Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Lisää ketsuppia

Ketsuppi-Eeva saa ihailijan: "Haluan treffeille!"
Suurenna näkymä

Taustatietoja:

Kaikki sai alkunsa julkaisusta Mitä tänään syötäisiin, osa 20. Lisää ketsuppia

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +444 (448 ääntä)
   Eeva, tuo italialaisen ruokakulttuurin airut. Mitenköhän tuo #EiKoskaanValkosipulia toimii aidon italialaisen kokkauksen kanssa?

   Lainaa

  2. Salamannopea kärpänen 18.5.2021 0:42
   Tulos: +419 (505 ääntä)
   Miten ihmisestä edes tulee tuollainen rasistinen sovinistikusipää? Miten tulee edes mieleen käyttäytyä noin, ja miksi muiden olemiset ja elämiset kiinnostaa noin paljon?

   Lainaa

  3. Tulos: +240 (336 ääntä)
   Ehkä Eeva on jo saanut tarpeeksi näpäytystä ketsuppisyrjinnästään, että häntä ei tarvitse ikuiseen häpeäpaaluun siitä nostaa.. Eri asia, jos Eeva perseilisi muilla jutuilla, niin ikävästä käytöksestä on ihan aiheellista huomauttaa, mutta ainakaan näissä tämänkertaisissa Eevan käytös ei ole aiheuttanut lisäsyytä jatkaa kiusaamista. Ihmiset puhuvat joskus ohi suunsa, mutta ei siitä pidä loputtomasti rangaista. Alkaa mennä jo lynkkaamisen puolelle homma.

   Lainaa

  4. Tulos: -28 (130 ääntä)
   Eeva on ihan oikeassa ketsupin dissauksensa kanssa, mutta Italiassa asuvana tulisi soveltaa myös Omertan lakia itseensä ja säilyttää tietty arvokkuus vaikka joku sen pastansa ketsupilla haluaisikin pilata. Ei oo sun lautasella, relax.

   Lainaa

  5. Macho kissa 18.5.2021 1:03
   Tulos: -162 (226 ääntä)
   Sprikles: Ehkä Eeva on jo saanut tarpeeksi näpäytystä ketsuppisyrjinnästään, että häntä ei tarvitse ikuiseen häpeäpaaluun siitä nostaa.. Eri asia, jos Eeva perseilisi muilla jutuilla, niin ikävästä käytöksestä on ihan aiheellista huomauttaa, mutta ainakaan näissä tämänkertaisissa Eevan käytös ei ole [...]
   Moi Eeva

   Lainaa

  6. Höperö pöllö 18.5.2021 1:06
   Tulos: +133 (185 ääntä)
   Oman mokkapippelini kanssa käydään tätä ketsuppikeskustelua usein, hän on aina yhtä pöyristynyt kun laitan lasagneen ketsuppia. Varmaan saisin pakata laukut jos kertoisin, että villeinä nuoruusvuosinani söin jopa pizzaa ananaksella. Ja persikalla. Ja kanalla.

   Lainaa

  7. Tulos: +183 (221 ääntä)
   Macho kissa: Moi Eeva
   :D
   Minäkin moitin Eevan käytöstä alkuperäisessä feissarimokien julkaisussa (löydät kyllä kommetteja selatessa), mutta rajansa nyt myllyttämisellä.
   Kritisointi on aiheellista, kiusaaminen ei.

   Lainaa

  8. Kuteeton etana 18.5.2021 1:18
   Tulos: -75 (125 ääntä)
   traumcity: Eeva on ihan oikeassa ketsupin dissauksensa kanssa, mutta Italiassa asuvana tulisi soveltaa myös Omertan lakia itseensä ja säilyttää tietty arvokkuus vaikka joku sen pastansa ketsupilla haluaisikin pilata. Ei oo sun lautasella, relax.
   Mee jo pois pelle

   Lainaa

  9. Tulos: +20 (98 ääntä)
   Kuteeton etana: Mee jo pois pelle
   Älä anna mennä herkkiin tunteisiin vaikka joku ei ketsupista tykkäisikään, sä saat syödä ihan just sitä mitä sä haluat!

   Lainaa

  10. Kuteeton etana 18.5.2021 2:00
   Tulos: -36 (98 ääntä)
   traumcity: Älä anna mennä herkkiin tunteisiin vaikka joku ei ketsupista tykkäisikään, sä saat syödä ihan just sitä mitä sä haluat!
   Sun ulostulot tuppaa lähinnä olemaan paskaa, ketsupista viis

   Lainaa

  11. Macho kissa 18.5.2021 2:31
   Tulos: -23 (59 ääntä)
   Sprikles: :D Minäkin moitin Eevan käytöstä alkuperäisessä feissarimokien julkaisussa (löydät kyllä kommetteja selatessa), mutta rajansa nyt myllyttämisellä. Kritisointi on aiheellista, kiusaaminen ei.
   Aivan asiallisia ja ansaittuja näpäytyksiähän nämä kylläkin oli kaikki tuota mokkapippelikommenttia lukuun ottamatta.

   Lainaa

  12. Tulos: +11 (75 ääntä)
   Kuteeton etana: Sun ulostulot tuppaa lähinnä olemaan paskaa, ketsupista viis
   Sun mielipide on tosi tärkeä mulle ja kiitän mielenkiinnostasi, mutta ei nyt kuitenkaan ihan "ketsupista viis" kun siitä ketsupista mä ainoastaan kirjoitin.
   En mä pidä sua mitenkään muita huonompana ihmisenä vaikka nauravat nakit ketsupilla olisikin sun suosikkilistalla, you do you!

   Lainaa

  13. Masentunut kukka (Pluri) 18.5.2021 2:49
   Tulos: +64 (94 ääntä)
   Jimbo: Eeva, tuo italialaisen ruokakulttuurin airut. Mitenköhän tuo #EiKoskaanValkosipulia toimii aidon italialaisen kokkauksen kanssa?
   Vitun juntit. Minähän omin kulttuurista vain sen minkä haluan ja ne jotka tekee toisin kuin minä haluan on juntteja. Minä ostan pienen pöydän ja pitkulaisen pizzan ja itken pizzan muotoa kun ei mahdu pöydälle. Syö sinä makarooronisi ketsupilla jos haluat. Minun oikeuteni tai oikeastaan velvollisuuteni on keroa että olet mielestäni juntti. #valkosipulieikuuluananakseen

   Lainaa

  14. Kalaisa kesyhanhi 18.5.2021 3:00
   Tulos: +109 (117 ääntä)
   Sprikles: Ehkä Eeva on jo saanut tarpeeksi näpäytystä ketsuppisyrjinnästään, että häntä ei tarvitse ikuiseen häpeäpaaluun siitä nostaa.. Eri asia, jos Eeva perseilisi muilla jutuilla, niin ikävästä käytöksestä on ihan aiheellista huomauttaa, mutta ainakaan näissä tämänkertaisissa Eevan käytös ei ole [...]
   Täysin samat fiilikset, noissa facebookin ryhmissä tosin monet jatkaa vitsailua loputtomiin, siihen asti ja senkin jälkeenkin kun vitsi alkaa käydä jo tosi kiusallisen käytetyksi ja mauttomaksi. Monen mielestä on vaan tosi hauskaa päästä porukalla naureskelemaan muille kun ryhmissä on yleisöä ja uhri on aina somen kautta saatavilla.

   Lainaa

  15. Juovikas kettu 18.5.2021 5:55
   Tulos: +53 (65 ääntä)
   Höperö pöllö: Oman mokkapippelini kanssa käydään tätä ketsuppikeskustelua usein, hän on aina yhtä pöyristynyt kun laitan lasagneen ketsuppia. Varmaan saisin pakata laukut jos kertoisin, että villeinä nuoruusvuosinani söin jopa pizzaa ananaksella. Ja persikalla. Ja kanalla.
   Onko kanakin nou nou pizzas nykyään?
   (Ei ollu sarkasmia vaan oikea kysymys)

   Lainaa

  16. Kiusattu preeriasusi 18.5.2021 8:43
   Tulos: +106 (112 ääntä)
   Miten ihmiset jaksaa olla noin hirveitä toisilleen. Hyvä muutenkaan nälviä jostain toisen ketsuppiriehunnasta, mutta sitten kuitenkin itse alentua vielä törkeämmäksi käyttäytyjäksi ja kuvitella, että se on jotenkin oikeutettua, kun joku oli tehnyt mokan jossain joskus. Naureskelu asialle itsekseen on ihan ok, mutta tosiaan kuten joku jo aiemmin kommentoi, niin ikuiseen häpeäpaaluun nostaminen menee jo kyllä melkoisesti yli. Joskus some ahdistaa kyllä oikein todella.

   Lainaa

  17. Pakastettu appelsiini 18.5.2021 8:43
   Tulos: +56 (70 ääntä)
   Jukka, italialaiset on kyllä ihan valkoihoista porukkaa noin niiku yleensä...

   Lainaa

  18. Puristettu karhu 18.5.2021 8:49
   Tulos: +58 (64 ääntä)
   Joo ei mullekaan mene jakeluun, että nyt sitten lähdetään kiusaamaan täysin asiaan liittymättömiin postauksiin henkilöitä. Varsinkin kun on niin helppo noista ryhmistä löytää. Ensimmäiset pastakommentit oli typeriä, mutta tämä on ihan yhtä naurettavaa.

   Lainaa

  19. Makaileva karjalanpiirakka 18.5.2021 9:00
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Eeva ei ole mitenkään ainutlaatuinen. Sikäli turhaa jatkaa juuri hänelle veetuilua jossain pitsan kehumisessa.

   Lainaa

  20. Tulos: +18 (54 ääntä)
   Miksi Feissarimokat tarttuu tällä tavalla yksittäisen ihmisen juttuihin? Tässähän ei alkuperäisen mokailijan puolelta ole mitään mokaa, vaan nostetaan esiin kiusaajien 'hauskat' kommentit. Myöskään rasistinen älämölö ei mene omasta mielestä huumoriin mukaan. Menee oikeasti jo kiusaamisen puolelle, jos yhdestä möläytyksestä tulee näin paljon jatkoseuraamuksia.

   Lainaa

  21. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Höperö pöllö: Oman mokkapippelini kanssa käydään tätä ketsuppikeskustelua usein, hän on aina yhtä pöyristynyt kun laitan lasagneen ketsuppia. Varmaan saisin pakata laukut jos kertoisin, että villeinä nuoruusvuosinani söin jopa pizzaa ananaksella. Ja persikalla. Ja kanalla.
   Laitan joskus ketsuppia pizzaan. Jos on paksu pohja ja jauhelihaa. Ja mikä helvetti on POKE ja vastaako se oikeasti tuota kuvan räkäklimppiä?

   Lainaa

  22. Tulos: +31 (37 ääntä)
   En millään malttanut odottaa vastauksianne, vaan googletin tuon poken. Huvittavaa. Olen siis syönyt ainakin 20 vuotta tuota muotiruokaa: samaan kulhoon kaikkea mitä kaapista löytyy. Mitä seuraavaksi, laitetaan syvälle lautaselle kalaa, peruna ja maitoa? DEEP SOUPPI!

   Lainaa

  23. Tulos: -13 (21 ääntä)
   Kuinkahan moni on soittanut Eevan työnantajalle?

   Lainaa

  24. Tulos: +45 (49 ääntä)
   Väsynyt: Kuinkahan moni on soittanut Eevan työnantajalle?
   Ai meinaatko niinku Sanna "mielensäpahoittaja" Ukkola teki jollekin nettikommentoijalle? Hänen rusinansahan rasahtavat todella pahasti mm. siitä jos joku toteaa faktan, että kenen kanssa hän on naimisissa. :DD

   Lainaa

  25. Tulos: +39 (43 ääntä)
   Jukka olisi ulkomaalaisvihassaan edes voinut vaivautua ottamaan selvää että italialaiset ovat kyllä enimmäkseen valkoihoisia.

   Lainaa

  26. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Muumi: Ai meinaatko niinku Sanna "mielensäpahoittaja" Ukkola teki jollekin nettikommentoijalle? Hänen rusinansahan rasahtavat todella pahasti mm. siitä jos joku toteaa faktan, että kenen kanssa hän on naimisissa. :DD
   Joka paikassa, jopa täälläkin, on tyyliin "haluatko että soitan sun työnantajalle"  tai "mitähän työnantaja tosta sanos" häiriköintejä. Ukkolan tapausta en muista, mutta en hämmästyisi kun jokusen kolumnin häneltä olen lukenut.

   Lainaa

  27. Tulos: +18 (20 ääntä)
   "Rento kokkiryhmä Helsinki ja lähialueet" :D

   Lainaa

  28. Höperö pöllö 18.5.2021 21:12
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Juovikas kettu: Onko kanakin nou nou pizzas nykyään?(Ei ollu sarkasmia vaan oikea kysymys)
   Joo kuulemma aitoon italialaiseen ei kuulu kana. Mutta hyvin se musta sopii, vaikka fetan kanssa!

   Lainaa

  29. Kaikkitietävä lihapiirakka 19.5.2021 6:32
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Juovikas kettu: Onko kanakin nou nou pizzas nykyään?(Ei ollu sarkasmia vaan oikea kysymys)
   Ei oikeasti ole. Italiassa saa kanaa pizzaan siinä missä ananasta ja montaa muutakin, mitä siinä ei alun perin ole ollut. Alkuperäinen pizza tuskin olisi kovin suosittua maailmalla, mutta onneksi älykkäämpi kansanosa ymmärtää ilman netistä etsimistäkin, että pizzaan saa laittaa jokainen makunsa mukaan oikeastaan mitä tahansa. Ja silti se on ihan yhtä aitoa pizzaa kuin alkuperäinen tomaattimössöpizzakin.

   Lainaa

  30. Räkäpää 19.5.2021 7:22
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   Kalaisa kesyhanhi: Täysin samat fiilikset, noissa facebookin ryhmissä tosin monet jatkaa vitsailua loputtomiin, siihen asti ja senkin jälkeenkin kun vitsi alkaa käydä jo tosi kiusallisen käytetyksi ja mauttomaksi. Monen mielestä on vaan tosi hauskaa päästä porukalla naureskelemaan muille kun ryhmissä on yleisöä ja uhri on aina somen kautta saatavilla.
   Kyllä. Mennyt jo puhtaasti kiusaamisen puolelle.

   Lainaa

  31. Äänetön piikkisika 19.5.2021 7:57
   Tulos: +6 (22 ääntä)
   Kuteeton etana: Mee jo pois pelle
   Voinet laskea saamistasi miinuksista, että meitä on monta, jotka pitää SINUA pellenä.

   Lainaa

  32. Pistävä puuma 19.5.2021 9:56
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Tuosta Jukan kommentista tuli ihan mieleen Raannan (tai jotain sinnepäin) tekemä pilakuva, missä kiljuskinit ja kulttuuriväki huutavat raivoissaan. Toiset huutavat matujen vievän heidän rahansa ja toiset turvenuijien tekevän ihan saman.

   Lainaa

  33. dfghsdghsdh 19.5.2021 15:28
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Kyllä Severin ja JEnnankin kommentteja saa hävetä. Mitä helvetin juntteja ihmiset on

   Lainaa

  34. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Masentunut kukka (Pluri): Vitun juntit. Minähän omin kulttuurista vain sen minkä haluan ja ne jotka tekee toisin kuin minä haluan on juntteja. Minä ostan pienen pöydän ja pitkulaisen pizzan ja itken pizzan muotoa kun ei mahdu pöydälle. Syö sinä makarooronisi ketsupilla jos haluat. Minun oikeuteni tai oikeastaan [...]
   #valkosipulieikuuluananakseen
   Mahtavaa X-D Voitat tuhat internetsiä ja tämä otetaan välittömästi käyttöön jokaisen "kävin viikonlopun pakettimatkalla ja nyt koen asiakseni nillittää muiden sapuskoista" -michelintähtiarvostelijan kohdalla :-)

   Lainaa

  35. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Eevan seurassa olis kyllä kokoajan ihan säkenöivän älykäs olo itsellä. Antais vaan toisen hoitaa puhumisen, tuumais väliin aina "juu" ja "aijaa" ja välillä sitten ehkä jos tarvetta ois, niin vois heittää vähän "vettä kiukaalle". Ite keräis pisteet vaan melkolailla hiljaa olemalla. Hyvä Eeva!

   Lainaa

  36. heimosenkeimo 19.5.2021 23:20
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   eeva on varmasti aivan hurmaava persoona.

   Lainaa

  37. Tulos: -8 (10 ääntä)
   Tähän ketjuun ei hirveästi kommentteja päästetä läpi...

   Lainaa

  38. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Kas, kommentoinnista on poistettu ylläpidon tarkistuspakko. Siispä random-tietona: ainakaan minun kommenttiani, jossa huomatin, että tämä on ihan Eevan kiusaamista Feissarimokien ylläpidon puolelta, ei päästetty läpi. Kyse kuitenkin on yksityishenkilöstä, jota muut härnäävät aiemmasta mokasta. Eeva ei myöskään ole tehnyt mitään uusia mokia (vertaa Canna), joiden takia hänet pitäisi nostaa tikun nokkaan. Ottaen huomioon, että kommentteja on tosi vähän, niin aika moni muukin on varmaan jäänyt sensuuriin.

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Njäh: Ottaen huomioon, että kommentteja on tosi vähän, niin aika moni muukin on varmaan jäänyt sensuuriin.
   Kommenttisi löytyy kyllä tuolta ylempää. On jopa jäänyt plussan puolelle.

   Lainaa

  40. Tervetullut undulaatti 21.5.2021 4:22
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Salamannopea kärpänen: Miten ihmisestä edes tulee tuollainen rasistinen sovinistikusipää? Miten tulee edes mieleen käyttäytyä noin, ja miksi muiden olemiset ja elämiset kiinnostaa noin paljon?
   Rasisti? Ehdottomasti. 
   Sovinisti? ...

   Lainaa

  41. Valtava poro 21.5.2021 10:13
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Tervetullut undulaatti: Rasisti? Ehdottomasti. Sovinisti? ...
   Sovinismi ei tarkoita sitä mitä luulet, koska sitä käytetään usein periaatteessa väärin. "Sovinismi on jonkin ryhmän tai ryhmän jäsenen äärimmäisyyksiin menevää, yksipuolista ja fanaattistakin käyttäytymistä jotakin toista ryhmää tai sen yksityisiä jäseniä kohtaan." "Koska sanalla "sovinismi" on sekä yleinen merkitys että erityismerkityksensä, joista kansalliskiihkoilu on alkuperäinen mutta nykyään harjoitettu sukupuolisovinismi tänään vallitseva, joskus puhutaan tarkennuksen vuoksi yleisestä sovinismista, mikä kattaa sisäänsä yhtä hyvin kansalliskiihkoilun, sukupuolisovinismin kuin rasisminkin." 

   Lainaa

  42. Soikea mestari 21.5.2021 10:14
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kiusattu preeriasusi: Miten ihmiset jaksaa olla noin hirveitä toisilleen. Hyvä muutenkaan nälviä jostain toisen ketsuppiriehunnasta, mutta sitten kuitenkin itse alentua vielä törkeämmäksi käyttäytyjäksi ja kuvitella, että se on jotenkin oikeutettua, kun joku oli tehnyt mokan jossain joskus. Naureskelu asialle itsekseen on [...]
   Ei se oo pelkästään some. Olin aiemmin töissä paikassa, jossa jonku pikku mokasta nostettiin hirvieä haloo ja sitä sirkusta pidettiin yllä pitkään... En oo sekunttiakaan katunut sitä hetkeä kun nostin kytkentä siitä firmasta.

   Lainaa

  43. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Kaikkitietävä lihapiirakka: Ei oikeasti ole. Italiassa saa kanaa pizzaan siinä missä ananasta ja montaa muutakin, mitä siinä ei alun perin ole ollut. Alkuperäinen pizza tuskin olisi kovin suosittua maailmalla, mutta onneksi älykkäämpi kansanosa ymmärtää ilman netistä etsimistäkin, että pizzaan saa laittaa jokainen makunsa [...]
   Jep. Listalta löytyy hyvin usein "Pizza alla Pollo".

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: italia, ketsuppi, ketsuppi-eeva, kuva, pasta, pitsa, pizza, poke, ruoka