Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 470

Ilmianna jalka. Tai käsi.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 470

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Ruokahaluton seppä 31.12.2020 1:07
   Tulos: +1086 (1108 ääntä)
   Pisteet Anulle! Tunti huijarin ajasta pelasti varmasti jonkun muun rahat. Joskus oikeat sankarit puhuvat rallienglantia.

   Lainaa

  2. Tulos: +678 (696 ääntä)
   Pari viikkoa sitten minulle soitti intialaisella aksentilla englantia puhuva mies, joka väitti olevansa Microsoftin IT-tuesta. Hän kysyi minulta: ”You have a Windows computer, right?” Moisesta julkeudesta tyrmistyneenä vastasin Hyacinth Bucket’n äänellä: ”No, I most certainly do not!” Tuli hiljaista ja sitten mies löi luurin korvaan. Kaikkea sitä!

   Lainaa

  3. Tulos: +549 (563 ääntä)
   Kummikäki: Pari viikkoa sitten minulle soitti intialaisella aksentilla englantia puhuva mies, joka väitti olevansa Microsoftin IT-tuesta. Hän kysyi minulta: ”You have a Windows computer, right?” Moisesta julkeudesta tyrmistyneenä vastasin Hyacinth Bucket’n äänellä: ”No, I most certainly do not!” Tuli hiljaista ja sitten mies löi luurin korvaan. Kaikkea sitä!
   It's Bouquet!

   Lainaa

  4. apinaattori 31.12.2020 1:31
   Tulos: -128 (186 ääntä)
   Yleensä en jaksa ajatelle näiden todenperäisyyden perään mutta juuri nyt ei uni tule ja väsyttää ja haluaisin jo nukkuilemaan niin en ole varma haluanko nyt tähänkään sitten edes uskoa. Mutta jos niin kyllähän tämä ehkä vähän oli hauska mutta enemmän oikein.

   Lainaa

  5. Pelkäämätön soturi 31.12.2020 1:33
   Tulos: +381 (395 ääntä)
   Kadehdin Anua. Sain samanlaisen soiton tässä kuukausi sitten, ja hajosin väsymystäni nauramaan "Everyone else on the internet talks about this and I never got any! Finally, a Microsoft scam call! Tell me!" ...ja löivät luurin korvaan. Olisipa pokka pitänyt. :(

   Lainaa

  6. Säädytön lehmä 31.12.2020 1:46
   Tulos: +365 (373 ääntä)
   Pari kuukautta sitten sain itsekin ”Microsoftilta” kauan odotetun puhelun ja olin suunnitellut jotain Anun kaltaista, mutta eihän se sitten ihan niin mennytkään. :D Heti puhelun alussa soittaja itsensä esittelyn jälkeen kertoi dramaattisella äänellä Windowsini olevan vakavan hyökkäyksen kohteena, jolloin petti itsellä pokka ja meni keskustelu naurun sekaiseksi soperteluksi. Tukihenkilö kauhisteli kuinka voin näin vakavalle ja kriittiselle asialle vain nauraa, vai nauranko hänelle joka vain yrittää ystävällisesti minua auttaa. Sain sanotuksi että minulla tosiaan on MacBook, jossa EI ole Windowsia. ”Ooh but we have Apple support too!” :D

   Lainaa

  7. Kalvas appelsiini 31.12.2020 2:25
   Tulos: +144 (152 ääntä)
   Joo soittivat kans kerran työpuhelimeen intialaisella aksentilla Microsoftilta. Meni pasmat sekasin heti jo siitä, kun se siellä päässä kysy, että ''How are you doing ma'am?'' Laitoin luurin kiinni välittömästi xD

   Lainaa

  8. Tulos: +355 (363 ääntä)
   Joo, minullakin oli kuulemma Microsoft Windows -kone pahan hyökkäyksen kohteena. Kerroin, ettei minulla ole Microsoft Windowsia. - Ahaa, sinulla on sitten Mac! - Ei ole. - Pakkohan sinulla on olla joko Microsoft Windows tai Mac. - No ei ole. Oletko ikinä kuullut linuxista? - Mistä? - Linux. Ubuntu. - Mitä? - Tosi hyvä asiantuntemus teillä, kiitoksia. 🤣

   Lainaa

  9. Soinniton ananas 31.12.2020 2:46
   Tulos: +174 (182 ääntä)
   Uuu! Netti ei toimi! Nettinettinetti!!

   Lainaa

  10. Tulos: +185 (211 ääntä)
   "Hirtän tämän puhelimen nyt"

   Lainaa

  11. Tulos: +110 (126 ääntä)
   Anu on erittäinkin sankari!

   Lainaa

  12. Kahju pelikaani 31.12.2020 4:16
   Tulos: +194 (198 ääntä)
   Eivät osanneet auttaa, kun kauhistelin, onko joku varastanut henkilöllisyyteni, koska en omista konetta, johon väittämänsä hyökkäys olisi tehty. Löivät vain luurin kiinni.

   Lainaa

  13. Tulos: +120 (136 ääntä)
   Propsit näille jotka jaksaa tuhlata noitten huijareitten aikaa. Itse olen jo niin kyllästynyt kaikkiin asiattomiin soittoihin ja myyjiin että jos ei kahdessa sekunnissa rupea tallentamattoman numeron soittaja vastaamaan, lyön luurin kiinni

   Lainaa

  14. Tulos: +158 (164 ääntä)
   Tuohan oli juurikin hauskaa kiusata näitä "Mircosoftin tuki -asiantuntijoita" - Teillä on nyt vakavia ongelmia Mircosoft tilinne kanssa - Minulla ei ole ole yhtään Mircosoftin tuotetta - Teillä on Windows OS tietokoneella - Käytän Linux OS - Onko teillä toista tietokonetta? - Kyllä, useampikin - Niissä siis on windows - Ei ole - Oletteko varma? - Kyllä olen - Sitten teidän alypuhelimessa ja/tai tablatissa on mircosotin tuotteia? - Ei ole, koska en ole niitä sinne asentanut. - Oletteko aivan varma, voisitteko tarkistaa? - Ei tarvitse tarkistaa - Te ette nyt ymmärrä, että teillä on jossain käytössä Microsoftin tuote missä on nyt isoja ongelmia. Voitteko kertoa missä se on. - Minä en käytä MS tuotteita Tämän jälkeen asiakastuki haistattelee ja lyö luurin korvaan

   Lainaa

  15. Tulos: +61 (69 ääntä)
   Pelkäämätön soturi: Kadehdin Anua. Sain samanlaisen soiton tässä kuukausi sitten, ja hajosin väsymystäni nauramaan "Everyone else on the internet talks about this and I never got any! Finally, a Microsoft scam call! Tell me!" ...ja löivät luurin korvaan. Olisipa pokka pitänyt. :(
   Mä oon kans aina halunnut intialaisten soittavan mulle, mutta tähän päivään mennessä en ole saanut edes niitä paljon puhuttuja huijaustekstiviestejä. Ainoat puhelinmyyjätkin ketkä soittavat, ovat jo tilaamastani puhelin-/nettipalvelusta antaakseen mulle uusia etuja vanhojen vedellessä viimeisiään.

   Lainaa

  16. Väsynyt hamsteri 31.12.2020 7:56
   Tulos: -111 (139 ääntä)
   Olipas taas keksittyä

   Lainaa

  17. Valitsematon salaatti 31.12.2020 8:34
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Jos huijareiden ajan tuhlaaminen kiinnostaa niin suosittelen seuraamaan kaveria nimeltä Kitboga.

   Lainaa

  18. Normi tuhatjalkainen 31.12.2020 8:34
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Toj Karin: Mä oon kans aina halunnut intialaisten soittavan mulle, mutta tähän päivään mennessä en ole saanut edes niitä paljon puhuttuja huijaustekstiviestejä. Ainoat puhelinmyyjätkin ketkä soittavat, ovat jo tilaamastani puhelin-/nettipalvelusta antaakseen mulle uusia etuja vanhojen vedellessä viimeisiään.
   Minä taas saan niitä liiankin kanssa. En enää vastaa tuntemattomiin numeroihin jos fonecta caller ei osaa kertoa kuka siellä soittaa. Eräänkin huijaussoittajan olisin kernaasti kuristanut, koska soitti minulle aamukahdeksalta kun olin yön päivystänyt. Kolme tuntia olin ehtinyt edellisen päivystyssoiton jälkeen nukkua.
   Ja omaa puhelinta ei olisi siis voinut laittaa kiinni tai äänettömälle, koska se oli varanumerona siltä varalta että päivystyskännykkään ei saa yhteyttä.

   Lainaa

  19. Pilkkottu herukka 31.12.2020 10:18
   Tulos: +42 (76 ääntä)
   Sukka hai: It's Bouquet!
   Viilaan pilkkua: Buckét.
   Hauskat mokat. 

   Lainaa

  20. Varissut luumu 31.12.2020 10:24
   Tulos: +80 (80 ääntä)
   Mulle tuli kans tällainen puhelu ehkä kukausi sitten. Hitsi kun olisin tajunnut jekuttaa, tyydyin vain hetken kuunneltuani sanomaan "I don't believe you, bye". Mutta oli tosi hankala puhelu, kun aksentti oli niin voimakas etten meinannut saada selvää mitä se edes kysyy multa.

   Lainaa

  21. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Anu on Suomen Jim Browning. Propsit!

   Lainaa

  22. Pakastettu preeriasusi 31.12.2020 13:13
   Tulos: +91 (91 ääntä)
   Meillä soi päiväkodin puhelin vähän väliä tämän takia, ja ei millään tahdo mennä perille, että meillä on kyllä ihan suomenkieliset helpdeskit omasta takaa, jos on ongelmia 😁😅

   Lainaa

  23. Asfaltoitu pöllö 31.12.2020 13:15
   Tulos: -121 (143 ääntä)
   Anu on katsellut Paulin pelivideoita ja miettinyt "hauskoja" vastauksia jos hänellekin joku soittaisi joskus. Ei ole soittanut, mutta pitihän tarina saada näkyviin. Vielä kun omasta aloitteestaan lähettää sen mokiin, niin suosio on taattu ja riittää jälkipolville kerrottavaa. Sori Anu, ei jatkoon. En usko sanaakaan.

   Lainaa

  24. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Mun kaverin numero pääty joskus johonkin "Microsoft Supportin" soita tähän numeroon -listalle ja niitä puheluita sateli pari viikkoa ihan urakalla. Oli onneksi silloin lomalla, joten oli kuulemma ihan hauskaa ajantappoa kertoa niille aina ettei tietokone ole ikinä ollutkaan netissä kiinni. Oikein avuliaita ohjeita tuli siitä huolimatta.

   Lainaa

  25. Korvamerkitty henkilö 31.12.2020 14:28
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Valitsematon salaatti: Jos huijareiden ajan tuhlaaminen kiinnostaa niin suosittelen seuraamaan kaveria nimeltä Kitboga.

   Tänään twitchissä klo 18 alkaen tai youtubesta kohokohdat x) 

   Lainaa

  26. Tulos: +63 (65 ääntä)
   Saakelin Verisuret. Klo 20.30 hakataan yksinäisen mummon ovea ja pyritään sisälle, vaikka toinen on yöpaidassa ja koronan pelossa välttelee ihmisiä.

   Lainaa

  27. Keskiverto peura 31.12.2020 18:07
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Ruokahaluton seppä: Pisteet Anulle! Tunti huijarin ajasta pelasti varmasti jonkun muun rahat. Joskus oikeat sankarit puhuvat rallienglantia.
   Tuli kivennäisvedet nenästä tuon viimeisen lauseen takia, kiitos vaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +20 (20 ääntä)
   Oh, now!

   Lainaa

  29. Tulos: -53 (63 ääntä)
   Ei jaksa ees edes lukea loppuun näitä muka-hauskoja. Aivan varmasti joo tapahtui, eikä puhelinta vain lyöty kiinni.

   Lainaa

  30. Vanha hamsteri 1.1.2021 17:37
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Valitsematon salaatti: Jos huijareiden ajan tuhlaaminen kiinnostaa niin suosittelen seuraamaan kaveria nimeltä Kitboga.
   Itse tykkään enemmän niistä missä ne hakkeroi niiden huijareiden koneet ja poistaa kaikki tiedostot. Siitä saa aivan käsittämätöntä mielihyvää, varsinkin jos ne päätyy anelemaan niitä tiedostoja takaisin.

   Lainaa

  31. Vaitelias koala 2.1.2021 3:19
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Pelkäämätön soturi: Kadehdin Anua. Sain samanlaisen soiton tässä kuukausi sitten, ja hajosin väsymystäni nauramaan "Everyone else on the internet talks about this and I never got any! Finally, a Microsoft scam call! Tell me!" ...ja löivät luurin korvaan. Olisipa pokka pitänyt. :(
   Minä pääsin uskottavasti Visa card by Nature -kohtaan, mutta siinä kohtaa loppui pokka kun luontovisan numeroita olisi pitänyt luetella. "No numpers, only fur on rämemajava!" Sitä ennen käytiin pitkä keskustelu siitä millä minä oikein maksan jos minulla ei ole mitään kortteja. Hämmentyneenä kerroin kaikista eri värisistä seteleistä ja monenkokoisista kolikoista. "But do you put that money somewhere, deposit in a bank to use? They give you a card and it's vital that the info if correct to save your computer." Visa by Nature otettiin vielä kiitollisena vastaan, mutta sitten pyydettiin kuvailemaan Visan ulkonäköä, jotta löydän oikeat numerot...

   Lainaa

  32. Sammaleeton sitruuna 2.1.2021 13:30
   Tulos: -30 (32 ääntä)
   Vaitelias koala: Minä pääsin uskottavasti Visa card by Nature -kohtaan, mutta siinä kohtaa loppui pokka kun luontovisan numeroita olisi pitänyt luetella. "No numpers, only fur on rämemajava!" Sitä ennen käytiin pitkä keskustelu siitä millä minä oikein maksan jos minulla ei ole mitään kortteja. Hämmentyneenä kerroin [...]
   Ihan varmasti näin tapahtui.

   Lainaa

  33. Lymfoidi käärme 2.1.2021 21:52
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Pilkkottu herukka: Viilaan pilkkua: Buckét. Hauskat mokat. 
   Viilataan vieläkin pilkkua. Sukunimi kirjoitetaan edelleen Bucket, mutta Hyacinth kivenkovaa aina väittää, että se lausutaan Bouquet.

   Lainaa

  34. Äänetön piikkisika 3.1.2021 21:43
   Tulos: +40 (46 ääntä)
   Asfaltoitu pöllö: Anu on katsellut Paulin pelivideoita ja miettinyt "hauskoja" vastauksia jos hänellekin joku soittaisi joskus. Ei ole soittanut, mutta pitihän tarina saada näkyviin. Vielä kun omasta aloitteestaan lähettää sen mokiin, niin suosio on taattu ja riittää jälkipolville kerrottavaa. Sori Anu, ei jatkoon. En usko sanaakaan.
   Sä olet varmaan hauskaa seuraa juhlissa?

   Lainaa

  35. Väkivahva piimä 3.1.2021 23:33
   Tulos: -35 (43 ääntä)
   Äänetön piikkisika: Sä olet varmaan hauskaa seuraa juhlissa?
   Ja sä olet niitä jotka juhlissa kovaan ääneen kertovat netistä luettuja urbaanilegendoja omina kokemuksinaan kun muut hymyilevät ympärilläsi vaivaantuneena koska ovat kuulleet tai lukeneet ne stoorit vuosia sitten.

   Lainaa

  36. Tyydyttävä sika 4.1.2021 2:32
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Itsekin olen saanut parikin "tekninen tuki" puhelua. Olen vaan huutanut sinne "Fuck you, you fucking scammer!" ja lyönyt luurin korvaan. Eivätpä ole ottaneet yhteyksiä pitkään aikaan. :D Ei jaksa alkaa höpötellä niille turhia.

   Lainaa

  37. Tulos: -12 (22 ääntä)
   Joo, itselle on tullut parikin tuollaista. Yleensä annan höpistä hetken ja sitten pyydän esittää yhden tarkentavan kysymyksen; "Why do you shit on the road. Why you not use toilet" (intialaista aksenttia matkien). Tällä on toistaiseksi saanut aina luurin korvaan.

   Lainaa

  38. Epämoderni herukka 4.1.2021 20:27
   Tulos: -9 (13 ääntä)
   L.: Joo, itselle on tullut parikin tuollaista. Yleensä annan höpistä hetken ja sitten pyydän esittää yhden tarkentavan kysymyksen; "Why do you shit on the road. Why you not use toilet" (intialaista aksenttia matkien). Tällä on toistaiseksi saanut aina luurin korvaan.
   Sitten aina heräät ja päästät kissan ulos.

   Lainaa

  39. Tulos: +32 (36 ääntä)
   Epämoderni herukka: Sitten aina heräät ja päästät kissan ulos.
   Ihan niinkuin yleisellä tasolla - miksi kukaan kyseenalaistaa tällaista? Ei siis päde pelkästään omaan kommenttiini yllä jota päätit ovat, vaan yleensä. Tässäkin ketjussa on paljon  kyseenalaistettu toimintaa, jota en itse pidä mitenkään poikkeuksellisena -  kun niitä soittoja tulee kerta viikkoon, ehtii miettiä etukäteen...
   Onko oma rohkeus niin heikoissa kantimissa, että koska et itse uskalla sanoa kenellekään mitään, kukaan muukaan ei uskalla? Vai onko joku muu selittävä tekijä? Yleinen arkuus vai kielitaidottomuus? Vai annoitko itse omat luottokorttitietosi ja nyt ihan pikkasen hävettää?

   Lainaa

  40. Täälläkin yritettiin 4.1.2021 23:11
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Viime viikolla tuli poikaystävälle soitto, että tietokoneessa olisi virus. Ehti muutaman sekunnin puhua, kun puhelin menikin jo kiinni. Ihan hyvä yritys muuten, mutta kun täällä oleva tietokone on mun, eli väärään numeroon meni soittoyritys 😄 omaan koneeseensa hän ei ole koskenut yli kuukauteen, sillä on armeijasta lomalle päästyään tullut tänne

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (18 ääntä)
   Sepolta tulee automaattista plussaa jokaiselle "keksitylle" tarinalle ja miinusta niille, jotka eivät usko mitään tarinoita. Köyhä elämä näillä, jotka kaikkea epäilevät. Iltalehtien "lasten suusta" se vasta onkin muualta revittyjä juttuja täynnä mutta loistavaa viihdettä siitä huolimatta. Ihan sama kuka ne on alunperin kertonut, kuullut tai keksinyt. Viihdearvo on tärkein kun sillä, onko juttu totta, ei ole lopulta hirveästi merkitystä.

   Lainaa

  42. Eliötön seppä 5.1.2021 10:50
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   seppo: Sepolta tulee automaattista plussaa jokaiselle "keksitylle" tarinalle ja miinusta niille, jotka eivät usko mitään tarinoita. Köyhä elämä näillä, jotka kaikkea epäilevät. Iltalehtien "lasten suusta" se vasta onkin muualta revittyjä juttuja täynnä mutta loistavaa viihdettä siitä huolimatta. Ihan sama [...]
   Seppo on nimimerkkinsä veroinen.

   Lainaa

  43. Rypistynyt perhonen 6.1.2021 11:00
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Ei Anun toiminta mitenkään ennen kuulumatonta ole, itseasiassa hyvinkin lisääntymään päin, Paulin pelivideot jne mm - voi siis olla, että huijaripuhelut loppuvat, koska huijaria huijataan enemmän kuin huijari yrittää huijattavaa huijata :D

   Lainaa

  44. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Toj Karin: Mä oon kans aina halunnut intialaisten soittavan mulle, mutta tähän päivään mennessä en ole saanut edes niitä paljon puhuttuja huijaustekstiviestejä. Ainoat puhelinmyyjätkin ketkä soittavat, ovat jo tilaamastani puhelin-/nettipalvelusta antaakseen mulle uusia etuja vanhojen vedellessä viimeisiään.
   Mulle taas Briteissä asuvana soittelee usein intialaisia asiakaspalvelijoita. Ihan legitiimejä suurin osa mutta joka kerta tulee rasistinen olo kun ei millään haluaisi antaa mitään tietoja itsestään siltä varalta että onkin huijari... viimeisimpänä työkkärin tyyppi jota en meinannut ymmärtää ollenkaan ja kyseli login tietojani ja teeskentelin etten muista niitä ettei tarvinnut antaa:( Ja internet-tuelle oli pakko sanoa että anteeksi nyt en ymmärrä sun aksenttia voitaisko hoitaa sähköpostitse asia. Ärsyttää kun palkataan ihmisiä hommiin joita ei vaan ymmärrä, puhelimessa muutenkin vaikea kun ei voi ees päätellä sanattomasta viestinnästä mitään...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hoito, huijari, huijaus, jalka, käsi, microsoft, puhelu, talo, yksinäinen