistakäristys. Karjalanpaisti. Kesäkeitto (maitoon). Kaalikääryleet.

      Lainaa

    37. Särkemätön nektariini 29.6.2021 19:36
      Tulos: +45 (51 ääntä)
      No onhan toi paketin merkki tosi samannäköinen kuin vegaanimerkki. Siis toi iso v paketin alakulmassa. Jos oisin ajatuksissani kaupassa (kuten usein olen) saattaisin itekki aatella et soijasuikaleet + "vegaanimerkki" = vegaanisafka. Mut näinpä oppii, ei oo ikinä ennen tullut vastaan vegetarian merkkiä.

      Lainaa

    38. Suora preeriasusi 29.6.2021 20:59
      Tulos: -14 (30 ääntä)
      Väsynyt: Mua ahistaa "sokeriton" tai "vähemmän sokeria", jotka käytännössä poikkeuksetta tarkoittaa paljoa aspartamiinia tai muuta makeutusainetta jonka makua inhoan (veikkaan että maistan kossu-russianista aspartaamin jos sitä on, en ole testannut).
      Veikkaan että et maista.

      Lainaa

    39. Tahdistamaton keiju 29.6.2021 22:06
      Tulos: 0 (12 ääntä)
      traumcity: Oliko Ennan pointti että jos vieras on tarpeeksi sekaisin niin se ei välttämättä huomaa että vegepaketissa onkin väärä logo.
      Siinä on kyllä ihan oikea logo.

      Lainaa

    40. Tahdistamaton keiju 29.6.2021 22:08
      Tulos: +31 (37 ääntä)
      Eikä sen vieraan tarvitse edes olla sekasyöjä, riittää että on vegetaristi.

      Lainaa

    41. Tahdistamaton keiju 29.6.2021 22:10
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      Kulta: Mausteettomuus, ei mauttomuus. Kaikessa, mitä mainitsin, on ihan ymmärrettävät historialliset ja maantieteelliset syyt; ei siitä tarvitse loukkaantua, että sanoo ääneen, että suomalaisessa ruoassa moniin muihin maihin verraten harvoin käytetään mitään suolaa ja pippuria ihmeempää.
      Niin siis ennen harvoin käytettiin. Nykyään kyllä suurin osa käyttää jo muitakin mausteita tarpeen vaatiessa.

      Lainaa

    42. Kätsy panda 29.6.2021 22:16
      Tulos: -19 (41 ääntä)
      Suomalainen ruoka on mausteetonta ja jos se tehtäisiin vähemmän rasvaiseksi, olisi se myös mautonta. En edes kohteliaisuudesta väitä, että pelkällä suolalla ja pippurilla saisi mitään kulinaristisia ilotulituksia. Joku mainitsi kesäkeiton, sitä on syöty Suomessa kerran vuodessa. Etelän ihmiset eivät olleet poronkäristystä maistaneetkaan, moni kaupunkilainen ei edes tänä päivänä ole riistaa maistanut.

      Lainaa

    43. Väkevä puuma 29.6.2021 22:59
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      Toj Karin: Rasva nyt saa melkein mistä tahansa ruuasta maukasta. Tästä johtuen esitän vilpittömän kysymyksen. Mitkä kaiki perinneruuat ovat niitä "todella hyviä ja maukkaita"? Noilla adjektiiveilla en tunnista yhtään, vaikka monet ovatkin hyviä ja pahimmillaankin ok syötäviä.
      Suosittelen retkeä Ilomantsiin. Käy Parppeinpirtissä vetäsemässä karjalainen pitopöytä. Ai että!

      Lainaa

    44. Tulos: -21 (35 ääntä)
      Muumi: Ei, vaan sekis = sekaani eli sekasyöjä eli ihminen joka syö lihaa yms eläinperäistä.
      Siis vähän sellainen normaali ihminen, joka syö sitä, mitä sekikselle tarkoitetut hampaat pystyvät jäytämään.

      Lainaa

    45. Piparjuuri 30.6.2021 9:47
      Tulos: +45 (55 ääntä)
      Voi huoh näitä kommentteja; luulisi että vegaanivittuilu olisi jo jäänyt viime vuosikymmenille.

      Lainaa

    46. Pelkäämätön soturi 30.6.2021 12:15
      Tulos: +49 (53 ääntä)
      StationX: Siis vähän sellainen normaali ihminen, joka syö sitä, mitä sekikselle tarkoitetut hampaat pystyvät jäytämään.
        Ihmiset syövät uppopaistettuja torakoita sekä eläviä toukkia, niihinkin hampaamme hyvin pystyvät. Koiraa, kissaa ja käärmettä menee myös. Muita ihmisiäkin tiedetään syödyn, ja pettuleipää. Biologisesti ihminen on kuin rotta ja pystyy syömään lähestulkoon mitä tahansa jos selviytyminen on siitä kiinni; kulttuurisesti emme ole rottia, ja useimmilla raja menee jossain. Itselläni jäi balut lautaselle koska ei helvetti (keitetty ankansikiö edelleen munan sisällä. Limainen. Vastasyntyneen epäsikiön näköinen. Aargh. Täysin hyväksytty katuruoka jota saa ostaa kioskista Kambodzassa, jos sattuu olemaan tarpeeksi tietämätön luullakseen sitä ihan vain keitetyksi munaksi). 
       Kaikilla raja menee jossain, vain se, missä, vaihtelee. Syö grillattu tarantella tikussa (sen sain alas) ja pari balut'ia, muurahaispirtelö ja kastematosose jälkiruoaksi, ja tule sitten kertomaan miksi vegaanien pitäisi syödä kananmunaa, koska se on teknisesti mahdollista, kun eivät kerran halua.

      Lainaa

    47. Obeesi manaatti 1.7.2021 3:10
      Tulos: -1 (7 ääntä)
      Kätsy panda: Suomalainen ruoka on mausteetonta ja jos se tehtäisiin vähemmän rasvaiseksi, olisi se myös mautonta. En edes kohteliaisuudesta väitä, että pelkällä suolalla ja pippurilla saisi mitään kulinaristisia ilotulituksia. Joku mainitsi kesäkeiton, sitä on syöty Suomessa kerran vuodessa. Etelän ihmiset eivät [...]
      Tämän kirjoittaneena, rakastan esim kaalikääryleitä. Mut olen matkustanut yli 50maata ja edelleen suomalainen ruoka on ok mutta mautonta.

      Lainaa

    48. Sateeton hyttynen 1.7.2021 12:14
      Tulos: +11 (17 ääntä)
      Suomalaiset mausteet on suola, mustapippuri ja tilli.

      Lainaa

    49. Seurattu lisko 1.7.2021 16:56
      Tulos: -32 (38 ääntä)
      Piparjuuri: Voi huoh näitä kommentteja; luulisi että vegaanivittuilu olisi jo jäänyt viime vuosikymmenille.
      Porkkanan imeskelijät aiheuttavat itse kohtelunsa kuten muutkin hitaammat yksilöt.

      Lainaa

    50. Tulos: -21 (25 ääntä)
      Pelkäämätön soturi:   Ihmiset syövät uppopaistettuja torakoita sekä eläviä toukkia, niihinkin hampaamme hyvin pystyvät.[...] Kaikilla raja menee jossain, vain se, missä, vaihtelee. Syö grillattu tarantella tikussa (sen sain alas) ja pari balut'ia, muurahaispirtelö ja kastematosose jälkiruoaksi, ja tule sitten kertomaan miksi vegaanien pitäisi syödä kananmunaa, koska se on teknisesti mahdollista, kun eivät kerran halua.
      Myös kasviksissa on hyönteisiä, joten ... olkoot. Olkaa niin stnan ylempiarvoisia, että vertaatte kananmunaa tarantellaan. Minäkin voisin, hammasta purren, syödä vegaaniburgerin jopa ilman kanamunaa tai juustoa jos olisi pakko - mutta kyllä se menis "tarantella" -kategoriaan.

      Lainaa

    51. Kypsynyt norppa 7.7.2021 2:19
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Prefabricated persoona: Ihan ymmärrettävää, että kiireessä tuon paketissa olevan vegetarian -merkin saattaa sekoittaa todella saman näköiseen vegan -merkkiin. Tässä on siis selkeästi vilkaistu vaan sitä nopeasti eikä sen kummemmin luettu tekstiä, kyllähän Sanna tarkemmin katsoessaan oli asian huomannut eikä mitenkään anna [...]
      Mä taas en ole tietoinen yhtään saman näköisestä vegaanimerkistä, mutta tuon merkin kyllä tunnen. Mun tuntema vegaanimerkki on aika selvästi erinäköinen ja -värinenkin.

      Lainaa

    52. Kypsynyt norppa 7.7.2021 2:22
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Särkemätön nektariini: No onhan toi paketin merkki tosi samannäköinen kuin vegaanimerkki. Siis toi iso v paketin alakulmassa. Jos oisin ajatuksissani kaupassa (kuten usein olen) saattaisin itekki aatella et soijasuikaleet + "vegaanimerkki" = vegaanisafka. Mut näinpä oppii, ei oo ikinä ennen tullut vastaan vegetarian merkkiä.
      Onko vegaanimerkistä ees olemassa versio, jossa on vaan iso V?

      Lainaa

    53. Tylsistynyt Puhallin 2.7.2023 3:32
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Vegaanit ja vegaanius on maailman syöpä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: alkoholi, antabusreaktio, juoda, kasvisruoka, kirjoitusvirhe, korvasienet, mausteet, ominaismaku, ruoka, sienet, vegaanit