Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 144

Saitko potkut? Ei hätää, näillä vinkeillä voit pitää työpaikkasi.
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 144

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kirpeä kirsikka 16.2.2021 1:16
   Tulos: -175 (273 ääntä)
   Kylläpäs Riina koitti olla vitsikäs

   Lainaa

  2. Asiaton seuraeläin 16.2.2021 1:17
   Tulos: +589 (595 ääntä)
   Sori C. Maailma ei vaan toimi niin, että kun tarpeeksi valittaa ja on vihainen saa pitää työpaikkansa. Jos työt vähenee koronan takia niin jopa irtisanominen on mahdollista.

   Lainaa

  3. Tulos: +758 (764 ääntä)
   "Valitettavasti joudumme irtisanomaan sinut." "Eipäs." "Ai no siinä tapauksessa irtisanomme jonkun muun."

   Lainaa

  4. apinaattori 16.2.2021 2:15
   Tulos: +358 (366 ääntä)
   Dipoli: "Valitettavasti joudumme irtisanomaan sinut." "Eipäs." "Ai no siinä tapauksessa irtisanomme jonkun muun."
   Emme suostu! kaikuu suuressa varastohallissa. Ja, no ei sit voi mitää, jatkakaa.

   Lainaa

  5. Hillitty ananas 16.2.2021 2:19
   Tulos: +169 (197 ääntä)
   Miten on edes mahdollista olla löytämättä elokuvaa Kian tapauksessa, vaikka ei tajuaiskaan että ehkä se elokuva on samanniminen niin luulis pakostikin tulevan heti vastaan silti kun koittaa googlettaa... Kian on pakko vitsailla?

   Lainaa

  6. Kaarnaton susi 16.2.2021 2:49
   Tulos: +320 (332 ääntä)
   Mikä ihme on sen elokuvan nimi, jossa on Muumipeikko ja pyrstötähti?

   Lainaa

  7. Säädytön lehmä 16.2.2021 2:50
   Tulos: +70 (90 ääntä)
   Hillitty ananas: Miten on edes mahdollista olla löytämättä elokuvaa Kian tapauksessa, vaikka ei tajuaiskaan että ehkä se elokuva on samanniminen niin luulis pakostikin tulevan heti vastaan silti kun koittaa googlettaa... Kian on pakko vitsailla?
   Aikoinaan kirosin miehen ja ”kämppiksen” uusavuttomuutta, kun tuntui että eivät kykene yksinkertaisimpia asioitakaan Googlesta etsimään tai löytämään. Kerran nappasin toisen puhelimen käteen ja menin sillä Googleen, olin näyttämässä ns. kädestä pitäen kuinka helppoa sen käyttö on. Hämmästys oli suuri kun huomasin hakutuloksien olevan aivan puutaheinää, vaikka olin omalla puhelimella juuri samoilla hakusanoilla etsinyt asiaa X. Huomattiin että omassa puhelimessa Google toimi lähes moitteettomasti, miehen puhelimessa se suoriutui kohtalaisesti ja kämppiksen puhelin ei meinannut antaa ensimmäistäkään hakuun viittaavaa linkkiä/tietoa, vaikka täysin samoilla hakusanoilla Googleteltiin. 
   Mitään järkevää syytä ei asialle paljastunut ja on edelleen mysteeri. Myöhemmin huomannut että samaa toimimattomuutta ilmenee muidenkin ”Googleissa”, eikä vika olekaan käyttäjässä... 🤨

   Lainaa

  8. Tulos: +129 (139 ääntä)
   Canna?

   Lainaa

  9. Piparjuuri 16.2.2021 3:06
   Tulos: -27 (57 ääntä)
   Snowpiercer on surkea leffa, ei sitä kannatakaan löytää.

   Lainaa

  10. Tulos: +213 (219 ääntä)
   Ja näin C ratkaisi työttömyysongelman Facebookin mammapalstalla.

   Lainaa

  11. Tulos: -38 (100 ääntä)
   Kaarnaton susi: Mikä ihme on sen elokuvan nimi, jossa on Muumipeikko ja pyrstötähti?
   Muumi ja punainen pyrstötähti
   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Muumi_ja_punainen_pyrst%C3%B6t%C3%A4hti  ;-)

   Lainaa

  12. Tornipöllö 16.2.2021 3:55
   Tulos: +298 (298 ääntä)
   Asiaton seuraeläin: Sori C. Maailma ei vaan toimi niin, että kun tarpeeksi valittaa ja on vihainen saa pitää työpaikkansa. Jos työt vähenee koronan takia niin jopa irtisanominen on mahdollista.
   Minulla on vähän semmoinen kutina, että C on tähän asti pärjännyt elämässä nimen omaan tällä "kunhan valittaa ja riehuu tarpeeksi, niin saa aina tahtonsa läpi" menetelmällä. Nyt sitten aikuisena onkin hankalempi ymmärtää, että se ei toimikaan ihan joka tilanteessa.
   Sääliksi käy pomoa ja työkavereita.

   Lainaa

  13. Maistettu greippi 16.2.2021 6:07
   Tulos: +168 (172 ääntä)
   C:n kaltaiset ihmiset on kyllä kans yksi maailman syöpä. Huonosta käytöksestä ei pitäisi "palkita" ihmisiä, mutta monesti vastapuoli pääsee helpommalla kun antaa periksi näille huutajille ja vihasille valittajille. Saisi länsimaiseen kulttuuriin tulla uusi normi, että huonosti käyttäytyviä ihmisiä ei tarvi ottaa tosissaan, ja vain asiallisella kommunikoinnilla voi saada haluamansa.

   Lainaa

  14. Luja panda 16.2.2021 6:30
   Tulos: +128 (130 ääntä)
   Dipoli: "Valitettavasti joudumme irtisanomaan sinut." "Eipäs." "Ai no siinä tapauksessa irtisanomme jonkun muun."
   "Jonkun mukavamman ja tehokkaamman, joka ei käyttäydy huonosti"

   Lainaa

  15. Tulos: +67 (83 ääntä)
   Tornipöllö: Minulla on vähän semmoinen kutina, että C on tähän asti pärjännyt elämässä nimen omaan tällä "kunhan valittaa ja riehuu tarpeeksi, niin saa aina tahtonsa läpi" menetelmällä. Nyt sitten aikuisena onkin hankalempi ymmärtää, että se ei toimikaan ihan joka tilanteessa. Sääliksi käy pomoa ja työkavereita.
   Ei tarvitse C:n työkavereita ja pomoa käydä sääliksi, ei varmasti tule yllätyksenä, ettei C:llä ole koskaan ollut työpaikkaa.
   C:n mielestä kuitenkin kaikilla pomoilla on niin suuri palkka, että pomot vois nyt pienentää omaa palkkaansa, jotta jaetaan se työntekijöiden kesken, eikä tarvitse irtisanoa ketään.
   Jonain päivänä C haluaa olla pomo ja hän ei koskaan irtisano ketään.

   Lainaa

  16. Muovailtava pulu 16.2.2021 7:30
   Tulos: +99 (101 ääntä)
   "Valitettavasti koko yritys on nyt asetettu konkurssiin ja kaikki saavat lähteä." "Eipäs! Me kaikki jäädään tänne!" No C voi sitten ostaa sen paikan ja tehdä tuottavaksi ja pitää kaikki työntekijät aina töissä ja näin on maailmaa pala taas pelastettu.

   Lainaa

  17. Kolaton koala 16.2.2021 8:00
   Tulos: -49 (59 ääntä)
   Kialle tiedoksi että sen leffan nimi on Parasite.

   Lainaa

  18. Kummikäki 16.2.2021 8:02
   Tulos: +12 (34 ääntä)
   Caren.

   Lainaa

  19. Siirretty nektariini 16.2.2021 8:30
   Tulos: +120 (120 ääntä)
   Huvipuistotkin olis auki ympäri vuoden, jos me laitekuskit ei vaan suostuttais lopettamaan :D

   Lainaa

  20. Eristäytynyt lepakko 16.2.2021 8:38
   Tulos: +83 (89 ääntä)
   Onkohan käynyt niin että C on lapsena saanut kaiken? On siloteltu polut edestä ettei tulis vastoinkäymisiä. Ja kun niitä on kuitenkin tullut muttei lasta ole kasvatettu niitä sietämään, niin ääntään korottanut saadaan taas tyytyväiseksi kun hankitaan se mitä ikinä olikaan vailla.

   Lainaa

  21. Patalaiska lohikäärme 16.2.2021 11:28
   Tulos: +65 (83 ääntä)
   Kirpeä kirsikka: Kylläpäs Riina koitti olla vitsikäs

   Riina oli vitsikäs, suorastaan poikkeuksellisen hauska äityliksi. 

   Sinun kommenttisi taas oli täysin turha.

   Lainaa

  22. Tulos: +87 (91 ääntä)
   Tornipöllö: Minulla on vähän semmoinen kutina, että C on tähän asti pärjännyt elämässä nimen omaan tällä "kunhan valittaa ja riehuu tarpeeksi, niin saa aina tahtonsa läpi" menetelmällä. Nyt sitten aikuisena onkin hankalempi ymmärtää, että se ei toimikaan ihan joka tilanteessa. Sääliksi käy pomoa ja työkavereita.
   Tämä C myönsi kysyttäessä, että ei ole itse koskaan ollut työelämässä. 23-vuotias, eikä muutenkaan vaikuttanut profiilin ja kommenttiensa perusteella ihan oikeustoimikelpoiselta.

   Lainaa

  23. Syömäkelvoton greippi 16.2.2021 12:48
   Tulos: +62 (64 ääntä)
   C:sta tuli mieleen ihmiset jotka väittävät että jos et hyväksy sairastumistasi et voi tulla sairaaksi. Siis en tiedä miten vakaviin sairauksiin tämä pätee, mutta näiden tyyppien mielestä esimerkiksi flunssaan. Jos saat pientä lämpöä niin ei tarvitse kuin päättää "en tule kipeäksi" ja paranet heti, mutta jos hetkeksikään "luovutat" ja ajattelet että nyt olen tulossa kipeäksi, niin sitten myös käy niin. On varsin helppo kuvitella että se heidän mielestään koskisi myös syöpää ja muita pahoja sairauksia, mutta en tosiaan tiedä miten pitkälle tämä ajattelumalli menee.

   Lainaa

  24. Tulos: +82 (82 ääntä)
   Säädytön lehmä: Aikoinaan kirosin miehen ja ”kämppiksen” uusavuttomuutta, kun tuntui että eivät kykene yksinkertaisimpia asioitakaan Googlesta etsimään tai löytämään. Kerran nappasin toisen puhelimen käteen ja menin sillä Googleen, olin näyttämässä ns. kädestä pitäen kuinka helppoa sen käyttö on. Hämmästys oli [...]
   Yksilöidyt hakutulokset. Ne kannattaa suosiolla ottaa asetuksista pois päältä jos ei halua ihan kuplassa elellä.

   Lainaa

  25. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Cockoo: Yksilöidyt hakutulokset. Ne kannattaa suosiolla ottaa asetuksista pois päältä jos ei halua ihan kuplassa elellä.
   Googlesta löytää muutenkin aika helposti sitä mitä etsii kun näkee vähän vaivaa ja opettelee sen käytön. Pelkillä hakusanoilla kun etsii niin tulee kaikkea turhaa sekaan.

   Lainaa

  26. Mäntylahti-Piiras 16.2.2021 18:08
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Säädytön lehmä: Aikoinaan kirosin miehen ja ”kämppiksen” uusavuttomuutta, kun tuntui että eivät kykene yksinkertaisimpia asioitakaan Googlesta etsimään tai löytämään. Kerran nappasin toisen puhelimen käteen ja menin sillä Googleen, olin näyttämässä ns. kädestä pitäen kuinka helppoa sen käyttö on. Hämmästys oli [...]
   sinänäsä 'vika' lienee käyttäjässä että Google räätälöi hakutuloksia oman haku- ja selaushistorian perusteella

   Lainaa

  27. Mäntylahti-Piiras 16.2.2021 18:13
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Cockoo: Yksilöidyt hakutulokset. Ne kannattaa suosiolla ottaa asetuksista pois päältä jos ei halua ihan kuplassa elellä.
   itselläni on aina ollut yksityset hakutulokset pois käytöstä ja silti jos haen samaa asiaa samoilla hakusanoilla pitkään käytössä olleella koneella jossa olen kirjautuneena google tililleni & toisella koneella joka on vasta asennettu ja jossa en ole kirjautuneena mihinkään, tulokset on silti erilaisia.

   Lainaa

  28. Säädytön lehmä 16.2.2021 20:25
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Cockoo: Yksilöidyt hakutulokset. Ne kannattaa suosiolla ottaa asetuksista pois päältä jos ei halua ihan kuplassa elellä.
   Täytyypä vilkaista nuo, kiitos vinkistä!
   Mäntylahti-Piiras: sinänäsä 'vika' lienee käyttäjässä että Google räätälöi hakutuloksia oman haku- ja selaushistorian perusteella
   Täysin mahdollista että vika tuossa, sillä meistä kolmesta itse luen, selailen ja haen kaikenlaista, kun vastaavasti kaveri on meistä se joka tuota vähiten harrastaa ja sillä se ”huonoiten toimiva Google”. 😁

   Lainaa

  29. Syötävä kesyhanhi 16.2.2021 22:12
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Tornipöllö: Minulla on vähän semmoinen kutina, että C on tähän asti pärjännyt elämässä nimen omaan tällä "kunhan valittaa ja riehuu tarpeeksi, niin saa aina tahtonsa läpi" menetelmällä. Nyt sitten aikuisena onkin hankalempi ymmärtää, että se ei toimikaan ihan joka tilanteessa. Sääliksi käy pomoa ja työkavereita.
   Todennäköisesti C:n kohdatessa omakohtaisen irtisanomistilanteen hän vain uskottelee itselleen että olisi muutenkin juuri irtisanoutunut eikä itse asiassa halunnutkaan olla siellä töissä.

   Lainaa

  30. Kirkas poro 17.2.2021 12:37
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Säädytön lehmä: Aikoinaan kirosin miehen ja ”kämppiksen” uusavuttomuutta, kun tuntui että eivät kykene yksinkertaisimpia asioitakaan Googlesta etsimään tai löytämään. Kerran nappasin toisen puhelimen käteen ja menin sillä Googleen, olin näyttämässä ns. kädestä pitäen kuinka helppoa sen käyttö on. Hämmästys oli [...]

   Nuo ei ole absoluuttisia hakuja, vaan perustuu osaksi myös sinun selailuhistoriaan eli Google yrittää arvata, että mitä juuri sinä tarkoitat, kun haet silppuria. Toinen näkee paperisilppurin ja toinen heinätyökoneen. Se onneksi oppii, kun sitä käyttää enemmän ja hyväksyy kiltisti evästeet.

   Lainaa

  31. King Arthur 17.2.2021 23:11
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Maistettu greippi: C:n kaltaiset ihmiset on kyllä kans yksi maailman syöpä. Huonosta käytöksestä ei pitäisi "palkita" ihmisiä, mutta monesti vastapuoli pääsee helpommalla kun antaa periksi näille huutajille ja vihasille valittajille. Saisi länsimaiseen kulttuuriin tulla uusi normi, että huonosti käyttäytyviä ihmisiä ei [...]
   Kutsutaan tapakasvatukseksi. Sitten ne jotka on kotona oppineet että huutoraivareilla ja jyräämällä ei saa tahtoa läpi laitetaan samaan maailmaan näitten ikitaaperoiden kanssa. Ja kuka se onkaan kun menestyy kun muut ei vaan jaksa? Pelisäännöissä on se kenkkumainen puoli että niitä pitäisi kaikkien noudattaa jotta olisi joku järki. Vaan minkäs teet kun Minna heittää Afrikan tähden pelilaudan nurkkaan kun tuli taas rosmonappula, ja vaatii muiden päitä vadille ja itselleen jätskiä lepytykseksi?

   Lainaa

  32. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Dipoli: "Valitettavasti joudumme irtisanomaan sinut." "Eipäs." "Ai no siinä tapauksessa irtisanomme jonkun muun."
   Johan tää The Officessa todettiin toimivaksi!

   Lainaa

  33. Pittoreski preeriasusi 18.2.2021 20:44
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   Kia varmaan haki takaa samasta aiheesta kertovaa elokuvaa, eli maapallon nopeasta kylmenemisestä. Oma arvaukseni on, että The Day After Tomorrow olis se leffa mitä hän tässä hakee.

   Lainaa

  34. Rapee karpalo 18.2.2021 22:53
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Kaarnaton susi: Mikä ihme on sen elokuvan nimi, jossa on Muumipeikko ja pyrstötähti?
   Mikä kumma  on Jaakobin poikien isän nimi?

   Lainaa

  35. on_niitä_muitakin 20.2.2021 12:28
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Säädytön lehmä: Aikoinaan kirosin miehen ja ”kämppiksen” uusavuttomuutta, kun tuntui että eivät kykene yksinkertaisimpia asioitakaan Googlesta etsimään tai löytämään. Kerran nappasin toisen puhelimen käteen ja menin sillä Googleen, olin näyttämässä ns. kädestä pitäen kuinka helppoa sen käyttö on. Hämmästys oli [...]
   niin etsitään eli googletetaan mutta oliko hakukone todellakin google ei bing, duckduck yms.?

   Lainaa

  36. on_niitä_muitakin 20.2.2021 12:31
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Maistettu greippi: C:n kaltaiset ihmiset on kyllä kans yksi maailman syöpä. Huonosta käytöksestä ei pitäisi "palkita" ihmisiä, mutta monesti vastapuoli pääsee helpommalla kun antaa periksi näille huutajille ja vihasille valittajille. Saisi länsimaiseen kulttuuriin tulla uusi normi, että huonosti käyttäytyviä ihmisiä ei [...]
   Kyllä tuommoiset valittajat ja reuhaajat on sitten listan alkupäässä kun aletaan työntekijöitä vähentämään.

   Lainaa

  37. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Olisikin hauskaa kun irtisanoutuu itse, niin työpaikka alkaa kiukutteleen ja valittaan ja on vihainen, joten sitten päättääkin perua irtisanoutumisen. Koska kyllähän valittava ja vihainen on aina sellainen, joka kannattaa pitää.

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Jos on tarpeeksi tyhmä pomo, ettei mieti ennenkuin irtisanoo, niin sit kannattaakin mennä valittamaan ja perustelemaan, et miks ei kannata irtisanoa. Varmaan todella harvinaista, mut ainakin mä sain työpaikkani niin takas. (Hän siis halusi ihan vaan säästää rahaa eikä miettiny pidemmälle). Eikä ehkä ihan kannata suuttua ja olla vihainen, vaan ihan vaan perustella asiallisesti ja sit myöhemmin voi purkaa vitutusta vaikkapa kaltoinkohdeltujen työkavereitten tms. kanssa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: anoppi, elokuva, kuva, kynttilä, netflix, pomo, potkut, snowpiercer, tuoksukynttilä, työpaikka, väriä vaihtava kynttilä

 • Uusimmat

 • Kategoriat