Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 98

Kassaneiti yritti ryöstää minut.
Suurenna näkymä
Kohtaamisia kaupoilla, osa 98

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 56 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +582 (596 ääntä)
   Tuo ensimmäinen hyvä esimerkki siitä että yleensä itkuvirret somessa yrityksistä/työntekijöistä harvemmin pitää paikkansa ja kirjoittaja itse vain haluaa symppistä kun itse jotain mokannut. Kuten joku aika sitten täällä ollut jauhokeissi.

   Lainaa

  2. Tulos: -39 (97 ääntä)
   Kukkuu, yllättätys!

   Lainaa

  3. Tulos: +714 (732 ääntä)
   Miten ei muka huomaa olevansa pukukopin sijaan näyteikkunassa?

   Lainaa

  4. Tulos: +80 (202 ääntä)
   Olen liian mukavuudenhaluinen lintubongariksi mutta karenien alalajeja pystyy näköjään staijaamaan vaikka omalla sohvalla rojottaen. Tässä havaittu myöhäinen kaljanvaatijakaren, joka usein tavataan myös baaritiskeillä pilkun jälkeen.

   Lainaa

  5. Tulos: +361 (383 ääntä)
   Tinka: Miten ei muka huomaa olevansa pukukopin sijaan näyteikkunassa?
   Itselle tuli ensiksi mieleen että jos ulkona on jo pimeää ja liikkeessä kirkkaat valot, saattaa kiireessä / epähuomiossa lasi muistuttaa peiliä.

   Lainaa

  6. Tulos: +102 (108 ääntä)
   leimo: Tuo ensimmäinen hyvä esimerkki siitä että yleensä itkuvirret somessa yrityksistä/työntekijöistä harvemmin pitää paikkansa ja kirjoittaja itse vain haluaa symppistä kun itse jotain mokannut. Kuten joku aika sitten täällä ollut jauhokeissi.
   Mikä jauhokeissi?

   Lainaa

  7. Tuuleton soturi 27.10.2020 4:05
   Tulos: +295 (297 ääntä)
   Mitähän Nina oisi kassahenkilön nimellä tehnyt? Tämmösten sekopäiden takia en uskaltaisi enää mennä aspa-töihin.

   Lainaa

  8. Epästabiili kesyaasi 27.10.2020 5:30
   Tulos: -32 (104 ääntä)
   Kummikäki: Olen liian mukavuudenhaluinen lintubongariksi mutta karenien alalajeja pystyy näköjään staijaamaan vaikka omalla sohvalla rojottaen. Tässä havaittu myöhäinen kaljanvaatijakaren, joka usein tavataan myös baaritiskeillä pilkun jälkeen.
   Meribiologi tunnistaa myös sidukkavalaan. 

   Lainaa

  9. Vuoreton maksamato 27.10.2020 6:07
   Tulos: -33 (83 ääntä)
   50 yllättätyskassia :D

   Lainaa

  10. Kavala panda 27.10.2020 6:28
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Tuuleton soturi: Mitähän Nina oisi kassahenkilön nimellä tehnyt? Tämmösten sekopäiden takia en uskaltaisi enää mennä aspa-töihin.
   Kyseinen henkilö on paikallisen piip:n vakio. En tunne (nimi on tänne näköjään muutettu, eikä Josefkaan ole Josef) häntä, mutta sen verran juttujaan lukenut, että heti kun hänen juttunsa alkaa tyyliin "haluan valittaa" niin odottaa, mitä kommenteissa lukee todella tapahtuneen. Tuo piip on muuten ihan kenen tahansa luettavissa. Itse luen sitä vähän samanlaisena hupina kuin näitä feissarimokia, vaikka en ole edes Facebookissa nykyään. 

   Lainaa

  11. Kavala panda 27.10.2020 6:30
   Tulos: +44 (62 ääntä)
   Tinka: Miten ei muka huomaa olevansa pukukopin sijaan näyteikkunassa?
   Pieni huonosti valaistu kauppa ja pieni ikkuna ja pimeä ilta sekä tummat verhot. Erikoista kyllä, että vaateliikkeessä olisi kovin pieni näyteikkuna ja verhot niin ettei sisälle näkyisi, harvoin sellaista paikkaa valitsevat, koska heille on etu, että valikoima näkyy ulos. 

   Lainaa

  12. Luuton mandariini 27.10.2020 6:37
   Tulos: +215 (221 ääntä)
   Mikä juttu tämä videokuvan ottaminen on? Perseilet ja otat vastapuolesta videota. Mitä sillä yritetään saavuttaa? Tätä olen ihmetellyt, kun jossain tosi-tv:ssä (Ulosottomiehet jne.) joku tampio aina kaivaa kännykän esiin kuvatakseen... niin mitä?

   Lainaa

  13. Juovikas appelsiini 27.10.2020 7:10
   Tulos: +58 (62 ääntä)
   Luuton mandariini: Mikä juttu tämä videokuvan ottaminen on? Perseilet ja otat vastapuolesta videota. Mitä sillä yritetään saavuttaa? Tätä olen ihmetellyt, kun jossain tosi-tv:ssä (Ulosottomiehet jne.) joku tampio aina kaivaa kännykän esiin kuvatakseen... niin mitä?
   Jenkeissä saa korvauksia jos videolla näyttää että KUVAAJA on uhri. 

   Lainaa

  14. Viljava hauki 27.10.2020 7:24
   Tulos: +32 (54 ääntä)
   Luuton mandariini: Mikä juttu tämä videokuvan ottaminen on? Perseilet ja otat vastapuolesta videota. Mitä sillä yritetään saavuttaa? Tätä olen ihmetellyt, kun jossain tosi-tv:ssä (Ulosottomiehet jne.) joku tampio aina kaivaa kännykän esiin kuvatakseen... niin mitä?
   Risumiehen kohtalo on tästä hyvä esimerkki. 
   Mitähän videon kuvaajalle kuuluu?

   Lainaa

  15. Kahko sarvikuono 27.10.2020 7:39
   Tulos: -62 (110 ääntä)
   Kummikäki: Olen liian mukavuudenhaluinen lintubongariksi mutta karenien alalajeja pystyy näköjään staijaamaan vaikka omalla sohvalla rojottaen. Tässä havaittu myöhäinen kaljanvaatijakaren, joka usein tavataan myös baaritiskeillä pilkun jälkeen.
   Ensinnäkin englannista suomeksi käännetyt vitsit on huonoja.
   Toiseksi jos ei käy 9gagissa niin ei tiedä tätä juttua.
   Kolmanneksi nimet kirjoitetaan isolla. 

   Lainaa

  16. Katkera lintu 27.10.2020 7:44
   Tulos: -21 (153 ääntä)
   No juuri sitä esim mannet harrastaa. Ensin laumalla perseillään, sitten joku menee tiskille ja kun ei myydä enää laitetaan lehtiin videota koska syrjintä yhyy.

   Lainaa

  17. Väsynyt hamsteri 27.10.2020 7:52
   Tulos: +13 (25 ääntä)
   melkein uskon Caritaa, melkein...

   Lainaa

  18. Vieraskorea sonni 27.10.2020 7:54
   Tulos: -151 (171 ääntä)
   Vuoreton maksamato: 50 yllättätyskassia :D
   Kuka vatipää miinusti tätä? Siellähän lukee just noin?! Lukihäiriöiset taas yrittää kerätä huomioo miinustelemalla. Ei se lukihäiriö tee teistä jumalia!

   Lainaa

  19. Itseasiassa 27.10.2020 8:05
   Tulos: +103 (127 ääntä)
   Vieraskorea sonni: Kuka vatipää miinusti tätä? Siellähän lukee just noin?! Lukihäiriöiset taas yrittää kerätä huomioo miinustelemalla. Ei se lukihäiriö tee teistä jumalia!
   Älä leimaa lukihäiriöisiä. Ei meistä kukaan ole sitä valinnut. Kannattaa ehkä tutustua mitä se todella tarkoittaa ja millainen kirjo siinä on.
   Mutta käynpä varoiksi vielä miinustamassa tuota kommentttiasi. 

   Lainaa

  20. Myötätunnoton hilleri 27.10.2020 8:17
   Tulos: +52 (60 ääntä)
   Luuton mandariini: Mikä juttu tämä videokuvan ottaminen on? Perseilet ja otat vastapuolesta videota. Mitä sillä yritetään saavuttaa? Tätä olen ihmetellyt, kun jossain tosi-tv:ssä (Ulosottomiehet jne.) joku tampio aina kaivaa kännykän esiin kuvatakseen... niin mitä?
   Koska elämäm_koululaiset kuvittelee olevansa oikeassa. Sekä ""15 minutes of fame"

   Lainaa

  21. Tulos: +96 (118 ääntä)
   Vieraskorea sonni: Kuka vatipää miinusti tätä? Siellähän lukee just noin?! Lukihäiriöiset taas yrittää kerätä huomioo miinustelemalla. Ei se lukihäiriö tee teistä jumalia!
   Koska se oli ihan normaali kirjoitusvirhe, ei mitään ihmeellistä. Ketään muuta ku sua ei kiinnosta nauraa sille.

   Lainaa

  22. Tulos: -19 (41 ääntä)
   Jeee peukkukiitoksen perässä on nykyään huutomerkki!

   Lainaa

  23. Vuodaton laama 27.10.2020 9:45
   Tulos: +85 (99 ääntä)
   Tinka: Miten ei muka huomaa olevansa pukukopin sijaan näyteikkunassa?
   Tääkin luultavasti mennyt silleen että on vedetty verho sivuun ja huomannut ettei ollutkaan pukukoppi vaan näyteikkuna. Sitten pitää tietysti sometarinaan saada vähän lisämausteita kun muutenhan voisi olla ettei ketään kiinnostaisi.

   Lainaa

  24. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Vanhojen päivä-puku

   Lainaa

  25. Lauhkea kolibri 27.10.2020 11:23
   Tulos: +57 (79 ääntä)
   Kahko sarvikuono: Ensinnäkin englannista suomeksi käännetyt vitsit on huonoja. Toiseksi jos ei käy 9gagissa niin ei tiedä tätä juttua. Kolmanneksi nimet kirjoitetaan isolla. 
   Ensinnäkin, jos oli käännetty, oli käännetty hyvin ja kivalla kielellä.
   Toiseksi en käy 9gagissä, mutta ei estänyt tästä jutusta tykkäämästä.
   Kolmanneksi nimiä ei kirjoteta isolla silloin, kun niitä käytetään yleissanan omaisesti. Kaiken maailman kareneita on maailma pullollaan, mutta Paavo Väyrysiä on vain yksi.

   Lainaa

  26. Soinniton ananas 27.10.2020 11:24
   Tulos: +86 (88 ääntä)
   Suosittelen Ninalle alkoholin käytöstä luopumista, jos nin koville ottaa, että tarvii alkaa vainota oikein toiminutta kassahenkilökuntaa.

   Lainaa

  27. Pystymätön luovuttaja 27.10.2020 11:28
   Tulos: -21 (33 ääntä)
   ”50 ensimmäistä maksavaa huomista asiakasta”... siis mitä?

   Lainaa

  28. Tulos: +70 (72 ääntä)
   Pystymätön luovuttaja: ”50 ensimmäistä maksavaa huomista asiakasta”... siis mitä?
   Vähän hassusti muotoiltu, mutta kassin saa siis vain jos ostaa jotain, ei pelkällä paikalle saapumisella.

   Lainaa

  29. Inhottava mäyrä 27.10.2020 12:36
   Tulos: -119 (129 ääntä)
   Ekassa tapauksessa hiukan epäselvyyttä... Jos kyseinen henkilö tosiaan on kauppaan tullut 21 jälkeen, niin silloin ei alkoholia myydä ja kaupan olisi pitänyt estää niiden ottaminen hyllystä. Jos kyseinen henkilö on ollut kassalla klo 21:03, niin myyjän olisi pitänyt myydä juomat, koska on todennäköistä, että ne on otettu hyllystä ennen klo 21 ja sen jälkeen niitä ei pitäisi pystyä edes ottamaan hyllystä. Tämä on juurikin sellainen asia, jota monikaan ei tiedä.

   Lainaa

  30. Tulos: +64 (70 ääntä)
   Inhottava mäyrä: Ekassa tapauksessa hiukan epäselvyyttä... Jos kyseinen henkilö tosiaan on kauppaan tullut 21 jälkeen, niin silloin ei alkoholia myydä ja kaupan olisi pitänyt estää niiden ottaminen hyllystä. Jos kyseinen henkilö on ollut kassalla klo 21:03, niin myyjän olisi pitänyt myydä juomat, koska on [...]
   Ensinnään ainakaan omassa lähikaupassa ei ole kovin kummoisesti estetty alkoholijuomien ottoa klo 21 jälkeen. Lapsikin saisi niitä sieltä verhon takaa otettua. Toisekseen jos ostotapahtuma (alkoholi otettu hyllystä) on alkanut klo 21 jäkeen niin sillä ei ole mitään merkitystä, että onko sitä hyllystä ottamista estetty vai ei. 

   Lainaa

  31. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Itseasiassa: Älä leimaa lukihäiriöisiä. Ei meistä kukaan ole sitä valinnut. Kannattaa ehkä tutustua mitä se todella tarkoittaa ja millainen kirjo siinä on.Mutta käynpä varoiksi vielä miinustamassa tuota kommentttiasi. 
   Leimaa vaan lukihäiriöiset. Ainakin minut. Mikään ei tuota niin paljon hupia elämään kuin väärin luetuista otsikoista käydyt keskustelut. Onneksi tutut jo tietää että mä oon tosissani väittäessäni kaikkee absurdia, ja sitten ne jossain vaiheessa ehdottaa että olisko taas joku sana vaihtunut mielessä joksikin muuksi. 
   Mutta tietenkin puhun vain omasta häröilystäni. Ennen vammautumista ehdin elää lukihäiriötöntä elämää pitkän pätkän. Jos kaikki lasketaan, lukihäiriöisen elämä on hauskempaa. Ei aina helpompaa.

   Lainaa

  32. Taskulämmin norppa 27.10.2020 14:03
   Tulos: +76 (76 ääntä)
   Inhottava mäyrä: Ekassa tapauksessa hiukan epäselvyyttä... Jos kyseinen henkilö tosiaan on kauppaan tullut 21 jälkeen, niin silloin ei alkoholia myydä ja kaupan olisi pitänyt estää niiden ottaminen hyllystä. Jos kyseinen henkilö on ollut kassalla klo 21:03, niin myyjän olisi pitänyt myydä juomat, koska on [...]
   Näin ehkä lain mukaan, mutta käytännössä kauppa voi lopettaa alkoholin myynnin vaikka kuudelta, jos siltä tuntuu. Onhan se helpompi koodata kassajärjestelmä niin, ettei myynti onnistu yhdeksän jälkeen kuin alkaa vahtaamaan alkoholihyllyä.

   Lainaa

  33. Äkkijyrkkä puuma 27.10.2020 15:21
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   Viljava hauki: Risumiehen kohtalo on tästä hyvä esimerkki. Mitähän videon kuvaajalle kuuluu?
   Aika huono esimerkki koska risumies-videon kuvaaja oli oikeassa. Itse olisin tyytynyt valokuvaan rekkarista ja ehkä henkilöstäkin, mutta en tosiaan olisi kaiken kansan nähtäville sitä pistänyt koska se menee jo ihan ilkeilyksi.

   Lainaa

  34. Soinniton ananas 27.10.2020 15:21
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Inhottava mäyrä: Ekassa tapauksessa hiukan epäselvyyttä... Jos kyseinen henkilö tosiaan on kauppaan tullut 21 jälkeen, niin silloin ei alkoholia myydä ja kaupan olisi pitänyt estää niiden ottaminen hyllystä. Jos kyseinen henkilö on ollut kassalla klo 21:03, niin myyjän olisi pitänyt myydä juomat, koska on [...]
   Osassa kaupoista sulkeutuu viinanmyynti tasan klo 21, osassa katsotaan, että jos oot jonossa kun kello lyö 21, saat vielä ostaa. Ei joka kaupassa muuten ole mitään lukkoverkkoja kaljojen edessä, niitä ei vaan saa ostettua kassalta.

   Lainaa

  35. Kujeilematon avokado 27.10.2020 18:30
   Tulos: +82 (84 ääntä)
   Kyllä minäkin mieleni pahoitin kun Vesa Keskinen jakoi ilmaista bensaa ja minulla ei ole edes autoa.

   Lainaa

  36. Pelkäämätön soturi 27.10.2020 22:41
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Soinniton ananas: Osassa kaupoista sulkeutuu viinanmyynti tasan klo 21, osassa katsotaan, että jos oot jonossa kun kello lyö 21, saat vielä ostaa. Ei joka kaupassa muuten ole mitään lukkoverkkoja kaljojen edessä, niitä ei vaan saa ostettua kassalta.
     Viereisessä hypermarketissa on kymmenen metriä kaiken maailman kaljoja, osa erilaisissa tarjouskoreissa ja muissa viritelmissä, ei niitä mitenkään olisi mahdollista kaikkia sulkea salvan taakse klo 21.00. Sinänsä, päihtyneillekään ei myydä, joten kassa voisi hyvin todeta "jos olet onnistunut olemaan täällä puoli tuntia tietämättä mitä kello on, ja kuulematta yhtäkään kuulutusta joissa kerrotaan myynnin loppumisesta 30 min... 25 min... 20 min... jne, liet kännissä ja siksi en myy". 

   Lainaa

  37. Kypsä maahinen 27.10.2020 23:20
   Tulos: +28 (32 ääntä)
   Inhottava mäyrä: Ekassa tapauksessa hiukan epäselvyyttä... Jos kyseinen henkilö tosiaan on kauppaan tullut 21 jälkeen, niin silloin ei alkoholia myydä ja kaupan olisi pitänyt estää niiden ottaminen hyllystä. Jos kyseinen henkilö on ollut kassalla klo 21:03, niin myyjän olisi pitänyt myydä juomat, koska on [...]
   Väärin. 
   En nyt muista oliko jo lakiin asti tuo aikaraja viety vai ei, mutta tässä sotkee että alunperin laissa ei ollut ehdotonta takarajaa sanottu että 2100 vaan että jos asiakas oli saanut juomat haltuunsa ennen 21 sai myydä.
   Nykyään tilanne on valtaosassa kassajärjestelmiä toteutettu siten, että eivät anna myydä alkoholia enää 2100 jälkeen. Tuolle kassahenkilö ei voi mitään.
   Ainoan poikkeusen on liikkeet jotka jo muutenkin menee kiinni 2100, mutta niissäkin luultavasti kassajärjestelmä estää myynnin.

   Lainaa

  38. Kuulas laama 27.10.2020 23:35
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   "Jos liike jatkaa aukioloa vielä kello 21:n jälkeen, voidaan mahdollisuus alkoholijuomien haltuunottoon estää kello 21 alkaen. Alkoholijuomien myynnistä on kieltäydyttävä, mikäli alkoholijuomien haltuunoton ei voida todeta varmasti tapahtuneen ennen klo 21:tä. Alkoholijuomat, jotka asiakas on saanut haltuunsa ennen kello 21:tä, voi maksaa kassaan kello 21 jälkeen." "Jos myymälä suljetaan ja sinne ei oteta uusia asiakkaita klo 21 jälkeen, voidaan myymälässä olevat asiakkaat palvella alkoholijuomien myynnin osalta loppuun saakka rikkomatta myyntiaikasäännöstä." valvira.fi

   Lainaa

  39. Tulos: +33 (33 ääntä)
   leimo: Tuo ensimmäinen hyvä esimerkki siitä että yleensä itkuvirret somessa yrityksistä/työntekijöistä harvemmin pitää paikkansa ja kirjoittaja itse vain haluaa symppistä kun itse jotain mokannut. Kuten joku aika sitten täällä ollut jauhokeissi.
   Tää on itseasiassa johtanut siihen että nykyään kun näen minkä tahansa valitusvirren tai avautumisen somessa, niin ajattelen automaattisesti että kirjoittaja on luultavasti itse se tarinan täysi idiootti ja mulkku, ja se toinen osapuoli viaton ja oikeassa. Valitettavasti.

   Lainaa

  40. Tulos: -8 (8 ääntä)
   ...: Mikä jauhokeissi?
   Se josta ei enään puhuta

   Lainaa

  41. Tulos: -22 (28 ääntä)
   Kahko sarvikuono: Ensinnäkin englannista suomeksi käännetyt vitsit on huonoja. Toiseksi jos ei käy 9gagissa niin ei tiedä tätä juttua. Kolmanneksi nimet kirjoitetaan isolla. 
   Ja neljänneksi, sä olet ihan helvetin kivaa seuraa, älä vaan hyppää narun jatkoksi siis niiku nyt heti.

   Lainaa

  42. Tulos: +8 (18 ääntä)
   Heli, Nina ja Katri. Onko lahja ilmainen, jos sen saa vain jos ostaa jotain? Eikös se ole vain kylkiäinen omille ostoksille?

   Lainaa

  43. Tulos: +3 (19 ääntä)
   Kahko sarvikuono: Ensinnäkin englannista suomeksi käännetyt vitsit on huonoja. Toiseksi jos ei käy 9gagissa niin ei tiedä tätä juttua. Kolmanneksi nimet kirjoitetaan isolla. 
   Mikä *tun 9gag? Karenit tietää kaikki.

   Lainaa

  44. Mallikas unikeko 28.10.2020 9:01
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Tuuleton soturi: Mitähän Nina oisi kassahenkilön nimellä tehnyt? Tämmösten sekopäiden takia en uskaltaisi enää mennä aspa-töihin.
   Sairaanhoitajana sama ongelma, nykyään pitää vielä olla koko nimi näkyvissä kun ennen riitti etunimi. Koko maallisen materiaalin joudun hoitamaan ja siihen sakkiin mahtuu ties mitä vatipäätä. Työnantajan mielestä pitää olla ”läpinäkyvyyttä”, että pitää olla koko nimi rinnassa ihan koko ajan.

   Lainaa

  45. Ymmärretty timantti 28.10.2020 10:21
   Tulos: -4 (14 ääntä)
   traumcity: Kukkuu, yllättätys!
   Traumcityn lääkitys taas pielessä

   Lainaa

  46. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Piti käydä vilkaisemassa mikä se 9gag on, kun en ollut siellä aikaisemmin käynyt. Naurahdin meemille, jossa Nacci Tranberg on ottamassa kasvotatuointia. Sitten luin työnhakuilmoituksen, jossa ”läppeesä laeska mittään ossoomaton kovapalakkanen kirvesmies kahteloo lepposta nojjailuhommoo”, mutta epäilin sen kuuluvan seuranhakuilmoituksiin. En alkanut kääntää sitä englanniksi, jottei kukaan suomalais-amerikkalainen karen saisi aihetta oikeustoimilla uhkaamiseen.

   Lainaa

  47. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Vieraskorea sonni: Kuka vatipää miinusti tätä? Siellähän lukee just noin?! Lukihäiriöiset taas yrittää kerätä huomioo miinustelemalla. Ei se lukihäiriö tee teistä jumalia!
   Kommenttiasi miinustettiin siksi, että se oli niin typerä. 

   Lainaa

  48. Rampa päärynä 29.10.2020 18:34
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Soinniton ananas: Suosittelen Ninalle alkoholin käytöstä luopumista, jos nin koville ottaa, että tarvii alkaa vainota oikein toiminutta kassahenkilökuntaa.
   Käyttää vähän muutakin ku alkoa. Ei oo enää järki matkassa ollenkaan.

   Lainaa

  49. Sipuliton tiikeri 29.10.2020 18:38
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kavala panda: Kyseinen henkilö on paikallisen piip:n vakio. En tunne (nimi on tänne näköjään muutettu, eikä Josefkaan ole Josef) häntä, mutta sen verran juttujaan lukenut, että heti kun hänen juttunsa alkaa tyyliin "haluan valittaa" niin odottaa, mitä kommenteissa lukee todella tapahtuneen. Tuo piip on muuten [...]
   Seurailen myös kyseistä puskista, ja olen liittynyt johonkin muuhunkin ryhmään vain, koska olen halunnut johonkin huumoriryhmään jaon jälkeen varmistuksen, että kukaan muu aikuinen tässä maassa ei voi kirjoittaa noin. *myötähäpeähymiö*

   Lainaa

  50. Sipuliton tiikeri 29.10.2020 18:39
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Puuttuu vain se että myyjä apisteli. Tai oli ylipäänsä apis.

   Lainaa

  51. Arvonen lehmä 30.10.2020 15:32
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Toivottavasti Carita ei käynyt siinä eräässä juhlapukuliikkeessä jossa omistaja arvostelee asiakkaitaan.

   Lainaa

  52. Upouusi pöllö 31.10.2020 11:04
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Ahhahaa! Ninnun kirjoituksia jaetaan näköjään kaikkialle. Tsemppiä Ristinummen ääsmarketin myyjille.

   Lainaa

  53. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kummikäki: Olen liian mukavuudenhaluinen lintubongariksi mutta karenien alalajeja pystyy näköjään staijaamaan vaikka omalla sohvalla rojottaen. Tässä havaittu myöhäinen kaljanvaatijakaren, joka usein tavataan myös baaritiskeillä pilkun jälkeen.
   Oletko yhtään karenia tai muuta vastaavaa yökiitäjää vielä rengastanut? Jotkut väittävät sen onnistuvan jos on oikeat nektariinit mukana mitkä näitä kiiltäviä houkuttaa, ei vain aina kuulemma ole välttämättä sen vaivan arvoista. 

   Lainaa

  54. Rakennettu lohikäärme 17.11.2020 12:59
   Tulos: -5 (5 ääntä)
   Inhottava mäyrä: Ekassa tapauksessa hiukan epäselvyyttä... Jos kyseinen henkilö tosiaan on kauppaan tullut 21 jälkeen, niin silloin ei alkoholia myydä ja kaupan olisi pitänyt estää niiden ottaminen hyllystä. Jos kyseinen henkilö on ollut kassalla klo 21:03, niin myyjän olisi pitänyt myydä juomat, koska on [...]
   Just näin. Ja ei se järjestelmä heti pamahda kiinni, että klo 9, ei voi ostaa, vaan sen voi  "ohittaa".

   Lainaa

  55. Päistärikkö kotka 8.12.2020 15:15
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ninya alkaa olla kuuluisa. Ei ihme kyllä tuon ulosannin myötä.

   Lainaa

  56. Tiine peruna 10.1.2021 23:50
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Rakennettu lohikäärme: Just näin. Ja ei se järjestelmä heti pamahda kiinni, että klo 9, ei voi ostaa, vaan sen voi  "ohittaa".
   Juuri näin mekin ohitettiin tuo klo 21 aikaraja 10v sitten kun kaupassa olin vielä töissä. Kassakone ilmoitti aikarajasta ja vetämästä tuotetta kassan läpi, mutta siihen oli keinonsa, jolla kiertää se. Kauppa oli myös menossa kiinni klo 21, joten siksikin jonossa juomien kanssa ennen klo 21 olleille annettiin oikeus ostaa hallussaan olevat juomat.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: arvonta, kassa, kaukana, kaupassa, kauppa, lahja, lelukauppa, matka, näyteikkuna, pukukoppi, sovituskoppi