Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sijoituskerho

Norjalainen kaverini tienaa miljoonan vuodessa ja haluaa auttaa minua.
Suurenna näkymä
Sijoituskerho

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Poistuva kultakala 18.5.2021 0:27
   Tulos: +448 (454 ääntä)
   Juttua tuosta Kyyjärven kunnantalosta. Mokaan liittymättömälle yrittäjäpariskunnalle se on myyty, mutta: "Kunnantalo on ollut pitkään myynnissä nettihuutokaupassa. Talon omistajanvaihdos kariutui aiemmin, kun tarjouksen tehnyt taho vetäytyi kaupasta." Ei ilmeisesti tarvinnut Williamin sentään lunastaa kännihuutoaan. https://yle.fi/uutiset/3-11903144

   Lainaa

  2. Kilokalori 18.5.2021 0:39
   Tulos: +150 (198 ääntä)
   Aina, kun jossain nettikeskustelussa erehtyy epäilemään että dogeissa/bitcoineissa saattaisi olla hivenen ilmaa hinnassa ja romahdus mahdollinen, niin ostajien ainoa vastaus kritiikkiin on "sä et tiedä mitään kryptoista oot vaan kateellinen". Mutta ei kyllä tiedä mitään nämä kryptoja ostaneetkaan. M.O.T.

   Lainaa

  3. Tornipöllö 18.5.2021 0:44
   Tulos: +203 (211 ääntä)
   Googlettamalla "kyyjärvi kunnantalo" löytyi Ylen artikkeli noin kuukauden takaa, jossa sanotaan seuraavaa: "Kyyjärven vanha kunnantalo on pitkän myyntirupeaman jälkeen saamassa uudet omistajat. Kunnanvaltuusto on päättänyt yksimielisesti myydä rakennuksen. Vuonna 1928 valmistuneen talon kauppahinta on 5250 euroa. [...] Kunnantalo on ollut pitkään myynnissä nettihuutokaupassa. Talon omistajanvaihdos kariutui aiemmin, kun tarjouksen tehnyt taho vetäytyi kaupasta." Elämys kai sekin, kun joutuu känni-illan jälkeen soittamaan Kyyjärven kunnanvaltuustolle ja ilmoittamaan, ettei nyt valitettavasti voikaan ostaa sitä heidän vanhaa kunnantaloa.

   Lainaa

  4. Tulos: +203 (205 ääntä)
   Kyllä mahtaa William koko loppuelämänsä pohtia kalsarikännipäivinä että olis se Kyyjärven kunnantalo sittenkin pitänyt ostaa. Joku loistoideahan siihen on varmasti liittynyt mutta idea ei palaudu selvinpäin mieleen.

   Lainaa

  5. Lämmitetty viinirypäle 18.5.2021 6:41
   Tulos: -111 (161 ääntä)
   William antaa sellaisen kuvan että olisi oikeasti ostanutkin jotain. Olisi jättänyt tuon kunnan nimen kertomatta, niin ei olisi jäänyt kiinni housut kintuissa. Ja Tomi... huoh. Joo, kyllä kaunotar varmasti käy kansainvälistä kultakauppaa tonnilla. Mukaan vaan, mikä voisi mennä pieleen.

   Lainaa

  6. Käärinliinaton kobra 18.5.2021 6:45
   Tulos: +92 (94 ääntä)
   Toivottavasti Tomi ei ole tosissaan...

   Lainaa

  7. Likempi kolibri 18.5.2021 7:11
   Tulos: -11 (47 ääntä)
   Käärinliinaton kobra: Toivottavasti Tomi ei ole tosissaan...
   Valitettavasti taisi olla. Tosin kaverilla vaikutti olevan jonkinlainen kehitysvamma tms..

   Lainaa

  8. Tulos: +152 (154 ääntä)
   Tomilla on fb kaveri Nigeriasta, jolla on uskomattoman kaunis feikkikuva, ja on tehnyt kansainvälisiä huijauksia jo 15v.

   Lainaa

  9. Oranssi ahma 18.5.2021 7:56
   Tulos: +191 (195 ääntä)
   Jos on uskomattoman kaunis, ei voi olla huijari.

   Lainaa

  10. Naavaton peruna 18.5.2021 9:23
   Tulos: +225 (227 ääntä)
   Isäni oli aikoinaan ostanut tuhannen kännissä kissanpennun. Äiti oli aivan järkyttynyt, että kuka myy noin päreissä olevalle elävän olennon. Kissasta tuli kumminkin minun kissani ja se vietti kanssani yli 20 vuotta. Joskus voi siis onnistuakin tuommoinen känniostos. Isällä ei koskaan ollut tapahtuneesta mitään muistikuvaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +207 (221 ääntä)
   Kaveri tekee miljoonia vuodessa ja tarvii "lainaksi" tonnin. E-r-i-t-t-ä-i-n uskottavaa.

   Lainaa

  12. Vuolas manaatti 18.5.2021 11:08
   Tulos: +131 (133 ääntä)
   Väsynyt: Kaveri tekee miljoonia vuodessa ja tarvii "lainaksi" tonnin. E-r-i-t-t-ä-i-n uskottavaa.
   Kysehän on siitä että Tomi voi ostaa itsensä sisään yritykseen tonnilla, josta puolet maksaa yrittäjä. Eli jos Tomi maksaa hänelle 500€ hänestä tulee osakas tai osaomistaja tms. Sinänsähän tuo on varsin ovela ja "semiuskottava" huijaus, mutta jos miettii että yrityksen liikevaihto on yli miljoonan vuodessa niin aika halvalla lähtee osaomistajuus jollekin random facebook-kaverille... Surettaa nämä ihmiset joiden pitää oppia kantapään kautta näinkin yksinkertaiset asiat.

   Lainaa

  13. Tulos: +148 (168 ääntä)
   Kuinka paljosta vetoa, että jos tuota Ylen juttua ei olisi löytynyt Williamin tarinan tueksi (jos William olisi esim. jättänyt paikan mainitsematta), niin täällä olisi nyt eräät tyypit kommentoimassa: "Niin varmaan onkin ostanut kunnantalon kännissä... Onko tänne pakko laittaa keksittyjä tarinoita eikä tämä ollut edes hauska." Melkein tekisi mieli mainita eräs kommentoija nimimerkiltä, mutta jätän tällä kertaa jukkapalmun rauhaan.

   Lainaa

  14. Tulos: +42 (54 ääntä)
   Roopelle voisi kertoa, että BitCoiniin sijoittamalla rahat tuplaantuvat ihan samalla tavalla riippumatta siitä sijoittiko sentin vai miljardin.

   Lainaa

  15. Tulos: +45 (51 ääntä)
   Kilokalori: Aina, kun jossain nettikeskustelussa erehtyy epäilemään että dogeissa/bitcoineissa saattaisi olla hivenen ilmaa hinnassa ja romahdus mahdollinen, niin ostajien ainoa vastaus kritiikkiin on "sä et tiedä mitään kryptoista oot vaan kateellinen". Mutta ei kyllä tiedä mitään nämä kryptoja ostaneetkaan. M.O.T.
   Ite oon kateellinen lähinnä niille ensimmäisille parilla rahalla satoja bitcoineja hankkineille. Heidän sijoitusten kasvu lasketaan n-potensissa.

   Lainaa

  16. Tulos: -7 (29 ääntä)
   Nyt jumalauta ne vanhat kunnon otsikot takaisin!!!

   Lainaa

  17. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Mut noin suurinpiirtein?

   Lainaa

  18. Malttamaton hyönteinen 19.5.2021 1:01
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Tein niin kuin Jan, ja ostin tuhannen päissäni aikoinaan saksofonin. Tosin soitan muutoinkin monia eri soittimia, ja opettelin myös soittamaan fonia tuon ostoksen innoittamana. Joskus päissään tehdystä ostoksesta on iloa vielä näin kymmenen vuoden jälkeenkin, ja on voinut oppia uutta. Everything went better than expected :)

   Lainaa

  19. Hurskas unikeko 19.5.2021 9:31
   Tulos: +16 (30 ääntä)
   Nää on kyllä paljon viihdyttävämpiä kuin Wish/Alien Express -mokat. Eihän toi kunnantalon hinta nyt ees ollut paha (remontit tietty sit asia erikseen), et ei nyt kaikkein huonoin känniostos. Vähän harmittaa, etten ikinä oo ostanut mitään kännissä, niin ei oo mitään kivoja tarinoita kerrottavaksi. Tietty on ehkä itse säästynyt noilta WTF-hetkiltä, kun pitäs mennä hakemaan elävä norsu tullista.

   Lainaa

  20. Tulos: -11 (19 ääntä)
   Helppo samaistua. Saunaillassa kun tultiin lipittäneeksi pontikkaa niin aamulla oli ebay.com autosivuja auki ja liki 30 tuhatta köyhempi X-D Ei kaduta mutta kallista lystiä!

   Lainaa

  21. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Roope tulee menettämään sijoituksensa ihan riippumatta sen koosta.

   Lainaa

  22. Vento aprikoosi 19.5.2021 17:57
   Tulos: -7 (21 ääntä)
   Hattu: Kuinka paljosta vetoa, että jos tuota Ylen juttua ei olisi löytynyt Williamin tarinan tueksi (jos William olisi esim. jättänyt paikan mainitsematta), niin täällä olisi nyt eräät tyypit kommentoimassa: "Niin varmaan onkin ostanut kunnantalon kännissä... Onko tänne pakko laittaa keksittyjä tarinoita [...]
   Paljosta vetoa että jos jotain ei olisi tapahtunut (joku olisi tehnyt jotain eri tavalla) niin joku olisi kommentoinut jotain?

   Lainaa

  23. Innokas Alpakka 20.5.2021 0:19
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Siinä vaiheessa kun Facebuukin sijoituskerhon pöljiä kysymyksiä pääaee täältä lukemaan, kannattaisi jo osakkeet myydä...

   Lainaa

  24. Itsestäänselvä sohvaperuna 20.5.2021 3:31
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Oranssi ahma: Jos on uskomattoman kaunis, ei voi olla huijari.
   Etkö oo kuullu, kauniit ihmiset on aina kilttejä ja rumat pahoja. Ted Bundya moni kehui komeaksi, mutta varmasti vain poikkeus vahvistaa säännön.

   Lainaa

  25. Kuminauhaton lintu 23.5.2021 16:59
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Poistuva kultakala: Juttua tuosta Kyyjärven kunnantalosta. Mokaan liittymättömälle yrittäjäpariskunnalle se on myyty, mutta: "Kunnantalo on ollut pitkään myynnissä nettihuutokaupassa. Talon omistajanvaihdos kariutui aiemmin, kun tarjouksen tehnyt taho vetäytyi kaupasta." Ei ilmeisesti tarvinnut Williamin sentään lunastaa kännihuutoaan. yle.fi/uutiset/3-11903144
   Onpa muuten todella kaunis rakennus!

   Lainaa

  26. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Kannattaa Roopen pysyä kaukana kryptoista tolla matikkapäällä.

   Lainaa

  27. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Väsynyt: Kaveri tekee miljoonia vuodessa ja tarvii "lainaksi" tonnin. E-r-i-t-t-ä-i-n uskottavaa.
   No mut hei uskomattoman kaunis!

   Lainaa

  28. Lässy puuma 12.12.2022 12:25
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kaveri osti kännissä vanhan rikkinäisen Hiluxin, siis lava-auton jostain nettihuutokaupasta. Oi onnea!

   Lainaa

  29. It's a deal 18.1.2023 13:59
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tuo ei muuten ole edes ainoa kännissä ostettu kunnantalo Suomessa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bitcoin, kaveri, kryptovaluutta, kunnantalo, kyyjärvi, saksofoni, sijoittaa, sijoitus, tuplata, voitto