Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 36

Kadotitko avaimesi? Nopeat noutajat etusijalla.
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 36

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 37 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Päihteetön eläin 8.9.2020 0:29
   Tulos: +1016 (1028 ääntä)
   Heittäisipä joku Ossin roskiin.

   Lainaa

  2. Tekevä peruna 8.9.2020 0:48
   Tulos: +308 (348 ääntä)
   Heittäisipä joku Ossin roskiin.

   Lainaa

  3. Taivukas tiikeri 8.9.2020 0:52
   Tulos: +460 (470 ääntä)
   Tekevä peruna: Heittäisipä joku Ossin roskiin.
   Ossin saa heittää vaikka kaksi kertaa roskiin!

   Lainaa

  4. Laktoositon paprika 8.9.2020 1:28
   Tulos: +445 (453 ääntä)
   En voi uskoa että Ossin kaltaisia ihmisiä on. Mitä helvettiä

   Lainaa

  5. Tulos: +528 (530 ääntä)
   Heittäispä joku... Oh never mind.

   Lainaa

  6. Kummikäki 8.9.2020 1:57
   Tulos: +327 (341 ääntä)
   Ossi on tyhmäpää pyllyhousu.

   Lainaa

  7. Tulos: +208 (220 ääntä)
   Ossi taitaa olla Abloylla töissä kun heittelee toisten avaimia roskiin ja tienaa sit rahaa teetämällä uudet. :D

   Lainaa

  8. Tulos: +289 (291 ääntä)
   Ossi päätti sit ihan nimellään ja oletettavasti kuvallaankin varustettuna ilmoittaa aikeestaan rikkoa lakia. Kyl on poliisien työt somen ansiosta osittain helpottunut, kun idiootit ilmiantaa itsensä...

   Lainaa

  9. Irstas pervo 8.9.2020 7:07
   Tulos: +356 (356 ääntä)
   Heittäisipä joku roskat Ossiin.

   Lainaa

  10. Satavuotias noita 8.9.2020 8:00
   Tulos: +115 (117 ääntä)
   Taivukas tiikeri: Ossin saa heittää vaikka kaksi kertaa roskiin!
   Kuusi kertaa! Mun luvallani.

   Lainaa

  11. Tulos: +252 (252 ääntä)
   Uusia saa teettämällä juu, ja ovet saa auki ilman avaimia lukkosepän avulla aina muutamasta satasesta ylöspäin. Halpaa ja hauskaa!

   Lainaa

  12. Reseptivapaa dinosaurus 8.9.2020 8:22
   Tulos: +442 (442 ääntä)
   Arvasin että tämä Ossin avainseikkailu päätyy tänne, niin surrealistista oli seurata livenä. Kyseessä oli vielä ihan aikuinen ihminen, ei edes mikään teini uhoissaan. Mutta Ossin löytämät avaimet kävi lopulta noutamassa ystävällinen henkilö, joka toimitti ne poliisille!

   Lainaa

  13. Kodikas piimä 8.9.2020 8:55
   Tulos: +125 (131 ääntä)
   Onko vielä ehdotettu ossin roskiin heittämistä?

   Lainaa

  14. Kummikäki 8.9.2020 9:04
   Tulos: +277 (277 ääntä)
   Reseptivapaa dinosaurus: Arvasin että tämä Ossin avainseikkailu päätyy tänne, niin surrealistista oli seurata livenä. Kyseessä oli vielä ihan aikuinen ihminen, ei edes mikään teini uhoissaan. Mutta Ossin löytämät avaimet kävi lopulta noutamassa ystävällinen henkilö, joka toimitti ne poliisille!
   Kiva että kävi hyvin. Joskus näitä draamoja seuratessa ärsyttää kun ei tiedä miten tilanne lopulta päättyy. Vieläköhän siellä Kissatiellä vilkkuu se sininen valo...

   Lainaa

  15. Kollo hylje 8.9.2020 9:23
   Tulos: +124 (130 ääntä)
   Eikö Tero olisi löytynyt suoraan Facebookista, jos kerran koko nimi on tiedossa, niin ei olisi tarvinnut laittaa johonkin paikkakunnan puskaradioon? Ärsyttää myös löydetyn bussikortin panttaajat. Vähän väliä löytyy ilmoituksia bussikorttilöydöksistä eri puskaradioista ja Jodelista eri kanavilta, vaikka todennäköisesti olisi yleisesti kaikkien kannalta helpointa vain jättää löydetty kortti bussikuskille.

   Lainaa

  16. Tulos: +230 (230 ääntä)
   Jaksoi noukkia avaimet, viedä kotiin, ottaa kuvan ja tehdä somepäivityksen, muttei jaksa pitää avaimia hallussaan päivää pidempää.

   Lainaa

  17. It's a deal 8.9.2020 11:06
   Tulos: +73 (75 ääntä)
   Toimittaisiko posti laatikoistaan löytyneet avaimet poliisille? Luulisi ainakin.

   Lainaa

  18. Kovakoodattu maahinen 8.9.2020 11:38
   Tulos: +85 (87 ääntä)
   Reseptivapaa dinosaurus: Arvasin että tämä Ossin avainseikkailu päätyy tänne, niin surrealistista oli seurata livenä. Kyseessä oli vielä ihan aikuinen ihminen, ei edes mikään teini uhoissaan. Mutta Ossin löytämät avaimet kävi lopulta noutamassa ystävällinen henkilö, joka toimitti ne poliisille!
   Silleen se maailma toimii, että fiksut hoitaa ossienkin hommat.
   Voitaisko heittää kaikki ossit roskiin?

   Lainaa

  19. Maukas koira 8.9.2020 11:47
   Tulos: +83 (83 ääntä)
   Ossi voikin jättää ensi kerralla löytötavarat sille joka osaa hoitaa noin yksinkertaisen asian kunnolla.

   Lainaa

  20. Tulos: +125 (125 ääntä)
   Uudet saa teettämällä ja pahimmassa tapauksessa sarjoittamalla kaikki taloyhtiön yleiset lukot uusiksi, joka ei sitten ihan ilmainen homma olekaan... Vittu mikä aasi...

   Lainaa

  21. Tulos: +72 (72 ääntä)
   On tämä sosiaalinen media ihmeellistä. Mitä ihmettä noiden rikollisten mielissä liikkuu, kun ihan avoimesti omalla nimellään julkaisevat todistunaineiston ja vielä tunnustavatkin rikoksensa? Jos avaimet tosiaan hävisivät ennen kuin rikoksen uhri ne haltuunsa sai, niin ainakin on asianomistajan helppo tehdä rikosilmoitus kun voi laittaa epäilyn tarkat henkilötiedot mukaan. Taitaa korvausten saaminen uusista avaimista ja sarjoituksista olla läpihuutojuttu.

   Lainaa

  22. Kummikäki 8.9.2020 16:13
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Orimattilassa toimi aikoinaan romukauppa Os-si. Se oli entisen emäntäkoulun vanhassa navetassa ja sen kyllä huomasi. Yläkerrassa, entisellä heinäparvella lattian notkuessa ja naristessa hirvitti että kohta mennään laipiosta läpi urkuharmoonien ja separaattoreiden keralla. Alakerta oli täpötäynnä kaikenlaista roinaa. Eräs kesähoito osti sieltä Blaupunktin autoradion 2 eurolla. Mistä lie varastettu. Hyvin toimi.

   Lainaa

  23. Epäpätevä omena 8.9.2020 16:26
   Tulos: +66 (66 ääntä)
   Hekumoin ajatuksella että Ossi käy matkailemassa vieraassa kaupungissa, hukkaa avaimensa ja joku tekee hänelle samoin kuin hän teki tässä mokassa. Raivostuttava idiootti.

   Lainaa

  24. Arkkienkeli 8.9.2020 17:28
   Tulos: +4 (10 ääntä)
   Päihteetön eläin: Heittäisipä joku Ossin roskiin.
   Ja vielä siihen "ensinmäiseen".

   Lainaa

  25. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Roska-Ossilla taitaa heittää

   Lainaa

  26. Tulos: +43 (43 ääntä)
   Noteeraan nyt vielä, että tyhmyyden lisäksi Ossin toiminta on sekä kiusantekoa että rikollista. Löytötavaran kavallus on rikos, ja toisen oman mukaan ottaminen on varkaus myös - se, että sen heittää roskiin, ei paranna tilannetta.. Jos maassa lojuvaa tavaraa ei viitsi poliisille viedä niin jättäisi siihen, seuraava voisi viitsiä. Lievän kavalluksen yritys ei liene rikos, joten Ossin tätä typeryyttä ei tarvinne poliisille ilmoittaa..

   Lainaa

  27. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Toi Suomi-avaimenperä on Mysafetyltä hankittu, eli avaimet voi pudottaa postilaatikkoon ja näin löytävät tiensä omistajalle 🥰

   Lainaa

  28. Muovailtava pulu 9.9.2020 7:03
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Vauva.fi:llä kerran joku ilmoitti heittävänsä hänelle tulevat kaikki virhellisesti jaetut kirjeet roskiin, koska ei ole hänen asiansa tehdä postin hommia ja toimitella niitä mihinkään. Jankkasi tätä monen viestin verran. Kun siihen joku kommentoi, että sulle on sitten ok, että jos sun tärkeää postia menee jollekin, niin sille tehdään samoin. Jostain kumman syystä ko. henkilö lopetti kommentoimisen ko. ketjuun, miksiköhän? Mitä sanktioita Ossi voi tuosta saada? Netistä ei lähde koskaan, vaikka olisi alkuperäisen poistanut. Välillä on hyvä tehdä jaot kuvakaappauksin, niin etsintäilmoituksia voi jakaa muuallakin kuin Facebookissa, todisteet jää.

   Lainaa

  29. Muovailtava pulu 9.9.2020 7:06
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Pitää vielä lisätä edelliseen, vähän aikaa sitten paikallisessa puskaradiossa joku oli kuvannut osan avaimista, kertoi nähneensä paikalla lapsia ja että yv:llä saa tarkempia tuntomerkkejä vastaan sijainnin, hän oli jättänyt avaimet siihen. Muutaman minuutin kuluttua joku vastasi, että avaimet on haettu, muistivat unohtaneensa. Hyvä, ettei kukaan muu ollut ottanut niitä. Itselläkin kerran oli hajonneesta takin taskusta pudonnut työmatkalla pyöräillessä huomaamatta avaimet, jossa oli sekä kodin että työpaikan avaimet. Onneksi kukaan ei ollut ottanut niitä, 20 minuutin työmatka ja puolivälistä löytyi.

   Lainaa

  30. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Kollo hylje: Eikö Tero olisi löytynyt suoraan Facebookista, jos kerran koko nimi on tiedossa, niin ei olisi tarvinnut laittaa johonkin paikkakunnan puskaradioon? Ärsyttää myös löydetyn bussikortin panttaajat. Vähän väliä löytyy ilmoituksia bussikorttilöydöksistä eri puskaradioista ja Jodelista eri kanavilta, [...]
   Ei välttämättä. Tunnen useita henkilöitä joita ei sieltä löydy hakemalla joko väärän nimen takia tai sitten nimi on kirjoitettu standardin ascii-merkistön ulkopuolella olevilla merkeillä, jolloin oikean merkkiyhdistelmän arvaaminen on puhdasta lottoamista.

   Lainaa

  31. Tulos: -6 (12 ääntä)
   Eikö nyt muutenkin ole täysin idioottimaista ottaa valokuvaa avaimista, joissa hammastukset ovat näkyvissä? Eikös tästä joku tietoturvaekspertti varoitellut, että vähän perehtyneempi murtomies voi tehdä kopion vain pelkän valokuvan perusteella? Kandeisko Feissarimokien sensuroida ne pois kuvasta? Ettei Terolle tule mitään lisäylläreitä.

   Lainaa

  32. Kannukseton mehiläinen 10.9.2020 8:22
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Sprinkles: Eikö nyt muutenkin ole täysin idioottimaista ottaa valokuvaa avaimista, joissa hammastukset ovat näkyvissä? Eikös tästä joku tietoturvaekspertti varoitellut, että vähän perehtyneempi murtomies voi tehdä kopion vain pelkän valokuvan perusteella? Kandeisko Feissarimokien sensuroida ne pois kuvasta? Ettei Terolle tule mitään lisäylläreitä.
   Sitten sen murtomiehen pitäisi vielä tietää, mihin oveen kyseiset avaimet sopivat...

   Lainaa

  33. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Avaimissa on MySafetyn avainperä eli avaimet olisi voinut jättää postilaatikkoon.

   Lainaa

  34. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Kannukseton mehiläinen: Sitten sen murtomiehen pitäisi vielä tietää, mihin oveen kyseiset avaimet sopivat...
   Tero, joka asuu Jyväskylässä, oletettavasti Kangaslammen läheisyydessä. Sukunimessä 5 kirjainta. Avain on myös Abloyn ura-avain, jonka patentti on rauennut. Siitä voi päätellä jo talon iän (harvemmin uusiin taloihin asennetaan vanhoja lukkoja). Rosmo nähnee kuvassa vielä paljon enemmän asioita kuin minä.
   Vaikka mulla nyt on foliotonttulakki päässä, niin loppujen lopuksi Tero ei kuitenkaan ole pyytänyt ketään julkaisemaan avaimistaan kuvaa Internetissä. Tuntuu typerältä rangaista häntä enempää Ossin tyhmyydestä.

   Lainaa

  35. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Jotkut ihmiset ei saisi vain olla olemassa.

   Lainaa

  36. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Reseptivapaa dinosaurus: Arvasin että tämä Ossin avainseikkailu päätyy tänne, niin surrealistista oli seurata livenä. Kyseessä oli vielä ihan aikuinen ihminen, ei edes mikään teini uhoissaan. Mutta Ossin löytämät avaimet kävi lopulta noutamassa ystävällinen henkilö, joka toimitti ne poliisille!
   Hyvä kuulla, että onnellinen loppu sentään tällä usko ihmiskuntaan murentavalla tarinalla.

   Lainaa

  37. Korkeahko maksamakkara 14.5.2024 15:12
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Sitä en kyllä millään tajua, että miksi ne avaimet täytyy noukkia mukaan, jos ei ole aikomustakaan toimittaa niitä löytötavaroihin tai oikealle omistajalle? Pelkkä kiusantekoko siinä on motiivina, ja jos näin on, niin miksi ihmeessä laittaa rikoksestaan kuvia ja kertomuksia nettiin?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: antaa, avaimet, bussikortti, heittää pois, kaksimielinen, kuljettaja, löytötavarat, poliisit, roskiin