Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tien päällä tapahtuu, osa 2

Vävykokelaan autosta löytyi tarra...
Tien päällä tapahtuu, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 74 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. jormakainen 6.5.2021 0:12
   Tulos: -325 (459 ääntä)
   Eihän tuo kovin rivo tarra ole kun tuossahan lukee: Ei ilmasia kyytejä, bensaa tai toosaa :D Ite miettisin, että ompa tympeä kieltäytyä kahdesta jälkimmäisestä..

   Lainaa

  2. Väsynyt tatti 6.5.2021 0:18
   Tulos: -113 (267 ääntä)
   Jaana huolissaan että lapseltaan loppuu rahat ja maksutapa vaihtuu? 😃

   Lainaa

  3. TIS-Jorma 6.5.2021 0:27
   Tulos: +443 (481 ääntä)
   Kuvassahan näyttäisi kaveri nostavan toista, jotta näkee onko bensaa tankissa?

   Lainaa

  4. Lerpahtanut Karvaturri 6.5.2021 0:35
   Tulos: -245 (423 ääntä)
   Jaana, se sun tyttö ottaa siellä autossa ihan urakalla suoleen.

   Lainaa

  5. Vanha raato 6.5.2021 0:39
   Tulos: -162 (274 ääntä)
   Kauheeta tämä moottorikansakulttuurin deterioraatio: Se on "gas, grass or ass – no free rides"! Eli pensaa, p*mpp*ä tai p*ilv**!

   Lainaa

  6. ttttttttsuh 6.5.2021 0:47
   Tulos: -117 (207 ääntä)
   Jaanalle pitäisi vinkata, että luultavasti tytär ei pane ollenkaan pahaksi noita kyytejä. Voi prkleen Esa, hävettää taas Esan puolesta.

   Lainaa

  7. Piukka keiju 6.5.2021 1:59
   Tulos: +44 (82 ääntä)
   Tämän takia polkupyörällä ei edes uskalla ajaa. Lähes joka kerta joku tulee vasemmalta eteen väistämättä ja ajautuu ajamaan vasenta kaistaa kaksisuuntaisella väylällä. Autolla ajaessa olen kyllä törmännyt tilanteeseen, että joku tulee vasemmalta eteen, mutten kuitenkaan koskaan ole törmännyt siihen, että joku päättäisi ajaa vasenta kaistaa kaksisuuntaisella tiellä. Autoilijat ovat paljon paremmin ennakoitavissa.

   Lainaa

  8. Tyhjä hiiri 6.5.2021 2:37
   Tulos: +415 (457 ääntä)
   On kyllä juntti tarra.

   Lainaa

  9. Tulos: +131 (147 ääntä)
   Mä katoin ensin, että onpas siinä tarrassa herralla iso bensapumppu. 😂

   Lainaa

  10. Säädytön lehmä 6.5.2021 4:10
   Tulos: +238 (288 ääntä)
   jormakainen: Eihän tuo kovin rivo tarra ole kun tuossahan lukee: Ei ilmasia kyytejä, bensaa tai toosaa 😁 Ite miettisin, että ompa tympeä kieltäytyä kahdesta jälkimmäisestä..
   Vanha raato: Kauheeta tämä moottorikansakulttuurin deterioraatio: Se on "gas, grass or ass – no free rides"! Eli pensaa, p*mpp*ä tai p*ilv**!
   Hämmennykseltäni en osaa päättää suositellakko biologian vai englannin oppien kertausta...

   Lainaa

  11. Tulos: +139 (157 ääntä)
   Tyhjä hiiri: On kyllä juntti tarra.
   Kyllä, ja juntteja on suurin osa kommenteistakin.

   Lainaa

  12. Tulos: +82 (96 ääntä)
   Jos Esa julistetaan diktaattoriksi, alkaa porukkaa pikkusen katoamaan.

   Lainaa

  13. Toj Karin 6.5.2021 5:57
   Tulos: +55 (135 ääntä)
   Esa vaikuttaa juuri sellaiselta joka ajaa kauppaankin työsuhdeautolla ja kerää siitä kilometrikorvaukset, sekä pitää tiukasti kiinni omista "oikeuksistaan" liikenteessä välittämättä muista kulkijoista tai liikenteen sujuvuudesta ja turvallisuudesta pätkääkään, sekä ajaa aina vähintään 5kmh ylinopeutta.

   Lainaa

  14. jukkapalmu 6.5.2021 6:30
   Tulos: +58 (84 ääntä)
   JOs joku liattaa muotoon leikkaamattoman tarran autoon niin se on jo ensimmäinen mistä pitää hälytyskellojen soida.

   Lainaa

  15. Veltto herne 6.5.2021 6:32
   Tulos: +108 (136 ääntä)
   Kuvitteeköhan Esa että hänen estämiään ihmisiä jollain tavalla harmittaa se, etteivät he näe Esan aivopieruja enää?

   Lainaa

  16. Tulos: +100 (108 ääntä)
   Aijai. Aloitin työmatkapyöräilyn tällä viikolla enkä ole aikaisemmin edes tajunnut pelätä, että takaatuleva auto saattaisi ajaa päälle. Suurin osa työmatkasta on autotiellä. Vasenta laitaa en ole koskaan edes harkinnut käyttäväni pyörällä, kun tuntuu että vastaantulevien rekkojen ilmavirtaus pysäyttää pientareella kävellessäkin.

   Lainaa

  17. Unter den Linden 6.5.2021 7:00
   Tulos: +3 (39 ääntä)
   Esa on typerys.

   Lainaa

  18. Kekseliäs mandariini 6.5.2021 7:24
   Tulos: +105 (117 ääntä)
   Siitake: Aijai. Aloitin työmatkapyöräilyn tällä viikolla enkä ole aikaisemmin edes tajunnut pelätä, että takaatuleva auto saattaisi ajaa päälle. Suurin osa työmatkasta on autotiellä. Vasenta laitaa en ole koskaan edes harkinnut käyttäväni pyörällä, kun tuntuu että vastaantulevien rekkojen ilmavirtaus pysäyttää pientareella kävellessäkin.
   Minä ajan pyörällä melko paljon. Olen aika moneen kertaan kokenut sen, että takaa tuleva auto ohittaa hihaa hipoen. Ei nyt päälle ole kukaan ajanut, mutta muutaman kerran on ollut todella lähellä, ettei ole kiilannut minua ojaan tai etten ole menettänyt tasapainoani sen rekan takia, joka ohittaa aivan liian läheltä. Joten olisi ehkä hieman syytä tajuta pelätä sitä, niin osaat hieman paremmin varautua, kun se tilanne tulee kohdallesi. Mieluummin tulen rekan ilmavirran pysäyttämäksi ajaessani pyörällä kuin sen ilmavirran imaisemaksi rekan alle. Mutta tämä on tietysti vain minun mielipiteeni, saa olla eri mieltä. Mutta silti ajan tietysti tien oikeaa reunaa pyörällä, kuten laki sanoo. Järkevämpi reuna se on, kun osa pyöräilijöistä ajaa todella kovaa, joten ei heitä jalankulkijoidenkaan puolelle uskalla päästää. Autoilijat vain pitäisi saada tajuamaan, että pyöräilijöitä on väistettävä. Silloinkin, kun vastaan tulee auto. Mitä tulee tuohon lakikirjaan, minkä mukaan ajoneuvolla on ajettava niin lähellä tien oikeaa reunaa kuin se TURVALLISESTI on mahdollista, niin pyöräilyn kohdalla miellän, että ajaminen ei-niin-lähellä oikeaa reunaa voi olla paljon turvallisempaa, kun silloin autoilijat eivät aja ohi ihan vierestä. Jos ei tule vastaantulijoita, ne kiertävät vastaantulijan kaistalta, jos tulee vastaantulija, ne hidastavat ja odottavat, että ohituskaista vapautuu ja ohittavat sitten sieltä, kun muuten eivät mahdu. Jos ne kuitenkin päättävät ohittaa hihaa hipoen, on pyöräilijällä vielä tilaa väistää oikeammalle eikä ole heti ojassa.

   Lainaa

  19. Tulos: +6 (68 ääntä)
   Niin mitä se lämmittää noudattaa lakia ja kuolla sen takia? Tommoset Esat vois laittaa eläinkokeisiin testieläimeks niitten pupujussien sijaan

   Lainaa

  20. Tulos: +85 (113 ääntä)
   Veltto herne: Kuvitteeköhan Esa että hänen estämiään ihmisiä jollain tavalla harmittaa se, etteivät he näe Esan aivopieruja enää?
   Mitä aivopieruja, Esa on ihan oikeassa. Mitä siitä tulee, jos osa jengistä alkaa tuolla liikenteessä toimimaan lain vastaisesti, koska se on heidän mielestään on parempi toimia heidän tavalla? Mihin se vasemmalla pyöräilevä väistää sitten, kun joku pyöräilee oikealla vastaan ja samalla tulee molemmista suunnista autokin?
   Liikennesäännöt on tehty siksi, että kaikille olisi selvää mitä tehdään missäkin tilanteessa. Jos niitä alkaa soveltamaan, katoaa ennakoitavuus kokonaan.

   Lainaa

  21. Tulos: +67 (133 ääntä)
   Tyhjä hiiri: On kyllä juntti tarra.
   Joo. Plus että jos mulla ois tytär, joka seurustelisi jonkun 18-v jätkän kanssa, joka liimailee tollasia lievästi naisia esineellistäviä tarroja autoonsa, niin kyllä pohtisin ihan samoja asioita kuin Jaana :D Toiseksi, tyhmää kun nykyään "valmiiksi nauretaan" kuvia... Naurettavuus loppuu kuin seinään kun näkee jonkun itse lisäämän itkunauruhymiön kuvan päällä.

   Lainaa

  22. Kilokalori 6.5.2021 9:04
   Tulos: +49 (81 ääntä)
   Eikös tuossa nyt vaan lue, että vävykokelas ei anna ilmaiseksi kyytiä, bensaa eikä persettään. Toisaalta jos vävykokelas sitten rahaa vastaan antaa persettä, niin sitä voi anoppi hetken nikotella. Mutta elinkeinonvapaus siinäkin, kun ei ole laitonta niin mikäs siinä.

   Lainaa

  23. Reilu viikuna 6.5.2021 9:29
   Tulos: +18 (78 ääntä)
   Säädytön lehmä: Hämmennykseltäni en osaa päättää suositellakko biologian vai englannin oppien kertausta...
   Näissä tapauksissa kun puhutaan perseestä ei välttämättä tarkoiteta kirjaimellisesti anaalipenetraatioita.

   Lainaa

  24. Turvaton kookos 6.5.2021 9:29
   Tulos: +62 (78 ääntä)
   Kaaleppi: Joo. Plus että jos mulla ois tytär, joka seurustelisi jonkun 18-v jätkän kanssa, joka liimailee tollasia lievästi naisia esineellistäviä tarroja autoonsa, niin kyllä pohtisin ihan samoja asioita kuin Jaana :D Toiseksi, tyhmää kun nykyään "valmiiksi nauretaan" kuvia... Naurettavuus loppuu kuin [...]
   Se tarra taisi olla siinä lähinnä peittämässä rekkaria

   Lainaa

  25. Tulos: -6 (42 ääntä)
   Luulisi kaikille joo olevan käytännöllisempää, että laki muutettaisiin. En ole osannut pyöräilijänä pelätä että se takaa tuleva auto ajaisi päältä, mutta kun on ikään kuin katsekontaktissa sen läheltä vastaan tulevan ajoneuvon kanssa, kumpikin tietää varmaksi että myös toinen tiedostaa toisen lähestymisen, ja pystytään yhteisymmärryksessä tekemään tarvittavat väistöliikkeet; ei mitään pelkoa autoilijalle että se pyöräilijä yhtäkkiä muuttaisikin kurssia. Kapealla tiellä voin hyvin vaikka pysähtyä hetkeksi ojan puolelle että pääsee ohi.

   Lainaa

  26. Säädytön lehmä 6.5.2021 10:30
   Tulos: -28 (64 ääntä)
   Reilu viikuna: Näissä tapauksissa kun puhutaan perseestä ei välttämättä tarkoiteta kirjaimellisesti anaalipenetraatioita.
   Missä tapauksissa? Mitä polttoaineella tai kyydeillä sitten tarkoitetaan, jos perseelläkään ei meinata persettä?

   Lainaa

  27. Tulos: +47 (71 ääntä)
   Säädytön lehmä: Missä tapauksissa? Mitä polttoaineella tai kyydeillä sitten tarkoitetaan, jos perseelläkään ei meinata persettä?
   Tarkoittaa se persettä, vaikka ei välttämättä persereikää. Mikä tässä on hankalaa?

   Lainaa

  28. Tulos: -26 (54 ääntä)
   Jaanan kannattaa korottaa tyttären viikkorahaa ja äkkiä. Tai sitten hankkia hänelle kasa kortsuja ja e-pillerit. xD

   Lainaa

  29. Tulos: +47 (71 ääntä)
   Itse ajan polkupyörällä tahallaan usein jonkun verran ajoradan puolella vaikka olisi se kädenmitan leveys piennartakin. Syy on se, että tällöin autot ohittavat aivan eri tavalla. Jos menet piennarta, auto ei väistä usein milliäkään koska ”mahtuu” ohi. Jos taas ajat ajorataa ja autoilija luoja paratkoon joutuu väistämään niin silloin usein väistetään sitten samalla kertaa vähän isommalla kaarella. Saa vihata, en muuta tapaani niin kauan kun se autoilijoiden käytös on keskimäärin niin riskialtista pyöräilijöitä kohtaan kuin se on. Onneksi en asu alueella jossa usein tarvitsi mennä maantien varsia fillarilla. No sitten se vävykokelas. Joko hänellä on tuossa takana jonkinlainen versio huumorintajusta tai sitten tuo on liiketoimintasuunnitelmaan perustuva hinnoittelu, joka ainakin takseissa tuleekin näkyä selkeästi autoon astuttaessa. Pitää tietenkin miettiä seuraavaksi, miten vävykokelas maksaa jäljemmässä skenaariossa verot. Vaihtorahoista mulla ois arvaus.

   Lainaa

  30. Mallikas ahven 6.5.2021 12:47
   Tulos: -6 (40 ääntä)
   ttttttttsuh: Jaanalle pitäisi vinkata, että luultavasti tytär ei pane ollenkaan pahaksi noita kyytejä. Voi prkleen Esa, hävettää taas Esan puolesta.
   Esa on oikeassa idiootti.

   Lainaa

  31. Ponne Jarkka 6.5.2021 13:11
   Tulos: -23 (29 ääntä)
   jormakainen: Eihän tuo kovin rivo tarra ole kun tuossahan lukee: Ei ilmasia kyytejä, bensaa tai toosaa 😁 Ite miettisin, että ompa tympeä kieltäytyä kahdesta jälkimmäisestä..
   Hyvin sanottu! :-D

   Lainaa

  32. Kauniihko tuuhero 6.5.2021 14:37
   Tulos: -24 (36 ääntä)
   Mallikas ahven: Esa on oikeassa idiootti.
   Morjens Esa! Oletkin ihan nimesi veroinen.

   Lainaa

  33. Nappulaton karpalo 6.5.2021 15:01
   Tulos: -52 (68 ääntä)
   Tyhjä hiiri: On kyllä juntti tarra.
   Miksi muka? 😅 Omasta mielestä tyylikäs.

   Lainaa

  34. Uskoton unikeko 6.5.2021 15:02
   Tulos: +45 (83 ääntä)
   Rivoudessa tai tarroissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta tämä kyseinen haiskahtaa vähän naisten esineellistämiseltä, koska kyseinen "vävykokelas" tuskin hyväksyisi persettä maksumuotona muilta kuin naisilta...

   Lainaa

  35. Nappulaton karpalo 6.5.2021 15:03
   Tulos: -64 (92 ääntä)
   Kaaleppi: Joo. Plus että jos mulla ois tytär, joka seurustelisi jonkun 18-v jätkän kanssa, joka liimailee tollasia lievästi naisia esineellistäviä tarroja autoonsa, niin kyllä pohtisin ihan samoja asioita kuin Jaana :D Toiseksi, tyhmää kun nykyään "valmiiksi nauretaan" kuvia... Naurettavuus loppuu kuin [...]
   Naisia esineellistäviä? Mites mm. Naiset jotka ihan vapaaehtoisesti jakavat itseään tavarana? Onko se jotenkin näin hyväksyttävämpää?

   Lainaa

  36. Proteiiniton juhta 6.5.2021 15:54
   Tulos: +27 (47 ääntä)
   jormakainen: Eihän tuo kovin rivo tarra ole kun tuossahan lukee: Ei ilmasia kyytejä, bensaa tai toosaa 😁 Ite miettisin, että ompa tympeä kieltäytyä kahdesta jälkimmäisestä..
   Naiset ei ole olemassa miesten halujen tyydytystä varten... tai sitten on myös toisin päin.

   Lainaa

  37. Pehmeä jänis 6.5.2021 16:33
   Tulos: -28 (52 ääntä)
   Väsynyt tatti: Jaana huolissaan että lapseltaan loppuu rahat ja maksutapa vaihtuu? 😃
   No millä sä luulet jaaanan persaukinen tytär on liikkunu tähän mennessä?

   Lainaa

  38. Täsmentyvä lihapulla 6.5.2021 16:52
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   Mallikas ahven: Esa on oikeasti idiootti.
   Okei.

   Lainaa

  39. Tulos: +61 (83 ääntä)
   Mikä ihme tuon tarran idea oikein on? Siinä on rivo kuva ja kummallinen teksti. Jonkun mielestä tarran idea on kuitenkin niin hyvä, että se on pitänyt liimata omaan autoon. Joten ymmärrän kyllä Jaanan huolen vävykokelaan laatutasosta.

   Lainaa

  40. Itseasiassa 6.5.2021 17:13
   Tulos: +66 (70 ääntä)
   Jusa: Jaanan kannattaa korottaa tyttären viikkorahaa ja äkkiä. Tai sitten hankkia hänelle kasa kortsuja ja e-pillerit. xD
   Olis se kyllä erikoista, jos tyttöystävää ei oteta kyytiin kuin maksusta. Vaikka meitä kaikenlaista tallaajaa tänne mahtuukin.

   Lainaa

  41. Tulos: -31 (33 ääntä)
   Miten ihmeessä tien vasemmalla pientareella pyöräillessä voi tulla alleajetuksi takaa päin? Ei muuta järkeveää syytä ole, kuin hitaampaa ajoneuvoa ohittaneen ajoneuvon alle jääminen...

   Lainaa

  42. Väsynyt tatti 6.5.2021 23:49
   Tulos: -2 (18 ääntä)
   Pehmeä jänis: No millä sä luulet jaaanan persaukinen tytär on liikkunu tähän mennessä?
   Kirjaimellisesti persaukinen 😅

   Lainaa

  43. katsastamaton maito 7.5.2021 0:03
   Tulos: -24 (30 ääntä)
   Jusa: Jaanan kannattaa korottaa tyttären viikkorahaa ja äkkiä. Tai sitten hankkia hänelle kasa kortsuja ja e-pillerit. xD

   Täällä vielä yks bilsantunnille.

   Lainaa

  44. Piparjuuri 7.5.2021 1:47
   Tulos: +30 (44 ääntä)
   Itsekin vahvasti kyseenalaistaisin tyttären valinnat, jos vävykokelaalla olisi tuollainen hirveä ja seksistinen tarra autossaan.

   Lainaa

  45. Tulos: 0 (20 ääntä)
   katsastamaton maito: Täällä vielä yks bilsantunnille.
   Jos tällä tarkoitetaan, ettei perseen kautta tule raskaaksi niin ei ole ymmärretty tarran tekstiä.

   Lainaa

  46. Sankka vuohi 7.5.2021 6:22
   Tulos: +32 (40 ääntä)
   Ei ilmaisia kyytejä, polttoainetta tai persettä. Vävykokelas siis antaa persettä maksusta. Kyllä minäkin olisin huolissani.

   Lainaa

  47. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Älkää vain ottako neuvoa ja alkano pyöräileen vasenta kaistaa. Ei se tietenkään mukava ole jäädä takaa tulevan auton alle, mutta ei se sen mukavampaa ole ajaa rekan keulaankaan. Vai pitääkö minun alkaa ajamaan rekalla vasenta kans kun muutamia kertoja mutkan takaa on tullu pyöräilijä vastaa, eikä paljoa hitaampaa tullu auton kanssa sieltä mutkasta.

   Lainaa

  48. Ilmava koira 7.5.2021 17:06
   Tulos: -4 (28 ääntä)
   Jaa: Älkää vain ottako neuvoa ja alkano pyöräileen vasenta kaistaa. Ei se tietenkään mukava ole jäädä takaa tulevan auton alle, mutta ei se sen mukavampaa ole ajaa rekan keulaankaan. Vai pitääkö minun alkaa ajamaan rekalla vasenta kans kun muutamia kertoja mutkan takaa on tullu pyöräilijä vastaa, eikä paljoa hitaampaa tullu auton kanssa sieltä mutkasta.
   En nyt tajunnut, miten mutka tähän vaikuttaa? Rekkahan voi tulla mutkan takaa myös takaa päin.
   Edestä päin annetaan sekä pyöräilijälle että rekkakuskille mahdollisuus nähdä toisensa ja tehdä tarvittavat väistötoimenpiteet. Takaa päin vastuu jää kokonaan rekkakuskille. 

   Lainaa

  49. Siivekäs hiiri 7.5.2021 21:25
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   wtff: Jos tällä tarkoitetaan, ettei perseen kautta tule raskaaksi niin ei ole ymmärretty tarran tekstiä.
   Taraan tekstiä ei tosiaan ole ymmärretty ollenkaan. Ei edes sen tekijä.

   Lainaa

  50. Kestävä ampiainen 7.5.2021 21:26
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   Säädytön lehmä: Hämmennykseltäni en osaa päättää suositellakko biologian vai englannin oppien kertausta...
   Kertaa sinä äidinkieli. Suositellako

   Lainaa

  51. Tulos: +5 (19 ääntä)
   Ilmava koira: En nyt tajunnut, miten mutka tähän vaikuttaa? Rekkahan voi tulla mutkan takaa myös takaa päin. Edestä päin annetaan sekä pyöräilijälle että rekkakuskille mahdollisuus nähdä toisensa ja tehdä tarvittavat väistötoimenpiteet. Takaa päin vastuu jää kokonaan rekkakuskille. 
   Eihän siinä suuri ero ole kuin esim+/-20km/h kun pyöräilijä ajaa oikeaa kaistaa niin rekkakuski kerkeää siihen hiastaa sen +70tkg kulkineen ja ottaa sopivaa paikkaa ohittaa. Kun taas tulis pyöräilijä vastaan mutkan takaa (mistä en minä ainakaan odota että tulis joku pyöräilijä täysiä vastaan) tällöin se oikeaa kaistaa tuleva kulkine ei reagoi tähän pyöräilijään mitenkään, mutta kun tulee vähän leveämmällä kulkineella ajaessa yhtäaikaa auto(puhumattakaan toisesta leveästä) ja pyöräilijä vasenta vastaan. Niin voin sanoa että siinä on syän kohtaus aika lähellä siinä mutkassa.

   Lainaa

  52. Tulos: 0 (18 ääntä)
   jormakainen: Eihän tuo kovin rivo tarra ole kun tuossahan lukee: Ei ilmasia kyytejä, bensaa tai toosaa 😁 Ite miettisin, että ompa tympeä kieltäytyä kahdesta jälkimmäisestä..
   Jaanan vävykokelas on kusipää bensalenkkari, kannattaa heivata huitsiin.

   Lainaa

  53. Tulos: -22 (26 ääntä)
   Vanha raato: Kauheeta tämä moottorikansakulttuurin deterioraatio: Se on "gas, grass or ass – no free rides"! Eli pensaa, p*mpp*ä tai p*ilv**!
   Ettekö te älykääpiöt tiedä että ass = perse

   Lainaa

  54. Tulos: -20 (24 ääntä)
   jormakainen: Eihän tuo kovin rivo tarra ole kun tuossahan lukee: Ei ilmasia kyytejä, bensaa tai toosaa 😁 Ite miettisin, että ompa tympeä kieltäytyä kahdesta jälkimmäisestä..
   öö? toosa on perse? Aika hukassa olet.

   Lainaa

  55. Rotuhygienisti 8.5.2021 3:12
   Tulos: -8 (12 ääntä)
   Esalla selvästi esari kiristää nuppia.

   Lainaa

  56. Leikattu kirsikka 8.5.2021 6:05
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Kuvitellaan tilanne, että pyörä/mopo/traktori/mikä hyvänsä ajaa oikeanpuoleista kaistaa. Ajat autolla samaa kaistaa. Ohituspaikkaa ei ole, vastaan tulee vaikkapa leveä kuljetus, niin jäät pyörän perään ajamaan kunnes pääset ohi. Miten tämän voisi toteuttaa, jos pyörä ajaisikin sinua vastaan?

   Lainaa

  57. Liimapää 8.5.2021 7:31
   Tulos: -16 (24 ääntä)
   Tyhjä hiiri: On kyllä juntti tarra.
   Sirppi ja vasara parempi?

   Lainaa

  58. Riippuva simpukka 8.5.2021 15:52
   Tulos: -15 (21 ääntä)
   justjoo: Mitä aivopieruja, Esa on ihan oikeassa. Mitä siitä tulee, jos osa jengistä alkaa tuolla liikenteessä toimimaan lain vastaisesti, koska se on heidän mielestään on parempi toimia heidän tavalla? Mihin se vasemmalla pyöräilevä väistää sitten, kun joku pyöräilee oikealla vastaan ja samalla tulee [...]
   Esimerkiksi moottoritielle tultaessa ei saisi moottoritiellä takana ajava auto tehdä tilaa liittymästä moottoritielle siirtyvälle. Silti se tilan antaminen siirtymällä vasemmalle kaistalle on suomessa hyvinkin yleinen tapa. Sitä siitä siis seuraa, kun ihmiset eivät noudata liikennesääntöjä pilkulleen. 
   On hieman eri asia pyöräillä "väärää" laitaa, kuin jättää noudattamatta liikennevaloja tai ajaa suojatielle pysähtyneen auton ohi toista kaistaa. Säännöt ovat niitä ihmisiä varten, jotka eivät osaa käyttäytyä kohtuullisesti tilanteen mukaan, vaan sooloilevat aina omiaan tai ahnetivat itselleen kaiken. 

   Lainaa

  59. Raukea monni 9.5.2021 7:33
   Tulos: +7 (23 ääntä)
   Riippuva simpukka: Esimerkiksi moottoritielle tultaessa ei saisi moottoritiellä takana ajava auto tehdä tilaa liittymästä moottoritielle siirtyvälle. Silti se tilan antaminen siirtymällä vasemmalle kaistalle on suomessa hyvinkin yleinen tapa. Sitä siitä siis seuraa, kun ihmiset eivät noudata liikennesääntöjä [...]
   Juuri tuollaisten takia Suomen poliisi jatkuvasti tiedottaa twitterissä, että moottoritiellä EI SAA VAIHTAA KAISTAA ANTAAKSEEN TILAA. Oikeesti, liittyjille on kiihdytyskaistat joka mahdollistaa liittymisen, tilan antaminen vain vaarantaa muun liikenteen. 
   Viime vuonna sattui yli 50 kolaria joissa yhdessä kuolonuhreja tuollaisen idioottimaisen kaistanvaihdon takia. 

   Lainaa

  60. Tulos: -5 (21 ääntä)
   Polkupyörillä autotiellä ajaminen kiellettävä lailla.

   Lainaa

  61. Aina oikeassa 9.5.2021 13:45
   Tulos: +4 (16 ääntä)
   Ihmisviha: Polkupyörillä autotiellä ajaminen kiellettävä lailla.
   Juu, metsään saisivat mennä ja rautateille penteleet!!!
   Sulla on muuten kyllä osuva nimimerkki. 

   Lainaa

  62. Kilokalori 9.5.2021 13:50
   Tulos: +6 (20 ääntä)
   Riippuva simpukka: Esimerkiksi moottoritielle tultaessa ei saisi moottoritiellä takana ajava auto tehdä tilaa liittymästä moottoritielle siirtyvälle. Silti se tilan antaminen siirtymällä vasemmalle kaistalle on suomessa hyvinkin yleinen tapa. Sitä siitä siis seuraa, kun ihmiset eivät noudata liikennesääntöjä [...]
   Ikävä asenne sinulla. Tuttu sai sakot liikenteen vaarantamisesta kun antoi tietä liittyvälle poliisille täysin tyhjällä moottoritiellä.
   Säännöt on sääntöjä, eikä kenenkään pitäisi keksiä omasta mielestään hyväksyttäviä rikkeitä. Kaikki mainitsemasi asiat ovat haitaksi liikenteelle. 

   Lainaa

  63. Kantava rotta 9.5.2021 17:37
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   Liimapää: Sirppi ja vasara parempi?
   Ja siinähän meille ilmottautui ilmi elävä white trash -juntti. Onko pemarisi takalasissa tuollainen väärin kirjoitettu junttitarra?

   Lainaa

  64. Reippaina käymme rekkain alle.. 10.5.2021 8:48
   Tulos: +5 (23 ääntä)
   justjoo: Mitä aivopieruja, Esa on ihan oikeassa. Mitä siitä tulee, jos osa jengistä alkaa tuolla liikenteessä toimimaan lain vastaisesti, koska se on heidän mielestään on parempi toimia heidän tavalla? Mihin se vasemmalla pyöräilevä väistää sitten, kun joku pyöräilee oikealla vastaan ja samalla tulee [...]
   Sepä se onkin ongelma nuiden pyöräilijöiden kanssa, että he kuvittelevat saavansa soveltaa lakia, ja tehdä liikenteessä mitä huvittaa. Ei edes terve järki sano, että omalla terveydellä maksavat, kun auton alle tunkevat väärältä kaistalta..

   Lainaa

  65. Hillitty ananas 11.5.2021 3:39
   Tulos: -7 (15 ääntä)
   Jos pyörätietä ei ole, ajan kävelytiellä, jos kävelytietäkään ei ole... No en pyöräile sellaisissa paikoissa yleensä. Tiedän toki, ettei kävelytiellä saisi aikuiset ajaa, mutta väistän aina kävelijöitä ja annan heille etuoikeuden juuri tästä syystä. Autojen sekaan en vaan yksinkertaisesti uskalla mennä ajamaan.

   Lainaa

  66. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Veltto herne: Kuvitteeköhan Esa että hänen estämiään ihmisiä jollain tavalla harmittaa se, etteivät he näe Esan aivopieruja enää?
   Mitä aivopieruja? Siis sitäkö että Esa tunnistaa lain olevan huono, mutta silti sitä pitää noudattaa? Ja lakia tulisi muuttaa. Muut ovat sitä mieltä, että lakeja saa rikkoa oman mielen mukaan.

   Lainaa

  67. Tulos: -19 (23 ääntä)
   Kai te perkeleen spandekspellet tajuatte, että autotiellä pyöräillään tien vasenta laitaa sen vuoksi, että osataan varautua siihen vastaantulevien autojen imuun? Tai no, turhahan se on yrittää järkeä puhua aivovammaisille. Polkekaa vain tien oikealla puolella ja jauhautukaa sitten rekan renkaisiin. Ei teitä vittusaatanoita muutenkaan kukaan jää kaipaamaan.

   Lainaa

  68. Pantava monni 13.5.2021 13:32
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Just: Mitä aivopieruja? Siis sitäkö että Esa tunnistaa lain olevan huono, mutta silti sitä pitää noudattaa? Ja lakia tulisi muuttaa. Muut ovat sitä mieltä, että lakeja saa rikkoa oman mielen mukaan.
   Miten osasit lukea "muiden" ajatuksia? Vai tuliko keksittyä itse että mitä mieltä ne mut ovatkaan? Vai onko kenties luetun ymmärryksessäsi "hieman" parantamisen varaa?

   Lainaa

  69. Tulos: +2 (14 ääntä)
   Kaaleppi: Joo. Plus että jos mulla ois tytär, joka seurustelisi jonkun 18-v jätkän kanssa, joka liimailee tollasia lievästi naisia esineellistäviä tarroja autoonsa, niin kyllä pohtisin ihan samoja asioita kuin Jaana :D Toiseksi, tyhmää kun nykyään "valmiiksi nauretaan" kuvia... Naurettavuus loppuu kuin [...]
   Voihan tuo olla vaikka edellisen omistajan jäämistöä.
   Mä olen kyllä jäävi sanomaan muuta, kun on aika musta huumorintaju. Tuskin nyt pitäsin vävykokelasta ihan hulttiona vaan jonkun tyhmän huumoritarran vuoksi.

   Lainaa

  70. Järkyttävä jyrsijä 14.5.2021 9:34
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Ilmava koira: En nyt tajunnut, miten mutka tähän vaikuttaa? Rekkahan voi tulla mutkan takaa myös takaa päin. Edestä päin annetaan sekä pyöräilijälle että rekkakuskille mahdollisuus nähdä toisensa ja tehdä tarvittavat väistötoimenpiteet. Takaa päin vastuu jää kokonaan rekkakuskille. 
   Jokaisen tienkäyttäjän tulee seurata myös takaa tulevaa liikennettä, ja tarvittaessa helpottaa ohittamista.

   Lainaa

  71. Järkyttävä jyrsijä 14.5.2021 9:36
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Hillitty ananas: Jos pyörätietä ei ole, ajan kävelytiellä, jos kävelytietäkään ei ole... No en pyöräile sellaisissa paikoissa yleensä. Tiedän toki, ettei kävelytiellä saisi aikuiset ajaa, mutta väistän aina kävelijöitä ja annan heille etuoikeuden juuri tästä syystä. Autojen sekaan en vaan yksinkertaisesti uskalla mennä ajamaan.
   Pyörää voi myös taluttaa, jos sääntöjen mukaan ajaminen on mielestäsi vaarallista tai epämiellyttävää.

   Lainaa

  72. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Raukea monni: Juuri tuollaisten takia Suomen poliisi jatkuvasti tiedottaa twitterissä, että moottoritiellä EI SAA VAIHTAA KAISTAA ANTAAKSEEN TILAA. Oikeesti, liittyjille on kiihdytyskaistat joka mahdollistaa liittymisen, tilan antaminen vain vaarantaa muun liikenteen.  Viime vuonna sattui yli 50 kolaria joissa [...]
   Olisihan se kiva ajella siinä oikealla kaistalla mutta kun ne liittyjät yleensä olettaa että heillä on jokin oikeus tunkea kylkeen, joten helpompi on vain mennä pois tieltä. Tiedän kyllä mitä laki sanoo ja miten asian pitäisi sen mukaan mennä mutta käytäntö on ikävä kyllä eri. Monta kertaa olisi ollut auto kyljessä jos en olisi väistänyt. Siksi yleensä väistänkin nykyisin etukäteen kun tiedän että tuo on yleinen käytäntö.
   En tiedä onko tuo syy vai seuraus eli onko ensin alettu antaa tietä, johon on totuttu vai onko ensin alettu tunkemaan kylkeen, johon on totuttu ja haluttu se estää.

   Lainaa

  73. Arvoton majava 5.2.2022 18:17
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Tuu: Niin mitä se lämmittää noudattaa lakia ja kuolla sen takia? Tommoset Esat vois laittaa eläinkokeisiin testieläimeks niitten pupujussien sijaan
   Siinä on se ongelma, että Esan koetuloksia ei voi soveltaa ihmisiin. Pupu on lähempänä ihmistä kuin Esa.

   Lainaa

  74. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Jaana tahtoo pippeliä vävykokelaalta

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ajaa, ajoneuvo, estää, kuva, laki, lapio, mopo, oikea, onnettomuus, pyörä, pyöräillä, pyöräily, skootteri, tarra, vasen, vävy