Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kävelijä autokaistalla

Ei ruokaa ilman autoa: "Minua ei palveltu!"
Suurenna näkymä
Kävelijä autokaistalla
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 52 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +428 (444 ääntä)
   Maalaisjärki puuttuu. Vaihteeksi.

   Lainaa

  2. Tulos: +714 (728 ääntä)
   Riskiryhmäläinen ajaa autolla mäkkiin ja menee sitten kävellen autoluukulle, heittää maskin pois ja on valmis asioimaan henkilön kanssa joka on palvellut kymmeniä ellei satoja henkilöitä. Eikä kykene näkemään mitään epäloogista toiminnassaan? Tuolla järjenjuoksulla on ollut tuuria jos ei vielä ole saanut koronaa.

   Lainaa

  3. Tulos: +553 (559 ääntä)
   Miten kenellekään voi tulla edes mieleen ajaa drive-inin viereen parkkiin ja kävellä autokaistalle?

   Lainaa

  4. Soikea muurahainen 20.10.2020 0:34
   Tulos: +310 (316 ääntä)
   Itse olen aina miettinyt, pääseekä autokaistalta tilaamaan pyörällä/kävellen. Oma McDonalads on auki 24h mutta vain autokaista, ravintolapuoli on kiinni 24-10. Välillä kun on joutunut lähtemään reissuun pohdin klo 6 aamulla, saisinko yhden hampurilaisen evääksi, vaikkei ole autoa.

   Lainaa

  5. Soinniton ananas 20.10.2020 0:42
   Tulos: +271 (275 ääntä)
   Soikea muurahainen: Itse olen aina miettinyt, pääseekä autokaistalta tilaamaan pyörällä/kävellen. Oma McDonalads on auki 24h mutta vain autokaista, ravintolapuoli on kiinni 24-10. Välillä kun on joutunut lähtemään reissuun pohdin klo 6 aamulla, saisinko yhden hampurilaisen evääksi, vaikkei ole autoa.
   Teininä tuli käytyä fillarilla, kyllä ne meille möi.

   Lainaa

  6. Soinniton ananas 20.10.2020 0:44
   Tulos: +234 (236 ääntä)
   Mutta siis jos a. Sisätilat ovat auki ja b. On autolla liikenteessä, on älyttömän helppoa saada ruokaa ainakin kahdella tavalla. Mutta kun drive sattuu tarkoittamaan ajamista, ei kävelemistä, luulisi kyllä, että olisi perin helppoa oivaltaa, miksi näiden tapojen yhdistäminen ei kuulu tavanomaiseen protokollaan.

   Lainaa

  7. yövuorolainen 20.10.2020 1:01
   Tulos: +157 (169 ääntä)
   Epäilen, että Satu on pässi, eikä se johdu koronasta.

   Lainaa

  8. Tulos: +266 (272 ääntä)
   Hienoa toi marttyyrilätinä tossa lopussa. On muka huolissaan McDonald’sin kaltaisen suurketjun liiketoiminnan kestävyydestä. Ei luoja.

   Lainaa

  9. Mielipuoli piikkisika 20.10.2020 2:29
   Tulos: +95 (97 ääntä)
   Ymmärsin tuosta "äsken käynnin yhteydessä", että ensin on käyty jossain muualla, heitetty maski pois sieltä tullessa, ja sitten siirrytty vieressä olevan mäkin jonoon viittimättä mennä autoon välissä. Voi olla, että ymmärsin ihan väärin.

   Lainaa

  10. Tuoksuton opas 20.10.2020 2:49
   Tulos: +1 (101 ääntä)
   Karen siinä vaan karenoimassa. Ei mitään uutta auringon alla. Ihme ettei vaatinut saada puhua pomon kanssa.

   Lainaa

  11. Säädytön lehmä 20.10.2020 3:14
   Tulos: +43 (77 ääntä)
   Soikea muurahainen: Itse olen aina miettinyt, pääseekä autokaistalta tilaamaan pyörällä/kävellen. Oma McDonalads on auki 24h mutta vain autokaista, ravintolapuoli on kiinni 24-10. Välillä kun on joutunut lähtemään reissuun pohdin klo 6 aamulla, saisinko yhden hampurilaisen evääksi, vaikkei ole autoa.
   Salin ollessa kiinni saa jalkasinkin ruokaa driveiniltä. :) ”Tilauslaitteelle” ei kannata jäädä seisoskelemaan, koska maassa jonkinsortin anturit jotka tunnistaa autot ja avaa puheyhteyden henkilökunnalle, ellei näytön vieressä satu olemaan kävelijöille tarkoitettua nappia. Jalkasin/ilman autoa liikenteessä olevat tulis päästää heti ensimmäisenä luukulla olevan auton taakse, moni tosin tätä ei kykene ymmärtämään ja tuppaa vetämään herneet nenään ”ohittamisesta”. 

   Lainaa

  12. Tulos: +177 (191 ääntä)
   Toivottavasti riskiryhmäläinen ymmärtää että maskin tarkoitus on suojata muita, itselleen se ei kyllä kovin suurta suojaa anna

   Lainaa

  13. Tulos: +111 (113 ääntä)
   Soikea muurahainen: Itse olen aina miettinyt, pääseekä autokaistalta tilaamaan pyörällä/kävellen. Oma McDonalads on auki 24h mutta vain autokaista, ravintolapuoli on kiinni 24-10. Välillä kun on joutunut lähtemään reissuun pohdin klo 6 aamulla, saisinko yhden hampurilaisen evääksi, vaikkei ole autoa.
   Eikös keväällä Mäkillä ollut tv-mainoksia, että tule miten tulet? Siltä pohjalta luulisin heidän palvelevan vaikka ratsastaisit norsulla paikalle. Toki tilauslaitteet olisi tosi matalalla. 
   Tarinan päähenkilö tuntuu tekevän ongelman tilantesssa, missä ei ole ongelmaa. Sarjassamme "heitn kenkäni mereen ja nyt sattuu jalkoja kotiinkävellessä."

   Lainaa

  14. Muovailtava pulu 20.10.2020 7:48
   Tulos: +93 (99 ääntä)
   Sen tilauksenkin taitaa pystyä tekemään etukäteen, olis voinut vaikka soittaa siitä pihalta ja sitten vain käydä hakemassa, maksuunkin on vaihtoehtoja :D Kyseessä on pelkkä minäminä-tilanne, eikä yhtään mikään muu.

   Lainaa

  15. Tulos: +64 (66 ääntä)
   Soinniton ananas: Teininä tuli käytyä fillarilla, kyllä ne meille möi.
   Tuli vappuna käytyä fillarilla ja yhä möivät

   Lainaa

  16. Tauoton seppä 20.10.2020 8:12
   Tulos: +67 (69 ääntä)
   Ei nyt kyllä Satulle tule sympatiaa täältä. Idiootti olet.

   Lainaa

  17. Valpas lepakko 20.10.2020 8:16
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Soikea muurahainen: Itse olen aina miettinyt, pääseekä autokaistalta tilaamaan pyörällä/kävellen. Oma McDonalads on auki 24h mutta vain autokaista, ravintolapuoli on kiinni 24-10. Välillä kun on joutunut lähtemään reissuun pohdin klo 6 aamulla, saisinko yhden hampurilaisen evääksi, vaikkei ole autoa.
   Keväällä kun kaikki oli oikeasti kiinni, niin meidän edessä oli autokaistalla henkilö kävellen eli ainakin silloin onnistui kun eihän ravintolaan päässyt edes sisälle.

   Lainaa

  18. Tulos: -25 (93 ääntä)
   En kyllä ymmärrä miksei muka voisi myydä drive inin kautta vaikka ei olisikaan autoa. Paljon turvallisempi odottaa siinä ulkona kuin mennä sisälle. Itselleni ainakin myyty ilman autoa joskus teininä. Toki en ihan ymmärrä miksei voinut mennä sen auton kanssa, mutta kyllä suurempi ongelma oli tässä tapauksessa myyjällä.

   Lainaa

  19. Tulos: +61 (61 ääntä)
   Tiedän, että ainakin kultaisella ysikytluvulla Hesen autokaista palveli myös ratsukoita.

   Lainaa

  20. Tulos: +37 (51 ääntä)
   Mirin: Toivottavasti riskiryhmäläinen ymmärtää että maskin tarkoitus on suojata muita, itselleen se ei kyllä kovin suurta suojaa anna
   Suojaa se itseäkin, vähemmän vain.

   Lainaa

  21. Mustalaisnaamio 20.10.2020 10:11
   Tulos: -1 (53 ääntä)
   Merppa: En kyllä ymmärrä miksei muka voisi myydä drive inin kautta vaikka ei olisikaan autoa. Paljon turvallisempi odottaa siinä ulkona kuin mennä sisälle. Itselleni ainakin myyty ilman autoa joskus teininä. Toki en ihan ymmärrä miksei voinut mennä sen auton kanssa, mutta kyllä suurempi ongelma oli tässä tapauksessa myyjällä.
   Siksi, koska kaikki junan tuomat on kohta siellä autoluukulla jonottamassa, niinkuin jossain Kauhavan "Jussin grillillä".  Menkää sinne sisälle jonottamaan, siellä on lämmintä ja mukavaa.

   Lainaa

  22. Kypsynyt norppa 20.10.2020 11:12
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Muovailtava pulu: Sen tilauksenkin taitaa pystyä tekemään etukäteen, olis voinut vaikka soittaa siitä pihalta ja sitten vain käydä hakemassa, maksuunkin on vaihtoehtoja 😁 Kyseessä on pelkkä minäminä-tilanne, eikä yhtään mikään muu.
   Ai mäkkärissäkin pystyy? Tai siis vissiin sitten vaatii puhelun? Olis kätevää, jos mäkkärin sovelluksella voisi ostaa ruoat vastaavasti kuin hesellä voi.

   Lainaa

  23. Velaton sohvaperuna 20.10.2020 11:17
   Tulos: +92 (92 ääntä)
   Jossakin mäkkäreissä on sääntö että jos sali on auki niin autokaistalta ei oteta kävelijöitä. Eli jos sali kiinni- saa mennä kävellenkin drive-iniin. Olisihan tuo aspa sen voinut selittää tälle aasille. Toki on kumma miksi parkkeeraa auton ja sit kuitenkin menee drive-iniin..

   Lainaa

  24. Tulos: +11 (41 ääntä)
   Miksi XXXX:ssa kutsuvat sitä drive-in:ksi. Oikea termi on drive-through.... Ei sinne mäkkäriin kukaa sisälle aja...

   Lainaa

  25. Välitön robotti 20.10.2020 11:39
   Tulos: +60 (64 ääntä)
   Tuossa on varmaan käynyt niin, että ilman autoa tilauspiste ei ole tunnistanut, että sen luona on asiakas, eli työntekijät eivät ole huomanneet Satua. Ainakin joillain drive-in-kaistoilla on nappi jota painamalla linjan saa auki, jos on liikkeellä vaikka pyörällä tai jalan. Toinen vaihtoehto on kävellä suoraan luukulle ja koputtaa niin että työntekijä tulee avaamaan luukun. Mutta jos menee vain seisomaan luukun taakse, kuten Satu on ilmeisesti tehnyt, niin silloinkin saattaa käydä niin ettei kukaan huomaa. Olen itse ollut töissä Hesellä ja kyllä siellä myytiin autokaistalta myös kävelijöille ja pyöräilijöille. Mutta ravintolan sisältä ei ollut ollenkaan näköyhteyttä autokaistalle, eli näiden asiakkaiden piti tosiaan joko painaa sitä nappia tai koputtaa luukkua.

   Lainaa

  26. Tulos: +28 (42 ääntä)
   Soikea muurahainen: Itse olen aina miettinyt, pääseekä autokaistalta tilaamaan pyörällä/kävellen. Oma McDonalads on auki 24h mutta vain autokaista, ravintolapuoli on kiinni 24-10. Välillä kun on joutunut lähtemään reissuun pohdin klo 6 aamulla, saisinko yhden hampurilaisen evääksi, vaikkei ole autoa.
   Minä ainakin olen pyörällä käynyt autokaistalla useasti. Mukisematta on palveltu.
   En ymmärrä syytä miksi mokan myrskynnostattaja on halunnut kävellä jonoon, jos auto oli ”mukana” (jos pitäisi veikata niin sanavalintojen perusteella sanoisin henkilön pelkäävän ”ahdasta” ajoväylää ja naarmuttamista), mutta en ymmärrä sitäkään, miksei ihan samalla lailla voisi palvella kävelevääkin. Mitä se olisi sen mäkkärin tms. henkilökunnalta pois? 
   Jotkut täällä kommentoivat, että kävelijä on turvatonta siell drive in kaistalla autojen välissä / ajoradalla; no ei kyllä pitäisi olla, jos autot noudattavat sääntöjä sekä sopivaa tilannenopeutta. Vai pitääkö se talon kulma vetää käkkärillä lintassa? Riskialttiimpihan on esimerkiksi normaali vilkas parkkipaikka, jossa autoja voi tulla joka suunnasta, osa peruuttaen, ja kävelijöitä on runsaasti. 

   Lainaa

  27. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Tuli tästä vaan mieleen tapaus, kun aikoinaan kaverille tuli juhlinnan jälkeen kova himo mäkkärin ruokaan, mut ravintolassa oli enää drive-in auki. Hän kokeili kans ensin mennä jalkaisin autokaistalle, mut sillon ei suostuttu myymään, niin näppäränä tyttönä mimmi tilas taksin ja pyysi kuskia ajamaan sen autokaistan. Sai hampparin, vaikkakin tuli vähän hintaa sille taksin yötaksoineen.

   Lainaa

  28. Arkkienkeli 20.10.2020 12:00
   Tulos: +15 (27 ääntä)
   Saahan sitä olla tyhmä, mutta pitääkö sitä asiaa julkisesti kertoa?

   Lainaa

  29. Ajovaloton nektariini 20.10.2020 12:17
   Tulos: +25 (53 ääntä)
   Merppa: En kyllä ymmärrä miksei muka voisi myydä drive inin kautta vaikka ei olisikaan autoa. Paljon turvallisempi odottaa siinä ulkona kuin mennä sisälle. Itselleni ainakin myyty ilman autoa joskus teininä. Toki en ihan ymmärrä miksei voinut mennä sen auton kanssa, mutta kyllä suurempi ongelma oli tässä tapauksessa myyjällä.
   Drive-in on tarkoitettu autolla oleville asiakkaille ja sisätilojen jonottaminen taas asiakkaille ilman autoa tai jotka aikovat syödä paikanpäällä. Kaksi myyntipistettä on olemassa, jotta drive-in tilaukset saadaan mahd nopeasti tienpäällä olijoille. Jos molemmat jonot täyttyvät ns. normaaleista asiakkaista, on koko drive-inin pointti aivan turha. Ei ole iso homma kävellä sinne sisälle niin kuin kaikki muutkin tai hypätä autoon ja käyttäytyä niinkuin kuuluu.

   Lainaa

  30. Suopa kilpikonna 20.10.2020 16:04
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Arkkienkeli: Saahan sitä olla tyhmä, mutta pitääkö sitä asiaa julkisesti kertoa?
   Tyhmä ei tiedä omasta tyhmyydestään tyhmyytensä takia eikä siksi osaa pitää mölyjä mahassa.

   Lainaa

  31. Gluteeniton gorilla 20.10.2020 16:15
   Tulos: +28 (48 ääntä)
   ”Ei luulis, että tässä koronatilanteessa vaaditaan AUTOA drive-inissä??” 😳Mikähän tämän ajatuksen logiikka on? 🤨

   Lainaa

  32. Tulos: -12 (34 ääntä)
   Onhan tossa nyt molemmat ihan yhtä taunoja. Kassatyöntekijältä puuttuu kaikki kyky ajatella annettujen ohjeiden ulkopuolelta ja asias ei ollut yhtään viisaampi heittäessään maskin mäkeen ennen tilaamista ja ylipäätään jättämällä auton parkkiin. Nyt ei heru sympatiaa kummallekaan.

   Lainaa

  33. Tulos: +48 (50 ääntä)
   minttuli: Miksi XXXX:ssa kutsuvat sitä drive-in:ksi. Oikea termi on drive-through.... Ei sinne mäkkäriin kukaa sisälle aja...
   No ei ne sen mäkkärin läpikään aja.
   Ei mut seriously, nimitys lähti drive-in-leffateattereista, ja todella, alueelle ajettiin sisään.
   Nimitys otettiin käyttöön sittemmin muihinkin asioihin, koska se oli tunnettu termi ja kertoi siitä, ettei autosta tarvinnut nousta saadakseen kyseisen elämyksen.

   Lainaa

  34. Tulos: +26 (34 ääntä)
   Gluteeniton gorilla: ”Ei luulis, että tässä koronatilanteessa vaaditaan AUTOA drive-inissä??” 😳Mikähän tämän ajatuksen logiikka on? 🤨
   Kaiken takana on itsekkyys ja marttyyrius ja tällaiset ihmiset keksivät mitä tahansa saadakseen muut näyttämään tyhmiltä tai vihollisilta ja itsensä viattomalta uhrilta. Tässä tapauksessa keksi, että koronapandemiaan vetoamalla viimeistään saa sympatiat puolelleen.

   Lainaa

  35. Täpärä opas 20.10.2020 18:10
   Tulos: -20 (30 ääntä)
   Mikä helvetin drive-in? Se on drive thru. :D

   Lainaa

  36. Todisteeton kauris 20.10.2020 18:17
   Tulos: -13 (13 ääntä)
   Ensimmäisenä tulee mieleen, että drive-in paikoissa syöminen vain lisää riskiryhmään kuulumista, ei suinkaan helpota tilannetta.

   Lainaa

  37. Tulos: +7 (23 ääntä)
   Noh, onneksi Hesen kanssa onnistuu: tilaus sovelluksen kautta, nouto jalan drive-in-kaistalta. Ja hyvä niin, koska riskiryhmäläisenä välttelen sisätiloja, minäkin. Ulkoa käsin toimiessa etäisyys myyjään säilyy riittävänä, kukaan ei kävele päin tai räi päälle, ja ulkotilassa ilma vaihtuu paremmin. En kyllä ymmärrä, mitä ketään hyödyttää kaupanteon estäminen...

   Lainaa

  38. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Minä olen joskus nuorena ja pöljänä (nykyään olen enää pöljä) mennyt jalan mäkkärin autokaistalle - ei ollut siihen aikaan vielä edes ajokorttia. Lopulta kävelin luukulle ja tein tilauksen, myyjä kertoi että kamera ei reagoi kävelijään joten tilaus ei siksi onnistunut automaatin kautta. Homma hoitui varsin hyvin, kun en mennyt maailmanomistaja-asenteella vaan kohteliaasti kysyin, onnistuuko tilaus vaikka ei ollut autoa.

   Lainaa

  39. Impotentti hanki 20.10.2020 19:57
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Minulle on kyllä myyty siitä ajokaistalta, vaikka olin kävellen. Tulin viereisestä kaupasta ja ravintolan sisäänkäynti on rakennuksen toisella puolella. Siihen vaan kävelin luukulle ja ihan mukisematta myivät.

   Lainaa

  40. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Aikoinan Mikkelissä eivät suostuneet palvelemaan minua mäkissä ellen nimenomaan tehnyt tilausta autokaistalta. Eipä kyllä silloin tainneet ovet olla aukikaan. Siinä sitten seisoin ja tilasin ruuan kajarin kautta. Tulipa vielä poliisiauto taakseni jonottamaan... Antoivat kuitenkin jonottaa siinä autojen keskellä ja sain lopulta ruokani...

   Lainaa

  41. Epäselvä satuhahmo 20.10.2020 23:49
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Eräsvaan:  Sarjassamme "heitn kenkäni mereen ja nyt sattuu jalkoja kotiinkävellessä."
   Jalkoihin*

   Lainaa

  42. Heppatyttö 21.10.2020 9:52
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Mä oon joskus menny mäkkärin drive-iniin hevosella. Saatiin hyvää palvelua ja paljon huvittuneita hymyjä. Heppa sai miniporkkanat :D

   Lainaa

  43. Sata jänistä 21.10.2020 14:17
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Riskiryhmäläisenä olen itsekkin joutunut soveltamaan nyt aika paljon, varsinkin kun tekee toiminimellä hommia. Selvitty on vaikka ei perinteisellä tyylillä. Yksikään rautakaupan tapainen ei ole nikotellut tänä aikana palvella, kunhan vain saavat kaupat tehtyä. Ja jos näin olisi, niin en jaksaisi siitä sen enempää ulista, vaan yksinkertaisesti siirryn käyttämään muiden palveluita. Yrittäjällä on kuitenkin oikeus valita asiakkaansa, joten mitäpä minä siihen voin mukista vastaan.

   Lainaa

  44. Gaius Blatar 21.10.2020 14:36
   Tulos: -37 (37 ääntä)
   Pluri: Riskiryhmäläinen ajaa autolla mäkkiin ja menee sitten kävellen autoluukulle, heittää maskin pois ja on valmis asioimaan henkilön kanssa joka on palvellut kymmeniä ellei satoja henkilöitä. Eikä kykene näkemään mitään epäloogista toiminnassaan? Tuolla järjenjuoksulla on ollut tuuria jos ei vielä ole saanut koronaa.
   Millä perusteella hänellä oli auto mukana? Jos käyttäisit itse järkeä, voisit tajuta ettei autoa ollut.

   Lainaa

  45. höhöilijä 21.10.2020 14:52
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Satun tietämään missä ryhmässä tämä on julkaistu, tämä ihminen valittaa milloin mistäkin ja yleensä syypää löytyy peilistä. Lempparivalitukseni häneltä however on kun asioi aikoinaan paikallisessa sushibuffetissa, oli pitänyt omien sanojensa mukaan "arvokasta ja harvinaista" laukkua lattialla viereisen pöydän läheisyydessä. Vieruspöydässä olevalta pariskunnalta oli kaatunut soijakastikepullo pöydälle ja näin ollen myös laukku oli ottanut ilmeisesti vahinkoa - ja tämä yksilö päätyi julkisesti etsintäkuuluttamaan ryhmässä tätä pariskuntaa ostamaan hänelle uuden samanlaisen laukun.

   Lainaa

  46. Keljuilematon seepra 21.10.2020 18:48
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Gaius Blatar: Millä perusteella hänellä oli auto mukana? Jos käyttäisit itse järkeä, voisit tajuta ettei autoa ollut.
   Koska niin hän kirjoittaa.
   "Minua ei palveltu, kun en hakenut autoa parkista jonoon."

   Lainaa

  47. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Gaius Blatar: Millä perusteella hänellä oli auto mukana? Jos käyttäisit itse järkeä, voisit tajuta ettei autoa ollut.
   Olen varmaan jotenkin tyhmä koska minulle tulee käsitys kommentista "
   Minua ei palveltu, kun en hakenut autoa parkista jonoon." mieleen että hänellä olisi ollut auto jossain lähettyvillä. Nyt kun käytän järkeä niin saattoihan hän tarkoittaa että se parkkipaikka saattoi olla vaikka 300km päässä. Toki tuosta tekstistä se ei heti selvinnyt. 

   Lainaa

  48. Yritteliäs varis 22.10.2020 20:57
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   A) kyseessä oli burger king B) kyseinen teksti on julkaistu Järvenpää-ryhmässä, joka kertoo oikeastaan jo kaiken tarvittavan C) Satu ei oikeasti ole penaalin ihan terävin kynä, joten häneltä voi odottaa ihan mitä vain

   Lainaa

  49. Autuas panda 24.10.2020 22:13
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Soikea muurahainen: Itse olen aina miettinyt, pääseekä autokaistalta tilaamaan pyörällä/kävellen. Oma McDonalads on auki 24h mutta vain autokaista, ravintolapuoli on kiinni 24-10. Välillä kun on joutunut lähtemään reissuun pohdin klo 6 aamulla, saisinko yhden hampurilaisen evääksi, vaikkei ole autoa.
   Kyllä palvalevat, mutta varaudu siihen, että autokaista reagoi painoon ja sinua ei ehkä huomata jos odottelet tilausmikrofonin luona.

   Lainaa

  50. Tulos: +1 (1 ääni)
   Tips: Tiedän, että ainakin kultaisella ysikytluvulla Hesen autokaista palveli myös ratsukoita.
   Ja kyllä silloin sai mäkkäristäkin autokaistalta kävellen ruokaa ainakin aamuyöllä.
   Oh se kultainen nuoruus....

   Lainaa

  51. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Autokaistalla voi hyvin kätevästi asioida myös sähköpyörätuolilla/invamopolla. Jostain syystä myyjät ovat toki yleensä hämillään ja huvittuneita, mutta tilaukseni ole aina saanut. Pirusti näppärämpää kuin kikkailla kynnysten yli ja ruuhkaisessa ja ahtaassa tilassa pyöritellä jakkaraa. Suosittelen lämpimästi myös muille renkailla liikkuville.

   Lainaa

  52. Pöljä kenguru 5.12.2020 14:18
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   MissK: No ei ne sen mäkkärin läpikään aja. Ei mut seriously, nimitys lähti drive-in-leffateattereista, ja todella, alueelle ajettiin sisään.Nimitys otettiin käyttöön sittemmin muihinkin asioihin, koska se oli tunnettu termi ja kertoi siitä, ettei autosta tarvinnut nousta saadakseen kyseisen elämyksen.
   Elämys ja mäkkärin ateria ... No, toisaalta onhan se laatua heikkokin laatu.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: autokaista, autot, drive-in, korona, maski, parkkipaikka, pikaruoka, pikaruokaravintola, ravintola, tilata, tilaus