Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koronakatsaus, osa 11

Maski ei kelpaa. Riittääkö visiiri?
Suurenna näkymä
Koronakatsaus, osa 11

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +132 (276 ääntä)
   Jenni vaikuttaa oikein mukavalta ja tasapainoiselta ihmiseltä. Söpöllä tavalla myös itsekäs.

   Lainaa

  2. Säädytön lehmä 27.10.2020 1:11
   Tulos: -169 (401 ääntä)
   Vähemmästäkin menee hermot, kun kysyt ohjeita uunipastaan ja toinen tulee kertomaan miten tekee pastan pannulla. Ei paljoa myös lohduta maskien eri tarjonta, kun on todennut kevyimmänkin mallin liian raskaaksi.

   Lainaa

  3. Turpa riesa 27.10.2020 1:16
   Tulos: +161 (171 ääntä)
   Jarmo on tainnu laittaa vähän enemmänkin lipeää suoniinsa kiertämään.

   Lainaa

  4. Soitettava papaija 27.10.2020 1:57
   Tulos: +286 (300 ääntä)
   Mikä on maailman pelottavin juureksen jämä? Illuminaatti.

   Lainaa

  5. Hintelä makkara 27.10.2020 2:07
   Tulos: +241 (307 ääntä)
   Ihmiset tuomitsee kauheen nopeasti ne, jotka ei käytä maskia. Koitetaan mielummin kannustaa toisia tässä! Hyvä että Jenni käyttäis edes visiiriä, kun moni ei käytä mitään. Ei sillä että tuntisin mitään myötätuntoa Jenniä kohtaan ton käytöksen jälkeen mut kuiteski :D

   Lainaa

  6. Tulos: +335 (341 ääntä)
   Uskollan kyllä väittää, ettei Jarmon tekstiä ymmärtäisi, vaikka siinä olisi välimerkkejäkin.

   Lainaa

  7. Tulos: +76 (260 ääntä)
   Mulla on keuhkoahtauma, migreeni ja verenpainetauti. Käytän maskia ilman ongelmia, että siinä menivät nekin tekosyyt.

   Lainaa

  8. Viljava hauki 27.10.2020 5:40
   Tulos: +68 (84 ääntä)
   Mäntsälä selittää aikasen paljon... Kysein paikka on tunnettu siitä ettei siellä asu ne penaalin terävimmät kynät. Mäntsälässä luullaan että kappale ”Mäntsälä mielessäin” kehuu Mäntsälää. :D

   Lainaa

  9. Tosi eläin 27.10.2020 6:01
   Tulos: +5 (45 ääntä)
   Mikä ihme on nwo?

   Lainaa

  10. Tulos: +36 (120 ääntä)
   Duocorn: Mulla on keuhkoahtauma, migreeni ja verenpainetauti. Käytän maskia ilman ongelmia, että siinä menivät nekin tekosyyt.
   Mä käytän silmälaseja, ja maskin käyttö on todella inhottavaa kun lasit huurtuu koko ajan.

   Lainaa

  11. Vilvas oliivi 27.10.2020 6:39
   Tulos: +99 (103 ääntä)
   Säädytön lehmä: Vähemmästäkin menee hermot, kun kysyt ohjeita uunipastaan ja toinen tulee kertomaan miten tekee pastan pannulla. Ei paljoa myös lohduta maskien eri tarjonta, kun on todennut kevyimmänkin mallin liian raskaaksi.
   Ei mulla mene. Vastaan yleensä kiitos vastauksesta, mutta tarvitsen nyt neuvoja nimenomaan asiaan X. Leivonta- ja ruokapalstoilla ei muuta ehtisikään tehdä kuin menettää hermojaan, facebook ei ole noin vähästä hermostuvien paikka. Vähän kärjistettynä  esim. kun kysyy, mikä ei sisällä soijaa eikä maitoa, saa vastaukseksi tuotteen X, joka sisältää molempia. 

   Lainaa

  12. Tulos: +129 (135 ääntä)
   Tosi eläin: Mikä ihme on nwo?
   New World Order. 
   Idealisteja, jotka haluavat maailman hallituksen ja joilla on taidokas salaliitto tämän tavoitteen saavuttamiseksi, joka on niin suunnattoman salainen, että vain pahimmat skitsofreenikot ovat päässeet siitä selville.

   Lainaa

  13. Yöpyvä manaatti 27.10.2020 6:43
   Tulos: -7 (69 ääntä)
   Väsynyt: Mä käytän silmälaseja, ja maskin käyttö on todella inhottavaa kun lasit huurtuu koko ajan.
   Osta tai teetä naamaasi sopiva maski ja pidä laseja maskin yläreunan päällä ni ei huurru nii paljon eikä koko aika 

   Lainaa

  14. Epäitsekäs kesyhanhi 27.10.2020 6:46
   Tulos: -52 (72 ääntä)
   Tosi eläin: Mikä ihme on nwo?
   KVG

   Lainaa

  15. Kannustava jänis 27.10.2020 6:56
   Tulos: -54 (134 ääntä)
   Sympatiseeraan Jenniä. Ärsyttää kun kysyy ihan selkeästi yhtä asiaa, niin jo tulee joku urpo kommentoimaan ihan muuta kuin mitä kysyttiin. Ja pahimmillaan tälle urpolle vastaa toinen urpo ja kolmas urpo jne... Ja kohta puhelin ilmoittaa kommenteista jatkuvasti, mutta itse asia on jo unohtunut, eikä siihen saa vastausta ollenkaan.

   Lainaa

  16. Tyyni tonttu 27.10.2020 6:57
   Tulos: +89 (93 ääntä)
   Tosi eläin: Mikä ihme on nwo?
   Uusi maailmanjärjestys.
   Salaliittoteoria maailman hallituksesta jonka tarkoitus on orjuuttaa maailman väestö omiin etuihinsa.
   Mukana tässä ideassa on ollut kaikki kommunisteista kapitalisteihin, natseista anarkisteihin, autoliitosta pyöräliittoon, oikeastaan kaikki poliittiset liikkeet ja etujärjestöt, joita maailma päällään kantaa. Nii ja avaruuden asukkaita unohtamatta.

   Lainaa

  17. Puhdas mango 27.10.2020 7:04
   Tulos: -14 (20 ääntä)
   "Suojeluvaroitus!" "Suojeluhälytys!" "Mars mars!"

   Lainaa

  18. Puhdas mango 27.10.2020 7:05
   Tulos: -9 (19 ääntä)
   Puhdas mango: "Suojeluvaroitus!" "Suojeluhälytys!" "Mars mars!"
   Ja ihan traumojen purkamista oli tämä.

   Lainaa

  19. Tulos: +114 (144 ääntä)
   Jotenkin vähän vaikeaa sympatiseerata Jenniä, kun mutuilee maskin käyttöä silsi, että _pelkää_ saavansa siitä migreenin. Mites jos vaikka kokeilisi ensin, tapahtuuko niin oikeasti? Nämä kansalaisilld myynnissä olevat visiirit kun taitaa suojata maskiin verrattuna suhteellisen huonosti. Toki huonokin suoja on parempi kuin ei mitään.

   Lainaa

  20. Aulis siili 27.10.2020 7:33
   Tulos: +33 (69 ääntä)
   Paljon mukavammat on kangasmaskit, kokeile, älä mutuile. Mut jotkut ihmiset mutuilee kaikesta. "Meenkö treffeille Jussin kanssa? Se on ihana, komee, huumorintajuinen ja kaikkee mitä haluan, mutta hää on mun pitunen, en ehkä kestä." A) menit treffeille, ootte ollu 6 vuotta yhdessä, koska neuvoin ettei pituudella oo väliä Tai B) menetit hyvän miehen koska mutuilit.

   Lainaa

  21. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Duocorn: Mulla on keuhkoahtauma, migreeni ja verenpainetauti. Käytän maskia ilman ongelmia, että siinä menivät nekin tekosyyt.
   Itsellä migreeni ja astma. Käytän maskia, mutta sattunut myös niitä yksilöitä vastaan, jotka eivät ole itselle sopinut ja todennut hengittämisen haastavaksi. Onneksi valinnanvaraa on ja tosiaan sopivatkin löytynyt. Huonot menee ehkä sen 5min, kun käy hakemassa pelkän lahvimaidon ja muut maskit pesussa. 

   Lainaa

  22. Visiiri vai maski 27.10.2020 8:11
   Tulos: +57 (71 ääntä)
   Luin tämän Jennin visiirikeskustelun ja ennen noita kommentteja oli 500 muuta jossa lynkattiin kun ei maskia käytä ja vähättelyä migreenistä, hassua ettei tähän sitten löytyny kommenttia jossa yksi akka haukkui jennin ja sadat muut aivan pystyyn koska asennevammaset ei käytä maskia 🧐

   Lainaa

  23. En edes kokeile 27.10.2020 8:21
   Tulos: +34 (62 ääntä)
   Duocorn: Mulla on keuhkoahtauma, migreeni ja verenpainetauti. Käytän maskia ilman ongelmia, että siinä menivät nekin tekosyyt.
   Niin mutta, kun Jenni PELKÄÄ, että se pahentaa migreeniä! Älä sinä tule pilaamaan faktoillasi toisen ihmisen hyviä luuloja!

   Lainaa

  24. Tulos: +14 (24 ääntä)
   mäntsölän gsutaf: emänne ja isänne nussijoita kaikki ootte nauraa sakkinne häpäsijöitaä ketvot saatana
   Tää voittaa seuraavan kauden Putouksessa.

   Lainaa

  25. Säädytön lehmä 27.10.2020 8:42
   Tulos: +1 (25 ääntä)
   Vilvas oliivi: Ei mulla mene. Vastaan yleensä kiitos vastauksesta, mutta tarvitsen nyt neuvoja nimenomaan asiaan X. Leivonta- ja ruokapalstoilla ei muuta ehtisikään tehdä kuin menettää hermojaan, facebook ei ole noin vähästä hermostuvien paikka. Vähän kärjistettynä  esim. kun kysyy, mikä ei sisällä soijaa eikä maitoa, saa vastaukseksi tuotteen X, joka sisältää molempia. 
   Kiitos vastauksesta, kiva että sinulla ei mene. :D 

   Lainaa

  26. Silmäätekevä raataja 27.10.2020 8:58
   Tulos: +35 (45 ääntä)
   Tosi eläin: Mikä ihme on nwo?
   Laulu- ja soitinyhtye NWA:n sisarbändi, N**gaz Wit Optimism. Soittavat kepeää reggaeta positiivisella sanomalla. Tunnetuin biisi lienee Love The Police levyltä Straight Outta Boucherville.

   Lainaa

  27. Sysimusta lohikäärme 27.10.2020 9:07
   Tulos: +65 (93 ääntä)
   Just: Jotenkin vähän vaikeaa sympatiseerata Jenniä, kun mutuilee maskin käyttöä silsi, että _pelkää_ saavansa siitä migreenin. Mites jos vaikka kokeilisi ensin, tapahtuuko niin oikeasti? Nämä kansalaisilld myynnissä olevat visiirit kun taitaa suojata maskiin verrattuna suhteellisen huonosti. Toki huonokin suoja on parempi kuin ei mitään.
   Migreenin pelko on minusta aika hyvä syy olla käyttämättä maskia. Minulla on migreeni, ja jotkut asiat vain "tuntuvat" siltä, että ne saattaisivat laukaista migreenin. Minulla tällaisia asioita ovat esim. avantouinti, suolaisten tai sokeristen asioiden syöminen janoisena, nukkuminen janoisena, ja liikkuvissa kulkuneuvoissa oleminen silloin kun niska on kipeänä. Maskit eivät aiheuta minulla tuota tunnetta, enkä ole saanut maskin käytöstä migreeniä, mutta nämä laukaisimet ovatkin yksilöllisiä, ja pystyn hyvin kuvittelemaan, miten maski voisi "tuntua" jollekulle toiselle laukaisimelta.
   Vaikka yksi migreeninlaukaisin ei jonain päivänä laukaisisikaan migreeniä, niin jonain toisena päivänä se saattaakin laukaista. Migreeni tuntuu sen verran kurjalta, että ei minun ainakaan tekisi mieli kokeilla, että laukaiseeko joku tietty asia tänään migreenin vai ei. 

   Lainaa

  28. Itseasiassa 27.10.2020 9:12
   Tulos: +8 (42 ääntä)
   Mee vaikka peseen vittuas... Melkeen ärsyttää kun oon jo liian vanha käyttämään tätä enää missään. Ehkä pitää kattoo internetin ihmemaasta joku sopiva foorumi ja mennä huutelemaan.

   Lainaa

  29. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Tyyni tonttu: Uusi maailmanjärjestys. Salaliittoteoria maailman hallituksesta jonka tarkoitus on orjuuttaa maailman väestö omiin etuihinsa. Mukana tässä ideassa on ollut kaikki kommunisteista kapitalisteihin, natseista anarkisteihin, autoliitosta pyöräliittoon, oikeastaan kaikki poliittiset liikkeet ja [...]
   Unohdit liskoihmiset.

   Lainaa

  30. Tulos: +69 (75 ääntä)
   Noi nimet on kuin joku aivopähkinä - miten saat Jennasta Heidin yhtä kirjainta kerrallaan muuttamalla? Jenna Jenni Henni Heini Heidi 🏆

   Lainaa

  31. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Joo, ei ollut Heidiä kommentoijissa, keksin sen itse nokkelana tyttönä!

   Lainaa

  32. Nikotiiniton myyrä 27.10.2020 10:03
   Tulos: +72 (76 ääntä)
   TYKKÄÄN TÄSTÄ FORMAATISTA, ETTÄ LAITETAAN ALL CAPS HUUTOTYKITYSTÄ MONTA KAPPALETTA KAIKESTA SALALIITTOJORINASTA JA SITTEN NORMAALISTI IKÄÄN KUIN LEMPEÄN RAUHALLISELLA ÄÄNELLÄ Laittakaa jakoon.

   Lainaa

  33. Tornipöllö 27.10.2020 10:12
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Jarmon teksti oli sen verran sekavaa luettavaa, että käsitin ensin hänen tarkoittavan "istuvilla" niitä koulujen ja eskarien oppilaita eikä päättäjiä. Vähän jo kummastutti että ihan oikeastiko aikuinen mies uhkailee esikouluikäisiä "ladon taakse" viemisellä...

   Lainaa

  34. Reseptivapaa dinosaurus 27.10.2020 10:31
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Hannun foliohatussa on takuulla siivet, niin kuin Asterixin kypärässä!

   Lainaa

  35. Asiallinen simpanssi 27.10.2020 10:33
   Tulos: -25 (27 ääntä)
   Jenni on tosin myös sitä mieltä, että naisilta pitäisi äänioikeus poistaa kokonaan, koska he ovat niin tyhmiä ja tunteella ajattelevia. En ihmettele ollenkaan, mistä tälläinen kuva on tullut.

   Lainaa

  36. Kimeä lohikäärme 27.10.2020 10:43
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   Ymmärrän, että maski voi tuntua hankalalta pitää. Itselläni on pahoja aistiyliherkkyyksiä neurologisten ongelmien takia, ja tietynlaiset vaatekappaleet aiheuttavat ongelmia. En voi esimerkiksi käyttää sukkia, joissa on nilkoissa kuminauha, koska niiden puristus jo pelkästään aiheuttaa kipua ja jalat puutuvat. Maskien lenkit ovat myös minulle kivuliaat, joten ymmärrän kyllä. Mutta aina löytyy muita keinoja, jos tavallinen maski ei sovi, kuten vaikka visiiri. Ehdotuksista ei tarvitse suuttua ja tiuskia.

   Lainaa

  37. katsastamaton maito 27.10.2020 10:47
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Nikotiiniton myyrä: TYKKÄÄN TÄSTÄ FORMAATISTA, ETTÄ LAITETAAN ALL CAPS HUUTOTYKITYSTÄ MONTA KAPPALETTA KAIKESTA SALALIITTOJORINASTA JA SITTEN NORMAALISTI IKÄÄN KUIN LEMPEÄN RAUHALLISELLA ÄÄNELLÄ Laittakaa jakoon.

   Unohdit kirjoitus- ja kielioppivirheet pääviestistä, ja sitten täydellisen oikein ja kohteliaasti: "Laittakaa jakoon."

   Lainaa

  38. Tulos: +25 (29 ääntä)
   No voi nyt sentään, eikö se Vanhanen ikinä lopeta sitä vehkeilyä Illuminaatin kanssa? Ensin sen lautakasan junailivat ja nyt meinaavat ihan ympäri vuorokauden alkaa seuraamaan autojen ajelua koronavilkulla. En yllättyis jos tää tietty järjen äänen lahko pian toisi esiin, kuinka Estoniakin upotettiin koronavilkkua hyödyntäen.

   Lainaa

  39. Benaalin kynä 27.10.2020 11:59
   Tulos: +43 (65 ääntä)
   Duocorn: Mulla on keuhkoahtauma, migreeni ja verenpainetauti. Käytän maskia ilman ongelmia, että siinä menivät nekin tekosyyt.
   Mulla on paha astma ja tukehdun 10m matkalla maskin kanssa että jos sulla ei aiheuta ongelmia ei tarkoita etteikö muilla aiheuttaisi. 

   Lainaa

  40. Katkaistu manaatti 27.10.2020 12:48
   Tulos: +52 (62 ääntä)
   Sysimusta lohikäärme: Migreenin pelko on minusta aika hyvä syy olla käyttämättä maskia. Minulla on migreeni, ja jotkut asiat vain "tuntuvat" siltä, että ne saattaisivat laukaista migreenin. Minulla tällaisia asioita ovat esim. avantouinti, suolaisten tai sokeristen asioiden syöminen janoisena, nukkuminen janoisena, ja [...]
   Minustakin migreenin pelko on hyvä syy olla käyttämättä maskia. Itse kartan visusti kaikkea, mistä yhtään pelkään saavani migreenikohtauksen. Minulla kohtaus ei tarkoita vain ”pientä pääkipua”, vaan pahimmillaan kouristus-tajuttomuuskohtauksia, toispuolisia totaalihalvaantumisia, sairaalareissua, väliaikaisia (ja kenties liian usein toistuessaan jatkuvaa) ajokieltoa ja yhden kohtauksen tultua olen erittäin kohtausherkkä useita viikkoja. Migreenikohtauksia on hyvin eritasoisia, ja vaikka kyse olisi vain ”perusmigreenistä”, se voi silti tarkoittaa useamman päivän sairauslomaa valtavissa tuskissa.
   Maskista en kyllä pelkää saavani migreenikohtausta, siitä pelkään saavani paniikkikohtauksen. En halua sitäkään, joten en käytä maskeja. Mutta ennen kuin kukaan alkaa raivota asiasta enempää, niin olen etätöissä kotona, tilaan kauppaostokset kaupasta, asun maalla, enkä liiku missään ihmisten ilmoilla enkä juuri tapaile muita kuin perheenjäseniäni. Joten en minä sitä koronaa levitä ilman maskiakaan. Vuoden päästä saatan tosin olla aika erakoitunut, jo nyt ahdistaa ajatus joutua jonnekin julkiseen paikkaan.

   Lainaa

  41. Tulos: -14 (28 ääntä)
   "Jos sulla ei visiiristä tietoa, niin mee vaikka peseen vittuas jos tekemisen puutetta" Jenniltä aika tyhjentävä kommentti :D :D

   Lainaa

  42. Tulos: -7 (19 ääntä)
   Ttppi: New World Order. Idealisteja, jotka haluavat maailman hallituksen ja joilla on taidokas salaliitto tämän tavoitteen saavuttamiseksi, joka on niin suunnattoman salainen, että vain pahimmat skitsofreenikot ovat päässeet siitä selville.
   Niinpä, NWO pyrkii leimaamaan skitsofreenikoksi kaikki ne jotka pyrkivät salaliiton paljastamaan. Itsehän olen siis yksi NWO:n päästrategeista ja voin vakuuttaa että kyllä niissä salaliittoväitteissä vaan on melko paljon totta. #NWO20210201

   Lainaa

  43. Malisiöösi ilves 27.10.2020 14:51
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   Kukaan muu ei nyt kyllä ulissut kuin Jenni itse. Huoh.

   Lainaa

  44. Suljettu lisko 27.10.2020 15:36
   Tulos: +28 (44 ääntä)
   Duocorn: Mulla on keuhkoahtauma, migreeni ja verenpainetauti. Käytän maskia ilman ongelmia, että siinä menivät nekin tekosyyt.
   Onneksi kaikki ihmiset ovat klooneja joten ne asiat mitkä eivät sinuun vaikuta eivät voi vaikuttaa muihinkaan. Tosin, koska mulla ei ole keuhkoahtaumaa eikä verenpainetautia, en usko että sullakaan sellaisia oikeasti on, kunhan vaan yrität vekslailla vastuista.

   Lainaa

  45. Napiton karpalo 27.10.2020 17:11
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Väsynyt: Mä käytän silmälaseja, ja maskin käyttö on todella inhottavaa kun lasit huurtuu koko ajan.
   Itsellä parhaiten huurtumista ehkäisee, että kiepauttaa korvalenkit ristiin.

   Lainaa

  46. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Luin itsekin tuon alkuperäisen Jenni ja visiiri-keskustelun ja Jenni itse oli alusta lähtien todella hyökkäävällä ja vihamielisellä asenteella - myös niille, jotka kommentoivat ystävällisesti ja vastasivat kysymykseen. Jenni myös sanoi keskustelussa useaan otteeseen, että suurin syy, miksei hän halua maskia käyttää, ei ole mikään migreeni vaan se, että se ei näytä hyvälle ja on nolo. Eli hän voisi käyttää maskia, mutta ei edellämainituista syistä tahdo. Se Jennin oma k-päinen asenne sai ihmiset reagoimaan tuohon asiaan melko kärkkäästi.

   Lainaa

  47. Juureton kavioeläin 27.10.2020 18:39
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Hannu painaa foliohattua aika syvälle, mutta silti käyttää anteroa 😆

   Lainaa

  48. Lukematon käärme 27.10.2020 19:59
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kiitos hannu kun ilmoitit. Pistän jakoon.

   Lainaa

  49. Tulos: -22 (24 ääntä)
   Duocorn: Mulla on keuhkoahtauma, migreeni ja verenpainetauti. Käytän maskia ilman ongelmia, että siinä menivät nekin tekosyyt.
   Mulla ei oo nuista mitään. Siks en tarttekaan mitään kuonokoppia

   Lainaa

  50. Tulos: +12 (12 ääntä)
   PERKELEEN ILLUMINAATIT!

   Lainaa

  51. Tyyni tonttu 28.10.2020 2:29
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Tips: Unohdit liskoihmiset.
   Ei kaikesta tarvii puhuassshhh. ;)

   Lainaa

  52. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Jarmon tekstistä puuttuu nyt muutakin, kun muutama välimerkki, että sen ymmärtäisi.

   Lainaa

  53. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Just: Jotenkin vähän vaikeaa sympatiseerata Jenniä, kun mutuilee maskin käyttöä silsi, että _pelkää_ saavansa siitä migreenin. Mites jos vaikka kokeilisi ensin, tapahtuuko niin oikeasti? Nämä kansalaisilld myynnissä olevat visiirit kun taitaa suojata maskiin verrattuna suhteellisen huonosti. Toki huonokin suoja on parempi kuin ei mitään.
   Mulle maski ei aiheuta migreeniä, mutta hyvin ymmärrän pelon migreenin saamisesta. Kaikilla se ei mene niin, että lääkettä naamaan ja kotiin nukkumaan. Lääkkeet ei aina tehoa ja siinä tapauksessa lapsi pitää laittaa väliaikaiseen sijoitukseen. Siksi parhaani mukaan vältän kaikkia tilanteita mikä voisi migreenin laukaista. 

   Lainaa

  54. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Epäitsekäs kesyhanhi: KVG
   Kalle ville galle? 

   Lainaa

  55. Epäherkkä jääkarhu 28.10.2020 20:50
   Tulos: -4 (12 ääntä)
   Jenni pelkää, että maskista saattaa ehkä kenties tulla migreeni, mutta Jenniä ei kiinnosta se, että se visiirin puristava panta vasta migreeniä aiheuttaakin. En tajua tätä logiikkaa.

   Lainaa

  56. Tulos: -1 (11 ääntä)
   Sysimusta lohikäärme: Migreenin pelko on minusta aika hyvä syy olla käyttämättä maskia. Minulla on migreeni, ja jotkut asiat vain "tuntuvat" siltä, että ne saattaisivat laukaista migreenin. Minulla tällaisia asioita ovat esim. avantouinti, suolaisten tai sokeristen asioiden syöminen janoisena, nukkuminen janoisena, ja [...]
   Voinee sitä silti kokeilla sen yhden kerran? Tietenkin vaikeaa sanoa koko keskustelua näkemättä mitään varmaksi, mutta itse sain sen kuvan, että sitä maskin käyttöä ei oltu kokeiltu sen pelon takia edes sen vertaa, että aiheuttaako kuvailemasi kaltaisen olon sen ollessa päällä. Ja toisaalta se, että aiheuttavatko kaikenlaiset maskit samaa, vaikka tietty materiaali aiheuttaisikin. Jos ei pysty niin ei pysty, mutta vähän toivoisin kyllä tässä tilanteessa kärsivällisyyttä kokeilla ensin vaihtoehtoja läpi. Koronakaan ei kuulemma ole mukava kokemus, eikä varmaan se ajatus, että sen olisi jollekulle tartuttanut. Kärsin itsekin satunnaisesta migreenistä (se, mikä sen laukaisee on kyllä edelleen täysi mysteeri), että tiedän sen kyllä olevan epämiellyttävää. 

   Lainaa

  57. Ehompi gaselli 29.10.2020 15:21
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tosi eläin: Mikä ihme on nwo?
   Salaliitto jonka mukaan pieni kapitalistinen rahaeliitti, pääasiassa suurten yritysten ja pankkien pomot ohjailisivat kaikkea mitä maailmassa tapahtuu kulissejen takaa. Jos Marvelia tuntee, niin Hydra on kopio NWO:sta.

   Lainaa

  58. Valittava katkarapu 29.10.2020 20:09
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Visiiristä ei tutkitusti ole mitään hyötyä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/d95547c7-dd02-4129-bc5a-d049e8608a5c

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Hintelä makkara: Ihmiset tuomitsee kauheen nopeasti ne, jotka ei käytä maskia. Koitetaan mielummin kannustaa toisia tässä! Hyvä että Jenni käyttäis edes visiiriä, kun moni ei käytä mitään. Ei sillä että tuntisin mitään myötätuntoa Jenniä kohtaan ton käytöksen jälkeen mut kuiteski :D
   Visiiri on todettu hyödyttömäksi koronalta suojaamisessa, ja luultavasti tekee tilanteesta pahemman jos kuvittelee että se suojaa.

   Lainaa

  60. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Mitään en mistään tiedä, mutta oman kokemuksen mukaan ne visiirit on ahdistavampia kuin maskit. Se muovi heijastaa silmiin eikä siellä kyllä ilma kierrä mitenkään. Jouduin sellaista työssä käyttämään ja aiheutti päänsärkyä ja tuntui ettei saa happea. Maski on kyllä mukavampi, vaikkeivät nuo kokeillut mallit hirveän hyvin tunnu paikallaan pysyvän.

   Lainaa

  61. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Duocorn: Mulla on keuhkoahtauma, migreeni ja verenpainetauti. Käytän maskia ilman ongelmia, että siinä menivät nekin tekosyyt.
   No, samatkin sairaudet voivat olla hyvin erilaisia eri ihmisillä. Jos sinä voit käyttää maskia, ei se tarkoita, että kaikki muut voivat.

   Lainaa

  62. Ylväs salaatti 9.12.2020 19:32
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tyyni tonttu: Ei kaikesta tarvii puhuassshhh. ;)
   Reps.

   Lainaa

  63. Tulos: +1 (1 ääni)
   Just: Jotenkin vähän vaikeaa sympatiseerata Jenniä, kun mutuilee maskin käyttöä silsi, että _pelkää_ saavansa siitä migreenin. Mites jos vaikka kokeilisi ensin, tapahtuuko niin oikeasti? Nämä kansalaisilld myynnissä olevat visiirit kun taitaa suojata maskiin verrattuna suhteellisen huonosti. Toki huonokin suoja on parempi kuin ei mitään.
   Mä en edes kärsi migreenistä, mutta oman kokemuksen mukaan visiiri aiheuttaa herkemmin päänsärkyä kuin maski. Se muovipinta heijastaa silmiin ja vääristää, ja lopulta on kipeenä silmät ja pää. Maskin kanssa tulee sentään vaan hikinen olo.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: autot, jäljitys, korona, koronavilkku, koulut, maskit, matti vanhanen, migreeni, päänsärky, salaliittoteoria, seuranta, sovellus, visiirit