Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 304

Suomalainen mies hankki ajokortin ulkomailla. Tämä kuva meni läpi.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 304

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pilkkottu herukka 5.1.2021 0:39
   Tulos: +723 (727 ääntä)
   Hannu nauroi valmiiksi sitä miten hyvä ajokortista tulee. 😂

   Lainaa

  2. Painotuore pomelo 5.1.2021 0:40
   Tulos: -16 (176 ääntä)
   Tuli naurettua perseen versiolle 😂

   Lainaa

  3. Painotuore pomelo 5.1.2021 0:41
   Tulos: +126 (168 ääntä)
   *perseenversolle... Autocorrect pääsi yllättämään

   Lainaa

  4. Toj Karin 5.1.2021 1:09
   Tulos: -53 (105 ääntä)
   Kansainväliset reppureissaajat? Miksi sellaisesta tarvitsee maininnan ajokorttiin? Liekkö Hannu heittänyt vain jotain ammattinimikkeen kohdalle tai jotain?

   Lainaa

  5. Tervetullut albatrossi 5.1.2021 1:10
   Tulos: -283 (359 ääntä)
   Millan juttu haiskahtaa taas keksityltä. Miksi heillä lojuisi koiransuklaata olkkarin pöydällä? Eikö muka mies katsoisi, mitä suklaata aikoo syödä ennen kuin ottaisi, tai ainakin viimeistään sitten kun toteaisi pahan makuiseksi? Ha ha.

   Lainaa

  6. Epäpuhdas papaija 5.1.2021 2:19
   Tulos: +332 (350 ääntä)
   Tervetullut albatrossi: Millan juttu haiskahtaa taas keksityltä. Miksi heillä lojuisi koiransuklaata olkkarin pöydällä? Eikö muka mies katsoisi, mitä suklaata aikoo syödä ennen kuin ottaisi, tai ainakin viimeistään sitten kun toteaisi pahan makuiseksi? Ha ha.
   Keksityltä? Mun mielestä kuulostaa niin tylsän arkiselta etten pidä tapausta edes FB-postauksen arvoisena. Saatika sitten Feissarimokien.

   Lainaa

  7. Lobbaava pomelo 5.1.2021 2:21
   Tulos: +390 (394 ääntä)
   Toj Karin: Kansainväliset reppureissaajat? Miksi sellaisesta tarvitsee maininnan ajokorttiin? Liekkö Hannu heittänyt vain jotain ammattinimikkeen kohdalle tai jotain?
   Tuo on Cookinsaarten lyhytaikainen matkailijoille myönnettävä ajokortti. Siellä ei käy kansainväliset ajokortit (tai ei ainakaan käynyt vielä muutama vuosi sitten) vaan tuollainen lätkä on anottava jos haluaa ajella ympäri saarta, ja auton tai skootterin vuokraus sattuu olemaan ehdottomasti paras keino liikkua ko. saarella. Nuo väliaikaiset kortit ovat halpoja ja nopeita hakea, ja niistä on tullut käytännöllisen funktionsa lisäksi eräänlaisia matkamuistoja, novelty items joita jotkut ihan haluavat hakea muistoksi  ko. paikasta. Koska matkailijoilla ei ole vakituista osoitetta Cookinsaarilla, tuohon tulee sen majoituspaikan nimi, jossa he siellä pääasiallisesti majoittuvat. Backpackers International on hostelli Rarotongassa. 
   Ehkä jotain voisi päätellä siitäkin, että se umpeutuu seuraavana vuonna myöntämisestä, sekä ihan koko kortin yleisilmeestä. Ainakin sen verran, ettei ihan perusajokortti ole kyseessä.

   Lainaa

  8. Lobbaava pomelo 5.1.2021 2:33
   Tulos: +178 (186 ääntä)
   Tervetullut albatrossi: Millan juttu haiskahtaa taas keksityltä. Miksi heillä lojuisi koiransuklaata olkkarin pöydällä? Eikö muka mies katsoisi, mitä suklaata aikoo syödä ennen kuin ottaisi, tai ainakin viimeistään sitten kun toteaisi pahan makuiseksi? Ha ha.
   Täh? Miksi ihmeessä ei voisi olla koiransuklaata pöydällä? Sekö on tosiaan niin mahdotonta uskoa, että joku ei ole jaksanut/viitsinyt laittaa koiranherkkuja kaappiin (tai missä ikinä niitä mielestäsi pitäisi säilyttää) heti sen jälkeen kun on antanut siitä palan koiralle? Ja tuo näyttää kyllä toiselta puolen ja tuolla lailla avattuna ihan normisuklaalta, eli ei ole vain hoksannut että pitäisi alkaa käärepapereita tutkimaan. En minäkään välttämättä hoksaisi, etenkään jos en tietäisi tai muistaisi että koiralle on ostettu koiransuklaata. 
   PS. Se koiransuklaa ei ole mitään myrkkyä. Se maistuu just niin kuin Millan puoliso sanoi, mauttomalta. En tiedä tarkalleen kuinka se on valmistettu, mutta siitä puuttuu ihmissuklaassa olevat, koiralle vahingolliset yhdisteet.

   Lainaa

  9. Tulos: -53 (71 ääntä)
   Lobbaava pomelo: Tuo on Cookinsaarten lyhytaikainen matkailijoille myönnettävä ajokortti. Siellä ei käy kansainväliset ajokortit (tai ei ainakaan käynyt vielä muutama vuosi sitten) vaan tuollainen lätkä on anottava jos haluaa ajella ympäri saarta, ja auton tai skootterin vuokraus sattuu olemaan ehdottomasti paras [...]
   Se tunne, kun matkustat kalliilla rahalla Cookinsaarille hakeaksi siellä tilapäistä ajokorttia, mutta et loppujen lopuksi aja metriäkään siellä.

   Lainaa

  10. Mustanpuhuva simpanssi 5.1.2021 2:52
   Tulos: +46 (56 ääntä)
   Tervetullut albatrossi: Millan juttu haiskahtaa taas keksityltä. Miksi heillä lojuisi koiransuklaata olkkarin pöydällä? Eikö muka mies katsoisi, mitä suklaata aikoo syödä ennen kuin ottaisi, tai ainakin viimeistään sitten kun toteaisi pahan makuiseksi? Ha ha.
   Kuule, sitä on tullut nähtyä kaikenlaista, joten ei haiskahda yhtään keksityltä tuokaan... mitä se voi tietysti olla, mistäs minä sen tiedän, mutta kuten sanottu niin kaikenlaista sitä kyllä näkee.

   Lainaa

  11. Monitoriton manaatti 5.1.2021 7:13
   Tulos: +75 (119 ääntä)
   Hihii! Perseenverso! Ja jos otat ruohosipulipussin ja taitat sen oikeasta kohdasta, siinä lukee "ripuli"! Hihihihohoho!!!!

   Lainaa

  12. Höpö tiikeri 5.1.2021 7:15
   Tulos: +137 (149 ääntä)
   Joidenkin ihmisten mielestä kaikki, mitä itselle ei ole tapahtunut on keksittyä.

   Lainaa

  13. King Arthur 5.1.2021 7:32
   Tulos: +75 (87 ääntä)
   Tervetullut albatrossi: Millan juttu haiskahtaa taas keksityltä. Miksi heillä lojuisi koiransuklaata olkkarin pöydällä? Eikö muka mies katsoisi, mitä suklaata aikoo syödä ennen kuin ottaisi, tai ainakin viimeistään sitten kun toteaisi pahan makuiseksi? Ha ha.
   Sattuu harva se päivä. Nyt jo edesmennyt isoisäni maisteli koiranmakkaraa vaikka koira oli ollut talossa yli 10 vuotta. Edellisviikon mokassa joku söi koirien treeninamit. Itse olen maistanut kaikkia koiranruokia joita tähän taloon on tuotu, myös tuollaisia "suklaita". Ei ole harvinaista. Se onko se hauskaa on taas eri asia. Mutta pääasia että ei sellaiseen usko, se voisi vaikuttaa typerältä.

   Lainaa

  14. jukkapalmu 5.1.2021 7:37
   Tulos: -28 (34 ääntä)
   Kuulikkonää Tumba? Karjalaisen mielestä on pölöjää tuo sinun touhu. Melekosen pölöjää.

   Lainaa

  15. Kummikäki 5.1.2021 8:11
   Tulos: +110 (116 ääntä)
   Monitoriton manaatti: Hihii! Perseenverso! Ja jos otat ruohosipulipussin ja taitat sen oikeasta kohdasta, siinä lukee "ripuli"! Hihihihohoho!!!!
   Totta. Ripuli on myös eräänlainen ”perseenverso”.

   Lainaa

  16. Boheemi haukka 5.1.2021 8:55
   Tulos: +94 (100 ääntä)
   Juomari: Se tunne, kun matkustat kalliilla rahalla Cookinsaarille hakeaksi siellä tilapäistä ajokorttia, mutta et loppujen lopuksi aja metriäkään siellä.
   Niin kun siellä ei varmasti mitään muuta sitten tehdä kuin vaan haeta se tilapäinen ajokortti ja lähdetään kotiin. Oonkin aina miettinyt, mitä muut näkee tuossa matkailussa, kun pitää maksaa niin paljon vain päästäkseen ensimmäiseen kauppaan hakemaan matkamuistot ja lähtemään sitten samantien takaisin lentokentälle ja kotiin. Joo-o.

   Lainaa

  17. Enemmän mango 5.1.2021 10:31
   Tulos: -55 (63 ääntä)
   Tervetullut albatrossi: Millan juttu haiskahtaa taas keksityltä. Miksi heillä lojuisi koiransuklaata olkkarin pöydällä? Eikö muka mies katsoisi, mitä suklaata aikoo syödä ennen kuin ottaisi, tai ainakin viimeistään sitten kun toteaisi pahan makuiseksi? Ha ha.
   Joo eiköhän nämä ole näitä "aatteles jos kävis niin että..." -pohjalta lähteneitä tarinoita.

   Lainaa

  18. Väkivahva liitu 5.1.2021 11:19
   Tulos: +59 (67 ääntä)
   Enemmän mango: Joo eiköhän nämä ole näitä "aatteles jos kävis niin että..." -pohjalta lähteneitä tarinoita.
   Eiköhän näitä ennemminkin satu vähän väliä. Olen itsekin maistanut koiransuklaata. En tosin edes ajatellut sen olevan niin ihmeellinen juttu, että olisi tullut mieleenkään kirjoittaa siitä someen. Saati että se olisi niin erikoista, että jotkut eivät voi sitä edes uskoa todeksi.

   Lainaa

  19. Tulos: +45 (55 ääntä)
   Nää vahingossa maistelut on ihan arkipäivää. Ei mennyt niinkun Strömssössa -pastalla tällaisia on paljon, osa on varmaan keksitty, osa totta. Mun mies laittoi kerran kanelia ranskanperunamausteen tilalle ja serkku joi tiivistemehua ilman tiivistämistä. Tällaisia sattuu ihmisille, ei tässä mitään erikoista ole, mielestäni niin tavanomaista, että ei ne feissarimokien arvoista ole. Näitähän on netissä vaikkas kuin paljon.

   Lainaa

  20. Oppinut hirvi 5.1.2021 12:11
   Tulos: +95 (97 ääntä)
   Pulu: Nää vahingossa maistelut on ihan arkipäivää. Ei mennyt niinkun Strömssössa -pastalla tällaisia on paljon, osa on varmaan keksitty, osa totta. Mun mies laittoi kerran kanelia ranskanperunamausteen tilalle ja serkku joi tiivistemehua ilman tiivistämistä. Tällaisia sattuu ihmisille, ei tässä mitään [...]
   Ilman tiivistämistä? :D

   Lainaa

  21. Uskoton appelsiini 5.1.2021 12:19
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Kissannaksuja tai muita ruokia ei ole tullut vahingossa vedettyä kun ovat turhan lihaisia joko tekstuurilta (vetäisempä vähän raakaa possunsydäntä välipalana), tai hajulta. Mutta helposti uskoisin niistä pateepötköistä ja tuollaisista "ihmisjäljitelmistä". Enemmänkin aika yleisen geneerinen juttu, ne kaikki eläinsafkat kun myös ovat ihmisturvallisia. Kenties vähän ikävän makuisia toisinaan.

   Lainaa

  22. Pelkäämätön soturi 5.1.2021 13:33
   Tulos: +60 (64 ääntä)
   Enemmän mango: Joo eiköhän nämä ole näitä "aatteles jos kävis niin että..." -pohjalta lähteneitä tarinoita.
     Aika surkea mielikuvitus saa olla jos "ajattele jos kävisi niin, että..." päättyy "jollain menisi vahingossa suklaa ja koiransuklaa sekaisin, kun paketit ja tuotekin ovat jokseenkin samannäköisiä". Aloitat "ajattele, jos..." etkä tuon parempaa keksi? Miksi joku viitsisi keksiä mitään noin arkipäiväistä? (Ei sillä, hyvin outojakin juttuja sattuu, ja niissäkin on ärsyttävää kun joku besserwisseri jolle itselleen ei ilmeisesti ikinä tapahdu mitään, tulee pätemään. Mutta tässä se on ei vain ärsyttävää, vaan myös outoa).

   Lainaa

  23. Kierrätetty eläin 5.1.2021 13:48
   Tulos: -40 (52 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Aika surkea mielikuvitus saa olla jos "ajattele jos kävisi niin, että..." päättyy "jollain menisi vahingossa suklaa ja koiransuklaa sekaisin, kun paketit ja tuotekin ovat jokseenkin samannäköisiä". Aloitat "ajattele, jos..." etkä tuon parempaa keksi? Miksi joku viitsisi keksiä mitään noin [...]
    Jos se koiransuklaa on siinä pöydänkulmalla ja vieressä vaikka oma suklaa niin eiköhän se ole jopa aika todennäköistä että mieleen tulee ajatus siitä että ne saattavat mennä sekaisin. Siitä se ajatus sitten lähtee ja saadaan vähän huomiota itselle kun laitetaan se juttu ensin omalle seinälle ja siitä Feissarimokiin. Moka lienee jaettu jo Millan omalla seinälläkin, joten huomiota on tullut jo ihan mukavasti.  Eikä tarvitse edes yrittää vähätellä asiaa. Jokainen sosiaalista mediaa aktiivisesti käyttävä tietää kuinka huomionhakuisia ihmiset siellä voivat olla ja mitä ihmeellisimmillä keinoilla yrittävät tulla huomioiduiksi. Säälittävää mutta toisaalta parempi näin kuin jollain isommalla paukulla.

   Lainaa

  24. Tulos: -20 (30 ääntä)
   Tuo perseenversokuva on kopioitu tutun seinältä 🤔 oli hänen omalla seinällä ja paikallisesta kaupasta.

   Lainaa

  25. Arkkienkeli 5.1.2021 18:13
   Tulos: -12 (14 ääntä)
   Painotuore pomelo: Tuli naurettua perseen versiolle 😂
   Takaisin peruskouluun siitä!

   Lainaa

  26. Arkkienkeli 5.1.2021 18:14
   Tulos: -18 (24 ääntä)
   Painotuore pomelo: *perseenversolle... Autocorrect pääsi yllättämään
   Samaa sanoin eilen naisystävälleni...

   Lainaa

  27. Äänetön maksamato 5.1.2021 18:30
   Tulos: +54 (54 ääntä)
   Kierrätetty eläin:  Jos se koiransuklaa on siinä pöydänkulmalla ja vieressä vaikka oma suklaa niin eiköhän se ole jopa aika todennäköistä että mieleen tulee ajatus siitä että ne saattavat mennä sekaisin. Siitä se ajatus sitten lähtee ja saadaan vähän huomiota itselle kun laitetaan se juttu ensin omalle seinälle ja [...]
   Niin, onhan se teoriassa mahdollista että joku on noinkin tylsän jutun vaivautunut sepittämään, mutta mitään erityistä syytä ei kyllä ole sellaista epäillä sen kummemmin kuin muitakaan normijuttuja mitä ihmiset kertovat. Tuollaista sattuu, ja paljon ihmeellisempiäkin kömmähdyksiä, ihan normaalissa arjessa ja tavallisille ihmisille. Ymmärrän toki että ihan kaikki mitä joku kertoo, somessa tai jopa oikeassa elämässä, voi olla puuta heinää, lähinnä ihmetyttää miten juuri tämä juttu poimittiin esiin jonain uskomattomien, keksittyjen juttujen perikuvana. Joku tuolla jopa ihmetteli, että miksi ihmeessä heillä olisi koirasuklaata pöydällä. Siis kaikkien uskomattomien juttujen äiti, koiranomistajilla on koiratarvike pöydällä! :D

   Lainaa

  28. Letaali kirsikka 5.1.2021 18:39
   Tulos: -19 (23 ääntä)
   Äänetön maksamato: Niin, onhan se teoriassa mahdollista että joku on noinkin tylsän jutun vaivautunut sepittämään, mutta mitään erityistä syytä ei kyllä ole sellaista epäillä sen kummemmin kuin muitakaan normijuttuja mitä ihmiset kertovat. Tuollaista sattuu, ja paljon ihmeellisempiäkin kömmähdyksiä, ihan normaalissa [...]
   Ei tämä mikään keksittyjen juttujen perikuva ole, vaan ihan samaa sarjaa muiden vastaavien kanssa.

   Lainaa

  29. Sulaton ampiainen 5.1.2021 19:57
   Tulos: -16 (24 ääntä)
   TttT: Tuo perseenversokuva on kopioitu tutun seinältä 🤔 oli hänen omalla seinällä ja paikallisesta kaupasta.
   Ihan sama, ei ole kovin hauska muutenkaan. Selvästi tarkoituksella aseteltu nuo noin kuvaa varten.

   Lainaa

  30. Epäjalo sorsa 5.1.2021 22:07
   Tulos: -11 (19 ääntä)
   Epäpuhdas papaija: Keksityltä? Mun mielestä kuulostaa niin tylsän arkiselta etten pidä tapausta edes FB-postauksen arvoisena. Saatika sitten Feissarimokien.
   Samaa mieltä. "Mies söi koiransuklaata hahah :D" 
   Ketään ei kiinnosta.

   Lainaa

  31. Myrskyisä panda 5.1.2021 23:33
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Epäjalo sorsa: Samaa mieltä. "Mies söi koiransuklaata hahah :D"  Ketään ei kiinnosta.
   Eikö tosiaan kiinnosta? Sinäkin kommentoit asiaa.

   Lainaa

  32. totuuden_torvi 5.1.2021 23:45
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Lobbaava pomelo: Tuo on Cookinsaarten lyhytaikainen matkailijoille myönnettävä ajokortti. Siellä ei käy kansainväliset ajokortit (tai ei ainakaan käynyt vielä muutama vuosi sitten) vaan tuollainen lätkä on anottava jos haluaa ajella ympäri saarta, ja auton tai skootterin vuokraus sattuu olemaan ehdottomasti paras [...]
   En suosittelisi autoa noin pienelle saarelle paitsi, jos on perheenä liikkeellä. Itse liikuttiin majoituspaikan polkupyörillä ja ajettiin kertaalleen myös saaren ympäri. Oli kyllä hauska paikka nähdä ja rentoutua, koska loppujen lopuksi tuolla ei kauheasti tekemistä ole. Melko kallis vain.

   Lainaa

  33. Sinkitty etana 6.1.2021 0:51
   Tulos: -14 (14 ääntä)
   Painotuore pomelo: Tuli naurettua perseen versiolle 😂
   Verso

   Lainaa

  34. Verkkaisa soturi 6.1.2021 2:17
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   On muuten ihan helvetin typerää kommentointia vaihteeks. Aivan sama uskotteko mitää mutta se turpa kiinni. Ketään ei kiinnosta tapahtuko vai ei.

   Lainaa

  35. Heijastuva maahinen 6.1.2021 10:34
   Tulos: -24 (30 ääntä)
   Verkkaisa soturi: On muuten ihan helvetin typerää kommentointia vaihteeks. Aivan sama uskotteko mitää mutta se turpa kiinni. Ketään ei kiinnosta tapahtuko vai ei.
   Kiinnostihan sinuakin. Voit tehdä oman osasi kommenttien tason nostamiseksi pysymällä siellä kolossasi itseäsi koskettelemassa.

   Lainaa

  36. Rajaamaton tohtori 6.1.2021 14:24
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   totuuden_torvi: En suosittelisi autoa noin pienelle saarelle paitsi, jos on perheenä liikkeellä. Itse liikuttiin majoituspaikan polkupyörillä ja ajettiin kertaalleen myös saaren ympäri. Oli kyllä hauska paikka nähdä ja rentoutua, koska loppujen lopuksi tuolla ei kauheasti tekemistä ole. Melko kallis vain.
   Minä taas suosittelisin, varsin näppärä vaihtoehto kiertää saari jos ei ole aikomusta muutenkaan viettää saarella kauaa eikä erityisemmin pyöräilystä muutenkaan nauti. Skootteri olisi ollut toinen vaihtoehto (ja sitäkin varten tuon kortin siellä tarvii), mutta meitä oli sen verran monta että ihan sama oli ottaa auto. Ihan mukava ja rentouttava trippi oli omastakin mielestä, ei kovin aktiviteettien täyteinen tosiaan kun vertaa sen reissun muihin paikkoihin, mutta välillä voi löhötä ja rentoutuakin. :)
   T. tuo "lobbaava pomelo" joka tuosta kortista aiemmin kirjoitti, nimikone antoi uuden nimen kun olen tässä välissä tyhjentänyt evästeet...

   Lainaa

  37. Soinniton ananas 6.1.2021 19:28
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Oppinut hirvi: Ilman tiivistämistä? :D
   :DDD en kestä! Tän mokakombon hauskin juttu :D

   Lainaa

  38. Tulos: 0 (10 ääntä)
   TttT: Tuo perseenversokuva on kopioitu tutun seinältä 🤔 oli hänen omalla seinällä ja paikallisesta kaupasta.
   Sitten?

   Lainaa

  39. Kauhee myyrä 9.1.2021 12:06
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   MissK: Sitten?
   Sitten joku kopsasi sen sieltä ja esitteli omana juttunaan kuten niin monet muutkin mokien jutut. Etkö ymmärtänyt?

   Lainaa

  40. Taidokas ilves 11.1.2021 9:23
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Kiinteistönvälittäjä Oulusta hommannut ajokortin!

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tervetullut albatrossi: Millan juttu haiskahtaa taas keksityltä. Miksi heillä lojuisi koiransuklaata olkkarin pöydällä? Eikö muka mies katsoisi, mitä suklaata aikoo syödä ennen kuin ottaisi, tai ainakin viimeistään sitten kun toteaisi pahan makuiseksi? Ha ha.
   Miehet syö useinkin koirien safkat ja milloin mitäkin. Eksälle sanoin, että se makaroonilaatikon näköinen ruoka jääkaapissa on koiran puuroa, älä syö. -En en. Kun tulin töistä, niin ukko marmatti että olipa mauton ruoka, ei ollut edes suolaa. Samaiselle miehelle sanoin myös että KERMAviili jääkaapissa on tarkoitettu marjapiirakkaan eikä ole viiliä, älä syö sitä. -En tietenkään. Muutama tunti myöhemmin ja kermaviili oli poissa. Oli kuulemma ollut niin pahaa viiliä että oli pitänyt oikein lisätä desi sokeria että sai kaiken mätettyä naamaansa. Ei tullut piirakkaa. Isä pesi hiuksensa koirasamppoolla monta kuukautta. Pullossa oli samanlaisen noutajan kuva kuin mikä meillä kotona asui. Iskän karva kiilsi. Kummisetä puolestaan söi Mustin murkinaa. Pannulla oli paistanut musitaakseni. Joka ei tiedä, niin Mustin murkina on mustaa verimakkaran näköistä ja balkanin vahvuista tahmaista jöötiä joka haisee raadolle. Koiranmakkaraa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ajokortti, cookinsaaret, koiransuklaa, kuva, paita, persilja, pöljä, suklaa, teksti, valkosuklaa, yrtit