Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 290

Kuinka lakkasin rakastamasta ja opin vihaamaan.
Suurenna näkymä
Kuvakooste, osa 290

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 28 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Siivoton sonni 8.9.2020 1:02
   Tulos: -111 (473 ääntä)
   Alexin kommentti on niin kulunutta seksismiä että ei jatkoon.

   Lainaa

  2. Kummikäki 8.9.2020 1:55
   Tulos: -22 (88 ääntä)
   Voi Alex parkaa.

   Lainaa

  3. Piparjuuri 8.9.2020 2:00
   Tulos: +346 (370 ääntä)
   Aivan mainio runo tuo viimeinen!

   Lainaa

  4. Kärsimätön tomaatti 8.9.2020 2:30
   Tulos: +220 (228 ääntä)
   Vähän asian vierestä, mutta onko Kari tosiaan kokenut tarpeelliseksi postata noin monta hieman eri kuvakulmista otettua kuvaa kyseisestä viestistä? Ei vaan osannut päättää mikä oli paras otos ja lähetti ne kaikki? Uskaltaisin väittää että viesti tuli selväksi jo ensimmäisestä kuvasta.

   Lainaa

  5. Tulos: +73 (131 ääntä)
   Siivoton sonni: Alexin kommentti on niin kulunutta seksismiä että ei jatkoon.
   Se voi olla myös seksismile ja/tai kuluneille sutkautuksille nauravaa. Konteksti ei sulje sitä ainakaan pois. Kulttuuristen esisopimuksiemme pohjalta komediaa ei tulisi tulkita automaattisesti niin, kuin sanoja olisi tarkoitettu.
   Ja pahimmillaankin se oli osuvaan kohtaan läväytetty. 

   Lainaa

  6. Tulos: -97 (159 ääntä)
   Olen hyvin eläinrakas, myönnettäköön. Tuo koira katiskassa ei tuo mieleeni kovinkaan iloisia mielleyhtymiä. Sen sijaan mieleeni hiipii kysymys, että miten se on sinne joutunut ja kummassakin tapauksessa (laitettu tai mennyt itse) vähänkään katiskan funktiosta tietävä tajuaa, ettei tuo ole kovinkaan "hauska leikki" varsinkaan jos se yrittää sieltä ulos.

   Lainaa

  7. Tulos: +79 (93 ääntä)
   Lakka/sko

   Lainaa

  8. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Paskat teepussiaforismit, oon kaivannut tota ryhmää. Yksi päivä vaan hoksasin että mut oli sieltä heitetty ulos ja ryhmä piilotettu. En koskaan postannut sinne mitään, kommentoin mutta en mitään törkeitä ja silti tuli lähtöpassit. Oli hauska ryhmä, harmittaa kun ei tullut edes mitään "teit jutun x, joudut ulos", vaan suorilta vaan potkut persuksille.

   Lainaa

  9. Selviävä pingviini 8.9.2020 8:47
   Tulos: -23 (75 ääntä)
   El Li: Olen hyvin eläinrakas, myönnettäköön. Tuo koira katiskassa ei tuo mieleeni kovinkaan iloisia mielleyhtymiä. Sen sijaan mieleeni hiipii kysymys, että miten se on sinne joutunut ja kummassakin tapauksessa (laitettu tai mennyt itse) vähänkään katiskan funktiosta tietävä tajuaa, ettei tuo ole kovinkaan "hauska leikki" varsinkaan jos se yrittää sieltä ulos.
   Tuo koira on kyllä täysin selvästi tuonne laitettu, jotta saadaan hassunhauska kuva otettua. Ei se sinne varmasti itsekseen mene. Ainakaan noin iso koira. Todella paska läppä.

   Lainaa

  10. Kodikas piimä 8.9.2020 8:48
   Tulos: -2 (58 ääntä)
   Siivoton sonni: Alexin kommentti on niin kulunutta seksismiä että ei jatkoon.
   Kommenttisi on paska bait, ei jatkoon.

   Lainaa

  11. Tulos: +57 (67 ääntä)
   Varmuuden vuoksi piti ihan neljä (4) kuvaa ottaa tuosta katutaiteesta? Oli niin tajuttoman hieno että yksi (1) ei riittänyt?

   Lainaa

  12. Tulos: +14 (58 ääntä)
   Paljon miinusta saaneet katiskakuvaa kritisoivat kommentit... kiinnostaisko jotakuta kommenteissa myös sivistää meitä siitä, miksi kyseessä on harmiton leikki? Meillä kävi just hiljattain mökillä semmonen moka, että rannassa leikkiessä siskon lapset oli kääntäneet katiskan, ja aamulla huomattiin, että oltiin saatu saaliiksi muutama harakka. Itse en tiedä katiskan toiminnasta paljon, mutta sisko oli hyvin järkyttynyt, kuinka olisi linnuille voinut käydä pahasti sieltä pois pyrkiessä. Sai onneksi ainakin sen hetkiset asustelijat vaurioitta ulos kuitenkin.

   Lainaa

  13. Varma kameli 8.9.2020 9:49
   Tulos: +104 (120 ääntä)
   Aina hyvä tapa saada tykkäyksiä on käyttää toisten kontenttia mainitsematta alkuperäistä luojaa. Viimesen kuvan "runo" on instatili @envittutiiaofficial tuotantoa.

   Lainaa

  14. Kovakoodattu maahinen 8.9.2020 11:25
   Tulos: -13 (41 ääntä)
   Banaani: Se voi olla myös seksismile ja/tai kuluneille sutkautuksille nauravaa. Konteksti ei sulje sitä ainakaan pois. Kulttuuristen esisopimuksiemme pohjalta komediaa ei tulisi tulkita automaattisesti niin, kuin sanoja olisi tarkoitettu. Ja pahimmillaankin se oli osuvaan kohtaan läväytetty. 
   Mulqut koituvat tuhoksi, vievät terveyden, rahan ja maineen.
   Näinkö aattelit, vieläkö hekotuttaa?

   Lainaa

  15. Tekopyhä gaselli 8.9.2020 11:43
   Tulos: -8 (14 ääntä)
   Kiitos Alex, sun omaisuudesta.

   Lainaa

  16. Pelkäämätön soturi 8.9.2020 12:34
   Tulos: +41 (57 ääntä)
   Muhveli: Paljon miinusta saaneet katiskakuvaa kritisoivat kommentit... kiinnostaisko jotakuta kommenteissa myös sivistää meitä siitä, miksi kyseessä on harmiton leikki? Meillä kävi just hiljattain mökillä semmonen moka, että rannassa leikkiessä siskon lapset oli kääntäneet katiskan, ja aamulla huomattiin, [...]
     Oletan että ryhdyitte hetimiten vapauttamaan lintuja katiskasta, ei kuvaamaan, ja ne eivät edes olleet lemmikkejä. Maailma ei ole täynnä saatananpalvojia, pedofiilejä, ja eläintenvihaajia vaikka internet muuta luuleekin -oletusarvoisesti jos koiraa katiskassa kuvataan, eikä olla repimässä katiskaa palasiksi ja soittamassa eläinlääkäriin, koiralla ei ole mitään hätää. Omatkin eläimeni sullovat itsensä sellaisiin koloihin että jos olisin ne sinne väkisin tunkenut olisi kyseessä eläinrääkkäys, mutta kun päin vastoin yritän estää :)

   Lainaa

  17. Vähättelevä robotti 8.9.2020 13:17
   Tulos: +1 (31 ääntä)
   El Li: Olen hyvin eläinrakas, myönnettäköön. Tuo koira katiskassa ei tuo mieleeni kovinkaan iloisia mielleyhtymiä. Sen sijaan mieleeni hiipii kysymys, että miten se on sinne joutunut ja kummassakin tapauksessa (laitettu tai mennyt itse) vähänkään katiskan funktiosta tietävä tajuaa, ettei tuo ole kovinkaan "hauska leikki" varsinkaan jos se yrittää sieltä ulos.
   Bo-hoo

   Lainaa

  18. Arveluttava riikinkukko 8.9.2020 14:33
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Kyllä se katiskan verkko paljon periksi antaa, koira kyllä pääsee sinne sisään. Luulen että on ihan itse sinne ängennyt.

   Lainaa

  19. mörökölli minut vieköön 8.9.2020 14:48
   Tulos: +43 (43 ääntä)
   Selviävä pingviini: Tuo koira on kyllä täysin selvästi tuonne laitettu, jotta saadaan hassunhauska kuva otettua. Ei se sinne varmasti itsekseen mene. Ainakaan noin iso koira. Todella paska läppä.
   Katiska on suunniteltu niin, että sisään pääsee helposti, joten aivan varmasti on voinut mennä sinne itsekseen. Tuota pikkukoiraa isompia haukia löytyy kyllä katiskoista. Nuoret koirat ovat niin uteliaita ja hömelöitä, että useinkin päätyvät paikkoihin missä apua tarvitaan.  Toivottavasti tuo raasu oppi kerrasta olemaan tunkematta kuonoaan katiskaan.

   Lainaa

  20. Veli Ponteva 8.9.2020 16:04
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Arveluttava riikinkukko: Kyllä se katiskan verkko paljon periksi antaa, koira kyllä pääsee sinne sisään. Luulen että on ihan itse sinne ängennyt.
   Niin siis katiskan nielusta. Nielun koko säädetään ihan verkkoa vääntämällä suppeammaksi tai avarammaksi. Tässä kohtaa nielu on varmaan ollut hyvin avara jo valmiiksi, kun koira on keksinyt sinne mennä. 
   Ärsyttävää kun jotkut saa ihan yksinkertaisistakin asioista jotain eläinrääkkäysshittiä.

   Lainaa

  21. Kilokalori 8.9.2020 20:03
   Tulos: -19 (23 ääntä)
   Vaikka olisi lukihäiriö, ei se estä lukemasta kirjoja. Itselläni ei ole lukihäiriötä, mutta luen kirjaa melkein joka vuosi. Eikä se estä jakamasta tikkareita. Edes maahanmuuttajille.

   Lainaa

  22. Tulos: +24 (36 ääntä)
   Tuo "lakkaisiko kynnet vai olemasta" on envittutiiä-tilin sanontoja, näitä löytyy lisää esim instagramista envittutiiäofficial sivustolta. Esimerkkinä tekstit; hyppäisikö narua vai sillalta sekä Pitäisikö hakea pizzaa vai apua. Hauskoja, tässä julkaisussa menee vaan kunnia nyt väärään osoitteeseen.

   Lainaa

  23. Melkoisen hyttynen 9.9.2020 6:41
   Tulos: -32 (36 ääntä)
   Bounty: Tuo "lakkaisiko kynnet vai olemasta" on envittutiiä-tilin sanontoja, näitä löytyy lisää esim instagramista envittutiiäofficial sivustolta. Esimerkkinä tekstit; hyppäisikö narua vai sillalta sekä Pitäisikö hakea pizzaa vai apua. Hauskoja, tässä julkaisussa menee vaan kunnia nyt väärään osoitteeseen.
   Niin? Mitä sitten?

   Lainaa

  24. Mukiinmenevä panda 9.9.2020 7:04
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Bounty: Tuo "lakkaisiko kynnet vai olemasta" on envittutiiä-tilin sanontoja, näitä löytyy lisää esim instagramista envittutiiäofficial sivustolta. Esimerkkinä tekstit; hyppäisikö narua vai sillalta sekä Pitäisikö hakea pizzaa vai apua. Hauskoja, tässä julkaisussa menee vaan kunnia nyt väärään osoitteeseen.
   Vähän mietityttää että onko muka sieltäkään ihan alunperin kaikki noista.

   Lainaa

  25. Raivokas herkkuruoka 9.9.2020 17:12
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Mukiinmenevä panda: Vähän mietityttää että onko muka sieltäkään ihan alunperin kaikki noista.
   No ei ole. Ei todellaakaan ole jonkin tilin "sanontoja" vaan jotkut ihan vanhojakin kiertäneitä fraaseja. Ei siinä, ihan kivaa että joku kerää tuonkin sorttisia lentäviä lauseita yhdelle sivulle, mutta turha luulla että ne sieltä lähtöisin olisivat.

   Lainaa

  26. Kähärä henkilö 9.9.2020 21:41
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Selviävä pingviini: Tuo koira on kyllä täysin selvästi tuonne laitettu, jotta saadaan hassunhauska kuva otettua. Ei se sinne varmasti itsekseen mene. Ainakaan noin iso koira. Todella paska läppä.
   Ainakin meidän koira menee mitä ihmeellisempiin paikkoihin itse. Sängyn alle, pahvilaatikkoon, mihin tahansa ahtaaseen väliin ja vaikka auton peräkonttiin jos ei muuten ole pääsemässä mukaan. Varmasti on muitakin esimerkkejä, mutta nämä tuli nyt heti mieleen

   Lainaa

  27. Hallitseva robotti 14.9.2020 2:28
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   m: Paskat teepussiaforismit, oon kaivannut tota ryhmää. Yksi päivä vaan hoksasin että mut oli sieltä heitetty ulos ja ryhmä piilotettu. En koskaan postannut sinne mitään, kommentoin mutta en mitään törkeitä ja silti tuli lähtöpassit. Oli hauska ryhmä, harmittaa kun ei tullut edes mitään "teit jutun x, joudut ulos", vaan suorilta vaan potkut persuksille.
   "En vittu tiiä" löytyy facesta 👌

   Lainaa

  28. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Kilokalori: Vaikka olisi lukihäiriö, ei se estä lukemasta kirjoja. Itselläni ei ole lukihäiriötä, mutta luen kirjaa melkein joka vuosi. Eikä se estä jakamasta tikkareita. Edes maahanmuuttajille.
   Lukihäiriö nimenomaan tarkoittaa, että se lukeminen ja kirjoittaminen on vaikeaa ja joillekin mahdotonta. Joten kyllä lukihäiriö voi estää lukemasta, jos se on tarpeeksi paha. 
   Yksi tuttu sai opinnot käytyä vain sanelutoiminnon ja text to speachin avulla ja yksi sukulainen ei kykene mitään luotettavasti lukemaan. 
   Molemmat on alansa huippuammatilaisii, mutta ei niitä kyllä voi mitään kirjoja pistää lukemaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kalastus, katiska, koira, kuva, maalaus, parkkipaikka, taulu, teepussiaforismit, uhkaus