Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koiranomistajat, osa 20

Vaihdetaan varastettu koira huumeisiin.
Suurenna näkymä
Koiranomistajat, osa 20

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Lakattu meduusa 27.10.2020 1:00
   Tulos: +226 (236 ääntä)
   Toi Helin ketju on vähän kuin haiku ;) Arkijärkyttävää runoutta

   Lainaa

  2. Lukutaidoton delfiini 27.10.2020 2:19
   Tulos: +118 (134 ääntä)
   En tajuu Airan jutuista mitään.

   Lainaa

  3. Tulos: +147 (155 ääntä)
   Nää koirat on just tollasia. Eräällä tutulla englanninbulldoggi söi aikoinaan seinään reiän.

   Lainaa

  4. Viljava hauki 27.10.2020 5:35
   Tulos: -47 (245 ääntä)
   Onpas ruma koira.

   Lainaa

  5. Sitkeä maahinen 27.10.2020 5:48
   Tulos: +292 (356 ääntä)
   Todella söpö ja hellyyttävä koira. Mut valitettavasti niin pilalle jalostettu ettei niitä saisi olla olemassa.

   Lainaa

  6. Soiva hanki 27.10.2020 5:55
   Tulos: +188 (188 ääntä)
   Lukutaidoton delfiini: En tajuu Airan jutuista mitään.
   Olisi halunnut rescue- koiran ja viedä Ruotsiin. Ei saanut koiraa. Tajuan helposti parista viestistä, että ei ole katsottu sopivaksi omistajaksi.
    

   Lainaa

  7. Muovailtava pulu 27.10.2020 6:34
   Tulos: +117 (119 ääntä)
   Lukutaidoton delfiini: En tajuu Airan jutuista mitään.
   Vaikuttaisi siltä, että hän ollut etsimässä itselleen Rescue- koiraa, mutta ei ole saanut. Koska puhelimella naputtelemani (nimimerkki saattoi olla eri) aiempi kommenttini on poistettu, valaisen ja perustelen vähän enemmän. Rescue-koirat voivat olla toisinaan todella haastavia ja usein niiden ottajalta vaaditaankin aiempaa kokemusta. Mieluisia koiria ei ole tarjollakaan kovin usein. Siksi ihanteellisetlkaan olosuhteet eivät takaa sitä, että koiraa annettaisiin. Nopeasti noista viesteistä tulee käsitys, että kokemusta ei välttämättä ole. Raha helpottaa eläinlääkärikuluissa, mutta muuten se ei ole yhtään oleellinen seikka. 

   Lainaa

  8. Luuton mandariini 27.10.2020 6:43
   Tulos: +204 (228 ääntä)
   Sitkeä maahinen: Todella söpö ja hellyyttävä koira. Mut valitettavasti niin pilalle jalostettu ettei niitä saisi olla olemassa.
   Ei ole edes söpön näköistä, kun naamasta näkee, että jokainen hengitys on tuskaa.

   Lainaa

  9. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Olen ihmetellyt jo pidemmän aikaa näitä nykyisiä koiria, joista monet näyttävän syövän ihan mitä vain. (Äitini naapurissa asuu mummeli, jolla on iso kultainennoutaja. Koira järsii ihan mitä vain suuhunsa saa, kaukosäätimistä veitsenkahvoihin. Äitini tuo sille välillä kaupasta ydinluita, sillä mummeli ei usko, että uunihalkojen järsiminen on koiralle vaarallista.) Tarkoitan nyt nimenomaan syömistä, enkä pelkkää järsimistä. Eräs tutuntuttu kertoi koiransa syöneen sytkärin, mutta ”ei sille mitään käyny, ja kerran se söi viis grammaa kukkaa ja oli tosi rauhallinen”. Ovatko ylijalostetut koirarodut jotenkin herkempiä syömään kaikenlaista syötäväksi kelpaamatonta (ns. pica-oire), vai eivätkö tietyt koirat pääse toteuttamaan koiruuttaan tarpeeksi omistajan takia ja siksi stressaantuneina reagoivat syömällä kaikkea?

   Lainaa

  10. Kahen kilon kalori 27.10.2020 7:27
   Tulos: +77 (79 ääntä)
   Lakattu meduusa: Toi Helin ketju on vähän kuin haiku ;) Arkijärkyttävää runoutta
   Runoutta ehkä joo, mutta ei lähelläkään haikua.

   Lainaa

  11. Takkuinen hilleri 27.10.2020 7:43
   Tulos: +67 (69 ääntä)
   Helin koiran kohtalo: Saatanan hullut veivät koiran Helin kotipihasta vankilaan, jossa sitä yritetään vaihtaa huumeisiin.

   Lainaa

  12. Itseasiassa 27.10.2020 8:27
   Tulos: +33 (43 ääntä)
   Iron Fox: Nää koirat on just tollasia. Eräällä tutulla englanninbulldoggi söi aikoinaan seinään reiän.
   Tästä syystä mä en ymmärrä miks joku pitää tuollaista kotonaan. Vielä kun laskee lisäksi jalostuksen aiheuttamat ongelmat. 

   Lainaa

  13. Tulos: -48 (52 ääntä)
   Lukutaidoton delfiini: En tajuu Airan jutuista mitään.
   En ole satavarma itsekään, mutta veikkaisin, että Airan koira on kadonnut. Aira epäilee, ettei sitä ole löytynyt, koska muut eivät halua koiran muuttavan Airan mukana Ruotsiin, vaikka koiralla olisi siellä hyvä olla.

   Lainaa

  14. Mauton orava 27.10.2020 8:50
   Tulos: +85 (85 ääntä)
   L.A: En ole satavarma itsekään, mutta veikkaisin, että Airan koira on kadonnut. Aira epäilee, ettei sitä ole löytynyt, koska muut eivät halua koiran muuttavan Airan mukana Ruotsiin, vaikka koiralla olisi siellä hyvä olla.
   Itse veikkaisin, että Aira olisi antanut kodin koiralle (ryhmässä etsitään lemmikeille uusia koteja), mutta kukaan ei tarjonnut/antanut/myynyt hänelle koiraa, ja nyt hän on katkera.

   Lainaa

  15. Marcopolonen 27.10.2020 9:11
   Tulos: +33 (45 ääntä)
   Kyllä se Heli taisi koiransa huumeisiin vaihtaa

   Lainaa

  16. aamu-uninen 27.10.2020 9:42
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Kummikäki: Olen ihmetellyt jo pidemmän aikaa näitä nykyisiä koiria, joista monet näyttävän syövän ihan mitä vain. (Äitini naapurissa asuu mummeli, jolla on iso kultainennoutaja. Koira järsii ihan mitä vain suuhunsa saa, kaukosäätimistä veitsenkahvoihin. Äitini tuo sille välillä kaupasta ydinluita, sillä [...]
   Koira alkaa helposti toteuttamaan epäterveellisiä tapoja, jos ei saa tarpeeksi aivoille aktiviteettia, liikuntaa ja huomiota. Toiset pissailee, toiset järsii kaikkea mitä suuhunsa saavat mahtumaan. 

   Lainaa

  17. Terhakas hyönteinen 27.10.2020 10:00
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   aamu-uninen: Koira alkaa helposti toteuttamaan epäterveellisiä tapoja, jos ei saa tarpeeksi aivoille aktiviteettia, liikuntaa ja huomiota. Toiset pissailee, toiset järsii kaikkea mitä suuhunsa saavat mahtumaan. 
   Onko niin, että koirat on nykyään jo liian suosittuja? Niitä ottavat entistä enemmän ihmiset, jotka eivät oikeasti motivoidu riittävästi lemmikistä, ja vaikka perusasiat ehkä onkin kunnossa, jotain silti puuttuu.

   Lainaa

  18. Tornipöllö 27.10.2020 10:01
   Tulos: +65 (71 ääntä)
   Helin ulosannissa on toki parantamisen varaa, mutta jos minun koirani pöllittäisiin ja yritettäisiin vaihtaa huumeisiin niin tod. näköisesti olisin itsekin aika raivosta suunniltani siinä kohtaa.

   Lainaa

  19. Limetinvihreä guava 27.10.2020 10:32
   Tulos: +70 (70 ääntä)
   Kummikäki: Olen ihmetellyt jo pidemmän aikaa näitä nykyisiä koiria, joista monet näyttävän syövän ihan mitä vain. (Äitini naapurissa asuu mummeli, jolla on iso kultainennoutaja. Koira järsii ihan mitä vain suuhunsa saa, kaukosäätimistä veitsenkahvoihin. Äitini tuo sille välillä kaupasta ydinluita, sillä [...]
   Meillä koira heittäytyy huomionhakuiseksi kun sillä on tylsää tai se on stressaantunut. Silloin se ottaa sen huomion pureskelemalla lähintä esinettä. Jos se erityisesti haluaa huomiota, se valitsee esineen, josta se tietää, että ihmiset lähtee perään. Tästä käytöksestä tietää, että koira tarvitsee vähän pidemmän lenkin ja pikkasen enemmän tekemistä jotta pysyy tyytyväisenä. Plus se tarvitsee myös sallittavaa pureskeltavaa, koska joillakin roduilla on tosi kova tarve päästä käyttämään hampaitaan, ja jos sallittua purtavaa ei ole, se pureskelee vaikka sänkyä, tai syö seinät, tai lattiat.

   Lainaa

  20. ihanmummovaan 27.10.2020 11:05
   Tulos: +27 (31 ääntä)
   Vankilaan. Kaikki.

   Lainaa

  21. Tulos: -34 (52 ääntä)
   KUOLEMA LYTTYKUONOLLE JA NIIDEN FANITTAJILLE!

   Lainaa

  22. Katuviisas vihannes 27.10.2020 11:57
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   Helin kommenteissa olisi ainesta Kalevauvan biisiksi.

   Lainaa

  23. Tulos: +2 (22 ääntä)
   Tuskin Airalla sitä rahaa kuitenkaan ihan mittaamattomasti on. Tuo on juuri tuollaista whitetrash pullistelua, kun on sattunut saamaan duunin jossa tienaa keskivertoa paremmin. Tai se vielä säälittävämpi vaihtoehto, eli puolison masseilla ja omaisuudella öyhötetään

   Lainaa

  24. Tulos: +18 (32 ääntä)
   Sitkeä maahinen: Todella söpö ja hellyyttävä koira. Mut valitettavasti niin pilalle jalostettu ettei niitä saisi olla olemassa.
   Ei ole söpöä eikä hellyttävää olla vammaiseksi jalostettua rotua. Niinhän sinäkin oikeastaan tarkoitit sanoa?

   Lainaa

  25. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Varastettiinko harmaa koira nyt siis kaupan vai Helin pihasta?

   Lainaa

  26. Hyppelevä alligaattori 27.10.2020 23:07
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   Sitkeä maahinen: Todella söpö ja hellyyttävä koira. Mut valitettavasti niin pilalle jalostettu ettei niitä saisi olla olemassa.
   Niin kauan kun ajatellaan sairaiden piirteiden olevan söpöjä ja hellyyttäviä, pilalle jalostusta valitettavasti ei saada loppumaan.

   Lainaa

  27. Järisyttävä riikinkukko 28.10.2020 7:02
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kummikäki: Olen ihmetellyt jo pidemmän aikaa näitä nykyisiä koiria, joista monet näyttävän syövän ihan mitä vain. (Äitini naapurissa asuu mummeli, jolla on iso kultainennoutaja. Koira järsii ihan mitä vain suuhunsa saa, kaukosäätimistä veitsenkahvoihin. Äitini tuo sille välillä kaupasta ydinluita, sillä [...]
   Tekemisen puute ja ahdistus saavat koiran järsimään kiellettyjä asioita. Pureskelu rauhoittaa koiraa, mutta silti usein koirapiireissä näkee niitä, joidenka mielestä kaikki herkut on turhia. Meillä koira ei pureskellut mitään kiellettyä pentunakaan, koska sillä oli paljon erilaisia sallittuja pureskeltavia valittavaksi. Noutajissa on tutkitusti olemassa pakko-oireita syömistä kasvavissa määrin. Kyseisestä oireesta kärsivä koira rakastaa ruokaa, muttei tunne kylläisyyttä. Työkoira taas vaatii väsyttämistä, jotta energiaa ei riitä tihutöihin. Tehokkain väsyttämistyyli on haistelu.

   Lainaa

  28. Indifferentti hedelmä 28.10.2020 9:29
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Heli helisemässä.

   Lainaa

  29. Kaikuva minkki 28.10.2020 12:58
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Tylsimys: Ei ole söpöä eikä hellyttävää olla vammaiseksi jalostettua rotua. Niinhän sinäkin oikeastaan tarkoitit sanoa?
   Miksi miinukset tähän kommenttiin? Sehän on ihan totta että käytännössä kaikilla englanninbulldoggeilla on geenimuunnos, joka ihmisellä esiintyessään aiheuttaisi kehitysvammaksi luokiteltavia piirteitä.

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Missähän palstalla voi yrittää vaihtaa varastettua koiraa huumeisiin? Haluaisin löytää sellaisen palstan.

   Lainaa

  31. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kaikuva minkki: Miksi miinukset tähän kommenttiin? Sehän on ihan totta että käytännössä kaikilla englanninbulldoggeilla on geenimuunnos, joka ihmisellä esiintyessään aiheuttaisi kehitysvammaksi luokiteltavia piirteitä.
   Ihan samaa mieltä. Mutta pieni huomio: kehitysvamma = älyllinen vamma. Tarkoitit sanoa kehityshäiriö/kasvuhäiriö. Täsmälleen sama "kuonottomuuden" aiheuttama geenivaurio voi tosiaan esiintyä myös ihmisellä. Silloin kasvojen keskiosa ei kasva normaalisti ja tuloksena on vaikea alapurenta, kuorsaaminen/uniapnea ja muut hengitysongelmat eli täsmälleen samat ongelmat kuin lyttykuonoisilla koirillakin. Ja huom. nämä ihmiset eivät tosiaan ole kehitysvammaisia, kasvuhäiriö koskee ainoastaan kasvoja.

   Lainaa

  32. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Janne on enemmän huolissaan läppäristään kuin koirastaan joka kärsii ylijalostuksen vuoksi. Englanninbulldogeilla on hengitysongelmien lisäksi myös aikalailla kaikilla selät hajalla, suurimmalla osalla kyynärissä ja lonkissa nivelrikko, häntä saattaa kasvaa peräaukkoon tai vähintäänkin tulehtua kun on niin tiukalla syheröllä, myös naamapoimujen ja pyllynpyyhintä kuuluu englanninbulldogien normaaleihin hoitotoimiin. Sen lisäksi vielä iho-ongelmia ja allergioita. Että semmoinen rotu, viis jostain läppäristä.

   Lainaa

  33. Astmaton lammas 16.1.2021 14:28
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kummikäki: Olen ihmetellyt jo pidemmän aikaa näitä nykyisiä koiria, joista monet näyttävän syövän ihan mitä vain. (Äitini naapurissa asuu mummeli, jolla on iso kultainennoutaja. Koira järsii ihan mitä vain suuhunsa saa, kaukosäätimistä veitsenkahvoihin. Äitini tuo sille välillä kaupasta ydinluita, sillä mummeli [...]
   Pureskelu rauhoittaa yleensä koiria, ja vielä parempi jos purulelussa on omistajan haju. Siksipä hermostuneet koirat saattavat pureskella vaikka omistajan kengät yksin ollessaan.
   Opittiin vasta ekan koiran jälkeen, että koira pitää kouluttaa yksin olemiseen. Silloin se on yksinään rauhallinen ja tietää omistajan tulevan takaisin, jolloin sen ei tarvii rauhoittaa itseään pureskelulla.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: etätyö, huumeet, koirat, kuva, läppäri, löydetty, rahaa on, tietokone, varastettu