Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 375

Ostetaan pyörä ilman jarruja.
Kirpputorin löytöjä, osa 375

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 51 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +1186 (1246 ääntä)
   Aina jotenkin kyseenalaista jakaa omia yksityisviestejään feissarimokiin. "aijai, kylläpäs minä sanoin vallan osuvasti, kikakika, feissarimokat here I come!".

   Lainaa

  2. Tulos: +463 (483 ääntä)
   Tuolla jarrutustekniikalla Minttu on seuraavaksi etsimässä vanhoja paska kenkiä. Kunhan pohjat on ehjät ja pääsee jarruttamaan pyörällä ja on käyttökelpoiset ja HALVAT!!!

   Lainaa

  3. Keveä mato 3.9.2020 1:02
   Tulos: +513 (521 ääntä)
   Nyt oli outoja ihmisiä joka ikinen.

   Lainaa

  4. Tulos: +694 (754 ääntä)
   Tuo Iirohan on saattanut sanoa Tori-ostajallekin, että odottaa vielä, jos saa toisaalta korkeamman tarjouksen. Tämä lähettäjä vielä ite odottaa symppausta feissarimokista. Jos luet tämän, niin lopeta olemasta tuollainen taukki.

   Lainaa

  5. Tulos: +245 (265 ääntä)
   Toivottavasti Minttu tarkoitti ettei tarvi käsijarrua vaan jalkajarru riittää. Vaikka jalan pitämisellä maassa voi hissukseen hidastaa vauhtia, niin äkkijarrutus ei kyllä mitenkään onnistu turvallisesti ilman asianmukaisia jarruja.

   Lainaa

  6. Riihikuiva simpanssi 3.9.2020 5:44
   Tulos: +407 (457 ääntä)
   Mitä ihmettä. Kyllä tässä mokaaja oli tuo lahjakortin ostaja, ei Iiro. Ja vielä itse lähettänyt tämän tänne(?).

   Lainaa

  7. Hännällinen kirsikka 3.9.2020 6:12
   Tulos: +291 (307 ääntä)
   No kyllä minäkin jäin miettimään, että mihin tuo ratsastuskommentti liittyi? "En minä ole sinusta kiinnostunut, muuten vain kyselen harrastuksistasi jotka sain selville stalkkaamalla profiiliasi".

   Lainaa

  8. Halukas hedelmä 3.9.2020 6:35
   Tulos: -27 (145 ääntä)
   Liittyisikö ratsastuskommentti siihen, että hevonen pysäytetään jaloilla? Toki en ole koskaan ratsastanut hevosella.

   Lainaa

  9. Kämänen pussieläin 3.9.2020 6:37
   Tulos: +265 (299 ääntä)
   Toi ekan mokan lähettäjä on nolo. Luulee olevansa fiksu?hauska? mutta oikeasti on vaan nolo ja itse lähettää "hyvät" juttunsa tänne. Ja ei tuo minttukaan mikään terävin kynä ole, jaakkoa varmaan hirveästi harmittaa ettei minttu antaisi edes maksusta(?!).

   Lainaa

  10. Lasitettu satuhahmo 3.9.2020 6:45
   Tulos: +193 (215 ääntä)
   Siis ekassahan "mokaaja" on selvästi tuo nimettömäksi jäänyt lähettäjä. Peukut siitä että löytyy itseironiaa sen verran että kehtaa omat sekoilunsa laittaa tänne eteenpäin :D

   Lainaa

  11. Väsynyt hamsteri 3.9.2020 7:04
   Tulos: +95 (101 ääntä)
   Olipas kaikki ihmisety perseestä näissä mokissa

   Lainaa

  12. Tulos: +260 (282 ääntä)
   Tajusin vasta tänne kommentteihin tullessa että ekaa moka ei lähettänyt Iiro vaan toi mukahauska vänkääjä. Ihan kyllä Iiron puolella olen tuossa keskustelussa, totta kai hän saa valita että myykö korttinsa jos joku tarjoaisi pyyntihinnan.

   Lainaa

  13. Verovapaa herukka 3.9.2020 7:23
   Tulos: +219 (233 ääntä)
   Kaikki pisteet Iirolle. Tältä oatajaehdokkaalta sen sijaan todella typerää ämpyttämistä "yhyy et hyväksyny mun lähes puolet huonompaa tarjousta pyyntihinnasta, heittäydympäs nyt hankalaksi ja muka nokkelaksi ja lähetänpä tämän vielä Feissarimokiin nii kaikki näkee tämän kohtaamani vääryyden!!!"

   Lainaa

  14. Takkuinen hilleri 3.9.2020 7:26
   Tulos: +193 (197 ääntä)
   "Kusemallakin enemmän järkeä." WTF?

   Lainaa

  15. Tulos: +160 (172 ääntä)
   Ensimmäisessä lähettäjä on lähettänyt kyllä mokan itsestään. Järjettömän noloa lässytystä.

   Lainaa

  16. Tulos: +195 (203 ääntä)
   Eka moka kuulostaa just siltä, että on yrittämällä yritetty sanoa jotain nasevaa, että saisi lähetettyä tänne. :D Voi olla eri mieltä kauppatekniikoista ja silti pitää asiattomat nykynuori-mussutukset ihan omana tietonaan. Ei ihme, jos myy mieluummin jollekulle muulle.

   Lainaa

  17. Kahen Kilo Kalori 3.9.2020 7:41
   Tulos: +193 (203 ääntä)
   Hienoa, että ensimmäisen mokan lähettäjä on tajunnut oman typeryytensä ja halunnut jakaa sen meidän kaikkien kanssa.

   Lainaa

  18. Tulos: -43 (103 ääntä)
   Pepe: Tajusin vasta tänne kommentteihin tullessa että ekaa moka ei lähettänyt Iiro vaan toi mukahauska vänkääjä. Ihan kyllä Iiron puolella olen tuossa keskustelussa, totta kai hän saa valita että myykö korttinsa jos joku tarjoaisi pyyntihinnan.
   Paitsi että mainitsee tuossa, että on jo hyväksynyt sen tarjouksen. Ei sitä silloin enää peruta.

   Lainaa

  19. lonely rider 3.9.2020 8:36
   Tulos: +55 (115 ääntä)
   Halukas hedelmä: Liittyisikö ratsastuskommentti siihen, että hevonen pysäytetään jaloilla? Toki en ole koskaan ratsastanut hevosella.
   Mä haluan nähdä sen kun pysäytät hevosen jaloilla :D :D :D :D :D 
   Tää kommentti oli nyt kyllä sarjassamme "en ole koskaan lentänyt avaruuteen mutta tiedän että sinne pääsee mikroaaltouunilla".

   Lainaa

  20. kalajanne 3.9.2020 8:40
   Tulos: +92 (116 ääntä)
   Netin palstoilla on kyllä kaikki tasan nii kauan myynnissä kunnes raha vaihtaa omistajaa. Tämä yksityisviestittelijä tässä on pelle.

   Lainaa

  21. Jäävi sirkka 3.9.2020 9:45
   Tulos: +69 (75 ääntä)
   Halukas hedelmä: Liittyisikö ratsastuskommentti siihen, että hevonen pysäytetään jaloilla? Toki en ole koskaan ratsastanut hevosella.
   No ei sitä hevostakaan jalkoja maassa laahamalla pysäytetä...

   Lainaa

  22. Jäävi sirkka 3.9.2020 9:46
   Tulos: -96 (126 ääntä)
   Iiro on liero, ihme että noin paljon lieron puolustajia täällä.

   Lainaa

  23. Suomea puhuva peto 3.9.2020 9:54
   Tulos: +67 (73 ääntä)
   kalajanne: Netin palstoilla on kyllä kaikki tasan nii kauan myynnissä kunnes raha vaihtaa omistajaa. Tämä yksityisviestittelijä tässä on pelle.
   Tämähän se. Aika monta kertaa ostaja on tehnyt oharit siinä vaiheessa, kun tilinumero on annettu ja ostaja on antanut tiedot lähetystä varten. Toki odotan maksun saapumista pari arkipäivää, mutta jos maksua ei näy, eikä ostaja vastaa viesteihin, niin kyllä siinä vaiheessa menee seuraavana jonossa olevalle. Muuten jäisi paljon myymättä, kun melkein jokaisen tavaran kohdalla joku supervaraaja ehtii ensimmäiseksi, mutta menettää kiinnostuksensa heti seuraavan tavaran nähtyään.

   Lainaa

  24. Kirjautuminen epäonnistui 3.9.2020 10:14
   Tulos: +57 (67 ääntä)
   Tietysti Iirolla on vielä tavara myynnissä, ei siihen todellakaan voi luottaa että jokainen lupaaja ostaa! Päinvastoin pienempi osa oikeasti lopulta ostaa. Vaikka olisi jo tilinumerot ja osoitteet vaihdettu, jotkut sujuvasti katoavat ikuisiksi ajoiksi. Ilmoitus kannattaa poistaa vasta kun raha on siirtynyt. Ja totta kai siinä välissä kuunnellaan uudet tarjoukset, jotta tavara joskus menisi kaupaksikin, sitten jos/kun ensimmäinen kyselijä haihtuu. Ei se sitä välttämättä tarkoita, että ensimmäiselle kieltäydyttäisiin myymästä sovitulla hinnalla, jos kävisi sellainen ihme, että hän edelleen on ostamassa.

   Lainaa

  25. Kollo hylje 3.9.2020 11:02
   Tulos: +168 (174 ääntä)
   Jostain syystä itsellä alkoi rasahdella jo "rempseästä" kommentista "Sitten päästään painimaan hinnasta!". Jos oikein ymmärsin, tässä kaupattiin 80 euron lahjakorttia. Mielestäni 50 euroa aika härski pyyntö, kun käytännössä vaihdetaan rahaa rahaan eikä käytettyyn tavaraan.

   Lainaa

  26. Hammaspeikko 3.9.2020 11:08
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   kalajanne: Netin palstoilla on kyllä kaikki tasan nii kauan myynnissä kunnes raha vaihtaa omistajaa. Tämä yksityisviestittelijä tässä on pelle.
   Ei nyt ihan tasan näinkään. On tullut ohareita vaiheessa kun on ajettu tunti sovittua noutoa varten ja myyjältä tulee viesti että myinkin kaverille. Ilmo ei ollut "eka joka hakee" eikä oltu myöhässä. Onhan se varmaan kivempi myydä kaverille, mutta ihmisiä ei voi hyppyyttää ympäriinsä miten sattuu vaan sovitusta pidetään kiinni. Varsinkin jos sopimuksen rikkomisesta aiheutuu toiselle osapuolelle haittaa, tässä huomattavasti hukattua aikaa eikä merkityksettömät bensakulut. Niin on aikuista toimia. Minä minä-kakara voi toimia toisin. 

   Lainaa

  27. Tulos: +83 (91 ääntä)
   Törppö toi Iiron kaa viestittelijä. Tarjoo 50 euroa 80 euron lahjakortista. Noin törkeen tarjouksen kuullessaan Iiro tais vaan todeta että tän ääliön kanssa ei aleta vääntämään ja veti liinat kiinni.

   Lainaa

  28. Suopa kilpikonna 3.9.2020 12:47
   Tulos: -58 (104 ääntä)
   Miksi kukaan ei näe mitään ihmeellistä siinä, että ensin Iiro väitti kortin olevan yhä myynnissä, mutta myöhemmin kertoikin myyneensä sen jo edellisenä iltana eikä ollut vain ehtinyt poistaa ilmoitusta Torilta?

   Lainaa

  29. Tulos: +60 (72 ääntä)
   Suopa kilpikonna: Miksi kukaan ei näe mitään ihmeellistä siinä, että ensin Iiro väitti kortin olevan yhä myynnissä, mutta myöhemmin kertoikin myyneensä sen jo edellisenä iltana eikä ollut vain ehtinyt poistaa ilmoitusta Torilta?
   Tuossahan ei ole kellonaikoja eli ei tiedä millä aikavälillä nuo viestit on lähetetty. Myyjä kirjoitti aluksi odottavansa vastausta viestiin, ehkä hän sai sen vastauksen tuon viestiketjun aikana.

   Lainaa

  30. Taidokas aasi 3.9.2020 13:46
   Tulos: +82 (96 ääntä)
   Ekasta mokasta vaan paistaa lähettäjän katkeruus siitä, ettei ite saanut kyseistä lahjakorttia ja vielä paljon halvemmalla. Ajatteli varmaan "kostaa" Iirolle lähettämällä tän Feissarimokiin, mutta on kyllä nyt ihan itse se mokailija.

   Lainaa

  31. Sarpssssss 3.9.2020 14:43
   Tulos: +63 (69 ääntä)
   Siis luulin kyllä, että ekassa mokassa oli kyse tuosta Lahjakortin ostajasta, koska käyttäytyy noin lapsellisesti ja epäkohteliaasti ihan ilman syytä. Miten ei voi mennä jakeluun, että jos odottaa vastausta, niin se tarkoittaa, ettei kauppoja ole vielä sinetöity (=raha ei ole vaihtanut omistajaa). Ostaja olisi voinut sanoa, että jos kaupat peruuntuu (=maksua ei toiselta tarjoajalta kuulu ym), niin hän voi sen ostaa 50€:lla. En itsekään poista ilmoitusta ennenkuin se on oikeasti myyty ja jos on jollekkin jo luvattu tiettyyn hintaan, niin vastaan että tuote on varattu ja ilmoittelen jos/kun vapautuu, jolloin voi taas lähteä "painimaan hinnasta".

   Lainaa

  32. Tulos: +79 (85 ääntä)
   Tuli aivonyrjähdys kun tajusi, että ekassa mokassa mokailija itse on lähettänyt mokan tänne. Yritin keksiä kaikki muita ratkaisuja, että lähettäjä olisi joku muu. Mutta selkeästihän toi on pöljän osapuolen laitteelta ruutukaappaus. Iirolla voi olla kommentteihinsa moniakin syitä. Ei jaksa tai koe velvollisuudeksi selittää tinkaajalle juurta jaksaen mitä on viestinyt toisen ostajan kanssa. Tilanne toisen ostajan kanssa edennyt tiedustelusta molemmin puolin hyväksyttyyn kauppaan. Tai vaikka vaan se, että toteaa että ei jaksa vääntää tollasen ostajan kanssa ”sitten päästään painimaan hinnasta” ”muutenkin niin kallis kauppa, että ale ei riitä”.

   Lainaa

  33. Maksuunpantava poro 3.9.2020 20:23
   Tulos: +60 (68 ääntä)
   Olisiko ekan mokan todellinen moka siinä että lähettäjä onkin itse se mokan ihmisperse, mutta ei edes tajua sitä? Tosin, kun hänen kommenttinsa lukee, niin ei tosiaan yllätä ettei tajua.

   Lainaa

  34. Tulos: +25 (43 ääntä)
   Suopa kilpikonna: Miksi kukaan ei näe mitään ihmeellistä siinä, että ensin Iiro väitti kortin olevan yhä myynnissä, mutta myöhemmin kertoikin myyneensä sen jo edellisenä iltana eikä ollut vain ehtinyt poistaa ilmoitusta Torilta?
   Taidettiin saada itse mokan lähettäjä linjoille. Sitten päästään vänkäämään asiastan!
   Suopa kilpikonna: Miksi kukaan ei näe mitään ihmeellistä siinä, että ensin Iiro väitti kortin olevan yhä myynnissä, mutta myöhemmin kertoikin myyneensä sen jo edellisenä iltana eikä ollut vain ehtinyt poistaa ilmoitusta Torilta?
   Nonih! Taidettiin saada itse mokan lähettäjä linjoille. Sitten päästään vänkäämään asiasta! :)

   Lainaa

  35. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Takkuinen hilleri: "Kusemallakin enemmän järkeä." WTF?
   Jep, tuo oli asiatonta. Ja kehtaa vielä lähettää oman mokailunsa feissarimokiin.

   Lainaa

  36. Karkea albatrossi 4.9.2020 6:10
   Tulos: +29 (43 ääntä)
   Lola: Taidettiin saada itse mokan lähettäjä linjoille. Sitten päästään vänkäämään asiastan! Nonih! Taidettiin saada itse mokan lähettäjä linjoille. Sitten päästään vänkäämään asiasta! :)
   Mietin ihan samaa. 😄 Kaikki muut kommentoijat näkee keskustelun ongelman ja sitten yksi tulee paikalle, että niin mutta kun.

   Lainaa

  37. Kalastava pöllö 4.9.2020 8:27
   Tulos: -17 (25 ääntä)
   Gh: Aina jotenkin kyseenalaista jakaa omia yksityisviestejään feissarimokiin. "aijai, kylläpäs minä sanoin vallan osuvasti, kikakika, feissarimokat here I come!".
   Ehkä, mutta ihan laillista. Kaikki lain sallimahan ei ole älykästä.

   Lainaa

  38. Tulos: -15 (33 ääntä)
   Karkea albatrossi: Mietin ihan samaa. 😄 Kaikki muut kommentoijat näkee keskustelun ongelman ja sitten yksi tulee paikalle, että niin mutta kun.
   Kyllä mäkin hieman ihmettelen miksi toinen on myymässä lahjakorttia eteenpäin vaikka on luvannut jo toiselle.

   Lainaa

  39. Suomea puhuva valas 4.9.2020 19:06
   Tulos: +23 (33 ääntä)
   Lanttu: Kyllä mäkin hieman ihmettelen miksi toinen on myymässä lahjakorttia eteenpäin vaikka on luvannut jo toiselle.
   Toinen ostaja ei ole vastannut hänen viestiinsä vielä. Selviää kyllä kun jaksaa lukea Iiron tokaan kommenttiin saakka ennen kuin alkaa mouhoamaan.

   Lainaa

  40. Varottava koala 5.9.2020 23:56
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   lonely rider: Mä haluan nähdä sen kun pysäytät hevosen jaloilla 😁 😁 😁 😁 :D  Tää kommentti oli nyt kyllä sarjassamme "en ole koskaan lentänyt avaruuteen mutta tiedän että sinne pääsee mikroaaltouunilla".
   Hevosen voi pysäyttää puristamalla reisillä ja jännittämällä vatsalihakset. Ole hyvä. 

   Lainaa

  41. katsastamaton maito 6.9.2020 3:08
   Tulos: +43 (43 ääntä)
   Niin siis mikä logiikka tossa alennuksen pyytämissyyssä oli olevinaan? "Tää kauppa, johon mä haluan lahjakortin, on liian kallis, joten sun, toisen asiakkaan ja näin hinnoitteluihin mitenkään littymättömän henkilön, pitää maksaa omasta kukkarostas 30 € edestä mun ostoksia?"

   Lainaa

  42. Mäntylahti-Piiras 7.9.2020 19:40
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Mintulla tuleekin olemaan hauskaa jarruttoman pyöränsä kanssa, koska jos puuttuu jarrut puuttunevat myös valot ja mahdollisesti myös heijastimet, mistä poliisi saattaa jo sakottaakin.

   Lainaa

  43. Kypsynyt norppa 11.9.2020 0:12
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   NipaMan: Paitsi että mainitsee tuossa, että on jo hyväksynyt sen tarjouksen. Ei sitä silloin enää peruta.
   Tätä kokoajan tässä ihmettelin näitä kommentteja lukiessa. Eikö sen peruminen sopimisen jälkeen ole jopa laitonta? Jos olisi vaan kiinnostunut ollut toinen, niin saisi vielä etsiä toista, mutta jos jo tosiaan sovittu, että esine on myyty, niin sitten se on myyty.

   Lainaa

  44. Kypsynyt norppa 11.9.2020 0:15
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Sarpssssss: Siis luulin kyllä, että ekassa mokassa oli kyse tuosta Lahjakortin ostajasta, koska käyttäytyy noin lapsellisesti ja epäkohteliaasti ihan ilman syytä. Miten ei voi mennä jakeluun, että jos odottaa vastausta, niin se tarkoittaa, ettei kauppoja ole vielä sinetöity (=raha ei ole vaihtanut omistajaa). [...]
   Mä kyllä ymmärsin tuosta, että kauppa oli nimenomaan sinetöity. Odottaa viestiä (esim. sovitaan vielä lähetyksestä, hakemisesta jne.)

   Lainaa

  45. Kypsynyt norppa 11.9.2020 0:17
   Tulos: -7 (11 ääntä)
   Kollo hylje: Jostain syystä itsellä alkoi rasahdella jo "rempseästä" kommentista "Sitten päästään painimaan hinnasta!". Jos oikein ymmärsin, tässä kaupattiin 80 euron lahjakorttia. Mielestäni 50 euroa aika härski pyyntö, kun käytännössä vaihdetaan rahaa rahaan eikä käytettyyn tavaraan.
   Tavallaan. Toisaalta ei kai kukaan ostaisi 80€ lahjakorttia 80€ joltain ulkopuoliselta, kun voisi samantien käyttää sen 80€ siellä kaupassa tai ostaa sieltä kaupasta sen lahjakortin. Siksi ymmärrän hyvin, että pakko sen hinnan aleta silti matkalla.

   Lainaa

  46. Kypsynyt norppa 11.9.2020 0:20
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Halukas hedelmä: Liittyisikö ratsastuskommentti siihen, että hevonen pysäytetään jaloilla? Toki en ole koskaan ratsastanut hevosella.
   Tätä itsekin mietin. (Miksi tämä on näin miinuksella?)

   Lainaa

  47. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Kypsynyt norppa: Tätä itsekin mietin. (Miksi tämä on näin miinuksella?)
   Tietääkseni hevosta ei pysäytetä jaloilla, eli luultavasti siksi. Ja vaikka pysäytettäisiinkin niin tuskin on sama jarrutustekniikka kuin pyörän kanssa. En ymmärrä miten tuo kommentti voisi liittyä siihen, ainakaan loogisesti.

   Lainaa

  48. Järkyttävää 20.9.2020 21:04
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kollo hylje: Jostain syystä itsellä alkoi rasahdella jo "rempseästä" kommentista "Sitten päästään painimaan hinnasta!". Jos oikein ymmärsin, tässä kaupattiin 80 euron lahjakorttia. Mielestäni 50 euroa aika härski pyyntö, kun käytännössä vaihdetaan rahaa rahaan eikä käytettyyn tavaraan.
   Sama!! Meinasin oksentaa tolle sen kommentille

   Lainaa

  49. Järkyttävää 20.9.2020 21:10
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Kypsynyt norppa: Tätä kokoajan tässä ihmettelin näitä kommentteja lukiessa. Eikö sen peruminen sopimisen jälkeen ole jopa laitonta? Jos olisi vaan kiinnostunut ollut toinen, niin saisi vielä etsiä toista, mutta jos jo tosiaan sovittu, että esine on myyty, niin sitten se on myyty.
   Porukka joka kommentoi tällästä typeryyttä ei oo kyllä tehny sit elämänsä aikana yhtää kauppaa! Vasta kun ostaja on maksanut tuotteen niin silloin kauppa on vasta sitova. Näitä varailoijoita ja tarjoajia on 80% ostajista, jotka eivät saavu sovittuna aikana ostamaan tai eivät vastaa enää sen jälkeen, kun ovat esittäneet tarjouksen vaikka siihen olisi myyjä suostunut. Kokemusta näistä on. Joten ostaja on tässä typerä, ei myyjä!

   Lainaa

  50. Laktoositon poro 21.9.2020 7:33
   Tulos: -6 (8 ääntä)
   Järkyttävää: Vasta kun ostaja on maksanut tuotteen niin silloin kauppa on vasta sitova.
   Höpsis.

   Lainaa

  51. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Kuzimuna: Tuo Iirohan on saattanut sanoa Tori-ostajallekin, että odottaa vielä, jos saa toisaalta korkeamman tarjouksen. Tämä lähettäjä vielä ite odottaa symppausta feissarimokista. Jos luet tämän, niin lopeta olemasta tuollainen taukki.
   Sama mulle tuli mieleen, että sille 65e tarjonneelle on sanottu alustavasti moi, kun ei oo arvellu enää hinnan nousevan, mutta mitään ei oo vielä myyty tai luvattu.
   Vähintäänkin pälvänä mielikuva jää tästä sinisestä vänkääjästä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: intersport, jarrut, keskustelu, kirppari, kirppis, kirpputori, lahjakortti, messenger, polkupyörä, pyörä, ratsastaa, ratsastus, tinder, yv