Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaihmiset, osa 37

Onko kissoilla oma planeetta?
Suurenna näkymä
Kissaihmiset, osa 37

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 74 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +484 (716 ääntä)
   Jotenkin vaan tuntuu että on terveempää uskoa kissojen avaruusalukseen kuin pilvessä asuvaan parrakkaaseen mieheen joka laittaa sut ikuiseen helvetin tuleen jos satut syömään katkarapuja.

   Lainaa

  2. Lavastettu kivi 8.4.2021 0:23
   Tulos: +58 (198 ääntä)
   Jos sitä kissaa haluaa imurilla pelotella niin imuroisi edes oikeasti sen kämpän. Ois hyödyksi.

   Lainaa

  3. Päheä undulaatti 8.4.2021 0:31
   Tulos: +261 (335 ääntä)
   z: Jotenkin vaan tuntuu että on terveempää uskoa kissojen avaruusalukseen kuin pilvessä asuvaan parrakkaaseen mieheen joka laittaa sut ikuiseen helvetin tuleen jos satut syömään katkarapuja.
   Joo, jos näistä kahdesta pitäisi valita niin avaruuskissat ehdottomasti.

   Lainaa

  4. Rasvaton hyeena 8.4.2021 0:34
   Tulos: +22 (56 ääntä)
   Olen sitä mieltä, että tarviin samaa mömmöä kuin Natalia on vetänyt, onhan sillä aika höpöjuttuja, enkö tarvitsekin?

   Lainaa

  5. Hieno konna 8.4.2021 0:42
   Tulos: +52 (106 ääntä)
   Lavastettu kivi: Jos sitä kissaa haluaa imurilla pelotella niin imuroisi edes oikeasti sen kämpän. Ois hyödyksi.
   Ihan vain pelkän matossa olevan pölypalleron takia pitäisi koko asunto imuroida?

   Lainaa

  6. Tulos: +93 (103 ääntä)
   z: Jotenkin vaan tuntuu että on terveempää uskoa kissojen avaruusalukseen kuin pilvessä asuvaan parrakkaaseen mieheen joka laittaa sut ikuiseen helvetin tuleen jos satut syömään katkarapuja.
   Onko pakko syödä katkarapuja. Syötä ne kissalle winwin tilanne!

   Lainaa

  7. Haikaileva metsämarja 8.4.2021 1:25
   Tulos: +56 (60 ääntä)
   Jep jep, koirat marsista ja kissat venuksesta

   Lainaa

  8. Kuiva tiikeri 8.4.2021 1:46
   Tulos: +325 (335 ääntä)
   Aarnolla on niin mieltäylentävät päivitykset :D Herra ja hänen rakas kissansa, yhdessä aterioivat, toisella kanaa ja toisella nakkeja.

   Lainaa

  9. Tulos: +335 (417 ääntä)
   Lienenkö väsynyt vai onko menkat alkamassa vai mitä, mutta alko alko suoraan sanottuna vituttamaan, kun mietin että miksi Aarnon ~55 päivitykset kissansa ruokkimisesta on feissarimokissa? Kissa näyttää olevan ilmeisen rakas ja tärkeä, miks helvetissä kenenkään tarvis kyseenalaistaa miten tämä asiansa ilmaisee? Kylläpä nyt osaskin mennä nahan alle. Ärsyttää vaan ihan helkkaristi, jos päivitykset on nostettu tänne siksi, että niille on tarkoitus nauraa. Joo, ei varmaan ole niin vakavaa, mutta prkl.

   Lainaa

  10. Kaakeloitu flamingo 8.4.2021 2:26
   Tulos: +422 (430 ääntä)
   Aarno vaikuttaa hiukan höpsöltä, mutta hän on varmasti oikein sympaattinen isäntä Simballe ja Simbakin on tyytyväinen.

   Lainaa

  11. Itsetön sakaali 8.4.2021 2:39
   Tulos: +414 (430 ääntä)
   Aarno oli kyllä jotenkin niin symppis, että tulin oikein hyvälle tuulelle. Siis joo, Simba simpuraiset on varmaan jo kiellettyjen sanojen listalla, mutta silti. Tekee itselleen nakei eli nakkeja, awww... voi oikein kuvitella, miten ihanan rauhallista ja stressitöntä heidän yhteiselo on :) olispa kaikilla!

   Lainaa

  12. Sekalainen Kaniini 8.4.2021 3:08
   Tulos: -162 (258 ääntä)
   Kissat levittävät aivoihin pesiytyvää loista nimeltä toxoplasma gondii joka tarttuu myös ihmiseen, mutta kuten näistä mokista jatkuvasti nähdään niin se on aivan oireeton ja harmiton...

   Lainaa

  13. Sitkeä maahinen 8.4.2021 4:56
   Tulos: -82 (248 ääntä)
   z: Jotenkin vaan tuntuu että on terveempää uskoa kissojen avaruusalukseen kuin pilvessä asuvaan parrakkaaseen mieheen joka laittaa sut ikuiseen helvetin tuleen jos satut syömään katkarapuja.
   Tässä näemme esimerkin nykyateistien uskontokäsityksestä. Vahvalla pohjalla on ymmärrys siitä, mitä kritisoi.

   Lainaa

  14. Hikoileva majava 8.4.2021 4:59
   Tulos: -20 (70 ääntä)
   Sekalainen Kaniini: Kissat levittävät aivoihin pesiytyvää loista nimeltä toxoplasma gondii joka tarttuu myös ihmiseen, mutta kuten näistä mokista jatkuvasti nähdään niin se on aivan oireeton ja harmiton...
   Ei se ole kaikille oireeton ja harmiton. Voi aiheuttaa flunssan kaltasia oireita 😁 Ja raskaana olevien kannattaa varoa hiekkalaatikoiden tyhjennystä, koska tuo loinen voi tappaa syntymättömän lapsen.

   Lainaa

  15. Säädytön lehmä 8.4.2021 5:26
   Tulos: +140 (160 ääntä)
   Sekalainen Kaniini: Kissat levittävät aivoihin pesiytyvää loista nimeltä toxoplasma gondii joka tarttuu myös ihmiseen, mutta kuten näistä mokista jatkuvasti nähdään niin se on aivan oireeton ja harmiton...
   VOI levittää*
   Sinäkin voit levittää vaikka ja mitä tauteja, toki vain niitä mitä itse kannat. 

   Lainaa

  16. Käheä orava 8.4.2021 6:29
   Tulos: -52 (192 ääntä)
   z: Jotenkin vaan tuntuu että on terveempää uskoa kissojen avaruusalukseen kuin pilvessä asuvaan parrakkaaseen mieheen joka laittaa sut ikuiseen helvetin tuleen jos satut syömään katkarapuja.
   Omituisia uskomuksia sulla. Mutta kukin tavallaan. Terv. kristitty

   Lainaa

  17. Selviävä hylje 8.4.2021 6:48
   Tulos: -60 (82 ääntä)
   "Kissaihmiset" -otsikon alle tulleet mokat vahvistavat jo olemassa olevaa käsitystä kissaihmisistä.

   Lainaa

  18. Tulos: +214 (218 ääntä)
   Selittää paljon kissoista toi avaruusteoria. Välillä emoalus ottaa yhteyttä ja ne jää tollottamaan tyhjään esim kesken tassupesun :D

   Lainaa

  19. Tukintolvana 8.4.2021 7:21
   Tulos: +139 (155 ääntä)
   Sekalainen Kaniini: Kissat levittävät aivoihin pesiytyvää loista nimeltä toxoplasma gondii joka tarttuu myös ihmiseen, mutta kuten näistä mokista jatkuvasti nähdään niin se on aivan oireeton ja harmiton...
   Toksoplasmoosin saa todennäköisemmin huonosti pestystä porkkanasta kuin kissasta.

   Lainaa

  20. Tulos: -147 (241 ääntä)
   z: Jotenkin vaan tuntuu että on terveempää uskoa kissojen avaruusalukseen kuin pilvessä asuvaan parrakkaaseen mieheen joka laittaa sut ikuiseen helvetin tuleen jos satut syömään katkarapuja.
   Kai ymmärrät että tämä on vihapuhetta? Uskonnollinen suvaitsemattomuus ja antisemitismi yleistyvät myös Suomessa koko ajan. Ja huolestuttavaa kyllä, tällainen vihapuhe muuttuu myös ilmeisesti hyväksyttävämmäksi, koska sitä ei sensuroida.
   Sanoilla on voimaa. Mieti sitä, kun seuraavan kerran kirjoitat vihakommentin.

   Lainaa

  21. Tulos: +132 (134 ääntä)
   Lavastettu kivi: Jos sitä kissaa haluaa imurilla pelotella niin imuroisi edes oikeasti sen kämpän. Ois hyödyksi.
   Yöllä imurointi haittaa kyllä hieman unensaantia, kenties naapureidenkin.

   Lainaa

  22. Kilokalori 8.4.2021 7:41
   Tulos: +114 (176 ääntä)
   Iskra: Kai ymmärrät että tämä on vihapuhetta? Uskonnollinen suvaitsemattomuus ja antisemitismi yleistyvät myös Suomessa koko ajan. Ja huolestuttavaa kyllä, tällainen vihapuhe muuttuu myös ilmeisesti hyväksyttävämmäksi, koska sitä ei sensuroida. Sanoilla on voimaa. Mieti sitä, kun seuraavan kerran kirjoitat vihakommentin.
   ...muslimeille kumminkin saa ja oikeastaan vähän pitääkin kettuilla esim. sarjakuvilla kun ne niin herkästi siitä suuttuu ja "Meillä On Täällä Suomessa Mielipiteen Vapaus" - mutta jos raamatusta menee osoittamaan yhdenkin sinne kirjoitetun omituisen ja aikaamme kuulumattoman käskyn, se on "suvaitsematonta"?
   Kissojen avaruusalus kuulostaa noihin verrattuna sellaiselta leppoiselta kultilta, missä ketään ei ainakaan haukuttaisi tai tuomittaisi kivitettäväksi persoonallisten ominaisuuksiensa takia. Sanonpa vaan.

   Lainaa

  23. jukkapalmu 8.4.2021 7:44
   Tulos: +81 (85 ääntä)
   "Näyttäkää minulle tie maanpäälliselle lankakerävarastollenne" "Oletko sinä avaruuskissa!?" "En...."

   Lainaa

  24. Kahen kilon kalori 8.4.2021 7:48
   Tulos: -114 (136 ääntä)
   Kissat on ihan söpöjä ja kivoja olentoja, mutta Natalian ja Aarnon kaltaiset kissanomistajat laskee kissojenkin pisteitä.

   Lainaa

  25. Uskottava dinosaurus 8.4.2021 8:00
   Tulos: +66 (84 ääntä)
   Emmin kuvassa on kyllä söpöin Saatana mitä Helvetin kulmilta löytyy. Kyllä sais meille tlla raapimaan ovia niin paljon kuin jaksais. Ittelläni on näitä Saatanoita kaksin kappalein ja raapimislautoja ja -pylväitä löytyy sieltä sun täältä. Saavat ovet olla rauhassa.

   Lainaa

  26. Tulos: -66 (108 ääntä)
   Kilokalori: ...muslimeille kumminkin saa ja oikeastaan vähän pitääkin kettuilla esim. sarjakuvilla kun ne niin herkästi siitä suuttuu ja "Meillä On Täällä Suomessa Mielipiteen Vapaus" - mutta jos raamatusta menee osoittamaan yhdenkin sinne kirjoitetun omituisen ja aikaamme kuulumattoman käskyn, se on [...]
   Miksi muslimeille saisi ”kettuilla” yhtään sen enempää kuin juutalaisille, kristityille tai muille? En ymmärrä ajatusmaailmaasi.
   Mitä tulee kissojen avaruusalukseen: mikäli tiesit, niin kissat ovat petoeläimiä ja siten tappamiseen orientoitunut väkivalta lajitovereita ja saaliseläimiä kohtaan on niille aivan luonnollista. Ennustan että meno kissojen avaruusaluksella olisi erittäin veristä. Siinä pohdittavaa luonnosta vieraantuneille ihmisille.

   Lainaa

  27. Tulos: +108 (144 ääntä)
   Kuulostaa aika ikävältä tuo, että on kyllästynyt kissan touhuihin ja haluaa pelotella sen hiljaiseksi. Onneksi pelottelukeino nyt oli noinkin typerä. Kissat tai muutkaan lemmikit ei ole äänettömiä tai näkymättömiä ja niillä on usein jotain oudolta vaikuttavia tapoja, joita kannattaisi lähteä ratkomaan miettimällä syitä siihen käytökseen eikä pelottelemalla hiljaiseksi.

   Lainaa

  28. Kiistaton mango 8.4.2021 8:16
   Tulos: +104 (108 ääntä)
   Hikoileva majava: Ei se ole kaikille oireeton ja harmiton. Voi aiheuttaa flunssan kaltasia oireita 😁 Ja raskaana olevien kannattaa varoa hiekkalaatikoiden tyhjennystä, koska tuo loinen voi tappaa syntymättömän lapsen.
   Tartunnan saanut kissa erittää toksoplaamoosin ookystia noin kahden viikon ajan kerran elämässään, sen jälkeen ei ollenkaan. Todennäköisyys saada se laatikosta on häviävän pieni. Kissaltakin sen voi testata, niin ei tartte 9kk ajan karttaa hiekkistä. Toinen vaihtoehto on pestä kädet hyvin myöhemmin ja olla syömättä kakkaa.
   Maaperässä ookystat sen sijaan voivat säilyä tartuttamiskykyisinä jopa vuosia. Siksikään vapaasti ulkoilevat kissat eivät ole hyvä juttu, ja sen takia kaikki kasvikset ja yrtit kannattaa pestä hyvin.

   Lainaa

  29. Kummikäki 8.4.2021 8:30
   Tulos: +89 (93 ääntä)
   Tohtori Sykerössä on Avaruuskatti joka tulee aina välillä hengaamaan Kissamuorin kissasairaalalle, mutta en muista että hänen kotiplaneetastaan olisi kerrottu sarjassa sen tarkemmin. On myös Kissojen valtakunta, joka on eräänlainen rinnakkaisulottuvuus. Sen opin animesta.

   Lainaa

  30. Rahanahne norsu 8.4.2021 8:44
   Tulos: -108 (118 ääntä)
   Emmille vihje: päästä kissa ulos ja anna olla siellä pari kuukautta. Oppii tavoille.

   Lainaa

  31. Jalkineeton herukka 8.4.2021 8:53
   Tulos: +78 (82 ääntä)
   Iskra: Miksi muslimeille saisi ”kettuilla” yhtään sen enempää kuin juutalaisille, kristityille tai muille? En ymmärrä ajatusmaailmaasi. Mitä tulee kissojen avaruusalukseen: mikäli tiesit, niin kissat ovat petoeläimiä ja siten tappamiseen orientoitunut väkivalta lajitovereita ja saaliseläimiä kohtaan on [...]
   Keskenään ne katit tappelee lähinnä johtajuudesta. Ei ne toisiaan tappaisi ruoaksi. Meno kissojen avaruusaluksella olisi pahimmillaankin kuin torstain aamulähdöllä Turku-Tukholma - risteilyllä.

   Lainaa

  32. Tulos: -92 (100 ääntä)
   Jalkineeton herukka: Keskenään ne katit tappelee lähinnä johtajuudesta. Ei ne toisiaan tappaisi ruoaksi. Meno kissojen avaruusaluksella olisi pahimmillaankin kuin torstain aamulähdöllä Turku-Tukholma - risteilyllä.
   Vähättelet siis väkivaltaa? Kyseessä on samanlainen huolestuttava keskustelukulttuurin ilmiö kuin vihapuheessa. Julmat verbaalisen ja ruumiillisen väkivallan teot yritetään vähätellen tehdä ihmisten mielissä hyväksyttäviksi vaikuttamistavoiksi. 
   Tästä on lyhyt matka totalitaristisiin joukkoilmiöihin, jotka johtivat esimerkiksi kansallissosialismin tai stalinismin kaltaisiin inhimillisiin katastrofeihin. 

   Lainaa

  33. Tulos: -43 (61 ääntä)
   Cat people... Putting out fire with gasoline...

   Lainaa

  34. Valmis kauris 8.4.2021 9:40
   Tulos: +55 (69 ääntä)
   Iskra: Miksi muslimeille saisi ”kettuilla” yhtään sen enempää kuin juutalaisille, kristityille tai muille? En ymmärrä ajatusmaailmaasi. Mitä tulee kissojen avaruusalukseen: mikäli tiesit, niin kissat ovat petoeläimiä ja siten tappamiseen orientoitunut väkivalta lajitovereita ja saaliseläimiä kohtaan on [...]
   Aiempi oli sarkasmia eikä edes kovin hienovaraista joten.. Mutta toisaalta jälkimmäinen kommentti "luonnosta vieraantumisesta" antaa kyllä ymmärtää minkälainen tahvo siellä näppäimistön äärellä on joten eipä tässä kai muuta sanottavaa olekaan.

   Lainaa

  35. Räkäpää 8.4.2021 9:47
   Tulos: +65 (79 ääntä)
   Sitkeä maahinen: Tässä näemme esimerkin nykyateistien uskontokäsityksestä. Vahvalla pohjalla on ymmärrys siitä, mitä kritisoi.
   Selkeästi kieli poskella kirjoitettu kommentti, jossa parodisoidaan tahallaan. Anna olla. Kristinusko ei missään vaiheessa ole edes väittänyt olevansa järjellä perusteltavaa, joten ei pitäisi olla uskoville ongelma, ettei se ole. Samoja veroja maksaa kaikki.

   Lainaa

  36. Tulos: +65 (65 ääntä)
   Pidä ovi auki, jolloin kissa ei yritä avata sitä (herättämällä sun huomion). Jos ei tuo, hanki raapimapuu (parikymppiä, käytettynä saa joskus ilmaiseksi).

   Lainaa

  37. Pomppiva käärme 8.4.2021 10:21
   Tulos: +35 (61 ääntä)
   Iskra: Miksi muslimeille saisi ”kettuilla” yhtään sen enempää kuin juutalaisille, kristityille tai muille? En ymmärrä ajatusmaailmaasi. Mitä tulee kissojen avaruusalukseen: mikäli tiesit, niin kissat ovat petoeläimiä ja siten tappamiseen orientoitunut väkivalta lajitovereita ja saaliseläimiä kohtaan on [...]
   Sinä tässä olet suvaitsematon avaruuskissa uskovaisia kohtaan. Mites se teillä oli siinä kirjassa se, rakasta lähimmäistäs juttu...?

   Lainaa

  38. Jalkineeton herukka 8.4.2021 10:38
   Tulos: +58 (66 ääntä)
   Iskra: Vähättelet siis väkivaltaa? Kyseessä on samanlainen huolestuttava keskustelukulttuurin ilmiö kuin vihapuheessa. Julmat verbaalisen ja ruumiillisen väkivallan teot yritetään vähätellen tehdä ihmisten mielissä hyväksyttäviksi vaikuttamistavoiksi.  Tästä on lyhyt matka totalitaristisiin [...]
   Muut eivät välttämättä ole yhtä huolestuneita keskustelukulttuurista huumorisivustolla kuin sinä. Sulla on kontekstit pahasti hukassa ja luot syy-yhteyksiä asioihin, joilla ei sellaista ole. Sanoista tekoihin ryhtyminen on pidempi matka kuin poliittisella kentällä kävellä vihreistä persuihin.

   Lainaa

  39. Odottava koira 8.4.2021 10:47
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Aarno on symppis ja ollut vähän huumorituulella. Osaa koiranomistajatkin olla outoja.

   Lainaa

  40. Laiha Valkoinen Herttua 8.4.2021 11:00
   Tulos: -22 (28 ääntä)
   FatVonD: Cat people... Putting out fire with gasoline...
   Voi perhana sä ehdit ennen mua :D

   Lainaa

  41. Tulos: -82 (88 ääntä)
   Jalkineeton herukka: Muut eivät välttämättä ole yhtä huolestuneita keskustelukulttuurista huumorisivustolla kuin sinä. Sulla on kontekstit pahasti hukassa ja luot syy-yhteyksiä asioihin, joilla ei sellaista ole. Sanoista tekoihin ryhtyminen on pidempi matka kuin poliittisella kentällä kävellä vihreistä persuihin.
   Siinä tapauksessa matka sanoista tekoihin on olematon. Vihreät ja perussuomalaiset ovat molemmat populistisia, vihapuhetta ja suvaitsemattomuutta edistäviä puolueita. Niiden erot ovat korkeintaan näennäisiä pintapuolen substanssikysymyksissä. 
   Pohjimmiltaan kyseessä on kaksi totalitaarista ja sortavaa yhteiskunhaa kannattavaa ääriryhmää jotka uhkaavat moniarvoisuutta ja ihmisten vapautta. 

   Lainaa

  42. It's a deal 8.4.2021 11:06
   Tulos: +93 (93 ääntä)
   Varmasti turhauttavaa, kun odotat uskontokeskustelua koko aamun ja joudut tunkemaan näkemyksesi huumorisivuston kissakeskusteluun.

   Lainaa

  43. Kilokalori 8.4.2021 11:07
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Iskra: Vähättelet siis väkivaltaa? -snip- Julmat verbaalisen ja ruumiillisen väkivallan teot yritetään vähätellen tehdä ihmisten mielissä hyväksyttäviksi vaikuttamistavoiksi.  Tästä on lyhyt matka totalitaristisiin -snip-
   Luulin että tässä puhuttiin kissojen avaruusaluksella tapahtuvista erittäin verisistä tappeluista. Mutta lyhyt matka siitäkin on kansainväliseen totalitarismiin, kansallissosialismiin ja stalinismiin. Kai. Kissoista kun ei oikein tiedä. Nytkin ovat kokoontuneet saunan lauteille, koko kissajengi. Ihan kuin olisivat jo toisiaan tovereiksi kutsuneet, kun suihkussa aamulla kävin. Jos tämä on viimeinen viestini, niin joku kopiokissa varmaan jatkaa keskustelua.

   Lainaa

  44. Tulos: -4 (48 ääntä)
   Minun kissani on kokoomusnuori. Olen parhaani mukaan yrittänyt huolehtia, että hän kasvaa terveiden ja sivistävien arvojen ympäröimänä. Nyt hän on hyvää vauhtia omaksumassa kapitalistisen yhteiskunnan kylmät realiteetit, joissa kissan kuuluu tappaa ja hiiren rooli on tulla syödyksi. Vihapuhetta eli vääriä ajatuksia olen opettanut hänet vihaamaan ja taistelemaan turmelusta vastaan. Uskon, että hänestä kuullaan vielä.

   Lainaa

  45. Tulos: +38 (46 ääntä)
   Aarno ja Aarnon rakas kultapoika, awww! Voi sentään!

   Lainaa

  46. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Laiha Valkoinen Herttua: Voi perhana sä ehdit ennen mua :D
   Kissaihmisistä tulee mullekin aina mieleen David ja Nastassja. Jos noilla on joku oma planeetta, niin saisko menolipun, kiitti?

   Lainaa

  47. Lättänä päärynä 8.4.2021 14:42
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Väsynyt: Pidä ovi auki, jolloin kissa ei yritä avata sitä (herättämällä sun huomion). Jos ei tuo, hanki raapimapuu (parikymppiä, käytettynä saa joskus ilmaiseksi).
   Ottamatta varsinaisesti mitään kantaa tohon itse juttuun, itsellä on yksi kissa ja iso raapimapuu mihin mahtuis hyvin raapimaan ja raapiikin, mutta sen lisäks raapii myös mm. seiniä ja sohvia aina kun silmä välttää (esim. yöllä), vaikka kielletään ja estetään aina kun voi. Mielellään otan kyllä vastaan jos jollakin on joku hieno vinkki millä saa loppumaan. Tuo kissa on jo luonnostaan niin arka että en lähtis millekkään säikyttelylinjalle sen kanssa.

   Lainaa

  48. Pelkäämätön soturi 8.4.2021 14:44
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Kahen kilon kalori: Kissat on ihan söpöjä ja kivoja olentoja, mutta Natalian ja Aarnon kaltaiset kissanomistajat laskee kissojenkin pisteitä.
     Aarnohan on herttainen. Ehkä jotenkin neuroepätyypillinen, mutta jos kissa on tyytyväinen omistajaan (ja mikäpä kissa ei olisi kun on kanaa tarjolla) ja omistaja kissaan, niin kaikkihan on kerrassaan mieltälämmittävää. Saa täällä helmiäkin olla, ei vain mokia?

   Lainaa

  49. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Lättänä päärynä: Ottamatta varsinaisesti mitään kantaa tohon itse juttuun, itsellä on yksi kissa ja iso raapimapuu mihin mahtuis hyvin raapimaan ja raapiikin, mutta sen lisäks raapii myös mm. seiniä ja sohvia aina kun silmä välttää (esim. yöllä), vaikka kielletään ja estetään aina kun voi. Mielellään otan kyllä [...]
   Kissanmintulla höystetyt raapimapuut ja alustat, jos kissaa minttu kiinnostaa? Oma kolli ei yrteistä välitä, mutta siirtyi lopulta ovien kolkuttamisesta olohuoneen mattoon, jota on lupa kynsiä ja jossa ei raapimajälki juurikaan näy. Kyllä se edelleen ovia kynsii satunnaisesti toiselle puolelle halutessaan, mutta lopettaa pian kun sitä ei huomioi lainkaan. Sitrustuoksuja (esim. ihan vaan appelsiininkuoresta hinkkaamalla) olen laittanut sellaisiin paikkoihin, joihin kattimuksella ei ole asiaa tai joita ei saa raapia. Hyvin on toiminut enimmäkseen. Nimenomaan enimmäkseen, koska kyseessä on kissa.

   Lainaa

  50. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Lättänä päärynä: Ottamatta varsinaisesti mitään kantaa tohon itse juttuun, itsellä on yksi kissa ja iso raapimapuu mihin mahtuis hyvin raapimaan ja raapiikin, mutta sen lisäks raapii myös mm. seiniä ja sohvia aina kun silmä välttää (esim. yöllä), vaikka kielletään ja estetään aina kun voi. Mielellään otan kyllä [...]
   Eroa kaikista huonekaluista, kasveista jne. Sen jälkeen kissasi raapii vain seiniä. Parempaa ohjetta mulla ei ole.

   Lainaa

  51. Arkkienkeli 8.4.2021 18:36
   Tulos: +25 (37 ääntä)
   Itsekin olen sitä mieltä että kyllä nää pienikalloiset karvaläjät tulivat avaruusaluksen kyydissä maahan. Ei ne muuten niin vittumaisia olisi, kun kahden aikaan yöllä pitää kaikkien neljän katin alkaa raapimaan asunnon ovia ja naukumaan kuin vanha harmonikka. Koko päivä nukutaan milloin missäkin (vaikka astianpesukoneessa) ja kun kello tulee 22:00 niin alkaa elämä.

   Lainaa

  52. Tulos: -23 (23 ääntä)
   Viimeinen oli normaalia reagointia kissoihin, muut vaan facepalm.

   Lainaa

  53. Tehtävä rotta 8.4.2021 20:16
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Tiu tau: Lienenkö väsynyt vai onko menkat alkamassa vai mitä, mutta alko alko suoraan sanottuna vituttamaan, kun mietin että miksi Aarnon ~55 päivitykset kissansa ruokkimisesta on feissarimokissa? Kissa näyttää olevan ilmeisen rakas ja tärkeä, miks helvetissä kenenkään tarvis kyseenalaistaa miten tämä asiansa [...]
   Minusta Aarnon päivitykset oli hellyttäviä ja sympaattisia, lähinnä hymyilin. Kyllä tänne feissarimokiin nuokin aww-kategorian päivitykset mahtuu, eikä siinä varmaan ole mitään pahaa. Ei kaikki nauru ole pahantahtoista ja ilkkuvaa ☺

   Lainaa

  54. Tukintolvana 8.4.2021 21:34
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Lättänä päärynä: Ottamatta varsinaisesti mitään kantaa tohon itse juttuun, itsellä on yksi kissa ja iso raapimapuu mihin mahtuis hyvin raapimaan ja raapiikin, mutta sen lisäks raapii myös mm. seiniä ja sohvia aina kun silmä välttää (esim. yöllä), vaikka kielletään ja estetään aina kun voi. Mielellään otan kyllä [...]
   Feliway-suihke voi auttaa, jos kyseessä on tarve merkkailla. Jos on vaan tylsää niin siihen voisi auttaa pienempien raapimalautojen lisääminen.

   Lainaa

  55. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Iskra: Minun kissani on kokoomusnuori. Olen parhaani mukaan yrittänyt huolehtia, että hän kasvaa terveiden ja sivistävien arvojen ympäröimänä. Nyt hän on hyvää vauhtia omaksumassa kapitalistisen yhteiskunnan kylmät realiteetit, joissa kissan kuuluu tappaa ja hiiren rooli on tulla syödyksi. Vihapuhetta eli [...]
   Huumorisivuston kissakeskustelusta suoraan:
   1. uskontoon
   2. vihakulttuuriin
   3. Staliniin
   4. Suomen politiikkaan
   ja viimein takaisin
   5. kissoihin.
   Vähän on hoippuva matka aasilla sillan yli. 🤦‍♀️

   Lainaa

  56. apinaattori 9.4.2021 7:45
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Mä ainaski jos jälleensyntyminen on totta ni toivoisin syntyväni jonkun mummon kissaksi, mieluiten hyvinhoidetussa mummonmökissä asuvan, päivät pötköttelis uunin pankolla, välillä vetelis jotai sisäfileetä ja sit jos jaksattais ni öisin vois pari hiirtä käydä nappaamassa ja tuua ne mammalle näytille etten minä mikää turha kissa oo. Ja silleesti. Mut nyt on mentävä valitettavasti bussiin eikä uunin pankolle. Kärsitään porukalla, korona haisee pahalle.

   Lainaa

  57. Solmuton paprika 9.4.2021 8:34
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   apinaattori: Mä ainaski jos jälleensyntyminen on totta ni toivoisin syntyväni jonkun mummon kissaksi, mieluiten hyvinhoidetussa mummonmökissä asuvan, päivät pötköttelis uunin pankolla, välillä vetelis jotai sisäfileetä ja sit jos jaksattais ni öisin vois pari hiirtä käydä nappaamassa ja tuua ne mammalle näytille [...]
   Myös Aarnon kissana olisi varmasti lokoisat oltavat: kissahierontaa, laatikon tyhjennys ja herkkuaterioita rakkaudella. Haluaisin Aarnon kissaksi.

   Lainaa

  58. Tulos: +5 (11 ääntä)
   z: Jotenkin vaan tuntuu että on terveempää uskoa kissojen avaruusalukseen kuin pilvessä asuvaan parrakkaaseen mieheen joka laittaa sut ikuiseen helvetin tuleen jos satut syömään katkarapuja.
   Toi kielto koskee tosin vain juutalaisia.

   Lainaa

  59. Pingviini (ent. Soinniton ananas) 9.4.2021 10:41
   Tulos: -11 (23 ääntä)
   Mua tuo Aarnon päivitys vähän ahdisti. Ei siinä, hyvä että lemmikistä huolehditaan, mutta jotain aika karmivaa noissa jutuissa on.

   Lainaa

  60. Kaikkitietävä mestari 9.4.2021 12:41
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Lättänä päärynä: Ottamatta varsinaisesti mitään kantaa tohon itse juttuun, itsellä on yksi kissa ja iso raapimapuu mihin mahtuis hyvin raapimaan ja raapiikin, mutta sen lisäks raapii myös mm. seiniä ja sohvia aina kun silmä välttää (esim. yöllä), vaikka kielletään ja estetään aina kun voi. Mielellään otan kyllä [...]
   Paaaaljon enemmän sallittuja raapimispaikkoja! Pieniä raapimismuita tai raapimislautoja. On sellaisiakin, jotka saa sohvan sivuihin. Laittaa lähelle niitä "kiellettyjä paikkoja" ja vähän minttua tehosteeksi, jotta kissa siirtyy niihin

   Lainaa

  61. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Kilokalori: ...muslimeille kumminkin saa ja oikeastaan vähän pitääkin kettuilla esim. sarjakuvilla kun ne niin herkästi siitä suuttuu ja "Meillä On Täällä Suomessa Mielipiteen Vapaus" - mutta jos raamatusta menee osoittamaan yhdenkin sinne kirjoitetun omituisen ja aikaamme kuulumattoman käskyn, se on [...]
   Nyt on niin väsynyttä uhriutumista ettei heti tosikaan. Meillä on Suomessa mielipiteen vapaus joo mut se ei tarkoita etteikö myös meidän ateistien urpoakin urpompia ulostuloja voisi kritisoida. Mene takas sinne r/atheismiin kaltaistesi seuraan ja lakkaa pilaamasta meidän muiden hengitysilmaa

   Lainaa

  62. Nasta kauris 9.4.2021 18:01
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Ei sillä että arvostaisin yrityksiä pelotella kissaa, mutta en voinut sille mitään että repesin nauramaan tuolle imurikuvalle. On ainakin luovuutta käytetty.

   Lainaa

  63. Maukas hauki 10.4.2021 3:13
   Tulos: -16 (18 ääntä)
   Onpas toksoplasmoosit taas vahvasti esillä kissaihmisissä.

   Lainaa

  64. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Iltasanomista ja Iltalehdistä tuttu keskustelukulttuuri tullut tällekin alustalle. Voitaisiinko pitää yksi perk...paikka maailmassa jossa ei jatkuvasti nahistella samasta asiasta? Ei ehkä oikein sovi tälläiselle viattomalle huumorisivustolle tälläinen.

   Lainaa

  65. Potra lokki 10.4.2021 23:19
   Tulos: -17 (23 ääntä)
   z: Jotenkin vaan tuntuu että on terveempää uskoa kissojen avaruusalukseen kuin pilvessä asuvaan parrakkaaseen mieheen joka laittaa sut ikuiseen helvetin tuleen jos satut syömään katkarapuja.
   Oliko ihan pakko tuoda tuota myrkyllistä ateismia tänne?

   Lainaa

  66. Tulos: +12 (12 ääntä)
   mun kissalla ei ainakaan ovien yöllisessä raapimisessa ole kyse siitä että pitäisi päästä terottamaan kynsiään, vaan siitä että kaikki meni nukkumaan, tuli tylsää ja joka pirun kaappiin mitkä ei päivisin kiinnosta pitää just nyt päästä sisälle.

   Lainaa

  67. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Potra lokki: Oliko ihan pakko tuoda tuota myrkyllistä ateismia tänne?

   hassuja ihmisiä sellaset ketkä tulee tänne lukemaan huumoripläjäyksiä muttei kuitenkaan sitten kestä sitä yhtään.

   Lainaa

  68. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Uskottava dinosaurus: Emmin kuvassa on kyllä söpöin Saatana mitä Helvetin kulmilta löytyy. Kyllä sais meille tlla raapimaan ovia niin paljon kuin jaksais. Ittelläni on näitä Saatanoita kaksin kappalein ja raapimislautoja ja -pylväitä löytyy sieltä sun täältä. Saavat ovet olla rauhassa.
   Veikkaisin että kissalla on tylsää. Meidän neidit ryhtyvät kolttosiin pitkästyessään. Toinen voi olla ettei raavi niinkään vaan jostakin syystä tahtoo merkkailla tuota ovea - ehkä ulkoa kuuluu jotain ääntä tai tulee hajuja?

   Lainaa

  69. Zervukainen Haidis 12.4.2021 15:02
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   IM: Iltasanomista ja Iltalehdistä tuttu keskustelukulttuuri tullut tällekin alustalle. Voitaisiinko pitää yksi perk...paikka maailmassa jossa ei jatkuvasti nahistella samasta asiasta? Ei ehkä oikein sovi tälläiselle viattomalle huumorisivustolle tälläinen.
   Ja kommenttipoliisit seuraavat näköjään perässä.

   Lainaa

  70. Vaalea haukka 13.4.2021 18:48
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Zervukainen Haidis: Ja kommenttipoliisit seuraavat näköjään perässä.
   Jep, tullaan osoittamaan sormella ongelmaa, mutta ei kuitenkaan anneta vaihtoehtoisia ratkaisuja.

   Lainaa

  71. Vaalea haukka 13.4.2021 18:50
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Uskomattoman huonolla pohjalla on näköjään kristittyjen usko, kun noin moni näyttää vitsistä pillastuvan. On se kumma kun ei osata itselleen nauraa edes vähän.

   Lainaa

  72. Keitetty tiikeri 15.4.2021 11:16
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Aarno ei enää vaikuta niin symppikseltä kun tietää hänen lähetelleen alastonkuviaan alaikäisille.

   Lainaa

  73. Toistuva tuhatjalkainen 22.4.2021 1:57
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Sekalainen Kaniini: Kissat levittävät aivoihin pesiytyvää loista nimeltä toxoplasma gondii joka tarttuu myös ihmiseen, mutta kuten näistä mokista jatkuvasti nähdään niin se on aivan oireeton ja harmiton...
   Itseasiassa,jyrsijät sitä levittävät. Ihminen voi saada sen syömällä tuoretta kissanpaskaa. Älä syö niin ei tartu...
   Emme me kissaihmisetkään sitä syö.

   Lainaa

  74. Kiistaton mango 27.4.2021 11:10
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Jos joku kissapulmainen sattuu vielä lukemaan, niin pulmiin ratkaisu on Jackson Galaxy. Löytyy YouTubesta, striimauspalveluista, googlesta, ehkä kirjastosta ja joskus myös telkkarista. Jos mietityttää miten kissan saa nukkumaan yöt, miten sen saa jättämään kasvit, seinät, sohvat ja ovet rauhaan, miten ei-toivottu käytös kitketään hyvällä, miten raapimapuut kannattaa valita, mihin vessat kannattaa sijoittaa, miten virikkeistää ympäristöä tai muuta vastaavaa, niin tuolta kaverilta löytyy vastaus. Ja useimmiten myös esimerkki käytännön toteutuksesta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avaruus, imuri, kissat, kuva, planeetta, ruoka, simba