Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 152

Afrikan tähden uudistus sai Naistenhuoneen kyyneliin.
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 152

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mahtava aprikoosi 20.4.2021 1:04
   Tulos: +257 (263 ääntä)
   Afrikan tähden uusi rosvoton 70-vuotis-juhlapainos on julkaistu klassikkoversion lisäksi, ei tilalle. Rosvon hautajaiset olivat ennenaikaiset.

   Lainaa

  2. Hillitty ananas 20.4.2021 2:01
   Tulos: +83 (231 ääntä)
   Noo... Onhan tuo turha uudistus. Ketäs ne rosvot haittaa? Nykylapsille liian rajuja?

   Lainaa

  3. Tulos: -48 (224 ääntä)
   Veikkaampa vaan et rosvojen poiston takana on koko pelin kattava ilmeen uudistus, mutta rosvojen poistamisesta saadaan hyviä otsikoita ja paljon klikkejä. Faktahan on se, että afrikan tähti on aivan surkea peli. Eb yhtään ihmettele, että sitä aletaan uudistamaan sen toivossa, että ntkylapset siitä kiinnostuisi. Turhaa se tosin on, jos itse pelimekaniikoita ei laiteta uusiksi.

   Lainaa

  4. Tyyni tonttu 20.4.2021 2:18
   Tulos: +311 (323 ääntä)
   Hillitty ananas: Noo... Onhan tuo turha uudistus. Ketäs ne rosvot haittaa? Nykylapsille liian rajuja?
   Kyseessä on 70-vuotisjuhlapainos, jonka pelilaudassa eläimet näyttelevät suurempaa osaa kuin alkuperäisessä ja siksi oli luonnollista että pelaajan kohtaamat rosvot ovat myös eläimiä.
   Peliko myös on sanonut, että perinteinen versio pysyy juhlapainoksen rinnalla entiseen tapaan saatavilla.

   Lainaa

  5. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 20.4.2021 2:56
   Tulos: +253 (273 ääntä)
   Oon ehkä vanhus, mutta totisesti toivon, ettei lasten sovellus Tiktokissa tule vastaan videoita toosasta sinkoavasta rahasuihkusta tekstillä money maker. :D

   Lainaa

  6. Vaaleanruskea majava 20.4.2021 5:27
   Tulos: +155 (165 ääntä)
   Rosvo: Veikkaampa vaan et rosvojen poiston takana on koko pelin kattava ilmeen uudistus, mutta rosvojen poistamisesta saadaan hyviä otsikoita ja paljon klikkejä. Faktahan on se, että afrikan tähti on aivan surkea peli. Eb yhtään ihmettele, että sitä aletaan uudistamaan sen toivossa, että ntkylapset siitä [...]
   Kovasti meillä pirpanat sitä tahtoo pelata (kuten myös kummilapset, kavereiden lapset ja lasten kaverit), niin tuskin lasten mielestä on kovinkaan surkea. Monesti onkin ensimmäinen, minkä ottavat pelikasasta mukaansa. 🤔 Ja onhan siihen tehty jo lisäosia, joilla saa lisää sisältöä peliin.

   Lainaa

  7. Kilokalori2 20.4.2021 5:37
   Tulos: -22 (54 ääntä)
   Tyyni tonttu: Kyseessä on 70-vuotisjuhlapainos, jonka pelilaudassa eläimet näyttelevät suurempaa osaa kuin alkuperäisessä ja siksi oli luonnollista että pelaajan kohtaamat rosvot ovat myös eläimiä. Peliko myös on sanonut, että perinteinen versio pysyy juhlapainoksen rinnalla entiseen tapaan saatavilla.
   Pantteri on kuitenkin väärä eläin. Pitäis olla hyeena.

   Lainaa

  8. Kilokalori 20.4.2021 6:41
   Tulos: +91 (139 ääntä)
   Eikös se rosmo vie Afrikan tähdessä rahat tai sen kiven? Mitä pantteri vie, oikean käden ja nielaisee samalla rahat jolloin pelaaja jää jumiin kunnes heittää 6 ja pääsee paikalliseen sairaalaan tikattavaksi? Jotenkin tuo eläinten käyttäminen pahiksena pelissä voron sijaan ei vaan toimi.

   Lainaa

  9. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Kilokalori2: Pantteri on kuitenkin väärä eläin. Pitäis olla hyeena.
   Myös krokotiili tai virtahepo vois toimia.

   Lainaa

  10. Tuntematon dinosaurus 20.4.2021 7:25
   Tulos: -20 (114 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Oon ehkä vanhus, mutta totisesti toivon, ettei lasten sovellus Tiktokissa tule vastaan videoita toosasta sinkoavasta rahasuihkusta tekstillä money maker. :D
   Tiktok ei ole lasten sovellus! Sovellus on k-13 ja siellä on levinnyt muun muassa videoita, joissa joku tapetaan. Tarkoitettu teineille ja nuorille aikuisille

   Lainaa

  11. Tulos: +15 (31 ääntä)
   Ei siitä pelistä rosvo lähde, se kuva vain vaihtuu. Mikään ei siis muutu.

   Lainaa

  12. Tiheähkö hirmulisko 20.4.2021 7:34
   Tulos: +61 (105 ääntä)
   Kilokalori: Eikös se rosmo vie Afrikan tähdessä rahat tai sen kiven? Mitä pantteri vie, oikean käden ja nielaisee samalla rahat jolloin pelaaja jää jumiin kunnes heittää 6 ja pääsee paikalliseen sairaalaan tikattavaksi? Jotenkin tuo eläinten käyttäminen pahiksena pelissä voron sijaan ei vaan toimi.
   Apua, missä ihmisten mielikuvitus? Ilmeisesti nämä pelaajat eivät pelaa mitään muutakaan peliä, jossa on ripaus mielikuvitusta. Onhan se nyt ihan kummallista, että perusjannu, joka on lähtenyt Afrikkaan, lähtee pakoon pantteria? Siinä voi sitten ajatella rahojen tai kiven olevan repussa, joka jää hidastamasta vauhtia samalla. Ja jos tähän kommentoi, että ei siinä kuulu liikkua sen jälkeen, niin moniko sitä juoksee Afrikan läpi siinä mittakaavassa, jossa peli on... Mutta kun kaikesta täytyy voida valittaa

   Lainaa

  13. Tulos: +69 (69 ääntä)
   Rosvo: Veikkaampa vaan et rosvojen poiston takana on koko pelin kattava ilmeen uudistus, mutta rosvojen poistamisesta saadaan hyviä otsikoita ja paljon klikkejä. Faktahan on se, että afrikan tähti on aivan surkea peli. Eb yhtään ihmettele, että sitä aletaan uudistamaan sen toivossa, että ntkylapset siitä [...]
   Niin no pelin idea on etsiä timanttia. Ei se kovin hohdokasta hommaa ole livenäkään. Onneksi maailma on täynnä vaihtoehtoja ja voit pysyä Magic the Gatheringin lumoissa. Afrikan tähti on mukuloille just sopiva peli ja aikuisetkin viitsivät sitä pelata, kun ei tarvitse väkisin antaa tasoitusta.

   Lainaa

  14. Tukintolvana 20.4.2021 8:12
   Tulos: +64 (72 ääntä)
   Kilokalori: Eikös se rosmo vie Afrikan tähdessä rahat tai sen kiven? Mitä pantteri vie, oikean käden ja nielaisee samalla rahat jolloin pelaaja jää jumiin kunnes heittää 6 ja pääsee paikalliseen sairaalaan tikattavaksi? Jotenkin tuo eläinten käyttäminen pahiksena pelissä voron sijaan ei vaan toimi.
   Eikö Kung Fu Panda olekaan luontodokumentti, minä jo otin sen todesta :(

   Lainaa

  15. Asiallinen omena 20.4.2021 8:54
   Tulos: -1 (35 ääntä)
   Panttereita ei edes ole olemassa, se on joko leopardi tai jaguaari. t. yhyy, kun häiritsee

   Lainaa

  16. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Rosvo: Veikkaampa vaan et rosvojen poiston takana on koko pelin kattava ilmeen uudistus, mutta rosvojen poistamisesta saadaan hyviä otsikoita ja paljon klikkejä. Faktahan on se, että afrikan tähti on aivan surkea peli. Eb yhtään ihmettele, että sitä aletaan uudistamaan sen toivossa, että ntkylapset siitä [...]
   Miten niin surkea? Kummasti tykkää niin aikuiset kuin lapsetkin sitä pelata. Ja kyseessähän on siis vain juhlapainos, peli tai pelinappulat mihinkään muutu.

   Lainaa

  17. Blaablaablaa 20.4.2021 9:18
   Tulos: +30 (38 ääntä)
   Asiallinen omena: Panttereita ei edes ole olemassa, se on joko leopardi tai jaguaari. t. yhyy, kun häiritsee
   Onpas.
   T: Oisit googlettanut ensin

   Lainaa

  18. Lommo-omena 20.4.2021 9:20
   Tulos: -11 (121 ääntä)
   Ottamatta kantaa muuhun sisältöön, Jaden kommentit tuntui aika epäystävällisiltä ottaen huomioon, että jonkun isä on juuri kuollut. "Kukaan ei puhunut sun isästä mitään", "ikävää jos oot kokenu menetyksen, mutta..." Vaikka Eijan viestit oli hassuja, vähän myötätuntoa ja ymmärrystä voisi osoittaa tuossa tilanteessa.

   Lainaa

  19. Kaukaa viisas gorilla 20.4.2021 9:48
   Tulos: +17 (51 ääntä)
   Kyllä on ihmisellä asiat hyvin jos suurin huolenaihe on minkälainen merkki on jossain afrikan tähti-lautapelissä.

   Lainaa

  20. Mauton orava 20.4.2021 10:11
   Tulos: +110 (116 ääntä)
   Kaukaa viisas gorilla: Kyllä on ihmisellä asiat hyvin jos suurin huolenaihe on minkälainen merkki on jossain afrikan tähti-lautapelissä.
   Tätä asiaa oon viime aikoina pohtinut ja tässä tulikin erinomainen tilaisuus pohtia ääneen. Miks ihmiset ajattelee, että jos jostain asiasta sanoo ääneen, niin se on se absoluuttisesti isoin huoli ja murhe sen ihmisen päässä? Tässäkin me tiedetään faktana, että Eijan isä on myös kuollut äskettäin ja hautajaiset on pian - ehkäpä se esimerkiksi on isompi huoli. Ihmisen päähän mahtuu kuitenkin useampia ajatuksia yhtä aikaa, ja jostain pienestä asiasta puhuminen ja vaikka valittaminenkin voi antaa kaivatun tauon ja kanavan purkaa pahaa oloa. Samoin joku aavistuksenkin ärsyttävä asia voi siinä tilanteessa tuntua jopa kamelin selän katkaisevalta korrelta. En siis sano, että se olisi täysin järkevää, mutta ymmärrettävää. Sen sijaan jos kaikki on tosi hyvin, pienet vastoinkäymiset kestää paljon paremmin. Ehkä siis ensi kerralla, kun joku valittaa jostain turhasta, voi miettiä, että kyllä ihmisellä on varmaan asiat huonosti kun täytyy tuollaisestakin asiasta valittaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Miksi kukaan ei valita siitä, kuinka epärealistista on kun hattu rakentaa Helsinkiin hotellikomplekseja? On muuten hyvin taas lööppilehdet mukana tossa juhlapainoksessa; haastattelijan kysyy, että eikö tämä nyt loukkaa panttereita, sit otsikot huutaa TÄMÄ ON AFRIKAN TÄHDEN UUSI ROSVO, vaikka koko lauta ja paketti on uudistettu. Ja näin saadaan ihmiset vinkumaan

   Lainaa

  22. Verifioitava herkkuruoka 20.4.2021 11:11
   Tulos: +55 (107 ääntä)
   Lommo-omena: Ottamatta kantaa muuhun sisältöön, Jaden kommentit tuntui aika epäystävällisiltä ottaen huomioon, että jonkun isä on juuri kuollut. "Kukaan ei puhunut sun isästä mitään", "ikävää jos oot kokenu menetyksen, mutta..." Vaikka Eijan viestit oli hassuja, vähän myötätuntoa ja ymmärrystä voisi osoittaa tuossa tilanteessa.
   Minusta taas Eijan kommentit oli tosi epäystävällisiä. Ärsyttää tuo tapa että oletetaan koko muun maailman tietävän jos juuri sinulta on juuri äsken kuollut läheinen, ja että se koko maailma on jollakin tavalla velvollinen toimimaan juuri niinkuin sinulle sopii. "Laitoitko osanotot minulle kun minulta on juuri kuollut läheinen, suurkiitokset sydänsydän", ja sitten "Poistakaa nämä surujutut jos ne eivät ole henkilökohtaisesti minulle kun minulla on suuri suru juuri nyt".. Ihan oikeasti, mitä helvettiä. Ikävä kyllä tosi monet on tuossa vaiheessa silleen "voi ei olen pahoillani en halunnut loukata", mutta Jade toimi juuri kuten pitääkin koska hän ei ole tilivelvollinen Eijalle.

   Lainaa

  23. Tulos: +34 (68 ääntä)
   Lommo-omena: Ottamatta kantaa muuhun sisältöön, Jaden kommentit tuntui aika epäystävällisiltä ottaen huomioon, että jonkun isä on juuri kuollut. "Kukaan ei puhunut sun isästä mitään", "ikävää jos oot kokenu menetyksen, mutta..." Vaikka Eijan viestit oli hassuja, vähän myötätuntoa ja ymmärrystä voisi osoittaa tuossa tilanteessa.
   Miksi tämä kommentti on saanut näin paljon miinuksia? Joo, ymmärrän että on vähän itsekeskeistä olettaa että koko maailma pysähtyy siksi että itsellä maailma pysähtyy, mutta voihan olla että Eijalla on esim. julkinen profiili, johon on postannut isänsä kuolemasta, ja luuli että toinen oli käynyt katsomassa ja siksi ottanut osaa. Tai on vanhempi henkilö, joka on vähän avuton Facebookin kanssa. Ja silloin kun on läheinen henkilö (varsinkin oma vanhempi!) juuri kuollut niin ymmärrän että vitsillä heitetty osanotto aiheuttaa pahaa mieltä. Vaikka Eija onkin vähän hölmö niin joka tapauksessa minusta kylmiä nuo Jaden kommentit.

   Lainaa

  24. Hieno konna 20.4.2021 13:43
   Tulos: -56 (68 ääntä)
   Hillitty ananas: Noo... Onhan tuo turha uudistus. Ketäs ne rosvot haittaa? Nykylapsille liian rajuja?
   Loukkaa mustia. Ihan varmasti siksi...

   Lainaa

  25. Stressitön banaani 20.4.2021 16:51
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Oon ehkä vanhus, mutta totisesti toivon, ettei lasten sovellus Tiktokissa tule vastaan videoita toosasta sinkoavasta rahasuihkusta tekstillä money maker. :D
   Mä kyl totisesti toivon, ettei kukaan oikeesti anna lapsensa hengailla tuolla. Se ei tosiaankaan ole lasten paikka. Tuumaa "vanhus" muutaman kuukauden kokemuksen jälkeen. En oo missään törmänny samanlaiseen toksisuuteen ja törkyyn.

   Lainaa

  26. Arkkienkeli 20.4.2021 17:33
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Oon ehkä vanhus, mutta totisesti toivon, ettei lasten sovellus Tiktokissa tule vastaan videoita toosasta sinkoavasta rahasuihkusta tekstillä money maker. :D
   Hämmentävää tuossa on myös se, että intternetissä toimivat maksuvälineyritykset usein tarjoavat; "Lataa lompakkoosi rahaa"...

   Lainaa

  27. Mikidimikki 20.4.2021 17:34
   Tulos: -22 (32 ääntä)
   Nyt varmasti jo kaikki tietää että naistenhuoneelle on pesiytynyt koko tuon sukupuolen kerma, joka kerralla aina ne osaa yllättää tyhmyydellään. Eikö voitais jo bannata naistenhuone täältä feissarimokista.

   Lainaa

  28. Tulos: +74 (84 ääntä)
   Hieno konna: Loukkaa mustia. Ihan varmasti siksi...
   Se rosvohan on pelissä valkoihoinen :DD On jännää miten varsinkin rasistit luulevat, että jokainen muutos tehdään nykyään mustien, naisten tai vegaanien mielenrauhan takia.

   Lainaa

  29. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Oon ehkä vanhus, mutta totisesti toivon, ettei lasten sovellus Tiktokissa tule vastaan videoita toosasta sinkoavasta rahasuihkusta tekstillä money maker. :D
   Ei todellakaan ole lasten sovellus :D

   Lainaa

  30. Lommo-omena 20.4.2021 21:21
   Tulos: +23 (35 ääntä)
   Verifioitava herkkuruoka: Minusta taas Eijan kommentit oli tosi epäystävällisiä. Ärsyttää tuo tapa että oletetaan koko muun maailman tietävän jos juuri sinulta on juuri äsken kuollut läheinen, ja että se koko maailma on jollakin tavalla velvollinen toimimaan juuri niinkuin sinulle sopii. "Laitoitko osanotot minulle kun [...]
   Voihan tuntua ärsyttävältä, mutta jos jonkun rakas läheinen on juuri kuollut, silloin se asia on varmasti koko ajan päällimmäisenä mielessä ja jos näkee oman aloituksensa kommenteissa suruvalittelut, on ihan ymmärrettävä erehdys, että luulee niiden tulleen itselle. 
   Ja vaikka kyseessä olisikin erehdys, on ystävällistä toimia juuri noin kuin sanoit, eli pahoitella, eikä alkaa vängätä jotain turhaa. Mitä pahaa siinä on, että osoittaa toiselle myötätuntoa?

   Lainaa

  31. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 21.4.2021 2:43
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Stressitön banaani: Mä kyl totisesti toivon, ettei kukaan oikeesti anna lapsensa hengailla tuolla. Se ei tosiaankaan ole lasten paikka. Tuumaa "vanhus" muutaman kuukauden kokemuksen jälkeen. En oo missään törmänny samanlaiseen toksisuuteen ja törkyyn.
   Lapsethan sen ekana käyttöön ottivat (13-vuotiaatkin ovat todellakin vielä lapsia), vaikka aikuiset kuinka olisivat sen koronan myötä vallanneet. Siihen en ota kantaa, kannattaako kenenkään käyttää sitä.

   Lainaa

  32. Särkevä minkki 21.4.2021 6:48
   Tulos: -4 (20 ääntä)
   Paikalla: Ei todellakaan ole lasten sovellus :D
   No kyllä taatusti on. Lapsille ja nuorille suunnatusta musical.lystä kehitetty softa. Se että jotkut pedarit siellä katselevat tanssivia tyttölapsia ja tekevät hölmöjä videoita saadakseen nämä lapset seuraajikseen, ei muuta asiaa yhtään miksikään.

   Lainaa

  33. Sula harakka 21.4.2021 7:12
   Tulos: +1 (19 ääntä)
   Tuntematon dinosaurus: Tiktok ei ole lasten sovellus! Sovellus on k-13 ja siellä on levinnyt muun muassa videoita, joissa joku tapetaan. Tarkoitettu teineille ja nuorille aikuisille
   Missä tämä "tarkoitus" on määritelty? 13-vuotias on lapsi. Ja vaikka se sinusta ikävältä tuntuukin (näen "käsialastasi että olet n. 15-vuotias tyttö, joka pitää itseään nuorena aikuisena) niin ihminen on oikeudellisestikin alaikäinen lähes koko teini-iän. Henkisesti ihminen on lapsi vielä pitkälti yli teini-iän, mutta se on kokonaan toinen juttu.

   Lainaa

  34. HienoMiäs 21.4.2021 8:53
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Onneksi minulla on pankkikortti.

   Lainaa

  35. Stressitön salaatti 21.4.2021 10:37
   Tulos: +7 (19 ääntä)
   Lommo-omena: Voihan tuntua ärsyttävältä, mutta jos jonkun rakas läheinen on juuri kuollut, silloin se asia on varmasti koko ajan päällimmäisenä mielessä ja jos näkee oman aloituksensa kommenteissa suruvalittelut, on ihan ymmärrettävä erehdys, että luulee niiden tulleen itselle. Ja vaikka kyseessä olisikin [...]
   Jep, ja myös aika tahdittomalta tuntuu jutun lähettäminen feissarimokiin muidenkin irvailtavaksi. Surun keskellä ihmiset käyttäytyy kummallisesti, tarvitseeko siitä lähteä erikseen tylyttämään tai vielä joukolla naureskelemaan. En tajuu.

   Lainaa

  36. Lättänä lintu 21.4.2021 10:51
   Tulos: +9 (21 ääntä)
   Tyyni tonttu: Kyseessä on 70-vuotisjuhlapainos, jonka pelilaudassa eläimet näyttelevät suurempaa osaa kuin alkuperäisessä ja siksi oli luonnollista että pelaajan kohtaamat rosvot ovat myös eläimiä. Peliko myös on sanonut, että perinteinen versio pysyy juhlapainoksen rinnalla entiseen tapaan saatavilla.
   Älä nyt pilaa hyvää hässäkkää faktoilla. Kai tästä on jo saatu mamuja syytettyä?

   Lainaa

  37. Lehmuksen alla istuja 21.4.2021 11:31
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Blaablaablaa: Onpas. T: Oisit googlettanut ensin
   Niin se Marvelin Bleck Penther siellä Wakandassa.

   Lainaa

  38. Kapeahko soturi 21.4.2021 15:04
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   toosaan voisi tietysti laittaa jonkin "astian" jossa olisivat nuo kolikot. Problem solved... nyt van TiKToKkiin.

   Lainaa

  39. Äklö maito 22.4.2021 17:05
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Ja minä kun luulin että Eija tulee mokailemaan jotain, mutta Jade vetikin pidemmän korren. Jestas mikä kusipää! Osanotot Eijalle.

   Lainaa

  40. Latomaton viinirypäle 24.4.2021 17:47
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Täällä ihan tosissaan jauhetaan jostain pantterista?! Oletteko koskaan nähneet pantteria?? Afrikan tähden rosvo ei todellakaan sellainen ole.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: afrikan tähti, ensiapu, hautajaiset, idea, kolikot, kuolema, kuollut, money maker, rosvo, tiktok, uudistus, uusi, video