Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 99

Onko Koivukylä immuuni koronalle?
Suurenna näkymä
Kohtaamisia kaupoilla, osa 99

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 68 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lukematon käärme 12.11.2020 0:11
   Tulos: +1592 (1618 ääntä)
   Tuo on käsittämätön ajattelutapa että uskottomuuteen pahimpana syyllisenä pidetään sitä toista osapuolta kuin omaa puolisoa. Eihän se välttämättä edes tiedä toisen olevan varattu. Pettäjälle siinä tulisi olla vihainen, jos jollekin.

   Lainaa

  2. Peeaa monni 12.11.2020 0:15
   Tulos: -289 (625 ääntä)
   Lukematon käärme: Tuo on käsittämätön ajattelutapa että uskottomuuteen pahimpana syyllisenä pidetään sitä toista osapuolta kuin omaa puolisoa. Eihän se välttämättä edes tiedä toisen olevan varattu. Pettäjälle siinä tulisi olla vihainen, jos jollekin.
   Toisaalta, sitä pettäjää olet rakastanut ja se toinen on sinulle yhdentekevä henkilö. En hyväksy, mutta jollain tasolla ymmärrän.

   Lainaa

  3. Tulos: +850 (874 ääntä)
   Ikävämpi juttu Viiville, mutta käyt jatkossa sitten vain sellaisissa paikoissa joissa huarat saa alennusta.

   Lainaa

  4. Tulos: +1143 (1155 ääntä)
   "Saako tästä huora-alennusta"... Viivi kuvitteli ownaavansa myyjän, mutta tuli vain kutsuneensa itseään huoraksi. Viiville vinkiksi: jos sun puoliso pettää, hanki parempi puoliso, ansaitset parempaa. Sun puoliso on niistä kahdesta ainoa joka on sulle mitään lojaaliutta velkaa, ei se pettämiskumppani/kaupanmyyjä. Anna niiden olla ja siirry uusiin ympyröihin.

   Lainaa

  5. Tossavainen 12.11.2020 0:30
   Tulos: -738 (792 ääntä)
   No itse hän olisin Viivinä räkässy pleksiin ja toivottanu nopeasti löystyvää lorttoa ja lyhyttä loppu elämää. Jep, lapsellista mutta tosi tyydyttävää.

   Lainaa

  6. Tyyni tonttu 12.11.2020 1:03
   Tulos: -79 (389 ääntä)
   "Kjeh kjeh röh,,, corollat tarttuupi vaan kello 23 jälkeem baareissa,, ompa se mariini höppänä kjeh kjeh;))" Pelleileekö nää tämmösiä kommentteja heittävät ihmiset vaan vai ollaanko oikeasti noin pihalla siitä mihin tolla tähdätään?

   Lainaa

  7. Tulos: +202 (286 ääntä)
   Tyyni tonttu: "Kjeh kjeh röh,,, corollat tarttuupi vaan kello 23 jälkeem baareissa,, ompa se mariini höppänä kjeh kjeh;))" Pelleileekö nää tämmösiä kommentteja heittävät ihmiset vaan vai ollaanko oikeasti noin pihalla siitä mihin tolla tähdätään?
   Pääsääntöisesti ne on oikeasti ihan vitun pihalla, kaikesta.

   Lainaa

  8. Ainoa albatrossi 12.11.2020 1:43
   Tulos: +657 (679 ääntä)
   Voi kun olisin halunnut olla tuossa myyjän paikalla ja pokalla vastata asiakaspalvelutyyliin jotain että "Jos sinulla on esittää seksityöntekijäliiton jäsenkorttisi niin voimme selvittää asiaa esimieheni kanssa"

   Lainaa

  9. Hallitsijaton persikka 12.11.2020 1:50
   Tulos: -112 (178 ääntä)
   Tyyni tonttu: "Kjeh kjeh röh,,, corollat tarttuupi vaan kello 23 jälkeem baareissa,, ompa se mariini höppänä kjeh kjeh;))" Pelleileekö nää tämmösiä kommentteja heittävät ihmiset vaan vai ollaanko oikeasti noin pihalla siitä mihin tolla tähdätään?
   Niinku millä "tolla" tähdätään mihin?? Ärsyttäviä tämmöset puolitiehen jätetyt kommentit joissa kuvitellaan, että no kyllä kaikki mun ajatukset lukee ja tietää mitä tarkotan! 

   Lainaa

  10. Tulos: +365 (367 ääntä)
   ”Koivukylässä tapahtuu” kuulostaa joltain Astrid Lindgrenin lastenkirjalta.

   Lainaa

  11. Tulos: +450 (506 ääntä)
   Huorittelu on aina vastenmielistä mutta erityisen masentavaa naiselta naiselle. Tuokaan ei taatusti kutsuisi ketään miestä samalla termillä, joten tässä sitä taas auliisti pidetään omaa sukupuolta alakynnessä. Sopii pureutua oman parisuhteen ongelmiin eikä pelata mitään misogynialottoa, jossa kuvittelee itsensä voittajaksi.

   Lainaa

  12. Huikea opas 12.11.2020 5:08
   Tulos: -25 (63 ääntä)
   En osaa päättää kumpi on tyhmempi, sari vai viivi.

   Lainaa

  13. Säädytön lehmä 12.11.2020 5:32
   Tulos: -68 (138 ääntä)
   Tyyni tonttu: "Kjeh kjeh röh,,, corollat tarttuupi vaan kello 23 jälkeem baareissa,, ompa se mariini höppänä kjeh kjeh;))" Pelleileekö nää tämmösiä kommentteja heittävät ihmiset vaan vai ollaanko oikeasti noin pihalla siitä mihin tolla tähdätään?
   Kyllähän se ihmetyttää mihin tuolla 23.00 rajalla tähdätään... Jos itse joisin alkoa ja kävisin baareissa, menisin baariin huomattavasti aikaisemmin, niin että olisin 22.00 aikaan vastaavassa kunnossa kuin normaalisti 2.00-3.00 aikaan. 

   Lainaa

  14. Tulos: +366 (370 ääntä)
   Siellä taisi Sarin äiti kysellä kukista ekaksi toiselta asiakkaalta.

   Lainaa

  15. Tulos: +251 (269 ääntä)
   Memerento: Siellä taisi Sarin äiti kysellä kukista ekaksi toiselta asiakkaalta.
   Tai luuli naista mieheksi, tai muistaa koko tapahtuneen väärin.

   Lainaa

  16. Harjaton biisoni 12.11.2020 6:19
   Tulos: +124 (142 ääntä)
   Säädytön lehmä: Kyllähän se ihmetyttää mihin tuolla 23.00 rajalla tähdätään... Jos itse joisin alkoa ja kävisin baareissa, menisin baariin huomattavasti aikaisemmin, niin että olisin 22.00 aikaan vastaavassa kunnossa kuin normaalisti 2.00-3.00 aikaan. 
   Tietty asiakasryhmä aloittaa klo 9 aamulla, oli koronaa tai ei. Monet muutkin kokevat tämän yleisesti hyväksytyksi myös esim. Tallinnan laivoilla ja lentokentillä. Sen sijaan arkielämässä useilla ihmisillä on esim. töitä, harrastuksia tai lapsia, jotka estävät kovin aikaisen aloittamisen. Eivät läheskään kaikki kehtaa pyytää vaikkapa lastenvahtia päiväkännien ajaksi.
   Mitenkään päiväkännejä paheksumatta, ravintolatyöntekijänä on tullut pitkään oltua illat ja viikonloput töissä, joten nuorempana sunnarit ja mannarit oli ihan parasta. 
   Kyllä se käyös myös muuttuu aamuyötä kohti ja vaikka miten väitetään että henkilökunta huolehtii asiakkaiden turvallisuudesta, niin ei kannata luottaa siihen. Hyvinkin päihtyneille sitä vaan tarjoillaan, joko koska ei jakseta vängätä asiakkaan kanssa tai koska pitää tehdä myyntiä. 

   Lainaa

  17. Vedetön hanki 12.11.2020 6:39
   Tulos: +205 (267 ääntä)
   Peeaa monni: Toisaalta, sitä pettäjää olet rakastanut ja se toinen on sinulle yhdentekevä henkilö. En hyväksy, mutta jollain tasolla ymmärrän.
   Täh.
   Sun logiikalla siis jos sun rakastama tyyppi pettää sua, niin olet vihainen sille yhdentekevälle?
   SINÄ OLET YHDESSÄ IHMISEN KANSSA JOTA RAKASTAT, JOKA ON LUPAUTUNUT OLEMAAN PETTÄMÄTTÄ SINUA. Mutta suututkin sille osapuolelle joka ei ole luvannut yhtään mitään? 
   Mikä hiton logiikka tämä on? 
   Mun mielestä enemmän loukkaa se, että oma rakas ihminen, päättää, että on ihan yhdentekevää loukkaanko rakastamaani ihmistä ja petän luottamuksen. 
   Kuin se, että joku sinkku päättää harrastaa seksiä randomin kanssa. 

   Lainaa

  18. King Arthur 12.11.2020 6:49
   Tulos: +184 (196 ääntä)
   Vedetön hanki: Täh. Sun logiikalla siis jos sun rakastama tyyppi pettää sua, niin olet vihainen sille yhdentekevälle? SINÄ OLET YHDESSÄ IHMISEN KANSSA JOTA RAKASTAT, JOKA ON LUPAUTUNUT OLEMAAN PETTÄMÄTTÄ SINUA. Mutta suututkin sille osapuolelle joka ei ole luvannut yhtään mitään?  Mikä hiton logiikka tämä [...]
   Luulenpa että lainaamasi henkilö viittasi defenssin ymmärrettävyyteen. Ei kaikki ole kriisitilanteessa kylmän loogisia.

   Lainaa

  19. King Arthur 12.11.2020 6:51
   Tulos: +201 (203 ääntä)
   Niin ja Sarin tapaus on hieno esimerkki todistajanlausuntojen uskottavuudesta.

   Lainaa

  20. Kiertävä käärme 12.11.2020 7:03
   Tulos: -28 (68 ääntä)
   King Arthur: Luulenpa että lainaamasi henkilö viittasi defenssin ymmärrettävyyteen. Ei kaikki ole kriisitilanteessa kylmän loogisia.
   "on joskus pettänyt" 
   Se tilanne on jo ohi. 

   Lainaa

  21. Säädytön lehmä 12.11.2020 7:18
   Tulos: -59 (77 ääntä)
   Harjaton biisoni: Tietty asiakasryhmä aloittaa klo 9 aamulla, oli koronaa tai ei. Monet muutkin kokevat tämän yleisesti hyväksytyksi myös esim. Tallinnan laivoilla ja lentokentillä. Sen sijaan arkielämässä useilla ihmisillä on esim. töitä, harrastuksia tai lapsia, jotka estävät kovin aikaisen aloittamisen. Eivät [...]
   Niin töiden jälkeen vaikkapa 16-17 aikaan ei voi juomista aloittaa...?

   Lainaa

  22. Vaivaton jänis 12.11.2020 7:26
   Tulos: +76 (84 ääntä)
   Kiertävä käärme: "on joskus pettänyt"  Se tilanne on jo ohi. 
   Ohi on joo. Ei ollu mies siinä kassalla pettämässä.

   Lainaa

  23. King Arthur 12.11.2020 7:33
   Tulos: +122 (130 ääntä)
   Kiertävä käärme: "on joskus pettänyt"  Se tilanne on jo ohi. 
   Ai se on jo OHI. No eihän henkilö sitten ole voinut mahdollisesti käyttää defenssiä jatkaakseen parisuhdettaan, saati että se edelleen siellä kytisi. Olinpas typerä.

   Lainaa

  24. Kätsy kyyhky 12.11.2020 7:48
   Tulos: +13 (47 ääntä)
   King Arthur: Luulenpa että lainaamasi henkilö viittasi defenssin ymmärrettävyyteen. Ei kaikki ole kriisitilanteessa kylmän loogisia.
   Defenssi eli itsepetos. 

   Lainaa

  25. Räkäpää 12.11.2020 8:00
   Tulos: +164 (164 ääntä)
   On muuten yllättävän ärsyttävää, kun joku luulee kaupan henkilökunnaksi vaikka on itsekin ostoksilla. En ole ollut koskaan töissä yhdessäkään kaupassa, ja sitä tapahtuu silti jatkuvasti. Veikkaisin, että on tapahtunut täysin vastaava tilanne.

   Lainaa

  26. Mauton orava 12.11.2020 8:03
   Tulos: +183 (189 ääntä)
   Aina parasta kun asiakaspalautetta laitetaan johonkin puskaradioon, mutta tässä on kehdattu vielä ääneen toivoa, että toivottavasti tämä tavoittaa tätä kautta sen ihmisen, jolle olisin kyllä voinut palautteen suoraankin laittaa, mutta en viitsinyt. Todennäköisesti siksi, että se on täysin keksittyä.

   Lainaa

  27. Tulos: +83 (93 ääntä)
   Tyyni tonttu: "Kjeh kjeh röh,,, corollat tarttuupi vaan kello 23 jälkeem baareissa,, ompa se mariini höppänä kjeh kjeh;))" Pelleileekö nää tämmösiä kommentteja heittävät ihmiset vaan vai ollaanko oikeasti noin pihalla siitä mihin tolla tähdätään?
   Niin itsehän luin Jeren kommentin sarkastisena.
   Vaikka toki oikeasti noin ajatteleviakin on.

   Lainaa

  28. Harjaton biisoni 12.11.2020 9:03
   Tulos: +55 (59 ääntä)
   Säädytön lehmä: Niin töiden jälkeen vaikkapa 16-17 aikaan ei voi juomista aloittaa...?
   Ilman muuta voi aloittaa silloin, niihin aikoihinhan afterworkkeja yleensä aloitellaan. Tällä hetkellä monessa yrityksessä ja työpaikassa suhtaudutaan moiseen touhuun kielteisesti tai pyydetään henkilökuntaa afterworkkimaan etänä. Edelleen monilla on ne lapset, koirat, kotityöt, harrastukset joiden vuoksi ei suoraan töistä voi viihteelle lähteä.
   Meitä on monessa elämäntilanteessa ja jotkut voivat aloittaa vaikka kahdelta yöllä, mutta monia satunnaisia yösekoilijoita nämä säännöt karsivat. 
   Ravintola- ja hotellialan työntekijänä toivon, että monet tutut ja kollegat pääsisivät jo puoli vuotta kestäneiltä lomautuksiltaan takaisin töihin ja pelkään miten meidän muutenkin haastavalle alallemme käy. Silti ymmärrän yökerhojen riskit, omien pöytien ruokaravintolat toki asia erikseen. 

   Lainaa

  29. Viehättävä lihapiirakka 12.11.2020 9:09
   Tulos: +92 (98 ääntä)
   Säädytön lehmä: Kyllähän se ihmetyttää mihin tuolla 23.00 rajalla tähdätään... Jos itse joisin alkoa ja kävisin baareissa, menisin baariin huomattavasti aikaisemmin, niin että olisin 22.00 aikaan vastaavassa kunnossa kuin normaalisti 2.00-3.00 aikaan. 
   Kysymys ei liene juodun alkoholin tai saavutetun humalatilan altistamisesta taudille, vaan siitä että yökerhoissa nojailukäyttäytyminen on vain huomattavasti yleisempää myöhään illalla, ja sitä vain yllyttää nautitun alkoholin määrä

   Lainaa

  30. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Kummikäki: ”Koivukylässä tapahtuu” kuulostaa joltain Astrid Lindgrenin lastenkirjalta.
   Jos olet koskaan käynyt Koivukylässä (tarkennetaan: ostarin puolella rataa), sen ei pitäisi kuulostaa :/

   Lainaa

  31. Sairas delfiini 12.11.2020 9:21
   Tulos: -46 (76 ääntä)
   Korona on vain Allahin salajuoni saamaan ihmiset käyttää burkaa 😜 Terveisin salaliittotehtailija

   Lainaa

  32. Tulos: +133 (135 ääntä)
   Lukematon käärme: Tuo on käsittämätön ajattelutapa että uskottomuuteen pahimpana syyllisenä pidetään sitä toista osapuolta kuin omaa puolisoa. Eihän se välttämättä edes tiedä toisen olevan varattu. Pettäjälle siinä tulisi olla vihainen, jos jollekin.
   Samaa olen jo vuosikaudet miettinyt, että miksi se puolison/seurustelukumppanin pettämiskumppani nostetaan pahimman syyllisen asemaan. Toki, jos tämä on tietoinen, että henkilö on parisuhteessa niin eihän hänellä taida siinä tapauksessa kovin korkealla moraali olla. Siltikin se oma puoliso on se, joka on tehnyt petettyä kohtaan suurimman vääryyden. Ja todellakin, aina ei pettämiskumppani tiedä edes osallistuvansa mihinkään arveluttavaan eikä puolison olemassaolosta ole tietoakaan. Itselleni kävi näin.Tapasin juhlissa erään hyvin etäisesti tietämäni henkilön ja juttu lähti nopeasti etenemään. En todellakaan tiennyt hänen seurustelukuvioistaan. Seuraavana aamuna nainen ilmoitti, että hänen täytyy nyt lähteä, ettei hänen poikaystävänsä ala ihmetellä. Olin järkyttynyt ja juttumme ei todellakaan jatkunut. Ilmeisesti nainen oli kuitenkin tunnustanut poikaystävälleen ja kertonut nimeni. Jonkin ajan päästä olin kaveriporukalla syömässä/bissellä ja pöydän viereen ilmaantui kolme miestä ja alkoivat uhkailla ja kettuilla. Kyseessä oli tämän naisen poikaystävä kavereineen. Yritin siinä kertoa ettei minulla ollut mitään tietoa hänen olemassaolostaan ja pahoittelin tilannetta. Miehet häipyivät mutta joka kerta n. parin vuoden ajan hänet/kaverinsa kohdatessani sain osakseni uhkaavaa käytöstä.

   Lainaa

  33. Suojaton roska 12.11.2020 9:54
   Tulos: -19 (73 ääntä)
   Liuho pupu: "Saako tästä huora-alennusta"... Viivi kuvitteli ownaavansa myyjän, mutta tuli vain kutsuneensa itseään huoraksi. Viiville vinkiksi: jos sun puoliso pettää, hanki parempi puoliso, ansaitset parempaa. Sun puoliso on niistä kahdesta ainoa joka on sulle mitään lojaaliutta velkaa, ei se pettämiskumppani/kaupanmyyjä. Anna niiden olla ja siirry uusiin ympyröihin.
   Viiviä on kutsuttu Äänekoskella myös nimellä huora-Viivi, koska on lähtenyt kenen tahansa matkaan illan päätteeksi. Luulee yhdenyön jutun tarkoittavan parisuhdetta ja vetää raivarit, jos näin ei tapahdu. Uhkailee muita naishenkilöitä väkivallalla, jos ei mene mielensä mukaan ja on niin badass kun olla ja voi. Selvinpäin lähes normaali ihminen, ei puhu tai huomioi ketään. Nyt ilmeisesti useamman vuoden ollut parisuhteessa, eikä neitiä ole ONNEKSI yöelämässä tarvinnut nähdä aiheuttamassa turhaa draamaa.
   On myös niin katkera, että nähdessään parisuhteessa olevan henkilön juttelevan vastakkaiselle sukupuolelle baarissa, soittaa tämän puolisolle ja kertoo toisen pettävän :) 
   Jos Viivi luet tämän, niin voisit miettiä vähän mitä on tullut tehtyä Kalliossa ja Makessa. Ehkä voisit mennä itseesi, olit kuitenkin melkein kolmekymppinen ja häiriköit just ja just täysi-ikäisiä tuolla draamailullasi. Ja ne just ja just täysi-ikäiset oli enemmän aikuisia käytökseltään kuin sinä, kun uhkasit hakata hengiltä vitun lutkan hänen jutellessaan kaverilleen, jota olit pannut vuotta aikaisemmin. 

   Lainaa

  34. Mustalaisnaamio 12.11.2020 9:59
   Tulos: -28 (54 ääntä)
   Kiinaa: Samaa olen jo vuosikaudet miettinyt, että miksi se puolison/seurustelukumppanin pettämiskumppani nostetaan pahimman syyllisen asemaan. Toki, jos tämä on tietoinen, että henkilö on parisuhteessa niin eihän hänellä taida siinä tapauksessa kovin korkealla moraali olla. Siltikin se oma puoliso on se, [...]
   Jotkut naiset kiihottuu siitä, että miehet "taistelevat" hänestä ja niiden päästään vajaat puolisot lähtee tähän leikkiin sitten mukaan.

   Lainaa

  35. Räkäpää 12.11.2020 10:06
   Tulos: +95 (101 ääntä)
   Suojaton roska: Viiviä on kutsuttu Äänekoskella myös nimellä huora-Viivi, koska on lähtenyt kenen tahansa matkaan illan päätteeksi. Luulee yhdenyön jutun tarkoittavan parisuhdetta ja vetää raivarit, jos näin ei tapahdu. Uhkailee muita naishenkilöitä väkivallalla, jos ei mene mielensä mukaan ja on niin badass kun [...]
   Todenperäisyydelle ihan yksi ja sama, mutta kuuluuko tämä tänne vai tulitko jatkamaan mokaa?

   Lainaa

  36. Tulos: +56 (68 ääntä)
   Siis tuossa ekassahan aivan selvästi kaikki keskustelijat vain pilkkaavat niitä, jotka kyseisellä paikkakunnalla eivät ota koronaa tosissaan. Ja tuota "Onko paikka x immuuni koronalle vai mitä täällä tapahtuu" heittoa kuulee vähän väliä. Sarkasmitutka päälle nyt.

   Lainaa

  37. Tulos: +78 (80 ääntä)
   Missähän se yli kahdeksankymppinen äiti on käynyt, olikohan Lidli ollenkaan?

   Lainaa

  38. Taitamaton nauta 12.11.2020 11:42
   Tulos: -78 (82 ääntä)
   King Arthur: Luulenpa että lainaamasi henkilö viittasi defenssin ymmärrettävyyteen. Ei kaikki ole kriisitilanteessa kylmän loogisia.
   Moi. Ootko Toj Karin, joka on päättänyt ryhdistäytyä ja vaihtaa nimimerkkiä? Tuli vain mieleen. 

   Lainaa

  39. Tulos: +55 (57 ääntä)
   MissK: Tai luuli naista mieheksi, tai muistaa koko tapahtuneen väärin.
   On voinut vaikka vaihtaa kauppa tossa 5 min. välissä, oli jo cittarissa kyselemässä kun niitä puskia löytyikin takahuoneesta. Hitostako noita tietää. 

   Lainaa

  40. Pelkäämätön soturi 12.11.2020 12:48
   Tulos: +85 (89 ääntä)
   Taitamaton nauta: Moi. Ootko Toj Karin, joka on päättänyt ryhdistäytyä ja vaihtaa nimimerkkiä? Tuli vain mieleen. 
     King Arthur on ollut täällä iät ja ajat, ja kuulostaa varsin humaanilta yksilöltä. 
     Ja on lisäksi aivan oikeassa. Tietysti se kolmannen osapuolen syyttäminen on ajatusvirhe. Ja ihmiset jotka ovat aivan poissa tolaltaan koska ovat saaneet selville jotain kauheaa (ie puoliso pettää) ovatkin niin tunnettuja loogisesta ajattelustaan. Sitä on hankala muistaa nykykulttuurissamme jossa suhteisiin suhtaudutaan monesti kuin tavaroihin -"aha, ei ollut hyvä käytössä, palautan kauppaan/ heitän roskiin ja hankin uuden" -mutta petetyksi tuleminen jonkun sellaisen toimesta johon luottaa ja jota rakastaa on todella traumaattinen kokemus. "Tiedän varmaksi ja luotan kuin kallioon siihen, että tuo toinen on hyvä ihminen ja rakastaa minua: tuo toinen pettää minua" eivät ole ajatuksia jotka mahtuvat mieleen samaan aikaan, ja tietysti mieli yrittää hylätä kauhean ajatuksen eikä hyvää ja turvallista. Ja mieli on, itseään puolustaessaan, hyvin kekseliäs: jos ei hyökätä kolmannen osapuolen kimppuun, ei ole tavatonta hyökätä sen kimppuun jolta uutiset kuulee, vaikka hän nyt _ainakin_ on syytön ja luultavasti yrittää auttaa. Ihmiset kerta kaikkiaan eivät halua uskoa sellaista mikä on liian kamalaa ollakseen totta, ja yrittävät jotenkin selittää sen paremmin päin, vaikka mitenkin harhaisesti. Samanlaista ajattelua esiintyy kaikissa traumaattisissa tilanteissa, ei vain pettämisissä -jos todellisuus on liian ristiriidasssa omien näkemysten kanssa, niin ääritapauksessa virhe löydetään todellisuudesta. 
     On ihan turha luulla että itse olisi  immuuni tunneharhoille; paras mitä voi tehdä on soittaa luotettavalle ystävälle ja avautua siitä miten suhteen on tuhonnut viettelijähirviö joka pitää tappaa -eipähän nolaa itseään julkisesti. Se, että vielä leveilee Facessa että on käyttäytynyt tunnekuohun vallassa kuin idiootti, on kyllä käsittämätöntä. 

   Lainaa

  41. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Kiertävä käärme: "on joskus pettänyt"  Se tilanne on jo ohi. 
   Itseä on petetty noun 10 vuotta sitten nuoruuden parisuhteessa ja se satuttaa yhä.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (18 ääntä)
   Liuho pupu: "Saako tästä huora-alennusta"... Viivi kuvitteli ownaavansa myyjän, mutta tuli vain kutsuneensa itseään huoraksi. Viiville vinkiksi: jos sun puoliso pettää, hanki parempi puoliso, ansaitset parempaa. Sun puoliso on niistä kahdesta ainoa joka on sulle mitään lojaaliutta velkaa, ei se pettämiskumppani/kaupanmyyjä. Anna niiden olla ja siirry uusiin ympyröihin.
   Tunnetko ihmisen? Tuntemattomasta vaikea sanoa, että ansaitseeko parempaa. 

   Lainaa

  43. Tulos: +81 (83 ääntä)
   Sari: Ei, sehän on jo selvitetty kun ei kerran ketään miesmyyjää ole ollut paikalla ollenkaan, eli asia ei yksinkertaisesti ole voinut tapahtua kerrotulla tavalla. Eli kyllä se on nyt sinun asiasi selvittää sen yli 80-kymppisen äitisi kanssa että missä kaupassa hän oikein on asioinut ja milloin ja mitä siellä kysynyt ja ennenkaikkea keneltä. Itseasiassa tämmöiset selvitykset olisi parasta tehdä jo ennenkuin yrittää nostattaa somekohua julkaisemalla syyttäviä postauksia, mutta käy se näin jälkikäteenkin, erityisesti tässä tapauksessa kun syytökset pystyttiin näinkin kätevästi osoittamaan täysin vääriksi ja aiheettomiksi.

   Lainaa

  44. Tulos: +54 (64 ääntä)
   "Mun mies" kuuluisi kyllä olla muodossa "mun ex mies". Mutta kun ei. Ja sitten kiukutellaan kaupan kassalle. Alhaista.

   Lainaa

  45. Tulos: +20 (36 ääntä)
   Sitten kun miettii että miksi Viiviä on petetty... Ei välttämättä oma syy, mutta eipä tunnu huorittelullaan itsekään kovinkaan tasokkaalta.

   Lainaa

  46. Pienennettävä gerbiili 12.11.2020 17:27
   Tulos: +61 (61 ääntä)
   Oliko Viivi siis huora, kun pyysi "huora-alennusta"? Ja saako huorat muuallakin alennusta? Tartteeko olla joku kortti, niinkuin eläkeläisillä?

   Lainaa

  47. Uloin persoona 12.11.2020 17:34
   Tulos: -58 (70 ääntä)
   Kyllä se naisessakin on vikaa joka pettämiseen osallistunut. Itsellä ei miehenä tulisi mieleenkään koskea varattuun naiseen. Baarissa tapahtunut jopa tilanne, jossa varattu nainen kävi flirttailemaan hetken keskustelun jälkeen.

   Lainaa

  48. Alennukseton oppilas 12.11.2020 17:55
   Tulos: +86 (90 ääntä)
   Uloin persoona: Kyllä se naisessakin on vikaa joka pettämiseen osallistunut. Itsellä ei miehenä tulisi mieleenkään koskea varattuun naiseen. Baarissa tapahtunut jopa tilanne, jossa varattu nainen kävi flirttailemaan hetken keskustelun jälkeen.
   Olet harvinaisen naiivi, jos kuvittelet että parisuhteessa oleva pettäjä rehellisesti kertoo aina toiselle osapuolelleen totuuden parisuhdestatuksestaan. Ihan tunnettu tosiasia että moni ottaa sormuksen pois siellä baarissa ja ei tosiaankaan kerro edes kysyttäessä olevansa varattu, ihan vapaata esitetään. Ei voi olettaa tämän kolmannen osapuolen millään tasoll ajatuksia lukevan että jaa kas, taitaapa tuo tyyppi valehdella.  Onpa niitäkin tapauskia että pettäjä pyörittää kahta PERHETTÄ samaan aikaan ilman että kumpikaan pettäjän pyörittämä henkilö on toisesta osapuolesta ja perheestä tietoinen. Pettäjä valehtelee joka osapuolelle ja on ainut syyllinen tapahtuneeseen.

   Lainaa

  49. Mielipuoli kyyhky 12.11.2020 20:26
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   MissK: Tai luuli naista mieheksi, tai muistaa koko tapahtuneen väärin.
   Tai Sari keksi koko jutun mutta jäi kiinni valheesta perin nolosti.

   Lainaa

  50. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Lukematon käärme: Tuo on käsittämätön ajattelutapa että uskottomuuteen pahimpana syyllisenä pidetään sitä toista osapuolta kuin omaa puolisoa. Eihän se välttämättä edes tiedä toisen olevan varattu. Pettäjälle siinä tulisi olla vihainen, jos jollekin.
   Peukutusten perusteella 6/810 on sitä mieltä että ei olis outo ajattelutapa. Mutta mikäpä siitä, mukavampihan ne oman suhteen ongelmat on ulkoistaa kuin pestä likapyykki kotona 😒

   Lainaa

  51. Taitamaton nauta 12.11.2020 22:19
   Tulos: -21 (25 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   King Arthur on ollut täällä iät ja ajat, ja kuulostaa varsin humaanilta yksilöltä.    Ja on lisäksi aivan oikeassa. Tietysti se kolmannen osapuolen syyttäminen on ajatusvirhe. Ja ihmiset jotka ovat aivan poissa tolaltaan koska ovat saaneet selville jotain kauheaa (ie puoliso pettää) ovatkin niin [...]
   No en viitannut kysymyksellä kommentin sisältöön millään lailla. 
   Tuli vain mieleen kun samalailla käyttää sivistyssanoja, enkä ole ennen hänen kommentteihin vissiin sitten kiinnittänyt huomiota.
   Sori kun kysyin. 

   Lainaa

  52. Setä Tiramisu 12.11.2020 23:15
   Tulos: -38 (48 ääntä)
   Lapsukaiset. Se on se maailma muuttunut Raamatun ajoista. On e-pillerit, kondomit ja antibiootit, että ei se kai nyt enää niin vaarallista ole, jos vähän kuljeskelee, kunhan lopulta löytää takaisin kotio.

   Lainaa

  53. Tulos: +7 (17 ääntä)
   Mielipuoli kyyhky: Tai Sari keksi koko jutun mutta jäi kiinni valheesta perin nolosti.
   Sitten täytyisi enää keksiä järjellinen syy, miksi Sari keksisi tuollaisen jutun.

   Lainaa

  54. Tulos: +41 (47 ääntä)
   Räkäpää: On muuten yllättävän ärsyttävää, kun joku luulee kaupan henkilökunnaksi vaikka on itsekin ostoksilla. En ole ollut koskaan töissä yhdessäkään kaupassa, ja sitä tapahtuu silti jatkuvasti. Veikkaisin, että on tapahtunut täysin vastaava tilanne.
   Teepäs minkä tahansa sortin remonttihommia auki olevassa kaupassa. Huomioväriset työkaluliivit päällä ja ison saksinosturin kanssa nousemassa kaupan kattoon korjailemaan niin kyllä sieltä joku mummo löytyy kun alkaa huutelemaan että "missä ne mannasuurimot on". Parhaassa tapauksessa vielä remppafirman TET-harjoittelijalta. Eipä se järin häiritsevää ole tai ehkä alan tottua ja pikku hiljaa vastaus on typistynyt  sanoiksi "kysykääpäs henkilökunnalta" mutta joka kerta jään pähkäilemään että ihanko nyt aikuisten oikeasti tämä ihminen kuvittelee että se on tämän kyseisen lafkan MYYJÄ joka siellä on resuisessa parrassa ja mustista harmaiksi väriä vaihtaneissa pölyisissä ja paskaisissa työvaatteissa Makita kourassa lähdössä katonrajaan tekemään luvanvaraisia asennustöitä? Oikeasti? Vai että joka putkari ja sähkäri ja huoltomies joka tulee taloon viedään ensin kierrokselle myymälään että tietää missä mannasuurimot sijaitsee? X-D Oikesti ärsyttävää ovat enemmän ja vähemmän kylähullut papparaiset joita löytyy joka syrjäkylän marketista ja jotka kuvittelevat että on ihan OK tulla jauhamaan paskaa remppareiskalle kesken työsuorituksen niin että toiselta keskittyminen herpaantuu siihen paikkaan. Voiko joku oikeasti kuvitella että sinne on kylän joutomiesten juttuseuraksi tilattu jumalattoman tuntihintainen ammattimies jolla ei parempaa tekemistä ole kuin joka isännän ohi kulkiessa keskeyttää työnsä ja jauhaa turhanpäiväistä small talkia paappojen kanssa aiheesta "mitäs hommi tääl lainkan tehränkän" ja "älä nyp putto siält korkkialt".  Eipä kukaan näistä pahansuopia ole vaan silti ei voi käsittää miten jollakin voi käydä edes mielessä että joku remppareiska on oikea kohde kysellä kaupan tuotteiden sijaintia saatikka että on mitenkään asiallista nosturin ohi kulkiessa pysähtyä ja alkaa huutelemaan niitänäitä toiselle joka koettaa tehdä töitä X-D

   Lainaa

  55. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Liuho pupu: "Saako tästä huora-alennusta"... Viivi kuvitteli ownaavansa myyjän, mutta tuli vain kutsuneensa itseään huoraksi. Viiville vinkiksi: jos sun puoliso pettää, hanki parempi puoliso, ansaitset parempaa. Sun puoliso on niistä kahdesta ainoa joka on sulle mitään lojaaliutta velkaa, ei se pettämiskumppani/kaupanmyyjä. Anna niiden olla ja siirry uusiin ympyröihin.
   En nyt tiedä ansaitseeko muita syyttä suotta julkisesti huoraksi haukkuva yhtään parempaa.

   Lainaa

  56. totuuden_torvi 13.11.2020 18:15
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Ei ole Koivukylä immuuni, mutta moni tietää, mitä porukkaa se loput 90-95 prosenttia siellä on. Täytyy ihmetellä, miksi se maskeja käyttävä 5-10 prosentin osuus edes asuu tuolla slummissa.

   Lainaa

  57. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Siis voi hyvä luoja tota Iiristä. Em tajua miks nin moni nainen syyttää pettämisestä nimenomaan sitä toista naista, vaikka miesn siinä on mokannu ja pahasti. Ja sit menee viel toisen työpaikalle vuotmrittelemaan. Käsittämätöntä touhua sanon minä

   Lainaa

  58. Mustankipeä kirsikka 13.11.2020 22:39
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Räkäpää: On muuten yllättävän ärsyttävää, kun joku luulee kaupan henkilökunnaksi vaikka on itsekin ostoksilla. En ole ollut koskaan töissä yhdessäkään kaupassa, ja sitä tapahtuu silti jatkuvasti. Veikkaisin, että on tapahtunut täysin vastaava tilanne.
   Kerran oon lähtenyt näyttämään  mistä löytyy asia joka on ollut hakusessa, vaikkakaan en ollut siellä töissä vaan asiakkaana :'D

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Hallitsijaton persikka: Niinku millä "tolla" tähdätään mihin?? Ärsyttäviä tämmöset puolitiehen jätetyt kommentit joissa kuvitellaan, että no kyllä kaikki mun ajatukset lukee ja tietää mitä tarkotan! 
   Varmaan about kaikki muut ymmärsi paitsi sinä. Eikä typeryksille voi olla koko ajan selittämässä asioita. Eihän sitä muuta ehtisi tehdä kuin opettaa tampioita.

   Lainaa

  60. Tulos: +38 (38 ääntä)
   Saaga: Sitten täytyisi enää keksiä järjellinen syy, miksi Sari keksisi tuollaisen jutun.
   Miksi kukaan ikinä valehtelee mistään?
   Ehkä Sari on omassa päässään kuvitellut saavansa seuraavanlaisia kommentteja:
   ”Todella mahtavaa, että pidät äitisi puolia!”
   ”Hyi häpeä, miten kaupat kiusaavat ikäihmisiä! Upeaa, että toit tämän epäkohdan esille suurelle yleisölle, ettei se huku pelkästään Lidlin asiakaspalvelukanaviin!”
   ”Olet totuuden ja vapauden esitaistelija. Suomi tarvitsee enemmän kaltaisiasi!”
   ”Tapahtuneesta seuranneen julkisuuden vuoksi Lidl tarjoaa koko suvullenne seuraavan vuoden ostokset ilmaiseksi. Kuvanveistäjä tulee myös ensi viikolla ottamaan teistä mittoja näköispatsasta varten.”
   ”Rohkeutta on puhua vääryydestä ääneen! Nimeän seuraavan lapseni Sariksi!”

   Lainaa

  61. Nesteetön panda 15.11.2020 2:24
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   "Meillä on tällä hetkellä alennukset vain opiskelijoille ja eläkeläisille, mutta laitan tiedon menemään eteenpäin että olit toivonut tällaista"

   Lainaa

  62. King Arthur 16.11.2020 22:11
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Taitamaton nauta: Moi. Ootko Toj Karin, joka on päättänyt ryhdistäytyä ja vaihtaa nimimerkkiä? Tuli vain mieleen. 
   Olen joo. Olen myös kaikki ne muut ihmiset netissä joiden kanssa olet eri mieltä. Jos siis vielä tulee mieleen. (Äh, Fingerpori on pilannut tuon "Mieleen tulemisen" iäksi!)

   Lainaa

  63. Altis fretti 17.11.2020 10:40
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   Peeaa monni: Toisaalta, sitä pettäjää olet rakastanut ja se toinen on sinulle yhdentekevä henkilö. En hyväksy, mutta jollain tasolla ymmärrän.
   Alapeukuttajat kuvittelevat, että toiminnan ymmärtäminen tarkoittaa sen hyväksymistä. Sivistymätöntä sakkia, sanat eivät ole synonyymejä.

   Lainaa

  64. Aurinkolasiton noita 18.11.2020 0:27
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Miksi Sarin äiti on kysynyt asiaa vielä naismyyjältäkin, kun siihen oli jo yksi myyjä(?) vastannut..?

   Lainaa

  65. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Aurinkolasiton noita: Miksi Sarin äiti on kysynyt asiaa vielä naismyyjältäkin, kun siihen oli jo yksi myyjä(?) vastannut..?
   Ei minkään takia. Tosin keksityt mummon ongelmat on usein aika älyttömiä muutenkin

   Lainaa

  66. Tottahantoki 27.11.2020 7:18
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Tyyni tonttu: "Kjeh kjeh röh,,, corollat tarttuupi vaan kello 23 jälkeem baareissa,, ompa se mariini höppänä kjeh kjeh;))" Pelleileekö nää tämmösiä kommentteja heittävät ihmiset vaan vai ollaanko oikeasti noin pihalla siitä mihin tolla tähdätään?
   Ravintoloiden alkoholitarjoilun päättyminen normaalia aikaisemmin koronan vuoksi jne. Tarvitko lisää vihjeitä, vai joko hissi liikahti?

   Lainaa

  67. Sisustettu ankka 25.1.2021 16:30
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Jäin kiinni valheesta joten lopetan nyt tämän keskustelun tähän.

   Lainaa

  68. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Koivukylä on sellanen vekkuli alue, että siellä 5-10% Lidlin asiakkaista käyttää vaippaa vaikka 70% pitäisi niin tehdä. Punainen olut tekee kauppansa ja niin edelleen.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alennus, kassa, koivukylä, korona, kukkakauppa, lidl, maskit, mummo, myyjä, pettää