Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Automaailma, osa 4

Nyt on hieno parkkeeraus.
Suurenna näkymä
Automaailma, osa 4

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 23 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Penseä kenguru 27.5.2021 0:26
   Tulos: +159 (169 ääntä)
   Lukihäiriöt ulottuu ihan vissiin liikennemerkkeihin saakka.

   Lainaa

  2. Savuton alpakka 27.5.2021 0:41
   Tulos: +490 (506 ääntä)
   Ymmärsinkö oikein että Petra yritti kiilata drive-in -jonossa ja raivoaa nyt koska ei onnistunut ja aiheutti melkein kolarin? Kyllä joilla kuilla menee lujaa...

   Lainaa

  3. Säädytön lehmä 27.5.2021 1:35
   Tulos: +123 (133 ääntä)
   Ja vaikka olisikin ollut alueellinen pysäköintikielto, niin esimerkiksi invapysäköintiluvalla pysäköinti olisi sallittua.

   Lainaa

  4. Tulos: -40 (74 ääntä)
   Incalupa on siitä kiva että sillä saa pysäköidä mihin vain missä auto ei häiritse muuta liikennettä tai aiheuta muita laittomuuksia kuten omaisuusvahinkoja, esim. keskelle liikenteen jakajaa, jos se vain on tarpeeksi leveä.

   Lainaa

  5. Tulos: +92 (106 ääntä)
   Yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä - moottoriajoneuvolla ajokielletty. Pysäköintikieltomerkillä ei ole mitään virkaa tässä.

   Lainaa

  6. Tulos: +181 (187 ääntä)
   Savuton alpakka: Ymmärsinkö oikein että Petra yritti kiilata drive-in -jonossa ja raivoaa nyt koska ei onnistunut ja aiheutti melkein kolarin? Kyllä joilla kuilla menee lujaa...
   Siltähän tuo kuulostaa. Joillekin se on kamala paikka, jos jonoa ei tiivistetä välittömästi, vaikka edellä olisi vielä autoja ja takana ei olisi tunkua. Burgerinhan saa tunnetusti sitä nopeammin, mitä aggressiivisemmin jono liikkuu.

   Lainaa

  7. Säädytön lehmä 27.5.2021 7:21
   Tulos: +85 (97 ääntä)
   Toj Karin: Incalupa on siitä kiva että sillä saa pysäköidä mihin vain missä auto ei häiritse muuta liikennettä tai aiheuta muita laittomuuksia kuten omaisuusvahinkoja, esim. keskelle liikenteen jakajaa, jos se vain on tarpeeksi leveä.
   Incaluvasta en tiedä, mutta invalupa ei tähän oikeuta.

   Lainaa

  8. Kukaton peto 27.5.2021 7:44
   Tulos: +135 (135 ääntä)
   Taas meitä mayoja syrjitään!

   Lainaa

  9. Hurskas unikeko 27.5.2021 8:56
   Tulos: +87 (89 ääntä)
   Se on jännä, että kaikki käy ns. saman autokoulun, jossa opetetaan saman liikennesäännöt ja -merkit. Silti jengi tulkitsee niitä oman mmielensä mukaan ja keksii uusia etuajo-oikeuksia ja miten kaikki säännöt ei just nyt koske minua samalla tavalla kuin naapuria/edelläajavaa. Kyllä joku kertausharjotus pitäs kortillisille tarjota vaikka viiden vuoden välein.

   Lainaa

  10. Kiinnitetty hyeena 27.5.2021 9:31
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Kiva tunnistaa Vaasan Isolahden ranta. Olenkin odottanut jo milloin kyseinen paikka nousee jossain esille, kun sinne on tuotu yksi jäätelökioski ja ihmisiä on siellä jonoksi asti jatkuvasti. Pyörätiet tukossa välillä kun ihmiset jonottavat jäätelöä. En ole ikinä aiemmin nähnyt että jäätelökioskit vetävät näin paljon väkeä puoleensa. Vaikka olisi pilvinen sää ja vettä tihkuttaa, silti jäätelökioskin edellä porukkaa nitkuttaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Kiinnitetty hyeena: Kiva tunnistaa Vaasan Isolahden ranta. Olenkin odottanut jo milloin kyseinen paikka nousee jossain esille, kun sinne on tuotu yksi jäätelökioski ja ihmisiä on siellä jonoksi asti jatkuvasti. Pyörätiet tukossa välillä kun ihmiset jonottavat jäätelöä. En ole ikinä aiemmin nähnyt että jäätelökioskit [...]
   saako sieltä niitä jättipalloja? tämmöisestä radiossa puhuttiin keväämmällä. ja kysymys kuuluu miksi muut kojut ei ala myös tekemään samanlaisia?

   Lainaa

  12. Mäntylahti-Piiras 27.5.2021 10:51
   Tulos: -1 (11 ääntä)
   nonn: saako sieltä niitä jättipalloja? tämmöisestä radiossa puhuttiin keväämmällä. ja kysymys kuuluu miksi muut kojut ei ala myös tekemään samanlaisia?
   tähän väliin on todettava että marjat ovat makoisia

   Lainaa

  13. Tulos: 0 (12 ääntä)
   inssi: Yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä - moottoriajoneuvolla ajokielletty. Pysäköintikieltomerkillä ei ole mitään virkaa tässä.
   Mutta onko tuossa toinen tie, joka risteää sen kanssa tuossa, missä autot ovat? Siis en tiedä/hahmota, ehkei ole.

   Lainaa

  14. Ihailtava kuguaari 27.5.2021 16:22
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Hurskas unikeko: Se on jännä, että kaikki käy ns. saman autokoulun, jossa opetetaan saman liikennesäännöt ja -merkit. Silti jengi tulkitsee niitä oman mmielensä mukaan ja keksii uusia etuajo-oikeuksia ja miten kaikki säännöt ei just nyt koske minua samalla tavalla kuin naapuria/edelläajavaa. Kyllä joku kertausharjotus pitäs kortillisille tarjota vaikka viiden vuoden välein.
   Kannatan kertausharjoituksia kortillisille, myönnettäköön nimittäin että itsekään en ehkä aina muista semmoisten harvemmin vastaantulevien merkkien tai merkkiyhdistelmien merkityksiä. Tosin itselleni epäselvissä tilanteissa tuumaan, että no en ainakaan aja tuonne ettei tule mitään vaaratilanteita. En tiedä auttaako kertausharjoituksetkaan niille, jotka vaan ajattelevat että no kyllä mä ainakin varmaan saan tuonne mennä tai näin tehdä (koska olen keskimääräistä parempi kuski kuin kaikki.)

   Lainaa

  15. Höperö pöllö 27.5.2021 23:22
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Hurskas unikeko: Se on jännä, että kaikki käy ns. saman autokoulun, jossa opetetaan saman liikennesäännöt ja -merkit. Silti jengi tulkitsee niitä oman mmielensä mukaan ja keksii uusia etuajo-oikeuksia ja miten kaikki säännöt ei just nyt koske minua samalla tavalla kuin naapuria/edelläajavaa. Kyllä joku kertausharjotus pitäs kortillisille tarjota vaikka viiden vuoden välein.
   Mulla on mennyt useempi vuosi nyt ajamatta ja mielelläni kävisin kertausharjoituksen ennen kuin lähden taas liikenteeseen! Tekis varmaan kaikille hyvää viiden vuoden välein.

   Lainaa

  16. Tulos: +15 (15 ääntä)
   nonn: saako sieltä niitä jättipalloja? tämmöisestä radiossa puhuttiin keväämmällä. ja kysymys kuuluu miksi muut kojut ei ala myös tekemään samanlaisia?
   En ole tuo jolta kysyit, mutta juu saa isoja palloja. Itsellä matkaa tuonne vain muutama sata metriä, mutta onneksi vasta kerran tullut kiusaus käydä. Saas nähdä kuinka monta käyntiä on kesän aikana, vähän turhan lähellä on.. no kerkiää kesäkuntoon ens kesänäki.

   Lainaa

  17. Masentunut kukka (Pluri) 28.5.2021 5:36
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Höperö pöllö: Mulla on mennyt useempi vuosi nyt ajamatta ja mielelläni kävisin kertausharjoituksen ennen kuin lähden taas liikenteeseen! Tekis varmaan kaikille hyvää viiden vuoden välein.
   Näin paljon ajavana toisaalta kannatan ajatusta kun joutuu päivittäin todistamaan ties millaista meno tien päällä. Toisaalta taas kun itse joutuisi tuollaiseen mennä niin sapettaisi. Olenhan kumminkin se "keskivertoa parempi kuski".

   Lainaa

  18. Nurja valas 28.5.2021 7:09
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Halutessaan voi toki käydä kertauskurssin autokoulussa, siitä on vain oltava valmis maksamaan. Niille taas, jotka törttöilee tarpeeksi liikenteessä ja jää kiinni riittävän usein, jää kortti kuivumaan, ja jos se on liian kauan kuivumassa, tulee inssi uudelleenajettavaksi.

   Lainaa

  19. Tulos: +14 (16 ääntä)
   "Jotkut pitäis käydä optikolla" -_-

   Lainaa

  20. Pehmeä jänis 28.5.2021 13:59
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Pallura: En ole tuo jolta kysyit, mutta juu saa isoja palloja. Itsellä matkaa tuonne vain muutama sata metriä, mutta onneksi vasta kerran tullut kiusaus käydä. Saas nähdä kuinka monta käyntiä on kesän aikana, vähän turhan lähellä on.. no kerkiää kesäkuntoon ens kesänäki.
   Noh valmiiks kaljakellunta kunnossa siis

   Lainaa

  21. dfghsdghsdh 28.5.2021 14:45
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   Samille tiedoksi, Suomessa on liikennemerkit AINA oikealla puolella tietä. poislukien jotkin määräysmerkit kuten ajosuunta

   Lainaa

  22. Maho viikuna 29.5.2021 9:48
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Tinka: "Jotkut pitäis käydä optikolla" -_-
   Ja mun pitäis käydä kakalla.

   Lainaa

  23. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ehkä näissä kuvissa vain osoitetaan mieltä autoilun puolesta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: autokaista, autokoulu, autot, drive-in, drive-through, kuva, mcdonald's, parkki, pysäköinti