Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Automaailma, osa 4

Nyt on hieno parkkeeraus.
Automaailma, osa 4

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 23 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Penseä kenguru 27.5.2021 0:26
      Tulos: +173 (183 ääntä)
      Lukihäiriöt ulottuu ihan vissiin liikennemerkkeihin saakka.

      Lainaa

    2. Savuton alpakka 27.5.2021 0:41
      Tulos: +544 (562 ääntä)
      Ymmärsinkö oikein että Petra yritti kiilata drive-in -jonossa ja raivoaa nyt koska ei onnistunut ja aiheutti melkein kolarin? Kyllä joilla kuilla menee lujaa...

      Lainaa

    3. Säädytön lehmä 27.5.2021 1:35
      Tulos: +133 (147 ääntä)
      Ja vaikka olisikin ollut alueellinen pysäköintikielto, niin esimerkiksi invapysäköintiluvalla pysäköinti olisi sallittua.

      Lainaa

    4. Tulos: -45 (79 ääntä)
      Incalupa on siitä kiva että sillä saa pysäköidä mihin vain missä auto ei häiritse muuta liikennettä tai aiheuta muita laittomuuksia kuten omaisuusvahinkoja, esim. keskelle liikenteen jakajaa, jos se vain on tarpeeksi leveä.

      Lainaa

    5. Tulos: +101 (117 ääntä)
      Yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä - moottoriajoneuvolla ajokielletty. Pysäköintikieltomerkillä ei ole mitään virkaa tässä.

      Lainaa

    6. Tulos: +205 (211 ääntä)
      Savuton alpakka: Ymmärsinkö oikein että Petra yritti kiilata drive-in -jonossa ja raivoaa nyt koska ei onnistunut ja aiheutti melkein kolarin? Kyllä joilla kuilla menee lujaa...
      Siltähän tuo kuulostaa. Joillekin se on kamala paikka, jos jonoa ei tiivistetä välittömästi, vaikka edellä olisi vielä autoja ja takana ei olisi tunkua. Burgerinhan saa tunnetusti sitä nopeammin, mitä aggressiivisemmin jono liikkuu.

      Lainaa

    7. Säädytön lehmä 27.5.2021 7:21
      Tulos: +93 (113 ääntä)
      Toj Karin: Incalupa on siitä kiva että sillä saa pysäköidä mihin vain missä auto ei häiritse muuta liikennettä tai aiheuta muita laittomuuksia kuten omaisuusvahinkoja, esim. keskelle liikenteen jakajaa, jos se vain on tarpeeksi leveä.
      Incaluvasta en tiedä, mutta invalupa ei tähän oikeuta.

      Lainaa

    8. Kukaton peto 27.5.2021 7:44
      Tulos: +153 (153 ääntä)
      Taas meitä mayoja syrjitään!

      Lainaa

    9. Hurskas unikeko 27.5.2021 8:56
      Tulos: +102 (104 ääntä)
      Se on jännä, että kaikki käy ns. saman autokoulun, jossa opetetaan saman liikennesäännöt ja -merkit. Silti jengi tulkitsee niitä oman mmielensä mukaan ja keksii uusia etuajo-oikeuksia ja miten kaikki säännöt ei just nyt koske minua samalla tavalla kuin naapuria/edelläajavaa. Kyllä joku kertausharjotus pitäs kortillisille tarjota vaikka viiden vuoden välein.

      Lainaa

    10. Kiinnitetty hyeena 27.5.2021 9:31
      Tulos: +39 (41 ääntä)
      Kiva tunnistaa Vaasan Isolahden ranta. Olenkin odottanut jo milloin kyseinen paikka nousee jossain esille, kun sinne on tuotu yksi jäätelökioski ja ihmisiä on siellä jonoksi asti jatkuvasti. Pyörätiet tukossa välillä kun ihmiset jonottavat jäätelöä. En ole ikinä aiemmin nähnyt että jäätelökioskit vetävät näin paljon väkeä puoleensa. Vaikka olisi pilvinen sää ja vettä tihkuttaa, silti jäätelökioskin edellä porukkaa nitkuttaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +34 (36 ääntä)
      Kiinnitetty hyeena: Kiva tunnistaa Vaasan Isolahden ranta. Olenkin odottanut jo milloin kyseinen paikka nousee jossain esille, kun sinne on tuotu yksi jäätelökioski ja ihmisiä on siellä jonoksi asti jatkuvasti. Pyörätiet tukossa välillä kun ihmiset jonottavat jäätelöä. En ole ikinä aiemmin nähnyt että jäätelökioskit [...]
      saako sieltä niitä jättipalloja? tämmöisestä radiossa puhuttiin keväämmällä. ja kysymys kuuluu miksi muut kojut ei ala myös tekemään samanlaisia?

      Lainaa

    12. Mäntylahti-Piiras 27.5.2021 10:51
      Tulos: -3 (13 ääntä)
      nonn: saako sieltä niitä jättipalloja? tämmöisestä radiossa puhuttiin keväämmällä. ja kysymys kuuluu miksi muut kojut ei ala myös tekemään samanlaisia?
      tähän väliin on todettava että marjat ovat makoisia

      Lainaa

    13. Tulos: 0 (12 ääntä)
      inssi: Yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä - moottoriajoneuvolla ajokielletty. Pysäköintikieltomerkillä ei ole mitään virkaa tässä.
      Mutta onko tuossa toinen tie, joka risteää sen kanssa tuossa, missä autot ovat? Siis en tiedä/hahmota, ehkei ole.

      Lainaa

    14. Ihailtava kuguaari 27.5.2021 16:22
      Tulos: +44 (46 ääntä)
      Hurskas unikeko: Se on jännä, että kaikki käy ns. saman autokoulun, jossa opetetaan saman liikennesäännöt ja -merkit. Silti jengi tulkitsee niitä oman mmielensä mukaan ja keksii uusia etuajo-oikeuksia ja miten kaikki säännöt ei just nyt koske minua samalla tavalla kuin naapuria/edelläajavaa. Kyllä joku kertausharjotus pitäs kortillisille tarjota vaikka viiden vuoden välein.
      Kannatan kertausharjoituksia kortillisille, myönnettäköön nimittäin että itsekään en ehkä aina muista semmoisten harvemmin vastaantulevien merkkien tai merkkiyhdistelmien merkityksiä. Tosin itselleni epäselvissä tilanteissa tuumaan, että no en ainakaan aja tuonne ettei tule mitään vaaratilanteita. En tiedä auttaako kertausharjoituksetkaan niille, jotka vaan ajattelevat että no kyllä mä ainakin varmaan saan tuonne mennä tai näin tehdä (koska olen keskimääräistä parempi kuski kuin kaikki.)

      Lainaa

    15. Höperö pöllö 27.5.2021 23:22
      Tulos: +26 (26 ääntä)
      Hurskas unikeko: Se on jännä, että kaikki käy ns. saman autokoulun, jossa opetetaan saman liikennesäännöt ja -merkit. Silti jengi tulkitsee niitä oman mmielensä mukaan ja keksii uusia etuajo-oikeuksia ja miten kaikki säännöt ei just nyt koske minua samalla tavalla kuin naapuria/edelläajavaa. Kyllä joku kertausharjotus pitäs kortillisille tarjota vaikka viiden vuoden välein.
      Mulla on mennyt useempi vuosi nyt ajamatta ja mielelläni kävisin kertausharjoituksen ennen kuin lähden taas liikenteeseen! Tekis varmaan kaikille hyvää viiden vuoden välein.

      Lainaa

    16. Tulos: +18 (18 ääntä)
      nonn: saako sieltä niitä jättipalloja? tämmöisestä radiossa puhuttiin keväämmällä. ja kysymys kuuluu miksi muut kojut ei ala myös tekemään samanlaisia?
      En ole tuo jolta kysyit, mutta juu saa isoja palloja. Itsellä matkaa tuonne vain muutama sata metriä, mutta onneksi vasta kerran tullut kiusaus käydä. Saas nähdä kuinka monta käyntiä on kesän aikana, vähän turhan lähellä on.. no kerkiää kesäkuntoon ens kesänäki.

      Lainaa

    17. Masentunut kukka (Pluri) 28.5.2021 5:36
      Tulos: +21 (21 ääntä)
      Höperö pöllö: Mulla on mennyt useempi vuosi nyt ajamatta ja mielelläni kävisin kertausharjoituksen ennen kuin lähden taas liikenteeseen! Tekis varmaan kaikille hyvää viiden vuoden välein.
      Näin paljon ajavana toisaalta kannatan ajatusta kun joutuu päivittäin todistamaan ties millaista meno tien päällä. Toisaalta taas kun itse joutuisi tuollaiseen mennä niin sapettaisi. Olenhan kumminkin se "keskivertoa parempi kuski".

      Lainaa

    18. Nurja valas 28.5.2021 7:09
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      Halutessaan voi toki käydä kertauskurssin autokoulussa, siitä on vain oltava valmis maksamaan. Niille taas, jotka törttöilee tarpeeksi liikenteessä ja jää kiinni riittävän usein, jää kortti kuivumaan, ja jos se on liian kauan kuivumassa, tulee inssi uudelleenajettavaksi.

      Lainaa

    19. Tulos: +17 (19 ääntä)
      "Jotkut pitäis käydä optikolla" -_-

      Lainaa

    20. Pehmeä jänis 28.5.2021 13:59
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Pallura: En ole tuo jolta kysyit, mutta juu saa isoja palloja. Itsellä matkaa tuonne vain muutama sata metriä, mutta onneksi vasta kerran tullut kiusaus käydä. Saas nähdä kuinka monta käyntiä on kesän aikana, vähän turhan lähellä on.. no kerkiää kesäkuntoon ens kesänäki.
      Noh valmiiks kaljakellunta kunnossa siis

      Lainaa

    21. dfghsdghsdh 28.5.2021 14:45
      Tulos: -14 (18 ääntä)
      Samille tiedoksi, Suomessa on liikennemerkit AINA oikealla puolella tietä. poislukien jotkin määräysmerkit kuten ajosuunta

      Lainaa

    22. Maho viikuna 29.5.2021 9:48
      Tulos: -4 (10 ääntä)
      Tinka: "Jotkut pitäis käydä optikolla" -_-
      Ja mun pitäis käydä kakalla.

      Lainaa

    23. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Ehkä näissä kuvissa vain osoitetaan mieltä autoilun puolesta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: autokaista, autokoulu, autot, drive-in, drive-through, kuva, mcdonald's, parkki, pysäköinti