Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 486

Pumpattava Barbara saunoo.
Suurenna näkymä
 Sekalaisia, osa 486

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Syötävä kesyhanhi 25.3.2021 0:22
   Tulos: +200 (280 ääntä)
   Mikä vika ekassa jutussa on? Ei tiedä mitä laittais senkin päälle? No joo, mistä sitä muut tietää minkälaisia tavaroita sulla on mutta silti 🤔

   Lainaa

  2. Tulos: +197 (237 ääntä)
   Syötävä kesyhanhi: Mikä vika ekassa jutussa on? Ei tiedä mitä laittais senkin päälle? No joo, mistä sitä muut tietää minkälaisia tavaroita sulla on mutta silti 🤔
   Joku paukapää varmaan ajatellut, että "senkin" viittaa siihen dilemmaan, että senkin sai roskalavalta.

   Lainaa

  3. Haikaileva metsämarja 25.3.2021 0:33
   Tulos: +52 (72 ääntä)
   Barbara päässyt saunomaan 😂👌

   Lainaa

  4. Näsäpedia 25.3.2021 3:13
   Tulos: +150 (172 ääntä)
   Ois kiva lukea ton huoltomiehen facebook päivitys, tosta tapahtumasta.

   Lainaa

  5. Räkäpää 25.3.2021 6:36
   Tulos: +180 (182 ääntä)
   Näsäpedia: Ois kiva lukea ton huoltomiehen facebook päivitys, tosta tapahtumasta.
   Mitäpä siinä sen ihmeempää? Vähän aikaa tuli oltua hommissa, joissa piti käydä ihmisten kotona ja näkyi kyllä ihan kaikkea. Eihän tuommoisen pitäisi parin viikon jälkeen enää edes hätkäyttää.

   Lainaa

  6. Huikea hämähäkki 25.3.2021 6:40
   Tulos: +274 (278 ääntä)
   Näsäpedia: Ois kiva lukea ton huoltomiehen facebook päivitys, tosta tapahtumasta.
   Se menisi luultavasti näin: "Kävin tänään vaihtamassa yhteen asuntoon uuden kiukaan."

   Lainaa

  7. Selviävä pingviini 25.3.2021 7:02
   Tulos: +47 (171 ääntä)
   Näsäpedia: Ois kiva lukea ton huoltomiehen facebook päivitys, tosta tapahtumasta.
   Veikkaan, että "Tänään joku sekopää nainen hihitteli nurkassa itsekseen yhdellä keikalla". Koska tuo tarina nyt on ihan selvää puutaheinää. Jotenkin näissä aina sopivasti sattuu kaikki yhdelle päivällä: talviriehat, pupuasut, siivoustalkoot, pumpattavat barbarat, huoltomiehet.... . Sarianne on keksinyt jälleen yhden  sellaisen "olisipa hauska jos näin sattuisi"- tarinan.

   Lainaa

  8. Suojaton roska 25.3.2021 7:22
   Tulos: +50 (66 ääntä)
   Lady Luck: Joku paukapää varmaan ajatellut, että "senkin" viittaa siihen dilemmaan, että senkin sai roskalavalta.
   Senkki, senkin. Hetki meni miettiessä, mikä tässä on juju.

   Lainaa

  9. Kilokalori 25.3.2021 7:44
   Tulos: +50 (56 ääntä)
   Tarja on utelias, ja varsin aggressiivinen sellainen. Kannattaa olla varovainen tai!

   Lainaa

  10. Ponne Jarkka 25.3.2021 8:48
   Tulos: +65 (93 ääntä)
   Näsäpedia: Ois kiva lukea ton huoltomiehen facebook päivitys, tosta tapahtumasta.
   Tuskin edes oli mitän huoltomiestä. En nyt heti usko että heillä on autossa kiukaita siltä varalta että sellainen hajoaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +32 (48 ääntä)
   Ponne Jarkka: Tuskin edes oli mitän huoltomiestä. En nyt heti usko että heillä on autossa kiukaita siltä varalta että sellainen hajoaa.
   Sarianne vieläpä luulee että mies oli saanut barbaran lahjaksi.

   Lainaa

  12. Tulos: -62 (86 ääntä)
   Mikä himputti on tuo boheemi ja skandinaavilainen sisustus ryhmän nimi, kun emme edes ole skandeja

   Lainaa

  13. Väritön persikka 25.3.2021 9:17
   Tulos: +67 (75 ääntä)
   Ponne Jarkka: Tuskin edes oli mitän huoltomiestä. En nyt heti usko että heillä on autossa kiukaita siltä varalta että sellainen hajoaa.
   Tarinahan ei kerro, millasia keskusteluja kiukaasta on etukäteen käyty. Tod.näk. tehty kartoitusta, että onko oikeesti rikki vai joku muu syy. Oletettavasti on tullut siihen tulokseen, että on rikki ja ottanut kiukaan mukaan, ettei tartte lähteä ajamaan uutta kierrosta sen takia. Sitten paikan päällä vielä tsekannut, että vanhaa ei voi korjata, ok vaihdetaan uuteen. Ja toisaalta onhan mahdollista, että jotkut ihmiset käyttää huoltomiestä yleisnimityksenä kaikille, jotka vaihtaa rikkinäisiä laitteita uusiin? Ehkä se on ollut joku kiukaita myyvä firma, ja kyseessä ollut asentaja, mutta helpompi vaan sanoa huoltomies. Huoltomiesten juttuja kuultuani ei pupupukuun pukeutunut asukas edes ole kummallisimmasta päästä.

   Lainaa

  14. Tulos: +156 (156 ääntä)
   öhmi: Mikä himputti on tuo boheemi ja skandinaavilainen sisustus ryhmän nimi, kun emme edes ole skandeja
   Kai sitä voi kuka tahansa sisustaa skandinavialaisittain. Voin minäkin sisustaa vaikka afrikkalaisittain vaikka en afrikkalainen olekaan.

   Lainaa

  15. Tulos: +61 (77 ääntä)
   Selviävä pingviini: Veikkaan, että "Tänään joku sekopää nainen hihitteli nurkassa itsekseen yhdellä keikalla". Koska tuo tarina nyt on ihan selvää puutaheinää. Jotenkin näissä aina sopivasti sattuu kaikki yhdelle päivällä: talviriehat, pupuasut, siivoustalkoot, pumpattavat barbarat, huoltomiehet.... . Sarianne on [...]
   Voi vaikuttaa uskomattomalta, mutta kyllä tuollaisia asioita tapahtuu yhdenkin päivän aikana. Itsellenikin on käynyt vähän vastaava. Aamusavuilla ollessa näin mustan kissan ylittävän tietä. En ole taikauskoinen mutta sarkastisesti mietin että mitähän tästäkin päivästä tulee. Päivän saldo oli se, että myöhästyin kolmesta bussista vaikka olin pysäkeillä about 10 min etuajassa, kaupassa hälyt alkoi soimaan kohdallani ja jouduin vartijan pengottavaksi vaikka mitään en ollut varastanut, kaupasta lähtiessä alkoi ihan hirveä vatsan vääntäminen sekä löysä ripuli, mikä aiheutti housujen sotkeutumisen, illalla lautanen hajosi tiskatessa. Sit oli vielä jotain pienempää mitä en enää muista. Niin mäkin luulin että tuollaisia ei tapahdu, mutta kun kerran osuu omalle kohdalle tuollainen ketju epäonnisia tapahtumia, en ole nähnyt mitään syytä miksi ei muillekin voisi tapahtua. Tuossa mokassa ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi kontekstia ympärillä jotta pystyisit perustellen epäilemään sen todenmukaisuutta.

   Lainaa

  16. Selviävä pingviini 25.3.2021 10:10
   Tulos: +7 (37 ääntä)
   Toj Karin: Voi vaikuttaa uskomattomalta, mutta kyllä tuollaisia asioita tapahtuu yhdenkin päivän aikana. Itsellenikin on käynyt vähän vastaava. Aamusavuilla ollessa näin mustan kissan ylittävän tietä. En ole taikauskoinen mutta sarkastisesti mietin että mitähän tästäkin päivästä tulee. Päivän saldo oli se, [...]
   Voisin alkaa mussuttamaan tyyliin : miksi huoltomies tulee katsomaan kiuasta?, miksi hänellä on valmiina varakiuas valmiina, jos kerran vielä kaveri tuli vasta katsomaan kiuasta? Talvirieha jossa on pääsiäspupu? 
   Mutta isoimpana näissä aina on tämä kirjoitustyyli ja tietyt tunnusmerkit: "tapahtui vuosia sitten". Tulipa tässä sattumoisin mieleen tapahtuma vuosien takaa, jonka päätin jakaa. 

   Lainaa

  17. Riski salaatti 25.3.2021 10:16
   Tulos: -4 (34 ääntä)
   Väritön persikka: Tarinahan ei kerro, millasia keskusteluja kiukaasta on etukäteen käyty. Tod.näk. tehty kartoitusta, että onko oikeesti rikki vai joku muu syy. Oletettavasti on tullut siihen tulokseen, että on rikki ja ottanut kiukaan mukaan, ettei tartte lähteä ajamaan uutta kierrosta sen takia. Sitten paikan [...]
   Tuossahan kerrotaan, että huoltomies sanoi "teillä oli kiukaan kanssa ongelmaa?" Eli kartoitusta ei ole tehty. Muutenhan kaveri olisi kertonut tulleensa vaihtamaan kiuas. 
   Mikä huoltofirma toimii niin, että ostetaan kiuas jo etukäteen? Ei niitä kamoja tilata huvikseen valmiiksi ja oteta mukaan, jos siinä onkin ollut vaikka pelkkä sulakeongelma. Firmat harvemmin haluaa tilata mitään etukäteen, kun ne saattavat jäädä sitten vain nurkkaan seisomaan. 

   Lainaa

  18. Tulos: -26 (68 ääntä)
   Kurimus: Kai sitä voi kuka tahansa sisustaa skandinavialaisittain. Voin minäkin sisustaa vaikka afrikkalaisittain vaikka en afrikkalainen olekaan.
   Et voi, koska nykyään se on kulttuurin omimista ja sitä kautta koloniaalista rasismia. Saattaa olla jotain muutakin pahaa.

   Lainaa

  19. Innostunut noita 25.3.2021 11:02
   Tulos: +62 (70 ääntä)
   Riski salaatti: Tuossahan kerrotaan, että huoltomies sanoi "teillä oli kiukaan kanssa ongelmaa?" Eli kartoitusta ei ole tehty. Muutenhan kaveri olisi kertonut tulleensa vaihtamaan kiuas.  Mikä huoltofirma toimii niin, että ostetaan kiuas jo etukäteen? Ei niitä kamoja tilata huvikseen valmiiksi ja oteta mukaan, jos [...]
   Tai ehkä huoltomies tällä lauseella varmisti, että on oikeassa osoitteessa ja oikean oven takana.

   Lainaa

  20. Tulos: +57 (59 ääntä)
   öhmi: Mikä himputti on tuo boheemi ja skandinaavilainen sisustus ryhmän nimi, kun emme edes ole skandeja
   Skandinaavinen sisustus on tietty sisustustyyli. Ryhmän jäsenet varmaan suosivat tätä tyyliä ja jakavat siitä keskenään kuvia. Skandisisustustyylistä pitäminen ei vaadi sitä, että olisi skandinaavi.

   Lainaa

  21. Tulos: +20 (44 ääntä)
   Ja vielä pari lisähuomiota: miksi barbara pitää pilkkoa? Sen kun päästää ilman pois ja rutistaa niin menee pieneen tilaan. pussiin ja pussi kiinni. Tadaa. Kuka säilyttää roskia kiukaan päällä????????

   Lainaa

  22. Turvaton kookos 25.3.2021 11:47
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Päivi: Ja vielä pari lisähuomiota: miksi barbara pitää pilkkoa? Sen kun päästää ilman pois ja rutistaa niin menee pieneen tilaan. pussiin ja pussi kiinni. Tadaa. Kuka säilyttää roskia kiukaan päällä????????
   Ehkä sen takia kiuas oli rikki

   Lainaa

  23. Varaton pingviini 25.3.2021 12:44
   Tulos: +11 (25 ääntä)
   Kiinteistöalalla on muuten ihan okei kotikäyntejä tehdessä, jos tilanne tuntuu epäilyttävältä, ihan vaan poistua asunnosta minkä tahansa verukkeen turvin. Tarina ei kerro, palasiko kiinteistönhoitaja, mutta vähän tuo "haen autosta kiukaan" kuulostaa vähemmän välkyltä hätävaleelta, jolla tilanteesta yritetään poistua sukkelasti. Barbara + pupupuku voi arvatenkin herättää ajatuksen, että rouvalla oli mielessä jokin muu kuin pääsiäismunat.

   Lainaa

  24. Tulos: -18 (26 ääntä)
   Sariannelle tärkeää heti alkuun muistuttaa, että ennen asuttiin vuokralla. Nää aina haiskahtaa...

   Lainaa

  25. Tulos: -32 (52 ääntä)
   "Boheemi skandinaavinen sisustus"? Mitä helvettiä se on? Selkeää, modernia, ajatonta ja kaikki retkottaa missä sattuu, ei ole imuroitu kun ei vaan nappaa. Sitäkö? Ihan kun "Boheemi" olis jotenkin hienoa? Vitun hällä väliä- asenne.

   Lainaa

  26. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Dilemma on hankittu roskalavalta, joten se lienee lude.

   Lainaa

  27. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Pääsiäinen on tulossa..?

   Lainaa

  28. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Wisegyu: Sariannelle tärkeää heti alkuun muistuttaa, että ennen asuttiin vuokralla. Nää aina haiskahtaa...
   Ehkä ystävät olisivat muuten ihmetelleet, että mikä huoltomies sitä omakotitalossa käy.

   Lainaa

  29. Hyödytön manaatti 25.3.2021 21:53
   Tulos: -13 (21 ääntä)
   Janskuli: Ehkä ystävät olisivat muuten ihmetelleet, että mikä huoltomies sitä omakotitalossa käy.
   Omakotitalossa? Missä sellainen mainittiin?

   Lainaa

  30. Hillitty ananas 26.3.2021 3:19
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   JPX: Pääsiäinen on tulossa..?
   On. Ensi viikolla. En sitten tiedä mikä aika vuodesta sulla siellä on meneillään...

   Lainaa

  31. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Yksikään huoltomies ei saa kiuasta asentaa, kiinteä sähköasennus ja laillisesti vain luvitetun sähkärin asennettavissa. Satavarmasti juuri oikean mallista uutta kiuasta ei todellakaan huoltoauton kyydillä ole koskaan ja kyllä ensin etsitään vika ja sitten aletaan vaihdella komponentteja tai laitteita tilanteen mukaan. Teoriassa "huoltomies" tarinassa on voinut olla oikeasti sähkäri ja jos todella iso vuokrataloalue jolla runsaasti täysin identtisiä asuntoja täysin identtisin saunoin jotka nyt sen ikäisiä että liki viikottain paukahtaa jonkun vanha kiuas niin teoriassa siellä saattaisi olla varakiuas jossakin alueen välivarastossa mutta epätodennäköistä silti. Joka kyllä syö uskottavuutta tarinalta aika rajusti.

   Lainaa

  32. Tulos: +21 (23 ääntä)
   En nyt tähän tarinaan ota kantaa, mutta ihan hyvin uskomattomaltakin kuulostava juttu voi olla totta. Omalle kohdalle on sattunut niin erikoisia tapauksia, että välillä oon miettinyt itsekin, että olenko keksinyt koko jutun. Mutta kyllä ne vaan totta on olleet. En ole monia tapauksia edes kehdannut kertoa kuin läheisimmille ihmisille, koska he tuntee mut tarpeeksi hyvin tietääkseen, että en valehtele tai liioittele tapahtunutta. Esimerkiksi lääkärien, vuokranantajan, asiakaspalvelijoiden ja työkavereiden käytös on ollut välillä sellaista, että jos joku tekisi Facebookiin päivityksen kohtelustaan, niin luultavasti en uskoisi.

   Lainaa

  33. Tulos: -2 (12 ääntä)
   jukkapalmu: "Boheemi skandinaavinen sisustus"? Mitä helvettiä se on? Selkeää, modernia, ajatonta ja kaikki retkottaa missä sattuu, ei ole imuroitu kun ei vaan nappaa. Sitäkö? Ihan kun "Boheemi" olis jotenkin hienoa? Vitun hällä väliä- asenne.
   Boheemi JA skandinaavinen. Ei välttämättä niiden yhdistelmä.

   Lainaa

  34. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Helena on moderaattori - hänellä on valtaa.. xD

   Lainaa

  35. Itseasiassa 26.3.2021 11:55
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Räkäpää: Mitäpä siinä sen ihmeempää? Vähän aikaa tuli oltua hommissa, joissa piti käydä ihmisten kotona ja näkyi kyllä ihan kaikkea. Eihän tuommoisen pitäisi parin viikon jälkeen enää edes hätkäyttää.
   Mäkin joskus pahoittelin sähkömiehelle sotkua, sanoi että on sitä pahempaakin nähty ja harvalla oikeasti on kotoma siistiä. Helpotti kyllä itseä, ei haittaa vaikka ei ole paikat siistinä joka päivä.

   Lainaa

  36. Ufo raparperi 26.3.2021 16:57
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Iso Hoo: Yksikään huoltomies ei saa kiuasta asentaa, kiinteä sähköasennus ja laillisesti vain luvitetun sähkärin asennettavissa. Satavarmasti juuri oikean mallista uutta kiuasta ei todellakaan huoltoauton kyydillä ole koskaan ja kyllä ensin etsitään vika ja sitten aletaan vaihdella komponentteja tai laitteita [...]
   Huoltomiehiä ne kaikki on, ketkä meilläkin on käynyt. Paljon kiinnosta onko tämä ukko nyt sähkömies vai putkimies vai mikä timpuri milloinkin, kunhan hoitaa hommansa, eli tekee sen huoltotyön jota varten hän meillä on.

   Lainaa

  37. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Selviävä pingviini: Voisin alkaa mussuttamaan tyyliin : miksi huoltomies tulee katsomaan kiuasta?, miksi hänellä on valmiina varakiuas valmiina, jos kerran vielä kaveri tuli vasta katsomaan kiuasta? Talvirieha jossa on pääsiäspupu? Mutta isoimpana näissä aina on tämä kirjoitustyyli ja tietyt tunnusmerkit: "tapahtui [...]
   No jaa.. Niin minäkin soitin "huoltomiehelle" kun minun suihkusta(tai jos nillittää haluat, suihkuhuoneen veden sekoittajasta) hajosi tiivisteet kuukausi takaperin. Todellisuudessa tiesin soittavani jollekin huoltoyhtiön sihteerille, tms. joka välittää tiedot eteenpäin eikä itse tiedä asiasta mitään. Lisäksi tiesin suihkua korjaamaan tulevan kaverin olevan ihan lvi-ammattilainen eikä mikään naapurin Pena. Huoltomies on kansan kielellä yleisnimitys asennus- ja huoltotöitä tekeville henkilöille riippumatta siitä onko kohde kiuas, suihku tai roskakatoksen saranoiltaan irronnut ovi. Ja nuo edellisessä kommentissani kertomat tapahtumat ovat myös useita vuosia vanhoja ja sattui vain tulemaan mieleen tässä yhteydessä lainaamastani kommentista. Mikään noista "tunnusmerkeistä" ei anna mitään osviittaa tapahtumien valheellisuudesta.

   Lainaa

  38. Pelkäämätön soturi 26.3.2021 22:47
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Henna: En nyt tähän tarinaan ota kantaa, mutta ihan hyvin uskomattomaltakin kuulostava juttu voi olla totta. Omalle kohdalle on sattunut niin erikoisia tapauksia, että välillä oon miettinyt itsekin, että olenko keksinyt koko jutun. Mutta kyllä ne vaan totta on olleet. En ole monia tapauksia edes kehdannut [...]
     Porukka ajattelee todennäköisyyden väärinpäin. Mikä on todennäköisyys sille, että juuri tänään pukeudun pupupukuun ja joku tyyppi löytää jotain hämärää saunasta jos se on etukäteen ennustettu? Niin lähellä nollaa että käytännössä nolla. Mikä on todennäköisyys sille, että jotain epätodennäköistä, mitä tahansa, kaikista maailman omituisuuksista sattuu jollekin? Hyvin lähellä yhtä. Siis jos mikä tahansa epätodennäköinen sattumus kelpaa -voitat matkan Tanskaan, eksääsi osuu meteoriitti, olet oikeasti narsisti eikä vain höpölehtidiagnoosilla, kissasi voittaa sankarikissapalkinnon, tai mitä tahansa voit keksiä -niin joku outo sattuma luultavasti käy toteen. Outoja sattumia kun riittää. Vaikka yksittäinen outo sattuma pysyykin häviävän epätodennäköisenä. 
     Eihän todistettuja lottovoittajia pidätetä: "on niin helvetin epätodennäköistä voittaa lotto, että ei ole mahdollista että olisit voittanut, eli jotain muuta tässä äkkirikastumisessa on taustalla. Ala selittää". 

   Lainaa

  39. Valittava katkarapu 27.3.2021 17:02
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Päivi: Ja vielä pari lisähuomiota: miksi barbara pitää pilkkoa? Sen kun päästää ilman pois ja rutistaa niin menee pieneen tilaan. pussiin ja pussi kiinni. Tadaa. Kuka säilyttää roskia kiukaan päällä????????
   Kuinka niin kiukaan päällä? Lauteillahan se Barbara oli.

   Lainaa

  40. Tulos: -4 (6 ääntä)
   S: Boheemi JA skandinaavinen. Ei välttämättä niiden yhdistelmä.
   Niin joo. Hyvä pointti. Mutta sanalla "Boheemi" on jostain syystä liian kultainen kaiku. Todennäköisesti 90% ihmisistä ei tiedä mitä se tarkoittaa. Vähän sama kun ulkopaikkakuntalaiset luulee että Haaga on jotenkin hienoa aluetta. Mulle tulee usein vastaan sellanen "oooo, massimies"- asenne kun sanon asuvani Haagassa. :D

   Lainaa

  41. Lihaisa riikinkukko 28.3.2021 18:22
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Iso Hoo: Yksikään huoltomies ei saa kiuasta asentaa, kiinteä sähköasennus ja laillisesti vain luvitetun sähkärin asennettavissa. Satavarmasti juuri oikean mallista uutta kiuasta ei todellakaan huoltoauton kyydillä ole koskaan ja kyllä ensin etsitään vika ja sitten aletaan vaihdella komponentteja tai laitteita [...]
   Huoltomies on puhekielessä yläkäsite liki kaikille asuntojen huoltoja tekeville duunareille. Tuollaisella joutavanpäiväisellä pilkunhässimisellä antaa itsestään täysin päinvastaisen kuvan kuin mitä kuvittelee antavansa.

   Lainaa

  42. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Henna: En nyt tähän tarinaan ota kantaa, mutta ihan hyvin uskomattomaltakin kuulostava juttu voi olla totta. Omalle kohdalle on sattunut niin erikoisia tapauksia, että välillä oon miettinyt itsekin, että olenko keksinyt koko jutun. Mutta kyllä ne vaan totta on olleet. En ole monia tapauksia edes kehdannut [...]
   Jos jänniä ja uskomattomia asiakaspalvelutilanteita miettii niin tänä vuonna seurakunnan ruokajonossa kuulin kun sapuskaa jakanut tyyppi sanoi "tappaispa korona kaikki ettei tarvis enää tehdä tätä".

   Lainaa

  43. Käsittämätön eläin 29.3.2021 15:46
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Selviävä pingviini: Voisin alkaa mussuttamaan tyyliin : miksi huoltomies tulee katsomaan kiuasta?, miksi hänellä on valmiina varakiuas valmiina, jos kerran vielä kaveri tuli vasta katsomaan kiuasta? Talvirieha jossa on pääsiäspupu? Mutta isoimpana näissä aina on tämä kirjoitustyyli ja tietyt tunnusmerkit: "tapahtui [...]
   Ei siinäkään mitään ihmeellistä ole. Toj Karinille muistui keskustelun ansiosta just mieleen omien vuosiensa takaa juttu, jonka se päätti jakaa tänne. Eikö sun keskusteluissa käy koskaan niin, että jonkin sanotun johdosta muistat jonkin hauskan aiemmin tapahtuneen jutun, jonka haluat kertoa muillekin? Mistä me tiedetään, mikä tuon muiston on nostanut pintaan.
   Itellekin on käynyt vähän kuin tuossa Toj Karinin kertomassa, jonka johdosta sen nyt muistinkin. Sattumusten sarja alkoi kun päätin käydä tupakilla ennen suihkuun menoa. En kumminkaan ala sitä tähän kirjoittamaan, se kun ei vuosia vanhana juttuna voi olla totta ;)

   Lainaa

  44. Pitkä pussieläin 29.3.2021 15:54
   Tulos: -6 (6 ääntä)
   Käsittämätön eläin: Itellekin on käynyt vähän kuin tuossa Toj Karinin kertomassa, jonka johdosta sen nyt muistinkin. Sattumusten sarja alkoi kun päätin käydä tupakilla ennen suihkuun menoa. En kumminkaan ala sitä tähän kirjoittamaan, se kun ei vuosia vanhana juttuna voi olla totta ;)
   Ja toisaalta sekään ei kiinnosta muita. Ei se niin hauska ole, vaikka ehkä niin kuvitteletkin.

   Lainaa

  45. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Riski salaatti: Tuossahan kerrotaan, että huoltomies sanoi "teillä oli kiukaan kanssa ongelmaa?" Eli kartoitusta ei ole tehty. Muutenhan kaveri olisi kertonut tulleensa vaihtamaan kiuas.  Mikä huoltofirma toimii niin, että ostetaan kiuas jo etukäteen? Ei niitä kamoja tilata huvikseen valmiiksi ja oteta mukaan, jos [...]
   Tässä nyt on montakin mahdollisuutta miksi kiuas olisi ollut valmiina autossa. Ensimmäisenä tulee mieleen että on ollut tiedossa minkälainen kiuas asunnossa on, joten sellainen on otettu varmuuden vuoksi mukaan. Tai sitten asiaa on jo käyty katsomassa eri "huoltomiesten" toimesta ja nyt paikalla on se, jolla on valtuudet tehdä sähkötöitä ja joka varmistaa että vaihto on ainoa järkevä vaihtoehto. Tai sitten kiuas on mukana koska niitä on varastossa juuri näitä tilanteita varten koska se on helpompaa kuin ajella edestakaisin. Kyllä meilläkin IT-hommissa on aina varalla jokin kone asiakkaille jos sattuu käytössä oleva simahtamaan. Ja sen täytyy täyttää ne speksit, jotka siinä käytössä olevassa on. Suurin osa koneista myös on identtisiä, joten en näe kauhean uskomattomana sitäkään että huoltoyhtiöllä on pari kiuasta varastossa juuri sitä mallia, joita suurimmassa osassa huollettavissa asunnoissa on. Lisäksi en tiedä kiukaista juuri mitään mutta onko ne tosiaan NIIN erilaisia ettei voisi olla jotain yleismallia tai useampaa vain varalla juuri tällaista varten? Edelleen ainakin minun hommissani oli niin paljon helpompaa jos niitä varalaitteita ja -osia oli aina mukana kuin ajella edestakaisin ja etsiä jostain kaupasta sopivaa, pahimmillaan odotella jotain toimitusaikoja tms. Omituista kuinka tavallisista asioista ihmiset saa jotenkin "epäilyttäviä" tai sellaisia, ettei niitä voi muka uskoa. Varsinkin kun perusteet niille on niin olemattomia.

   Lainaa

  46. Tulos: +1 (1 ääni)
   Riikka käyttää sanaa dilemma väärin. Hänellä on oikeasti vain ongelma tai probleema.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: barbara, dilemma, jäsenpyyntö, puku, pupu, ryhmä, sauna, verkon vaarat