Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 457

Tuhansilta S-Pankin asiakkailta lapsilisä saamatta. Syy on yksinkertainen.
Suurenna näkymä
Sekalaisia, osa 457

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 30 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Ajovaloton nektariini 8.10.2020 0:19
   Tulos: +419 (483 ääntä)
   Ilona ei kuulosta terveeltä

   Lainaa

  2. Tönkkö hanhi 8.10.2020 0:28
   Tulos: +310 (320 ääntä)
   Marja ❤️

   Lainaa

  3. Tulos: +264 (350 ääntä)
   Kenekään muun mielest Ilona on idiootti?

   Lainaa

  4. Tulos: +155 (169 ääntä)
   Lifehack:kun on tarpeeks kovat verenpaineet ei tarvii laskimoita ollenkaan, paine hoitaa homman! Ja jos ei vielä oo tarpeeks korkeella niin Ilonan kaltaiset ihmiset kyllä nostaa sitä ja paljon.

   Lainaa

  5. Tulos: -373 (485 ääntä)
   On. Maski tutkitusti alentaa immuniteettia, lisää infarktiriskiä, kasvattaa ja kerää bakteereita ja homeita itseensä eikä estä viruksen kokoisia partikkeleita kulkemasta lävitseen. Maski on hulluutta.

   Lainaa

  6. Mustankipeä pussieläin 8.10.2020 5:18
   Tulos: +304 (338 ääntä)
   Porkkana: On. Maski tutkitusti alentaa immuniteettia, lisää infarktiriskiä, kasvattaa ja kerää bakteereita ja homeita itseensä eikä estä viruksen kokoisia partikkeleita kulkemasta lävitseen. Maski on hulluutta.
   Linkkiä tähän tutkimukseen kiitos. 

   Lainaa

  7. я твой слуга 8.10.2020 5:28
   Tulos: +140 (180 ääntä)
   Marja oli ihana, Ilona idiootti. Maski päähän ja turpa kiinni, kiitos ❤️.

   Lainaa

  8. Tulos: -145 (193 ääntä)
   Mustankipeä pussieläin: Linkkiä tähän tutkimukseen kiitos. 
   Käy mieluummin sunnuntai-jumalanpalveluksessa. Siellä puhutaan paljon enemmän totta.

   Lainaa

  9. Tulos: +202 (216 ääntä)
   Porkkana: On. Maski tutkitusti alentaa immuniteettia, lisää infarktiriskiä, kasvattaa ja kerää bakteereita ja homeita itseensä eikä estä viruksen kokoisia partikkeleita kulkemasta lävitseen. Maski on hulluutta.
   Sitä samaa kertakäyttö maskia ei kuulukaan käyttää vuosia putkeen. Plus pese hampaat joskus jos noin paljo paskea sinun maskiin päätyy. 

   Lainaa

  10. Tulos: +73 (115 ääntä)
   Porkkana: On. Maski tutkitusti alentaa immuniteettia, lisää infarktiriskiä, kasvattaa ja kerää bakteereita ja homeita itseensä eikä estä viruksen kokoisia partikkeleita kulkemasta lävitseen. Maski on hulluutta.
   Missäköhän näin on tutkittu?
   Eipä silti, maskisuositus on huono idea, koska ihmiset eivät osaa käyttää niitä oikein. Idea on siinä, että jos tietämättäsi olet kantaja, niin et levitä virusta eteenpäin. Tämähän ei toimi, jos tyyppi yskäisee tai aivastaa siihen maskiin, ja sitten ohjeiden vastaisesti nappaa maskin käsiinsä. Tadaa, virusta käsissä, ja niillä sit levitetään eteenpäin. Kun ei ymmärretä, että vain puhtain käsin ja vain naruista/lenkeistä.
   Ja tosiaan, voit luulla, että olet terve, mutta oletkin oireeton kantaja.

   Lainaa

  11. Makaileva lehmä 8.10.2020 8:19
   Tulos: +14 (70 ääntä)
   Porkkana: On. Maski tutkitusti alentaa immuniteettia, lisää infarktiriskiä, kasvattaa ja kerää bakteereita ja homeita itseensä eikä estä viruksen kokoisia partikkeleita kulkemasta lävitseen. Maski on hulluutta.
   Se estää ne räkäpalloset, joita puhuessa, yskiessä ja aivastaessa suusta tulee. Mutta hengittele sinä niitä sisääsi ihan vapaasti.

   Lainaa

  12. Tauoton seppä 8.10.2020 9:37
   Tulos: +35 (71 ääntä)
   Ilona. Maski päähän. Älä ole idiootti.

   Lainaa

  13. Tulos: +81 (101 ääntä)
   Ilona, Ilona, Ilona... Ihminen saa sairauden ennen oireiden puhkeamista ja kykenee täten tartuttamaan ihmisiä silloinkin, kun vaikuttaa vielä terveeltä, joten on viisasta, että oireettomatkin käyttävät maskeja. Jossain kohtaa puhuttiin, että koronalla tuo aika olisi jopa kolme viikkoa.

   Lainaa

  14. Patalaiska lohikäärme 8.10.2020 10:42
   Tulos: +69 (83 ääntä)
   Porkkana: On. Maski tutkitusti alentaa immuniteettia, lisää infarktiriskiä, kasvattaa ja kerää bakteereita ja homeita itseensä eikä estä viruksen kokoisia partikkeleita kulkemasta lävitseen. Maski on hulluutta.

   Nii ja mieti mitä kaikkea divetymonoksidi aiheuttaa, ja silti sitä on lähes kaikissa elintarvikkeissakin!

   Lainaa

  15. Tulos: +79 (89 ääntä)
   Makaileva lehmä: Se estää ne räkäpalloset, joita puhuessa, yskiessä ja aivastaessa suusta tulee. Mutta hengittele sinä niitä sisääsi ihan vapaasti.
   Se estää ne räkäpalloset, joita puhuessa, yskiessä ja aivastaessa suusta tulee päätymästä SINUN suustasi muiden hengitysteihin.

   Lainaa

  16. Pelkäämätön soturi 8.10.2020 11:14
   Tulos: +77 (87 ääntä)
   Tinka: Missäköhän näin on tutkittu? Eipä silti, maskisuositus on huono idea, koska ihmiset eivät osaa käyttää niitä oikein. Idea on siinä, että jos tietämättäsi olet kantaja, niin et levitä virusta eteenpäin. Tämähän ei toimi, jos tyyppi yskäisee tai aivastaa siihen maskiin, ja sitten ohjeiden [...]
     On tosiaan hämmästyttävää että ihmiset eivät tunnu pystyvän noudattamaan kuin yhtä ohjetta kerrallaan. Maskien pahin ongelma tuntuu olevan se, että porukka luulee, ettei nyt sitten tarvitse pestä käsiä tai pitää turvavälejä. Vähän ahdistaa ihmiset, jotka tunkevat ihan syliin vaikka tilaa on, tai räpläävät kaikkea, mukaanlukien maskejaan -saisikohan jostain maskeja joihin olisi printattu "MENE POIS MINULLA ON KORONA!" tai edes "MUISTA KÄSIDESI!"?

   Lainaa

  17. Tulos: +92 (100 ääntä)
   Porkkana: On. Maski tutkitusti alentaa immuniteettia, lisää infarktiriskiä, kasvattaa ja kerää bakteereita ja homeita itseensä eikä estä viruksen kokoisia partikkeleita kulkemasta lävitseen. Maski on hulluutta.
   Kaikki tutkimukset eivät ole samanarvoisia. Kunpa ihmiset oikeasti opettelisivat lukemaan tutkimuksia lähdekriittisesti sen sijaan, että bongaisivat sieltä sen yhden lääkärin tittelin ja sitten kuuluttavat sitä totuutena huolimatta siitä moninkertaisesta tutkimusmäärästä, joka sanoo päinvastaista...
   Sitä maskia ei myöskään kannata käyttää niin pitkään, että se homehtuu. Silloin se varmaan onkin jo terveysriski. :---------D

   Lainaa

  18. Saastamoinen 8.10.2020 11:47
   Tulos: +48 (62 ääntä)
   Olisihan se tavallaan idioottia vaatia terveille maskia, jos eläisimme jossain toisessa rinnakkaistodellisuudessa jossa ihmiser pelkäävät kuollakseen käyttämästä maskeja. Eikun mehän elämme siinä. Ongelmahan on se, että kun yksilöt eivät itsekkään pysty aina tietämään ovatko terveitä vai eivät. Koronavirus kun ei välttämättä aina lampsi ovesta sisään ja sano "moro, täsä mä ny olen". Tästä syystä monen on vaikea ymmärtää, että näitä suosituksia ja varotoimia vaadittaisiin aivan kaikilta, jotka ovat tekemisissä muiden ihmisten kanssa.

   Lainaa

  19. Valmistettu peruna 8.10.2020 20:30
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Tinka: Missäköhän näin on tutkittu? Eipä silti, maskisuositus on huono idea, koska ihmiset eivät osaa käyttää niitä oikein. Idea on siinä, että jos tietämättäsi olet kantaja, niin et levitä virusta eteenpäin. Tämähän ei toimi, jos tyyppi yskäisee tai aivastaa siihen maskiin, ja sitten ohjeiden [...]
   Ihmettelen, kun tuota skenaariota käytetään maskien käyttöä vastaan toistuvasti. Mietitäänpä sama tapahtuma maskitta: 
   Tyyppi yskäisee tai aivastaa hihaan/nenäliinaan... 
   Niinpä....

   Lainaa

  20. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Niin vissiin Jenna.

   Lainaa

  21. Outo rotta 9.10.2020 7:02
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Tinka: Missäköhän näin on tutkittu? Eipä silti, maskisuositus on huono idea, koska ihmiset eivät osaa käyttää niitä oikein. Idea on siinä, että jos tietämättäsi olet kantaja, niin et levitä virusta eteenpäin. Tämähän ei toimi, jos tyyppi yskäisee tai aivastaa siihen maskiin, ja sitten ohjeiden [...]
   Maski on monesti väärinkäytettynäkin parempi vaihtoehto kuin vastaava toiminta ilman maskia. Pelkästään se että aivastat maskiin, on parempi vaihtoehto kuin aivastaa koko limalasti ilmaan, jota muut hengittävät.

   Lainaa

  22. PyllyKakkeli 9.10.2020 9:38
   Tulos: -30 (40 ääntä)
   Ne maskit on kyllä aika tyhjänkanssa, pitäisi olla kunnon suojapuku, kaasumaski ja happipullo niin voidaan puhua suojasta. Hyvä bisnes kyllä ne maskit kun pösilöt ostaa. :D

   Lainaa

  23. Tulos: -9 (19 ääntä)
   Mietin tässä että tosiaan joo, myös Ilonalla sekä muilla hänen kaltaisillaan on äänioikeus. Se taitaakin selittää muutamia asioita.

   Lainaa

  24. Mustankipeä kirsikka 10.10.2020 16:40
   Tulos: -14 (24 ääntä)
   Kenenkään muun mielestä koronaa tulee jo liikaa joka tuutista? Itseä kiinnostaisi enemmän uutiset jo parantuneista, mitä oireita jäi jos jäi, voiko sairastua uudestaan etc.

   Lainaa

  25. Tulos: +13 (23 ääntä)
   Porkkana: On. Maski tutkitusti alentaa immuniteettia, lisää infarktiriskiä, kasvattaa ja kerää bakteereita ja homeita itseensä eikä estä viruksen kokoisia partikkeleita kulkemasta lävitseen. Maski on hulluutta.
   Viruksen kokoiset partikkelit ei vaan kulje sairastuneen hengitys ilmassa itsekseen, vaan syljen mukana. Jonka maski suodattaa todella hyvin. 
   Aivojaan voi käyttää muutenkin kuin koristeena. :D

   Lainaa

  26. Tahraton järvisieni 11.10.2020 22:31
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   Porkkana: On. Maski tutkitusti alentaa immuniteettia, lisää infarktiriskiä, kasvattaa ja kerää bakteereita ja homeita itseensä eikä estä viruksen kokoisia partikkeleita kulkemasta lävitseen. Maski on hulluutta.
   Onhan tää provo? Kuka muuten kirjottais tuollasta.

   Lainaa

  27. Hallitsijaton persikka 11.10.2020 23:51
   Tulos: -24 (34 ääntä)
   jarno: Viruksen kokoiset partikkelit ei vaan kulje sairastuneen hengitys ilmassa itsekseen, vaan syljen mukana. Jonka maski suodattaa todella hyvin. Aivojaan voi käyttää muutenkin kuin koristeena. :D
   Virukset kulkee ihan ilmateitse ja menevät maskin rei'istä ku hyttyset katiskasta. Valoja päälle lampaat ja maskit hevon h*levettiin. Näin te annatte itteenne orjuuttaa, tämä on vasta alkusoittoa. Ja teillä marioneteilla on vielä äänioikeus. 

   Lainaa

  28. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Hallitsijaton persikka: Virukset kulkee ihan ilmateitse ja menevät maskin rei'istä ku hyttyset katiskasta. Valoja päälle lampaat ja maskit hevon h*levettiin. Näin te annatte itteenne orjuuttaa, tämä on vasta alkusoittoa. Ja teillä marioneteilla on vielä äänioikeus. 
   Virukset kulkevat _pienissä pisaroissa_ ilmateitse. Kukaan ihminen ei hengitä viruspölyä.

   Lainaa

  29. Tarkoitukseton kana 18.10.2020 19:09
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Jep. Se ny vaan on fakta, että harva käyttää maskia oikein, jotkut tahattomasti, jotkut tietoisesti. Esim. työpaikoille kun tuli maskipakko, niin harvaa kiinnostaa kilonkakkakikkareen vertaa alkaa hifistelemään siinä työntouhussa, että onko ne kädet aina desinfioitu/pesty ennen ku koskee maskiin, tai jaksaa/edes pystyy vaihtamaan maskia uuteen parin tunnin välein jne. Eli useimmilla se on naamalla ihan vaan "koristeena", luodaan mielikuva asiakkaille, että meidän firmassa toimitaan vastuullisesti ja käytetään maskeja.

   Lainaa

  30. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Toj Karin: Käy mieluummin sunnuntai-jumalanpalveluksessa. Siellä puhutaan paljon enemmän totta.
   Sieltä saa myös sen koronan kun menee laumailemaan muiden uuvattien kanssa. Korona on Jumalan lahja tosiuskoville! Siunausta!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: käännösvirhe, lapset, lapsilisä, laskimot, mainosmoka, maski, mummo, murhe, muru, onnittelut, pankki, s-pankki, syntymäpäivä, terve