Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 408

Myydään saappaat. Arvaa koko.
Kirpputorin löytöjä, osa 408

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 23 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +367 (377 ääntä)
      Ehkä lipuilla oli tunnearvoa.

      Lainaa

    2. Muori Pekkarinen 18.5.2021 0:59
      Tulos: +89 (151 ääntä)
      Tuho: Ehkä lipuilla oli tunnearvoa.
      Yhdys sanoilla ilmeisesti ei.

      Lainaa

    3. Tymäkkä vadelma 18.5.2021 1:28
      Tulos: -243 (277 ääntä)
      Mikäköhän Robertin ongelma oikeasti on? Hyvin tuossa havainnollistettiin, että tieto kulkee vaikka, kokoa kysyttäisiin yv:llä

      Lainaa

    4. Tulos: +146 (194 ääntä)
      Tymäkkä vadelma: Mikäköhän Robertin ongelma oikeasti on? Hyvin tuossa havainnollistettiin, että tieto kulkee vaikka, kokoa kysyttäisiin yv:llä
      Heippa Tiina, kuis kulkee?

      Lainaa

    5. apinaattori 18.5.2021 8:03
      Tulos: +134 (140 ääntä)
      Tuho: Ehkä lipuilla oli tunnearvoa.
      Mulle yritti yks tuttu neito joskus männä vuosina myydä videoitaan mutta kauppa jäi tekemättä kun hän aivan vilpittömästi oli sitä mieltä että tunnearvon voi hinnoitella. Muistaakseni pyynti oli joku ihan käsittämätön, 750mk jos en ihan väärin muista ja ne oli jo suhteellisen iäkkäät videot. Voi ei nyt mä tunnen itteni tosi vanhaksi heti aamusta, markkoja ja videoita😯.

      Lainaa

    6. Pöpipää leijona 18.5.2021 8:38
      Tulos: +136 (140 ääntä)
      Mökin hitter. Miksei jengi korjaa noita kirjoitusvirheitä siihen aloitukseen, vaan tonne kommentteihin?

      Lainaa

    7. Epäpätevä lintu 18.5.2021 9:05
      Tulos: +81 (83 ääntä)
      apinaattori: Mulle yritti yks tuttu neito joskus männä vuosina myydä videoitaan mutta kauppa jäi tekemättä kun hän aivan vilpittömästi oli sitä mieltä että tunnearvon voi hinnoitella. Muistaakseni pyynti oli joku ihan käsittämätön, 750mk jos en ihan väärin muista ja ne oli jo suhteellisen iäkkäät videot. Voi ei [...]
      Tunnearvo on jännä kun myyjälle se voi olla todellista arvoa toisin kuin ostajalle. Ymmärrän hyvin jos joku laittaa tämän osaksi hintaa jolla olisi valmis tuottaan myymään, mutta en sitä että olettaa jonkun toisen olevan valmis maksamaan siitä. 
      Toimii lähinnä tilanteissa joissa "myyjä" ei ole asettanut tuotetta myyntiin vaan saa spontaanin tarjouksen. Esim en lähtisi laittamaan lapsuuden rakkainta pehmoleluani myyntiin ja jos joku tulisi tarjoamaan tuosta tätieni Kusiyrjöksi ristimästä nallesta sen markkina-arvoa, ei kauppoja tulisi. Miljoonilla myisin, mutten olettaisi ostajan olevan tähän halukas.

      Lainaa

    8. Tulos: +63 (67 ääntä)
      Varsin nopea Hitler-kortti.

      Lainaa

    9. Kielletty hämähäkki 18.5.2021 10:05
      Tulos: +29 (41 ääntä)
      Pöpipää leijona: Mökin hitter. Miksei jengi korjaa noita kirjoitusvirheitä siihen aloitukseen, vaan tonne kommentteihin?
      Tätä samaa olen ihmetellyt niin kauan kuin nää somet ja nettipalstat ovat olleet olemassa. Ehkä joidenkin mielestä tuo on "mukahauskaa" - samoin kuin vaikkapa oman tietämättömyytensä esittely koko maailmalle. Esimerkkejä tuskin tarvitsee tällä palstalla mainita 😎

      Lainaa

    10. Pehmeä jänis 18.5.2021 10:15
      Tulos: -54 (56 ääntä)
      apinaattori: Mulle yritti yks tuttu neito joskus männä vuosina myydä videoitaan mutta kauppa jäi tekemättä kun hän aivan vilpittömästi oli sitä mieltä että tunnearvon voi hinnoitella. Muistaakseni pyynti oli joku ihan käsittämätön, 750mk jos en ihan väärin muista ja ne oli jo suhteellisen iäkkäät videot. Voi ei [...]
      Niin, sellasta se tuppaa olee jos pitää pornoa joltakin kinua

      Lainaa

    11. Kapitalisoitu papukaija 18.5.2021 11:31
      Tulos: +44 (52 ääntä)
      "Muttakun minä nyt tarvitsen nimenomaan sen kuusikymmentä euroa joten minulle on aivan sama vaikka saman määrän lippuja saa ostettua viidelläkympillä"..

      Lainaa

    12. Tulos: +29 (39 ääntä)
      Pöpipää leijona: Mökin hitter. Miksei jengi korjaa noita kirjoitusvirheitä siihen aloitukseen, vaan tonne kommentteihin?
      Ei läheskään kaikki osaa käyttää muokkaa-ominaisuutta. Tai esim. ottaa julkaisua seurantaan muuten kuin kommentoimalla sitä (toki seuraa-toiminto ei aina toimi kovin hyvin).

      Lainaa

    13. Tulos: +13 (27 ääntä)
      Tuntuu että nykyään jokaisessa feissarimokan päivityksessä tulee noita Tiinan kaltaisia kitisijöitä jotka alkaa valittamaan heti jos joku antaa ihan asiallista neuvoa.

      Lainaa

    14. Takkuinen hilleri 18.5.2021 16:40
      Tulos: -6 (16 ääntä)
      Kielletty hämähäkki: Tätä samaa olen ihmetellyt niin kauan kuin nää somet ja nettipalstat ovat olleet olemassa. Ehkä joidenkin mielestä tuo on "mukahauskaa" - samoin kuin vaikkapa oman tietämättömyytensä esittely koko maailmalle. Esimerkkejä tuskin tarvitsee tällä palstalla mainita 😎
      Miksi se on "mukahauskaa" lainausmerkeissä? Onko se silloin oikeasti hauskaa, vai ajattelevatko ihmiset, että se on vain tarkoituksella tehtyä mukahauskaa, siis niin, että joku luulee sitä hauskaksi virheeksi?

      Lainaa

    15. Kärkäs seppä 18.5.2021 19:42
      Tulos: +13 (43 ääntä)
      Onko toi 10e/lippu myös yksittäin ostettuna Finnkinosta vai kappalehinta vain tossa 8 lipun setissä? Jos sä tarviit vaan 5 lippua, niin kai sä ostat mieluummin ne 60 eurolla kuin 80 eurolla 8 lippua, joista kolme jää käyttämättä.

      Lainaa

    16. Hurskas unikeko 19.5.2021 9:56
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Kärkäs seppä: Onko toi 10e/lippu myös yksittäin ostettuna Finnkinosta vai kappalehinta vain tossa 8 lipun setissä? Jos sä tarviit vaan 5 lippua, niin kai sä ostat mieluummin ne 60 eurolla kuin 80 eurolla 8 lippua, joista kolme jää käyttämättä.
      Finnkinon liput maksaa näytöksestä ja salista vähän riippuen yleensä 12-15 euroa. Helsingissähän sitten toi Scape-sali voi jossain super-3D-näytöksissä olla 18 euroakin. Ja Tosin niihinhän ei sitten toi tavallinen sarjalippu käy vaan pitää maksaa lisäksi se "Scape-salilisä". Jonkun päivälipun (olikohan ennen klo 15) saa vähän halvemmalla oliskohan se just tuon 10 e nykyään. Eli kyllä noi sarjaliput aina edullisemmaksi tulee kuin ostaa yksittäisiä lippuja.

      Lainaa

    17. Tulos: +22 (22 ääntä)
      "No niin". Symppis ♥️

      Lainaa

    18. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Minnan leffalippuilmoituksen sijainti on Kajaani ja julkaistu Kuopion kirpparilla. Kyseessä voi olla vaikka Bio Rexin tai Kuvakukon liput, jolloin Finkinon e-sarjalipun hinta ole relevantti.

      Lainaa

    19. Palkaton hauki 19.5.2021 17:58
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Takkuinen hilleri: Miksi se on "mukahauskaa" lainausmerkeissä? Onko se silloin oikeasti hauskaa, vai ajattelevatko ihmiset, että se on vain tarkoituksella tehtyä mukahauskaa, siis niin, että joku luulee sitä hauskaksi virheeksi?
      Joo, kyllä.

      Lainaa

    20. Itseasiassa 19.5.2021 22:44
      Tulos: +19 (19 ääntä)
      Kapitalisoitu papukaija: "Muttakun minä nyt tarvitsen nimenomaan sen kuusikymmentä euroa joten minulle on aivan sama vaikka saman määrän lippuja saa ostettua viidelläkympillä"..
      Tästä tuli m aika kamala muisto festareilta aikoinaan. Leirintäalueella joku nuori nainen tuli myymään itseään aika tarkalla rahasummalla. Kysyin vierestä, että miksi summa on ihan sentilleen, tarvitsi kuulemma rahat junalippuihin. Sitä en tiedä kävikö kauppa tai saiko rahat jostain.

      Lainaa

    21. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Ihmiset on kyllä tyhmiä kuin saappaat kun koskaan kukaan ei osaa muokata alkuperäistä päivitystään tai kommenttia. Sitten laitetaan uuteen kommenttiin jotain korjauksia.

      Lainaa

    22. Tulos: -12 (16 ääntä)
      Itseasiassa: Tästä tuli m aika kamala muisto festareilta aikoinaan. Leirintäalueella joku nuori nainen tuli myymään itseään aika tarkalla rahasummalla. Kysyin vierestä, että miksi summa on ihan sentilleen, tarvitsi kuulemma rahat junalippuihin. Sitä en tiedä kävikö kauppa tai saiko rahat jostain.
      Mikä tuossa nyt niin kamalaa on...

      Lainaa

    23. Muoviton herukka 4.9.2021 17:55
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Mä veikkaan, että nuo Minnan liput ovat Bio Rexiin koska Kajaanissa on vain Rex - lähin Finnkinon teatteri täältä katsottuna on jossain Oulussa (200 kilometrin ja 2.5 tunnin matkan päässä). Finnkinon sarjalipuilla ei siis täällä tee ihan hirveästi mitään. Noin niin kuin vertailun vuoksi, Bio Rexissä 5 sarjalippua maksaa 55 euroa ja 10 lippua satasen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppari, kirppis,