Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kokemuksia Hobby Hallista

Mitä tilasin, mitä sain. Hobby Hallin asiakkaiden parhaat kokemukset.
Kokemuksia Hobby Hallista

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Aidattu hauki 26.1.2021 0:35
      Tulos: +251 (311 ääntä)
      Itse olen tilannut Hobby Hallista vaikka mitä, mutta aina on tullut se mitä olen tilannut. Eikä takuuasioissakaan ole ollut ongelmia. Siksi olen yllättynyt, että noinkin monella on ollut ongelmia Hobby Hallin kanssa. Tai sitten on palvelu heikentynyt viime vuosina urakalla, kun olen viimeksi HH:sta tilannut jotain pian 10 vuotta sitten.

      Lainaa

    2. Roteva tiikeri 26.1.2021 1:13
      Tulos: +369 (375 ääntä)
      Aidattu hauki: Itse olen tilannut Hobby Hallista vaikka mitä, mutta aina on tullut se mitä olen tilannut. Eikä takuuasioissakaan ole ollut ongelmia. Siksi olen yllättynyt, että noinkin monella on ollut ongelmia Hobby Hallin kanssa. Tai sitten on palvelu heikentynyt viime vuosina urakalla, kun olen viimeksi HH:sta tilannut jotain pian 10 vuotta sitten.
      Hobby Hallin omistus siirtyi kokonaan Viroon olikohan 2018 vai 2019. Sen jälkeen taso on tippunut sinne Wish ja Aliexpress tasolle . eli et koskaan tiedä mitä saat, asiakaspalvelu ei pahemmin palvele ja rahojen takaisin saaminenkin on arpapeliä.

      Lainaa

    3. apinaattori 26.1.2021 1:51
      Tulos: -131 (201 ääntä)
      Roteva tiikeri: Hobby Hallin omistus siirtyi kokonaan Viroon olikohan 2018 vai 2019. Sen jälkeen taso on tippunut sinne Wish ja Aliexpress tasolle . eli et koskaan tiedä mitä saat, asiakaspalvelu ei pahemmin palvele ja rahojen takaisin saaminenkin on arpapeliä.
      Aina olen Wishistä saanut mitä olen tilannut, aikaa on välillä mennyt toista kuukautta mutta eni vei.

      Lainaa

    4. Tornipöllö 26.1.2021 2:44
      Tulos: +323 (327 ääntä)
      Mitähän olisi tapahtunut, jos Irma olisi todennut että "Selvä, tämä Electroluxin mikro siis ei tullut teiltä. Palauttakaa sitten rahani kun ette ilmeisesti ole lähettäneet minulle mitään."? 🤔

      Lainaa

    5. Väsynyt hamsteri 26.1.2021 6:49
      Tulos: +136 (138 ääntä)
      Ei tuolta omistuksen vaihdon jälkeen kannata mitään enää tilata. Enää 5 henkilöä koko puljussa töissä ja asiakaspalvelun nopeus sen mukaista.Sain itse väärän (kalliimman) lampun ja töykeä asiakaspalvelija vaati kuvia todisteeksi ennen kuin suostui palautukseen. Lisäksi oikeaa ei voitu tilalle lähettää, ellei tee uutta tilausta ja maksa postimaksuja uudestaan, kun ei järjestälmä kuulemma mahdollista sitä muulla tavoin. Olisi pitänyt vain pitää se väärä ja kalliimpi lamppu.

      Lainaa

    6. Pilkkopimeä vuohi 26.1.2021 7:05
      Tulos: +138 (140 ääntä)
      Aiemmin tuli tilattua Hobby Hallista satunnaisesti, mutta vuosien tauon jälkeen tehdyn tilauksen jälkeen loppui kokonaan tuommoisen paikan kannatus. Tilattiin lasten muovinen hiekkalaatikko, joka oli puoleen hintaan. Odotettiin useampi viikko, jonka jälkeen tuli tieto, että kyseinen tuote on loppunut valikoimasta. Tarkistin heti sivulta, niin kyseistä väriäkin vielä oli tarjolla, mutta hinta oli noussut takaisin. Muut värit olivat vielä puoleen hintaan. Tuotteen "loppuminen" ei myöskään näkynyt verkkokaupassa aiemminkaan.

      Lainaa

    7. Tulos: +69 (71 ääntä)
      Tilasin itse viime vuonna riskillä hobby hallista, olin kyllä kuullut näistä huonoista kokemuksista. Yllätys oli suuri, kun tuotteet saapuivat täsmälleen oikeana päivänä ja kaikki oli sitä mitä pitikin. Toimituksessa kyllä kesti 2 kuukautta, mutta se mainittiin jo ennen kun tein tilauksen.

      Lainaa

    8. Pehmeä lohikäärme 26.1.2021 7:28
      Tulos: +142 (146 ääntä)
      Tilasin kivan tietokonetuolin joululahjaksi miehelle hobby Hallista viime vuonna ennen joulukuun alkua. Oottelin sitten ja parin viikon jälkeen aloin selvittelee, arvioitu toimitus aika oli toukokuussa. Eli 6kk päästä. Soittelin sit et mitäs tää on. Ilmeisesti jotain ongelmia tavaran toimittajalla. Sanoin et ei onnistu. Haluun rahani pois. Kesti 2 viikkoa ja soitin 3 kertaa ja kyselin niistä. Kyseessä kumminkin joku 150e. Lopulta selvis ettei ne ollu laittanut eteenpäin asiaa koskaan. Hieno virma.

      Lainaa

    9. Rapea pähkinä 26.1.2021 8:27
      Tulos: +62 (68 ääntä)
      Äitini tilasi syksyllä tv-tason, jonka toimitus myöhästyi kahdesti. Molemmista kerroista tuli ystävällinen viesti ja tiedustelu siitä, haluaako äiti perua tilauksen vai odottaa. Toisen kerran jälkeen päätti perua, ja rahat palautuivat seuraavana päivänä. Eli kyllä sieltä hyvääkin asiakaspalvelua saa.

      Lainaa

    10. Tulos: -59 (69 ääntä)
      Jaa, mites ku itse tilaan sieltä juurikin aina kaiken mitä tarvinnut eikä ikinä ole tullut mitään muuta kuin se mitä pitää ja vieläpä nopeasti?

      Lainaa

    11. Tulos: -282 (302 ääntä)
      Aika jännää että kaikki tilaukset mitkä on mennyt perseelleen on tehnyt kommenttien mukaan nainen... 🙃🤔🙂 Aina on tullut sitä mitä on tilannut, oli sit wish tai hh.

      Lainaa

    12. Tulos: +76 (82 ääntä)
      Väsynyt hamsteri: Ei tuolta omistuksen vaihdon jälkeen kannata mitään enää tilata. Enää 5 henkilöä koko puljussa töissä ja asiakaspalvelun nopeus sen mukaista.Sain itse väärän (kalliimman) lampun ja töykeä asiakaspalvelija vaati kuvia todisteeksi ennen kuin suostui palautukseen. Lisäksi oikeaa ei voitu tilalle [...]
      Mikset sanonu vaan, että no tää toinen lamppu on täällä sen aikaa että rupee ”järjestelmästä” pystymään lähettää ihan oikeudenmukaisesti sen oikeen tuotteen tilalle.
      Tollaset ”järjestelmä” -perustelut on aivan uskomatonta ripulia. Mikään firma ei ole sidottu jonkun järjestelmän x rajoitteisiin, vaan nuo postikulut olisi voitu hyvittää myös muulla tavalla, mikäli kyseinen ”järjestelmä” ei siihen taivu. Hyvityskuitti ja kansioon. Ja ihan kuin Hobby Hallin kokoisella toimijalla ei olisi kotiinkuljetuksen virheen korjaamiseen menettelytapaa. 
      Ärsyttää muiden puolesta tollanen niin paljon että tekis mieli tilata ite jotain väärää ihan vaan että pääsis ojentamaan näitä asiakaspalvelun kukkasia.

      Lainaa

    13. Pieni greippi 26.1.2021 9:26
      Tulos: +161 (173 ääntä)
      Muuten kiva, mutta ei sille aspalle kannata huutaa. Ei se sen vika ole. Voin kertoa, että se karjuminen oikeasti saattaa sattua korvaan tosi pahasti, kun on luurit korvissa. Harmittaa saa, mutta huutaa ei kyllä tarvitse.

      Lainaa

    14. ihanmummovaan 26.1.2021 9:32
      Tulos: +86 (92 ääntä)
      Banaani: Mikset sanonu vaan, että no tää toinen lamppu on täällä sen aikaa että rupee ”järjestelmästä” pystymään lähettää ihan oikeudenmukaisesti sen oikeen tuotteen tilalle. Tollaset ”järjestelmä” -perustelut on aivan uskomatonta ripulia. Mikään firma ei ole sidottu jonkun järjestelmän x rajoitteisiin, vaan [...]
      Sitten kun sä tilaisit jotain päästäkses ojentaan niitä tyyppejä, niin kuitenkin se sun tilaama tavara tulis ajoissa, juuri se mitä tilasit, siihen olis lisätty -50% alennus josta ei oltu kerrottu, mukana olis kukkakimppu, ja se tuotas kotiovelle punasta mattoa pitkin torvisoittokunnan fanfaarin kera.

      Lainaa

    15. dazedconfused 26.1.2021 9:33
      Tulos: -12 (66 ääntä)
      Sain kerran kottikärryllisen huumeita, kun piti olla rekkalastillinen aseita.

      Lainaa

    16. Pikkutarkka orja 26.1.2021 10:15
      Tulos: +281 (287 ääntä)
      Upponalle: Aika jännää että kaikki tilaukset mitkä on mennyt perseelleen on tehnyt kommenttien mukaan nainen... 🙃🤔🙂 Aina on tullut sitä mitä on tilannut, oli sit wish tai hh.
      Onpa kyllä HYVIN jännä, että naistenhuoneella kommentoijat vaikuttaisi olevan naisia!

      Lainaa

    17. Tulos: -141 (153 ääntä)
      Pikkutarkka orja: Onpa kyllä HYVIN jännä, että naistenhuoneella kommentoijat vaikuttaisi olevan naisia!
      Ihan näitä kommentteja lukiessa..

      Lainaa

    18. Masentunut kukka (Pluri) 26.1.2021 11:07
      Tulos: +191 (199 ääntä)
      Upponalle: Ihan näitä kommentteja lukiessa..
      Pilkkopimeä vuohi kovinkin yleinen naisen nimi?

      Lainaa

    19. Tulos: +69 (73 ääntä)
      Joo, sama kokemus HH:sta. Vuoden taistelun jälkeen tilattua tavaraa ei kuulunut mutta laskutus pyöri. Homma saatiin vihellettyä poikki vasta kuluttaja-asiamiehen sivuston reklamaatioapurilla.

      Lainaa

    20. Tulos: +138 (146 ääntä)
      Upponalle: Ihan näitä kommentteja lukiessa..
      Sulla vissiin telepaattisia kykyjä kun tiedät nimimerkillä kirjoittavien sukupuolet?

      Lainaa

    21. Itseasiassa 26.1.2021 12:39
      Tulos: +40 (42 ääntä)
      Nykyään näköjään nimensä veroinen harrastetalo.

      Lainaa

    22. Rakkaudeton kalkkuna 26.1.2021 12:42
      Tulos: +19 (23 ääntä)
      dazedconfused: Sain kerran kottikärryllisen huumeita, kun piti olla rekkalastillinen aseita.
      Yv av

      Lainaa

    23. Tanssittava peura 26.1.2021 13:32
      Tulos: +38 (42 ääntä)
      Kesällä tilasin yhden neljänkympin lampun kun olin juuri muuttanut uuteen asuntoon. Kolme viikkoa odoteltuani paketti tuli (otin kotiinkuljetuksen mutta paketti tulikin postin toimipisteeseen, no biggie koska se on ihan vieressä) ja siellä oli kaksi tuplasti kalliimpaa lamppua samassa paketissa, paketissa itsessään oli minun tiedot mutta paketin mukana tulleessa lähetyslistassa oli joku täysin eri henkilö ihan toisella puolella maata. Ikävä kyllä ne olivat plafondeja, enkä tee sellaisilla mitään joten otin yhteyttä aspaan, joka kyllä palveli erinomaisesti. Sanoin että olen vasta muuttanut, onko järkeä odottaa kuukausi sitä oikeaa lamppua (sen verran sanoivat että kestää että saan sen mitä tilasin), ja sieltä sanottiin että ei ehkä kannata, eiköhän pistetä reklamaatio ja kaksi päivää myöhemmin tulikin sitten se lamppu minkä olin alunperin tilannut, ja reklamaatio oli jo käsitelty. No ei siinä, kuljetus sitten haki molemmat paketit ja tilasin lampun muualta. Ongelma Hobby Hallissa käsittääkseni on se, että vaikka sinä asiakkaana teet tilauksen ja maksat tuotteet heille, he eivät tarjoa tuotetta mitä myyvät vaan se tilaus lähtee valmistajalle jonka varastolta kyseinen tuote lähetetään sinulle. Sen lampun lisäksi tilasin maton ja se tuli kuten pitikin, mutta yksikään niistä kolmesta paketista ei tullut mistään "hobby hall varastosta" vaan lähettäjäksi oli aina merkitty tuotteen valmistaja. Siinä mielessä siis on varsin helppo ymmärtää ne virheet, mutta vaikuttaa siltä että niitä tulee silti vähän turhan paljon ihmisille.

      Lainaa

    24. Pelkäämätön soturi 26.1.2021 14:05
      Tulos: +63 (71 ääntä)
      Banaani: Mikset sanonu vaan, että no tää toinen lamppu on täällä sen aikaa että rupee ”järjestelmästä” pystymään lähettää ihan oikeudenmukaisesti sen oikeen tuotteen tilalle. Tollaset ”järjestelmä” -perustelut on aivan uskomatonta ripulia. Mikään firma ei ole sidottu jonkun järjestelmän x rajoitteisiin, vaan [...]
       Mene ojentamaan sen systeemin tilannutta tahoa, eikä aspa-parkaa, jolla on muutenkin ihan tarpeeksi hankalaa. Muinaisessa työpaikassani työnkuvaani kuului asiakkaiden osoitetietojen, tilausten ja sellaisen päivittäminen koneelle. Asiakas soitti, kertoi tietonsa, ja jos oli hyvä onni, kuunteli kun selitin että puhelua *ei*saa* lopettaa ennen kuin systeemi on päivittynyt, vaikka hän onkin jo antanut kaikki tarvittavat tiedot ja päivittymisessä menee iänkaikkisesti, aamen. Jos asiakas ei neuvoa uskonut, ja lopetti puhelun, toinen puhelu alkoi heti ja piti ruveta hoitamaan sitä, ja edellisen asiakkaan tiedot eivät päivittyneet. Joten asiakas joka ei kuunnellut kohtaa "älä sulje puhelinta!" saattoi soittaa vaikka tusinan kertaa, eikä mitään tapahtunut. Jos olisin suunnitellut sen systeemin, olisin lisännyt yksinkertaisen "30 sekunnin tauko ennen seuraavaa soittoa, hoidan edellistä" napin, ja säästänyt sekä omia että asiakkaiden hermoja. Joskus, jos asiakas oli hyvin ystävällinen ja hyvin turhautunut, kirjoitin tiedot ylös paperille ja päivitin  vuoron loputtua koska vitutti heidän puolestaan, mutta eihän sitä voinut kaikille tehdä tai olisin siellä vieläkin. 
      tl;dr Jos aspa on epäystävällinen tms, syy on hänen. Mutta jos yritys on viisaudessaan tilannut "systeemin", aspa luultavasti vihaa sitä enemmän kuin sinä. 

      Lainaa

    25. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Aikoinaan yritin tilata HobbyHallista muutaman tuotteen. Ei koskaan kuulunut yhtikäs mitään. Meni postimerkki ihan hukkaan...

      Lainaa

    26. Tulos: +69 (71 ääntä)
      Voi ei, meikäläistä alkoi pelottamaan oilkein huolella. Tilasin sieltä muutama päivä sitten 1000e juoksumaton noin kuukauden toimitusajalla, enkä todellakaan halua mitään divaanisohvaa tai ruohonleikkuria sen tilalle.

      Lainaa

    27. Tulos: +17 (21 ääntä)
      ihanmummovaan: Sitten kun sä tilaisit jotain päästäkses ojentaan niitä tyyppejä, niin kuitenkin se sun tilaama tavara tulis ajoissa, juuri se mitä tilasit, siihen olis lisätty -50% alennus josta ei oltu kerrottu, mukana olis kukkakimppu, ja se tuotas kotiovelle punasta mattoa pitkin torvisoittokunnan fanfaarin kera.
      Juu no sepä siinä just onki se riski, minkä takia jätän tekemättä :/

      Lainaa

    28. Tulos: -13 (103 ääntä)
      Minkä helvetin takia noi tilaa tavaraa mitä saa kaupasta samantien kotiin? "Tilasin pesukoneen ja meni 2kk" No vittu mene ostamaan se kaupasta. Ja jos se osamaksujuttu on se pointti niin maksaa luottokortilla niin se on sama kun osamaksu. Jos ei ole luottokorttia niin tollasten hankintojen takia sen voi jo ottaa. Jos ei saa luottokorttia niin ei varmaan saa osamaksullakaan mitään. Ja kuka idiootti ostaa sohvan netistä kun siinä on aika helvetin tärkeää se miltä se tuntuu istua. Varmaan sataa miinusta, mutta alko vaan ärsyttämään kun ensin tilaa Hobby Hallista jotain mitä on kaupan hyllyssäkin ja sitten itkee kun kestää.

      Lainaa

    29. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Suurin osa Hobby Hallin tuotteista tulee tosiaan suoraan valmistajilta tai maahantuojilta. Ovat ostaneet tavaran toimittajilta kyseisen palvelun, ja luultavasti suurimmassa osassa tapauksia Hobby Hallin omat työntekijät eivät ikinä ole tuotteita nähneetkään. Joskus näitä itse keränneenä voin sanoa ettei ne Hobby Hallin osoitetarratkaan mitään simppeleitä ole ja tilaus kiertää aika monen mutkan kautta ennen kun päätyy keräykseen. Palautuksista en osaa sanoa mihin menevät, ei ainakaan meillä duunipaikalla ikinä näkynyt.

      Lainaa

    30. Valittava katkarapu 26.1.2021 18:48
      Tulos: +49 (79 ääntä)
      jukkapalmu: Minkä helvetin takia noi tilaa tavaraa mitä saa kaupasta samantien kotiin? "Tilasin pesukoneen ja meni 2kk" No vittu mene ostamaan se kaupasta. Ja jos se osamaksujuttu on se pointti niin maksaa luottokortilla niin se on sama kun osamaksu. Jos ei ole luottokorttia niin tollasten hankintojen takia [...]
      1. En halua mennä kauppaan pyörimään, vaan verrata ja arvioida hintoja netissä sekä vähentää sosialisoinnin määrää. 
      2. En omista autoa enkä jaksa kantaa yksin pesukonetta muutenkaan. Haluan siis kotiinkuljetuksen. Joten samassa tilanteessa ollaan. 
      Jotenkin typeriä argumentteja sulla

      Lainaa

    31. Tulos: +43 (47 ääntä)
      Upponalle: Aika jännää että kaikki tilaukset mitkä on mennyt perseelleen on tehnyt kommenttien mukaan nainen... 🙃🤔🙂 Aina on tullut sitä mitä on tilannut, oli sit wish tai hh.
      Mitä täällä oikein ajetaan takaa? Että Hobby Hall kohtelee asiakkaitaan eriarvoisesti sukupuolen perusteella?

      Lainaa

    32. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Aidattu hauki: Itse olen tilannut Hobby Hallista vaikka mitä, mutta aina on tullut se mitä olen tilannut. Eikä takuuasioissakaan ole ollut ongelmia. Siksi olen yllättynyt, että noinkin monella on ollut ongelmia Hobby Hallin kanssa. Tai sitten on palvelu heikentynyt viime vuosina urakalla, kun olen viimeksi HH:sta tilannut jotain pian 10 vuotta sitten.
      Meininki muuttui tuolla kun myytiin jollekin isommalle firmalle. Itsekin aikoinaan tilasin paljonkin ja edelleen esim Hobby Hallista ostama sänky käytössä. Nyt en suosittele kellekään kyseistä firmaa.

      Lainaa

    33. Tulos: -12 (28 ääntä)
      Pelkäämätön soturi:  Mene ojentamaan sen systeemin tilannutta tahoa, eikä aspa-parkaa, jolla on muutenkin ihan tarpeeksi hankalaa. Muinaisessa työpaikassani työnkuvaani kuului asiakkaiden osoitetietojen, tilausten ja sellaisen päivittäminen koneelle. Asiakas soitti, kertoi tietonsa, ja jos oli hyvä onni, kuunteli kun [...]
      Nojuu. Totta puhut. Mutta silti, aspa on sillä hetkellä yrityksen kasvot, ja saa/joutuu toimimaan asiakkaan kiukkuisenkin viestin viejänä tuollaisissa tilanteissa. On asiakaspalvelijan työtä huomata tilanne, jossa vika on systeemin eikä aspan itsensä, ja olla ottamatta itseensä jos asiakasta ärsyttää nimenomaan yhtiön - eikä aspan itsensä - toiminta.

      Lainaa

    34. Huomaamaton viinirypäle 27.1.2021 6:37
      Tulos: -27 (43 ääntä)
      Valittava katkarapu: 1. En halua mennä kauppaan pyörimään, vaan verrata ja arvioida hintoja netissä sekä vähentää sosialisoinnin määrää.  2. En omista autoa enkä jaksa kantaa yksin pesukonetta muutenkaan. Haluan siis kotiinkuljetuksen. Joten samassa tilanteessa ollaan.  Jotenkin typeriä argumentteja sulla
      Et ymmärrä ollenkaan mitä tarkoittaa sosialisointi ja silti väität jonkun muun argumentteja typeriksi. Mielenkiintoista.

      Lainaa

    35. Nocebo-efekti 27.1.2021 9:31
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      Fraijan: Meininki muuttui tuolla kun myytiin jollekin isommalle firmalle. Itsekin aikoinaan tilasin paljonkin ja edelleen esim Hobby Hallista ostama sänky käytössä. Nyt en suosittele kellekään kyseistä firmaa.
      Sama, jos kolme tuotetta neljästä osuu oikein niin ei jatkoon. Itseäni ei jokaisen tilauksen jälkeen kiinnosta olla aspaan yhteydessä. Homman pitää toimia tai ei jatkoon.

      Lainaa

    36. Ikivanha seppä 27.1.2021 10:17
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      En ole vuosiin tilannut hobby Hallista mitään, koska sieltä ostetut tuotteet ovat olleet niin hyviä. Tavaroissa alkaa olemaan sen verran ikää, että hajoamisen mahdollisuus on ihan todellinen. Harmi hobby Hallin alennustila, en minäkään uskalla sinne sitten tulevaisuudessa laittaa rahaa, jos taso on laskenut kuin lehmän häntä.

      Lainaa

    37. Vajoava hämähäkki 27.1.2021 10:51
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      jukkapalmu: Minkä helvetin takia noi tilaa tavaraa mitä saa kaupasta samantien kotiin? "Tilasin pesukoneen ja meni 2kk" No vittu mene ostamaan se kaupasta. Ja jos se osamaksujuttu on se pointti niin maksaa luottokortilla niin se on sama kun osamaksu. Jos ei ole luottokorttia niin tollasten hankintojen takia [...]
      Hyvinkin voi saada ostettua osamaksulla, mutta pankki ei myönnä luottokorttia tulojen vähyyden vuoksi.

      Lainaa

    38. Tulos: +42 (44 ääntä)
      jukkapalmu: Minkä helvetin takia noi tilaa tavaraa mitä saa kaupasta samantien kotiin? "Tilasin pesukoneen ja meni 2kk" No vittu mene ostamaan se kaupasta. Ja jos se osamaksujuttu on se pointti niin maksaa luottokortilla niin se on sama kun osamaksu. Jos ei ole luottokorttia niin tollasten hankintojen takia [...]
      Myyjä, bruttotulo haarukassa 1200-2200 e/kk (keskimäärin ehkä 1600e/kk). Sekä Nordea että S-Pankki totesivat maksukyvyttömäksi saamaan luottokorttia. :)) Mitään maksuhäiriömerkintöjä ei ole ikinä ollut ja lainat ja osarit lyhennetty aina ajallaan.
      Hupaisinta Nordean tapauksessa oli vielä se, kun olin tilaamassa uutta debit-korttia, niin sieltä tyrkytettiin credit-ominaisuuden lisäämistä. Kieltäydyin, koska mulla ei ole tarvetta luotolle (en esim. matkustele tai osta keikkalippuja). Pienen kädenväännön ja taivuttelun jälkeen suostuin siihen, että hyvä on. Laittakaa se creditti siihen. Eihän mun ole pakko sitä käyttää.
      Vajaan kahden viikon päästä tuli pankilta kirje, että mun kortin uusimispyyntö on hylätty, koska luottohakemukseni ei mennyt läpi. 😂😂

      Lainaa

    39. Kaarnaton joutsen 27.1.2021 17:06
      Tulos: -2 (26 ääntä)
      Siis joo, kyseistä firmaa en puolustele millään tavalla, mutta tuo Irman "voittaminen" särähti aika pahasti. Ei tässä ole kyse mistään kilpailusta, joka voitetaan, vaan jos firma on lähettänyt väärän tavaran, ne kyllä sen joutuu aina korvaamaan, joko lähettämällä sen oikean (ja mieluiten jonkun hyvityksen), tai antamalla rahat takaisin. Näin se vaan pitää hoitaa. Liian moni asiakas kuvittelee kyseessä olevan suunnilleen joku oikeudenkäynti, joka pitää voittaa, vaikka firmalle tämä on ihan automaattinen toimenpide, eli se korjataan, heti jos sellainen tulee ilmi. Ei siinä ole muuta vaihtoehtoa. Tämä asenne selittää siis sitä joidenkin asiakkaiden käytöstä, kun aletaan suoraan huutamaan, sen sijaan, että selitettäisiin asia. Sitten kun on huudettu päästään muille kertomaan, että "minäpäs voitin" kun huusi niin kovaa, vaikka se lopputulema olisi ollut aivan sama, riippumatta siitä, miten asiasta ilmoitat.

      Lainaa

    40. Söötti papaija 28.1.2021 2:41
      Tulos: 0 (6 ääntä)
      Jännä. Itsellekin tullut aina mitä pitänytkin Hobby Hallista. Tosin joskus useampi vuosi sitten tilaamani tuote olikin loppu ja sieltä tuli kirjeenä tieto asiasta parin viikon päästä... Ois sen ehkä voinut sähköpostillakin laittaa. :D

      Lainaa

    41. Lyhyt tonttu 28.1.2021 14:30
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Olenpa ollut onnekas. Nolla ongelmaa Hobby Hallin kanssa. 2019 ostin pesukoneen ja 2020 sain asiakaspalvelun kautta uuden takuukuitinkin, kun halusin antaa sen pesukoneen myynnin yhteydessä seuraavalle käyttäjälle. Pelkkää hyvää sanottavaa firmasta.

      Lainaa

    42. Huippuälykäs liitu 28.1.2021 18:49
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Sain kerran paketin, en ollut edes mitään tilannut...

      Lainaa

    43. Kahko ampiainen 29.1.2021 10:18
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Uskon että Hobby Hallin mokailut on totta. Vaimo tilasi jouluverhot, saatiin pussilakanasetti.

      Lainaa

    44. Kellotuleetonverran 29.1.2021 20:33
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Mitä nyt lukenut kyseisestä firmasta kokemuksia niin ihmettelen, että on vielä edes olemassa. Pitäisi tehdä ilmoitus.

      Lainaa

    45. jukkapalmu 30.1.2021 9:43
      Tulos: -3 (11 ääntä)
      Valittava katkarapu: 1. En halua mennä kauppaan pyörimään, vaan verrata ja arvioida hintoja netissä sekä vähentää sosialisoinnin määrää.  2. En omista autoa enkä jaksa kantaa yksin pesukonetta muutenkaan. Haluan siis kotiinkuljetuksen. Joten samassa tilanteessa ollaan.  Jotenkin typeriä argumentteja sulla
      Joka kaupasta saa kotiinkuljetuken tuotteelle, joten ei ne sunkaan ihan timanttia ole

      Lainaa

    46. Tullivapaa persikka 2.2.2021 10:39
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      jukkapalmu: Minkä helvetin takia noi tilaa tavaraa mitä saa kaupasta samantien kotiin? "Tilasin pesukoneen ja meni 2kk" No vittu mene ostamaan se kaupasta. Ja jos se osamaksujuttu on se pointti niin maksaa luottokortilla niin se on sama kun osamaksu. Jos ei ole luottokorttia niin tollasten hankintojen takia [...]
      Mulla ei ole luottokorttia ja saan osamaksun. Kerran kysyin luottokorttiia pankista niin kuulemma liian pienet tulot sille.

      Lainaa

    47. Ylpeä sohvaperuna 1.3.2021 13:26
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      tilasin vasta kaikkee hobbyhallilta ja verhot jo tul', onneksi ol alennuksessa. oli ihan kiina paska kangasta ja ja heti reunat purkautu ja ol reikä. Innolla ootan sitä kun muut tavarat tulloo.

      Lainaa

    48. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Aivan surkeaa toimintaa ja luokattoman huono asiakaspalvelu. Verkkokaupassa myydään tuotteita, jotka onkin yllättäen "loppuunmyyty". Sitten tilalle lähetetään väärä tuote. Toivottavasti firma kaatuu pian.

      Lainaa

    49. Äänekäs mansikka 10.10.2021 13:41
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Hobby Hall nykyään kauppaa mm. VIDA XL -nimisen firman valmistuttamia huonekaluja nimellä "BASIC". Laskuttavat noin kolmanneksen enemmän Hobby Hallin kautta kuin suoraan Vida XL:n sivuilta tilatessa. Ostin itse aikoinaan tuolta Vida XL:stä keittiöön ruokaryhmän, ja sain kyllä sellaista saatanan sekundaa, että ei jatkoon. Ruuvit olivat kuin jostain kuivasta mudasta kaivettuja, ihan jonkun paskan peitossa eivätkä sopineet kunnolla tarkoitetuille paikoilleen. "Aito" massiivipuu paljastui hyvin äkkiä halvalla ja joustamattomalla liimalla yhteen kinnatuksi viiluksi, ja liiman ominaisuuksien vuoksi viilut irtoilivat toisistaan jo parin kuukauden kuluttua. Pöytä alkoi kinnata eri suuntiin. En voi missään nimessä suositella. Aikoinaan vuosikymmeniä sitten Hobby Hall oli hyvä mesta.

      Lainaa

    50. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Mulla on juttu meneillään kuluttajariitalautakunnassa Hobbyhallin kanssa, kun eivät ota vastuutaan antamastaan takuusta. Ei kannata tilata mitään!

      Lainaa

    51. Pöhlä poro 10.8.2022 18:25
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      No siis nyt on pakko kommentoida näinkin vanhaan juttuun, että tilasin Hobby Hallista ilmankostuttimen ja sain juurikin tilaamani tuotteen, eikä mennyt kuin 3 viikkoa. Ehkä olin poikkeus joka vahvisti säännön!

      Lainaa

    52. Laineeton perhonen 19.5.2023 14:19
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Cockoo: Sulla vissiin telepaattisia kykyjä kun tiedät nimimerkillä kirjoittavien sukupuolet?
      Niin kato ku jos on menneet kaupat huonosti wishin kans niin on nainen 🙃

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: arpa, divaani, hobby hall, jääkaappi, mikro, pesukone, pyykkikone, sohva, tilaus, toimitus, tuotteet, viivästys