Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huoltoasema avaruuteen

Kuinka paljon polttoainetta palaa 600 miljoonan kilometrin matkalla?
Suurenna näkymä
Huoltoasema avaruuteen

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +749 (771 ääntä)
   Ja lopussa Matti keräsi koko potin.

   Lainaa

  2. Nyhtyri kameli 31.12.2020 0:47
   Tulos: +679 (697 ääntä)
   Jani on sarjassamme perus juntti,"en ymmärrä joten ei ole mahdollista."

   Lainaa

  3. Epäpuhdas papaija 31.12.2020 0:53
   Tulos: +616 (618 ääntä)
   Tyypillinen nykyajan nettikeskustelu. Kovaäänisin ei tiedä tai ymmärrä asiasta mitään ja vain kimpaantuu muiden yrittäessä korjata asiavirheitä. Sitten joku tulee huutamaan politiikasta, vaikka keskustelun aihe ei edes sivua politiikkaa millään lailla. Näiden tyyppiesimerkkien takia on vaikea löytää hyviä keskusteluja tai keskustelualustoja yhtään mistään.

   Lainaa

  4. Yliampuva herukka 31.12.2020 0:56
   Tulos: +59 (93 ääntä)
   Kiitos Matti! Riita poikki ja voita väliin. Tosin mahtoikohan Matti kommentoida uutista, eikä riitaa. No silti :)

   Lainaa

  5. Ruokahaluton seppä 31.12.2020 1:02
   Tulos: +65 (73 ääntä)
   Piti ihan palata ylös kattomaan, että minkä lehden kommenttiosiot kannattaa kiertää kaukaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +171 (205 ääntä)
   Matti varmaan pelkää että avaruudesta tulee uusia Maahanmuuttajia, kun noin nationalistiseksi yltyi.

   Lainaa

  7. Puolikiero_savolainen 31.12.2020 1:22
   Tulos: +143 (167 ääntä)
   Jos joku miettii mitä on öyhötys, niin Matti näytti oikein malliesimerkin. Kiertääköhän hän livenä myös kaupungilla liikkeiden ovelta toiselle karjumassa samaa ilosanomaa ihmisille?

   Lainaa

  8. apinaattori 31.12.2020 1:26
   Tulos: +20 (42 ääntä)
   MITÄmitämitämitäMitäMitäMItä Ihmettä ja kummaa!?!?!?!?!?!

   Lainaa

  9. Tulos: +197 (199 ääntä)
   Ruokahaluton seppä: Piti ihan palata ylös kattomaan, että minkä lehden kommenttiosiot kannattaa kiertää kaukaa.
   Eiköhän aika hyvä nyrkkisääntö ole "kaikkien".

   Lainaa

  10. Tulos: +269 (271 ääntä)
   On muuten täysin totta, että tiedeuutisten kommenteissa loistavat yleensä ne, jolla ei sitä kaikista vankinta yleissivistystä ole. En oikein osaa sanoa miksi ihmisen pitää mennä sönköttämään asiasta, josta ei oikeasti tiedä yhtään mitään. Esimerkiksi itse en juurikaan tiedä autoista ja niihin liittyvistä jutuista, joten ei kyllä tulisi mieleenkään mennä huutelemaan johonkin autouutiseen, että ”se on kuulkaa sillä lailla, ettei tuo kottero kulje edes 120 km/h alamäessä ja se on hallituksen vika ja muutenkin ihmisen parempi pysytellä kotona vaan, kyllä näin on”.

   Lainaa

  11. Tulos: +95 (101 ääntä)
   Lopuksi kirsikkana kakun päälle aasinsilta politiikkaan.

   Lainaa

  12. Tulos: +204 (206 ääntä)
   Janin edustama ihmistyyppi on niin raskas että päähän sattuu. Ei ymmärrä asiasta mitään, mutta silti väittää vastaan koska hänen mielestä asia nyt vaan on niin.

   Lainaa

  13. Soinniton ananas 31.12.2020 2:41
   Tulos: +65 (75 ääntä)
   Mattia ei kiinnosta avaruustieteiden edistys, koska hallitus on saatava pihalle. No, eipä se taida hääppöinen rakettitieteilijä ollakaan. Janilla on hyvää yritystä väittää, mutta peruskoulun oppimäärä taitaa olla huonolla kertauksella (jos sitä löytyvi ensinkään).

   Lainaa

  14. Tulos: +85 (85 ääntä)
   Miika on kiltti selittäjä, Jani on oppimaton moukka, mutta Matti on humoristi!

   Lainaa

  15. Tulos: +124 (124 ääntä)
   Matti pääsi kyllä kieltämättä yllättämään.

   Lainaa

  16. Tulos: +33 (55 ääntä)
   Janin on pakko olla vain trolli, jolle on huikka jäännyt päälle. Nuo asiat, mistä Jani vänkäää vastaan, opi kuitenkin jo ala-asteella. Matti on jo menetetty tapaus.

   Lainaa

  17. Tulos: +80 (96 ääntä)
   Ruokahaluton seppä: Piti ihan palata ylös kattomaan, että minkä lehden kommenttiosiot kannattaa kiertää kaukaa.
   Kannattaa. Tuon sivun kommenttiosiot ovat täynnä samanlaista ja pahempaa pösilöä. Jos juttu kertoo mitään aseisiin tai metsästykseen liittyvää, Miehet isolla ämmällä täyttää kommenttiosion omilla armeijatarinoillaan maustaen sitä nykyäjän pullamössösukupolvia haukkuen ja toisia Miehiä selkään taputtaen. Suurin osa tarinoista on vahvasti väritettyjä ja ns. asiantuntijatieto aseista on yleensä päin helvettiä, kun se perustuu vain alokasaikojen kokemuksiin oikean tietämyksen sijaan. Jos jutut liittyvät avaruuteen, foliohatut kokoontuvat kertomaan miten tiede on valheellista agendaa ymmärtämättä edes mitä termi agenda tarkoittaa. Toinen ryhmä on sitten mokan Janin kaltaiset juntit. Edelliset ryhmät ovat hyvin vahvasti mukana myös jos artikkeli kertoo biologiaan liittyvistä aiheista kuten viruksista. Tiedon puute ja tyhmät kommentit ovat vain yleensä lähempänä politiikkaa Kiinalaisten salaliitoihin ja NWO:hon liittyen. Ja lähes poikkeuksetta joka palstalta löytyy yksi tai kaksi mölyapinaa joiden mielestä vihervassarit ovat syypäitä kaikkeen ja pitäisi viedä saunan taakse. Syypäitä siihenkin kun edellinen oikeistohallitus teki ruokajonoista pitempiä.

   Lainaa

  18. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Napael: Matti varmaan pelkää että avaruudesta tulee uusia Maahanmuuttajia, kun noin nationalistiseksi yltyi.
   Illegal aliens. Nehän ovat jo täällä, se on todistettu Men in black -elokuvissa.

   Lainaa

  19. Tulos: +62 (62 ääntä)
   Dunning-Kruger vaikutus on vahvana tässä yksilössä.

   Lainaa

  20. Tulos: +74 (74 ääntä)
   Näitä ihmisiä on harmittavan paljon. Eivät ikinä voi oppia, kun eivät suostu uskomaan, jos jotain asiaa selvitetään tieteellisesti vaan tietävät mielestään paremmin vaikkeivat koskaan ole edes asiaan tutustuneet. Vähintäänkin turhauttavaa yrittää keskustella tämmöisien henkilöiden kanssa.

   Lainaa

  21. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Kun Rosetta-luotain saapui pyrstötähti 67P/Tšurjumov–Gerasimenkon luokse kuljettuaan vuosikausia avaruudessa, isävainaa ihmetteli, miten se on edes mahdollista. Miten vuosikausia etukäteen pystytään tietämään missä jokin taivaankappale on ja miten sinne pystytään osumaan luotaimella? Sanoin jotain fysiikasta ja matematiikasta, mutta pääasiassa painotin sitä, että ihmiset pystyvät yhdessä tekemään asioita, jotka voivat kuulostaa mahdottomilta. Tässä on sama asia: ihmiset ovat yhdessä tehneet asioita, jotka ainakin joidenkin mielestä kuulostavat mahdottomilta. Eikä luonto (sisältäen maailmankaikkeuden) toimi välttämättä samoin kuin arkikokemuksen mukaisesti.

   Lainaa

  22. Teräksetön metso 31.12.2020 9:48
   Tulos: +66 (68 ääntä)
   En ymmärrä, siispä asia ei ole totta. Case closed.

   Lainaa

  23. Palava biisoni 31.12.2020 10:17
   Tulos: +27 (41 ääntä)
   Vaape: Miika on kiltti selittäjä, Jani on oppimaton moukka, mutta Matti on humoristi!
   Mielessä vilahtaa jopa vaihtoehto, että kyseessä olisi MTJ, Maailman tyhmin Jani, erään oppositiopuolueen somesuosikki. Matti saattaa olla saman puolueen kannattaja, joka tuli komppaamaan.

   Lainaa

  24. Paranormaali nektariini 31.12.2020 10:44
   Tulos: +30 (64 ääntä)
   Oonko oikeesti ainoa, joka tulkitsi Matin kommentin ihan ilmiselväksi sarkasmiksi?

   Lainaa

  25. Harjaamaton harakka 31.12.2020 11:02
   Tulos: +20 (34 ääntä)
   Paranormaali nektariini: Oonko oikeesti ainoa, joka tulkitsi Matin kommentin ihan ilmiselväksi sarkasmiksi?
   Et ole

   Lainaa

  26. Ventovieras seuraeläin 31.12.2020 11:48
   Tulos: +134 (136 ääntä)
   Rakettibensaa kuluu vain kuuhun mennessä, kun on ylämäki. Alas sieltä voi lasketella vapaalla. Kannattaa myös mennä täysikuuhun, on väljempää laskeutua kun ei tartte sirppiin tähdätä.

   Lainaa

  27. The Dunning Kruger Effect 31.12.2020 12:05
   Tulos: -15 (19 ääntä)
   Jokkeri: Dunning-Kruger vaikutus on vahvana tässä yksilössä.
   Ensimmäinen kerta kun itse kommentoin ja laitoin videolinkin. Myös ensimmäinen kerta kun olen nähnyt kenenkään kommentoivan kyseisestä vaikutuksesta minnekään. En tosin ole jokaista kommenttia jokaiselta keskustelupalstalta ehtinyt vielä lukemaan. Ehkä mä vielä ehdin..

   Lainaa

  28. Tulos: -36 (52 ääntä)
   Paranormaali nektariini: Oonko oikeesti ainoa, joka tulkitsi Matin kommentin ihan ilmiselväksi sarkasmiksi?
   Et. Osallistun keskusteluun usein samantyyppisillä kannanotoilla, yli puoluerajojen. Paras onnistumisen tunne tulee jos samalla kommentilla saa syntymään aineenvaihduntamyrskyn sekä ääriänkyrän että ääriselkärangattoman kansanosan keskuudessa.

   Lainaa

  29. penisrengas 31.12.2020 12:36
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Tää postaus tiivistää koko Facebookin.

   Lainaa

  30. Ihailtava koala 31.12.2020 13:08
   Tulos: -14 (62 ääntä)
   Paranormaali nektariini: Oonko oikeesti ainoa, joka tulkitsi Matin kommentin ihan ilmiselväksi sarkasmiksi?
   Todennäköisesti olet. Tuo ei ole sarkasmia nähnytkään. Googleta jos et tiedä mitä on sarkasmi. Sitä paitsi näitä matteja on eräs nimeltä mainitsematon, ilmeisesti sinunkin suosima persupuolue täynnä, joten kyseessä ei ole edes huumorin yritys vaan ihan normaali käytös niissä piireissä.

   Lainaa

  31. Älytön noita 31.12.2020 13:09
   Tulos: +66 (68 ääntä)
   tonique: Kun Rosetta-luotain saapui pyrstötähti 67P/Tšurjumov–Gerasimenkon luokse kuljettuaan vuosikausia avaruudessa, isävainaa ihmetteli, miten se on edes mahdollista. Miten vuosikausia etukäteen pystytään tietämään missä jokin taivaankappale on ja miten sinne pystytään osumaan luotaimella? Sanoin jotain [...]
   Muistan lapsena auton takapenkillä ihmetelleeni kovasti, miten isä ja äiti voivat tietää, mihin sitä tietä pitkin ajamalla päätyy. Se oli kuin jotain taikuutta. Onneksi olen sittemmin ymmärtänyt maantieteen ja kartat. Ja osaan jo itsekin ajaa, minne haluan. Useimmiten.
   Avaruuden asioita en osaa laskea, mutta en sitä taikuutena pidä. Hienona taitona ja mielenkiintoisena asiana kylläkin.

   Lainaa

  32. Tulos: -12 (30 ääntä)
   Tylsimys: Et. Osallistun keskusteluun usein samantyyppisillä kannanotoilla, yli puoluerajojen. Paras onnistumisen tunne tulee jos samalla kommentilla saa syntymään aineenvaihduntamyrskyn sekä ääriänkyrän että ääriselkärangattoman kansanosan keskuudessa.
   On aivan oma taiteenlajinsa aloittaa riita jäämättä osapuoleksi tai ristituleen

   Lainaa

  33. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Elmäm kolu on nyt kyllä erittäin vahva tässä.

   Lainaa

  34. Askarruttava ankerias 31.12.2020 17:40
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Janin ei tarvitse käydä kouluja, Janilla on maalaisjärkeä! Elämäm koulussa oppii yhtä jos toista maailmasta. Jania eivät kaiken maailman höpöhöpötiedemiehet noin vain höynäytä!

   Lainaa

  35. Lentävä lapamato 31.12.2020 19:04
   Tulos: -16 (30 ääntä)
   Älytön noita: Muistan lapsena auton takapenkillä ihmetelleeni kovasti, miten isä ja äiti voivat tietää, mihin sitä tietä pitkin ajamalla päätyy. Se oli kuin jotain taikuutta. Onneksi olen sittemmin ymmärtänyt maantieteen ja kartat. Ja osaan jo itsekin ajaa, minne haluan. Useimmiten.Avaruuden asioita en osaa [...]
   Ehkä kyse ei ollut näin yksinkertaisesta asiasta. Kappaleiden matkahan helposti laskettavissa, kun tiedetään tietyt perusasiat, kuten vauhti ja vauhtia muuttavat tekijät. En minä noista juurikaan tiedä, kun en niitä edes harratuksekseni laske kovin usein. Mutta mistäs ne avaruututkijatyypit nämä perusasiat ovat saaneet selville yms. Ei ne ratojen laskelmat kuitenkaan tule ihan samalla tavalla sormia napsauttamalla kuin syöttämällä navigaattoriin pisteen a ja b. 
   Tähän voisi verrata itse monesti pohtimaani asiaa. Eli on selvää, että kasvien juuret hakeutuvat ravinteiden ääreen maassa. Mutta mistä ne sen tietävät missä niitä ravinteita on, etteivät nyt ihan väärään suuntaan puske. 
   Eli tässä kohtaa ymmärrän asiasta jotain, ja se perusjuttu on ihan selvä, mutta miten epäselvää kuitenkin on, miten kaikki oikeasti tapahtuu. 
   Tai kun puhutaan evoluutioteoriasta, niin järkeenkäypähän se on, kun se on meille opetettu, mutta miten se on luotu, ei se ole ihan yksinkertaista kuitenkaan. 

   Lainaa

  36. Koskeva lehmä 31.12.2020 19:05
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Napael: Matti varmaan pelkää että avaruudesta tulee uusia Maahanmuuttajia, kun noin nationalistiseksi yltyi.
   Mistäpä muualta ne Maahan muuttaisivat? Matti on jo vuosikausia ihmetellyt muiden viileäpäisyyttä avaruuden muukalaisten saapumisen edessä.

   Lainaa

  37. Pelkäämätön soturi 31.12.2020 22:13
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   tonique: Kun Rosetta-luotain saapui pyrstötähti 67P/Tšurjumov–Gerasimenkon luokse kuljettuaan vuosikausia avaruudessa, isävainaa ihmetteli, miten se on edes mahdollista. Miten vuosikausia etukäteen pystytään tietämään missä jokin taivaankappale on ja miten sinne pystytään osumaan luotaimella? Sanoin jotain [...]
     Luonto toimii tässä asiassa tasan samoin kuin arkikokemuksen mukaisesti. Jos osaa heittää pallon niin, että se menee suunnilleen sinne minne pitäisi, niin on jo ihan hyvä käsitys asiasta. Ei palloakaan tarvitse heittää joka senttiä varten uudestaan, kunhan se on kerran tuupattu radalleen niin se menee kohteeseensa. Pikkulapsikin osaa. Todella monimutkaiselle radalle, johon muutkin radat vaikuttavat, tuuppaaminen on toki taiteenlaji, kuten jonkinlaisen painotetuilla palloilla pelattavan miljoonapalloisen ultrabiljardin. Mutta ballistiikan periaatteissa ei ole mitään mitä ei voisi arkijärjellä ymmärtää, vaikka ei sitten voisikaan omalla arkilaskentakyvyllä toteuttaa.

   Lainaa

  38. Siistimätön käärme 31.12.2020 23:15
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Hayabusa2 luotaimessa on vain 66 kg "polttoainetankki" xenonia ionimoottorille, josta jäi käyttämättä 30kg, sen avulla on tarkoitus käydä katselemassa vielä paria muutakin asteroidia, vaikkei niistä enää maahan näytteitä tuokaan. Ionimoottori tuottaa työntövoimaa vaivaiset 28mN. Energia Xenonin kiihdyttämiseen saadaan aurinkopaneeleista, joten luotain "tankkaa" koko matka-ajan. Moottoria käytetään matkan aikana kuukausia, ei riitä nopea kiihdytys lähdössä ja sitten pikainen jarrutus perillä, kuten perinteisillä rakettimoottoreilla. Alunperin luotaimen saaminen avaruuteen kantoraketilla olikin sitten polttoaineen käytön suhteen jotain muuta.

   Lainaa

  39. Suora preeriasusi 1.1.2021 1:13
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Ihailtava koala: Todennäköisesti olet. Tuo ei ole sarkasmia nähnytkään. Googleta jos et tiedä mitä on sarkasmi. Sitä paitsi näitä matteja on eräs nimeltä mainitsematon, ilmeisesti sinunkin suosima persupuolue täynnä, joten kyseessä ei ole edes huumorin yritys vaan ihan normaali käytös niissä piireissä.
   Lueskelen usein viihdykkeekseni/ärsytyksekseni iltapäivälehtien kommenttipalstoja, ja olen samaa mieltä kanssasi. Ei ole mitään uutista mihin Matti tai Rauno ei tulisi huutelemaan vanhoja hittejä vihervassareista ja maahanmuutosta, tai nyt uutena singlejulkaisuna koronahuijauksesta.
   Ainoa käyttämäni sosiaalinen media on LinkedIn, ja nyt sinnekin on alkanut ilmaantua samaa törkyä, joka vie uskoni ihmiskuntaan.

   Lainaa

  40. Pelkäämätön soturi 1.1.2021 2:59
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Tylsimys: Et. Osallistun keskusteluun usein samantyyppisillä kannanotoilla, yli puoluerajojen. Paras onnistumisen tunne tulee jos samalla kommentilla saa syntymään aineenvaihduntamyrskyn sekä ääriänkyrän että ääriselkärangattoman kansanosan keskuudessa.
     Siinä ei varsinaisesti ole mitään ylpeilemistä, että on trolli.

   Lainaa

  41. Käyttämätön karhu 1.1.2021 8:44
   Tulos: +6 (16 ääntä)
   Ja tämä jengi saa äänestää.. ei jumalauta.

   Lainaa

  42. Tulos: -7 (21 ääntä)
   Ihailtava koala: Todennäköisesti olet. Tuo ei ole sarkasmia nähnytkään. Googleta jos et tiedä mitä on sarkasmi. Sitä paitsi näitä matteja on eräs nimeltä mainitsematon, ilmeisesti sinunkin suosima persupuolue täynnä, joten kyseessä ei ole edes huumorin yritys vaan ihan normaali käytös niissä piireissä.
   Hienosti päätelty ihmisen puoluekanta parista lauseesta... (Ja ei, en kannata Persuja. Itseasiasiassa en kannata mitään tiettyä puoluetta)

   Lainaa

  43. Kärkäs preeriasusi 1.1.2021 13:24
   Tulos: +8 (20 ääntä)
   Niko: en kannata Persuja. Itseasiasiassa en kannata mitään tiettyä puoluetta
   Miksi kerroit tämän?

   Lainaa

  44. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Kärkäs preeriasusi: Miksi kerroit tämän?
   Koska joku olisi varmasti kuvitellut minun kannattavan Persuja, koska puolustin muka Persujen kannattajaa.

   Lainaa

  45. Höpsö pöllö 1.1.2021 14:19
   Tulos: +9 (25 ääntä)
   Niko: Koska joku olisi varmasti kuvitellut minun kannattavan Persuja, koska puolustin muka Persujen kannattajaa.
   Kuvittelitko siis jonkun kuvittelevan jotain koska kuvittelit jonkun kuvittelevan sinun puolustavan jotain jonka kuvittelit olevan Persujen kannattaja? Aika vahvalla pohjalla sinun kuvittelusi.

   Lainaa

  46. Kiinnostumaton maksamato 1.1.2021 15:20
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Ville: Ja lopussa Matti keräsi koko potin.
   Matti heitti sarkasmilla ideologiaa, joka liittyy saumattomasti ja poikkeuksetta kaikkien maan jankutus-Janien älyttömään ajatustapaan.
   Koulut käymättä, fysiikan lait ja Suomen laki tuntemattomia, mutta Jani se vain tietää.

   Lainaa

  47. Kiinnostumaton maksamato 1.1.2021 15:21
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Käyttämätön karhu: Ja tämä jengi saa äänestää.. ei jumalauta.
   Ei se varmaa ole. Jani voi olla alle 18

   Lainaa

  48. Epäaito jänis 1.1.2021 17:42
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Kiinnostumaton maksamato: Ei se varmaa ole. Jani voi olla alle 18
   Sepäs se, mutta kun Matti todennäköisesti EI ole. Huomaa "käsialasta."

   Lainaa

  49. Raajaton hanhi 1.1.2021 17:56
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Ei mitään asiaa mutta paljon sanottavaa.

   Lainaa

  50. Sulaton ampiainen 2.1.2021 1:11
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Ville: Ja lopussa Matti keräsi koko potin.
   Ei edes kerennyt vaan alkoi öyhöttää asiaankuulumattomia juttuja.

   Lainaa

  51. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Höpsö pöllö: Kuvittelitko siis jonkun kuvittelevan jotain koska kuvittelit jonkun kuvittelevan sinun puolustavan jotain jonka kuvittelit olevan Persujen kannattaja? Aika vahvalla pohjalla sinun kuvittelusi.
   En minä kuvitellut hänen olevan Persujen kannattaja, vaan Ihailtava koala väitti Paranormaalin nektariinin olevan Persujen kannattaja. Itsehän en osaa päätellä puoluekantaa muutamasta lauseesta.

   Lainaa

  52. Itseasiassa 2.1.2021 8:58
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Palava biisoni: Mielessä vilahtaa jopa vaihtoehto, että kyseessä olisi MTJ, Maailman tyhmin Jani, erään oppositiopuolueen somesuosikki. Matti saattaa olla saman puolueen kannattaja, joka tuli komppaamaan.
   Mulle tuli myös mieleen MTJ, mutta tämä oli kyllä liian hyvin käyttäytyvä siihen verrattuna.

   Lainaa

  53. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Toj Karin: Kannattaa. Tuon sivun kommenttiosiot ovat täynnä samanlaista ja pahempaa pösilöä. Jos juttu kertoo mitään aseisiin tai metsästykseen liittyvää, Miehet isolla ämmällä täyttää kommenttiosion omilla armeijatarinoillaan maustaen sitä nykyäjän pullamössösukupolvia haukkuen ja toisia Miehiä selkään [...]
   Eli siis täyttä timanttia! Tollasia keskustelujahan on ihan mahottoman herkullista lukea, siksihän näitä feissatimokiakin luen.

   Lainaa

  54. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Lentävä lapamato: Ehkä kyse ei ollut näin yksinkertaisesta asiasta. Kappaleiden matkahan helposti laskettavissa, kun tiedetään tietyt perusasiat, kuten vauhti ja vauhtia muuttavat tekijät. En minä noista juurikaan tiedä, kun en niitä edes harratuksekseni laske kovin usein. Mutta mistäs ne avaruututkijatyypit nämä [...]
   Wau. Matin kommentti oli kevyesti päräyttävin asia, kunnes luin kommentit tähän asti, ja nyt en voi lakata hämmästelemästä, miksi kommenttisi on kerännyt roppakaupalla miinuksia.
   Kuten kaipaamasi syvällinen ymmärrys esimerkiksi evoluutioteorian synnystä, olen täysin hämmästynyt siitä, että ko. tieteellinen ja/tai filosofinen uteliaisuus asioita kohtaan ei useimpien mielestä ole positiivista. Ovatko mainitsemasi geofysiikan ja kasvibiologian ym. asiat valtaosalle niin itsestäänselviä (lol), vai eikö useimpien mielestä, tänä informaatio- ja viihdeähkyn aikana, ole hyödyllistä ymmärtää teoriaa käytäntöjen takana? Uskomatonta. Miinuksien lisäksi toivon kovasti kirjallisia kannanottoja.

   Lainaa

  55. King Arthur 3.1.2021 8:45
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Kaaleppi: Wau. Matin kommentti oli kevyesti päräyttävin asia, kunnes luin kommentit tähän asti, ja nyt en voi lakata hämmästelemästä, miksi kommenttisi on kerännyt roppakaupalla miinuksia. Kuten kaipaamasi syvällinen ymmärrys esimerkiksi evoluutioteorian synnystä, olen täysin hämmästynyt siitä, että ko. [...]
   Olin tulossa sanomaan jotain samankaltaista!

   Lainaa

  56. Televisioitu salaatti 3.1.2021 13:37
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Harmi kun nykyään ei tiedä mikä netissä on totta. Mm. Iltalehtien kommemttiosioissa myös valtava määrä trolleja jotka tahallaan huutelevat vastapuolen nimellä.

   Lainaa

  57. Liiska seuraeläin 3.1.2021 13:41
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ihailtava koala: Todennäköisesti olet. Tuo ei ole sarkasmia nähnytkään. Googleta jos et tiedä mitä on sarkasmi. Sitä paitsi näitä matteja on eräs nimeltä mainitsematon, ilmeisesti sinunkin suosima persupuolue täynnä, joten kyseessä ei ole edes huumorin yritys vaan ihan normaali käytös niissä piireissä.
   Itseasiasaa pahimmat öyhöttäjät eivät kannata edes Persuja. Koska pitävät näitä vain kokoomuksen ja "kommunistejen" salajuonena ja "Aidot suomalaiset" löytyy eräästä pikkupuolueesta, joka joutaisi kieltää.

   Lainaa

  58. Kähärä henkilö 3.1.2021 18:08
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ventovieras seuraeläin: Rakettibensaa kuluu vain kuuhun mennessä, kun on ylämäki. Alas sieltä voi lasketella vapaalla. Kannattaa myös mennä täysikuuhun, on väljempää laskeutua kun ei tartte sirppiin tähdätä.
   Väärin. Johan se jo nimikin kertoo, että kuu on täysi.

   Lainaa

  59. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Janin ajatukssen kulku on kuin nyky hallituksen

   Lainaa

  60. Kimakka herkkuruoka 4.1.2021 12:52
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Tanita: Janin ajatukssen kulku on kuin nyky hallituksen
   Ja sinun ulosantisi on tyypillistä elämäm kovaa kolua.

   Lainaa

  61. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Puolikiero_savolainen: Jos joku miettii mitä on öyhötys, niin Matti näytti oikein malliesimerkin. Kiertääköhän hän livenä myös kaupungilla liikkeiden ovelta toiselle karjumassa samaa ilosanomaa ihmisille?
   Sarkasmi on taitolaji, joka vaatii älykkyyttä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asteroidi, avaruus, kuva, polttoaine, signaali, tekniikan maailma, tiede, video