Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 376

Ostakaa tämä ylihintaan, niin saan itselleni uuden.
Kirpputorin löytöjä, osa 376

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Rahoitettu noita 8.9.2020 1:03
   Tulos: -292 (336 ääntä)
   Hopparit on edelleen pomoja, popparit on.. ..niin!

   Lainaa

  2. Tuhoton greippi 8.9.2020 1:56
   Tulos: -549 (643 ääntä)
   Nuo hinnanarvostelit ja kommentoijat on kyllä facekirppisten suurin syöpä. Jos joku hinnoittelee tuotteensa päin h*lvettiä ei se kuulu kenellekään. Kyllä se hinta alas tulee ku tuote jää käteen. Jos taas joku on niin tyhmä että ostaa ylihinnoitellun tuotteen facekirppikseltä ottamatta ensin selvää realistisesta hintatasosta niin sietääkin menettää rahansa.

   Lainaa

  3. Tulos: +187 (191 ääntä)
   Tuhoton greippi: Nuo hinnanarvostelit ja kommentoijat on kyllä facekirppisten suurin syöpä. Jos joku hinnoittelee tuotteensa päin h*lvettiä ei se kuulu kenellekään. Kyllä se hinta alas tulee ku tuote jää käteen. Jos taas joku on niin tyhmä että ostaa ylihinnoitellun tuotteen facekirppikseltä ottamatta ensin selvää realistisesta hintatasosta niin sietääkin menettää rahansa.
   Suurin syöpä? Tuskin sentään. Mutta kyllä aivot saa kipeäksi tuolla kuvainnollisella pään seinään hakkaamisella. Ihmiset = idiootteja. Ne fiksutkin.

   Lainaa

  4. Tulos: +256 (260 ääntä)
   Yleensä en kommemtoi överihintoja, mutta tässä taannoin olin itse mahdollisesti kiinnostunut ko. tuotteesta ja arvelin että hinnassa on ehkä lyöntivirhe. Osoittautui, että myyjä kuvitteli tuotteen maksavan kaupassa paljon enemmän kuin se oikeasti maksoi. Saatuaan kuvakaappauksen netistä löytyneistä hintaesimerkeistä hän kiitti ja korjasi hintaa alaspäin. Ei toki niin alas että olisin ostanut, mutta ihan kohtuulliseksi kuitenkin.

   Lainaa

  5. Tulos: +132 (140 ääntä)
   Ai se toimii tollain! No hitsi. HUOM! Myydään muutama vuosi vanha Samsung, 800e. Haluan uuden ja kaupassa tää luuri on kuitenkin uutena 400.

   Lainaa

  6. Tulos: -108 (166 ääntä)
   Henkari: Ai se toimii tollain! No hitsi. HUOM! Myydään muutama vuosi vanha Samsung, 800e. Haluan uuden ja kaupassa tää luuri on kuitenkin uutena 400.
   Vai että ihan Samsung. Mulla on myynnissä Sony! Kelpaisko kellekkään? Löytyy myös yks Microsoft ja HP. Suosikkimusiikkiani on muuten spotify ja parasta mitä tv:stä tulee on netflix.

   Lainaa

  7. Pönttö koala 8.9.2020 8:54
   Tulos: +110 (160 ääntä)
   idari: Vai että ihan Samsung. Mulla on myynnissä Sony! Kelpaisko kellekkään? Löytyy myös yks Microsoft ja HP. Suosikkimusiikkiani on muuten spotify ja parasta mitä tv:stä tulee on netflix.
   Mitä sä selität?

   Lainaa

  8. Viehättävä luovuttaja 8.9.2020 8:56
   Tulos: +49 (99 ääntä)
   idari: Vai että ihan Samsung. Mulla on myynnissä Sony! Kelpaisko kellekkään? Löytyy myös yks Microsoft ja HP. Suosikkimusiikkiani on muuten spotify ja parasta mitä tv:stä tulee on netflix.
   Sun nimi kyllä on aika osuva tähän sun kommenttiin nähden. Mitähän sekoilet?

   Lainaa

  9. Labiili norppa 8.9.2020 9:12
   Tulos: +142 (148 ääntä)
   Tuhoton greippi: Nuo hinnanarvostelit ja kommentoijat on kyllä facekirppisten suurin syöpä. Jos joku hinnoittelee tuotteensa päin h*lvettiä ei se kuulu kenellekään. Kyllä se hinta alas tulee ku tuote jää käteen. Jos taas joku on niin tyhmä että ostaa ylihinnoitellun tuotteen facekirppikseltä ottamatta ensin selvää realistisesta hintatasosta niin sietääkin menettää rahansa.
   Sehän on just hyvä, että kommemteissa mainitaan nuista järettömistä hinnoista. Sen jälkeen ostaja voi päättää ostaako vai ei. Ei kaikki voi kaikesta tietää, että minkälaista hintaa mistäkin kannattaisi maksaa. Mut, jos myyjä ei ymmärrä, niin turha sitä on jäädä vänkäämään.

   Lainaa

  10. Kuuluisa kyyhky 8.9.2020 9:34
   Tulos: -16 (28 ääntä)
   Labiili norppa: Sehän on just hyvä, että kommemteissa mainitaan nuista järettömistä hinnoista. Sen jälkeen ostaja voi päättää ostaako vai ei. Ei kaikki voi kaikesta tietää, että minkälaista hintaa mistäkin kannattaisi maksaa. Mut, jos myyjä ei ymmärrä, niin turha sitä on jäädä vänkäämään.
   Ou nou, vahingossa alapeukku vaikka yläpeukkua yritin!

   Lainaa

  11. Tulos: +65 (119 ääntä)
   idari: Vai että ihan Samsung. Mulla on myynnissä Sony! Kelpaisko kellekkään? Löytyy myös yks Microsoft ja HP. Suosikkimusiikkiani on muuten spotify ja parasta mitä tv:stä tulee on netflix.
   Tää oli hyvä ja tais mennä monelta ohi😅 Ja oikeesti olin kerran Tinder-treffeillä yhden about 25v mimmin kanssa joka vastas mulle ”Spotify”, kun kysyin hänen mielimusiikkia😂 Joo, ei tullu meistä paria...

   Lainaa

  12. Tornipöllö 8.9.2020 10:44
   Tulos: +144 (146 ääntä)
   Janika siis tietoisesti möi käytettyä telkkaria tuplasti uuden hinnalla, myönsi tämän avoimesti, myönsi myös että teki tämän ihan omaa ahneuttaan ja lopuksi suuttui kun ihmiset huomauttivat tästä. Melkoinen myyntitykki kyllä.

   Lainaa

  13. Tulos: -54 (68 ääntä)
   idari: Vai että ihan Samsung. Mulla on myynnissä Sony! Kelpaisko kellekkään? Löytyy myös yks Microsoft ja HP. Suosikkimusiikkiani on muuten spotify ja parasta mitä tv:stä tulee on netflix.
   Tää oli just paras😂
   Olin about vuosi sitten noin 10v itseäni nuoremman Tinder-mimmin kanssa treffeillä ja hän vastasi ”Spotify”, kun kysyin, että millaista musiikkia hän kuuntelee😅 Joo ei tullu meistä paria... 

   Lainaa

  14. It's a deal 8.9.2020 11:10
   Tulos: +134 (134 ääntä)
   Tuo "Mulla on jo ostaja" on yhtä hyvä uskottavuuden paikkaus kuin "Jos tietämäni syyllinen ilmoittautuu itse, en soita poliisille" on uhkauksena.

   Lainaa

  15. Patalaiska lohikäärme 8.9.2020 12:12
   Tulos: +72 (72 ääntä)
   Labiili norppa: Sehän on just hyvä, että kommemteissa mainitaan nuista järettömistä hinnoista. Sen jälkeen ostaja voi päättää ostaako vai ei. Ei kaikki voi kaikesta tietää, että minkälaista hintaa mistäkin kannattaisi maksaa. Mut, jos myyjä ei ymmärrä, niin turha sitä on jäädä vänkäämään.

   Ja samalla saa pikaisen luonnekatsauksen myyjään. Jos reagointi on mallia Janika, niin en ehkä koskaan ostaisi häneltä mitään.

   Lainaa

  16. Tulos: -4 (50 ääntä)
   Pönttö koala: Mitä sä selität?
   Sitä että se ei paljoa kerro ostajalle jos joku on myymässä "Samsungia". 
   Samsung tekee aika laajalla alalla kaikenlaisia tuotteita.

   Lainaa

  17. Kiiltävä hiiri 8.9.2020 16:35
   Tulos: +30 (38 ääntä)
   PTL: Sitä että se ei paljoa kerro ostajalle jos joku on myymässä "Samsungia". Samsung tekee aika laajalla alalla kaikenlaisia tuotteita.
   Vähän turha vastata sarkasmilla sarkastiseen viestiin.

   Lainaa

  18. Tulos: +35 (49 ääntä)
   PTL: Sitä että se ei paljoa kerro ostajalle jos joku on myymässä "Samsungia". Samsung tekee aika laajalla alalla kaikenlaisia tuotteita.
   Mainitsee viestissään "luurin", eli tiedetään mikä laite kyseessä, tarkkaa merkkiä ei. Toimii juuri kuten mokan nainen, tämä mukanokkela MicrosoftHp kaveri ei ollutkaan niin nokkela.

   Lainaa

  19. Kiinnitetty jääkarhu 8.9.2020 17:55
   Tulos: +27 (47 ääntä)
   PTL: Sitä että se ei paljoa kerro ostajalle jos joku on myymässä "Samsungia". Samsung tekee aika laajalla alalla kaikenlaisia tuotteita.
   Se on se kun ei jakseta lukea kuin korkeintaan se eka virke noinkin lyhyestä kommentista. Tuo muutaman virkkeen kommentti päättyy näin: "Haluan uuden ja kaupassa tää luuri on kuitenkin uutena 400." Normaalilla älyllä varustettu osaisi ehkä päätellä että "tää luuri" tarkoittaa myytävää esinettä. Eikä tarvitse olla kovinkaan fiksu ymmärtääkseen mitä se "luuri" siinä mahtaa tarkoittaa. Mutta jos on lusikalla annettu niin mikäs siinä sitten. Idiootit on idiootteja.

   Lainaa

  20. Hassu manaatti 8.9.2020 19:04
   Tulos: -54 (58 ääntä)
   Jos joku haluaa myydä 600e telkkarin nii miksi siitä pitää alkaa vinkumaan..eikö se ole jokaisen oma asia mitä telkkaristaan pyytää?

   Lainaa

  21. Lupaava kärpänen 9.9.2020 1:14
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Tuhoton greippi: Nuo hinnanarvostelit ja kommentoijat on kyllä facekirppisten suurin syöpä. Jos joku hinnoittelee tuotteensa päin h*lvettiä ei se kuulu kenellekään. Kyllä se hinta alas tulee ku tuote jää käteen. Jos taas joku on niin tyhmä että ostaa ylihinnoitellun tuotteen facekirppikseltä ottamatta ensin selvää realistisesta hintatasosta niin sietääkin menettää rahansa.
   Eli esim.vanhuksia ja lapsia ym. on ihan ok huijata ja he sietävätkin menettää rahansa, mitäs ovat niin 》tyhmiä 》?
   Viestisi oli paska trolli enkä ymmärrä miksi edes vastasin siihen.

   Lainaa

  22. Lupaava kärpänen 9.9.2020 1:17
   Tulos: +1 (27 ääntä)
   Boomer?: Tää oli just paras😂Olin about vuosi sitten noin 10v itseäni nuoremman Tinder-mimmin kanssa treffeillä ja hän vastasi ”Spotify”, kun kysyin, että millaista musiikkia hän kuuntelee😅 Joo ei tullu meistä paria... 
   Taisi vain vittuilla setämiehelle...

   Lainaa

  23. Tulos: +24 (28 ääntä)
   idari: Vai että ihan Samsung. Mulla on myynnissä Sony! Kelpaisko kellekkään? Löytyy myös yks Microsoft ja HP. Suosikkimusiikkiani on muuten spotify ja parasta mitä tv:stä tulee on netflix.
   Mulla ois saloran CRT töllö. Oli uutena n. 4000 niin haluan siitä 4000 kun se on antiikkia.. viis väliä valuutan vaihtumisesta. :D

   Lainaa

  24. Tuhoton greippi 9.9.2020 1:44
   Tulos: -38 (44 ääntä)
   Labiili norppa: Sehän on just hyvä, että kommemteissa mainitaan nuista järettömistä hinnoista. Sen jälkeen ostaja voi päättää ostaako vai ei. Ei kaikki voi kaikesta tietää, että minkälaista hintaa mistäkin kannattaisi maksaa. Mut, jos myyjä ei ymmärrä, niin turha sitä on jäädä vänkäämään.
   Jos olet kirppikseltä jotain ostamassa ja et tiedä sen asian/tuotteen realistista hintaa kannattaa jättää kaupanteko niille ketkä osaavat käyttää rahaa.

   Lainaa

  25. Muovailtava pulu 9.9.2020 7:18
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Vauvalla (joo mulla ei ole muuta tekemistä kuin roikkua siellä) oli viikonloppuna linkki aika tavalliseen 64 neliön kesämökkiin puolen hehtararin tontilla, josta hintapyyntö oli lähes 2,5 miljoonaa. Tuollekin hinnalle löytyi puolustelijoita. Joku sitten laittoi linkin luksusmökkiin, jossa oli jopa vähän alempi hinta. Koko ketju poistui. Vaikutti siltä, että myyjä itse oli puolustelemassa hintaa, tai sitten oli taitava provoilija. Mutta kommentteja oli tyyliin "köyhillä ei ole varaa maksaa". No ei siitä rikaskaan maksa pyydettyä hintaa, ja vaikka olisi ollut yks nolla liikaa, silti olisi ollut ylihinnoiteltu. ko. mökin todellinen arvo lienee siinä 150-170t paikkeilla. Se jolla on tuon verran rahaa, takuulla ostaa jotain isompaa ja kalliimpaa. Luulen kuitenkin, että myyjä oli ajetellut pyytää 250 000, vähän alle, en muista tarkkaan, mutta ei vaan tiennyt montako nollaa hintaan pitäisi laittaa.

   Lainaa

  26. Muovailtava pulu 9.9.2020 7:23
   Tulos: +37 (41 ääntä)
   Tuhoton greippi: Jos olet kirppikseltä jotain ostamassa ja et tiedä sen asian/tuotteen realistista hintaa kannattaa jättää kaupanteko niille ketkä osaavat käyttää rahaa.
   Erikoisemmissa tavaroissa se nopeuttaa kaupankäyntiä. Itse olen joskus pitänyt hyväntekeväisyyskirppistä ja en todellakaan ole ollut lähellekään kärryillä kaiken lahjoitetun tavaran hinnasta. Sen verran aikaa vievää se googlettelu oli, ettei riittänyt enää resursseja. Kun hyvin samantyylisen tavaran hinnassa voi valmistajasta riippuen olla merkittäviäkin eroja. Joihinkin vanhoihin esim. pohjoismaalaisiin astiohin ei löytynyt hintaa. Joku kannun arvo voi olla parikymppiä ja joku toinen vähän samanlainen mutta harvinainen voi olla satojen eurojen arvoinen, mutta vastaavia ei silti löydy netistä mistään. Samoin joku pelikonsoli, jos ei itse niitä harrasta, ei ole noin vaan tietoinen onko arvo kymppejä vai satasia ja minkä vempeleen puuttuminen laskee hintaa. Onneksi olkoon, jos tiedät kaikkien tavaroiden hinnan hetkessä, olet ainutlaatuinen.  

   Lainaa

  27. Tulos: +34 (34 ääntä)
   Hassu manaatti: Jos joku haluaa myydä 600e telkkarin nii miksi siitä pitää alkaa vinkumaan..eikö se ole jokaisen oma asia mitä telkkaristaan pyytää?
   Kun se ei ole 600 euron arvoinen telkkari, vaan huomattavasti halvempi uutenakin. No saahan sitä pyytää, ja saa suuttua kun toiset korjaavat hinta-arviota, mutta antaa kyllä aika nolon kuvan itsestään.

   Lainaa

  28. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Tuhoton greippi: Jos olet kirppikseltä jotain ostamassa ja et tiedä sen asian/tuotteen realistista hintaa kannattaa jättää kaupanteko niille ketkä osaavat käyttää rahaa.
   Onhan niitä kirppis"yrittäjiä", jotka ostavat toisten pöydästä halvalla ja myyvät sitten itse kalliilla. Mutta suurin osa kirppiksellä myyvistä/ostavista on ihan tavallisia kuluttajia, jotka etsivät kohtuukuntoista tavaraa sopivaan hintaan. Ja monet varmasti köyhiä, joilla ei ole varaa ostaa kaikkea uutena kaupasta. On jotenkin hölmö ajatus, että kirppikset kuuluisivat vain asiantuntijoille.

   Lainaa

  29. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Lupaava kärpänen: Taisi vain vittuilla setämiehelle...
   Tyhmäksi tekeytyminen on aika mielenkiintoinen tapa vittuilla. En ihan ymmärrä miten se oikein toimii...

   Lainaa

  30. Pölypussiton kirahvi 23.9.2020 3:35
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Tuhoton greippi: Jos taas joku on niin tyhmä että ostaa ylihinnoitellun tuotteen facekirppikseltä ottamatta ensin selvää realistisesta hintatasosta niin sietääkin menettää rahansa.
   En ole ikinä tajunnut tätä asennetta. Miksi ei voisi auttaa toista kansalaista joka on tekemässä mokan? Olisi kiva tietää mihin kaikkeen muuhun tämä pätee. Jos joku on vaikka istumassa puistonpenkille joka on maalattu, niin sietääkö siinäkin liata vaatteensa koska ei ole ottanut selvää asioista? Entä jos joku on ihan jopa kuolemassa koska ei huomaa että vaikkapa auto on ajamassa hänen päälleen. Eikö silloinkaan saa neuvoa, vaan sietääkin kuolla koska ei huomannut autoa joka tulee yllättävästä suunnasta.

   Lainaa

  31. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Rahoitettu noita: Hopparit on edelleen pomoja, popparit on.. ..niin!
   Nohoitettu raita, vai miten. Mikä hevo sua riivaa? millä tavalla vois helpottaa tota piinaa? Sulle kaiketi homo on kuin punainen vaate, tai pelon periaate. Jos haluut epäheteroille sanoo 'hypätkää kaivoon', et ees tiedä kuinka se sattuu sydämeen ja aivoon. Ja missään en nää, missään en voi ymmärtää, kuinka pelko ihmisen saa vierasta kohtaan raivoon. 
   Tää on mun saate.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hinta, kirppari, kirppis, kirpputori, televisio, telkkari, thomson, tv