Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 149

Kahvittelu saa yllättävän käänteen. "Tilanne on SOS. Mitä nyt teen?"
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 149

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 62 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +338 (352 ääntä)
   Paska juttu.

   Lainaa

  2. Haikaileva metsämarja 25.3.2021 0:26
   Tulos: +243 (293 ääntä)
   Uskopuhetta, mutta paskon.

   Lainaa

  3. Pelimies25senttiä 25.3.2021 0:29
   Tulos: -69 (141 ääntä)
   M: Paska juttu.
   Paska kommentti

   Lainaa

  4. Häävi papaija 25.3.2021 0:39
   Tulos: +403 (409 ääntä)
   Onneksi lastenhuoneen sohvasta ei ollut kuvaa.

   Lainaa

  5. Marjaisa mäyrä 25.3.2021 0:54
   Tulos: -106 (308 ääntä)
   Tarinan epäuskottavin juttu oli se, että miks ihmeessä joku lähtis ajeleen 100km kotiinsa ilman housuja, eikä lainais asunnon isännältä tai pyytäis että joku paikalla olleista kävis ostamassa lähimmästä marketista edes halvimmat pöksyt. Kuitenkin sen automatkan lisäks pitää kävellä sinne autolle ja autolta kotiin sisälle.

   Lainaa

  6. Roteva tiikeri 25.3.2021 1:23
   Tulos: +337 (361 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Tarinan epäuskottavin juttu oli se, että miks ihmeessä joku lähtis ajeleen 100km kotiinsa ilman housuja, eikä lainais asunnon isännältä tai pyytäis että joku paikalla olleista kävis ostamassa lähimmästä marketista edes halvimmat pöksyt. Kuitenkin sen automatkan lisäks pitää kävellä sinne autolle ja autolta kotiin sisälle.
   Ihmiset on eri kokoisia eikä kaikilla ole markettia vieressä.

   Lainaa

  7. Marjaisa mäyrä 25.3.2021 2:14
   Tulos: -71 (187 ääntä)
   Roteva tiikeri: Ihmiset on eri kokoisia eikä kaikilla ole markettia vieressä.
   Lähinnä mietin jotain lökäreitä jotka hätätilanteessa venyy paljonkin ja joita saa pikkukylienkin kaupoista useimmiten. Pointti oli kuitenkin se, että kuulostaa hölmöltä idealta ajaa tommonen matka kalsareissa, kun isolla todennäkösyydellä on muitakin vaihtoehtoja.

   Lainaa

  8. Säädytön lehmä 25.3.2021 2:32
   Tulos: +130 (152 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Tarinan epäuskottavin juttu oli se, että miks ihmeessä joku lähtis ajeleen 100km kotiinsa ilman housuja, eikä lainais asunnon isännältä tai pyytäis että joku paikalla olleista kävis ostamassa lähimmästä marketista edes halvimmat pöksyt. Kuitenkin sen automatkan lisäks pitää kävellä sinne autolle ja autolta kotiin sisälle.
   Itseäni taas ihmetytti maininta poliisien pysäytyksestä; Mitä väliä? Meillä kuitenkin puhalluttavat, eikä pistä kävelemään sulkuviivaa pitkin ja jumppaamaan sormet nenässä.

   Lainaa

  9. Näsäpedia 25.3.2021 3:06
   Tulos: -15 (69 ääntä)
   Ite kyllä kuolisin, jos joku mun matolle tai sohvalle paskois, saati nukkuisin lumikin unta ja joku paskois sillä aikaa mun päälle.

   Lainaa

  10. Fucking hostile 25.3.2021 3:28
   Tulos: -5 (85 ääntä)
   Oliko tuttavan nimi GG Allin vai Amber Heard?

   Lainaa

  11. Mielipuoli piikkisika 25.3.2021 3:50
   Tulos: +205 (233 ääntä)
   Osaako joku selittää, miksi miespuoliset tekevät tarpeitaan humalassa sinne sun tänne? Harvemmin kyllä paskatarinoihin törmänny, mut valitettavasti on niistäkin liian omakohtasta kokemusta. Useammin kustu vaatekaappiin, roskikseen, keskelle lattiaa tms. Yhtäkään naispuolista en tiedä, joka olis väärään paikkaan kusassu. Kertokaa toki ihmeessä, jos sekin on yleisempää kuin luulen.

   Lainaa

  12. Tulos: +171 (177 ääntä)
   Haikaileva metsämarja: Uskopuhetta, mutta paskon.
   Joskus en uskonut näitä juttuja ollenkaan, kunnes todistin erään tuttavan baari-illan jälkeen heräävän yöpaikassamme sohvalta kukonlaulun aikaan, ja lähtevän kohti vessaa, mutta tämä pysähtyikin matkan varrella kuseksimaan roskakoriin. Wc olisi ollut muutaman askelen päässä. Mitään järkevää selitystä toiminnalle ei ollut, eikä edes humalatila ennen nukkumaanmenoa ollut erityisen vahva. Tuon tapauksen jälkeen ei pahemmin oltu enää tekemisissä, mutta jäin ihmettelemään toimiiko tämä henkilö kotonaan myös näin.

   Lainaa

  13. Viime kultakala 25.3.2021 7:19
   Tulos: +194 (194 ääntä)
   Nuuhku: Joskus en uskonut näitä juttuja ollenkaan, kunnes todistin erään tuttavan baari-illan jälkeen heräävän yöpaikassamme sohvalta kukonlaulun aikaan, ja lähtevän kohti vessaa, mutta tämä pysähtyikin matkan varrella kuseksimaan roskakoriin. Wc olisi ollut muutaman askelen päässä. Mitään järkevää [...]
   On näitä. Mulla oli nuorempana suhde erääseen nuoreen mieheen, jolla oli tapana kaljapäissään kuseksia mihin sattuu. Hän oli mun luona yötä ja havahduin siihen että hän nousi sängystä, käveli nojatuolin eteen, seisoi siinä aikansa ja tuli takaisin sänkyyn. Aamulla en ehtinyt asiaa tutkia, mutta iltapäivällä töiden jälkeen haistoin, että kyllä, herra oli kussut mun nojatuoliin. Oli aika homma saada se taas hajuttomaksi ja puhtaaksi. Ja kerran olin hänen luonaan yötä, havahduin taas siihen kun hän nousi, käveli sohvan eteen, seisoi siinä aikansa ja tuli takaisin nukkumaan. Sillä kertaa haistoin kyllä heti että ahaa, kusella taas. Kusi omiin kenkiinsä. Että kyllä se toiminta on samaa kotonakin.

   Lainaa

  14. Kekseliäs mandariini 25.3.2021 7:23
   Tulos: +63 (89 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Lähinnä mietin jotain lökäreitä jotka hätätilanteessa venyy paljonkin ja joita saa pikkukylienkin kaupoista useimmiten. Pointti oli kuitenkin se, että kuulostaa hölmöltä idealta ajaa tommonen matka kalsareissa, kun isolla todennäkösyydellä on muitakin vaihtoehtoja.
   Jos molemmissa päissä asutaan omakotitalossa, niin eihän kukaan näe sitä matkaa kalsareissa autolle ja autolta kotiin. En minä ainakaan pukeudu sen takia, että omalla pihalla pitää käväistä jotain tekemässä enkä näe varsinaisesti mitään ongelmaa ajaa kalsareissa. Toki tankille ei huvittaisi silloin pysähtyä, mutta poliisin pysäytys ei haittaisi. Ehkä isäntäväkeä otti jo tarpeeksi päähän koko tilanne, eikä heitä innostanut enää lähteä kauppaan vieraan takia. Ja ehkä sitä paskojaa ei enää arvostettu senkään vertaa, että olisi haluttu siltä tällaisia palveluja, saati luotettu sen kykyyn hoitaa paskattomat housut perille. Tai sitten ei vain katsottu tarpeelliseksi uhrata euroakaan housuihin, joita ei tarvita kuin yhden matkan ajan, senkin siten, ettei kukaan edes näe.

   Lainaa

  15. Tulos: +321 (367 ääntä)
   Viime kultakala: On näitä. Mulla oli nuorempana suhde erääseen nuoreen mieheen, jolla oli tapana kaljapäissään kuseksia mihin sattuu. Hän oli mun luona yötä ja havahduin siihen että hän nousi sängystä, käveli nojatuolin eteen, seisoi siinä aikansa ja tuli takaisin sänkyyn. Aamulla en ehtinyt asiaa tutkia, mutta [...]
   Minulle tässä tarinassa on uskomattominta, että jatkoit tämän miehen tapailua vielä sen jälkeen kun hän oli kussut nojatuoliisi 😳

   Lainaa

  16. Laadukas susi 25.3.2021 7:40
   Tulos: +48 (60 ääntä)
   dummy87: Minulle tässä tarinassa on uskomattominta, että jatkoit tämän miehen tapailua vielä sen jälkeen kun hän oli kussut nojatuoliisi 😳
   Mun kaverin poikaystävä oli noussut yöllä sängystä ja mennyt kusemaan nurkassa olleeseen kanien heinäpussiin. Jos muistan oikein kaikki oli päätynyt sinne muovisen pussin sisään 😂 ovat yhä yhdessä.

   Lainaa

  17. Tulos: -72 (150 ääntä)
   Oli sitten pakko herättää krapulaansa pois nukkuva mies tutkimaan tilannetta jonka olisi voinut ihan hyvin itsekin tehdä. ”En viitsi herättää krapulaisia kavereita, voisitko kulta sinä tehdä sen”

   Lainaa

  18. Särkymätön alpakka 25.3.2021 8:09
   Tulos: -121 (159 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Lähinnä mietin jotain lökäreitä jotka hätätilanteessa venyy paljonkin ja joita saa pikkukylienkin kaupoista useimmiten. Pointti oli kuitenkin se, että kuulostaa hölmöltä idealta ajaa tommonen matka kalsareissa, kun isolla todennäkösyydellä on muitakin vaihtoehtoja.
   No, en mä ainakaan omia housuja tollaselle matolle paskojalle lainaisi, saisi mun puolesta lähtä vaikka alasti kotiin.

   Lainaa

  19. Särkymätön alpakka 25.3.2021 8:10
   Tulos: +212 (214 ääntä)
   Tajusin juuri virheeni, ehkä mun pitäisi itse lähtä alasti kotiin.

   Lainaa

  20. Valtaisa kultakala 25.3.2021 8:22
   Tulos: +166 (174 ääntä)
   Viime kultakala: On näitä. Mulla oli nuorempana suhde erääseen nuoreen mieheen, jolla oli tapana kaljapäissään kuseksia mihin sattuu. Hän oli mun luona yötä ja havahduin siihen että hän nousi sängystä, käveli nojatuolin eteen, seisoi siinä aikansa ja tuli takaisin sänkyyn. Aamulla en ehtinyt asiaa tutkia, mutta [...]
   Toivottavasti pistit miehen edes putsaamaan / korvaamaan sen nojatuolin etkä vain hiljaisesti hyväksynyt, että aha okei, näitä kai sitten sattuu.

   Lainaa

  21. Passeli kolibri 25.3.2021 8:29
   Tulos: -17 (75 ääntä)
   Nuuhku: Joskus en uskonut näitä juttuja ollenkaan, kunnes todistin erään tuttavan baari-illan jälkeen heräävän yöpaikassamme sohvalta kukonlaulun aikaan, ja lähtevän kohti vessaa, mutta tämä pysähtyikin matkan varrella kuseksimaan roskakoriin. Wc olisi ollut muutaman askelen päässä. Mitään järkevää [...]
   Katopa kun alkoholi on hermostomyrkky, niin älyn lisäksi se tuhoaa tahdosta riippuvia ja tahdosta riippumattomiakin aivoalueita, kuten sen, josta sulkijalihaksia hallitaan.
   Juopoilta menee pidätyskyky. Voi olla että selvänä hallitsee, mutta humalassa ei. Krapula on laskuhumalaa.

   Lainaa

  22. Jääkylmä tohtori 25.3.2021 8:45
   Tulos: +178 (184 ääntä)
   Mielenkiintoista, että kommenteissa on niin paljon kokemuksia siitä, kun miehet on yöllä herännyt ja kussut jonnekin asiaankuulumattomaan paikkaan. Mun pikkuveli (siihen aikaan alle 10-vuotias vielä, että ei mene kännin piikkiin) heräsi kerran yöllä ja kävi keittiön lattialle kusemassa. Isä taas kerran meinasi yöllä kusta vaatekomeroon, mutta äiti kerkesi estää sen. Luulisin, että tuo on vain jotain unissakävelyä, jota tuntuu harrastavan lähinnä miehet varmaan, koska niille ei muutenkaan ole niin suuri kynnys kusta jonnekin muualle kuin vessaan. Naisille se olisi niin vaivalloista, että sitä ei unissaan rupea tekemään. Sitä en ymmärrä, miksi tuota ulostamista harrastetaan, kun en ole ainakaan vielä ikinä kuullut, että nainen olisi paskonut unissaan sohvalle tai matolle, mutta miehistä olen.

   Lainaa

  23. Tulos: -34 (84 ääntä)
   Ilmeisesti joillakin on niin kova puute kavereista, että joukkoon kelpuutetaan sitten jos jonkinlaista paskojaa ja kusijaa. Vaikea kuvitella, että kukaan omista ystävistäni olisi tuollaista joskus tehnyt, edes hurjassa nuoruudessa.

   Lainaa

  24. Terhakka herne 25.3.2021 8:53
   Tulos: +156 (164 ääntä)
   tuon sohvakakkaajan tapauksessa ilmeni epäilys, että olisi ollut psykoosissa ja op teki kaiketi huoli-ilmoitustakin sitten

   Lainaa

  25. Tulos: -106 (112 ääntä)
   Tuo keltainen ryhmän jäsen ilmeisesti pitää lapsiaan ulkoruokinnalla jos kerran lastenhuoneeseen pääsee ulko-ovesta.

   Lainaa

  26. Taitamaton paprika 25.3.2021 9:50
   Tulos: +82 (82 ääntä)
   Nuuhku: Joskus en uskonut näitä juttuja ollenkaan, kunnes todistin erään tuttavan baari-illan jälkeen heräävän yöpaikassamme sohvalta kukonlaulun aikaan, ja lähtevän kohti vessaa, mutta tämä pysähtyikin matkan varrella kuseksimaan roskakoriin. Wc olisi ollut muutaman askelen päässä. Mitään järkevää [...]
   Nuoruudenaikainen poikaystäväni myös kusi kerran kännissä tietokoneensä näppäimistölle, kun vissiin "vähän" erehtyi vessan suunnasta. Aamulla ei muistanut mitään eikä suostunut uskomaan koko hommaa.

   Lainaa

  27. Innostunut noita 25.3.2021 10:53
   Tulos: +50 (60 ääntä)
   Itsellä on naispuoleinen kaveri, joka tuhdissa humalassa ainakin nuorempana harrasti kusemista mihin sattuu, kerran se oli löytänyt matolta myös pienen kakkakikkareen kun oli tallannut päälle, muttei ollut varma oliko se hänen humalapäissään päästämä papana vaiko eläinten. Että ainakin itseltä löytyy naispuoleinen kaveri, joka harrastaa tätä toimintaa. Onneksi on ainakin tietojeni mukaan ollut omassa kodissaan aina.

   Lainaa

  28. Tulos: +86 (120 ääntä)
   On munkin verhot saaneet kusikäsittelyn erään ukon toimesta keskellä yötä. Havahduin lorinaan, heitin äijän rappukäytävään ja se näkyi vasta siellä havahtuvan jokseenkin tiedostavaan tilaan. Oli ihan ihmeissään mitä tapahtuu, huusin että sä kusit mun verhoihin, löin oven kiinni ja ryhdyin innosta soikeena siinä aamuyöllä irrottamaan verhoja ja kuuraamaan seiniä ja lattioita. Ei tavattu enää.

   Lainaa

  29. Rampa päärynä 25.3.2021 11:39
   Tulos: -23 (129 ääntä)
   dummy87: Minulle tässä tarinassa on uskomattominta, että jatkoit tämän miehen tapailua vielä sen jälkeen kun hän oli kussut nojatuoliisi 😳
   Se ihminen, joka voi tiedottomassa tilassa tehdä jotain väärää, tarkoittamatta pahaa, pitäisi siis jättää? Se kun ei ole tahallista, ja varmasti tekijä kärsii siitä enemmän kuin kumppani.
   Tämähän on vähemmän paha kuin se, että joku jättää kerta toisensa jälkeen vaikkapa tyhjän maitotölkin tiskipöydälle roskiksen sijaan.

   Lainaa

  30. Levätön ankka 25.3.2021 11:44
   Tulos: +76 (80 ääntä)
   Tuo yöaikaan satunnaisiin paikkoihin kuseminen on varmaan jotain unissakävelyä. Muksuna olin yksi yö kävellyt vanhempien huoneen vaatekomeroon, pistänyt valon päälle ja kun äiti kysyi mitä teen, kysynyt "missä se vessa on", ja sen jälkeen kävellyt vessaan kuselle. Ei ollut mitään muistikuvaa asiasta aamulla. Näen aina välillä unta että kusettaa tosi paljon ja olen sellaisessa paikassa (kerrostalo jossa ei ole vessoja esim) missä ei ole vessaa tai pusikkoa/metsää lähimaillakaan, joten joudun kusemaan johonkin nurkkaan vaikka paikalla on useita ihmisiä. Ei ole tullut kustua pöntön ulkopuolelle ainakaan toistaiseksi, mutta voin aika helposti kuvitella että noilla tyypeillä on ollut samantyyppisiä unia.

   Lainaa

  31. Muodokas hyeena 25.3.2021 11:52
   Tulos: -28 (60 ääntä)
   Miksi kaverin housuja ei olisi voinut pestä pesukoneessa ennen kotiin lähtöä?

   Lainaa

  32. Luvuton kauris 25.3.2021 12:09
   Tulos: +77 (77 ääntä)
   Tää on kyllä mysteerihommia tää kuseminen humalassa väärään paikkaan. Intissä muutaman kertaa todistanut iltavapaan jälkeen kun joku kusee kaappiin/ pinkkaan/ nurkkaan. Ite meinasin myös mennä kerran kusemaan DJ-koppiin kerran aamujatkoilla baarissa jossa olin töissä. Siinä oli 2 vuotta aikaisemmin ennen remppaa ollut kyllä vessa. Onneks työkaveri pysäytti tapahtuman. Kun järki on poissa niin kai jotkut liskoaivot ja lihasmuisti lähtee käyntiin.

   Lainaa

  33. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Paskoja kavereita.

   Lainaa

  34. Läpinäkyvä gorilla 25.3.2021 12:57
   Tulos: +67 (101 ääntä)
   dummy87: Minulle tässä tarinassa on uskomattominta, että jatkoit tämän miehen tapailua vielä sen jälkeen kun hän oli kussut nojatuoliisi 😳
   Täältä taloudesta löytyy myös yksi nurkkiin pissaaja. Kyseessä unissakävely jota esiintynyt vain silloin kun mies on humalassa mennyt nukkumaan. Ensimmäinen kerta aika alkuvaiheessa seurusteluamme. Eikä eritetarinat siihen lopu. Mikään ei lähennä tuoretta paria enemmän kuin vatsatauti ja ripulisen petauspatjan hävittäminen yksissä tuumin yön pimeinä tunteina. On koettu myös oksennukset ja lapsivedet yhdessä. Viimeistään lapsien tulon jälkeen yhdet pissat nurkassa ei tunnu enää missään. Että onneksi, en antanut yhden pissavahingon tulla väliimme 😊 Onhan näille jälkikäteen ihan hauska nauraa yhdessä.

   Lainaa

  35. Lahkeeton avokado 25.3.2021 13:19
   Tulos: +55 (87 ääntä)
   Rampa päärynä: Se ihminen, joka voi tiedottomassa tilassa tehdä jotain väärää, tarkoittamatta pahaa, pitäisi siis jättää? Se kun ei ole tahallista, ja varmasti tekijä kärsii siitä enemmän kuin kumppani. Tämähän on vähemmän paha kuin se, että joku jättää kerta toisensa jälkeen vaikkapa tyhjän maitotölkin tiskipöydälle roskiksen sijaan.
   On eri asia kusta ympäri kämppää unissakävellessä kuin (itse aiheutetussa) humalatilassa.

   Lainaa

  36. Luodinkestävä lihapiirakka 25.3.2021 13:40
   Tulos: +48 (48 ääntä)
   Kerran unissani etsin kovasti vessanpönttöä vaatehuoneesta. Aloin heräillä, kun tutkin matkalaukkua hädissäni. Sitten onneksi tajusin olevani väärässä huoneessa!

   Lainaa

  37. Masentunut kukka (Pluri) 25.3.2021 13:46
   Tulos: +13 (25 ääntä)
   Mulla on kanssa yksi kaveri joka nuorempana kännissä aina toisinaan väänsi paskat mihin sattui. Innovatiivisin paikka oli keittiön lavuaari. Itsellä käynyt kusen kanssa kerran vahinko kun päädyin kännissä exän kämpille ja vessa ei ollutkaan samassa paikassa kuin kotona. Kusin eteisen matolle ja vähän kengille.

   Lainaa

  38. Tulos: +46 (46 ääntä)
   Mielenkiintoista. Kuukkelin mukaan unissakävely on suurin piirtein yhtä yleistä sekä naisilla että miehillä. Mutta pakkohan tuon tuurikuseskelun on liittyä unissakävelyyn ja sitä tuntuvat omankin havaintoni mukaan harrastavan vain miehet. Oman pomoni mies oli iltarientojen jälkeen kunnostautunut kusemaan makuuhuoneen vetolaatikkoon. Olen myös usealta mieheltä kuullut, että kosteiden iltojen jälkeen on käynyt joskus tilanteita, että on herätty huonot housussa. Naisille näitä ei joko käytännössä juuri ikinä käy tai naisille asian myöntäminen aiheuttaa suurempaa sosiaalista häpeää, niin en ole ainakaan omassa tuttavapiirissä kuullut tapahtuneen.

   Lainaa

  39. Tunnistamaton kavioeläin 25.3.2021 14:43
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Käsittääkseni humalaisena unissakävely on aika yleistä jos on yhtään siihen taipumusta. Oon myös lukenut jostain joskus, että unissakävelevistä lapsista nimenomaan pojat pissailee kummallisiin paikkoihin. Parikymppisenä kämppiksen poikaystävä harrasti humalassa unissakävelyä ja mm pissasi eteiseen.

   Lainaa

  40. Puikea kurkku 25.3.2021 15:11
   Tulos: +73 (73 ääntä)
   Luulen, koska pojat voivat pissiä helposti seisaaltaan, niin heille näitä vahinkoja käy. Naiset taas joutuvat etsimään pöntönkorviketta, niin ehtivät herätä ennen kuin sellainen löytyy. Siksi varmaan ei ole myöskään monia kännissä kakkaustarinoita.

   Lainaa

  41. Tulos: -33 (45 ääntä)
   Ei kai sohvaa tai mattoa sentään hävittää tarvitse tuollaisen takia? Tilaa vaikka ammattilaiselta puhdistuksen.

   Lainaa

  42. Eksakti vesinokkaeläin 25.3.2021 18:13
   Tulos: +36 (46 ääntä)
   Minä ainakin tunnustan olevani unissakuseskelija. Arviolta puolenkymmentä kertaa olen unissani kussut johonkin ihmeelliseen paikkaan. Onneksi ainoastaan yksi näistä on tapahtunut muualla kuin omassa kodissa ja sekin kerta oli onneksi tyttöystävän luona, niin ei edes hävettänyt niin paljon kuin mitä jos olisi tapahtunut jonkun vähemmän tutun kaverin luona :D Useimmiten näissä on kyllä ollut alkoholi mukana, mutta ei edes aina. Ensimmäisen kerran kun tapahtui, niin olin n. 10-vuotias. Näin unta, että olin vessassa vaikka todellisuudessa olin kusemassa keskelle lattiaa vessan oven edessä. Vastaavat muistikuvat on myös muilta kerroilta. Eli olen uneksinut olevani vessassa ja päästellyt tyytyväisenä menemään.

   Lainaa

  43. Eksakti vesinokkaeläin 25.3.2021 18:18
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Puikea kurkku: Luulen, koska pojat voivat pissiä helposti seisaaltaan, niin heille näitä vahinkoja käy. Naiset taas joutuvat etsimään pöntönkorviketta, niin ehtivät herätä ennen kuin sellainen löytyy. Siksi varmaan ei ole myöskään monia kännissä kakkaustarinoita.
   Tässä varmaan on kyllä perää. Noita unissakusemisia kun on tapahtunut, niin samaan aikaan sitä on nähnyt unta, jossa on ollut kusemassa vessanpönttöön. Siinä vaiheessa sitä varmaan viimeistään heräisi, kun yrittäisi istua kuvitteelliselle vessanpöntölle ja kellahtaisi perseelleen.

   Lainaa

  44. Korvamerkitty seppä 25.3.2021 18:37
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Tarinan epäuskottavin juttu oli se, että miks ihmeessä joku lähtis ajeleen 100km kotiinsa ilman housuja, eikä lainais asunnon isännältä tai pyytäis että joku paikalla olleista kävis ostamassa lähimmästä marketista edes halvimmat pöksyt. Kuitenkin sen automatkan lisäks pitää kävellä sinne autolle ja autolta kotiin sisälle.
   No mitä se lämmitetyssä autossa istuessa haittaa onko housuja vai ei? Ei mulle ainakaan tekisi edes tiukkaa jossain poikkeustilanteessa nopsaan kipittää pikkuhousut jalassa autolle, ainakaan jos edes vähän saisi jotain paidan tai takin helmaa kiskottua suojaksi. Ei ne sen enempää paljasta kuin bikinien alaosakaan. Enkä omaa mitään exhibitionistisia piirteitä - en minä huvikseen hyppele ulkona alusvaatteisillani, mutta jos niin kävisi niin mitä sitten, joku näkisi mun jalat iik? :D 
   Ja olen siis nainen, luulen että keskivertomies on vielä vähemmän häveliäs... parhaassa tapauksessa vielä jotkut bokserit jalassa. Toki ihmisiä on monenlaisia ja joku voi olla niin häveliästä sorttia että näkisi tuollaisesta suunnilleen painajaisia, mutta ei se nyt mitenkään epäuskottavaa ole että joku kaveri painelee alushousut jalassa autolle.

   Lainaa

  45. Tulos: -13 (17 ääntä)
   Tää oli kyllä haisevin ja paras pitkään aikaan! Siis ei tällaisia juttuja voi vaan keksiä? Mä "kuolen"... Cheers!

   Lainaa

  46. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Mielipuoli piikkisika: Osaako joku selittää, miksi miespuoliset tekevät tarpeitaan humalassa sinne sun tänne? Harvemmin kyllä paskatarinoihin törmänny, mut valitettavasti on niistäkin liian omakohtasta kokemusta. Useammin kustu vaatekaappiin, roskikseen, keskelle lattiaa tms. Yhtäkään naispuolista en tiedä, joka olis [...]
   Olen ollut jatkoilla, johon lähti baarista seurueemme mukaan tuntematon nainen. Jatkoilla juotiin reippaasti kotiviiniä, josta meni kieltämättä kuuppa aika sekaisin. Aamulla erinäisten sekavien tapahtumien jälkeen oli baarituttavuus kadonnut, mutta kaverini koon 45 saapas oli ääriään myöten kusta JA maissin täplittämää paskaa. Joten kyllä naisetkin sen osaa! En pääse siitä mielikuvasta yli, kun se on siinä kökkinyt ja onnistunut saamaan kaiken vielä nätisti kenkään. Muita nauratti, saappaan omistajaa ei.

   Lainaa

  47. Tulos: -4 (60 ääntä)
   AKRASIA: On munkin verhot saaneet kusikäsittelyn erään ukon toimesta keskellä yötä. Havahduin lorinaan, heitin äijän rappukäytävään ja se näkyi vasta siellä havahtuvan jokseenkin tiedostavaan tilaan. Oli ihan ihmeissään mitä tapahtuu, huusin että sä kusit mun verhoihin, löin oven kiinni ja ryhdyin innosta [...]
   Heitit unissakävelevän ihmisen ulos keskellä yötä, koska sun verhot likaantui? No en minäkään olisi nähnyt sua enää tuon jälkeen.
   Yllättävän monet muutkin tuntuvat olevan sitä mieltä (ainakin plussien ja miinusten perusteella), että unissakävelevien ja kuseskelevien ihmisten kanssa ei pitäisi olla enää missään tekemisissä. Ei kukaan sitä kuitenkaan tahallaan tee, ei vaikka sitä tapahtuisikin enemmänkin humalaisessa unitilassa. Kurjaahan se heillekin on, siis vielä kurjempaa kuin heille joiden nurkkiin on kuseskeltu. Aika julmaa.

   Lainaa

  48. Kekseliäs mandariini 26.3.2021 6:41
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Eksakti vesinokkaeläin: Minä ainakin tunnustan olevani unissakuseskelija. Arviolta puolenkymmentä kertaa olen unissani kussut johonkin ihmeelliseen paikkaan. Onneksi ainoastaan yksi näistä on tapahtunut muualla kuin omassa kodissa ja sekin kerta oli onneksi tyttöystävän luona, niin ei edes hävettänyt niin paljon kuin mitä [...]
   En omaa unissakävelytaipumusta enkä ole koskaan (sitten vauvaiän) pissinyt nukkuessani. Todella monta kertaa olen kuitenkin herännyt sängyssä valtavan hädän kourissa kesken unen, jossa olen pissillä. Se uni on ollut niin todellinen, että aina jonkin aikaa on joutunut miettimään, että olenko pissinyt sänkyyn, ei kyllä minulla vieläkin on kova hätä ja sänky on kuiva. Odotan (enkä mitenkään innolla) sitä kertaa, kun todella herään siihen, että pissin sänkyyn, melko varmasti se tulee, niin todellisia nuo unet ovat. Eikä alkoholilla ole osuutta asiaan muuten kuin välillisesti. Jos on juonut illalla paljon, alkoholilla tai ilman, on todennäköisemmin yöllä hätä. Joten pystyn hyvin kuvittelemaan, että joillain tuo unissapissimistaipumus on vielä hieman vahvempi kuin minulla. Ps. Viime yönä olin unessani raskaana esimiehelleni. Unessa suhtauduin asiaan varsin rauhallisesti, mutta kun heräsin, meinasi tulla paniikki ennen kuin aloin vähitellen tajuta, että se tosiaan oli kokonaisuudessaan ihan vain unta enkä ole sekaantunut esimieheeni.

   Lainaa

  49. Aiempi sonni 26.3.2021 13:32
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Onhan näitä nähty ku miehenalku humalassa avaa vitriinen lasiovet ja kusasee sinne, jotenkin en ymmärrä miten lasioven voi sekottaa vessan oveen, mutta sellasta sattuu.

   Lainaa

  50. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Haikaileva metsämarja: Uskopuhetta, mutta paskon.
   Hehe :D

   Lainaa

  51. Vetoketjuton orava 26.3.2021 22:11
   Tulos: +35 (35 ääntä)
   Kesyhanhi: Paskoja kavereita.
   Tarkoititko: paskojakavereita?

   Lainaa

  52. Ryönäpetteri 27.3.2021 5:01
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Häävi papaija: Onneksi lastenhuoneen sohvasta ei ollut kuvaa.
   Jep olis ehkä uskonut

   Lainaa

  53. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Mielipuoli piikkisika: Osaako joku selittää, miksi miespuoliset tekevät tarpeitaan humalassa sinne sun tänne? Harvemmin kyllä paskatarinoihin törmänny, mut valitettavasti on niistäkin liian omakohtasta kokemusta. Useammin kustu vaatekaappiin, roskikseen, keskelle lattiaa tms. Yhtäkään naispuolista en tiedä, joka olis [...]
   Varmaan yleisempää miehillä kun kusella käyminen käy sen verran helposti. Eräs naispuolinen tuttava tosin tuli kotiin kännissä ja päätti käydä keittiössä kusella. Että onnistuu se myös naisilta.

   Lainaa

  54. Mielipuoli piikkisika 27.3.2021 20:19
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Monta kertaa nähny unta jossa pissii, juurikin silloin kun on vessahätä, mut kertaakaan ei oo kyllä mitään ulos tullut. Miehillä tuntuu muutenkin olevan vaikeuksia pidätellä yhtään. Parissa minuutissa ehtii hätä kasvaa niin isoksi, että "pakko kusta", vaikka kyllähän aikuinen ihminen pystyisi sen aikaa pidättämään, että vessaan pääsee.

   Lainaa

  55. Tuulenpitävä sirkka 28.3.2021 1:56
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Eksakti vesinokkaeläin: Tässä varmaan on kyllä perää. Noita unissakusemisia kun on tapahtunut, niin samaan aikaan sitä on nähnyt unta, jossa on ollut kusemassa vessanpönttöön. Siinä vaiheessa sitä varmaan viimeistään heräisi, kun yrittäisi istua kuvitteelliselle vessanpöntölle ja kellahtaisi perseelleen.
   Mun entisen poikaystävän äidillä oli tapana kännipäissään kusta ja paskoa milloin mihinkin, mm. matolle ja kaljakoriin. 😁
   Miehensä oli aina ihan raivona aamulla, kun huomasi. 😄

   Lainaa

  56. Masentunut kukka (Pluri) 31.3.2021 0:49
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Tunnistamaton kavioeläin: Käsittääkseni humalaisena unissakävely on aika yleistä jos on yhtään siihen taipumusta. Oon myös lukenut jostain joskus, että unissakävelevistä lapsista nimenomaan pojat pissailee kummallisiin paikkoihin. Parikymppisenä kämppiksen poikaystävä harrasti humalassa unissakävelyä ja mm pissasi eteiseen.
   Olinkohan se minä? 😂

   Lainaa

  57. Liittoutumaton myyrä 1.4.2021 12:12
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Toi eka case tosiaan päättyi siihen, että psykoosi epäily oli suuri ja joku ilmoitus kakkaajasta tehtiin. Ihminenhän voi tehdä vaikka mitä psykoosissa.

   Lainaa

  58. Liittyvä karpalo 4.4.2021 20:19
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Minä naisena nään usein unta että etsin vessaa ja löydänkin sellaisen ja menen pissalle, kun yöllä on pissahätä. Silti en ole koskaan oikeasti pussannut eikä vahinkoa ole syntynyt sänkyyn tai muualle.

   Lainaa

  59. Liittyvä karpalo 4.4.2021 20:20
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Siis pissannut, ei pussannut :D

   Lainaa

  60. Järkevä maito 5.4.2021 14:37
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Liittyvä karpalo: Minä naisena nään usein unta että etsin vessaa ja löydänkin sellaisen ja menen pissalle, kun yöllä on pissahätä. Silti en ole koskaan oikeasti pussannut eikä vahinkoa ole syntynyt sänkyyn tai muualle.
   Minä voin kyllä auttaa tuossa pussaamisessa. Se onkin sellaista kyytiä että vahinkojakin voi sattua, mutta ei ne tässä tapauksessa haittaa.

   Lainaa

  61. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Vanhassa kimppakämpässäni kämppiksen lipaston ylälaatikosta löytyi pökäle. Epäilys kohdistui vahvasti olohuoneessa humalassa nukkuneeseen entiseen kämppikseen (talossa oli viisi huonetta ja melkoinen vaihtuvuus ja monet palasivat bilettämään vuosien ajan pois muutettuaan). Jotta rauha säilyisi ja koska mitään todisteita ei ollut, konsensus oli lopulta että kissa sen oli tehnyt. Sitä vaan en ymmärrä miten se kissa oli avannut ja sulkenut raskaan lipastonlaatikon... Itse näen noita pissaunia tosi usein mutta en onneksi ole sänkyyn pissannut. Mutta unentokkurassa pöntölle istuessa käyn läpi muutaman testin että varmasti olen hereillä, niin todellisen tuntuisia noi unet joskus on... esim. nipistän itseäni ja tarkistan että joo pönttö se on, ei esim. tuoli.

   Lainaa

  62. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Joskus lapsuudessa serkkuni kusi laatikkoon missä oli ainakin barbeja..oli varmaan nähnyt jotain unta ja kovassa vessahädässä näin kävi. Olisko ikää hällä ollut alle 8v? oli kyllä kuulemma kysellyt missä vessa..😆 No minä ja siskoni sitten pestiin barbeja saunassa ollessa myöhemmin. Näitä sattuu..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kahvilla, kaveri, kuva, matto, sohva, sotku, vessa, vieras