Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 151

Pesukoneen asennus Pirkka-niksein. "Tässä on katastrofi tulilla!"
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 151

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pirkka-Liisa 15.4.2021 0:22
   Tulos: -556 (622 ääntä)
   Jotenkin en osannut edes ajatella avannetta. Internet on pilannut mieleni kun mietin vain jotain ladyboyjuttuja.

   Lainaa

  2. Tulos: +137 (151 ääntä)
   Kyllä, omatoimiviritykset - vaikka vain väliaikaiset sellaiset - kannattaa aina.

   Lainaa

  3. Tulos: -142 (262 ääntä)
   Hyvä täällä sh-opiskelijana vaan facepalmailla, vaikka ennen opintoja olisin ollut yhtä pihalla kuin Jenni :D

   Lainaa

  4. Muurattu omena 15.4.2021 0:29
   Tulos: -131 (277 ääntä)
   Olen miettinyt mikä siinä pesu- tai tiskikoneen asennuksessa on niin ihmeellistä ettei se ilman ammattilaista onnistu, mutta näköjään on olemassa vähän heikompaa ainesta.

   Lainaa

  5. Tymäkkä vadelma 15.4.2021 0:51
   Tulos: -52 (142 ääntä)
   Millainen asentaja on riittävän pätevä? Onko olemassa joku rekusteri mistä voi tarkistaa onko vakuutusyhtiöiden tunnustama asentaja? Vai onko oikeilla pesukoneasentajilla kiltansa sinettisormus?

   Lainaa

  6. Säädytön lehmä 15.4.2021 1:11
   Tulos: +103 (141 ääntä)
   Pirkka-Liisa: Jotenkin en osannut edes ajatella avannetta. Internet on pilannut mieleni kun mietin vain jotain ladyboyjuttuja.
   No siis avanteeseen penetroituminen on jouduttu ihan erikseen kieltämään, jopa Suomen terveydenhuollossa, et kai siitä jonkinlaisen aasinsillan saa aiheeseen... 😁

   Lainaa

  7. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 15.4.2021 2:36
   Tulos: -165 (245 ääntä)
   Ihmiselle, jota vatsan (ja käsien) ihon lävistyminen ahdistaa, ei avannepussi ole miellyttävä yllätys. Monillahan niitä on ja ymmärrän inklusiivisen mainonnan pointin tässä. Pussi on myös oikein siisti, ei siinä mitään. Ei mahda silti mitään. Ahdistaa.

   Lainaa

  8. Tulos: -14 (18 ääntä)
   Tiina, mitä viddua?

   Lainaa

  9. apinaattori 15.4.2021 4:23
   Tulos: +49 (67 ääntä)
   Pirkka-Liisa: Jotenkin en osannut edes ajatella avannetta. Internet on pilannut mieleni kun mietin vain jotain ladyboyjuttuja.
   Mitäh?
   Ja tuohon pesukoneen vahtimiseen vakuutusyhtiön vakuutusehdoissa olevaan pykälään niin olen lukenut asiasta myös päinvastaista jonkun vakuutus tohtorin tietämänä, mutta kannattaa toki tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstään. 

   Lainaa

  10. Tulos: +86 (110 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Ihmiselle, jota vatsan (ja käsien) ihon lävistyminen ahdistaa, ei avannepussi ole miellyttävä yllätys. Monillahan niitä on ja ymmärrän inklusiivisen mainonnan pointin tässä. Pussi on myös oikein siisti, ei siinä mitään. Ei mahda silti mitään. Ahdistaa.
   Käsien ihon lävistyminen? 🤔

   Lainaa

  11. Kaudaali kotieläin 15.4.2021 5:13
   Tulos: +161 (191 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Ihmiselle, jota vatsan (ja käsien) ihon lävistyminen ahdistaa, ei avannepussi ole miellyttävä yllätys. Monillahan niitä on ja ymmärrän inklusiivisen mainonnan pointin tässä. Pussi on myös oikein siisti, ei siinä mitään. Ei mahda silti mitään. Ahdistaa.
   Mua ahdistaa ihon lävistäminen, eli missään mainoksissa ei saisi näkyä ihmisiä joilla on korvikset.

   Lainaa

  12. Tulos: +37 (89 ääntä)
   apinaattori: Mitäh? Ja tuohon pesukoneen vahtimiseen vakuutusyhtiön vakuutusehdoissa olevaan pykälään niin olen lukenut asiasta myös päinvastaista jonkun vakuutus tohtorin tietämänä, mutta kannattaa toki tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstään. 
   Ai meinaat että tämä "vakuutus_tohtori" on kertonut että konetta ei nimenomaan saa olla vahtimassa, vaan pitää häipyä muualle pesun ajaksi? Enpä usko.

   Lainaa

  13. Kommentoin 15.4.2021 5:48
   Tulos: -50 (64 ääntä)
   Onkohan Tiinalla lunastus- sana nyt väärinymmärretty? "Ootsä se, joka ei lunastanut _multa_ korviksia? Eli x olisi myynyt korviksensa Tiinalle, joka ei ole maksanut niitä. Vaikka asia on vissiin ollut niin, että on vaan kysellyt, mutta ei ole vastannut sen jälkeen tmvs :o

   Lainaa

  14. Putkijulli 15.4.2021 6:21
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   Tymäkkä vadelma: Millainen asentaja on riittävän pätevä? Onko olemassa joku rekusteri mistä voi tarkistaa onko vakuutusyhtiöiden tunnustama asentaja? Vai onko oikeilla pesukoneasentajilla kiltansa sinettisormus?
   Kyllä noista on ihmeen paljon sattunut vesivahinkoja, kun asennellaan itse. Syynä yleensä joku puuttuva tiiviste, liian löysälle tai kireälle laitetut liitokset, vanha haurastunut letku yms. Helponkin lvi työn saa mokattua useammallakin tyylillä. Ja mitään pätevyysrekisteriä ei ole, eikä minkään lain mukaan vaadita pätevyyttä asentajalta toistaiseksi. Vahinkoja on vain tullut niin paljon, että vakuutusyhtiöt ottaneet käytännöksi ettei korvata jos itse aiheutettu väärin kytketty liitos. Oikein kytkettyhän ei vuoda. Ja yrityksillä on vastuuvakuutus joka korvaa jos asentaja mokaa.
   Siinä lyhyt oppimäärä pesukone asennuksista.

   Lainaa

  15. Täsmentyvä herne 15.4.2021 6:31
   Tulos: -15 (23 ääntä)
   Olisipa ihanaa tehdä vähän kauppoja Terhin kanssa. Sitten ihmettelee vielä miksi ihmiset peruvat kauppoja hänen kanssaan.

   Lainaa

  16. Räkäpää 15.4.2021 6:56
   Tulos: -33 (57 ääntä)
   Säädytön lehmä: No siis avanteeseen penetroituminen on jouduttu ihan erikseen kieltämään, jopa Suomen terveydenhuollossa, et kai siitä jonkinlaisen aasinsillan saa aiheeseen... 😁
   Kiitän ideasta.

   Lainaa

  17. Numeroimaton ahma 15.4.2021 7:58
   Tulos: +65 (77 ääntä)
   Koitin tap to zoom tuohon lärpäkkeeseen. En olisi tiennyt, nyt tiedän ja voin nopean Google-opetuksen jälkeen todeta ja korjata että se on nimenomaan avannePUSSI eikä avanne.

   Lainaa

  18. Soittamaton kärpänen 15.4.2021 8:00
   Tulos: +74 (80 ääntä)
   Pirkka-Liisa: Jotenkin en osannut edes ajatella avannetta. Internet on pilannut mieleni kun mietin vain jotain ladyboyjuttuja.
   Älä huoli. Kuvassa ei ole avanne vaan avannepussi. Avanne on vartalon osa, pussi puetaan siihen päälle.

   Lainaa

  19. Konkaavi hampurilainen 15.4.2021 8:14
   Tulos: -279 (343 ääntä)
   Ihmeellistä tämä nykyajan mainonta, ku jokaisesta pitää tehdä joku friikkisirkus. Ennen mainoksissa oli kauniita ihmisiä, nyt pitää väkisin saada jotain invalidejä ja läskejä telkkari ja netti täyteen.

   Lainaa

  20. Piparjuuri 15.4.2021 8:50
   Tulos: +213 (251 ääntä)
   Konkaavi hampurilainen: Ihmeellistä tämä nykyajan mainonta, ku jokaisesta pitää tehdä joku friikkisirkus. Ennen mainoksissa oli kauniita ihmisiä, nyt pitää väkisin saada jotain invalidejä ja läskejä telkkari ja netti täyteen.
   Just olin tulossa kommentoimaan miten hyvä mieli tuli kehopositiivisesta mainonnasta, ja sitten sä tuut tänne kommentoimaan jotain tällaista ;( koeta vaikka empatiaa ensi kerralla, se tekee elämästä mukavampaa itselle ja muille.

   Lainaa

  21. Tulos: +58 (62 ääntä)
   Säädytön lehmä: No siis avanteeseen penetroituminen on jouduttu ihan erikseen kieltämään, jopa Suomen terveydenhuollossa, et kai siitä jonkinlaisen aasinsillan saa aiheeseen... 😁
   No ei jumalauta! :-O

   Lainaa

  22. Kannettava lihapulla 15.4.2021 9:26
   Tulos: +189 (213 ääntä)
   Konkaavi hampurilainen: Ihmeellistä tämä nykyajan mainonta, ku jokaisesta pitää tehdä joku friikkisirkus. Ennen mainoksissa oli kauniita ihmisiä, nyt pitää väkisin saada jotain invalidejä ja läskejä telkkari ja netti täyteen.
   Avanne = friikkisirkus? Toivottavasti joku päivä kasvat sen verran, että ymmärrät hävetä typeryyttäsi.

   Lainaa

  23. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 15.4.2021 9:42
   Tulos: -10 (46 ääntä)
   Muumi: Käsien ihon lävistyminen? 🤔
   Niin. En pysty katsomaan vaikka verikokeita tai huumedokkareita, kun mennään neulalla verisuoniin asti. Pintakerros ei haittaa, jolloin tatuoinnit, rokotukset ja lävistykset on yleensä ok, mutta syvälle kun pistetään tai leikataan niin muutaman päivän ajan pyörii häiritsevästi mielessä.

   Lainaa

  24. Masentunut kukka (Pluri) 15.4.2021 9:52
   Tulos: +138 (164 ääntä)
   Konkaavi hampurilainen: Ihmeellistä tämä nykyajan mainonta, ku jokaisesta pitää tehdä joku friikkisirkus. Ennen mainoksissa oli kauniita ihmisiä, nyt pitää väkisin saada jotain invalidejä ja läskejä telkkari ja netti täyteen.
   Se että mainoksissa on erilaisia tavallisia ihmisiä aitoina itsenään omine vajavaisuuksineen on jollekin näin iso ongelma ihmetyttää aidosti. Erilaisuus on omasta mielestäni kauniimpaa kuin samasta muotista veistetyt silikoniblondit mutta en mä itke vaikka nekin mallin töitä tekee. Ehkä mulla vaan on sitten isompia ongelmia elämässä.

   Lainaa

  25. Häiritsevä appelsiini 15.4.2021 10:38
   Tulos: +112 (130 ääntä)
   Konkaavi hampurilainen: Ihmeellistä tämä nykyajan mainonta, ku jokaisesta pitää tehdä joku friikkisirkus. Ennen mainoksissa oli kauniita ihmisiä, nyt pitää väkisin saada jotain invalidejä ja läskejä telkkari ja netti täyteen.
   Minäkin putoan taas (toivottavasti) trolliin eikä oikeaan ihmiseen. Mainoksen kuvassahan on hyvin kaunis ihminen. Vartalo on treenattu ja upeasti lihaksikas. Jos kangaspussi vatsan päällä tekee sinun mielestäsi ihmisestä ruman, vika on kyllä ehdottomasti sinussa eikä kyseessä olevassa ihmisessä.

   Lainaa

  26. Valtava luumu 15.4.2021 11:29
   Tulos: +94 (112 ääntä)
   Konkaavi hampurilainen: Ihmeellistä tämä nykyajan mainonta, ku jokaisesta pitää tehdä joku friikkisirkus. Ennen mainoksissa oli kauniita ihmisiä, nyt pitää väkisin saada jotain invalidejä ja läskejä telkkari ja netti täyteen.
   Ihminen ei ole sekä perusterve, hoikka että kaunis = friikkisirkus. Mahtaa olla raskasta poistua kotoa.

   Lainaa

  27. Puolikiero_savolainen 15.4.2021 11:31
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Toj Karin: Ai meinaat että tämä "vakuutus_tohtori" on kertonut että konetta ei nimenomaan saa olla vahtimassa, vaan pitää häipyä muualle pesun ajaksi? Enpä usko.
   Tuskinpa noin on tosiaan sanonut yksikään ”vakuutus_tohtori”, mutta kotivakuutuksen ehdoista selviää että ei tarvitse jäädä vahtimaan pesukonetta pesun ajaksi. Sen sijaan muistelen ett suojeluohjeissa saunan lämmittämisen osalta tuollainen pykälä löytyy ja mielestäni hyvä niin; jokunen vuosi sitten naapurikorttelin rouva löi kiukaan päälle ja lähti lenkille. Takas tullessa liekit vaan löi parvekkeelta ja koko kämppä paloi piloille.

   Lainaa

  28. Askarruttava ankerias 15.4.2021 12:37
   Tulos: +78 (92 ääntä)
   Konkaavi hampurilainen: Ihmeellistä tämä nykyajan mainonta, ku jokaisesta pitää tehdä joku friikkisirkus. Ennen mainoksissa oli kauniita ihmisiä, nyt pitää väkisin saada jotain invalidejä ja läskejä telkkari ja netti täyteen.
   Kauneus on katsojan silmissä. Jokaisen makuun löytyy varmasti jotakin sekä telkkarista että internetistä. Jos mediasta poistettaisiin kaikki ihmiset, jotka eivät jonkun silmää miellytä, niin jäljelle jäisi tuskin ketään. Ja onko pakko ylipäänsä miellyttää yhtään kenenkään silmää?

   Lainaa

  29. Pelkäämätön soturi 15.4.2021 14:02
   Tulos: +28 (44 ääntä)
   Askarruttava ankerias: Kauneus on katsojan silmissä. Jokaisen makuun löytyy varmasti jotakin sekä telkkarista että internetistä. Jos mediasta poistettaisiin kaikki ihmiset, jotka eivät jonkun silmää miellytä, niin jäljelle jäisi tuskin ketään. Ja onko pakko ylipäänsä miellyttää yhtään kenenkään silmää?
     Tekisi mieli avautua kaikesta, mistä minä en pidä ihmisen ulkomuodossa, mutta en nyt viitsi koska se olisi niin turhaa ja negatiivista, ja voisi loukata jonkun tunteita. Sanotaan vain että jos kaikki pitäisi hyväksyttää Pelkäämättömällä Soturilla, olisi mallitoimistossa tyhjää, ja reality-tv loppuisi kokonaan. Jälkimmäinen ei tietysti olisi välttämättä niin paha juttu... Muttajoo, "minä en pidä tuosta tietystä ulkomuodosta, haluan että kaikki ovat jonkun muun näköisiä koska minä" on aina niin turha kommentti (se oli ehkä parhaimmillaan "mutku TISSIT!" -ketjussa, jos joku muistaa). Muuta maailmaa ei pahasti kiinnosta hyväksyttää tekemisiään minulla -tai kenelläkään.

   Lainaa

  30. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Kommentoin: Onkohan Tiinalla lunastus- sana nyt väärinymmärretty? "Ootsä se, joka ei lunastanut _multa_ korviksia? Eli x olisi myynyt korviksensa Tiinalle, joka ei ole maksanut niitä. Vaikka asia on vissiin ollut niin, että on vaan kysellyt, mutta ei ole vastannut sen jälkeen tmvs :o
   Ehkä on parempi ettet enää kommentoi.

   Lainaa

  31. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Tymäkkä vadelma: Millainen asentaja on riittävän pätevä? Onko olemassa joku rekusteri mistä voi tarkistaa onko vakuutusyhtiöiden tunnustama asentaja? Vai onko oikeilla pesukoneasentajilla kiltansa sinettisormus?
   Vakuutus keissi jos tulee, niin katsovat vain onko oikein asennettu. Esim jos uuteen tiskikoneesen ei ole alle asennettu vuotokaukaloa, niin voivat jättää korvaamatta. Samoin jos esim tuossa kuvassa oleva vesiletku asennettu ilman tiivistettä. 
   Se on ihan sama onko sen mokan tehnyt ammattilainen vai sinä itse. Jos ammattilainen on möhlinyt, niin sitten voit pyytää korvausta suoraan hänen edustamaltaan yhtiöltä.
   Pyykinpesukoneen ja tiskikoneen saa Suomessa asentaa kuka vaan ja ei siihen voi vakuutusyhtiö puuttua, mutta oikein se tulee tehdä.

   Lainaa

  32. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Säädytön lehmä: No siis avanteeseen penetroituminen on jouduttu ihan erikseen kieltämään, jopa Suomen terveydenhuollossa, et kai siitä jonkinlaisen aasinsillan saa aiheeseen... 😁
   Tekipä pahaa ajatus terveisin avanteen omaava

   Lainaa

  33. Koroton makkara 15.4.2021 19:20
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   tuo ihmisten tyhmyys ja saamattomuus. kirjoita googleen "trafi uusi ajokortti", klikkaa ensimmäistä linkkiä ja siinä vastaus. kestää . 6 arkipäivää. mutta ei, ei mulla ole mitään internettiä eikä selainta, mulla on vaan feispuuk

   Lainaa

  34. Hillitty ananas 15.4.2021 20:04
   Tulos: +17 (29 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Niin. En pysty katsomaan vaikka verikokeita tai huumedokkareita, kun mennään neulalla verisuoniin asti. Pintakerros ei haittaa, jolloin tatuoinnit, rokotukset ja lävistykset on yleensä ok, mutta syvälle kun pistetään tai leikataan niin muutaman päivän ajan pyörii häiritsevästi mielessä.
   Ei ne neulat kyllä verikokeita ottaessa sen syvemmälle mene kuin rokottaessaan. Pinnassahan tuossa kyynärtaipeessakin ne verisuonet on.

   Lainaa

  35. Avuton hampurilainen 15.4.2021 23:18
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Häiritsevä appelsiini: Minäkin putoan taas (toivottavasti) trolliin eikä oikeaan ihmiseen. Mainoksen kuvassahan on hyvin kaunis ihminen. Vartalo on treenattu ja upeasti lihaksikas. Jos kangaspussi vatsan päällä tekee sinun mielestäsi ihmisestä ruman, vika on kyllä ehdottomasti sinussa eikä kyseessä olevassa ihmisessä.
   Auta armias, jos oiski ruma ja treenaamaton ihminen mainoksen kuvassa!

   Lainaa

  36. lehmälle vastaus 16.4.2021 1:32
   Tulos: -23 (27 ääntä)
   Säädytön lehmä: No siis avanteeseen penetroituminen on jouduttu ihan erikseen kieltämään, jopa Suomen terveydenhuollossa, et kai siitä jonkinlaisen aasinsillan saa aiheeseen... 😁
   mitä helvattaa? siis ihan kuvaa katsoin et penis ois teipattu mahaan, en mitään penetroitumista?!

   Lainaa

  37. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Putkijulli: Kyllä noista on ihmeen paljon sattunut vesivahinkoja, kun asennellaan itse. Syynä yleensä joku puuttuva tiiviste, liian löysälle tai kireälle laitetut liitokset, vanha haurastunut letku yms. Helponkin lvi työn saa mokattua useammallakin tyylillä. Ja mitään pätevyysrekisteriä ei ole, eikä minkään [...]
   Korjaillaan sen verran että koskeepi lähinnä kerrostaloja.
   Omakotitalossa saa asentajana toimia kuka vain. 
   Ja jos jotakuta kiinnostaa miksi, niin syy on siinä, että kerrostalossa omistat korkeintaan huoneiston sisäpinnan kun taas ok-talossa kaiken.

   Lainaa

  38. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Tymäkkä vadelma: Millainen asentaja on riittävän pätevä? Onko olemassa joku rekusteri mistä voi tarkistaa onko vakuutusyhtiöiden tunnustama asentaja? Vai onko oikeilla pesukoneasentajilla kiltansa sinettisormus?
   Vastuuvakuutuksen omaava on hyvä.

   Lainaa

  39. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 16.4.2021 11:04
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Hillitty ananas: Ei ne neulat kyllä verikokeita ottaessa sen syvemmälle mene kuin rokottaessaan. Pinnassahan tuossa kyynärtaipeessakin ne verisuonet on.
   Juu, vaan eipä nämä pelot ja ahdistukset tapaa logiikkaa noudattaa. Suoniin ja sisäelimiin paha, lihakset ja nahka ok.

   Lainaa

  40. Kahvaton siili 17.4.2021 5:58
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Pingviini (ent. Soinniton ananas): Ihmiselle, jota vatsan (ja käsien) ihon lävistyminen ahdistaa, ei avannepussi ole miellyttävä yllätys. Monillahan niitä on ja ymmärrän inklusiivisen mainonnan pointin tässä. Pussi on myös oikein siisti, ei siinä mitään. Ei mahda silti mitään. Ahdistaa.
   Pistin miinuksen mutta sitten rupesin pohtimaan, että tätini kyllä olisi pyörtymisen partaalla. Ja oma äiti säikkyy verta. Kuvassa kuitenkaan ei ole kyse mistään valinnaisesta järjestelmästä, joten yritä ylittää itsesi ja katso niitä onnellisia ihmisiä kuvaassa.
   Ei kaikkien fobioita voi ottaa lukuun.
   Itse pelkään 1,5m korkeampia paikkoja, kaikkia hyönteisiä sisätiloissa ja halvaantumista. Mutta ei niitä välttelemällä karkuun pääse.
   Koeta ajatella miten menisi asiat, jos itse joutuisit hetken avannetta pitämään. Kuvittele skenaario tms.

   Lainaa

  41. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 18.4.2021 17:45
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kahvaton siili: Pistin miinuksen mutta sitten rupesin pohtimaan, että tätini kyllä olisi pyörtymisen partaalla. Ja oma äiti säikkyy verta. Kuvassa kuitenkaan ei ole kyse mistään valinnaisesta järjestelmästä, joten yritä ylittää itsesi ja katso niitä onnellisia ihmisiä kuvaassa.Ei kaikkien fobioita voi ottaa [...]
   Se ajatushan se vasta ahdistaa. Mutta kyllä siitä selviäisi. En mä oletakaan, että tätä mitenkään sen kummemmin noteerattaisiin tai että maailma pyörisi mun toiveiden ympärillä. Oli vaan pakko purkaa noussut ahdistus. Parin päivän jälkeen unohdin koko asian, mutta täällä sitä ollaan taas ahdistumassa. :D

   Lainaa

  42. Lehmuksen alla istuja 21.4.2021 12:05
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Konkaavi hampurilainen: Ihmeellistä tämä nykyajan mainonta, ku jokaisesta pitää tehdä joku friikkisirkus. Ennen mainoksissa oli kauniita ihmisiä, nyt pitää väkisin saada jotain invalidejä ja läskejä telkkari ja netti täyteen.
   Pala helvetissä.

   Lainaa

  43. Pumaska marsu 23.4.2021 19:08
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Häiritsevä appelsiini: Minäkin putoan taas (toivottavasti) trolliin eikä oikeaan ihmiseen. Mainoksen kuvassahan on hyvin kaunis ihminen. Vartalo on treenattu ja upeasti lihaksikas. Jos kangaspussi vatsan päällä tekee sinun mielestäsi ihmisestä ruman, vika on kyllä ehdottomasti sinussa eikä kyseessä olevassa ihmisessä.
   Tässä taas nähdään että ihmisiä sekä mieltymyksiä on hyvin monenlaisia. Itse en pidä kyseisessä kuvassa olevaa henkilöä mitenkään erityisen kauniina, eikä se liity millään tavalla tuohon avanteeseen. Enkä koe tarvetta alkaa selittää syitä mielipiteeseeni, sillä se olisi loukkaava.

   Lainaa

  44. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Kahvaton siili: Pistin miinuksen mutta sitten rupesin pohtimaan, että tätini kyllä olisi pyörtymisen partaalla. Ja oma äiti säikkyy verta. Kuvassa kuitenkaan ei ole kyse mistään valinnaisesta järjestelmästä, joten yritä ylittää itsesi ja katso niitä onnellisia ihmisiä kuvaassa.Ei kaikkien fobioita voi ottaa [...]
   Mulla on ollut avanne. Ajatus siitä ällötti ja ahdisti rajusti etukäteen. Kun se oli, sen kanssa eli, eikä muusta tiennyt. Tästä on aikaa reilu 20 vuotta, jos nyt joutuisi moisen ottamaan, ahdistaisi jälleen rajusti ajatus…

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ajokortti, asennus, avanne, kirpputori, kuva, pesukone, vakuutus