Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 147

Tiedätkö, mitä nenäkarvasi kertovat sinusta?
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 147

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tumma albatrossi 4.3.2021 0:38
   Tulos: +401 (407 ääntä)
   Jäin odottamaa, mitä mahtaa tuo uunin symboli tarkoittaa :(

   Lainaa

  2. Tulos: +345 (373 ääntä)
   Väitän kuulleeni, että kun munasolujahan kypsyy kerralla kaksi niin ne voi kyllä hedelmöittyä eri kaverien siittiöistä. Ei niitä seitsemää kyllä tule, ellei nyt sitten identtiset kolmoset ja neloset.

   Lainaa

  3. Hartiakas katkarapu 4.3.2021 1:10
   Tulos: -47 (111 ääntä)
   Tumma albatrossi: Jäin odottamaa, mitä mahtaa tuo uunin symboli tarkoittaa :(
   Pakassteiden sulatustoiminto. Ei kypsennä tuotteita, vaan pelkästään sulattaa ne.

   Lainaa

  4. Tulos: +245 (249 ääntä)
   Tumma albatrossi: Jäin odottamaa, mitä mahtaa tuo uunin symboli tarkoittaa :(
   Se on uunin puhdistusta varten. Laitetaan vettä uuniin höyrystymään ja sen jälkeen pyyhitään puhtaaksi.

   Lainaa

  5. Luettu hyeena 4.3.2021 2:42
   Tulos: +145 (177 ääntä)
   Siis ettekste vai tiedä? Esim pirin ihan yleisimmät vaikutukset on energiatason kasvu, kohonnut pulssi, unettomuus, ruokahaluttomuus ja kasvaneet nenäkarvat. Kasvu tapahtuu noin 25min jälkeen ensimmäisestä annoksesta, ja saattaa olla jopa 1,5cm. Ja siis moni ei tiedä, mutta pituuden lisäksi myös tuuheutta saattaa tulla lisää. Mun äiti siis kuuli tän sen osteopaatilta, et varmasti on vähän luotettavampaa tietoa kun jostain netistä.

   Lainaa

  6. Tulos: +103 (117 ääntä)
   Mitenhän tuo nyt on tuon raskaushomman kanssa? Jos munasoluja irtoaa useampi kuin yksi, niin voisikohan se olla mahdollista? Sen tiedän, että kissoilla se on mahdollista, ja samassa pentueessa voi olla useamman kollin pentuja!

   Lainaa

  7. Tulos: +225 (229 ääntä)
   Kyöpeli: Mitenhän tuo nyt on tuon raskaushomman kanssa? Jos munasoluja irtoaa useampi kuin yksi, niin voisikohan se olla mahdollista? Sen tiedän, että kissoilla se on mahdollista, ja samassa pentueessa voi olla useamman kollin pentuja!
   On mahdollista, mutta harvinaista. Joskus naisen kohtuun kulkeutuu kaksi munasolua, jotka hedelmöittyessään tuottaa ei identtiset kaksoset. Tämä mahdollistaa myös sen, että kaksosilla on eri isä, joskin useimmiten molemmat munasolut hedelmöittyvät saman yhdynnän tuloksena.

   Lainaa

  8. Tulos: -22 (76 ääntä)
   On olemassa naisia, joilla on kaksi kohtua ja kaksi vaginaa, jolloin nainen pystyy olemaan yhtäaikaa kahdelle eri miehelle raskaana. Tiedän tämän siksi, sillä lapsuuden ystävälläni on tämä sama. Googlailin vähän, jotta saisin jonkin artikkelin tuekseni. Linkki on iltikseen, en jaksanut tähän aikaan panostaa googlailuun enempää, joku asiasta kiinnostunut voi tehdä parempaa etsintää. :) https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/bba4e1e5-7194-44e4-87f7-b73c858e7c67

   Lainaa

  9. Lupaava banaani 4.3.2021 6:11
   Tulos: +24 (40 ääntä)
   Miarez93: On mahdollista, mutta harvinaista. Joskus naisen kohtuun kulkeutuu kaksi munasolua, jotka hedelmöittyessään tuottaa ei identtiset kaksoset. Tämä mahdollistaa myös sen, että kaksosilla on eri isä, joskin useimmiten molemmat munasolut hedelmöittyvät saman yhdynnän tuloksena.
   Lisättäköön vielä, että hedelmöittyneet munasolut saattavat sulautua toisiinsa.

   Lainaa

  10. Kämänen pussieläin 4.3.2021 6:20
   Tulos: +125 (131 ääntä)
   Kelatkaa miten paljon opimme uutta lukemalla feissarimokia! Uunin kyyneleistä aina hedelmöittyviin munasoluihin.

   Lainaa

  11. Pistävä timantti 4.3.2021 6:25
   Tulos: -25 (85 ääntä)
   Mä niin tiedän ton Emmin tilanteen. Itekki välillä laitan niin alffan kommentin että jään lukemaan sitä yhä uudestaan, ja ihmettelen että nyt on muuten 5/5kumentti. Sit tajuun myöhemmin että jaa se oliki mun kumentti.

   Lainaa

  12. Myötätunnoton hilleri 4.3.2021 7:14
   Tulos: +78 (96 ääntä)
   Miarez93: On mahdollista, mutta harvinaista. Joskus naisen kohtuun kulkeutuu kaksi munasolua, jotka hedelmöittyessään tuottaa ei identtiset kaksoset. Tämä mahdollistaa myös sen, että kaksosilla on eri isä, joskin useimmiten molemmat munasolut hedelmöittyvät saman yhdynnän tuloksena.
   Me ollaan aikanaa katsottu bilsantunnilla sellanen video, mis oli kaksosia joilla eri isä. 
   Kai ne sen verran eri aikaankin sinne voi kulkeutua että eka lasti on jo hidastunut ja uudempi kerkee edelle.
   Useimmiten kaksosilla sama isä kun suurempi osa naisista ei paneskele vuorokauden sisään eri miehiä vaan samaa ja sitä omaa

   Lainaa

  13. Piparjuuri 4.3.2021 7:49
   Tulos: +106 (116 ääntä)
   Emmi, ei hätää, ihmiskunta on keksinyt sellaisen tosi kätevän jutun kuin raskauden ehkäisy. Ei tarvitse saada yhdeksää tai edes yhtä lasta, ja voit huoletta sekstailla niin monen miehen kanssa kuin sielu sietää (:

   Lainaa

  14. kuminkäyttäjä 4.3.2021 8:30
   Tulos: -164 (202 ääntä)
   Nimet julki näiltä horoilta, jotka panee peräkkäisinä päivinä ilman kumia random ukkoja. Ei mitään vastuuta.

   Lainaa

  15. Kopiseva maksamato 4.3.2021 8:38
   Tulos: +186 (236 ääntä)
   kuminkäyttäjä: Nimet julki näiltä horoilta, jotka panee peräkkäisinä päivinä ilman kumia random ukkoja. Ei mitään vastuuta.
   Käsittääkseni nainen ei ole se, joka kumia käyttää...

   Lainaa

  16. Vaivaton jänis 4.3.2021 9:12
   Tulos: -65 (115 ääntä)
   Kopiseva maksamato: Käsittääkseni nainen ei ole se, joka kumia käyttää...
   Juu naisellahan ei oo tähän mitään sanottavaa. Jos mies haluaa ni naisen on otettava paljaana vaikka pitkäkarvaseen nenän reikään.

   Lainaa

  17. Rujo timantti 4.3.2021 9:51
   Tulos: +74 (106 ääntä)
   kuminkäyttäjä: Nimet julki näiltä horoilta, jotka panee peräkkäisinä päivinä ilman kumia random ukkoja. Ei mitään vastuuta.
   Jono.
   Puhelinnumero ja kuva olis kans kiva.

   Lainaa

  18. Tulos: +36 (90 ääntä)
   Kopiseva maksamato: Käsittääkseni nainen ei ole se, joka kumia käyttää...
   Haluun tykätä tästä kommentista 500 kertaa

   Lainaa

  19. Merkitsemätön puhveli 4.3.2021 9:58
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Prööt: Väitän kuulleeni, että kun munasolujahan kypsyy kerralla kaksi niin ne voi kyllä hedelmöittyä eri kaverien siittiöistä. Ei niitä seitsemää kyllä tule, ellei nyt sitten identtiset kolmoset ja neloset.
   Normaalisti kypsyy vain yksi munasolu kerrallaan, mutta poikkeukset ovat totta kai mahdollisia ja jopa suhteellisen yleisiö.

   Lainaa

  20. Tulos: +64 (80 ääntä)
   Kopiseva maksamato: Käsittääkseni nainen ei ole se, joka kumia käyttää...
   Ei, mutta vastuu ehkäisystä on tasan tarkkaan molemmilla. Naisen ei tarvitse suostua seksiin ilman kumia ja toisaalta nainen voi itsekin käyttää kumia(et vissiin ole koskaan kuullut naisten kondomista: https://www.kondomiverkkokauppa.fi/kondomit/Naisten-kondomit), tai muuta ehkäisyvälinettä, ihan kuten mieskin.

   Lainaa

  21. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Sehän on semmonen juttu että mulla on kurkkumopo ollut lapsena

   Lainaa

  22. Tarvittava satuhahmo 4.3.2021 11:32
   Tulos: -56 (84 ääntä)
   Eikö ketään muuta häiritse miten likaisia nuo uunin nupit on? 😳 ...mutta eihän tämä yksilö mikään puhdas pulmunen ollutkaan

   Lainaa

  23. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Kyöpeli: Mitenhän tuo nyt on tuon raskaushomman kanssa? Jos munasoluja irtoaa useampi kuin yksi, niin voisikohan se olla mahdollista? Sen tiedän, että kissoilla se on mahdollista, ja samassa pentueessa voi olla useamman kollin pentuja!
   Tässähän oli jokunen vuosi takaperin uutinen naisesta jonka kaksoislapsilla oli eri isät.

   Lainaa

  24. Patalaiska lohikäärme 4.3.2021 11:47
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Kyöpeli: Mitenhän tuo nyt on tuon raskaushomman kanssa? Jos munasoluja irtoaa useampi kuin yksi, niin voisikohan se olla mahdollista? Sen tiedän, että kissoilla se on mahdollista, ja samassa pentueessa voi olla useamman kollin pentuja!

   Kissoilla on indusoitu ovulaatio eli munasolujen irtoaminen vaatii astumisen. Kollilla on peniksessään taaksepäin sojottavat väkäset, jotka saavat ulosvetäessä aikaan ovulaation (ja kauhean rääkäisyn naaraalta, ei ole kivaa olla kissanaaras). Tämä tekee myös sen, että kissalla voi olla kaksi eri-ikäistä pentuetta kasvamassa mahassaan samaan aikaan, jos siis vaikka viikko ensimmäisen astumisen ja hedelmöittymisen jälkeen kissa astutaan uudestaan. 

   Lainaa

  25. Äärivasemmistolainen Narkkari 4.3.2021 12:38
   Tulos: +58 (62 ääntä)
   Tarvittava satuhahmo: Eikö ketään muuta häiritse miten likaisia nuo uunin nupit on? 😳 ...mutta eihän tämä yksilö mikään puhdas pulmunen ollutkaan
   Näkisitpä mun uunin nupit :-)

   Lainaa

  26. Pelkäämätön soturi 4.3.2021 13:01
   Tulos: -8 (28 ääntä)
   Lupaava banaani: Lisättäköön vielä, että hedelmöittyneet munasolut saattavat sulautua toisiinsa.
    Haluaisiko joku kertoa, mitä tapahtuu, jos ne on hedelmöittänyt kaksi eri miestä? Koko hoito menee kesken, vai saamme lapsen, jolla on biologisesti kaksi isää? (Olen lukenut naisesta jonka lapsi oli "mosaiikki" -osittain geeneiltään äidin klooni, osittain normaali. Lapsi ei ollut ihan kunnossa, mutta hengissä kuitenkin. Periaatteessa puhdas äidin kloonikin olisi mahdollinen, eli neitsyt voisi saada lapsen jos munasolu oikein villiintyisi, tosin vain tyttären. Todennäköisyys on häviävän pieni). Yleensä tietovisakysymysten suhteen kuulun puolueeseen KVG, mutta tämä alkaa mennä niin epätodennäköiseksi ettei google-funi välttämättä riitä...

   Lainaa

  27. Pelkäämätön soturi 4.3.2021 13:38
   Tulos: +31 (45 ääntä)
   ...aliarvioin googleosaamiseni, käy ilmi että kaksoset (ei-identtiset, tietysti) kahdelle eri isälle ovat täysin mahdollisia eivätkä edes mitenkään tavattomia. Kahden hedelmöittyneen munasolun sulautuessa yhteen syntyy kimeeri, henkilö, jolla on kaksi eri DNA-settiä, tai elementtejä niistä. Lisäksi varhaisessa vaiheessa alkiot voivat vaihtaa DNA-elementtejä keskenään ihan muuten vain, sulautumatta, mistä, jos kyseessä on kahden eri sukupuolen alkiot voi seurata tilanteita joissa tyyliin tytöllä on kiveskudosta. Syntyvät lapset eivät useinkaan mene tästä kummemmin rikki, joten ilmeisesti näitä on enemmän kuin luullaan, koska diagnoosia ei useinkaan tehdä. https://www.verywellfamily.com/twins-with-different-fathers-2447116 https://www.babycenter.com/pregnancy/your-baby/strange-but-true-one-person-born-with-two-sets-of-dna-a-chim_10364937 Sukupuolia on kaksi, XY ja XX, koulussa opetettiin niin, ei mitään lumihiutaleita ole olemassa!!! Keksitte omianne, faktat kieltävät vihervassarihörhöt!!! Just joo, mitä enemmän luen biologiasta sitä oudommaksi menee :D

   Lainaa

  28. Klani orava 4.3.2021 16:01
   Tulos: +1 (41 ääntä)
   Alexandralla on maailman ärsyttävin tyyli kirjoittaa. "Naine", "Isei" etc. Oikein elämämkoulu paistaa läpi.

   Lainaa

  29. Hillitty ananas 4.3.2021 18:31
   Tulos: +40 (44 ääntä)
   Tarvittava satuhahmo: Eikö ketään muuta häiritse miten likaisia nuo uunin nupit on? 😳 ...mutta eihän tämä yksilö mikään puhdas pulmunen ollutkaan
   Ne nyt liikaantuu tosi nopeesti, sais olla koko ajan hinkkaamassa. Ei nuo kovin likaiset edes ole, toki noin lähikuvassa näyttää pahemmalta.

   Lainaa

  30. Epälikvidi mango 4.3.2021 19:08
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Saat uunin kyyneliin..

   Lainaa

  31. Tulos: -53 (61 ääntä)
   Piparjuuri: Emmi, ei hätää, ihmiskunta on keksinyt sellaisen tosi kätevän jutun kuin raskauden ehkäisy. Ei tarvitse saada yhdeksää tai edes yhtä lasta, ja voit huoletta sekstailla niin monen miehen kanssa kuin sielu sietää (:
   Horoilu ei ole koskaan hyväksyttävää.
   Ei miesten eikä naisten.

   Lainaa

  32. katsastamaton maito 5.3.2021 0:11
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Oudoista biologisista vanhemmuustapauksista tuli mieleen, että niinkin voi käydä, että lapsen synnyttänyt nainen ei olekaan hänen biologinen äitinsä. Näin pääs käymään Jenkeissä, kun lapsen isä vaati DNA-koetta isyyden varmistamiseksi. Isyys varmistettiin... ja sitten äiti sai tiedon, että sairaalassa ulospuskettu vauva ei olekaan biologisesti hänen. Ko. nainen oli ennen syntymäänsä ollut toinen kaksossiskoksista, ja kuten näissä välillä käy, nämä kaksi sikiötä olivat sulautuneet toisiinsa munasarjojen jo muodostuttua, ja näin ollen hän on kantanut syntymättömän siskonsa munasoluja sisällään, ja yksi näistä oli ollut se, joka oli hedelmöittynyt. Ilman DNA-testiä tämä tuskin olisi ikinä käynyt ilmi. Biologia on jännää.

   Lainaa

  33. Suotuisa appelsiini 5.3.2021 6:55
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Miarez93: On mahdollista, mutta harvinaista. Joskus naisen kohtuun kulkeutuu kaksi munasolua, jotka hedelmöittyessään tuottaa ei identtiset kaksoset. Tämä mahdollistaa myös sen, että kaksosilla on eri isä, joskin useimmiten molemmat munasolut hedelmöittyvät saman yhdynnän tuloksena.
   Tähän korjauksena, että hedelmöitys tapahtuu munanjohtimessa, josta se jo hedelmöittynyt munasolu sitten matkustaa kohtuun ja kiinnittyy kohdun seinämään. Oikeastaan raskauden katsotaan alkavan siitä, kun se hedelmöittynyt munasolu kiinnittyy sinne kohdun seinämään. Esim. osa ehkäisymenetelmistä ei estä ovulaatiota tai edes hedelmöittymistä vaan nimenomaan tuon kohdun seinämään kiinnittymisen.

   Lainaa

  34. Arkkienkeli 5.3.2021 7:30
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Tumma albatrossi: Jäin odottamaa, mitä mahtaa tuo uunin symboli tarkoittaa :(
   Pakasteen sulatusta. Esim. pakastetun albatrossin tai kinkun.

   Lainaa

  35. Itseasiassa 6.3.2021 8:10
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kyöpeli: Mitenhän tuo nyt on tuon raskaushomman kanssa? Jos munasoluja irtoaa useampi kuin yksi, niin voisikohan se olla mahdollista? Sen tiedän, että kissoilla se on mahdollista, ja samassa pentueessa voi olla useamman kollin pentuja!
   Voi olla, samalla tavalla tulevat epäidenttiset kaksoset, eli eri munasoluista. Munasoluja voi irtoilla enemmän monestakin syystä, joillakin jatkuvasti, hormonit voivat olla epätasapainossa tai hormonihoitojen vuoksi. Jälkimmäinen on nähtävästi ollut syy niille maailmalta kuulluille raskauksille, kun vauvoja onkin yhtäkkiä 6.
   Joskus näin tästä dokkarin jossa oli kaksosia, jotka olivat melkoisen eri näköisiä, kuten isänsäkin. 

   Lainaa

  36. Itseasiassa 6.3.2021 8:16
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Piparjuuri: Emmi, ei hätää, ihmiskunta on keksinyt sellaisen tosi kätevän jutun kuin raskauden ehkäisy. Ei tarvitse saada yhdeksää tai edes yhtä lasta, ja voit huoletta sekstailla niin monen miehen kanssa kuin sielu sietää (:
   Yhdellä tapauksella oli isyystutkimuksessa 7 miestä jonossa ihan täällä Suomessa. Yksi niistä voitti kyllä kisan, mutta vähän tuli laskeskeltua, miten pienellä tai pitkällä aikavälillä hommat on pitänyt hoitaa, jotta 7 miehen todennäköisyys on suuri. Voihan sielä tietysti olla taustalla vaikka orgiat, joista nyt tuli vähän pidempi aikaisempi matkamuisto. Kannattaa kyllä muistaa, ettei naisilla ole mikään muu ehkäisy 100 % varma, ellei käy kohdunpoistossa.

   Lainaa

  37. Itseasiassa 6.3.2021 8:23
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Toj Karin: Ei, mutta vastuu ehkäisystä on tasan tarkkaan molemmilla. Naisen ei tarvitse suostua seksiin ilman kumia ja toisaalta nainen voi itsekin käyttää kumia(et vissiin ole koskaan kuullut naisten kondomista: kondomiverkkokauppa.fi/kondomit/Naisten-kondomit), tai muuta ehkäisyvälinettä, ihan kuten mieskin.
   Tuo naisten kondomi on mielestäni aika hankala. Tuntuu kun olisi muovipussi tungettu sisälle ja jännittää kokoajan, että pysyykö se paikoillaan. Miesten kortsu paljon helpompi, liuskahtamisenkin voi estää oikean kokoisilla kumeilla ja tarvittaessa penisrenkaalla.

   Lainaa

  38. Hailu herukka 9.3.2021 9:58
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pistävä timantti: Mä niin tiedän ton Emmin tilanteen. Itekki välillä laitan niin alffan kommentin että jään lukemaan sitä yhä uudestaan, ja ihmettelen että nyt on muuten 5/5kumentti. Sit tajuun myöhemmin että jaa se oliki mun kumentti.
   ei uskoisi

   Lainaa

  39. Tottahantoki 13.3.2021 9:03
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Asarina: Se on uunin puhdistusta varten. Laitetaan vettä uuniin höyrystymään ja sen jälkeen pyyhitään puhtaaksi.
   Kyllä sitä höyryä käyttään ihan leipomusten paistamiseen.

   Lainaa

  40. Laskelmoiva jyrsijä 16.3.2021 16:37
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Suurin moka näissä oli Alexandran kirjoitustaito.

   Lainaa

  41. Vahva omena 3.4.2021 16:41
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Prööt: Väitän kuulleeni, että kun munasolujahan kypsyy kerralla kaksi niin ne voi kyllä hedelmöittyä eri kaverien siittiöistä. Ei niitä seitsemää kyllä tule, ellei nyt sitten identtiset kolmoset ja neloset.
   Moninkertaset muksut ei synny useemmasta munasolusta vaan yhestä epätavallisest jakautumalla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, nenäkarvat, raskaus, tuplaraskaus, uuni