Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ylläpidolla on asiaa, osa 13

Jokainen sääntörikkomus on vakava.
Suurenna näkymä
Ylläpidolla on asiaa, osa 13

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 97 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -363 (507 ääntä)
   Ihan sinänsä sama kuka jakaa ja mihinkä. Eikö se olisi vaan helpompaa kopioda oma teksti ja tehdä uusi päivitys ennen kuin jakaa toisen ryhmän päivityksen mitä ei välttämättä kaikki edes näe, jos ryhmä josta jaetaan on yksityinen.

   Lainaa

  2. Soinniton ananas 1.10.2020 0:13
   Tulos: +190 (198 ääntä)
   Sehän meni hienosti.

   Lainaa

  3. Tulos: +377 (385 ääntä)
   Jäin nyt vaan miettii että potkittiinko Satu ryhmästä?

   Lainaa

  4. Tulos: -696 (840 ääntä)
   Toivon ja uskon että auto ei kissaan osunut, nämä luonnonvaraisina Suomessa liikkuvat kissat ovat kyllä onneksi nopeita reagoimaan just autojen ja villipetojen varalta. Kissa kuuluu Suomen luontoon ja selviää kyllä siellä hyvin jos ei hullut kaahaile päälle. Tämäkin mirri oli oletettavasti talvipesää varten täydentämässä muonavarastoa. Itselläni on useampi kissa ollut joita olen sitten jossakin vaiheessa luontoon päästänyt oikeaa kisun elämää viettämään, ja esim viime talvena kävi yksi tuttu kissa oikein pihalla norkoilemassa ja sitä aikani rapsuttelin kunnes painui taas kohti seikkailujaan. Tuli oikein hyvä fiilis tuosta että minut vielä muisti, eläinrakkaana ihmisenä harmitti vain ettei voinut kaverille ruokaa antaa, kun pitää näiden oppia oma ravinto metsästämään. Esim lintuja sun muita hyönteisiä on puut piukassa.

   Lainaa

  5. Soinniton ananas 1.10.2020 0:29
   Tulos: +8 (130 ääntä)
   Kiinnostaisi tietää, miksi ryhmästä(/ryhmään? en aivan ymmärtänyt) ei saa jakaa screenshotteja. Miksi semmoinen raja pitää vetää?

   Lainaa

  6. Tulos: -72 (258 ääntä)
   traumcity: Toivon ja uskon että auto ei kissaan osunut, nämä luonnonvaraisina Suomessa liikkuvat kissat ovat kyllä onneksi nopeita reagoimaan just autojen ja villipetojen varalta. Kissa kuuluu Suomen luontoon ja selviää kyllä siellä hyvin jos ei hullut kaahaile päälle. Tämäkin mirri oli oletettavasti [...]
   Viiltävä sarkasmi tuottaa alapeukkuja

   Lainaa

  7. Tulos: +75 (173 ääntä)
   Viime aikoina on tullut ikävä niitä vanhoja hyviä aikoja, kun kaikki kommentoijat eivät olleet mitään mystisiä avokadoja tai mykkiä pandoja, vaan kunnon nimillä varustettuja tyyppejä. Missä olette King Arthur (sua on eniten ikävä), Kala, Muumi(kopio), Purppurakruunu, Hepomiesten tietotoimisto ja Murmurmurmeli, näin vain muutamia mainitakseni? On niin ikävä teitä! Onneksi sentään Traumcity käyt täällä vielä trollailemassa, välillä näkyy myös MissK ja Jukka Palmu, Toj Karinia unohtamatta. Ja muutama muu vanha kaveri! Ehkä tämä on vain merkki siitä, että minunkin pitäisi jatkaa elämässä eteenpäin ja etsiä tiistain ja torstain viihde jostain muualta. Tai sitten vain lueskella arkistojen aarteita. ♡

   Lainaa

  8. Haluton paprika 1.10.2020 0:52
   Tulos: -7 (21 ääntä)
   Malla - The Voice of Reason

   Lainaa

  9. Peitelty seuraeläin 1.10.2020 0:54
   Tulos: +64 (82 ääntä)
   Jepjoo: Ihan sinänsä sama kuka jakaa ja mihinkä. Eikö se olisi vaan helpompaa kopioda oma teksti ja tehdä uusi päivitys ennen kuin jakaa toisen ryhmän päivityksen mitä ei välttämättä kaikki edes näe, jos ryhmä josta jaetaan on yksityinen.
   Satu ei jakanut päivitystä vaan kuvakaappauksen. Eli näkyy kyllä kaikille. Se on sitten eri asia miksi noin toimi, olisi tosiaan ollut helpompi kopioida päivitys.

   Lainaa

  10. Saita nektariini 1.10.2020 0:54
   Tulos: +196 (206 ääntä)
   Hetkinen. Jos ryhmän asioiden jakaminen ryhmän ulkopuolelle on ehdottoman kiellettyä, niin tiukan tulkinnan mukaan Satu rikkoisi sääntöjä siinäkin tapauksessa, että kirjoittaisi Karkurit-ryhmään oman julkaisun. Kun on kirjoittanut jotain Eläinten pelastusrinki -ryhmään, siitä tulee ryhmän asia (jos kerran kuvakaappauskin siitä on kielletty), ja ryhmän asioita ei jaeta ryhmän ulkopuolelle, sanovat säännöt.

   Lainaa

  11. Tulos: -126 (212 ääntä)
   Riku: Viiltävä sarkasmi tuottaa alapeukkuja
   Joo, ei tainnut tämä sarkasmi nyt iskeä muuhun kuin tosikkojen vyön alle. :D

   Lainaa

  12. Marjaisa mäyrä 1.10.2020 1:43
   Tulos: +364 (426 ääntä)
   Riku: Viiltävä sarkasmi tuottaa alapeukkuja
   Sarkasmi on taitolaji. Näille kissojen ulkona liikkumista puoltaville tuo ajatusmaailma mitä Traumcityn kommentti käsitteli, on valitettavasti tosi ja pahimmassa tapauksessa rohkaisee idiootteja. Sen vuoksi se ei toimi vitsinä tässä yhteydessä.

   Lainaa

  13. Martti Ahtis... kyl te tiätte. 1.10.2020 1:59
   Tulos: -19 (43 ääntä)
   Itse kun en noihin ryhmiin, missä sekopäitä ylläpitäjiä, kuulu, niin olisi joskus kiva nähdä noiden sekopäiden profiileja ja päästä vaikka tapaamaan sellainen.

   Lainaa

  14. Tulos: +198 (214 ääntä)
   Mitenkä kukaan kuvittelee, että tuhansien ihmisten ryhmissä pysyy kaikki vain ryhmän sisällä?? Minkä nettiin laitat, olet valmis siihen että se leviä.

   Lainaa

  15. Toimiva pomelo 1.10.2020 2:38
   Tulos: +17 (35 ääntä)
   Jepjoo: Ihan sinänsä sama kuka jakaa ja mihinkä. Eikö se olisi vaan helpompaa kopioda oma teksti ja tehdä uusi päivitys ennen kuin jakaa toisen ryhmän päivityksen mitä ei välttämättä kaikki edes näe, jos ryhmä josta jaetaan on yksityinen.
   Kuvakaappauksesta oli kyse, kyllä se kaikille näkyy. Jos tiedät mikä kuvakaappaus on...

   Lainaa

  16. Tietokoneeton mango 1.10.2020 3:10
   Tulos: +124 (134 ääntä)
   Niin no juttuhan on se et joku on nyt taas sääntöjä rikkonut notta tämä tuli meidän silmillemme nähtäväksi.

   Lainaa

  17. Kämänen pussieläin 1.10.2020 4:59
   Tulos: +138 (152 ääntä)
   Olisi ihanaa kuulla selitys mihin tuota sääntöä tarvitaan. Miksi ei saa jakaa, mitä väliä sillä on? Kun ei kenenkään kiusaksi sääntöä ole tehty vaan ihan syystä.

   Lainaa

  18. Tulos: +173 (199 ääntä)
   Riku: Viiltävä sarkasmi tuottaa alapeukkuja
   Viiltävä, mistä kohtaa?

   Lainaa

  19. Tulos: +28 (66 ääntä)
   Kuten sanottua, Satulla on kyllä tärkeysjärjestykset kohdallaan. Hän on malliesimerkki siitä ylläpitäjien ala-lajista joiden kaikki aivotoiminta loppuu sillä sekunnilla kun saavat YP-nimityksen. Satu ei varmaan osaa edes pestä hampaitaan illalla ellei ole kirjoittanut kodin sääntölistaa jääkaapin oveen. Niiltä 90-luvun puhuvilta päiltäkin tuli älykkäämpää settiä pihalle.

   Lainaa

  20. Verraton etana 1.10.2020 6:00
   Tulos: +59 (67 ääntä)
   Ylläpito, tuo Jumalasta seuraava.

   Lainaa

  21. Kosketon marja 1.10.2020 6:43
   Tulos: -103 (141 ääntä)
   "Säännöt ei kosketa minua! Jos minä rikon sääntöjä niin ylläpitäjä on vallanhimoinen pikkuhitleri!"

   Lainaa

  22. Tulos: +51 (91 ääntä)
   Anteeksi ku yleistän mutta , yleensä maalaaset on justihin pahimpia kissojen pitäjiä. Niitä ei leikata, eikä monesti vierä eläänlääkärihi. Annetahan lisääntyä ja jos joku vamma tuloo kissalle niin se vaan ammutahan. Valitettavasti oon itte kuullu ku joku on ajanu kissan päältä niin ne on vaan että heh heh kuhan ei kitumahan jääny ja auto on kunnos.

   Lainaa

  23. Järkipuoli varis 1.10.2020 7:32
   Tulos: -67 (101 ääntä)
   Nämä ylläpitäjät on kyllä ihan parhaita. Tuntuu vähän että kukkoilemalla naamakirjan ryhmässä kompensoidaan epäonnistunutta urakehitystä ja alistettua asemaa parisuhteessa. Mitä kissoihin tulee niin meilläpäin irtokissat loukutetaan ja ammutaan eikä laiteta nettiin kyselyitä.

   Lainaa

  24. Kahen kilon kalori 1.10.2020 7:40
   Tulos: +186 (192 ääntä)
   Ymmärrän hyvin miksei joistakin ryhmistä ole soveliasta sisältöä jakaa, mutta eläinten pelastusrinki kuulostaa sellaiselta, että siellä olevien julkaisujen olisi ihan hyväkin saada paljon näkyvyyttä.

   Lainaa

  25. Tulos: +122 (150 ääntä)
   Just: Viiltävä, mistä kohtaa?
   Sanoi vahingossa viiltävä, tarkoitti paskaa.

   Lainaa

  26. Aina paikalla 1.10.2020 7:47
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Pylynalle: Jäin nyt vaan miettii että potkittiinko Satu ryhmästä?
   Karkureissa näkyy olevan edelleen jäsenenä, jossa tuo keskustelu on siis käyty, mutta eläinten pelastusringistä, josta tuo on jaettu, ei enää näy löytyvän.

   Lainaa

  27. Yllätyksetön biisoni 1.10.2020 8:01
   Tulos: +31 (45 ääntä)
   Naurettavaa kitinää jostain facebookin pilipali ryhmistä :D Luulevat vissiin pitävänsä jotain oikeaa foorumia.

   Lainaa

  28. Viitseliäs papaija 1.10.2020 8:26
   Tulos: -57 (87 ääntä)
   Marjaisa mäyrä: Sarkasmi on taitolaji. Näille kissojen ulkona liikkumista puoltaville tuo ajatusmaailma mitä Traumcityn kommentti käsitteli, on valitettavasti tosi ja pahimmassa tapauksessa rohkaisee idiootteja. Sen vuoksi se ei toimi vitsinä tässä yhteydessä.
   Ei pidä paikkaansa, vapaasti ulkoilevalla kissalla on koti ja siellä ruokaa. Tuossa oli kyse Kissan hylkäämisestä joka valitettavasti on edelleen aika yleistä. 

   Lainaa

  29. Mustankipeä kirsikka 1.10.2020 8:47
   Tulos: +81 (107 ääntä)
   Viitseliäs papaija: Ei pidä paikkaansa, vapaasti ulkoilevalla kissalla on koti ja siellä ruokaa. Tuossa oli kyse Kissan hylkäämisestä joka valitettavasti on edelleen aika yleistä. 
   Ei kissat saa ulkoilla vapaasti.

   Lainaa

  30. Tulos: +112 (116 ääntä)
   Luulis, että jos kyseessä on ryhmä, minkä tarkoituksena on auttaa kadonneiden/loukkaantuneiden eläinten auttaminen yms. ilmotusten jakaminen mahdollisimman moneen ryhmään olisi enemmän kuin suotavaa...

   Lainaa

  31. Jorma Ralli-Kukkula 1.10.2020 9:16
   Tulos: +62 (76 ääntä)
   Soinniton ananas: Kiinnostaisi tietää, miksi ryhmästä(/ryhmään? en aivan ymmärtänyt) ei saa jakaa screenshotteja. Miksi semmoinen raja pitää vetää?
   En ikinä ymmärrä tätä että jos joku kysyy ihan asiallisen kysymyksen niin sitten porukan pitää alapeukuttaa jos ei itse tiedä vastausta. Asiaan:  Usein noi (varsinkin pienemmät) suljetut ryhmät on tarkoitettu siihen, että jäsenet voivat keskustella niissä (semi)anonyymisti samanhenkisten tai samoja kokemuksia kanssa ilman että juttuja levitellään koko netin tai sukulaisten/tuttujen luettavaksi. Siksi kuvankaappauksen jakaminen ulkopuolisille keskusteluista vesittää mahdollisesti koko ryhmän idean. Sen lisäksi että sääntöä ei pysty käytännössä mitenkään valvomaan, on se myöskin tässä tapauksessa hieman höhlä tai ainakin turhan tiukka, koska kyseessä jakajan oma julkaisu.

   Lainaa

  32. Epämoderni hevonen 1.10.2020 9:24
   Tulos: +85 (101 ääntä)
   "Ei yksikään ryhmä tee sääntöjä kiusatakseen ketään..." Ja tässä kohden purskahti aamukahvit suusta.

   Lainaa

  33. Pisteliäs luumu 1.10.2020 10:09
   Tulos: +30 (38 ääntä)
   Soinniton ananas: Kiinnostaisi tietää, miksi ryhmästä(/ryhmään? en aivan ymmärtänyt) ei saa jakaa screenshotteja. Miksi semmoinen raja pitää vetää?
   Näissä eläinkarkurijutuissa usein alkuperäisen julkaisun on tehnyt henkilö, jolta lemmikki on karannut. Kun jaat tästä julkaisusta vaan screenshotin, ei ihmiset osaa ottaa yhteyttä alkuperäisen julkaisun tehneeseen henkilöön, kun eivät alkuperäiseen julkaisuunkaan pääse mitenkään käsiksi. Siksi typerää että omaa julkaisua ei saa screenshotata, että julkaisun tehnyt henkilö pysyy samana, eli siten tätä ongelmaa ei tule... :)

   Lainaa

  34. Soinniton ananas 1.10.2020 10:13
   Tulos: +54 (62 ääntä)
   Jorma Ralli-Kukkula: En ikinä ymmärrä tätä että jos joku kysyy ihan asiallisen kysymyksen niin sitten porukan pitää alapeukuttaa jos ei itse tiedä vastausta. Asiaan:  Usein noi (varsinkin pienemmät) suljetut ryhmät on tarkoitettu siihen, että jäsenet voivat keskustella niissä (semi)anonyymisti samanhenkisten tai [...]
   Kiitos tuesta! Vielä jäi mietityttämään, mikä Eläinten pelastusringin keskusteluissa on niin tulenarkaa, että täytyy sitoutua olemaan kertomatta niistä ryhmän ulkopuolisille. 😄

   Lainaa

  35. Tulos: +36 (50 ääntä)
   traumcity: Toivon ja uskon että auto ei kissaan osunut, nämä luonnonvaraisina Suomessa liikkuvat kissat ovat kyllä onneksi nopeita reagoimaan just autojen ja villipetojen varalta. Kissa kuuluu Suomen luontoon ja selviää kyllä siellä hyvin jos ei hullut kaahaile päälle. Tämäkin mirri oli oletettavasti [...]
   Hieno provo, olisit edes yrittänyt keksiä jotain omaperäisempää ja ylipäätään uskottavampaa.

   Lainaa

  36. Murmurmurmeli 1.10.2020 10:28
   Tulos: +51 (63 ääntä)
   Ilokalori: Viime aikoina on tullut ikävä niitä vanhoja hyviä aikoja, kun kaikki kommentoijat eivät olleet mitään mystisiä avokadoja tai mykkiä pandoja, vaan kunnon nimillä varustettuja tyyppejä. Missä olette King Arthur (sua on eniten ikävä), Kala, Muumi(kopio), Purppurakruunu, Hepomiesten tietotoimisto ja Murmurmurmeli, näin vain muutamia mainitakseni? On niin ikävä teitä!
   Awwww, täällä ollaan. Ei vaan ole ollut mitään sanottavaa viime aikoina, kaikki tulee edelleen kyllä luettua. 

   Lainaa

  37. Tulos: +28 (58 ääntä)
   Ilokalori: Viime aikoina on tullut ikävä niitä vanhoja hyviä aikoja, kun kaikki kommentoijat eivät olleet mitään mystisiä avokadoja tai mykkiä pandoja, vaan kunnon nimillä varustettuja tyyppejä. Missä olette King Arthur (sua on eniten ikävä), Kala, Muumi(kopio), Purppurakruunu, Hepomiesten tietotoimisto ja [...]
   Ja Mr. Ällö parhaimmillaan. 

   Lainaa

  38. Siivetön satuhahmo 1.10.2020 10:55
   Tulos: +54 (88 ääntä)
   Soinniton ananas: Kiinnostaisi tietää, miksi ryhmästä(/ryhmään? en aivan ymmärtänyt) ei saa jakaa screenshotteja. Miksi semmoinen raja pitää vetää?
   Ryhmästä ei saa jakaa screenshotteja muutamastakin syystä. 1) Ihan ensimmäinen syy on, että jos halutaan ilmoitus useampaan ryhmään laittaa, halutaan kannustaa siihen että se tehdään omalle seinälle julkisena ja jaetaan sieltä. Kun tuohon julkaisuun sitten päivittää tilanteen, se näkyy kaikissa ryhmissä joihin julkaisu on jaettu. Usein nimittäin eivät muista edes itse mihin kaikkialle kuvakaappaus on laitettu. Lisäksi muutkin saattavat jakaa samaa kuvakaappausta, joka sitten lisää tietokatkosten riskiä. 2) Kyseisessä ryhmässä tarjotaan apua tavalla tai toisella pulassa oleville eläimille. Kun apua pyydetään useammasta ryhmästä, on riski että tehdään päällekkäistä työtä. Joku vapaaehtoinen saattaa etsiä tunteja loukkaantunutta eläintä, joka toisen ryhmän kautta on jo poimittu talteen. Lisäksi paikalle saattaa pölähtää turhan iso porukka, josta lopulta onkin kiinniottotilanteessa haittaa. Aktiivisimmat auttajat ryhmässä ovat erittäin kiireisiä, varsinkin kesäkaudella. Auttamista tehdään vapaaehtoisesti, palkatta. Tällaisessa tilanteessa se turha työ saattaa johtaa siihen, että jollekin muulle eläimelle apu tulee liian myöhään.  3) Osa avunpyynnöistä on sellaisia, jotka saattaa poikia julkaisijalle tai auttajalle jopa tappouhkauksia. Kaikki eivät halua nimiään leviteltävän muihin ryhmiin. 4) Osa ihmisistä haluaa sabotoida esim. loukutuksia tai valkoposkihanhien auttamista. Tässä "mokan" tapauksessa kyse oli esimerkin näyttämisestä ja tasapuolisesta kohtelusta. Kyseessä on yli 31 000 jäsenen ryhmä ja ajoittain meno kuin villissä lännessä, joten sääntöjen suhteen joutuu ylläpito olemaan tiukkana ja pitämään tilanteen mahdollisimman selkeänä. Tämä asiallisesti ja selkeästi ryhmässä hänelle vielä perusteltiin toisen ylläpitäjän toimesta (mikä on jätetty sopivasti kuvakaappauksesta pois) ja jakajaa pyydettiin ystävällisesti vaihtamaan tuo jaettu kuva edes sellaiseen, josta ryhmän nimi olisi sutattu.

   Lainaa

  39. Tulos: -7 (41 ääntä)
   traumcity: Toivon ja uskon että auto ei kissaan osunut, nämä luonnonvaraisina Suomessa liikkuvat kissat ovat kyllä onneksi nopeita reagoimaan just autojen ja villipetojen varalta. Kissa kuuluu Suomen luontoon ja selviää kyllä siellä hyvin jos ei hullut kaahaile päälle. Tämäkin mirri oli oletettavasti [...]
   Nyt on taas kyllä sellaista tekstiä, että hävettää sun puolesta. Ota asioista selvää, kissa ei kuulu luontoon..

   Lainaa

  40. Joku ihme Pelle 1.10.2020 11:26
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Ilokalori: Viime aikoina on tullut ikävä niitä vanhoja hyviä aikoja, kun kaikki kommentoijat eivät olleet mitään mystisiä avokadoja tai mykkiä pandoja, vaan kunnon nimillä varustettuja tyyppejä. Missä olette King Arthur (sua on eniten ikävä), Kala, Muumi(kopio), Purppurakruunu, Hepomiesten tietotoimisto ja [...]
   Ei hätää vanha toveri, minut on vain alennettu kuninkaallisesta hovinarriksi. ;) En teitä hylkäisi!

   Lainaa

  41. Tulos: -14 (44 ääntä)
   traumcity: Toivon ja uskon että auto ei kissaan osunut, nämä luonnonvaraisina Suomessa liikkuvat kissat ovat kyllä onneksi nopeita reagoimaan just autojen ja villipetojen varalta. Kissa kuuluu Suomen luontoon ja selviää kyllä siellä hyvin jos ei hullut kaahaile päälle. Tämäkin mirri oli oletettavasti [...]
   Oksetat minua, ihmisroska. Älä koskaan hommaa eläintä, kesytä sitä kesän ja kutsu eläinrakkaudeksi päästää se kesytetty kissa luontoon. 

   Lainaa

  42. Tulos: +87 (97 ääntä)
   Ilokalori: Viime aikoina on tullut ikävä niitä vanhoja hyviä aikoja, kun kaikki kommentoijat eivät olleet mitään mystisiä avokadoja tai mykkiä pandoja, vaan kunnon nimillä varustettuja tyyppejä. Missä olette King Arthur (sua on eniten ikävä), Kala, Muumi(kopio), Purppurakruunu, Hepomiesten tietotoimisto ja [...]
   Niistä vanhoista hyvistä ajoista alkaa pian olla 10 vuotta aikaa.
   Minä olin silloin 10 vuotta nuorempi kuin nyt. 10 vuotta sitten minulla ei ollut elämässä muuta sisältöä kuin riekkua netissä, Feissarimokissa ja 9gagissa ja sensemmoisissa. Minulla oli hoitamaton liikuntavamma ja vaikeita lapsuustraumoja, joita en osannut käsitellä ja joiden kanssa kukaan ei auttanut minua. Elin seurustelusuhteessa, jossa jouduin jatkuvasti luovuttamaan vartaloni toisen seksileluksi vastoin omaa tahtoani, etten jäisi yksin. Venytin parin sadan euron lukion opintotukeni vuokraan, laskuihin ja ruokaan, kun Kela luuli, että tietystihän vaikeista mielenterveysongelmista kärsivät päihteidenkäyttäjävanhempani auttaisivat minua taloudellisesti niin kauan, kuin olen alaikäinen.
   Tuppasi vähän olemaan sillä lailla sumuista, etten pystynyt tekemään muuta kuin istumaan tietokoneella ja kirjoittamaan sekavaa ajatuspuuroani tänne mustaan aukkoon, jossa kukaan ei estänyt minua käyttämästä ääntäni.
   Mutta se oli silloin 10 vuotta sitten. Nyt saatan olla kasvanut tällaiseksi kyyniseksi pikku paskaksi, mutta ainakin olen viimein aikuinen. Minulla on opinnot, työ, mahdollisuus päästä liikkumaan, ja rahaa sekä vapautta tehdä mitä haluan.
   Olihan täällä kivaa silloin joskus kirjoitella, ja luen edelleenkin aina uudet mokat. Mutta ei minulla ole tänne enää paljoa sanottavaa, kun nyt elämässäni on muitakin hyviä asioita kuin Feissarimokat. Tai no joskus sanon jotain, mutta se on tuo nimikone vain niin hauska, ettei jaksa enää olla Kala.

   Lainaa

  43. Tulos: +17 (25 ääntä)
   Murmurmurmeli: Awwww, täällä ollaan. Ei vaan ole ollut mitään sanottavaa viime aikoina, kaikki tulee edelleen kyllä luettua. 
   Ihanaa, pelastit mun päivän! <3

   Lainaa

  44. Tulos: +10 (20 ääntä)
   L4nttu: Ja Mr. Ällö parhaimmillaan. 
   ...ja pahimmillaan :S

   Lainaa

  45. Kimeä lohikäärme 1.10.2020 12:17
   Tulos: +28 (38 ääntä)
   Ymmärrän sinänsä sen, että säännöt halutaan pitää kaikille samoina, jotta niiden kanssa ei tule säätämistä. Jos aletaan spesifioimaan, että mitä kuvakaappauksia saa jakaa ja mitä ei, säännöistä tulee nopeasti iso sekamelska. Mutta onhan tuo ylläpitäjän meininki aika yliampuvaa.

   Lainaa

  46. Kuolematon salaatti 1.10.2020 13:01
   Tulos: +21 (33 ääntä)
   Kuulun kyseiseen ryhmään pelkästään draamanilosta. ”Ryhmästä ei saa jakaa mitään” on liki päivittäin toistuva teema, ja näin syksyllä vain luonnonvaraisten eläinten kidnappaaminen ”hyvään tarkoitukseen” jyrää sen yli. Eläinpelastusringissä ei myöskään saa haha -reagoida ylläpitäjien kommentteihin. Ei edes jos ja kun ne ovat hulvattoman hauskoja.

   Lainaa

  47. Taskulämmin norppa 1.10.2020 13:03
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   Kala: Niistä vanhoista hyvistä ajoista alkaa pian olla 10 vuotta aikaa. Minä olin silloin 10 vuotta nuorempi kuin nyt. 10 vuotta sitten minulla ei ollut elämässä muuta sisältöä kuin riekkua netissä, Feissarimokissa ja 9gagissa ja sensemmoisissa. Minulla oli hoitamaton liikuntavamma ja vaikeita [...]
   Ihanaa kuulla sinusta! ❤️

   Lainaa

  48. Kierrätetty gerbiili 1.10.2020 13:14
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   Mä ymmärrän et jollain Naistenhuoneella on sääntö, ettei ryhmästä saa jakaa mitään ulos, mutta nuo kyseiset ryhmät vaikuttaa sellaiselta että niistä olisi hyvä jakaa tietoa ulos (karannut/löytynyt eläin jne).

   Lainaa

  49. Tulos: +5 (29 ääntä)
   Oli nokkela postaus tai ei, kyllä mun silmissä traumcityn kommentti nyt vaan oli niin selkeää sarkasmia, että en yleensä tollasen postauksen nähdessäni edes mieltäisi trollaukseksi vaan satiiriksi. :D Kun ei oikeastaan kuulosta että yrittäisi edes tosissaan teeskennellä ihmistä, jolla on tuollainen mielipide. Toisaalta marjaisan mäyrän kommentista päätellen tässä nyt voi olla se, että en vain itse ole noin absurdin ajatusmaailman kavereihin onnistunut törmäämään, joten kontekstini asiaan on puutteellinen. Oon kuvitellu, että kissoja vapaana pitävien kanta on lähinnä "no kai se nyt saa olla vapaana, ketä haittaa. tosi moni pitää. ei meidän kissa oo koskaa kuollu ulkona. ja se tulee kotiin syömään. ihme sääntösuomi ja nipotusta". Ei että kyseessä ois syvällisempikin ajatus siitä että Suomen luonto kaipaa kissoja ja kissat Suomen luontoa.

   Lainaa

  50. Liitoutunut raadonsyöjä 1.10.2020 13:56
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   Kuolematon salaatti: Kuulun kyseiseen ryhmään pelkästään draamanilosta. ”Ryhmästä ei saa jakaa mitään” on liki päivittäin toistuva teema, ja näin syksyllä vain luonnonvaraisten eläinten kidnappaaminen ”hyvään tarkoitukseen” jyrää sen yli. Eläinpelastusringissä ei myöskään saa haha -reagoida ylläpitäjien kommentteihin. Ei edes jos ja kun ne ovat hulvattoman hauskoja.
   Lisätään tähän vielä se, että vaikka eläimeltä puuttuisi pää niin lopetusta ei saa suositella. Ryhmässä on fiksuakin sakkia, mutta monesti yli jyrää tuo ajatusmaailma että kaikki eläimet on pakko pelastaa vaikka eläimen itsensä kannalta sen olisi parempi päästä pois.

   Lainaa

  51. Kilokalori (se feikki) 1.10.2020 13:57
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Ilokalori: Viime aikoina on tullut ikävä niitä vanhoja hyviä aikoja, kun kaikki kommentoijat eivät olleet mitään mystisiä avokadoja tai mykkiä pandoja, vaan kunnon nimillä varustettuja tyyppejä. Missä olette King Arthur (sua on eniten ikävä), Kala, Muumi(kopio), Purppurakruunu, Hepomiesten tietotoimisto ja [...]
   Mä mietin vaan, missä Kilokalori on. Se og Kilokalori siis

   Lainaa

  52. Tulos: +33 (45 ääntä)
   Kala: Niistä vanhoista hyvistä ajoista alkaa pian olla 10 vuotta aikaa. Minä olin silloin 10 vuotta nuorempi kuin nyt. 10 vuotta sitten minulla ei ollut elämässä muuta sisältöä kuin riekkua netissä, Feissarimokissa ja 9gagissa ja sensemmoisissa. Minulla oli hoitamaton liikuntavamma ja vaikeita [...]
   Olen todella iloinen, että sulla menee nyt hyvin. ❤ Ja oli kiva kuulla kuulumisiasi! Toivon kaikkea hyvää sun elämään, ja hei, kiitos kun roikuit Feissarimokissa silloin joskus!

   Lainaa

  53. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Joku ihme Pelle: Ei hätää vanha toveri, minut on vain alennettu kuninkaallisesta hovinarriksi. 😉 En teitä hylkäisi!
   Jesjesjes!!! Oot paras 🤩

   Lainaa

  54. Joviaali kyyhky joka pongaa urpoja 1.10.2020 14:33
   Tulos: +5 (25 ääntä)
   Siivetön satuhahmo: Ryhmästä ei saa jakaa screenshotteja muutamastakin syystä. 1) Ihan ensimmäinen syy on, että jos halutaan ilmoitus useampaan ryhmään laittaa, halutaan kannustaa siihen että se tehdään omalle seinälle julkisena ja jaetaan sieltä. Kun tuohon julkaisuun sitten päivittää tilanteen, se näkyy kaikissa [...]
   Yksikään näistä syistä ei ole varsinaisesti eläitenkään pelastusta haittaava asia. Ajatellaan positiivisesti ja kannustetaan ihmisiä SOSIAALISESSA mediassa jakamaan tietoa eteenpäin. 

   Lainaa

  55. Tulos: +2 (20 ääntä)
   Kilokalori (se feikki): Mä mietin vaan, missä Kilokalori on. Se og Kilokalori siis
   Sitäkin on ikävä! Jos og Kilokalori luet tätä, mun nimi on kunnianosoitus sulle. ❤

   Lainaa

  56. Tietokoneeton kolibri 1.10.2020 15:28
   Tulos: +14 (22 ääntä)
   Liitoutunut raadonsyöjä: Lisätään tähän vielä se, että vaikka eläimeltä puuttuisi pää niin lopetusta ei saa suositella. Ryhmässä on fiksuakin sakkia, mutta monesti yli jyrää tuo ajatusmaailma että kaikki eläimet on pakko pelastaa vaikka eläimen itsensä kannalta sen olisi parempi päästä pois.
   Lopetusta saa suositella selkeässä tapauksessa, mutta lopetusohjeita ei saa laittaa. Ensisijaisesti eläinlääkäri hoitaa lopetukset, mutta tarvittaessa lopetusohjeet on käsittääkseni annettu puhelimitse.
   Esimerkiksi kaikki kanit, joilla on myksomatoosin oireita ollut, on suoraan ryhmässä ohjattu eläinlääkäriin lopetettavaksi.
   Ongelmana kun näissä ryhmissä on, että ihmiset heittää mutu-tuntumalla lopetuskäskyjä myös eläimille joille se ei ole tarpeen. Moni törmännyt lintukin olisi hengestään päässyt ihan turhaan. 

   Lainaa

  57. Monilaenen kauris 1.10.2020 17:14
   Tulos: +8 (22 ääntä)
   Ilokalori: Viime aikoina on tullut ikävä niitä vanhoja hyviä aikoja, kun kaikki kommentoijat eivät olleet mitään mystisiä avokadoja tai mykkiä pandoja, vaan kunnon nimillä varustettuja tyyppejä. Missä olette King Arthur (sua on eniten ikävä), Kala, Muumi(kopio), Purppurakruunu, Hepomiesten tietotoimisto ja [...]
   Täällä on kopiomuumi. Tulee vielä seurattua mutta en enää kommentoi omalla nimimerkillä. Jostain kumman syystä minun kaikki kirjoitukset menivät ennakkosensuuriin. :)
   Ehkä fm yp kuuluu samaan sarjaan fb kirppariryhmien yp kanssa :D

   Lainaa

  58. katsastamaton maito 1.10.2020 19:31
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Ilokalori: Viime aikoina on tullut ikävä niitä vanhoja hyviä aikoja, kun kaikki kommentoijat eivät olleet mitään mystisiä avokadoja tai mykkiä pandoja, vaan kunnon nimillä varustettuja tyyppejä. Missä olette King Arthur (sua on eniten ikävä), Kala, Muumi(kopio), Purppurakruunu, Hepomiesten tietotoimisto ja [...]

   Purppurakruunu kokeili nimikonetta kerran, eikä pitänyt tärkeänä vaihtaa takaisin. Mutta täällä valitettavasti edelleen ollaan, ties monettako vuotta aktiivisesti...

   Lainaa

  59. katsastamaton maito 1.10.2020 19:37
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Sen muuten laitan, että vaikka tarkoitus olisi vaan jakaa informaatiota, varsinkin tällaisessa tapauksessa, kun yritetään parhaimmillaan tavoittaa tiettyä ihmistä, tekstin kopioiminen on muutenkin parempi käytäntö, koska Facebook-ryhmien hakutyökalu ei toisaan osaa kuvakaappausta lukea, ja näin ollen ihminen, joka yrittää etsiä havaintoja hakemalla mahdollisilla sijainneilla tai tuntomerkillä, ei näe postausta.

   Lainaa

  60. Tulos: +20 (24 ääntä)
   Kala: Niistä vanhoista hyvistä ajoista alkaa pian olla 10 vuotta aikaa. Minä olin silloin 10 vuotta nuorempi kuin nyt. 10 vuotta sitten minulla ei ollut elämässä muuta sisältöä kuin riekkua netissä, Feissarimokissa ja 9gagissa ja sensemmoisissa. Minulla oli hoitamaton liikuntavamma ja vaikeita [...]
   Kala oot mun suosikki <3 Hyvä kuulla että sulla menee paremmin!

   Lainaa

  61. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Monilaenen kauris: Täällä on kopiomuumi. Tulee vielä seurattua mutta en enää kommentoi omalla nimimerkillä. Jostain kumman syystä minun kaikki kirjoitukset menivät ennakkosensuuriin. :)Ehkä fm yp kuuluu samaan sarjaan fb kirppariryhmien yp kanssa :D
   Voi ihana kopiomuumi! Kiva että olet vielä täällä, ja hitsin yp :| 

   Lainaa

  62. Tulos: +16 (24 ääntä)
   katsastamaton maito: Purppurakruunu kokeili nimikonetta kerran, eikä pitänyt tärkeänä vaihtaa takaisin. Mutta täällä valitettavasti edelleen ollaan, ties monettako vuotta aktiivisesti...
   Siistiä että täällä on vielä vanhaa porukkaa mukana, huoleni oli siis ihan turha! Itsekin lähes alusta asti olen tätä seurannut, enkä halua edes tietää, miten monta vuotta... Mut koska tekin ootte vielä täällä, aion minäkin jatkaa seuraamista ja ehkä jopa rohjeta välillä kommentoimaan! 💪

   Lainaa

  63. Lupaava tuhatjalkainen 2.10.2020 0:51
   Tulos: -6 (26 ääntä)
   traumcity: Toivon ja uskon että auto ei kissaan osunut, nämä luonnonvaraisina Suomessa liikkuvat kissat ovat kyllä onneksi nopeita reagoimaan just autojen ja villipetojen varalta. Kissa kuuluu Suomen luontoon ja selviää kyllä siellä hyvin jos ei hullut kaahaile päälle. Tämäkin mirri oli oletettavasti [...]
   Saamastasi miinussadosta päättelen, etteivät ihmiset ymmärrä sarkasmia. 

   Lainaa

  64. Tulos: +26 (44 ääntä)
   Lupaava tuhatjalkainen: Saamastasi miinussadosta päättelen, etteivät ihmiset ymmärrä sarkasmia. 
   Ainakin itse alapeukutin, kun sarkasmi oli niin tyhmä, huono, ylipitkä ja ylimielinen. Kommenttien perusteella näin moni muukin.

   Lainaa

  65. Tuju biisoni 2.10.2020 7:38
   Tulos: -16 (28 ääntä)
   traumcity: Toivon ja uskon että auto ei kissaan osunut, nämä luonnonvaraisina Suomessa liikkuvat kissat ovat kyllä onneksi nopeita reagoimaan just autojen ja villipetojen varalta. Kissa kuuluu Suomen luontoon ja selviää kyllä siellä hyvin jos ei hullut kaahaile päälle. Tämäkin mirri oli oletettavasti [...]
   Hyvä teksti, purevaa sarkasmia. Kirjoittajahan ei siis usko, että kissat ovat Suomessa luonnonvaraisia....

   Lainaa

  66. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Itse näen useitakin syitä ryhmän sääntöihin: 1 - jos jakaa kuvankaappauksen, ei alkuperäisen viestin tekijä voi muokata tekstiä. Siitä tulee sitten vielä vuoden päästä tekstiviestejä, "missä kissa on?!" Vertaa esim. kirppisryhmiin, joissa nostetaan joskus vuosia vanhoja kommentteja esiin. 2 - jos viestin jakaa, se näkyy todennäköisesti vain niille, jotka ovat mukana jo samassa ryhmässä. Eli näkyvyyttä ei saa ilmoitukselle. 3 - Näitä ryhmiä on 5 miljoonaa ja kaikilla on eri toimintaperiaatteet. Joidenkin ryhmien on tarkoituskin olla pieniä ja tiiviitä eikä niihin tarvita ylimääräisiä tykkäyksiä tai jakoja. Esimerkiksi siileille on useita ryhmiä, joissa nimenomaan vapaaehtoiset keskustelevat asioista. Sinne ei tahdota ylimääräisiä sotkemaan, koska ryhmän jäseniltä vaaditaan ammattitaitoa eläimistä huolehtimiseen.

   Lainaa

  67. Kilokalori 2.10.2020 8:26
   Tulos: +16 (26 ääntä)
   Kilokalori (se feikki): Mä mietin vaan, missä Kilokalori on. Se og Kilokalori siis
   Täällähän minä, hei vaan  ( ^_^)f 
   Välillä jaksaa laittaa nämä omat tunnukset että tulee tuo oikeanmuotoinen sininen kilokalorilogo, mutta välillä laiskottaa ja olen vaan se Satunnainen Nimimerkki minkä tuo kone arpoo.

   Lainaa

  68. Joku ihme Pelle 2.10.2020 11:11
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Näistähän tuli varsin eläimelliset kokoontumisajot. Oli tosiaan kiva bongata vanhat roikkuvat naamat. Kiitos Ilokalori uteliaisuudestasi!

   Lainaa

  69. Pelkäämätön soturi 2.10.2020 13:38
   Tulos: +29 (35 ääntä)
   Kilokalori: Täällähän minä, hei vaan  ( ^_^)f  Välillä jaksaa laittaa nämä omat tunnukset että tulee tuo oikeanmuotoinen sininen kilokalorilogo, mutta välillä laiskottaa ja olen vaan se Satunnainen Nimimerkki minkä tuo kone arpoo.
     Ihmettelin välillä oliko uudessa nimikoneessa kyse siitä, että Kilokalorin (og) nimimerkistä tuli riitaa, ja jotkut halusivat olla Kilokaloreita kai ihan vain kiusallaan. Itse olin "Joo", meitä oli useampia tosin, joten kaikki Joot eivät ole minä (mikä oli ihan ok, ei voi tulla nimimerkistä riitaa kun se ei ole kenenkään oma alunperinkään). Mutta kun tuli hauska nimimerkki, pidin sitten tämän. 
     Olen iloinen että Kala voi paremmin, pidin hänen kommenteistaan (Purppurakruunun ja alkuperäisen Kilokalorin myös). Joskin nyt tulee ajatelleeksi pitäisikö olla huolissaan että tulee täällä roikuttua niin paljon että erottaa kommentoijat toisistaan :) -puolustuksekseni en edes lue uutisten tms kommentteja, niissä on niin outoja muumeja liikkeellä. Pitäisikö ehkä olla jopa huolissaan siitä että kommenttien perusteella Feissarimokien lukijat ovat vähemmän kujalla keskimäärin kuin vaikkapa Hesarin lukijat o.0

   Lainaa

  70. Tulos: +24 (30 ääntä)
   Pelkäämätön soturi: Pitäisikö ehkä olla jopa huolissaan siitä että kommenttien perusteella Feissarimokien lukijat ovat vähemmän kujalla keskimäärin kuin vaikkapa Hesarin lukijat o.0
   Oma teoriani on se, että näiden juttujen lukeminen vaatii kuitenkin tiettyä keskittymistä ja sarkasmitutkaa, että niistä saa jotain irti. Pelkän otsikon perusteella on vaikea tulla öyhöttämään. Onhan täälläkin nähty vaikka mitä, mutta kuten sanoit, keskimäärin on järkevämpää sakkia. Itselläni on ikävä nimimerkkiä Wääk. Muistaako kukaan? Kuvakkeena ankka.

   Lainaa

  71. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Ilokalori: Viime aikoina on tullut ikävä niitä vanhoja hyviä aikoja, kun kaikki kommentoijat eivät olleet mitään mystisiä avokadoja tai mykkiä pandoja, vaan kunnon nimillä varustettuja tyyppejä. Missä olette King Arthur (sua on eniten ikävä), Kala, Muumi(kopio), Purppurakruunu, Hepomiesten tietotoimisto ja [...]
   Samaa mieltä noista nimikoneen nimistä, tai siis niiden paljoudesta. Se kävi nopeasti aika persoonattomaksi, eikä enää tunnista kirjoittajia.
   Mä luin/luen aina innolla kaiken mitä mm. King Arthur, Kala ja Isä neljän, joka olet töissä kommentoi :)
   En ois kyl arvannu ite pääseväni tuolle listalle. Tuli hyvä mieli kun joku muistaa (hyvällä tai ei, mut huomaa edes) pienen minutkin ^_^

   Lainaa

  72. Tulos: -23 (29 ääntä)
   Ilokalori: Viime aikoina on tullut ikävä niitä vanhoja hyviä aikoja, kun kaikki kommentoijat eivät olleet mitään mystisiä avokadoja tai mykkiä pandoja, vaan kunnon nimillä varustettuja tyyppejä. Missä olette King Arthur (sua on eniten ikävä), Kala, Muumi(kopio), Purppurakruunu, Hepomiesten tietotoimisto ja [...]
   Huutelet täällä hienojen nimien perään mutta olet itse kopioinut nimesi muilta. T. kaveri joka muistaa alkuperäiset kilokalorien väliset tappelut jostain nimimerkistä

   Lainaa

  73. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Riku: Viiltävä sarkasmi tuottaa alapeukkuja
   Vasta joku voitti Ig-Nobelin todistaessaan, ettei paskalla voi viiltää. Samoin on paskan "sarkasmin" kanssa.

   Lainaa

  74. Tulos: -6 (14 ääntä)
   Jos haluaa löytää kaikkein sekopäisimmän ylläpitäjät, niin ne löytyvät ehdottomasti lemmikkiryhmistä. Suhteellisuudentaju nollilla. 😂

   Lainaa

  75. Tulos: -3 (13 ääntä)
   traumcity: Toivon ja uskon että auto ei kissaan osunut, nämä luonnonvaraisina Suomessa liikkuvat kissat ovat kyllä onneksi nopeita reagoimaan just autojen ja villipetojen varalta. Kissa kuuluu Suomen luontoon ja selviää kyllä siellä hyvin jos ei hullut kaahaile päälle. Tämäkin mirri oli oletettavasti [...]
   Toivon että tämä oli vitsi. Olihan? Ethän oikeasti ole kissanomistaja, joka hylkää lemmikkinsä luonnon armoille viettämään mielestäsi "oikeaa kissan elämää"? On nimittäin todella julmasti tehty. Kissat eivät osaa tehdä "talvipesää" tai hakea ruokaa sinne säilöön. Kissa ei ole mikään orava. Kissasi ovat todennäköisesti kaikki kuolleet nälkää ja kylmään ulkona, ypöyksin ja hädissään. Kissa EI kuulu Suomen luontoon. Kissa on aavikkoeläin joka on tuotu tänne kaukaa. Se ei pärjää talvella eikä kylmimmillä syksysäillä. Ulkoilevat kissat tappavat suuria määriä lintukannasta ja ovat oikeasti tuholaisia. Kissalle voi antaa virikkeitä myös sisällä. Jos kissalla on raapimispuu, leluja, ikkuna/parveke ja kiipeilytilaa, se ei tarvitse muuta. Eikä tarvitse murehtia että joku ajaa yli, tai joku villipeto syö sen suuhunsa. Älä hanki kissaa, jos et halua huolehtia siitä koko elämän ajan.

   Lainaa

  76. Tulos: 0 (16 ääntä)
   Ilokalori: Olen todella iloinen, että sulla menee nyt hyvin.
   Ei mene yhtä huonosti kuin silloin, mutta minulla ei tule varmasti koskaan menemään hyvin, joten joke's on you eiku. Nyt on kuitenkin olemassa selkeä suunta, jota pitkin saattaisin ehkä päästä täältä jonnekin, ja sen vuoksi on koko ajan niin kiire kaikkien velvoitteiden, itsensä kasassa pitämisen ja paremman elämän rakentamisen kanssa, ettei koko ajan ehdi ajatella sitä, miten minut olisi mieluummin kannattanut abortoida. Kipu on poissa, mutta niin on myös se ihminen, jolla oli asiaa maailmalle. Enää ei voi paeta nettiin, kun ei ole mitään, miltä paeta, eikä ketään, kuka pakenisi.
   Piparjuuri: Kala oot mun suosikki <3
   Ole hyvä äläkä ihannoi yhteiskunnan hylkäämän, pahoinvoipaisen lapsen eskapismijorinaa. Näppärä mulkero (= minä) voi vääntää sen kuulostamaan merkitykselliseltä, mutta sen takana on vain hämmentyneen mielen sulkeutuneita ajatusrinkuloita.

   Lainaa

  77. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Kala: Ole hyvä äläkä ihannoi yhteiskunnan hylkäämän, pahoinvoipaisen lapsen eskapismijorinaa. Näppärä mulkero (= minä) voi vääntää sen kuulostamaan merkitykselliseltä, mutta sen takana on vain hämmentyneen mielen sulkeutuneita ajatusrinkuloita.
   Sun eskapismijorinoissa on jotain kiehtovaa. 

   Lainaa

  78. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Ilo nähdä kommenteissa taas vanhoja tuttuja. Nimikone on veikeä, mutta olen samaa mieltä, on kiva tietää, että muitakin on täällä vielä roikkumassa.

   Lainaa

  79. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Tuo aiempi Kilokalori harmaahkolla logolla oli siis minä eli alkuperäinen Kilokalori, tämä minun sininen og logokuvio tulee näemmä vain jos ei käytä isoa alkukirjainta sähköpostissa. Eilen vahingossa kirjoitin isolla alkukirjaimella ja silloin tulee tuo harmaa. Tarkkaa on :D Niitä kopio-kilokaloreita ilmestyi jossain vaiheessa lauma, kun menin kommentoimaan jotain rasismin vastaista. Niin joku porukka alkoi trollata nimelläni. Itsekin huomaan että on kiva lukea "vanhojen" kommentoijien juttuja.

   Lainaa

  80. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Tämä avatarlogo siis näyttää tulevan jos sähköpostin kirjoittaa isolla kirjaimella alkaen. T: Sama kuin yllä, og Kilokalori.

   Lainaa

  81. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Kosketon marja: "Säännöt ei kosketa minua! Jos minä rikon sääntöjä niin ylläpitäjä on vallanhimoinen pikkuhitleri!"
   Ihme saappaannuolija. Miksi ei voi auktoriteettia vasten pistää, vaikkakin hieman tökerösti, jos auktoriteetti ei pysty perustella omaa kantaansa.

   Lainaa

  82. Kannattamaton peruna 4.10.2020 19:58
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Mä luin nuo alkuperäiset keskustelut ihan tuoreeltaan, kun oon molemmissa ryhmissä. Tuo kirjoittaja kyseli siellä pelastusringissä, mihin tuosta kissasta voisi ilmoittaa. Viesti siis ei näy täällä ihan kokonaan. Siellä vinkattiin että Karkureissa ainakin kannattaa ilmoittaa. Kun törmäys oli tapahtunut jo yöllä, mutta viesti Karkureihin meni vasta aamulla, mäkin olisin tuon kirjoittajan housuissa laittanut nimenomaan kuvakaappauksen ihan vaan siksi, että niin tekemällä olisi selvää, että olisin ilmoittanut kissasta heti törmäyksen jälkeen enkä vasta tuntien päästä. Nuo eläinryhmät tuntien joku olisi varmasti ihmetellyt, miksi kissasta ilmoitetaan vasta tuntien kuluttua eikä heti.

   Lainaa

  83. Oiva manaatti 4.10.2020 22:25
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Runkkis: Ihme saappaannuolija. Miksi ei voi auktoriteettia vasten pistää, vaikkakin hieman tökerösti, jos auktoriteetti ei pysty perustella omaa kantaansa.
   Hyvä nimitellä saappaannuolijaksi kun itse pitää Facebookin pilipaliryhmän yp:tä auktoriteettina :D

   Lainaa

  84. Letittämätön kyyhky 5.10.2020 12:03
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Kala: Niistä vanhoista hyvistä ajoista alkaa pian olla 10 vuotta aikaa. Minä olin silloin 10 vuotta nuorempi kuin nyt. 10 vuotta sitten minulla ei ollut elämässä muuta sisältöä kuin riekkua netissä, Feissarimokissa ja 9gagissa ja sensemmoisissa. Minulla oli hoitamaton liikuntavamma ja vaikeita [...]
   Kiva kuulla ja kiitos kun jaksoit meille kuulumisesi kertoa! Olenkin joskus mokien kommenteja lukiessa miettinyt mitäköhän kalalle kuuluu ja mihinhän hän on kadonnut, ilmeisesti kuitenkin hiljentynyt, ei kadonnut 

   Lainaa

  85. Letittämätön kyyhky 5.10.2020 12:11
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Pelkäämätön soturi:   Ihmettelin välillä oliko uudessa nimikoneessa kyse siitä, että Kilokalorin (og) nimimerkistä tuli riitaa, ja jotkut halusivat olla Kilokaloreita kai ihan vain kiusallaan. Itse olin "Joo", meitä oli useampia tosin, joten kaikki Joot eivät ole minä (mikä oli ihan ok, ei voi tulla nimimerkistä [...]
   Minäkin olen lukenut jo ainakin 10v mokien lisäksi useimmiten myös kommentit. Satunnaisia öyhöttäjiä ja trolleja (molempia taitaa olla jokunen vakkarikin). Keskustelu on usein parempaa ja fiksumpaa kun uutislehtien kommenttipalstoilla ja olen oppinut monia uusia asioita myös! Eli ei mikään ihan turha toiminto feissarimokilla

   Lainaa

  86. Valittava katkarapu 5.10.2020 20:33
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kämänen pussieläin: Olisi ihanaa kuulla selitys mihin tuota sääntöä tarvitaan. Miksi ei saa jakaa, mitä väliä sillä on? Kun ei kenenkään kiusaksi sääntöä ole tehty vaan ihan syystä.
   Eläinten pelastusringin YP taitaa itsekin tietää käyttäytyvänsä kyseenalaisesti. Minutkin estettiin joskus ryhmästä yhden asiallisen, kritisoivan kommentin takia. Siellä oli ehkä pari vuotta sitten aika iso kohu, kun joku mode potki jengiä pois kun asiallisesti kehtasivat kyseenalaistaa ylläpidon toimintaa. 

   Lainaa

  87. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Valittava katkarapu: Eläinten pelastusringin YP taitaa itsekin tietää käyttäytyvänsä kyseenalaisesti. Minutkin estettiin joskus ryhmästä yhden asiallisen, kritisoivan kommentin takia. Siellä oli ehkä pari vuotta sitten aika iso kohu, kun joku mode potki jengiä pois kun asiallisesti kehtasivat kyseenalaistaa ylläpidon toimintaa. 
   Ei sillä sinänsä ole mitään väliä kuinka kyseenalaisesti hän käyttäytyy. Hän omistaa ryhmän, joten hän voi tehdä mitä tahansa haluaa ryhmällään, niin kuin tekeekin. 

   Lainaa

  88. Lunki simpanssi 6.10.2020 10:36
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   traumcity: Toivon ja uskon että auto ei kissaan osunut, nämä luonnonvaraisina Suomessa liikkuvat kissat ovat kyllä onneksi nopeita reagoimaan just autojen ja villipetojen varalta. Kissa kuuluu Suomen luontoon ja selviää kyllä siellä hyvin jos ei hullut kaahaile päälle. Tämäkin mirri oli oletettavasti [...]
   Mäntti

   Lainaa

  89. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Mutta.. Toi ylläpitäjähän itse jakoi kuvakaappauksen ryhmän säännöistä

   Lainaa

  90. Liittyvä karpalo 7.10.2020 0:28
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Kala: Ei mene yhtä huonosti kuin silloin, mutta minulla ei tule varmasti koskaan menemään hyvin, joten joke's on you eiku. Nyt on kuitenkin olemassa selkeä suunta, jota pitkin saattaisin ehkä päästä täältä jonnekin, ja sen vuoksi on koko ajan niin kiire kaikkien velvoitteiden, itsensä kasassa pitämisen [...]
   :'(
   Sun nimimerkki oli ensimmäinen jonka noteraasin aikoinaan, koska kommentoit niin paljon. Fiksuja juttujahan sulla oli.

   Lainaa

  91. Höyli unikeko 7.10.2020 9:16
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kämänen pussieläin: Olisi ihanaa kuulla selitys mihin tuota sääntöä tarvitaan. Miksi ei saa jakaa, mitä väliä sillä on? Kun ei kenenkään kiusaksi sääntöä ole tehty vaan ihan syystä.
   Koska muuten sieltä jaetaan sellaisia tietoja mitkä voi vahingoittaa, esim sekopäille tietoa miten pelastetaan eläimiä ja näitä toimia on sabotoitu. Plus monta muuta syytä

   Lainaa

  92. Reseptivapaa dinosaurus 7.10.2020 19:51
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Täytyy vielä näin mattimyöhäsenä kommentoida, että tuo ryhmä ei ole karanneiden ja/tai löytyneiden eläinten etsimistä tai ilmoittelua varten, vaan pääasiassa luonnoneläinten ja erikoisempien tapausten, kuten populaatiokissojen auttamista varten perustettu. Karkureita ja löytyneitä varten on sitten omat aktiiviset ryhmänsä. Oman käsitykseni mukaan screenshottien jakaminen on kiellettyä sen takia, että siitä käy usein ilmi sijainti ja jotkut vähän vähemmän tervepäiset ihmiset ovat välillä esimerkiksi käyneet rikkomassa loukkuja tai jopa tappamassa niihin jääneitä eläimiä. Ei ole montaa päivää siitä, kun Jyväskylässä särjettiin yksi kissaa varten viritetty loukku sivullisen toimesta. Loukkujen olinpaikat pyritään aina pitämään salassa ihan eläinsuojeluyhdistystenkin toimesta, käytäntö ei ole siis mikään ylläpitäjän vouhotukseen perustuva!

   Lainaa

  93. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Toj Karin: Kuten sanottua, Satulla on kyllä tärkeysjärjestykset kohdallaan. Hän on malliesimerkki siitä ylläpitäjien ala-lajista joiden kaikki aivotoiminta loppuu sillä sekunnilla kun saavat YP-nimityksen. Satu ei varmaan osaa edes pestä hampaitaan illalla ellei ole kirjoittanut kodin sääntölistaa jääkaapin [...]
   Tämä on ihan totta. Hoksasin, että mulla on myös kyseisestä ryhmästä tämän  saman yp:n aiemmatkin sekoilut tallessa. En vaan ole muistanut editoida ja lähettää niitä feissarimokiin. Pitääpä muistaa nyt. Ja varmaan lähettää varalta vielä anonyyminä, ettei tule mitään kivoja cunnianlouccaussyytteitä. Ryhmästä taisin lähteä, kun joku oli kiikuttamassa eläinlääkäriin mahdollisesti myrkytettyä rottaa. 

   Lainaa

  94. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Höyli unikeko: Koska muuten sieltä jaetaan sellaisia tietoja mitkä voi vahingoittaa, esim sekopäille tietoa miten pelastetaan eläimiä ja näitä toimia on sabotoitu. Plus monta muuta syytä
   Siis sabotoidaan, kun yritetään pelastaa metsään jätetyt kissat???
   Ihmiset on sairaita, nyt itkettää.

   Lainaa

  95. Kekseliäs laama 17.10.2020 17:31
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Siis näillä tän kyseisen ryhmän ylläpitäjillä muutenkin tuppaa viskomaan päässä. Itse (ja moni moni muukin) jo ryhmän alkutaipaleella lentänyt sieltä pihalle koska ylläpito ei kestänyt minkäänlaista kritiikkiä. Kysyin pois potkimisen jälkeen että miks heitettiin pihalle, niin kaikki yp.t estivät😄

   Lainaa

  96. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Ihanaa kuulla vanhoista käyttäjistä! Kaikki mokat läpilukeneena jokunen nimi jäänyt muistiin 😁 Toivottavasti kala pääset vielä elämässäsi tilanteeseen, jossa olet onnellinen olemassaolostasi. Ja vielä. Samaa mieltä muiden kanssa, että täällä suurimmaksi osaksi ihan fiksua porukkaa. Sitä toivoisi, että tämä edustaisi keskimääräistä Suomen kansaa. Valitettavasti näin ei taida olla, mutta toivossa on hyvä elää 😇 Hyvää jatkoa kaikille vanhoille ja uusille kommentoijille!

   Lainaa

  97. Tulos: -1 (1 ääni)
   traumcity: Toivon ja uskon että auto ei kissaan osunut, nämä luonnonvaraisina Suomessa liikkuvat kissat ovat kyllä onneksi nopeita reagoimaan just autojen ja villipetojen varalta. Kissa kuuluu Suomen luontoon ja selviää kyllä siellä hyvin jos ei hullut kaahaile päälle. Tämäkin mirri oli oletettavasti [...]
   Ei jumalauta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: eläinten pelastusrinki, jakaa, jakaminen, jako, karkurit, koirat, kopiointi, kuvakaappaus, rangaistus, säännöt, ylläpito, ylläpitäjä, yp