Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ylläpidolla on asiaa, osa 15

Rikoit sääntöjä. Saat varoituksen.
Ylläpidolla on asiaa, osa 15

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Lukematon käärme 12.11.2020 0:14
      Tulos: +747 (767 ääntä)
      Kyllä facebook-ryhmien ylläpitäjät ovat tärkeitä henkilöitä. Miten pärjäisimmekään ilman heitä? Onneksi ovat täällä pitämässä järjestystä ja onneksi ovat saaneet aliupseerin koulutuksen ja pääsevät hyödyntämään sitä tärkeässä tehtävässä.

      Lainaa

    2. Tulos: +615 (635 ääntä)
      Ei oo YP nyt ihan sisäistänyt viimeisen varoituksen pointtia oikein.

      Lainaa

    3. Tulos: +322 (338 ääntä)
      Nää ylläpitäjät ovat Jumalasta seuraavia, eikä todellakaan alaspäin.

      Lainaa

    4. Aasiantuntija 12.11.2020 0:51
      Tulos: +127 (139 ääntä)
      Lukematon käärme: Kyllä facebook-ryhmien ylläpitäjät ovat tärkeitä henkilöitä. Miten pärjäisimmekään ilman heitä? Onneksi ovat täällä pitämässä järjestystä ja onneksi ovat saaneet aliupseerin koulutuksen ja pääsevät hyödyntämään sitä tärkeässä tehtävässä.
      Fb ylläpito on jumalaa ylempänä, joten tästä on turha kiistellä.  En tosin tiedä mistä ovat valtikkansa saaneet.

      Lainaa

    5. Luiseva simpanssi 12.11.2020 1:19
      Tulos: +185 (195 ääntä)
      "Strike three! You have only one left" - Joey Tribbiani

      Lainaa

    6. Tulos: +296 (312 ääntä)
      Paras läppä mikä tänään tuli ylläpitäjistä vastaan. Joku mimmi oli valittu BB-ryhmän yp:ksi jeesaamaan, no tämä kunnia kilahti mimmin kupoliin niin kovin että hän oli tässä parin päivän sisällä ottanut Big Brother-tatuoinnin koska hän on suurtakin suurempi apu-mode. Ne ketkä huomautti että BB-tatska on talossa olleiden oma juttu saivat bannit.

      Lainaa

    7. Säädytön lehmä 12.11.2020 5:36
      Tulos: +96 (196 ääntä)
      Silmiin sattuu kun näkee kuvia jossa edelleen ihmiset ottaa puhelimella kuvan tietokoneen tms. näytöltä.

      Lainaa

    8. Tulos: +332 (342 ääntä)
      Onneks Feissarimokien kommenttiosiossa on vaan ylä- ja alapekut. En kestäis jos mun vakaviin kommentteihin naurettais päin naamaa!

      Lainaa

    9. Reipas taikuri 12.11.2020 6:45
      Tulos: +70 (100 ääntä)
      Puhuuko hän muuta kuin englantia ulukomailla? Miksi mennä ulukomaille jos enklanti on pahasta.

      Lainaa

    10. King Arthur 12.11.2020 7:01
      Tulos: +161 (169 ääntä)
      Ääääh, olisin halunnut Janin selventämään tätä mystistä vakaumustaan mutta menikin ylläpidon sivuraiteille. Periaatteemmiähet ja -naiset on oikeasti kiinnostava ihmisryhmä! Tunsin joskus tyypin joka inhosi kaurapuuroa mutta söi sitä joka aamu ihan vain periaatteesta, sillä aamupala = kaurapuuro. Sitä en tiedä minkä nimisestä kaupasta sitä puuroa osti.

      Lainaa

    11. Tulos: +141 (171 ääntä)
      Jani vaikuttaa kuuluvan siihen ihmistyyppiin, joka kailottaa puhuvansa vain ”suomee ja savvoo, hiljoo ja kovvoo” ja jonka vitsit naurattivat viimeksi Keihäsmatkalla Torressa. Tai sitten olen vain kitkerä kukkahattutäti.

      Lainaa

    12. Poistettava hampurilainen 12.11.2020 8:04
      Tulos: +27 (65 ääntä)
      Facebook on koventanut sääntöjä ja tuo meemi on voinut saada varoituksen Facebookilta. Tarpeeksi monta varoitusta ja Facebook poistaa ryhmän.

      Lainaa

    13. Tulos: +111 (123 ääntä)
      Aika vaikeeks käy reissaaminen, jos ei suostu käymään missään vieraskielisissä liikkeissä edes ulkomailla. Onneks Kanarialla on Kuparipannu ja Iskelmä Baari niin ei kuole nälkään.

      Lainaa

    14. Muoviton hirmulisko 12.11.2020 9:15
      Tulos: +90 (94 ääntä)
      Memerento: Onneks Feissarimokien kommenttiosiossa on vaan ylä- ja alapekut. En kestäis jos mun vakaviin kommentteihin naurettais päin naamaa!
      👍😆

      Lainaa

    15. Kannettava norppa 12.11.2020 9:21
      Tulos: +46 (70 ääntä)
      Oonko ainoa josta tuntuu ettei Jani tarkoittanut viestiään kovin vakavasti otettavaksi, ja että hän saattoi jopa olla mielissään että onnistui naurattamaan jotakuta? Ihan vinkkinä kaikille jotka haluavat tulla vakavasti otetuiksi, että murrekirjoitus kannattaa säästää niihin tilanteisiin kun haluaa vaikuttaa humoristiselta.

      Lainaa

    16. Kikki Hiiren kirppis 12.11.2020 9:25
      Tulos: +18 (42 ääntä)
      Onhan se surullista että joku viitsii tuhlata aikaansaa jonkun helvetin FB ryhmän moderointiin

      Lainaa

    17. Tulos: +42 (46 ääntä)
      Murea poro: Aika vaikeeks käy reissaaminen, jos ei suostu käymään missään vieraskielisissä liikkeissä edes ulkomailla. Onneks Kanarialla on Kuparipannu ja Iskelmä Baari niin ei kuole nälkään.
      Rodokseltakin saattaa selvitä hengissä kertomaan huikeista elämyksistään muusin ja lihapullien parissa.

      Lainaa

    18. Peruuttamaton riikinkukko 12.11.2020 9:37
      Tulos: +67 (69 ääntä)
      Ehkä Jani käyttää ulkomaillakin vain kyseisen maan kieltä ja sen mukaisesti nimettyjä liikkeitä. Eihän hän tuossa rajaa muita kuin englannin ulkopuolelle. (Toivottavasti ei matkusta kuitenkaan koskaan Britanniaan tai Pohjois-Amerikkaan.)

      Lainaa

    19. Tulos: +110 (120 ääntä)
      Ko. ryhmän jäsenenä ja Janin muutenkin tietävänä, kyse ei ole kielitaidottomuudesta, vaan kielipolitiikasta. Jani ei tykkää englannista (yliopistokoulutettuna ilmeisesti kuitenkin osaa sitä), vaan haluaa taistella sen ylivaltaa vastaan ja siksi haluaa käytettäväksi enempi paikallisia tai vähemmistökielisiä sanoja/nimiä. Esimerkkinä Jani ilmeisesti tykkäsi käyttää Walesissa kymrin ja Skotlannissa gaelin kielisiä paikannimiä eikä englanninkielisiä. Tämä on siis se kaveri, joka oli taannoin pulassa yliopistolla, kun suomen kielen gradun kirjoittaminen savoksi ei ollut mikään läpihuutojuttu.

      Lainaa

    20. Tulos: -22 (70 ääntä)
      Tässä kyseisessä matkailuryhmässä on oikeasti se ihana piirre, että siellä ei sallita ivaavia nauruhymiöitä, vaan vaaditaan perusteltua kommentointia. Ivahan ainoastaan laskee keskustelun tasoa, kun taas harkittu kommentointi nostaa sitä. Huumorilla kirjoitettuihin juttuihin sen sijaan tietenkin saa sielläkin nauraa.

      Lainaa

    21. Löyhkäävä ampiainen 12.11.2020 10:59
      Tulos: +84 (98 ääntä)
      Lala: Tässä kyseisessä matkailuryhmässä on oikeasti se ihana piirre, että siellä ei sallita ivaavia nauruhymiöitä, vaan vaaditaan perusteltua kommentointia. Ivahan ainoastaan laskee keskustelun tasoa, kun taas harkittu kommentointi nostaa sitä. Huumorilla kirjoitettuihin juttuihin sen sijaan tietenkin saa sielläkin nauraa.
      Saimmeko itse YP:n paikalle?

      Lainaa

    22. Tulos: -24 (58 ääntä)
      Löyhkäävä ampiainen: Saimmeko itse YP:n paikalle?
      Ette :).
      Valitsen kuitenkin FB-ryhmäni niiden keskustelukulttuurin mukaan. Ryhmiä, joita viitsin seurata, yhdistää se seikka, että niiden säännöt vaativat kunnioitusta toisia keskustelijoita kohtaan ja sitä valvotaan.

      Lainaa

    23. Painoton hirvi 12.11.2020 13:26
      Tulos: +29 (41 ääntä)
      Kikki Hiiren kirppis: Onhan se surullista että joku viitsii tuhlata aikaansaa jonkun helvetin FB ryhmän moderointiin
      Etpä taida olla jäsenenä yhdessäkään ryhmässä missä jäsenet luulee ettei ohjeet käytöksestä koske juuri HEITÄ. Ei niitä ryhmiä olisi mikään pakko valvoa, mutta eipä siellä sitten kukaan viihtyisikään ellei mihinkään puututtaisi.

      Lainaa

    24. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Kannettava norppa: Oonko ainoa josta tuntuu ettei Jani tarkoittanut viestiään kovin vakavasti otettavaksi, ja että hän saattoi jopa olla mielissään että onnistui naurattamaan jotakuta? Ihan vinkkinä kaikille jotka haluavat tulla vakavasti otetuiksi, että murrekirjoitus kannattaa säästää niihin tilanteisiin kun haluaa vaikuttaa humoristiselta.
      ...Mikä tekee moden mielensäpahoituskohtauksen vielä monin verroin naurettavammaksi.

      Lainaa

    25. Tulos: -3 (35 ääntä)
      Velma: Ko. ryhmän jäsenenä ja Janin muutenkin tietävänä, kyse ei ole kielitaidottomuudesta, vaan kielipolitiikasta. Jani ei tykkää englannista (yliopistokoulutettuna ilmeisesti kuitenkin osaa sitä), vaan haluaa taistella sen ylivaltaa vastaan ja siksi haluaa käytettäväksi enempi paikallisia tai [...]
      Eli siis ihan oikea ja pesunkestävä kielinatsi. Missä tätä tyyppiä ja edesottamuksiaan pääsee seuraamaan? :D

      Lainaa

    26. Tulos: +52 (56 ääntä)
      Lala: Tässä kyseisessä matkailuryhmässä on oikeasti se ihana piirre, että siellä ei sallita ivaavia nauruhymiöitä, vaan vaaditaan perusteltua kommentointia. Ivahan ainoastaan laskee keskustelun tasoa, kun taas harkittu kommentointi nostaa sitä. Huumorilla kirjoitettuihin juttuihin sen sijaan tietenkin saa sielläkin nauraa.
      Kuka määrittää mikä juttu on huumorilla kirjoitettu ja mikä ei, ja millä perusteilla? Vai laitetaanko huumorijuttuihin joku huumoritagi, joka automaattisesti leimaa ne sellaisiksi sisällöstä riippumatta?

      Lainaa

    27. Tauoton seppä 12.11.2020 14:41
      Tulos: -1 (13 ääntä)
      Kiinnostaisi tietää mitä ryhmiä nää on niin voisi poistua itse niistä jo sattuu olemaan. Ärsyttää tollaset tosielämän lapaset, jotka kovasti pätee Facebookissa.

      Lainaa

    28. Tulos: -34 (48 ääntä)
      YP Tuomolla taitaa olla hiekkaa pinpissä. No onneksi on löytänyt itselleen tärkeän tehtävän feseryhmän ylläpidosta eikä ole kusemassa yhteisiin muroihin esim. politiikan puolella.

      Lainaa

    29. Tulos: -18 (34 ääntä)
      Juomari: Kuka määrittää mikä juttu on huumorilla kirjoitettu ja mikä ei, ja millä perusteilla? Vai laitetaanko huumorijuttuihin joku huumoritagi, joka automaattisesti leimaa ne sellaisiksi sisällöstä riippumatta?
      Alkuperäinen kirjoittaja sen tietenkin määrittelee. Aina se ei tule ilmi, sillä ihmiset lukevat toistensa tekstejä eri lähtökohdista, mutta kun kirjoittaja keskittyy asiaansa, väärinkäsityksiltä usein kuitenkin vältytään. Ja jollei vältytä, ne voi korjata jälkeenpäin; se on ihan normaalia kanssakäymistä.
      Kyllä sinäkin varmaan yleensä huomaat, milloin jokin julkaisu on huumoria ja milloin se on kirjoitettu vakavissaan, vai mitä? Ja olet varmaan samaa mieltä, että jos olet eri mieltä vakavasti esitetystä mielipiteestä, pidät sitä naurettavana tai vaikka halveksit sitä, keskustelu pysyy tasokkaampana, kun ilmaiset asiasi sanoin sen sijaan, että jättäisit vain monitulkintaisen nauruhymiön.

      Lainaa

    30. Keveä simpanssi 12.11.2020 16:05
      Tulos: -6 (28 ääntä)
      Säädytön lehmä: Silmiin sattuu kun näkee kuvia jossa edelleen ihmiset ottaa puhelimella kuvan tietokoneen tms. näytöltä.
      No jaa. Jos ottaa screenshotin koneella niin chromen kirjanmerkit näkyy kuvassa. Ellei sitten jälkeenpäin muokkaa jollain ohjelmalla sitä kuvaa. Jos kumpikaan skenaario ei kiinnosta niin ottaa puhelimella kuvan ja jakaa sen. Siinä menee varmaan max. minuutti. 

      Lainaa

    31. Tulos: +31 (47 ääntä)
      Säädytön lehmä: Silmiin sattuu kun näkee kuvia jossa edelleen ihmiset ottaa puhelimella kuvan tietokoneen tms. näytöltä.
      Se on vaan monesti nopeempaa napata se kuva puhelimella ja jakaa siitä suoraan, kun tietokoneella.

      Lainaa

    32. Sysimusta hauki 12.11.2020 19:29
      Tulos: +23 (25 ääntä)
      leimo: Paras läppä mikä tänään tuli ylläpitäjistä vastaan. Joku mimmi oli valittu BB-ryhmän yp:ksi jeesaamaan, no tämä kunnia kilahti mimmin kupoliin niin kovin että hän oli tässä parin päivän sisällä ottanut Big Brother-tatuoinnin koska hän on suurtakin suurempi apu-mode. Ne ketkä huomautti että BB-tatska on talossa olleiden oma juttu saivat bannit.
      Asiaan muuten puuttumatta, saa kai sitä kukin omaan ihoon ottaa koristeeksi mitä tahansa.

      Lainaa

    33. Tulos: +16 (16 ääntä)
      Juomari: Eli siis ihan oikea ja pesunkestävä kielinatsi. Missä tätä tyyppiä ja edesottamuksiaan pääsee seuraamaan? :D
      Aloita vaikka blogista: https://kielionkannanotto.wordpress.com/ Sieltä selviää sukunimi, jonka jälkeen voit kokeilla Facebookia ja graduhommasta löytyy googlesta sopivilla hakusanoilla.

      Lainaa

    34. Sisarukseton taistelija 12.11.2020 21:00
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      Kannattaa soluttautua Puskaradio Raahe-ryhmään. Siellä sitä ylläpidon toimintaa vasta onkin. Jopa YleX on tämän noteerannut 😄

      Lainaa

    35. Tulos: +22 (26 ääntä)
      Lala: Alkuperäinen kirjoittaja sen tietenkin määrittelee. Aina se ei tule ilmi, sillä ihmiset lukevat toistensa tekstejä eri lähtökohdista, mutta kun kirjoittaja keskittyy asiaansa, väärinkäsityksiltä usein kuitenkin vältytään. Ja jollei vältytä, ne voi korjata jälkeenpäin; se on ihan normaalia [...]
      Meinaatko ettei vakavista asioista voi puhua huumorin avulla? Mahtaa olla ankea ryhmä. Koomikko Iikka Kiven kirjoitukset varmaan saisi teidän yp:n pään räjähtämään.
      Kannattaa ehkä poistua internetistä jos pahoittaa mielensä random kommentin perässä näkyvästä pikku hymiöstä, johon useimmat ei luultavasti kiinnitä mitään huomiota. Varsinkin jos itse kommentoija ei välitä saamastaan nauruhymiöstä hittoakaan.

      Lainaa

    36. Epämiellyttävä sitruuna 13.11.2020 6:35
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      Velma: Ko. ryhmän jäsenenä ja Janin muutenkin tietävänä, kyse ei ole kielitaidottomuudesta, vaan kielipolitiikasta. Jani ei tykkää englannista (yliopistokoulutettuna ilmeisesti kuitenkin osaa sitä), vaan haluaa taistella sen ylivaltaa vastaan ja siksi haluaa käytettäväksi enempi paikallisia tai [...]
      Tsaari voidaan kirjoittaa englanniksi ”tsar”, ”czar”, ”tzar” tai ”csar”. Tuolla Zsarissa Jani olisi siis ollut aivan turvassa :D

      Lainaa

    37. Sarvekas susi 13.11.2020 13:45
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      leimo: Paras läppä mikä tänään tuli ylläpitäjistä vastaan. Joku mimmi oli valittu BB-ryhmän yp:ksi jeesaamaan, no tämä kunnia kilahti mimmin kupoliin niin kovin että hän oli tässä parin päivän sisällä ottanut Big Brother-tatuoinnin koska hän on suurtakin suurempi apu-mode. Ne ketkä huomautti että BB-tatska on talossa olleiden oma juttu saivat bannit.
      Vaadin saada tästä screenshotteja ja aineistoa feissarimokiin!

      Lainaa

    38. Hartiakas krokotiili 13.11.2020 14:32
      Tulos: -8 (16 ääntä)
      Ilq: Meinaatko ettei vakavista asioista voi puhua huumorin avulla? Mahtaa olla ankea ryhmä. Koomikko Iikka Kiven kirjoitukset varmaan saisi teidän yp:n pään räjähtämään. Kannattaa ehkä poistua internetistä jos pahoittaa mielensä random kommentin perässä näkyvästä pikku hymiöstä, johon useimmat ei [...]
      ... saati Kiven aateveljen, edesmenneen koomikko Pekka Siitoinin kirjoitukset...

      Lainaa

    39. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Hartiakas krokotiili: ... saati Kiven aateveljen, edesmenneen koomikko Pekka Siitoinin kirjoitukset...
      Nyt minulla taisi mennä jokin vitsi ohi, mutta miten joku natsi liittyy tähän mitenkään?

      Lainaa

    40. Keskivaikea laama 13.11.2020 17:58
      Tulos: -7 (27 ääntä)
      Ilq: Nyt minulla taisi mennä jokin vitsi ohi, mutta miten joku natsi liittyy tähän mitenkään?
      Liittynee siihen, että kummatkin tunnetaan kiihkomielisinä rasismilla flirttailevina vihapuhujina. Siitoimen kohde olivat ulkomaalaiset, Kiven maalaiset.

      Lainaa

    41. Zdkzjzjzjjz 14.11.2020 8:54
      Tulos: -2 (12 ääntä)
      Keveä simpanssi: No jaa. Jos ottaa screenshotin koneella niin chromen kirjanmerkit näkyy kuvassa. Ellei sitten jälkeenpäin muokkaa jollain ohjelmalla sitä kuvaa. Jos kumpikaan skenaario ei kiinnosta niin ottaa puhelimella kuvan ja jakaa sen. Siinä menee varmaan max. minuutti. 
      Yleisimpiin käyttöjärjestelmiin on rakennettu sisään kuvakaappaustyökalu (esim. Snipping tool Windowsissa). Saa juuri sen alueen näytöstä kuvaan kun haluaa, kuva siirtyy automaattisesti leikepöydälle ja tarvitsee vaan liittää kuva kohteeseen. Ei ole kyllä missään maailmassa monimutkaisempaa kuin puhelimella kuvan ottaminen, lähettäminen(?) tietokoneelle, sen tallentaminen erikseen ja sitten lisääminen keskusteluun.

      Lainaa

    42. Kypsynyt norppa 14.11.2020 11:10
      Tulos: +10 (14 ääntä)
      Zdkzjzjzjjz: Yleisimpiin käyttöjärjestelmiin on rakennettu sisään kuvakaappaustyökalu (esim. Snipping tool Windowsissa). Saa juuri sen alueen näytöstä kuvaan kun haluaa, kuva siirtyy automaattisesti leikepöydälle ja tarvitsee vaan liittää kuva kohteeseen. Ei ole kyllä missään maailmassa monimutkaisempaa kuin [...]
      Itse asiassa on paljonkin. Useimmilla viestintäsovelluksilla voit ottaa suoraan sovelluksessa valokuvat, eli ei tarvitse siirtää mitään mistään. Eli menisi näin: ota kuva, paina lähetä. Jos ei jostain syystä voisi, olisi silti nopeampi avata kamerasovellus ja painaa sieltä sitten jaa. Varmasti siis puhelimella lähetetty myös. Sen sijaan leikepöydältä kuvan liittämistä tukee aika harvat. Eli sun skenaariossa kuva pitäisi tosiaan ensin rajata esim. sillä snipping toolilla, sen jälkeen luultavasti tallentaa tiedostoksi, valita tallennuspaikka ja käydä sitten liittymässä se tiedosto, etsiä mistä löytyy jne. Toki kuvankaappaukset ovat siistimpiä, mutta menee niiden tekemiseen myös se pari minuuttia (etenkin kun on hidas kone), kun taas puhelimella kuvan ottamiseen ja lähettämiseen menee yhteensä vain sekunteja.

      Lainaa

    43. Etevä joutsen 14.11.2020 17:45
      Tulos: +1 (5 ääntä)
      Kannettava norppa: Oonko ainoa josta tuntuu ettei Jani tarkoittanut viestiään kovin vakavasti otettavaksi, ja että hän saattoi jopa olla mielissään että onnistui naurattamaan jotakuta? Ihan vinkkinä kaikille jotka haluavat tulla vakavasti otetuiksi, että murrekirjoitus kannattaa säästää niihin tilanteisiin kun haluaa vaikuttaa humoristiselta.
      Mihin sitten vedetään raja murrekirjoituksen kohdalla? Ei kai kukaan kirjoita pelkkää kirjakieltä.

      Lainaa

    44. Itseasiassa 15.11.2020 8:39
      Tulos: +10 (12 ääntä)
      Kikki Hiiren kirppis: Onhan se surullista että joku viitsii tuhlata aikaansaa jonkun helvetin FB ryhmän moderointiin
      Ihmisiä on aika monen sorttisia ja onneksi modet tekevät monesta ryhmästä siedettävän tai jopa mukavan. Monesta ryhmästä olisin eronnut jo aika päiviä sitten, jos joku ei pitäisi huolta yhteisestä linjata. Kiitos siis hyvälle modeille, vaikka heillä meinaa järki palaa ❤️

      Lainaa

    45. Olematon sorsa 17.11.2020 21:44
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      Piti vain tulla ilmoittamaan, että repesin täysin tuolle kielletylle meemille. Olen paha ihminen. Mutta ainakin mulla on kivaa!

      Lainaa

    46. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Sisarukseton taistelija: Kannattaa soluttautua Puskaradio Raahe-ryhmään. Siellä sitä ylläpidon toimintaa vasta onkin. Jopa YleX on tämän noteerannut 😄
      No Raahessa näitä riittää! Sama homma on Raahen Seudun toimituksella, kaikki heitä ei niin miellyttävät kommentit jätetään julkaisematta.

      Lainaa

    47. Syötävä kesyhanhi 10.1.2021 0:34
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      Tötterö: Se on vaan monesti nopeempaa napata se kuva puhelimella ja jakaa siitä suoraan, kun tietokoneella.
      shift + win + s, rajaa haluamasi alue, valitse minne haluat kuvan ladata ja paina ctrl + v. Menee suunnilleen sama aika kuin siinä että kaivat puhelimen taskusta ja näppäilet pin-koodisi.

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Vittu että on hienoja ryhmiä. Tommosista lentää mieluusti pihalle.

      Lainaa

    49. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Lukematon käärme: Kyllä facebook-ryhmien ylläpitäjät ovat tärkeitä henkilöitä. Miten pärjäisimmekään ilman heitä? Onneksi ovat täällä pitämässä järjestystä ja onneksi ovat saaneet aliupseerin koulutuksen ja pääsevät hyödyntämään sitä tärkeässä tehtävässä.
      Jep. Yhdessä Tampere-ryhmässäkin on sellainen kunnon paskantärkeä mikkiiri. Ja koska kansa on keskimäärin tyhmää ja pääministerikin napattu Treelta niin sitä kumarretaan. 

      Lainaa

    50. Lukenut tyyny 18.7.2023 8:05
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Murea poro: Aika vaikeeks käy reissaaminen, jos ei suostu käymään missään vieraskielisissä liikkeissä edes ulkomailla. Onneks Kanarialla on Kuparipannu ja Iskelmä Baari niin ei kuole nälkään.
      Eihän tuossa rajattu kun yksi kieli pois.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: hymiö, kuollut vauva, kuva, meemi, messenger, nauraa, reaktio, säännöt, yksityisviesti, ylläpito, ylläpitäjä, yp, zsar outlet village