Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mitä tänään syötäisiin? Osa 11

Keinotekoisten aromien kotikäyttö jakaa mielipiteet.
Mitä tänään syötäisiin? Osa 11

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 53 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Varakas piimä 10.11.2020 0:21
   Tulos: +1079 (1133 ääntä)
   Ihme valittaja tuo Saana

   Lainaa

  2. Tulos: +429 (445 ääntä)
   Tykkään hieroa itseeni aitoa vaniljatankoa aina iltaisin. Tulee mukava haju lakanoihin. Koitin kerran esanssibanaania, eikä ollut läheskään yhtä hyvä.

   Lainaa

  3. Tulos: +423 (461 ääntä)
   Saanalla on mennyt luonnontuotteet suoraan nuppiin.

   Lainaa

  4. Addiktoiva ihminen 10.11.2020 1:15
   Tulos: +416 (436 ääntä)
   Siinä pitää vielä olla oikein kärkyllä, vaikka muut käski jo painua vittuun.

   Lainaa

  5. Nää on näitä 10.11.2020 2:11
   Tulos: +458 (472 ääntä)
   Vaikka itsekin oisin kuinka luonnon aromien puolella paremmin ni tällasiin pätijäitteihin kyllästyy nopeesti. Onko pakko tulla nillittämään kun mielipiteitä ei kysytty vaan ohjeita? Normi ihminen näkee kuvan, lukee tekstin ja toteaa itselleen; "tämä ei ole minun juttu" ja kelaa seuraavaan. Mitä se sinun elämääsi muokkaa jos joku haluaa kokeilla jotain uutta? Ihan ymmärrettävää jos muut vähän ärähtää. Ja sit pitää vielä pakolla kysellä perään kun on tehty selväksi ettei SINUN pArEmpIteHdäOiKeIstAmaUsTeIstA provoa halua kukaan kuunnella. Saana älä viitsi. Move along.

   Lainaa

  6. epätietoinen itä-Hämeestä 10.11.2020 2:37
   Tulos: +314 (328 ääntä)
   Tää on aina hienoa, kun joutuu itse leipomisryhmän tai muun puskaradion riidanhaastamis-shottiin jonkun Mikähän-sille-nyt-tuli?-Saanan toimesta. Just viime viikolla yks raivopää-Saana postasi kuvakaappauksen keskustelustamme ja räyhäsi, miksi minä vastasin hänelle ikävästi, kun ei ollut mitään syytä, koska hän oli oi-ke-as-sa! Sitten tulee yv:tä, miten minä muka aiheutin hänelle viikon bännin ryhmään. Näin on! ja se leipäläpi kiinni, edes hetkeksi. :/

   Lainaa

  7. Eriävä kirjohylje 10.11.2020 3:20
   Tulos: -374 (424 ääntä)
   Pakko esittää eriävä mielipide. Minusta Saana vastasi fiksusti ensin, enkä minäkään ymmärrä miksi pitäisi käyttää esanssia kun ei ole sen vaikeampaa käyttää aitoa tavaraa. Jos tarjottais esanssipullaa ja aidoista aineksista tehtyä pullaa niin valitsisin jälkimmäisen.

   Lainaa

  8. Taidokas aasi 10.11.2020 3:23
   Tulos: +474 (486 ääntä)
   Vilma vastas kyl aika neutraalisti Saanalle ja tällä meni sit kauheet defenssit päälle. Jeesus sentään, rauhoitu Saana ja opettele lisää luetunymmärtämistä.

   Lainaa

  9. Tulos: +137 (163 ääntä)
   Hevonvitunhumppaa. Tä sana tulee käyttöön.

   Lainaa

  10. Tulos: +367 (375 ääntä)
   Nää on näitä saanoja, jotka ovat aina oikeassa ja he voivat kyllä laittaa "yhen pikku tokaisun" mihin väliin tahansa, mut kaikki muut onkin sit hänen mielestään räyhä-riittoja, vaikka kuinka asiallisesti sanois, sillä suoraselkä-saanoillehan ei sanota vastaan muuta kuin tyhmyyttään tai pahat mielessä.

   Lainaa

  11. Tulos: +331 (345 ääntä)
   Todennäköisesti Saana itse lähettänyt vielä tännekkin, jotta saisi itselleen tukea. Nyt sitten kaduttaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +346 (358 ääntä)
   Tiedän yhden todella pahasti sitruksille allergisen, joka pystyy kuitenkin tollasia sitrusesansseja käyttämään, ja niillä ahkerasti leipookin. Tyhmää tulla utelemaan miksi joku niitä haluaa käyttää, kun se ei muille edes kuulu.

   Lainaa

  13. Tulos: -161 (177 ääntä)
   Ei Vilma kyllä kysynyt yhtään mitään vaikka niin väittääkin.

   Lainaa

  14. Kämänen pussieläin 10.11.2020 5:26
   Tulos: +316 (324 ääntä)
   Onpa saana ärsyttävä. Kaiken kruunaa vielä toi screenshottien jako, miksei osaa antaa olla vaan jauhaa vaan ja tekee itsestään pellen. Toivottavasti on itse lähettänyt nää ja tulisi lukemaan kommentteja ja tajuaisi että olikin itse tämän homman moka.

   Lainaa

  15. Siirrettävä kotieläin 10.11.2020 5:48
   Tulos: +154 (166 ääntä)
   traumcity: Ei Vilma kyllä kysynyt yhtään mitään vaikka niin väittääkin.
   Itse ymmärsin sen kysymykseksi ilman merkkiäkin. 

   Lainaa

  16. Tulos: -139 (161 ääntä)
   Siirrettävä kotieläin: Itse ymmärsin sen kysymykseksi ilman merkkiäkin. 
   Ei se silti tarkoita ettäkö se kysymys olisi. 

   Lainaa

  17. Iso persikka 10.11.2020 6:23
   Tulos: +75 (119 ääntä)
   traumcity: Ei Vilma kyllä kysynyt yhtään mitään vaikka niin väittääkin.
   Ai kato, moi Saana

   Lainaa

  18. Lumisateeton aasi 10.11.2020 6:34
   Tulos: +215 (217 ääntä)
   Saana valittaa siitä kun kun ei saa valittaa enemmän. Jaksamisia Saanan tutuille.

   Lainaa

  19. Tulos: +189 (197 ääntä)
   Ärsyttää suunnattomasti toi Saanan uhriutuminen. Säälittävää.

   Lainaa

  20. Normi järvisieni 10.11.2020 7:37
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   epätietoinen itä-Hämeestä: Tää on aina hienoa, kun joutuu itse leipomisryhmän tai muun puskaradion riidanhaastamis-shottiin jonkun Mikähän-sille-nyt-tuli?-Saanan toimesta. Just viime viikolla yks raivopää-Saana postasi kuvakaappauksen keskustelustamme ja räyhäsi, miksi minä vastasin hänelle ikävästi, kun ei ollut mitään [...]
   Haluun lisätä sun listaukseen Naistenhuone sensuroimaton. Siellä yleensä tulee akkalauma kivittämään aloittajan asiasta kuin asiasta, ihme et tällä kertaa Saana sai itse kommentoidessaan paskamyrskyn niskaansa.
   Ja tämä tapahtui siis naistenhuoneella.

   Lainaa

  21. Valitsematon salaatti 10.11.2020 7:52
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   Suffeli: Hevonvitunhumppaa. Tä sana tulee käyttöön.
   Samaa tulin sanomaan. Nyt kaikki mukaan Hevonvitunhumppa-junaan! 

   Lainaa

  22. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Ei järin hauska moka.

   Lainaa

  23. Puolimakea kuguaari 10.11.2020 7:58
   Tulos: -28 (84 ääntä)
   Saanalla taitaa olla hiekka-aromia siellä.

   Lainaa

  24. King Arthur 10.11.2020 8:09
   Tulos: +222 (230 ääntä)
   Saana on ihmistyyppinä sellainen, että oikeasti *haluaa* loukata jotakuta, ja jos toinen ei loukkaannu niin sitten pitää väittää että se loukkaantui. Sitten pääsee esittämään uhria. Ihan vanhanaikainen kiusaajan niksi, muistan jo ala-asteelta näitä oman elämänsä Saanoja.

   Lainaa

  25. Tulos: +160 (166 ääntä)
   Saana mokasi ja nolasi kyllå itsensä. Aloittaja pysyy hienon rauhallisena ja sekös Saanaa koukuttaa ja täytyy vetää uhrikortti esiin. Melkosen noloa.

   Lainaa

  26. Tulos: +152 (156 ääntä)
   King Arthur: Saana on ihmistyyppinä sellainen, että oikeasti *haluaa* loukata jotakuta, ja jos toinen ei loukkaannu niin sitten pitää väittää että se loukkaantui. Sitten pääsee esittämään uhria. Ihan vanhanaikainen kiusaajan niksi, muistan jo ala-asteelta näitä oman elämänsä Saanoja.
   Se on se perus "menikö tunteisiin" vastaus vaikka miten asiallisesti vastaisi. Samaa käytäntöä näkee täälläkin monesti. Internet ja some on antanut näille ala-asteen kiusaajille mahdollisuuden jatkaa tuota käytöstä vielä ala-asteen jälkeen, kun ei tarvitse kohdata kasvotusten.

   Lainaa

  27. Reseptivapaa dinosaurus 10.11.2020 9:06
   Tulos: +93 (95 ääntä)
   Onpas todella raskas ihminen tämä Saana. En kyllä jaksaisi omassa lähipiirissä katsella.

   Lainaa

  28. Tulos: +162 (166 ääntä)
   Eriävä kirjohylje: Pakko esittää eriävä mielipide. Minusta Saana vastasi fiksusti ensin, enkä minäkään ymmärrä miksi pitäisi käyttää esanssia kun ei ole sen vaikeampaa käyttää aitoa tavaraa. Jos tarjottais esanssipullaa ja aidoista aineksista tehtyä pullaa niin valitsisin jälkimmäisen.
   Kun se pointti juuri on se, että vaikka Juuri Sinulla olisi tuohon aiheeseen Sinulle Tärkeä Eriävä Mielipide, niin sitä ei tarvitse aina tunkea mukaan, jos Mielipiteesi ei vastaa keskustelun tarkoitusta. 
   Onko sun jäätelökiskallakin ihan pakko aloittaa luettelemalla sille myyjälle kaikki maut, joista et tykkää? 

   Lainaa

  29. Elämäm kova koulu 10.11.2020 9:47
   Tulos: +77 (87 ääntä)
   Eriävä kirjohylje: Pakko esittää eriävä mielipide. Minusta Saana vastasi fiksusti ensin, enkä minäkään ymmärrä miksi pitäisi käyttää esanssia kun ei ole sen vaikeampaa käyttää aitoa tavaraa. Jos tarjottais esanssipullaa ja aidoista aineksista tehtyä pullaa niin valitsisin jälkimmäisen.
   Mene Saana pois täältä.

   Lainaa

  30. Tulos: +77 (83 ääntä)
   traumcity: Ei se silti tarkoita ettäkö se kysymys olisi. 
   Se, että sinä et ymmärrä sitä kysymykseksi, ei tarkoita etteikö se sellainen olisi. 

   Lainaa

  31. Viisas dinosaurus 10.11.2020 10:42
   Tulos: -22 (28 ääntä)
   traumcity: Ei se silti tarkoita ettäkö se kysymys olisi. 
   Nykypäivänä se on oikeessa, ja ellei jopa parempi ihminen, kenen kommentti saa ensimmäisenä myötätunnon heräilemään. Silloin ei edes kirjoitusvirheet haittaa.

   Lainaa

  32. Pöhlä flamingo 10.11.2020 11:03
   Tulos: +86 (88 ääntä)
   Malliesimerkki "Minulla on oikeus kertoa mielipiteeni!"-ihmisestä.

   Lainaa

  33. Hillitty leopardi 10.11.2020 11:10
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Banaani: Kun se pointti juuri on se, että vaikka Juuri Sinulla olisi tuohon aiheeseen Sinulle Tärkeä Eriävä Mielipide, niin sitä ei tarvitse aina tunkea mukaan, jos Mielipiteesi ei vastaa keskustelun tarkoitusta.  Onko sun jäätelökiskallakin ihan pakko aloittaa luettelemalla sille myyjälle kaikki maut, joista et tykkää? 
   Taisit vastata siihen, miksi kiskoilla on välillä niin älyttömät jonot. 

   Lainaa

  34. Pilkkottu herukka 10.11.2020 12:22
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Kauhee draama kahden euron esansseista.

   Lainaa

  35. Tulos: +61 (65 ääntä)
   Höh, tästä on jätetty pois kun Saana totesi tuossa omassa postauksessansa, että jonkun pitäis lähettää toi feissarimokiin :(

   Lainaa

  36. Kähärä henkilö 10.11.2020 12:31
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   Katsoin kokoajan, että se pitää paristopakettia kädessä. En ymmärtänyt yhtään keskustelua. Katsoin ainakin 7 kertaa, että tosi turvallisia aromeja paristoista. Sitten jossain vaiheessa tajusin että ei ollutkaan paristoja. Sit alkoi tulla keskusteluunkin järkeä :"DD nää on oman elämän huippuhetkiä selvästi.

   Lainaa

  37. Pelkäämätön soturi 10.11.2020 12:37
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Eriävä kirjohylje: Pakko esittää eriävä mielipide. Minusta Saana vastasi fiksusti ensin, enkä minäkään ymmärrä miksi pitäisi käyttää esanssia kun ei ole sen vaikeampaa käyttää aitoa tavaraa. Jos tarjottais esanssipullaa ja aidoista aineksista tehtyä pullaa niin valitsisin jälkimmäisen.
     Saana esitti mielipiteen jota ei kaivattu, ja sitten kiihtyi kun (ihan ystävällisesti) huomautettiin ettei siitä nyt laisinkaan ollut kyse. Samaa porukkaa kuin ne jotka tulevat tänne kertomaan miten vihaavat ituhippejä/ persuja: siinähän vihaatte, mutta jos siitä ei ollut ollenkaan kyse, niin voisi tarjota mielipiteensä siitä mistä on kyse, eikä jostain aivan viidennestä asiasta. Keskustelu olisi toki *voinut* jatkua "niin, en ole tullut ajatelleeksi että pikkupullosta rommia voisi leipoa, kerrohan lisää" ja Saana olisi sitten voinut kertoa, mutta kun ei se jatkunut.

   Lainaa

  38. Tulos: 0 (14 ääntä)
   Tuo sanna nyt on vähän vatipää muutenki

   Lainaa

  39. Sukkahousuton persoona 10.11.2020 17:23
   Tulos: +93 (93 ääntä)
   Eriävä kirjohylje: Pakko esittää eriävä mielipide. Minusta Saana vastasi fiksusti ensin, enkä minäkään ymmärrä miksi pitäisi käyttää esanssia kun ei ole sen vaikeampaa käyttää aitoa tavaraa. Jos tarjottais esanssipullaa ja aidoista aineksista tehtyä pullaa niin valitsisin jälkimmäisen.
   Satuitko huomaamaan, että Vilma kysyi neuvoja siihen mihin respteihin noita voisi käyttää, eikä sinun tai Saanan henkilökohtaisia pullamieltymyksiä? Ja siis joo, joskus etenkin netissä täytyy johonkin pisteeseen asti sietää teitä jotka pidätte omaa mielipidettänne niin älyttömän tärkeänä ja erinomaisena että se on tungettava kaikkialle missä sitä ei edes kysytä, mutta tuo Saanan jankkaaminen asiasta ja kaiken huippuna screenshotin julkaisu draamanhakuisuudessaan oli kyllä pohjanoteeraus. 

   Lainaa

  40. Epätosi lihapiirakka 10.11.2020 17:32
   Tulos: -24 (34 ääntä)
   Kaikki tietänee että minkä lajin mailaan Saanan tulisi tutustua?

   Lainaa

  41. Viisas dinosaurus 10.11.2020 22:19
   Tulos: -44 (48 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Saana esitti mielipiteen jota ei kaivattu, ja sitten kiihtyi kun (ihan ystävällisesti) huomautettiin ettei siitä nyt laisinkaan ollut kyse. Samaa porukkaa kuin ne jotka tulevat tänne kertomaan miten vihaavat ituhippejä/ persuja: siinähän vihaatte, mutta jos siitä ei ollut ollenkaan kyse, niin [...]
   Esitti kyllä mielipiteen jota ei kysytty, ja vielä toisti sen heti perään. Jos ei siinä vaiheessa tajua että vastaaminen hänenlaisen kanssa menee jankkaamiseksi, löytyy vika molemmista. Luulis jo tän ajan, mitä netti on ollu olemassa, jokaisen meistä kommentti palstoilla viihtyvien yksilöiden sen jo oppineen, mutta ei. Aina pitää saada se viimeinen sana, joka on "se totuus".

   Lainaa

  42. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Saana on nolo. Toivottavasti hän ei lähettänyt mokaa tänne.

   Lainaa

  43. Syötävä kesyhanhi 11.11.2020 0:28
   Tulos: +98 (100 ääntä)
   Eriävä kirjohylje: Pakko esittää eriävä mielipide. Minusta Saana vastasi fiksusti ensin, enkä minäkään ymmärrä miksi pitäisi käyttää esanssia kun ei ole sen vaikeampaa käyttää aitoa tavaraa. Jos tarjottais esanssipullaa ja aidoista aineksista tehtyä pullaa niin valitsisin jälkimmäisen.
   "Millaisen sähköauton ostaisin?" OSTA DIISSELI "Onko kokemusta puseroista?" KYLLÄ TUULITAKKI ON PARAS "Laittaisinko sinisen vai vihreän verhon?" SÄLEKAIHTIMET PERKELE Tuolta te pätijät kuulostatte. Ketään ei kiinnosta. Vastaa kysymykseen tai jatka matkaasi.

   Lainaa

  44. Kierteetön norppa 11.11.2020 7:06
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Ei välttämättä onnistu aidon käyttö samalla vaivalla. Jos vaikka on autoton ihminen ja sinne Alkoon on yli 10km, saattais olla hyvinkin tyytyväinen jos rommiesanssi löytyisi lähikaupasta. Hinnasta nyt en edes viitsi mainita mitään, varsinkin jos siitä rommista ei ole itselle muuta iloa kuin leipomiseen.

   Lainaa

  45. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Iso persikka: Ai kato, moi Saana
   Traumcity se sitten on joka viikko epäiltyjen listalla itse mokaajaksi. :D 

   Lainaa

  46. Lahoava laama 11.11.2020 13:37
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Varakas piimä: Ihme valittaja tuo Saana
   Juu siis itse aikoinaan lopetin Facebookin käytön kokonaan Saanan kaltaisten ihmisten vuoksi. Tuntui, että laittoipa minkä tahansa kuvan tai jutun niin aina löytyi joku joka löysi jotain väärin tehtyä, korjattavaa tai huomautettavaa. En vaan enää jaksanut.

   Lainaa

  47. Tulos: -6 (16 ääntä)
   Hemppa: Tuo sanna nyt on vähän vatipää muutenki
   Kuka Sanna?

   Lainaa

  48. Tulos: +55 (57 ääntä)
   "Samalla vaivalla kuorii vaniljatangon" Joo, paitsi yksi vaniljatanko maksaa 5-10 euroa, enkä minä ainakaan halua aina panostaa tuollaisia lisäsummia leipomiseen (kun se on siis kuitenkin vain yksi mauste ja muihinkin ainesosiin saa parhaillaan uppoamaan ihan hyvin rahaa jos tykkää muutakin kuin peruspullaa leipoa). Tottakai ostan sen vaniljatangon silloin kun haluan tehdä sen crème brûléen illallisten jälkiruoaksi tai tärkeän juhlapäivän kunniaksi, mutta välillä on kiva päästä vähemmälläkin. Sama pätee siihen rommipulloon tai mitä tahansa makua nyt haluaakaan. Mulla on muuten just noita samoja Lidlin aromeja kuin kuvassa. Olivat lähi-lidlissä 1e/paketti tarjouksessa joskus sesongin jälkeen niin ostin heräteostoksena, ovat siis ilmeisesti sesonkituotteita, en vaan ole varma kuuluvatko joulusesonkiin vai johonkin niistä kierrossa olevista teemaviikoista. Ihan hiljattain laitoin tipan tai kaksi sitä rommiaromia leipomiini biscotteihin, eikä kyllä maistunut lopputulos yhtään esanssiselta. Silloin arkipäivänä jämäaineista leivottuja biscotteja varten ei todellakaan olisi tullut mieleenkään lähteä alkoon hakemaan oikeaa rommia. :D Liikaahan noita toki ei saa käyttää tai muuten se "esanssi" puskee läpi, mutta vähän käytettynä ihan ok.

   Lainaa

  49. Alempi varis 12.11.2020 10:54
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Lumisateeton aasi: Saana valittaa siitä kun kun ei saa valittaa enemmän. Jaksamisia Saanan tutuille.
   Mahtaako heitä olla.

   Lainaa

  50. Päivettynyt susi 12.11.2020 17:10
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Missä ryhmässä tämä oli? Vois itseä kiduuttaakseen käydä lukemassa muitakin juttuja.

   Lainaa

  51. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Banaani: Kun se pointti juuri on se, että vaikka Juuri Sinulla olisi tuohon aiheeseen Sinulle Tärkeä Eriävä Mielipide, niin sitä ei tarvitse aina tunkea mukaan, jos Mielipiteesi ei vastaa keskustelun tarkoitusta.  Onko sun jäätelökiskallakin ihan pakko aloittaa luettelemalla sille myyjälle kaikki maut, joista et tykkää? 
   Se on se Vintiöiden tyyppi, joka kertoo, mitä kaikkea hän ei saa syödä! 😃 

   Lainaa

  52. Itseasiassa 15.11.2020 14:52
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Vaakku: Höh, tästä on jätetty pois kun Saana totesi tuossa omassa postauksessansa, että jonkun pitäis lähettää toi feissarimokiin :(
   Jos Saana itse rajasi kommenttinsa pois. Eihän nyt liian läpinäkyvä voi olla. 

   Lainaa

  53. Tulos: -12 (12 ääntä)
   Ihme häröäjä tuo Krista

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aidot, aito, aromit, esanssit, leipoa, leivonta, maku, reseptit, ruoka