Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 464

Suomentakaa tämä, kiitos.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 464

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 34 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +413 (425 ääntä)
   Toivottavasti Emilialla ei mene makkaran pään puraisemiset sekaisin muussa yhteydessä

   Lainaa

  2. Sitkeä maahinen 26.11.2020 0:22
   Tulos: +779 (807 ääntä)
   Ei kiitos mitään kavereiden kesken chatissä heitettyjä läppiä tänne.

   Lainaa

  3. Lakattu meduusa 26.11.2020 2:06
   Tulos: +126 (140 ääntä)
   Sitkeä maahinen: Ei kiitos mitään kavereiden kesken chatissä heitettyjä läppiä tänne.
   Jep, tarvis suomentaa se.

   Lainaa

  4. katsastamaton maito 26.11.2020 4:49
   Tulos: +198 (206 ääntä)
   Lakattu meduusa: Jep, tarvis suomentaa se.

   Veikkaan, että vihreä oli lähettänyt "äitiltäs" melkein samalla hetkellä, kun valkoinen lähetti kolmannen viestinsä, ja näin ollen valkoisen viesti näyttää vastaukselta vihreään.

   Ilman timestamppeja ja kontekstia kieltämättä aika köyhä moka.

   Lainaa

  5. Tornipöllö 26.11.2020 5:21
   Tulos: +370 (376 ääntä)
   Riikan kilpikonna on oikeasti ollut armoton bilehile ja pistänyt aina kunnolla tuulemaan, kun isäntäväki on muualla. Kiinnijäämisen pelkoakaan ei ole ollut, sillä kuka nyt uskoisi naapurin valituksia meluavasta kilpikonnasta?

   Lainaa

  6. Aseistettu norsu 26.11.2020 6:04
   Tulos: -97 (171 ääntä)
   Ällöttää kun käytetään miehen elimestä sanaa muna.

   Lainaa

  7. Puhuttu vadelma 26.11.2020 8:11
   Tulos: +126 (144 ääntä)
   Aseistettu norsu: Ällöttää kun käytetään miehen elimestä sanaa muna.
   Elämä voi välillä ällöttää.

   Lainaa

  8. apinaattori 26.11.2020 8:45
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   En usko.

   Lainaa

  9. Kiikkerä vadelma 26.11.2020 9:32
   Tulos: +196 (202 ääntä)
   Täytyy kompata että nämä omat, oi niin hassunhauskat, keskustelut "lähetänpä feissarimokiin kun ollaan niin hupsakoita" on kyllä järjestään laimeita ja ainoa moka tai helmi näissä on myötähäpeä lähettäjää kohtaan.

   Lainaa

  10. Särkymätön alpakka 26.11.2020 9:36
   Tulos: +154 (156 ääntä)
   Oon miettinyt miksi susia niin vihataan, mut nyt selvis sekin. Kyllä muakin harmittais jos kabanossit menis suden suuhun.

   Lainaa

  11. Uusi hyönteinen 26.11.2020 9:40
   Tulos: +81 (83 ääntä)
   Tornipöllö: Riikan kilpikonna on oikeasti ollut armoton bilehile ja pistänyt aina kunnolla tuulemaan, kun isäntäväki on muualla. Kiinnijäämisen pelkoakaan ei ole ollut, sillä kuka nyt uskoisi naapurin valituksia meluavasta kilpikonnasta?
   Kilpikonnat voivat oikeasti olla hyvin meluisia rymistellessään. Varsinkin jos yrittävät kaivaa kuoppaa nurkkaan, tai kävellä aukkoon, jonne eivät mahdu.

   Lainaa

  12. Selviävä pingviini 26.11.2020 10:01
   Tulos: +88 (98 ääntä)
   Sitkeä maahinen: Ei kiitos mitään kavereiden kesken chatissä heitettyjä läppiä tänne.
   Juuri näin. Menevät samaan kastiin näiden "höhöhöhöö kirjotin kiputori kun piti kirjoittaa kirpputori" läppien kaa. Täyttä kuraa.

   Lainaa

  13. Työssäkäyvä taikuri 26.11.2020 11:25
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   "Michelangelo is a party dude!"

   Lainaa

  14. Hankala kana 26.11.2020 11:38
   Tulos: +56 (76 ääntä)
   Aseistettu norsu: Ällöttää kun käytetään miehen elimestä sanaa muna.
   Joo, koska naisten sukuelimistä ei ikinä keksitä mitään inhottavan kuuloisia lempinimiä :)

   Lainaa

  15. Reseptivapaa dinosaurus 26.11.2020 11:47
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Työssäkäyvä taikuri: "Michelangelo is a party dude!"
   Partyyyyyyyyy!

   Lainaa

  16. Hööpölööpö 26.11.2020 11:51
   Tulos: +73 (83 ääntä)
   Lieköhän tuo sitten muutoin kuinkakin normaali tapa herätellä puolisoa...

   Lainaa

  17. Rampa juhta 26.11.2020 13:00
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   Tornipöllö: Riikan kilpikonna on oikeasti ollut armoton bilehile ja pistänyt aina kunnolla tuulemaan, kun isäntäväki on muualla. Kiinnijäämisen pelkoakaan ei ole ollut, sillä kuka nyt uskoisi naapurin valituksia meluavasta kilpikonnasta?
   Kaverilla oli joku viiskymppinen maakilpikonna aina irti lattialla. Kerran jos toisenkin kuunneltiin rappukäytävässä, kun körmy piti yksinään bileitä. Oli jääny jumiin milloin kylppärin patteriin (lähtee kohtalaisesti ääntä myös naapureille, kun patteria vasten kolkkaa), sohvan alle, maton hapsuihin ja millon minnekin. Kyllä kilppari yllättävän kovasti osaa metelöidä.

   Lainaa

  18. Suunnaton opas 26.11.2020 13:28
   Tulos: +5 (55 ääntä)
   Hankala kana: Joo, koska naisten sukuelimistä ei ikinä keksitä mitään inhottavan kuuloisia lempinimiä :)
   Miten nuo liittyvät toisiinsa? Kyl minustakin muna on infantiili nimitys penikselle riippumatta siitä, mitä vulvasta sanotaan.

   Lainaa

  19. Hiekaton kauris 26.11.2020 15:12
   Tulos: -4 (34 ääntä)
   Hööpölööpö: Lieköhän tuo sitten muutoin kuinkakin normaali tapa herätellä puolisoa...
   Ei s eksin tarvitse olla vakavaa. Hauskaahan tuo on välillä hullutella, vaikkei mihinkään johtaisikaan.

   Lainaa

  20. Pyöreä mäyrä 26.11.2020 15:15
   Tulos: +42 (72 ääntä)
   Enemmän hämmentää, että Emilialle on ihan normaalia, että mies hivelee munallaan hänen nukkuvaa naamaansa. Meinaan monissa suhteissa varmaan sovittu että on ok herättää seksillä mutta kyllä suihinotto nukkuvalta on jo aika next level temppu :D

   Lainaa

  21. Tulos: -9 (35 ääntä)
   Munan muotoinen grillimakkara?!

   Lainaa

  22. Huomionkipeä varis 26.11.2020 16:12
   Tulos: +45 (53 ääntä)
   jukkapalmu: Munan muotoinen grillimakkara?!
   Onko niitä muunkin muotoisia?

   Lainaa

  23. Tulos: +49 (55 ääntä)
   Pyöreä mäyrä: Enemmän hämmentää, että Emilialle on ihan normaalia, että mies hivelee munallaan hänen nukkuvaa naamaansa. Meinaan monissa suhteissa varmaan sovittu että on ok herättää seksillä mutta kyllä suihinotto nukkuvalta on jo aika next level temppu :D
   Nonni. Nyt sait mun päähäni kuvan siitä miten joku puoliuninen äiti alkaa imemään sitä makkaraa ja lapsi silmät suurena sitä ihmettelee ja sit seuraavat kuukaudet kommentoi erinäisissä paikoissa äidin makkaran imemistä.

   Lainaa

  24. Siveetön aprikoosi 26.11.2020 22:02
   Tulos: +48 (48 ääntä)
   Pyöreä mäyrä: Enemmän hämmentää, että Emilialle on ihan normaalia, että mies hivelee munallaan hänen nukkuvaa naamaansa. Meinaan monissa suhteissa varmaan sovittu että on ok herättää seksillä mutta kyllä suihinotto nukkuvalta on jo aika next level temppu :D
   Jos jostain asiasta voi olla varma elämässä, niin siitä, että toisten parisuhteesta ei voi tietää lopulta mitään.

   Lainaa

  25. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Kyllä mekin saatiin peräti kaksi huomautusta siitä kun meidän koira kuulemma haukkui kun ollaan pois. Ja muutenkin häiriköi haukunnallaan naapureiden elämää. Muuten ihan jees, mutta tuohon aikaan meillä oli kaksi lemmikkiä: viljakäärme ja kissa. Isännöitsijä tuli ihan meidän pyynnöstä käymään (koska myöskin oli jätetty heippa-lappuja ilmoitustauluun jotka oli osoitettu meille). Ei löytynyt koiraa ei (paitsi niitä kuuluisia villakoiria sängyn alta). Muutamia valituksia ja heippa-lappuja löytyi vielä tuon jälkeen mutta "ylempi" taho ei niitä enää huomioinut koska meillä ei tosiaan ollut koiraa. Joten heippa-laputkin jäivät historiaan sen myötä. Olisi kyllä edelleen mielenkiintoista tietää, kuka noita valituksia on tehtaillut. Eikä siis ole mikään kaupungin vuokratalo, suurin osa asukkaista omistaa oman kämppänsä.

   Lainaa

  26. Murmurmurmeli 27.11.2020 4:21
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kiikkerä vadelma: Täytyy kompata että nämä omat, oi niin hassunhauskat, keskustelut "lähetänpä feissarimokiin kun ollaan niin hupsakoita" on kyllä järjestään laimeita ja ainoa moka tai helmi näissä on myötähäpeä lähettäjää kohtaan.
   Ja näiden julkaisijaa kohtaan myös.

   Lainaa

  27. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Hööpölööpö: Lieköhän tuo sitten muutoin kuinkakin normaali tapa herätellä puolisoa...
   Just parasta.

   Lainaa

  28. Liukuportaaton vuohi 27.11.2020 8:28
   Tulos: +9 (19 ääntä)
   Hankala kana: Joo, koska naisten sukuelimistä ei ikinä keksitä mitään inhottavan kuuloisia lempinimiä :)
   Siis... Koska naisten sukuelimistä keksitään inhottavan kuuloisia lempinimiä niin... muna ei ole ällöttävä nimitys... vai mitä yrität nyt kertoa? Avaa vähän lisää että miten nämä nyt liittyvät toisiinsa.

   Lainaa

  29. Tulos: +12 (42 ääntä)
   Chariwe: Kyllä mekin saatiin peräti kaksi huomautusta siitä kun meidän koira kuulemma haukkui kun ollaan pois. Ja muutenkin häiriköi haukunnallaan naapureiden elämää. Muuten ihan jees, mutta tuohon aikaan meillä oli kaksi lemmikkiä: viljakäärme ja kissa. Isännöitsijä tuli ihan meidän pyynnöstä käymään [...]
   Sori, että takerrun sun viimeiseen lauseeseen, muuten niin hyvin argumentoidussa kommentissasi, mutta jotenkin kalskahti korvaan...  Oletko siis sitä mieltä, että vuokra-asunnoissa asuvat ihmiset ovat jollain tapaa huonompia ja alempiarvoisia, kuin ne, jotka ostavat oman osakkeen (omalla tai lainatulla rahalla)?

   Lainaa

  30. Itseasiassa 27.11.2020 15:52
   Tulos: +7 (17 ääntä)
   Hööpölööpö: Lieköhän tuo sitten muutoin kuinkakin normaali tapa herätellä puolisoa...
   En puolisoista tiedä, mutta nuorempana olin mennyt baari-illan jälkeen jonkun miehen matkassa hänen luokseen yöksi. Nukuttiin, mutta muuta ei tapahtunut, kunnes aamulla heräsin kun hän työnsi vehjettään suuhuni. Joten jos onnistuu suht tuntemattomalle henkilölle, niin miksei joltakin puolisolle.

   Lainaa

  31. Tervetullut undulaatti 27.11.2020 18:00
   Tulos: -19 (31 ääntä)
   Lukihärö: Sori, että takerrun sun viimeiseen lauseeseen, muuten niin hyvin argumentoidussa kommentissasi, mutta jotenkin kalskahti korvaan...  Oletko siis sitä mieltä, että vuokra-asunnoissa asuvat ihmiset ovat jollain tapaa huonompia ja alempiarvoisia, kuin ne, jotka ostavat oman osakkeen (omalla tai lainatulla rahalla)?
   Ovat.

   Lainaa

  32. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Oispa makkaraa.

   Lainaa

  33. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Lukihärö: Sori, että takerrun sun viimeiseen lauseeseen, muuten niin hyvin argumentoidussa kommentissasi, mutta jotenkin kalskahti korvaan...  Oletko siis sitä mieltä, että vuokra-asunnoissa asuvat ihmiset ovat jollain tapaa huonompia ja alempiarvoisia, kuin ne, jotka ostavat oman osakkeen (omalla tai lainatulla rahalla)?
   Kukaan ei väittänyt heitä alempiarvoisiksi tai huonommiksi, tuo väite on lukijan korvien välissä syntynyt assosiaatio.
   Kun todellisuuden taju ja sen mukana elämänhallinta katoaa, menettää usein omaisuutensa ja päätyy asumaan vuokralla sosiaalitukien varassa. Siksi ne olemattomia koiria näkevät ja kuulevat ihmiset asuvat yleensä vuokralla, ja siksi heitä ei oleteta omistusasunnoissa tulevan yhtä paljon vastaan kuin vuokra-asunnoissa. Alempiarvoisia tai huonompia he eivät ole... et kai yritä väittää, että olemattomia ääniä kuulevat olisivat huonompia tai alempiarvoisia?

   Lainaa

  34. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Meinasin nauraa ääneen susijutulle! Se on parasta ku naurattaa. :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: auto, hali, kilpikonnat, koirat, kota, makkara, melu, meteli, naapurit, nukkua, ruoka, sudet, susi, takakontti, äiti