Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 134

Tein itse ja säästin. #vaimomatskuu
Suurenna näkymä
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 134

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 48 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Perusteeton lihapulla 1.12.2020 0:15
   Tulos: -370 (438 ääntä)
   Jenni on hermafrodiitti jos itse yksinään lapsensa tehnyt.

   Lainaa

  2. Tulos: +438 (480 ääntä)
   Tarusta tuli mieleen tyyppi, joka aikanaan monikemikaaliyliherkkyysdokkarissa (kiitos suomen kieli) selitti saavansa kamalan kohtauksen jos kävelee kadulla pyöräliikkeen ohi. Pyörien kumisten renkaiden haju ja kemikaalit kuulemma tunkeutuvat lasin läpi ja hänen hengityksensä ahtautuu. Sama mimmi oli kuitenkin vaalentanut tukkansa vetyperoksidilla, käytti ripsiväriä ja tatuointejakin löytyi. Mutta kun ne kamalat tuoksut ja polkupyörien renkaat tekevät hänestä työkyvyttömän.

   Lainaa

  3. Istun vessassa 1.12.2020 0:53
   Tulos: -162 (240 ääntä)
   Jos #vaimomatskuu on naisen alunperin kirjoittama, niin thams ap, mutta jos on jonkun äijän skriivailema sepustus, niin myötähäpeä. Sini servas nätisti Tarun😊

   Lainaa

  4. Syötävä kesyhanhi 1.12.2020 1:07
   Tulos: +208 (218 ääntä)
   Lantsi: Tarusta tuli mieleen tyyppi, joka aikanaan monikemikaaliyliherkkyysdokkarissa (kiitos suomen kieli) selitti saavansa kamalan kohtauksen jos kävelee kadulla pyöräliikkeen ohi. Pyörien kumisten renkaiden haju ja kemikaalit kuulemma tunkeutuvat lasin läpi ja hänen hengityksensä ahtautuu. Sama mimmi oli [...]
   Samaa settiä näitten "sähköyliherkkien" kanssa jotka kuitenkin ihan mielellään hengaavat muuntajan vieressä päivittämässä feissaria.

   Lainaa

  5. Pohjaanpalanut papaija 1.12.2020 1:11
   Tulos: +480 (518 ääntä)
   "hei kuulkaas nyt pikkuset tyttöset" yrjöttää alotuksena, oli se kenen kirjottama tahansa.

   Lainaa

  6. Normi joutsen 1.12.2020 1:40
   Tulos: +143 (155 ääntä)
   Perusteeton lihapulla: Jenni on hermafrodiitti jos itse yksinään lapsensa tehnyt.
   Ei siellä sanottukaan että saa olla itsetehty mutta VAIN jos on tehnyt yksinään.

   Lainaa

  7. Ruokoton luumu 1.12.2020 2:04
   Tulos: +393 (401 ääntä)
   Shamboo

   Lainaa

  8. Soinniton ananas 1.12.2020 2:13
   Tulos: +163 (185 ääntä)
   Luulin hetken, että Anna oli piikittänyt Sensitive puhdistusaineesta ja ihmetteli, miksi turpoaa. Jestas sentään, onneksi siitä ei ollutkaan kyse.

   Lainaa

  9. Tulos: +276 (296 ääntä)
   Istun vessassa: Jos #vaimomatskuu on naisen alunperin kirjoittama, niin thams ap, mutta jos on jonkun äijän skriivailema sepustus, niin myötähäpeä. Sini servas nätisti Tarun😊
   Miten kirjoittajan sukupuoli muuttaa sanomaa? Ihan höpöä höttöä oli kenen kirjoittama hyvänsä

   Lainaa

  10. Tulos: +201 (211 ääntä)
   Pohjaanpalanut papaija: "hei kuulkaas nyt pikkuset tyttöset" yrjöttää alotuksena, oli se kenen kirjottama tahansa.
   Hän puhuu kylläkin työttösistä. Työttömät tyttöset?

   Lainaa

  11. Pöpipää lepakko 1.12.2020 6:24
   Tulos: +102 (130 ääntä)
   Istun vessassa: Jos #vaimomatskuu on naisen alunperin kirjoittama, niin thams ap, mutta jos on jonkun äijän skriivailema sepustus, niin myötähäpeä. Sini servas nätisti Tarun😊
   Mitä toi on suomeksi?

   Lainaa

  12. Pöpipää lepakko 1.12.2020 6:25
   Tulos: -95 (133 ääntä)
   Pohjaanpalanut papaija: "hei kuulkaas nyt pikkuset tyttöset" yrjöttää alotuksena, oli se kenen kirjottama tahansa.
   Sulla on ehkä vatsaflunssa.

   Lainaa

  13. Ventovieras piikkisika 1.12.2020 6:43
   Tulos: +157 (173 ääntä)
   Pohjaanpalanut papaija: "hei kuulkaas nyt pikkuset tyttöset" yrjöttää alotuksena, oli se kenen kirjottama tahansa.
   En menisi ihan noin rajua linjanvetoa tekemään. Voisi toimia vaikka juuri kolmosvauvat saaneen äidin tervehdyksenä jälkikasvulleen?

   Lainaa

  14. Koito pähkinä 1.12.2020 6:45
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Riitta

   Lainaa

  15. Ponneton siili 1.12.2020 7:11
   Tulos: +73 (149 ääntä)
   Perusteeton lihapulla: Jenni on hermafrodiitti jos itse yksinään lapsensa tehnyt.
   Siittiönluovutusta ei voi lapsenteoksi sanoa. Kyllä ne lapset nainen ruumiissaan valmistaa, öyhöpoju.

   Lainaa

  16. Täpötäysi kobra 1.12.2020 7:19
   Tulos: +204 (242 ääntä)
   Ketä muka naurattaa edes sovinistivitsit. Miten joku nainen voi edes sellasta shittiä jakaa.

   Lainaa

  17. Nocebo-efekti 1.12.2020 9:31
   Tulos: +81 (103 ääntä)
   Lantsi: Tarusta tuli mieleen tyyppi, joka aikanaan monikemikaaliyliherkkyysdokkarissa (kiitos suomen kieli) selitti saavansa kamalan kohtauksen jos kävelee kadulla pyöräliikkeen ohi. Pyörien kumisten renkaiden haju ja kemikaalit kuulemma tunkeutuvat lasin läpi ja hänen hengityksensä ahtautuu. Sama mimmi oli [...]
   Samat tyypit on yleensä niitä sähköallergisia, infraäänistä häiriintyviä ja 5G-verkkoista koronan saavia henkilöitä. Eli omille mielenterveysongelmilleen etsitään syitä muualta (eli mielenterveysongelmia ei tiedosteta).

   Lainaa

  18. Mauton orava 1.12.2020 9:32
   Tulos: +70 (78 ääntä)
   Ruokoton luumu: Shamboo
   "Shämbuu"

   Lainaa

  19. Tulos: -27 (65 ääntä)
   Nocebo-efekti: Samat tyypit on yleensä niitä sähköallergisia, infraäänistä häiriintyviä ja 5G-verkkoista koronan saavia henkilöitä. Eli omille mielenterveysongelmilleen etsitään syitä muualta (eli mielenterveysongelmia ei tiedosteta).
   Salaliittoteorioihin uskominen ei ole mielenterveysonglema, ellei itse valittua tyhmyyttä sellaiseksi laske.

   Lainaa

  20. Tulos: +108 (114 ääntä)
   Istun vessassa: Jos #vaimomatskuu on naisen alunperin kirjoittama, niin thams ap, mutta jos on jonkun äijän skriivailema sepustus, niin myötähäpeä. Sini servas nätisti Tarun😊
   Mä oon käsittäny ton aina naisen kirjoittamaksi ja kirjoittajan olevan joku truu biaatch ja ylpeä siitä. Joten ku tää tuli uudestaan jossain ryhmässä vastaan ja muut puhu kirjoittajasta miehenä, tajusin uudistaa ajattelutapaani. Ja siis, myötähäpeää tuo aiheuttaa, oli kumman sukupuolen tuotos tahansa.

   Lainaa

  21. Haudanvakava ananas 1.12.2020 10:51
   Tulos: +107 (109 ääntä)
   Ai kamala, haluaisin tietää jatkon tuolle alimmalle. Jos tuntienkin päästä noin paha turvotus edelleen vain pahenee, niin kyselisin kyllä jo päivystyksestä apuja.

   Lainaa

  22. Viinaton lisko 1.12.2020 11:13
   Tulos: -55 (115 ääntä)
   Ponneton siili: Siittiönluovutusta ei voi lapsenteoksi sanoa. Kyllä ne lapset nainen ruumiissaan valmistaa, öyhöpoju.
   Mitä? Seksihän nimenomaan on sitä "lapsentekoa", ei raskaus. Etkä voi raskaaksi tulla ilman siittiöitä, saat ne sitten seksin kanssa tai et. Öyhötyttö?

   Lainaa

  23. Tulos: +80 (90 ääntä)
   Thams ap ja shamboo, lähdenkin tästä moottoritielle

   Lainaa

  24. Tulos: +42 (52 ääntä)
   Truu biaatch näemmä unohtu

   Lainaa

  25. Tulos: +32 (46 ääntä)
   Toj Karin: Salaliittoteorioihin uskominen ei ole mielenterveysonglema, ellei itse valittua tyhmyyttä sellaiseksi laske.
   Mitä on itse valittu tyhmyys? Onko toisten tyhmyys enemmän itse valittua, kuin toisten?

   Lainaa

  26. Epäilyttävä koala 1.12.2020 13:31
   Tulos: +101 (103 ääntä)
   Istun vessassa: Jos #vaimomatskuu on naisen alunperin kirjoittama, niin thams ap, mutta jos on jonkun äijän skriivailema sepustus, niin myötähäpeä. Sini servas nätisti Tarun😊
   Voidaanko kieltää "thams ap"?

   Lainaa

  27. Pelkäämätön soturi 1.12.2020 14:33
   Tulos: +104 (110 ääntä)
   JKA: Hän puhuu kylläkin työttösistä. Työttömät tyttöset?
   No työttömiä tyttösiä lienevät, jos miehelle pitäisi joka päivä "väsätä paukut" ja kantaa kaljaa eteen, ja sitten vielä oletettavasti nukkuma-ajan jälkeen ruveta väsäämään seuraavan päivän ruokia. Jonkun mielestä voisi olla paremmin #vaimomatskuu jos käy töissä (tai opiskelee tai hoitaa perhettä), sen sijaan että väsäisi päivittäisiä paukkuja ja mahdollistaisi toisen alkoholismia.

   Lainaa

  28. Tulos: +42 (60 ääntä)
   Banaani: Mitä on itse valittu tyhmyys? Onko toisten tyhmyys enemmän itse valittua, kuin toisten?
   En keksinyt termille "willful ignorance" parempaa suomennosta. Kyllä, on täysin oma valinta uskooko mieluummin vertaisarvioituihin tutkimuksiin kuin naapurin Japeen joka kertoi kuulleensa kaveriltaan joka oli katsonut youtubesta videon missä sanottiin 5g-säteilyn aiheuttavan covid-19 -tautia. Ainoastaan vahva aivopesu voi poislukea oman valinnan tuosta yhtälöstä.

   Lainaa

  29. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Lantsi: Tarusta tuli mieleen tyyppi, joka aikanaan monikemikaaliyliherkkyysdokkarissa (kiitos suomen kieli) selitti saavansa kamalan kohtauksen jos kävelee kadulla pyöräliikkeen ohi. Pyörien kumisten renkaiden haju ja kemikaalit kuulemma tunkeutuvat lasin läpi ja hänen hengityksensä ahtautuu. Sama mimmi oli [...]
   Onko tämä se sama nainen, joka joutui muuttamaan yliherkkyyden vuoksi metsään telttaan asumaan?

   Lainaa

  30. Mieluisa panda 1.12.2020 15:37
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Toj Karin: En keksinyt termille "willful ignorance" parempaa suomennosta. Kyllä, on täysin oma valinta uskooko mieluummin vertaisarvioituihin tutkimuksiin kuin naapurin Japeen joka kertoi kuulleensa kaveriltaan joka oli katsonut youtubesta videon missä sanottiin 5g-säteilyn aiheuttavan covid-19 -tautia. [...]
   Tarkoituksellinen tietämättömyys?

   Lainaa

  31. Tulos: +40 (40 ääntä)
   Vesikin on kemikaali.

   Lainaa

  32. Kutiava etana 2.12.2020 0:19
   Tulos: +15 (53 ääntä)
   Lantsi: Tarusta tuli mieleen tyyppi, joka aikanaan monikemikaaliyliherkkyysdokkarissa (kiitos suomen kieli) selitti saavansa kamalan kohtauksen jos kävelee kadulla pyöräliikkeen ohi. Pyörien kumisten renkaiden haju ja kemikaalit kuulemma tunkeutuvat lasin läpi ja hänen hengityksensä ahtautuu. Sama mimmi oli [...]
   Ole onnellinen, sinulla ei taida allergioita olla. Terveisin eräs henkilö, joka menee ihan tukkoon jos erehtyy hengittämään kaupassa liian lähellä kumisaapas hyllyä. Ja kyllä, luonnonkumillekin voi olla allerginen. Ei tarvitse vaihdella autojen tai polkupyörien renkaita.
   Voimakkaita hajuvesiä en myöskään kestä. 

   Lainaa

  33. Vastapuikea kultakala 2.12.2020 6:28
   Tulos: +40 (66 ääntä)
   Lantsi: Tarusta tuli mieleen tyyppi, joka aikanaan monikemikaaliyliherkkyysdokkarissa (kiitos suomen kieli) selitti saavansa kamalan kohtauksen jos kävelee kadulla pyöräliikkeen ohi. Pyörien kumisten renkaiden haju ja kemikaalit kuulemma tunkeutuvat lasin läpi ja hänen hengityksensä ahtautuu. Sama mimmi oli [...]
   Onpa taas paremmintietävä kommentti, olet varmaan ylpeä itsestäsi. Terv. meikattu ja värjätty nainen, joka rengasliikkeesä sai aikanaan oksennusmigreenikohtauksen ja sen jälkeen aina kaupoissa pahan olon renkaiden jne. läheisyydessä. Ihan meni eka ymmärtämättä ensin mistä on kyse, vois ihmiset tajuta ettei tätä kukaan haluamalla halua riesakseen. Herkistyä voi eri asioille. Itse olen herkistynyt kumille, mutta voisin kyllä värjätä hiukset vetyperoksidilla jos haluasin. Voin meikata, mutta tuotteeni on kyllä mahdollisimman hajuttomia ja sensitivejä. Tietyt tuoksut on ok, mutta esim. ihan luonnolliset hyasintti, kielo jne aiheuttaa migreenin. 
   Mutta niin. Onhan se ihan luonnollista pitää asioita, joita ei ymmärrä, hulluutena... Mutta eiköhän se kuitenkin kerro sinusta paljon enemmän kuin minusta.

   Lainaa

  34. Hämärä maahinen 2.12.2020 8:43
   Tulos: -6 (34 ääntä)
   Pelkäämätön soturi: No työttömiä tyttösiä lienevät, jos miehelle pitäisi joka päivä "väsätä paukut" ja kantaa kaljaa eteen, ja sitten vielä oletettavasti nukkuma-ajan jälkeen ruveta väsäämään seuraavan päivän ruokia. Jonkun mielestä voisi olla paremmin #vaimomatskuu jos käy töissä (tai opiskelee tai hoitaa perhettä), [...]
   Voi sitä harrastaa muulloinkin kuin ennen nukkumaanmenoa, ehkä oudoin ja ärsyttävä ajatusmalli joka monella on. Ajatellaan että sitten nukkumaan menoa ennen, jolloin molempia väsyttää eikä kumpikaan yhtä paljon panosta kuin virkeämpiä ollessaan.

   Lainaa

  35. Hämärä maahinen 2.12.2020 8:45
   Tulos: +27 (49 ääntä)
   Tulee mieleen yksi perhe tuttu, joulupöydässä pelottelee lapsia kertomalla kanelin aiheuttavan syöpää , porsaan lihan vaaroista yms. ja lähtee tupakalle.

   Lainaa

  36. Tulos: +19 (31 ääntä)
   Vastapuikea kultakala: Onpa taas paremmintietävä kommentti, olet varmaan ylpeä itsestäsi. Terv. meikattu ja värjätty nainen, joka rengasliikkeesä sai aikanaan oksennusmigreenikohtauksen ja sen jälkeen aina kaupoissa pahan olon renkaiden jne. läheisyydessä. Ihan meni eka ymmärtämättä ensin mistä on kyse, vois ihmiset [...]
   Valitettavasti ihmismieli on monimutkainen ja herkkä sekä plasebo- että nosebo-ilmiöille. Ja on ollut paljon tilanteita, missä ihmiset ovat saaneet oireita, jos ovat tienneet, että "aiheuttava" asia on ollut läsnä, muttei silloin kun eivät ole tieneet. Sähköyliherkät ovat usein tällaisia. On toki mahdollista olla vain tietylle asialle yliherkkä sen sijaan että olisi monelle samankaltaiselle, mutta ainakin allergioiden kohdalla on usein useammalle kuin yhdelle asialle allerginen, esim. itse olen monenlaiselle pölylle (onneksi vain lievästi) allerginen, en vain yhdelle pölylle kuten vaikka heinänpölylle. Nämä kaksi asiaa yhdessä saavat aikaan sen, että jos ammattilaiset eivät ole kunnolla testanneet, on vaikea uskoa että olisi vain tietylle asialle yliherkkä (muun kun nosebon takia), varsinkin jos pystyy käyttämään jotain mikä sisältää samoja aineita, esim. on pyöränkumeille yliherkkä mutta pystyy polttamaan tupakkaa. J.K. todisteena mielen outoudesta toimii hyvin testi, jossa koehenkilöiden piti ottaa pesty lasipullo, täyttää se vedellä, liimata kylkeen tarra, johon he piirsivät itse myrkkyvaroitusmerkin, ja lopuksi juoda pullosta. Suurin osa ei pystynyt juomaan.

   Lainaa

  37. Pelkäämätön soturi 2.12.2020 12:45
   Tulos: +30 (42 ääntä)
   Hämärä maahinen: Voi sitä harrastaa muulloinkin kuin ennen nukkumaanmenoa, ehkä oudoin ja ärsyttävä ajatusmalli joka monella on. Ajatellaan että sitten nukkumaan menoa ennen, jolloin molempia väsyttää eikä kumpikaan yhtä paljon panosta kuin virkeämpiä ollessaan.
     Vika oli siinä, että seksin jälkeen oli tarkoitus tuoda bisseä ja pilveä, joten olisi hyvä jos olisi edes ilta. Ei mitään aamuseksiä vastaan, tai lounasseksiäkään, mutta olisin enemmän kuin vähän huolissani henkilöstä joka vaatii kaljaa ja kyhäyksen noustakseen aamulla sängystä. Joten joko tuossa ollaan päihdyksissä koko päivä tai tehdään viikon ruokia keskellä yötä: pysyn väitteessäni että menee työnteko aika hankalaksi.

   Lainaa

  38. oon niin hauska 2.12.2020 13:41
   Tulos: -7 (17 ääntä)
   Perusteeton lihapulla: Jenni on hermafrodiitti jos itse yksinään lapsensa tehnyt.
   Jep. Silloin kun omaa sekä aivot että peniksen on elimet molemmilta sukupuolilta.

   Lainaa

  39. Karkea albatrossi 2.12.2020 14:05
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Vastapuikea kultakala: Onpa taas paremmintietävä kommentti, olet varmaan ylpeä itsestäsi. Terv. meikattu ja värjätty nainen, joka rengasliikkeesä sai aikanaan oksennusmigreenikohtauksen ja sen jälkeen aina kaupoissa pahan olon renkaiden jne. läheisyydessä. Ihan meni eka ymmärtämättä ensin mistä on kyse, vois ihmiset [...]
   Mulla on sama. Jostain syystä se, että jotain voimakkaanhajuista on paljon ympärillä, aiheuttaa migreeniä. Ei toki yksi tai kaksi rengasta/tms vaan just nuo osastot kaupoissa on pahimpia. Nykyään on onneksi ilmastoinnit aika tehokkaita, mutta kyllä sen huomaa, kun on ollut jossain "väärän" hajun kantopiirissä liian kauan. Eihän nuo hajut toki ikkunan läpi vaikuta, kuten aiemmassa kommentissa mainittiin jollekin muka tekevän, mutta jos on samassa tilassa, niin asia on eri. Eikä se tosiaan ole automaattisesti niin, että jos jollekin kemikaalille on herkkä niin olisi kaikille. Pystyn esim. joitain hajuvesiä käyttämään ja toisista tulee migreeni.

   Lainaa

  40. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Nocebo-efekti: Samat tyypit on yleensä niitä sähköallergisia, infraäänistä häiriintyviä ja 5G-verkkoista koronan saavia henkilöitä. Eli omille mielenterveysongelmilleen etsitään syitä muualta (eli mielenterveysongelmia ei tiedosteta).
   5G-verkoista häiriintyvät ihmiset ei usko koronaan.

   Lainaa

  41. Pöpipää lepakko 2.12.2020 14:53
   Tulos: -25 (33 ääntä)
   Kutiava etana: Ole onnellinen, sinulla ei taida allergioita olla. Terveisin eräs henkilö, joka menee ihan tukkoon jos erehtyy hengittämään kaupassa liian lähellä kumisaapas hyllyä. Ja kyllä, luonnonkumillekin voi olla allerginen. Ei tarvitse vaihdella autojen tai polkupyörien renkaita.Voimakkaita hajuvesiä en myöskään kestä. 
   Et ilmeisesti tunnista paniikkikohtausta sellaisen kohdatessasi.

   Lainaa

  42. Tulos: +6 (8 ääntä)
   No nyt. Riitta tietää mistä puhuu. Vaimomatskua

   Lainaa

  43. Tulviva raataja 2.12.2020 20:41
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Onko "työttönen" nuorehko naispuolinen työtön?

   Lainaa

  44. Teräksetön metsämarja 3.12.2020 18:40
   Tulos: -5 (7 ääntä)
   Toj Karin: Salaliittoteorioihin uskominen ei ole mielenterveysonglema, ellei itse valittua tyhmyyttä sellaiseksi laske.
   Ei, se on pikemminkin neurologisen vamman tulos. Ohimoaivokuoreen kopsahtanut esim. vasara

   Lainaa

  45. Parantumaton paimen 3.12.2020 23:17
   Tulos: +7 (11 ääntä)
   Istun vessassa: Jos #vaimomatskuu on naisen alunperin kirjoittama, niin thams ap, mutta jos on jonkun äijän skriivailema sepustus, niin myötähäpeä. Sini servas nätisti Tarun😊
   Oletko 13-vuotias?

   Lainaa

  46. Terävä kivi 5.12.2020 8:46
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Taru taitaa olla näitä elämämkouluhippejä. Niiltä voi harvemmin odottaa muuta kuin aivopieruja.

   Lainaa

  47. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Vika oli siinä, että seksin jälkeen oli tarkoitus tuoda bisseä ja pilveä, joten olisi hyvä jos olisi edes ilta. Ei mitään aamuseksiä vastaan, tai lounasseksiäkään, mutta olisin enemmän kuin vähän huolissani henkilöstä joka vaatii kaljaa ja kyhäyksen noustakseen aamulla sängystä. Joten joko tuossa [...]
   Lauantaina klo 1200 kesälomalla ja möksällä? Ei vedetä liikoja johtopäätöksiä yhdestä postauksesta. Jos tiedät tapauksessa olevia ihmisiä tms kerro myös meille muille niin ei huudella omiamme vain sen perusteella mitä kuvitettelemme.

   Lainaa

  48. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Hyvä Sini!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: allerginen reaktio, diy, folio, huulet, kemikaalit, kosmetiikka, kuva, tee se itse, turvonneet huulet, vaimomatskuu, varjostin