Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 411

Tämä paita oli Facebookille liikaa.
Suurenna näkymä
Kirpputorin löytöjä, osa 411

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Nyrpeä vesinokkaeläin 24.6.2021 0:22
   Tulos: +373 (393 ääntä)
   Muutenkaan Facebookin tarkastuksissa ei ole mitään järkeä... Rikoksia ja mitä lie liikkuu eikä facebookkia kiinnosta mut auta armias jos on ehkä naisen nänni kuvassa nii äkkiä poistoon ja bannia!!!

   Lainaa

  2. Tulos: +453 (459 ääntä)
   Tuota olen aina välillä miettinyt, että kun niitä tissi- ja pylly- ja mikätahansakehonosa-kuvia kuitenkin löytyy miljardittain internetin ihmeellisestä maailmasta, niin mikä siinä on, että niitä pitää silti lähteä pyytelemään joiltain Facen kirppisryhmän jäseniltä? Onko siinä jokin tietynlainen käskyttämisen halu, viehätys siitä että saa toisen tekemään kuten haluaa? Vai ajatus siitä että tuo ihminen otti nyt juuri minua varten tämän kuvan?

   Lainaa

  3. Huono vihannes 24.6.2021 2:01
   Tulos: +114 (122 ääntä)
   Puluparka: Tuota olen aina välillä miettinyt, että kun niitä tissi- ja pylly- ja mikätahansakehonosa-kuvia kuitenkin löytyy miljardittain internetin ihmeellisestä maailmasta, niin mikä siinä on, että niitä pitää silti lähteä pyytelemään joiltain Facen kirppisryhmän jäseniltä? Onko siinä jokin tietynlainen [...]
   Juurikin se ajatus, että joku on juuri sinulle henkilökohtaisesti ottanut  sen kuvan. Siinä on oma jännityksensä ja viehätyksensä. Kuulemma...

   Lainaa

  4. Tornipöllö 24.6.2021 3:26
   Tulos: +224 (228 ääntä)
   Luulisi myös, että jos välttämättä haluaa maksaa jollekulle siitä, että ottaa takamuksestaan kuvan ihan just sua varten niin sille olisi sopivampiakin kauppapaikkoja kuin joku Facebook-kirppis. Todennäköisesti saa myös varmemmin sitä mitä haluaa jos asioi hommaan erikoistuneen henkilön kanssa sen sijaan, että ahdistelee satunnaisia trikoonmyyjänaisia.

   Lainaa

  5. Räkäpää 24.6.2021 7:18
   Tulos: +97 (103 ääntä)
   Puluparka: Tuota olen aina välillä miettinyt, että kun niitä tissi- ja pylly- ja mikätahansakehonosa-kuvia kuitenkin löytyy miljardittain internetin ihmeellisestä maailmasta, niin mikä siinä on, että niitä pitää silti lähteä pyytelemään joiltain Facen kirppisryhmän jäseniltä? Onko siinä jokin tietynlainen [...]
   Sama syy, kuin esim onlyfans sivuston suosiolla. Se tuntuu henkilökohtaisemmalta, ja ihmiset tarvitsevat huomiota. Eli ihmiset kokevat, että juuri heidät on otettu nyt huomioon ja juuri he saavat sen, mistä maksavat. Sinänsä sääli, että tälläisillekin palveluille on edes tarvetta...

   Lainaa

  6. King Arthur 24.6.2021 8:00
   Tulos: +160 (160 ääntä)
   Ei sitä niin vaan myydä dinosauruksia facessa.

   Lainaa

  7. Tulos: +72 (74 ääntä)
   Facebook on nykyään kuin enemmän valtaa omaava YP.

   Lainaa

  8. Tulos: +96 (98 ääntä)
   King Arthur: Ei sitä niin vaan myydä dinosauruksia facessa.
   Me nähtiin jo, mitä Jurassic Parkille kävi!!! Haluuko joku, että niin käy uudestaan? Hä???

   Lainaa

  9. Tulos: -92 (118 ääntä)
   Johannan tarina on muuten ihan viihdyttävä ja hyvin keksitty, ainoa vaan että kannattaa tarkistaa aina faktat ennen kuin julkaisee moista paskaa. Teksti antaa ymmärtää että rahat siirtyi tilisiirrolla eikä esim mobilepaylla joka siirtää rahat välittömästi oli pankki mikä hyvänsä. Tilisiirron perusteella sä et pysty rahoja palauttaa.

   Lainaa

  10. Harteeton tomaatti 24.6.2021 10:24
   Tulos: +68 (100 ääntä)
   Päivi: Johannan tarina on muuten ihan viihdyttävä ja hyvin keksitty, ainoa vaan että kannattaa tarkistaa aina faktat ennen kuin julkaisee moista paskaa. Teksti antaa ymmärtää että rahat siirtyi tilisiirrolla eikä esim mobilepaylla joka siirtää rahat välittömästi oli pankki mikä hyvänsä. Tilisiirron perusteella sä et pysty rahoja palauttaa.
   Miten niin tilisiirron perusteella ei pysty palauttaa rahoja? Jos joku laittaa sinulle rahaa tilisiirrolla, siinä näkyy nimi ja tilinumero, joten kyllä voit laittaa hänelle takaisinkin, näin ainakin OP:lla.

   Lainaa

  11. Vähä meduusa 24.6.2021 10:31
   Tulos: +24 (44 ääntä)
   Harteeton tomaatti: Miten niin tilisiirron perusteella ei pysty palauttaa rahoja? Jos joku laittaa sinulle rahaa tilisiirrolla, siinä näkyy nimi ja tilinumero, joten kyllä voit laittaa hänelle takaisinkin, näin ainakin OP:lla.
   Nimi näkyy. Tilinumero ei.

   Lainaa

  12. Harteeton tomaatti 24.6.2021 10:46
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Vähä meduusa: Nimi näkyy. Tilinumero ei.
   Hyvä tietää! En ole selvästi katsonut tarpeeksi tarkasti.

   Lainaa

  13. Maineikas raparperi 24.6.2021 12:04
   Tulos: +53 (57 ääntä)
   Puluparka: Tuota olen aina välillä miettinyt, että kun niitä tissi- ja pylly- ja mikätahansakehonosa-kuvia kuitenkin löytyy miljardittain internetin ihmeellisestä maailmasta, niin mikä siinä on, että niitä pitää silti lähteä pyytelemään joiltain Facen kirppisryhmän jäseniltä? Onko siinä jokin tietynlainen [...]
   Se on se hallinnan illuusio, jota setämiehet ovat vailla.

   Lainaa

  14. Tulos: +65 (67 ääntä)
   Päivi: Johannan tarina on muuten ihan viihdyttävä ja hyvin keksitty, ainoa vaan että kannattaa tarkistaa aina faktat ennen kuin julkaisee moista paskaa. Teksti antaa ymmärtää että rahat siirtyi tilisiirrolla eikä esim mobilepaylla joka siirtää rahat välittömästi oli pankki mikä hyvänsä. Tilisiirron perusteella sä et pysty rahoja palauttaa.
   Jos heillä on ollut jantterin puhelinnumero tiedossa niin ovathan he voineet palauttaa rahat mobilepaylla tai muulla. Rahat saatiin tilisiirrolla, palautusmenetelmästä ei ole mainittu. Eli ei välttämättä paskaa.

   Lainaa

  15. Tulos: +60 (62 ääntä)
   Puluparka: Tuota olen aina välillä miettinyt, että kun niitä tissi- ja pylly- ja mikätahansakehonosa-kuvia kuitenkin löytyy miljardittain internetin ihmeellisestä maailmasta, niin mikä siinä on, että niitä pitää silti lähteä pyytelemään joiltain Facen kirppisryhmän jäseniltä? Onko siinä jokin tietynlainen [...]
   Mun mielestä aika säälittävää että siellä on joku muna pystyssä odotellut sitä kuvaa joltain Facebookin randomilta. Kun kuitenkin oli vielä valmis maksamaan tästä kuvasta niin menis sit saman tien ihan muille sivuille maksamaan näistä palveluista.

   Lainaa

  16. Tulos: +27 (31 ääntä)
   Mitä Emman julkaisuun tulee, siinä ei ole pohjimmiltaan mitään väärin. Kukaan ei ole koskaan kieltänyt myymästä tavaraa voitolla. Eri asia on tietenkin, haluaako kukaan ostaa noita korvakoruja.

   Lainaa

  17. Tulos: +25 (25 ääntä)
   Mä en saanut antaa sohvaa, kun kissa änkes sen päälle kuvanottohetkellä.

   Lainaa

  18. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Nyrpeä vesinokkaeläin: Muutenkaan Facebookin tarkastuksissa ei ole mitään järkeä... Rikoksia ja mitä lie liikkuu eikä facebookkia kiinnosta mut auta armias jos on ehkä naisen nänni kuvassa nii äkkiä poistoon ja bannia!!!
   Eipä taida Facebookissa ihminen olla yleensä päätösten takana, vaan jonkinlainen automatiikka käy haistelemassa ilmoituksia ja koska "hakurobotilla" ei ole älyä, sen päätökset osuvat joskus pieleen.

   Lainaa

  19. Kilokalori 25.6.2021 8:27
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Ihan sama minkä selvän huijauksen fb:ssä tai ig:ssä ilmiannat, siinä ei tili ikinä poistu eikä mitään vikaa julkaisusta löydy. Mutta naistissin näköinen asia -ei käy. Samoin ystäväni yritti mainostaa eli antaa fb:lle rahaa, julkaista ihan laillisen suomalaisen ja jo toimivan yrityksen mainoksia - mainostoimiston tekemässä mainoksessa olikin fbn mielestä huijaus ja hänen tili suljettiin lopullisesti, ilman mitään selityksiä. Mutta tissit, niitä ei.

   Lainaa

  20. Jalaton kultakala 25.6.2021 8:59
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   King Arthur: Ei sitä niin vaan myydä dinosauruksia facessa.
   Life finds a way.

   Lainaa

  21. Jalaton kultakala 25.6.2021 9:01
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   StationX: Eipä taida Facebookissa ihminen olla yleensä päätösten takana, vaan jonkinlainen automatiikka käy haistelemassa ilmoituksia ja koska "hakurobotilla" ei ole älyä, sen päätökset osuvat joskus pieleen.
   Joku sen algoritmin on kuitenkin ohjelmoinut. Ja ohjelmoinut todella kieroon. Kirjaimellinen vihapuhe ei hälytä mitään parametrejä mutta auta armias jos keskustelet vihapuheesta tai sen levittäjistä negatiiviseen sävyyn niin johan bannivasara heilahtaa.

   Lainaa

  22. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Mä olisin myynyt noi korut vitosella

   Lainaa

  23. Itseasiassa 25.6.2021 10:10
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Facebookin siivoamiseen liittyen, kannattaa katsoa tämä dokkari. Oikeastaan tämän pitäisi kyllä katsoa ihan kaikkien jotka ylipäätään käyttävät nettiä. https://areena.yle.fi/1-50438217

   Lainaa

  24. Säädytön lehmä 25.6.2021 10:53
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Päivi: Johannan tarina on muuten ihan viihdyttävä ja hyvin keksitty, ainoa vaan että kannattaa tarkistaa aina faktat ennen kuin julkaisee moista paskaa. Teksti antaa ymmärtää että rahat siirtyi tilisiirrolla eikä esim mobilepaylla joka siirtää rahat välittömästi oli pankki mikä hyvänsä. Tilisiirron perusteella sä et pysty rahoja palauttaa.
   Ei muuten siirrä. Mobilepayn pointti on siirtää rahaa ”vaivattomasti”. Se linkittää palvelua käyttävien tilinumeron ja puhelinnumeron yhteen, jolloin voit pelkän puhelinnumeron perusteella tehdä siirron. Mitään muuta hyötyä siitä ei sitten olekaan.

   Lainaa

  25. Kuumennettu manaatti 26.6.2021 14:25
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Olisin pitänyt sen kolmekymppiä.

   Lainaa

  26. Viinaanmenevä lammas 27.6.2021 15:04
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Säädytön lehmä: Ei muuten siirrä. Mobilepayn pointti on siirtää rahaa ”vaivattomasti”. Se linkittää palvelua käyttävien tilinumeron ja puhelinnumeron yhteen, jolloin voit pelkän puhelinnumeron perusteella tehdä siirron. Mitään muuta hyötyä siitä ei sitten olekaan.
   Mobilepay ei ole edes mitenkään mullistavan nopea.
    Minulla se toimii arkisin 8 ja 16:n välillä, illalla tai viikonloppuna raha ei liiku mihinkään.

   Lainaa

  27. Tulos: -14 (22 ääntä)
   Miksi tämä isokokoisempi kaveri ei voinut ottaa kuvaa tämän pienemmän takapuolesta?

   Lainaa

  28. ihanmummovaan 29.6.2021 12:37
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Viinaanmenevä lammas: Mobilepay ei ole edes mitenkään mullistavan nopea. Minulla se toimii arkisin 8 ja 16:n välillä, illalla tai viikonloppuna raha ei liiku mihinkään.
   Ei siinä kai aina tarkoitus olekaan että raha on heti toisen tilillä; mutta Mobilepaylla maksettaessa se rahaa saava osapuoli näkee että toinen on ylipäätään varmasti maksanut. Pankista maksettavaa tilisiirtoa voi kai jotenkin  manipuloida kuvassa, niin että näyttää et olis maksanut vaikkei olekaan.

   Lainaa

  29. Kuuluisa kookos 29.6.2021 20:05
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   Päivi: Johannan tarina on muuten ihan viihdyttävä ja hyvin keksitty, ainoa vaan että kannattaa tarkistaa aina faktat ennen kuin julkaisee moista paskaa. Teksti antaa ymmärtää että rahat siirtyi tilisiirrolla eikä esim mobilepaylla joka siirtää rahat välittömästi oli pankki mikä hyvänsä. Tilisiirron perusteella sä et pysty rahoja palauttaa.
   -75 vaikka puhut ihan asiaa. Ihmiset eivät tykkää kun paljastat heidän langenneen trolliin

   Lainaa

  30. Ihan ookoo omena 1.7.2021 17:06
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Viinaanmenevä lammas: Mobilepay ei ole edes mitenkään mullistavan nopea. Minulla se toimii arkisin 8 ja 16:n välillä, illalla tai viikonloppuna raha ei liiku mihinkään.
   No ei se pointti olekaan se että raha siirtyy heti, vaan tieto siitä että lasku on maksettu ja raha tosiasiassa siirtyy sitten kun siirtyy. Vastaanottaja saa heti tiedon että raha on tulossa ja maksaja ei voi enää siirtoa perua. Aika lailla turvallinen ja luotettava maksutapa. Ja tosiaan toimii kyllä ihan 24/7. Myös sinulla =)

   Lainaa

  31. Astmaton lammas 19.8.2021 21:23
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Mobilepayssa on toinenkin hyvä puoli kuin nopeus: puhelinnumeron jälkeen se kertoo vastaanottajan nimen, eli voi helposti vielä tarkistaa että menee oikealle tyypille.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hinta, hintalappu, kaveri, kielletty, kirppari, kirppis, kirpputori, korut, korvakorut, kuva, pila, pyllistys, pyllistää, sensuuri, säännöt, ylipaino